Er is een hele Nieuwe Tijd aan het ontstaan! En deze Nieuwe Tijd vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden.

In de Magische Manifestatie Scholen leer je alles wat je als Bewuste Creator vroeger op school had WILLEN leren, maar waar de wereld nog niet klaar voor was.

Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van Aantrekkingskracht“Het systeem” zoals we dat kennen en dus ook het schoolsysteem is voor het grootste gedeelte gebaseerd op ons eigen onbewuste ego systeem.

Maar met de Shift naar de Nieuwe Aarde, merkt iedereen die de roep van de Nieuwe Aarde voelt, dat dit “Systeem” niet meer werkt.

En wat niet werkt, brokkelt langzaam af. Het oude wordt losgelaten en het nieuwe is aan het ontstaan. Als een rups die aan het veranderen is in een vlinder.

Het lijkt alsof er veel zaken “verkeerd” gaan in de wereld, maar het is niets meer dan het contrast dat aan het licht komt, zodat we het kunnen zien, kunnen erkennen en nieuwe keuzes kunnen leren maken. Keuzes die voor ons werken omdat ze af zijn gestemd op de waarheid van ons bestaan.

Want alle schijnbare misverstanden en “problemen” die we nu ervaren zijn vanuit mijn visie gebaseerd op EEN heel belangrijk gegeven:

Mensen weten nog onvoldoende hoe Bewuste Creatie ECHT werkt.

En dat is PRECIES wat je gaat leren in de Magische Manifestatie Scholen: De School voor Wonderen, de Geld is Liefde School en de School voor Liefde en Verbinding.

Er geldt nu tot en met 30 april een eenmalig en super speciaal aanbod:

Normaal investeer je €47,00 ex BTW per maand PER school maar nu krijg je toegang tot alle 3 de scholen voor slechts €37,00 per maand. Dat is een besparing van meer dan €100,00 per maand!

EN je ontvangt ook nog eens 2 super mooie Bonussen:

Bonus 1 is Lifetime toegang op het meest complete programma over Manifestatie dat ik OOIT heb gegeven: Volg & Vervul je Verlangens. Met maar liefst 24 modules leer je ALLES over hoe je AL jouw verlangens in de fysieke realiteit gaat ervaren en leer je alles wat je moet weten over het Bewust Creëren van jouw Realiteit.

Bonus 2 is toegang tot een pakket van super krachtige scripts die je helpen om op de meest krachtige manier jouw brein opnieuw te trainingen om te verbinden met de energie van Liefde, Eenheid, Vreugde en Overvloed.

OOK al ga je na de eerste maand niet door gaat met je lidmaatschap van een van de Scholen, dan nog HOU je Lifetime toegang tot deze 2 krachtige bonussen.

Lees snel verder om alles te leren over de Magische Manifestatie Scholen!

Dit speciale aanbod is geldig de komende dagen. Nadat de timer om is, kun je hier alleen de reguliere salespagina vinden. Je hebt nog zo lang om gebruik te maken van dit krachtige aanbod: 

Er zijn 3 Unieke en Bijzondere Magische Manifestatie Scholen waar je toegang tot krijgt!

♥ De School voor Wonderen

In de School voor Wonderen leer je alles over Bewuste Creatie en de Wet van Aantrekkingskracht. Je leert hoe je de Bewuste Creator van jouw realiteit wordt zodat je een realiteit kunt creëren vanuit Liefde, overvloed en moeiteloosheid: een leven dat helemaal past bij jouw Unieke zelf.

♥ De Geld is Liefde School

In de Geld is Liefde School leer je alles over de energie van geld. Je leert dat geld in weze neutraal is, NET als al het andere in het Universum. Vervolgens leer je hoe je je oude geldverhaal kunt helen en een nieuw geldverhaal kunt creëren zodat je een nieuwe realiteit met geld kunt gaan ervaren. Je leert hoe je jouw talenten en ZIJN kunt aanwezen om geld te manifesteren.

