De Magische Manifestatie Scholen is DE plek waar Hoogbewuste Mensen leren om een leven en een wereld te creëren waar ze zichzelf thuis voelen.

In de Magische Manifestatie Scholen leer je alles wat je als Hoogbewuste Creator vroeger op school had WILLEN leren, maar waar de wereld nog niet klaar voor was.

Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van AantrekkingskrachtDe wereld is aan het veranderen! Er is een hele Nieuwe Tijd aan het ontstaan! En deze Nieuwe Tijd vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden.

“Het systeem” zoals we dat kennen en dus ook het schoolsysteem is voor het grootste gedeelte gebaseerd op ons eigen onbewuste ego systeem.

Maar met de Shift naar de Nieuwe Aarde, merkt iedereen die de roep van de Nieuwe Aarde voelt, dat dit “Systeem” niet meer werkt.

En wat niet werkt, brokkelt langzaam af.

Wat zijn tijd heeft gehad, valt langzaam in elkaar om plaats te maken voor het nieuwe.

Er ontstaat polariteit en verdeeldheid. Veel mensen zijn bang. Ze zijn bang om hun gezondheid te verliezen, hun vrijheid, de mensen van wie ze houden of straks buitengesloten worden om deel te nemen aan de Maatschappij.

Maar AL die misverstanden en “problemen” zijn vanuit mijn visie gebaseerd op EEN heel belangrijk gegeven:

Mensen weten nog onvoldoende hoe Bewuste Creatie ECHT werkt.

En dat is PRECIES wat je gaat leren in de Magische Manifestatie Scholen. We hebben 4 unieke en bijzondere Online Scholen waar je je voor aan kunt melden. Lees snel door voor meer informatie.

Om je alle kennis en tools en support te geven om dit te realiseren heb ik een heel speciaal aanbod uitgedacht.

Dit aanbod geeft je LIFETIME toegang tot alle 4 de Magische Manifestatie Scholen.

In de Magische Manifestatie Scholen leer je ALLES wat je als co-creator en Leider van de Nieuwe Aarde nodig hebt om te doen waarvoor je hier gekomen bent.

Normaal is een JAARLIDMAATSCHAP €2497,00 maar nu kun je dus LIFETIME toegang krijgen voor €1997,00 ex BTW of 12 termijnen van €177,00 ex BTW. EN je kunt zelfs in 36 termijnen van €59,00 betalen!

In de Magische Manifestatie Scholen krijg je letterlijk toegang tot meer dan €15.000 aan waardevolle online programma’s. Alles wat je ooit kan leren over het manifesteren van je realiteit, geld, zielsvervullende relaties en je ZielsMissie kun je hier leren.

Je hebt nog zo lang om HELL (Oh nee Hemel haha) Freaking YES te zeggen tegen dit super mooie aanbod! 

Er zijn 4 Unieke en Bijzondere Magische Manifestatie Scholen

♥ De School voor Wonderen

In de School voor Wonderen leer je alles over Bewuste Creatie en de Wet van Aantrekkingskracht. Je leert hoe je de Bewuste Creator van jouw realiteit wordt zodat je een realiteit kunt creëren vanuit Liefde, overvloed en moeiteloosheid. Een leven dat helemaal past bij jouw Unieke zelf.

♥ De Geld is Liefde School

In de Geld is Liefde School leer je alles over de energie van geld. Je leert dat geld in weze neutraal is, NET als al het andere in het Universum. Vervolgens leer je hoe je je oude geldverhaal kunt helen en een nieuw geldverhaal kunt creëren zodat je een nieuwe realiteit met geld kunt gaan ervaren.

♥ De School voor Liefde & Verbinding

In de School voor Liefde & Verbinding leer je hoe je harmonieuze en liefdevolle relaties kunt creëren. Zowel liefdesrelaties, als met je familie, kinderen en mede co-creators op deze planeet.

♥ ZielsMissie School

In ZielsMissie School leer je hoe je jouw ZielsMissie ontdekt EN deze in de wereld zet. Je leert hoe je jouw unieke gaves en talenten in kunt zetten voor het creëren van de Nieuwe Aarde. Je leert EN de praktische zaken maar ook hoe je met jouw Nieuwetijdsbewustzijn kunt creëren in een veranderend systeem, dat nu vooral nog op het “oude” is gebaseerd.