♥ De School voor Liefde & Verbinding

In de School voor Liefde & Verbinding leer je hoe je harmonieuze en liefdevolle relaties kunt creëren. Je start met het creëren van de relatie met jezelf en vanuit daar ontstaan alle andere relaties in je leven.

Hoe ziet Creatie vanuit de Nieuwe Aarde er uit?

Er is een nieuwe tijd aangebroken. Dat zal de meeste Bewuste mensen niet ontgaan zijn.

Deze tijd wordt ook wel de Grote Ontwaking genoemd.

De Frequentie van de aarde heeft letterlijk een grote sprong gemaakt. Voor het eerst in de geschiedenis van deze planeet is het energetisch gezien mogelijk om echt vanuit onvoorwaardelijke liefde te gaan leven van dag tot dag. Maar dat vraagt om een totaal nieuwe manier van creëren want een groot deel van “het Systeem” zoals we het kennen is gebaseerd op angst (en dus op ego.)

En waar het nieuwe mag ontstaan, komen mensen er vaak achter dat het oude niet meer werkt.

Zo merkte ik zelf al vroeg in mijn leven dat ik vaak vastliep. Ik leek nergens ECHT mijn draai te kunnen vinden en de meest gehoorde opmerking in mijn leven was:

“Het zit er wel in, maar het komt er niet uit.”

Op mijn 23e liep ik tegen een verschrikkelijk grote muur op in mijn leven.
Ik was vast gelopen in mijn leven en ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.

Ik durfde niet ECHT naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd

Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen?

Waarom voelde ik me mislukt in alles wat ik deed?

Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.

Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht. De Wet van Aantrekkingskracht leerde me dat we ZELF de Creator zijn van onze realiteit.

Eerst was er weerstand tegen deze boodschap …..

Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd.

Maar daarna was er opluchting en een gevoel van bevrijding…..

Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien dat en HOE ik mijn eigen realiteit creëerde.

Ik kon opeens het verband zien tussen mijn zelfbeeld en mijn overtuigingen over het leven en de omstandigheden die zich hadden gemanifesteerd in mijn leven.

Er ontstond een grote fascinatie voor hoe we onze realiteit creëren.

Ik MOEST en zou er alles over leren. Diep van binnen voelde ik dat deze kennis mijn leven compleet kon transformeren.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles interessant en ik had een diepe drive om tot de bodem te komen. Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren. Ik moest eerst gezond worden en mijn verslavingen en depressies helen voordat ik echt verder kon en daarna heb ik er aan gewerkt om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij en een baan vast te houden. En hoewel dat goed ging en ik de Wet van Aantrekkingskracht gebruikte om mooie dingen te kunnen creëren in mijn baan in loondienst, voelde ik toch diep in mijn hart dat er iets anders was wat ik behoorde te doen.

Als ik diep in mijn hart keek dan wilde ik graag doorleren aan andere mensen wat ik had geleerd over hoe we onze realiteit creëren.

In 2014 heb ik de sprong gewaagd. Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst om andere mensen daar fulltime mee te helpen en dat doe ik sindsdien.

Wat ik heb mogen zien en leren is dat we in feite Bewustzijn zijn, dat energie gebruikt om de fysieke wereld te manifesteren. We zijn niet in de eerste instantie een mens maar een Ziel, een stroom van Bewustzijn. De fysieke realiteit is niet echt zoals we hem waarnemen. Het is allemaal energie dat zich fysiek gemanifesteerd heeft. Energie volgt waar we ons bewustzijn (onze ware zelf) op richten.

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

En als we naar de wereld kijken vanuit ons mens-zijn dan ziet de wereld er HEEL anders uit, dan dat je naar de wereld gaat kijken vanuit het perspectief van wie je werkelijk bent: Een stroom van Bewustzijn, een Ziel.

Maar dat vraagt dus om een totaal nieuwe manier van leren creëren!

Als je de Shift maakt van Creatie vanuit het Mens-bewustzijn (ego) naar het Ziels-bewustzijn, dan moet je eigenlijk op een totaal nieuwe manier leren leven. Er is weinig van wat je “vroeger” op school hebt geleerd over hoe het leven werkt, wat dan nog toepasbaar is.