Hoe ziet Creatie vanuit de Nieuwe Aarde er uit?

Er is een nieuwe tijd aangebroken. Dat zal de meeste Bewuste mensen niet ontgaan zijn.

Deze tijd wordt ook wel de Grote Ontwaking genoemd.

De Frequentie van de aarde heeft letterlijk een grote sprong gemaakt. Voor het eerst in de geschiedenis van deze planeet is het energetisch gezien mogelijk om echt vanuit onvoorwaardelijke liefde te leven van dag tot dag. Maar dat vraagt om een totaal nieuwe manier van creëren want een groot deel van “het Systeem” zoals we het kennen is gebaseerd op angst (en dus op ego.)

En waar het nieuwe mag ontstaan, komen mensen er vaak achter dat het oude niet meer werkt.

Zo merkte ik zelf al vroeg in mijn leven dat ik vaak vastliep. Ik leek nergens ECHT mijn draai te kunnen vinden en de meest gehoorde opmerking in mijn leven was:

“Het zit er wel in, maar het komt er niet uit.”

Op mijn 23e liep ik tegen een verschrikkelijk grote muur op in mijn leven.
Ik was vast gelopen in mijn leven en ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.

Ik durfde niet ECHT naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd

Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen?

Waarom voelde ik me mislukt in alles wat ik deed?

Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.

Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

De Wet van Aantrekkingskracht leerde me dat we ZELF de Creator zijn van onze realiteit.

Eerst was er weerstand tegen deze boodschap …..

Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd.

Maar daarna was er opluchting en een gevoel van bevrijding…..

Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien dat en HOE ik mijn eigen realiteit creëerde.

Ik kon opeens het verband zien tussen mijn zelfbeeld en mijn overtuigingen over het leven en de omstandigheden die zich hadden gemanifesteerd in mijn leven.

Er ontstond een grote fascinatie voor hoe we onze realiteit creëren.

Ik MOEST en zou er alles over leren. Diep van binnen voelde ik dat deze kennis mijn leven compleet kon transformeren.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles interessant en ik had een diepe drive om tot de bodem te komen. Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren. Ik moest eerst gezond worden en mijn verslavingen en depressies helen voordat ik echt verder kon en daarna heb ik er aan gewerkt om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij en een baan vast te houden. En hoewel dat goed ging en ik de Wet van Aantrekkingskracht gebruikte om mooie dingen te kunnen creëren in mijn baan in loondienst, voelde ik toch diep in mijn hart dat er iets anders was wat ik behoorde te doen.

Als ik diep in mijn hart keek dan wilde ik graag doorleren aan andere mensen wat ik had geleerd over hoe we onze realiteit creëren.

In 2014 heb ik de sprong gewaagd. Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst om andere mensen daar fulltime mee te helpen en dat doe ik sindsdien.

Wat ik heb mogen zien en leren is dat we in feite Bewustzijn zijn, dat energie gebruikt om de fysieke wereld te manifesteren. We zijn niet in de eerste instantie een mens maar een Ziel, een stroom van Bewustzijn. De fysieke realiteit is niet echt zoals we hem waarnemen. Het is allemaal energie dat zich fysiek gemanifesteerd heeft. Energie volgt waar we ons bewustzijn (onze ware zelf) op richten.

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

En als we naar de wereld kijken vanuit ons mens-zijn dan ziet de wereld er HEEL anders uit, dan dat je naar de wereld gaat kijken vanuit het perspectief van wie je werkelijk bent: Een stroom van Bewustzijn, een Ziel.

Maar dat vraagt dus om een totaal nieuwe manier van leren creëren!

Als je de Shift maakt van Creatie vanuit het Mens-bewustzijn (ego) naar het Ziels-bewustzijn, dan moet je eigenlijk op een totaal nieuwe manier leren leven. Er is weinig van wat je “vroeger” op school hebt geleerd over hoe het leven werkt, wat dan nog toepasbaar is.

En laat ik voorop stellen dat niets “verkeerd” is. Het ego en het huidige systeem hebben ons tot hier gebracht in onze evolutie, maar het ego gaat niet weten wat er voor nodig is om harmonie te vinden met de Frequentie van de Nieuwe Aarde. En dat wordt nu zichtbaar doordat er op allerlei vlakken veel problemen zijn: zowel maatschappelijk, als sociaal, als op het vlak van bestuur, gezondheid en werkgelegenheid. En die problemen zullen pas opgelost worden als mensen gaan leren creëren, afgestemd op wie ze WERKELIJK zijn: Een Ziel en niet een mens dat los staat van al het andere in Creatie.

In de Magische Manifestatie Scholen ga je leren om de shift te maken van Creatie vanuit angst, tekort, limitaties en separatie naar Creatie vanuit Liefde, eenheid, verbinding, overvloed en ongekende mogelijkheden.

Wanneer zul je je thuis voelen in een van de 4 Magische Manifestatie Scholen?

De Magische Manifestatie Scholen zijn niet voor iedereen de beste plek. Het is vooral een fijne plek voor mensen die voelen dat de Nieuwe Aarde geboren mag worden, zonder per se “tegen” het oude te zijn. Het Nieuwe zal vanuit het oude geboren gaan worden.

Wanneer zul jij je WEL thuis voelen in een van de scholen?

♥ Je voelt dat er “meer” is in het leven en je wilt gaan ontdekken wat dat is.

♥ Je voelt een pull om te gaan creëren vanuit verlangen en liefde in plaats van vanuit weerstand, pijn en contrast. Wat niet betekent dat weerstand, pijn en contrast gelijk weg zal zijn, maar je bent bereid de polariteit niet meer nodig te hebben om te creëren.

Geld is Liefde♥ Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid nemen zijn belangrijke waarden voor jou. Je houdt van co-creëren, maar vanuit gelijkwaardigheid en niet vanuit de oude redders of slachtoffer rollen van waaruit we heel lang hebben gecreëerd. 

♥ Je past niet in een hokje. Je wilt graag jouw unieke talenten en gaves ontdekken en inzetten voor de Nieuwe Aarde.

♥ Je bent bereid om in de spiegel van het leven te kijken en om te gaan zien wat er in jouw bewustzijn zit wat jouw leven creëert zoals je het waarneemt. Je bent bereid om schuld en oordeel helemaal los te laten en om naar de zaken te kijken vanuit het Eenheidsbewustzijn.

♥ Je bent bereid om de shift te maken van REAGEREN (vanuit emotie, pijn en weerstand) naar OBSERVEREN en LEREN naar CREËREN.

♥ Je bent bereid om controle los te laten en je over te geven aan iets wat groter is dan jij zelf. Je bent bereid om het grotere geheel te dienen in plaats van dienstbaar te zijn aan het ego.

♥ Je bent bereid om te gaan zien wat Liefde ECHT is. Liefde is niet: geen weerstand creëren bij de ander en maar zaken doen om de ander een goed gevoel te geven. Liefde is eerlijk en authentiek zijn en aangeven wat je voelt en wat je nodig hebt en waar je voor kiest en daarin de ander volledig te accepteren in zijn of haar keuzes.

♥ Je bent bereid om complete zelfleiderschap te nemen over jouw gedachten, gevoelens, acties en projecties op andere mensen de verantwoordelijkheid voor hoe andere mensen zich voelen helemaal bij hen te laten.

♥ Je voelt dat je geen genoegen meer wil nemen met “normaal” en “zoals het hoort.” Je bent bereid om echt in je hart te kijken wat jouw waarheid is en oprecht te kijken of zaken die we hebben gecreëerd nog wel de grootste bijdrage zijn.

♥ Je bent bereid om de lastige zaken bespreekbaar te maken en je bent bereid om de tools te leren waarin dit makkelijk wordt omdat je weet dat je jezelf support en jezelf niet in de steek laat.

♥ Je bent bereid om het “wij” tegen “zij” los te laten. Er is maar EEN Bewustzijn en we zijn allemaal een manifestatie van datzelfde bewustzijn. Alles wat op aarde is, creeeren we samen.