En laat ik voorop stellen dat niets “verkeerd” is. Het ego en het huidige systeem hebben ons tot hier gebracht in onze evolutie, maar het ego gaat niet weten wat er voor nodig is om harmonie te vinden met de Frequentie van de Nieuwe Aarde. En dat wordt nu zichtbaar doordat er op allerlei vlakken veel problemen zijn: zowel maatschappelijk, als sociaal, als op het vlak van bestuur, gezondheid en werkgelegenheid. En die problemen zullen pas opgelost worden als mensen gaan leren creëren, afgestemd op wie ze WERKELIJK zijn: Een Ziel en niet een mens dat los staat van al het andere in Creatie.

In de Magische Manifestatie Scholen ga je leren om de shift te maken van Creatie vanuit angst, tekort, limitaties en separatie naar Creatie vanuit Liefde, eenheid, verbinding, overvloed en ongekende mogelijkheden.

Wanneer zul je je thuis voelen in een van de Magische Manifestatie Scholen?

De Magische Manifestatie Scholen zijn niet voor iedereen de beste plek. Het is vooral een fijne plek voor mensen die voelen dat de Nieuwe Aarde geboren mag worden, zonder “tegen” het oude te zijn. Het Nieuwe zal vanuit het oude geboren gaan worden en alles was perfect om hier te zijn gekomen.

Wanneer zul jij je heel erg thuis voelen in de Magische Manifestatie scholen?

♥ Je voelt dat er “meer” is in het leven en je wilt gaan ontdekken wat dat is.

♥ Je voelt een pull om te gaan creëren vanuit verlangen en liefde in plaats van vanuit weerstand, pijn en contrast. Wat niet betekent dat weerstand, pijn en contrast gelijk weg zal zijn, maar je bent bereid de polariteit niet meer nodig te hebben om te creëren.

Geld is Liefde♥ Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid nemen zijn belangrijke waarden voor jou. Je houdt van co-creëren, maar vanuit gelijkwaardigheid en niet vanuit de oude redders of slachtoffer rollen die we hebben gecreëerd. 

♥ Je past niet in een hokje. Je wilt graag jouw unieke talenten en gaves ontdekken en inzetten voor de Nieuwe Aarde.

♥ Je bent bereid om in de spiegel van het leven te kijken en om te gaan zien wat er in jouw bewustzijn zit wat jouw leven creëert zoals je het waarneemt. Je bent bereid om schuld en oordeel helemaal los te laten en om naar de zaken te kijken vanuit het Eenheidsbewustzijn.

♥ Je bent bereid om de shift te maken van REAGEREN (vanuit emotie, pijn en weerstand) naar OBSERVEREN en LEREN naar CREËREN.

♥ Je bent bereid om controle los te laten en je over te geven aan iets wat groter is dan jij zelf. Je bent bereid om het grotere geheel te dienen in plaats van dienstbaar te zijn aan het ego.

♥ Je bent bereid om te gaan zien wat Liefde ECHT is. Liefde is niet: geen weerstand creëren bij de ander en maar zaken doen om de ander een goed gevoel te geven. Liefde is eerlijk en authentiek zijn en aangeven wat je voelt en wat je nodig hebt en waar je voor kiest en daarin de ander volledig te accepteren in zijn of haar keuzes.

♥ Je bent bereid om complete zelfleiderschap te nemen over jouw gedachten, gevoelens, acties en projecties op andere mensen de verantwoordelijkheid voor hoe andere mensen zich voelen helemaal bij hen te laten.

♥ Je voelt dat je geen genoegen meer wil nemen met “normaal” en “zoals het hoort.” Je bent bereid om echt in je hart te kijken wat jouw waarheid is en oprecht te kijken of zaken die we hebben gecreëerd nog wel de grootste bijdrage zijn.

♥ Je bent bereid om de lastige zaken bespreekbaar te maken en je bent bereid om de tools te leren waarin dit makkelijk wordt omdat je weet dat je jezelf support en jezelf niet in de steek laat.