♥ Je bent bereid om te zien dat je niet kunt ontsnappen uit “het Systeem” of het kunt veranderen door er tegen te vechten. Zolang je op aarde bent, ben je deel van “het systeem” of je het nu wilt of niet. Er kan alleen maar iets nieuws worden gecreëerd wat het oude gaat vervangen.

♥ Je bent bereid om te zien dat keuze creëert en dus om je heel bewust van te gaan worden waar je nu eigenlijk voor KIEST in je leven. De meeste mensen maken hun keuzes onbewust, vaak door mee te gaan in de Creaties van andere mensen. Maar ze nemen vervolgens geen verantwoordelijkheid voor deze keuze, omdat ze denken dat dingen “nu eenmaal zo zijn.” Maar nee: IEDERS keuze creëert.

♥ Je bent bereid om de shift te maken van Creatie vanuit ego en angst naar Creatie vanuit Liefde en Ziel.

♥ Je bent bereid om het volgen van jouw afstemming en de keuze voor liefde boven de angst voor afwijzing en verlies te zetten.

♥ Je bent bereid om de shift te maken van Creatie vanuit DOEN naar Creatie vanuit ZIJN te maken.

♥ Je bent bereid om Creatie te zien als spelen en ontdekken en onszelf leren kennen als Creator, in plaats van dat je alleen voldoening kunt krijgen als de uitkomst aan bepaalde verwachtingen voldoet.

♥ Je bent bereid om “goed” en “fout” (en dus oordeel) los te laten om te gaan zien dat, vanuit het eenheidsprincipe, alles de Creator dient. Waarmee je weet dat je niet dan maar alles moet accepteren in je realiteit. Nee, je geeft juist goed grenzen aan en je bent heel duidelijk in wat je wel en niet toelaat in jouw realiteit.

♥ Je bent bereid om de waarde te zien van bewustzijn en kunt zien dat wat we wel en niet zijn gaan waarderen in onze maatschappij niet in harmonie is met wat voor de meeste mensen hun persoonlijke waardes zijn. Daarmee voedt “het systeem” zichzelf nu en is het niet meer dienstbaar aan wat mensen echt nodig hebben.

♥ Je bent bereid om niet alleen te praten over wat je graag neer wilt zetten in de wereld maar het ook daadwerkelijk te gaan DOEN. Je bent bereid om je “op een dag” plannen daadwerkelijk vorm te gaan geven en om je eigen ego uit de weg te gaan om het grotere geheel te dienen en dienstbaar te zijn aan het opbouwen van de Nieuwe Aarde.

♥ Je bent bereid om iedere dag wat tijd en ruimte te maken om af te gaan stemmen op wat je WILT creëren in plaats van om iedere dag (vanuit onbewustzijn) mee te gaan in wat al gecreëerd IS.

Als jij jezelf hierin herkent en graag deze mensen ook om je heen wilt verzamelen, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om hieronder te kijken wat je ontvangt als je lid wordt van een (of meerdere) van de Magische Manifestatie Scholen.

Hoe zijn de Magische Manifestatie Scholen opgebouwd?

Hoe zijn de Magische Manifestatie Scholen Ingedeeld?

Je krijgt toegang tot (wekelijkse) Calls. Daarnaast ontvang je per School toegang tot specifieke content (Online programma’s, online workshops en scripts en visualisaties) die helemaal gericht is op dat specifieke onderwerp.

Dit zijn de Calls waar je toegang tot krijgt:

Daarnaast krijg je toegang tot alle calls die al zijn geweest. EN alle calls worden iedere week opgenomen als je er niet live bij kunt zijn.

♥ Alle opnames van de De “Samen Afstemmen” Calls en de Bewustzijn Shift Sessies en de Healing Calls.

Deze Sessies geef ik niet meer live, maar je kunt alle opnames hiervan nog terug kijken.

Door de Samen Afstemmen Sessies krijg je een goed gevoel van wat afstemmen werkelijk is en hoe krachtig het werkt om je dag te beginnen vol met positieve energie en hoe je de energie als het ware klaar kunt zetten voor wat je werkelijk wilt creëren.

In de Shift Sessies kun je leren hoe “de Shift” gaat. De Shift staat voor een Shift in energie, net als in de Shift oefening. Het is een Shift in perspectief. Als je iets op een andere manier gaat bekijken shift je hele realiteit mee. In deze Shift sessies kun je duidelijk zien hoe dat werkt en kun je een begin maken om te leren hoe je dit zelf aan kunt passen.

Je ziet “de shift” ook altijd bij de deelnemers en als je met dezelfde uitdaging zit, dan ervaar je de shift ook in je eigen energieveld. Door te zien hoe ik dit doe, ga je leren hoe je jezelf hiermee kunt helpen. En aangezien we allemaal verbonden zijn met een collectief energetisch veld is wat er aangedragen wordt altijd ook EXACT wat jij ZELF op dit moment nodig hebt.

Anderhalf jaar lang heb ik ook iedere maand een healing Call gegeven. De basis van Bewuste Creatie is het shiften van je energie. In deze calls krijg je de energie aangereikt die resoneert met het Godsbewustzijn waarbij de blokkades geen rol meer spelen. Door in te tappen op die energie kunt je voorbij je blokkades shiften en op een diep niveau helen. Hierdoor wordt manifestatie makkelijker dan je je nu voor kunt stellen. Je krijgt toegang tot alle Healing Calls die zijn geweest!

♥ Wekelijks toegang tot een Q&A Coaching Call

Iedere week is er een Coaching Call via Zoom webinar waarin je al je vragen kunt stellen over alle content en alle onderwerpen die aan bod komen in de modules en al je andere manifestatie vragen. De Calls worden opgenomen en kun je terug kijken als je er niet live bij kunt zijn. (Er zijn geen calls tijdens vakantie periodes, geen reguliere vakanties, maar wanneer het bedrijf gesloten is. Er zijn dus calls gedurende ongeveer 42 weken per jaar. Dit geldt voor alle calls!)

♥ Inspiratie en co-creatie in de Facebookgroep

Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep om te connecten en vragen te stellen. Dit is GOUD waard. Als je vragen hebt over je afstemming, over waarom je nu eigenlijk iets NIET kunt manifesteren en wat er voor nodig is om daar voorbij te breken hoef je NOOIT op antwoord te wachten of het zelf uit te zoeken. Google is tof, maar gaat je NIET helpen met welke overtuiging er nu precies in de weg zit dat jij niet kunt manifesteren waar je naar verlangt. Deze FB groep gaat je daar WEL mee helpen! En hoe fijn is het wel niet om gelijkgestemden om je heen te hebben en te worden aangemoedigd. We hebben het allemaal wel ervaren dat mensen naar je kijken of je gek bent als je het hebt over je spirituele interesses. Dat is echt ZO slecht voor je zelfvertrouwen en voor je eigen frequentie. De meeste mensen hebben nog geen goed zicht op hoe Creatie echt werkt en als je met hen mee zult gaan in de reis van het ego dan . Dromen de grond inboren is NOOIT nodig. Ja, je moet leren om ze te ankeren in de realiteit, maar dat leer je in programma’s als deze, NIET van je ouders, vrienden of buren.

Hieronder kun je lezen welke content er per school te vinden is en wat je gaat leren.

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!

Wendy Marsman

Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.

Jacqueline

Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.

Frances

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.

Miranda van de Wouw

Wat leer je in de School voor Wonderen?

Dit is wat je leert in de School voor Wonderen:

 • Je leert hoe we onze realiteit creëren.
 • Je leert hoe de Wet van Aantrekkingskracht ECHT werkt, voorbij aan de “simplistische” versie die je op veel plekken tegenkomt.
 • Je leert hoe je iedere dag af kunt stemmen op de realiteit waar je naar verlangt en wat er voor nodig is om die realiteit ook daadwerkelijk te gaan ervaren.
 • Je leert het verschil tussen Creatie vanuit ego en Creatie vanuit Ziel.
 • Je leert hoe de spiegelfunctie van het leven werkt.
 • Je leert het verschil tussen geforceerde acties en geïnspireerde acties.
 • Je leert balans vinden tussen afstemmen en actie nemen.
 • Je leert waarvoor we hier op aarde zijn en wat het doel is van het leven.
 • Je leert wat er voor nodig is om je verlangens te ontdekken en te vervullen.
 • En nog veel en veel meer.