♥ Je bent bereid om het “wij” tegen “zij” los te laten. Er is maar EEN Bewustzijn en we zijn allemaal een manifestatie van datzelfde bewustzijn. Alles wat op aarde is, creeeren we samen.

♥ Je bent bereid om te zien dat je niet kunt ontsnappen uit “het Systeem” of het kunt veranderen door er tegen te vechten. Zolang je op aarde bent, ben je deel van “het systeem” of je het nu wilt of niet. Er kan alleen maar iets nieuws worden gecreëerd wat het oude gaat vervangen.

♥ Je bent bereid om te zien dat keuze creëert en dus om je heel bewust van te gaan worden waar je nu eigenlijk voor KIEST in je leven. De meeste mensen maken hun keuzes onbewust, vaak door mee te gaan in de Creaties van andere mensen. Maar ze nemen vervolgens geen verantwoordelijkheid voor deze keuze, omdat ze denken dat dingen “nu eenmaal zo zijn.” Maar nee: IEDERS keuze creëert.

♥ Je bent bereid om de shift te maken van Creatie vanuit ego en angst naar Creatie vanuit Liefde en Ziel.

♥ Je bent bereid om het volgen van jouw afstemming en de keuze voor liefde boven de angst voor afwijzing en verlies te zetten.

♥ Je bent bereid om de shift te maken van Creatie vanuit DOEN naar Creatie vanuit ZIJN te maken.

♥ Je bent bereid om Creatie te zien als spelen en ontdekken en onszelf leren kennen als Creator, in plaats van dat je alleen voldoening kunt krijgen als de uitkomst aan bepaalde verwachtingen voldoet.

♥ Je bent bereid om “goed” en “fout” (en dus oordeel) los te laten om te gaan zien dat, vanuit het eenheidsprincipe, alles de Creator dient. Waarmee je weet dat je niet dan maar alles moet accepteren in je realiteit. Nee, je geeft juist goed grenzen aan en je bent heel duidelijk in wat je wel en niet toelaat in jouw realiteit.

♥ Je bent bereid om de waarde te zien van bewustzijn en kunt zien dat wat we wel en niet zijn gaan waarderen in onze maatschappij niet in harmonie is met wat voor de meeste mensen hun persoonlijke waardes zijn. Daarmee voedt “het systeem” zichzelf nu en is het niet meer dienstbaar aan wat mensen echt nodig hebben.

♥ Je bent bereid om niet alleen te praten over wat je graag neer wilt zetten in de wereld maar het ook daadwerkelijk te gaan DOEN. Je bent bereid om je “op een dag” plannen daadwerkelijk vorm te gaan geven en om je eigen ego uit de weg te gaan om het grotere geheel te dienen en dienstbaar te zijn aan het opbouwen van de Nieuwe Aarde.

♥ Je bent bereid om iedere dag wat tijd en ruimte te maken om af te gaan stemmen op wat je WILT creëren in plaats van om iedere dag (vanuit onbewustzijn) mee te gaan in wat al gecreëerd IS.

Als jij jezelf hierin herkent en graag deze mensen ook om je heen wilt verzamelen, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om hieronder te kijken wat je ontvangt als je lid wordt van de Magische Manifestatie Scholen.

Hoe zijn de Magische Manifestatie Scholen opgebouwd?

Hoe zijn de Magische Manifestatie Scholen Ingedeeld?

Bij alle Scholen krijg je toegang tot dezelfde basis content en Calls. Daarnaast ontvang je per School toegang tot specifieke content (Online programma’s, online workshops en scripts en visualisaties) die helemaal gericht zijn op dat specifieke onderwerp.

Dit zijn is de Basiscontent waar je toegang tot krijgt:

♥ Wekelijks toegang tot een Live Coach Call

Iedere eerste 3 donderdagen van de maand is er een groep Coaching Call via Zoom meeting waarin je al je vragen kunt stellen over alle content en alle onderwerpen die aan bod komen in de modules en al je andere manifestatie vragen. De Calls worden opgenomen en kun je terug kijken als je er niet live bij kunt zijn. (Enkele weken per jaar zal er geen Call zijn ivm vakantie) Je ontvangt ook toegang tot alle calls die al geweest zijn.