Dit is de content waar je toegang tot krijgt:

 • Online programma: Volg & vervul je verlangens twv €197,00
 • Online programma Afstemmen & Actie twv €197,00
 • Online programma: Next Level Creatie Zonder Excuses twv €197,00
 • Online programma: Ultieme Magische Manifestatie Bootcamp twv €197,00
 • Online programma: Ik kies voor Magie twv €197,00
 • Online programma: Hardcore Creator programma twv €497,00
 • Online programma: Creatie & Mindset Mastery programma twv €197,00
 • Het oneindig Bewustzijn Programma twv €497,00
 • De online workshop: Hoe manifesteer je jouw droomhuis? twv €47,00
 • De online workshop: Instant Manifestatie training twv €97,00
 • En nog veel meer!

Wat leer je in de Geld is Liefde School?

Dit is wat je leert in de Geld is Liefde School:

 • Je leert alles over de energie en het bewustzijn van geld.
 • Je leert harmonie met geld creëren en een liefdevolle relatie met geld te ontwikkelen.
 • Je leert je persoonlijke waarde te ontdekken.
 • Je leert wat je geldblokkades zijn en hoe je die kunt shiften.
 • Je leert hoe je jezelf een nieuw geldverhaal verteld dat voor je werkt.
 • Je leert acties te nemen die waarde toevoegen zodat je jouw persoonlijke waarde kunt vergroten.
 • Je leert hoe je om kunt gaan met schulden en tekort en wat het bewustzijn is achter de creatie van schuld.
 • Je leert hoe je kunt KIEZEN voor geld.
 • Je leert om geld drama los te laten en om vrede met geld te vinden.
 • En nog veel meer.

Dit is de content waar je toegang tot krijgt:

 • Het online programma: Geld is Liefde twv €497,00
 • Het online programma: Ontspannen leren geld Ontvangen twv €197,00
 • Het Online programma: Hoe creëer, lanceer en verkoop je jouw programma in 48 uur? twv €197,00
 • Het online programma: Creëer Passief Inkomen met Informatieproducten twv €197,00
 • De online workshop: Het bewustzijn achter geld twv €47,00
 • De online workshop: De energie achter schuld twv €47,00
 • De online workshop: Jouw miljonair Mindset twv €47,00
 • De online workshop: Geld verdienen door jezelf te zijn twv €47,00
 • En nog meer online workshops, scripts en visualisaties.

Wat leer je in de School voor Liefde & Verbinding?

Dit is wat je leert in de School voor Liefde & Verbinding:

 • Hoe je jouw leven creëert vanuit Zelfliefde.
 • Hoe je jezelf kunt leren vertrouwen in relatie tot jezelf en tot andere mensen.
 • Hoe je je bekrachtigd gaat voelen in je liefdesleven en je relaties.
 • Hoe je persoonlijke trauma’s heelt.
 • Hoe je om kunt gaan met familiekarma en uitdagende familierelaties.
 • Hoe je om kunt gaan met Zielsliefde relaties zoals de Tweelingzielrelatie.
 • Hoe je een geweldige liefdesrelatie manifesteert met een nieuwe liefde of een specifiek persoon.
 • Hoe je vanuit authenticiteit en liefde kunt communiceren.
 • Hoe je er voor zorgt dat je behoeftes vervuld worden in je relaties.
 • Hoe je om kunt gaan met conflicterende relaties.
 • Hoe je om kunt gaan met Nieuwetijdskinderen.
 • Hoe je om kunt gaan met een gebroken hart.
 • Hoe je om kunt gaan met gehechtheid en co-dependency.
 • En nog veel meer.

Dit is de content waar je toegang tot krijgt:

De School voor Liefde & Verbinding is gloednieuw en de online omgeving zal stap voor stap worden gevuld met mooie en waardevolle online content waarin je bovenstaande zaken leert.