♥ Instructies en dagelijkse mails

In de online omgeving krijg je een duidelijke instructie over hoe het dagelijkse afstemmen werkt. Daarnaast ontvang je een dagelijkse mail met afstemoefening. Je ontvangt ook de modules per mail, maar je bent uiteraard ook vrij om in de online omgeving alles in je eigen tempo te volgen en te volgen wat je aanspreekt op ieder moment.

♥ Alle opnames van de De “Samen Afstemmen” Calls en de Bewustzijn Shift Sessies en de Healing Calls.

Deze Sessies geef ik niet meer live, maar je kunt alle opnames hiervan nog terug kijken.

Door de Samen Afstemmen Sessies krijg je een goed gevoel van wat afstemmen werkelijk is en hoe krachtig het werkt om je dag te beginnen vol met positieve energie en hoe je de energie als het ware klaar kunt zetten voor wat je werkelijk wilt creëren.

In de Shift Sessies kun je leren hoe “de Shift” gaat. De Shift staat voor een Shift in energie, net als in de Shift oefening. Het is een Shift in perspectief. Als je iets op een andere manier gaat bekijken shift je hele realiteit mee. In deze Shift sessies kun je duidelijk zien hoe dat werkt en kun je een begin maken om te leren hoe je dit zelf aan kunt passen.

Je ziet “de shift” ook altijd bij de deelnemers en als je met dezelfde uitdaging zit, dan ervaar je de shift ook in je eigen energieveld. Door te zien hoe ik dit doe, ga je leren hoe je jezelf hiermee kunt helpen. En aangezien we allemaal verbonden zijn met een collectief energetisch veld is wat er aangedragen wordt altijd ook EXACT wat jij ZELF op dit moment nodig hebt.

Anderhalf jaar lang heb ik ook iedere maand een healing Call gegeven. De basis van Bewuste Creatie is het shiften van je energie. In deze calls krijg je de energie aangereikt die resoneert met het Godsbewustzijn waarbij de blokkades geen rol meer spelen. Door in te tappen op die energie kunt je voorbij je blokkades shiften en op een diep niveau helen. Hierdoor wordt manifestatie makkelijker dan je je nu voor kunt stellen. Je krijgt toegang tot alle Healing Calls die zijn geweest!

♥ Inspiratie en co-creatie in een besloten Telegram Groep.

Je krijgt toegang tot een besloten Telegram Groep om te connecten en vragen te stellen. Dit is GOUD waard. Als je vragen hebt over je afstemming, over waarom je nu eigenlijk iets NIET kunt manifesteren en wat er voor nodig is om daar voorbij te breken hoef je NOOIT op antwoord te wachten of het zelf uit te zoeken. Google is tof, maar gaat je NIET helpen met welke overtuiging er nu precies in de weg zit dat jij niet kunt manifesteren waar je naar verlangt. Deze Telegram groep gaat je daar WEL mee helpen! En hoe fijn is het wel niet om gelijkgestemden om je heen te hebben en te worden aangemoedigd. We hebben het allemaal wel ervaren dat mensen naar je kijken of je gek bent als je het hebt over je spirituele interesses. Dat is echt ZO slecht voor je zelfvertrouwen en voor je eigen frequentie. De meeste mensen hebben nog geen goed zicht op hoe Creatie echt werkt en als je met hen mee zult gaan in de reis van het ego dan . Dromen de grond inboren is NOOIT nodig. Ja, je moet leren om ze te ankeren in de realiteit, maar dat leer je in programma’s als deze, NIET van je ouders, vrienden of buren.

♥ Toegang tot een Bewustzijnscoach en Community Manager

Community Manager en Bewustzijnscoach Bob staat in de Telegram Groep altijd tot je beschikking om vragen te beantwoorden over jouw reis en de content die je aan het volgen bent en om met je mee te denken welk programma geschikt is voor waar je nu bent in je reis.

Hieronder kun je lezen welke content er per school te vinden is en wat je gaat leren.

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!

Wendy Marsman

Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.

Jacqueline

Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.

Frances

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.

Miranda van de Wouw

Wat leer je in de School voor Wonderen?

Dit is wat je leert in de School voor Wonderen:

 • Je leert hoe we onze realiteit creëren.
 • Je leert hoe de Wet van Aantrekkingskracht ECHT werkt, voorbij aan de “simplistische” versie die je op veel plekken tegenkomt.
 • Je leert hoe je iedere dag af kunt stemmen op de realiteit waar je naar verlangt en wat er voor nodig is om die realiteit ook daadwerkelijk te gaan ervaren.
 • Je leert het verschil tussen Creatie vanuit ego en Creatie vanuit Ziel.
 • Je leert hoe de spiegelfunctie van het leven werkt.
 • Je leert het verschil tussen geforceerde acties en geïnspireerde acties.
 • Je leert balans vinden tussen afstemmen en actie nemen.
 • Je leert waarvoor we hier op aarde zijn en wat het doel is van het leven.
 • Je leert wat er voor nodig is om je verlangens te ontdekken en te vervullen.
 • En nog veel en veel meer.

Dit is de content waar je toegang tot krijgt:

Uiteraard krijg je toegang tot de Basis content en de Telegram groep. Daarnaast krijg je toegang tot de volgende programma’s:

 • Online programma: Volg & vervul je verlangens twv €197,00
 • Online programma Afstemmen & Actie twv €197,00
 • Online programma: Next Level Creatie Zonder Excuses twv €197,00
 • Online programma: Ultieme Magische Manifestatie Bootcamp twv €197,00
 • Online programma: Ik kies voor Magie twv €197,00
 • Online programma: Hardcore Creator programma twv €497,00
 • Online programma: Creatie & Mindset Mastery programma twv €197,00
 • Het oneindig Bewustzijn Programma twv €497,00
 • De online workshop: Hoe manifesteer je jouw droomhuis? twv €47,00
 • De online workshop: Instant Manifestatie training twv €97,00
 • En nog veel meer!

Wat leer je in de Geld is Liefde School?

Dit is wat je leert in de Geld is Liefde School:

 • Je leert alles over de energie en het bewustzijn van geld.
 • Je leert harmonie met geld creëren en een liefdevolle relatie met geld te ontwikkelen.
 • Je leert je persoonlijke waarde te ontdekken.
 • Je leert wat je geldblokkades zijn en hoe je die kunt shiften.
 • Je leert hoe je jezelf een nieuw geldverhaal verteld dat voor je werkt.
 • Je leert acties te nemen die waarde toevoegen zodat je jouw persoonlijke waarde kunt vergroten.
 • Je leert hoe je om kunt gaan met schulden en tekort en wat het bewustzijn is achter de creatie van schuld.
 • Je leert hoe je kunt KIEZEN voor geld.
 • Je leert om geld drama los te laten en om vrede met geld te vinden.
 • En nog veel meer.

Dit is de content waar je toegang tot krijgt:

Uiteraard krijg je toegang tot de Basis content en de Telegram groep. Daarnaast krijg je toegang tot de volgende programma’s:

 • Het online programma: Geld is Liefde twv €497,00
 • Het online programma: Ontspannen leren geld Ontvangen twv €197,00
 • Het Online programma: Hoe creëer, lanceer en verkoop je jouw programma in 48 uur? twv €197,00
 • Het online programma: Creëer Passief Inkomen met Informatieproducten twv €197,00
 • De online workshop: Het bewustzijn achter geld twv €47,00
 • De online workshop: De energie achter schuld twv €47,00
 • De online workshop: Jouw miljonair Mindset twv €47,00
 • De online workshop: Geld verdienen door jezelf te zijn twv €47,00
 • En nog meer online workshops, scripts en visualisaties.