Op dit moment is het online programma: ‘Leven vanuit ZelfLiefde’ beschikbaar. Dit online programma bestaat uit 8 modules. Zelfliefde is het ALLER belangrijkste als het gaat om het manifesteren van Liefde en harmonieuze relaties in je Leven. Want andere mensen zijn een spiegel van ons eigen zelfconcept en wat we in onszelf ervaren. Dus dat zal ons startpunt zijn in deze school.

Wat leer je in ZielsMissie School?

Dit is wat je leert in ZielsMissie School:

 • Je gaat ontdekken wat je ZielsMissie is en wat het precies betekent om je ZielsMissie te leven.
 • Je leert intappen op jouw oneindige creatiekracht. Je gaat je afscheiden van wat iedereen doet en je gaat jouw uniekheid in de wereld zetten en jezelf helemaal omarmen, precies zoals je bent.
 • Je leert hoe je acties nemen die super goed voelen omdat ze voort komen vanuit inspiratie en niet omdat andere mensen zeggen dat het “slim” is of omdat je denkt dat je het “moet” doen om success te creëren in je business.
 • Je leert wat er voor nodig is om ECHT magnetisch te zijn voor je klanten op ieder gebied: persoonlijkheid, marketing, producten en programma’s zodat klanten naar JOU toekomen in plaats van dat je het gevoel hebt dat je achter ze aan rent.
 • Je leert de plek in jezelf te ontdekken waar zelfvertrouwen normaal is vanzelfsprekend is waardoor je OOK de acties neemt die je wil nemen.
 • Je leert hoe je de juiste acties kan nemen op precies het juiste moment zodat je je goed voelt, en de vrijheid en het succes kunt creëeren waar je naar verlangt.
 • Je leert wat er voor nodig is om een liefdevolle relatie met geld te creëren en je eigen waarde te zien.
 • Je leert hoe je dwars door al je beperkende overtuigingen heen kan gaan zodat je een grotere impact kan hebben op de wereld en kan dienen vanuit hart en ziel.
 • Je leert hoe je ieder aspect van je business en je leven helemaal in kan richten zoals dat bij jou past!
 • Je leert een grote mate van zelf leiderschap te nemen.
 • Je leert om naar je eigen stem te volgen en ervaart veel minder afleiding van de stemmen van buitenaf die je iedere dag aan het twijfelen brengen.
 • Je leert hoe je met jouw missie of jouw passie geld kunt verdienen en hebt een helder, afgestemd aanbod dat je in de wereld kunt gaan zetten.
 • Je leert hoe makkelijk manifestatie precies is en hebt er alle vertrouwen in dat je nu zelf de meest prachtige dingen kunt manifesteren.
 • Je leert hoe je je iedere dag gesupport en gedragen kunt voelen door het Universum.
 • Je leert om jezelf 100% toestemming geven om jouw Zielsafstemming te volgen en jouw leven en je business te creëren te creëren vanuit Zielsafstemming.
 • Je leert hoe je alle tijd kunt nemen EN veel kunt creëren. Want tijd is beïnvloedbaar.
 • Je kunt leren hoe je je business op een praktische manier op kunt schalen zodat je MEER mensen kunt bereiken, MEER waarde kunt leveren en MEER “vrije tijd” kunt hebben.
 • Je kunt leren hoe je simpele business strategie kunt gebruiken die je niet het gevoel geeft dat je in een “stramien” zit en dat je creativiteit van je ontnomen worden.
 • Je leert hoe je je intuïtie kunt volgen hoe hoe je kunt voelen of je beslissingen neemt vanuit Ego of vanuit je Ziel.
 • Je leert hoe je je business zo kunt structureren dat je je over kunt geven aan die periodes van persoonlijke en spirituele Transformatie ZONDER dat dat weer zorgt voor een daling in je inkomsten.
 • Je gaat 100% in jouw unieke waarde stappen zodat je meer klanten kan dienen en een grotere impact kunt hebben in je programma’s en je diensten.
 • Hoe je je Ziel volgt en jezelf op nummer 1 zet en TOCH op het hoogste niveau mogelijk waarde biedt aan je klanten.
  EN …. doordat je gaat leren hoe je je Ziel gaat volgen op ieder gebied van je leven zullen dingen makkelijker gaan dan ooit te voren. Je zult leren hoe je gedachten ondersteunend zijn aan je creatieproces in plaats van dat ze in je hoofd komen als piekerende gedachten. Je zult gaan merken dat de dingen gewoon “vanzelf” gaan, als je je Ziel volgt. Ik leer je er alles over komend jaar!