Wat leer je in de School voor Liefde & Verbinding?

Dit is wat je leert in de School voor Liefde & Verbinding:

 • Hoe je jouw leven creëert vanuit Zelfliefde.
 • Hoe je jezelf kunt leren vertrouwen in relatie tot jezelf en tot andere mensen.
 • Hoe je je bekrachtigd gaat voelen in je liefdesleven en je relaties.
 • Hoe je persoonlijke trauma’s heelt.
 • Hoe je om kunt gaan met familiekarma en uitdagende familierelaties.
 • Hoe je om kunt gaan met Zielsliefde relaties zoals de Tweelingzielrelatie.
 • Hoe je een geweldige liefdesrelatie manifesteert met een nieuwe liefde of een specifiek persoon.
 • Hoe je vanuit authenticiteit en liefde kunt communiceren.
 • Hoe je er voor zorgt dat je behoeftes vervuld worden in je relaties.
 • Hoe je om kunt gaan met conflicterende relaties.
 • Hoe je om kunt gaan met Nieuwetijdskinderen.
 • Hoe je om kunt gaan met een gebroken hart.
 • Hoe je om kunt gaan met gehechtheid en co-dependency.
 • En nog veel meer.

Dit is de content waar je toegang tot krijgt:

Op dit moment is het online programma: ‘Leven vanuit ZelfLiefde’ beschikbaar. Dit online programma bestaat uit 8 modules. Zelfliefde is het ALLER belangrijkste als het gaat om het manifesteren van Liefde en harmonieuze relaties in je Leven. Want andere mensen zijn een spiegel van ons eigen zelfconcept en wat we in onszelf ervaren. Dus dat zal ons startpunt zijn in deze school.

De toekomst zal moeten laten zien of en hoe deze school verder wordt vormgegeven.

Wat zijn de praktische details en wat is jouw investering?

Praktische details

Nog een keer een overzicht van waar je toegang tot krijgt:

 • Een welkomstmail en pagina waarin ik met je deel hoe je alles uit het programma kunt halen dat er in zit.
 • Een instructie over hoe je kunt starten met dagelijks afstemmen.
 • Dagelijkse mails met een dagelijkse afstemoefening.
 • Iedere week een module uit een van de programma’s in je inbox.
 • Begeleiding door Bewustzijnscoach en Community Manager Bob.
 • Co-creatie en connectie met de andere deelnemers in een besloten Telegram groep.
 • Iedere week toegang tot een Coach Call waarin je coaching kunt ontvangen van Maartje
 • Toegang tot alle opnamens van alle Coach Calls die al hebben plaatsgevonden.
 • Toegang tot tientallen online programma’s en trainingen in de 3 Scholen ter waarde van duizenden euro’s.
 • Toegang tot de opnamens van de Bewustzijnsshift sessies die zijn geweest.
 • Toegang tot de Samen Afstemmen Calls die zijn geweest.
 • Toegang tot alle Healing Calls die zijn geweest.
 • Lifetime toegang tot 2 Mega waardevolle bonussen.

Direct nadat je je hebt aangemeld krijg je toegang tot alle content die beschikbaar is in de online omgeving. Je ontvangt direct een welkomstmail met alle informatie en alle linkjes. Als je die niet ontvangen hebt, is er iets mis gegaan. Mail dan even naar [email protected] en we maken het zo snel mogelijk in orde voor je.

Je ontvangt iedere week een module in je mailbox, maar je kunt ook de programma’s volgen in een volgorde die voor jou fijn voelt. Community Manager Bob is beschikbaar voor je als je vragen hebt over welk programma je het beste kan volgen op welk moment.

Je kunt per maand betalen of je kunt een heel jaar vooruit betalen. Je ontvang dan extra korting. Als je per maand lid wordt, kun je per maand opzeggen. Als je je aanmeld voor een jaar, dan kun je niet opzeggen binnen dat jaar. Je kunt uiteraard wel met het programma stoppen, maar hebt geen recht op restitutie. Je lidmaatschap wordt iedere periode (maand of jaar) automatisch verlengt, totdat jij opzegt. Opzeggen kan in de online omgeving, op per email, dan maken wij dat in orde voor je. Opzeggen moet binnen 48 voor de nieuwe termijn in gaat, zodat wij nog tijd hebben om alles in orde te maken.