Dit is de content waar je toegang tot krijgt:

 • De ruim 30 Modules van ZielsMissie School over het ontdekken en Leven van je ZielsMissie twv €1997,00
 • Het Online programma: Jouw Miljoen Euro Missie twv €1997,00
 • Het Online programma: in 6 weken van idee naar Lancering twv €197,00
 • Het Online programma: Magnetische Marketing twv €197,00
 • High Level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie programma twv €997,00
 • Het Online programma: Bouw jouw Missie Imperium twv €497,00
 • Event bundel (Toegang tot alle live events die zijn opgenomen) twv €497,00
 • Het Online programma: Hoe creëer je geld & business vanuit flow & intuïtie? twv €197,00
 • Het Online programma: Channel je Business twv €997,00
 • En nog veel meer!

Praktische Details

Nog een keer de praktische details op een rijtje:

 • Je ontvangt lifetime toegang tot alle content in de online omgeving waarin Lifetime verwijst naar hoe lang het internet en/of mijn bedrijf/ de website bestaat. De reis van ontwaking heeft tijd en toewijding nodig. Dit speciale aanbod past daar helemaal perfect bij. Je kunt alle content op je eigen tempo volgen en je overgeven aan je proces en de flow van het leven.
 • Je krijgt direct toegang tot alle content in de online omgeving. De content bestaat uit afwisselend Video’s, audio’s en geschreven content.
 • Je ontvangt toegang tot de besloten Facebookgroep en de wekelijkse Q&A Calls zolang het programma Live wordt gegeven, maar minimaal een jaar.
 • Je krijgt ook EEN JAAR LANG toegang tot een Online ZielsMissie Support Groep. Met maximaal 15 mensen kom je wekelijks online samen (of wanneer je er behoefte aan hebt) je krijgt ook toegang tot een what’s app groep met je Supportgroep en daar ontvang je begeleiding door een van de Bewustzijnscoaches. Dit is optioneel als dit een bijdrage voor je is.
 • Er is een niet goed, geld terug garantie, zie hieronder voor de voorwaarden.

Niet goed – Geld terug Garantie

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma, daarom is er een 30 dagen garantie.
Als je start met dit programma en je bent na 30 dagen niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven en de kwaliteit van dit programma, dan kun je jouw investering terug krijgen.
We brengen dan alleen €50,00 administratiekosten in rekening.

Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:

Natuurlijk ga je NOOIT resultaten halen, als je niet daadwerkelijk met wat we je leren aan de slag gaat. Als je dus vraagt om een refund, vragen we van je:

 • Dat je kunt laten zien dat je dagelijks de afstemmingen hebt gedaan die je per mail toegestuurd krijgt (of een eigen variant daarvan.)
 • Dat we kunnen zien dat je de mails van de modules geopend hebt om de modules te volgen.
 • Dat je bij de Q&A Calls en supportgroep sessies aanwezig bent geweest en je eventuele vragen hebt gesteld.
 • Dat je contact hebt gezocht met de “congierge” van het programma: Bob Leenen om te zeggen: “Ik heb moeite om er de waarde uit te halen. Kun je me helpen?”

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je investering retour.

De Investering

Je ontvangt toegang tot tientallen Online programma’s en online workshop ter waarde van meer dan €15.000. Daarnaast ontvang je toegang tot talloze scripts, visualisaties en asstemoefeningen en tientallen calls die geweest zijn. Ook dit heeft een waarde van duizenden euro’s.

Een JAAR lidmaatschap van alle scholen samen is normaal €2497,00 PER JAAR.

Maar nu kun je een LIFETIME lidmaatschap nemen van alle scholen samen voor maar €1997,00 ex BTW

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Je kunt kiezen tussen 12 termijnen van €177,00 ex BTW of zelfs 36 termijnen van €59,00 ex BTW.

Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401