Jouw Investering

Normaal is jouw investering €47,00 ex BTW per school per maand. Maar de komende paar dagen heb ik een super speciaal aanbod voor je. Je krijgt toegang tot alle 3 de scholen voor slechts €37,00 ex BTW per maand. Je bespaart daarmee meer dan €100,00 als je je apart aan zou melden voor alle 3 de scholen.

Het is ook mogelijk om in een keer voor het hele jaar vooruit te betalen. Je ontvangt dan nog eens extra korting op je investering, want je betaald 10 termijnen in plaats van 12. Je investering voor een jaarlidmaatschap is €377,00 ex BTW

Alleen toegang tot de wekelijkse Coach Calls is deze investering al waard. De waarde die je ontvangt voor je investering is dus enorm groot. Ik bied dit op een laagdrempelige manier zodat ik deze kennis op een toegankelijke manier beschikbaar kan maken omdat ik geloof in de kracht van Bewuste Creatie.

Je krijgt OOK nog eens 2 SUPER toffe bonussen als je je nu aanmeldt.

OOK al ga je na de eerste maand door met je lidmaatschap van een van de Scholen, dan nog HOU je Lifetime toegang tot deze speciale bonussen.

BONUS 1:

Je ontvangt Lifetime toegang op het meest complete programma over Manifestatie dat ik OOIT heb gegeven: Volg & Vervul je Verlangens. Met maar liefst 24 modules leer je ALLES over hoe je AL jouw verlangens in de fysieke realiteit gaat ervaren en leer je alles wat je moet weten over het Bewust Creëren van jouw Realiteit. Dit programma heeft een waarde van €297,00 ex BTW.

BONUS 2: 

Dit is een SUPER speciale bonus! Ik heb een tijdje geleden een VIP programma gegeven waarin ik op 11 van de belangrijkste levensgebieden heb gedeeld wat de belangrijkste blokkerende overtuigingen zijn die ik waarneem en waarvan ik zie dat ze voor contrast, pijn en weerstand zorgen voor mensen.
Daarnaast heb ik 11 uitgebreide scripts geschreven met overtuigingen die zijn afgestemd op de hoogste versie van jezelf. Ik ga je de EXACTE woorden aanbieden die je kunt gebruiken om af te stemmen op wat je in je hart voelt dat mogelijk is.
Deze scripts ontvang je ook als audioversie om keer op keer naar te luisteren zodat je je geest kunt herprogrammeren voor succes, liefde en overvloed.

Dit zijn de onderwerpen waar ik een scipt over heb geschreven:

Script 1: Stem af op de energie van de Goddelijke en Krachtige Creator die je BENT.
Script 2: Stem af op de energie van Zelfliefde en jouw meest krachtige Zelf-identiteit.
Script 3: Stem af op jezelf bevrijden van pijn, lijden en negatieve emoties.
Script 4: Heling van de vader en de moederwond.
Script 5: Script om af te stemmen op de energie van overvloed en voldoende financiële middelen.
Script 6: Stem af op de energie van gezondheid, jouw ideale lichaam en een overvloed aan energie.
Script 7: Stem af op de energie van oneindige creativiteit op de energie van waanzinnig succes op ieder gebied van je leven
Script 8: Stem af op jouw perfecte levensstijl en jouw perfecte huis wat voelt als een thuis
Script 9: Stem af op je zielswerk
Script 10: Stem af op de Nieuwe Aarde.

Ben je er klaar voor om de meest krachtige creator van jouw realiteit te worden? Meld je dan vandaag nog aan om gebruik te maken van dit super speciale aanbod. Dit aanbod is een paar dagen geldig en dan verspringt het aanbod naar de salespagina met de originele prijs.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401