Magische Manifestatie 1 op 1 BewustzijnsCoaching – De weg naar je Droomleven

Manifesteer geld met behulp van je gidsen. Buddha beeld met luchtballonnen.VEEL mensen die het pad van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling lopen, ervaren een moment in hun leven waarin ze zich afvragen: is dit het leven waarvoor ik geboren ben? Ergens diep van binnen voelen ze dat er meer is om te ontdekken en ervaren. Ook al lijken ze hun leven aardig op orde te hebben, ze voelen toch een onbestemde leegte van binnen of er gebeurt iets in hun leven dat ze wakker schudt.

Ze beseffen ineens dat de dromen die ze vroeger hadden op de achtergrond zijn geraakt. En dat de ruimte voor plezier, hobby’s en diepe persoonlijke verbinding beperkter is dan ze lief is door hun huidige levensstijl. Daardoor voelen ze zich eerder moe en ontstaan er spanningen in hun relaties.

Als dat voor jou herkenbaar is, dan nodigen we je uit om 6 maanden samen met ons op reis te gaan om jouw droomleven te creëren en alles te leren over hoe manifestatie nu werkelijk werkt.

Hieronder vind je meer uitgebreid wat er aan bod gaat komen in deze 6 maanden persoonlijke coaching. Maar hier alvast een korte samenvatting:

Wat gaan we doen?

Je krijgt in dit traject 1 op 1 coaching van een ervaren bewustzijnscoach. De komende 6 maanden gaan we samen ontdekken wat jouw diepste verlangens zijn en wat jij nodig hebt om deze op Magische wijze te manifesteren. Je gaat de 7 stappen van het Magische Manifestatie Model leren en in de praktijk brengen.
Doordat je harmonie en balans IN jezelf gaat ervaren, zul je zien dat je je vredevol, vreugdevol en liefdevol gaat voelen in je leven. Je energie zal
omhoog gaan en je zult op ieder gebied van je leven prachtige zaken gaan manifesteren: zowel op het gebied van werk en relaties maar ook op het
gebied van je gezondheid, je creativiteit, je spirituele connectie.
Wij nodigen je uit deze 6 maanden te zien als een inspirerende reis waarin je je op een steeds dieper niveau gaat verbinden met je verlangens en jouw
manier gaat ontdekken om deze in de wereld te manifesteren.

Hoe gaan we dit doen?

De eerste 2 maanden hebben we een wekelijkse coaching call en daarna om de 2 weken. Daarnaast houden we tussentijds contact via WhatsApp berichten.
Je ontvangt een Manifestatie map waarin je zowel de inhoudelijke kennis als je aantekeningen en thuisopdrachten + dagelijkse oefeningen kunt bewaren.
Op de eerste coaching sessie maken we vervolg afspraken voor de online gesprekken. Dit is een super compleet programma met kennis en coaching van hoog
niveau. Wij zijn er experts in om antwoord te geven op de vraag: wat denkt en gelooft iemand waardoor deze persoon ervaart wat hij of zij ervaart.
Vervolgens bieden we je een ander perspectief dat WEL af is gestemd op de realiteit die je graag wil ervaren. Hierdoor kun je snel door je barrières heen
breken en snel groeien.

Wanneer?

Direct na aanmelding kun je starten bij een van de Bewustzijnscoaches.

HIER kun je alles lezen over de coaches en eventueel eerst een gratis sessie aanvragen.

Voor Wie is dit 6 maanden traject?

Dit programma is voor iedereen die:

♥ Op zoek is naar een vervuld leven met de vrijheid om te doen wat goed voelt voor jou
♥ Een bijdrage wil leveren aan een betere wereld vanuit passie, compassie en zijn/haar talent
♥Een betere balans zoekt tussen zorgen voor anderen, werken, zorgen voor zichzelf en plezier ervaren in het leven
♥ Op zoek is naar een eenvoudiger leven, waar creatie vanuit flow en gemak kan ontstaan
♥ Die geluk IN zichzelf wil ervaren en rust in het hoofd
♥ Zijn of haar leven wil creëren vanuit een staat van Liefde en Eenheid.

Voel je dat het tijd is om het leven van je dromen te gaan leven? Voel je dat je het waard bent om je meest fantastische en magische leven te creëren hier op aarde?

Bootje bij een hart eilandje - leef het leven waar je voor geboren bent.Voel je in je hart dat je een Krachtige Creator bent? Dat je een drive hebt om alles uit het leven te halen wat er in zit?

Die krachtige persoon zit al IN jou en met het loslaten van jouw blokkades, leren hoe creatie ECHT werkt, diepe healing en simpele, maar
effectieve creatie tools gaan we die persoon tot leven laten komen!

Het is onze Missie om als Bewustzijnscoaches, jou te leren hoe je een MEESTER manifestator wordt en het leven van jouw dromen realiteit te laten worden.

Wij helpen Krachtige Creators, Creatieve ondernemers, Coaches, Healers, leiders van deze nieuwe tijd hun passie te leven vanuit flow en moeiteloosheid.

Wij leren je hoe je jouw leven creëert met behulp van de Universele Wetten van Creatie zodat je moeiteloos meer geld en creativiteit aantrekt en
VOORAL meer vrijheid, connectie met je Ziel en de Bron van alle Creatie, flow, fun, gemak en liefde.

“We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience.” — Pierre Teilhard de
Chardin

Je merkt ook dat de oude manier van creëren niet meer werkt. Vanuit het mens-bewustzijn hebben we geleerd om “doelen” te stellen en door middel
van bepaalde strategieën die doelen te behalen. Maar als je eenmaal een commitment maakt aan gehoor geven aan de verlangens van je Ziel, dan werkt dit niet meer.
De Ziel is namelijk in het NU.
Je merkt dat, als je gaat werken vanuit strategieën die voor anderen heel goed werken, dat je van jezelf verwijdert raakt en jezelf weer “verliest.”

Je hebt van je ouders en op school geleerd hoe je als mens in een fysieke wereld moet leven.
De hele structuur van de maatschappij is hierop afgestemd.
Maar jij wilt het anders gaan doen, omdat de oude manier zwaar voelt en heel veel van je energie vraagt.
Je bent op zoek naar eenvoud, gemak, moeiteloosheid, inspiratie en flow.

En dat vraagt dus iets HEEL anders van je en dat is EXACT wat wij je
gaan leren in Magische Manifestatie Coaching. Je gaat in dit
programma leren om:

 • Je op een diep niveau verbonden te voelen met wie je in essentie bent en wat je hier op aarde te doen hebt.
 • Je bewust te worden van je diepste verlangens.
 • Je super krachtig te voelen omdat je weet hoe je jouw realiteit creëert.
 • Je weet exact hoe de Mindset van een krachtige Creator werkt.
 • Te leren en te ERVAREN welke Magie je in jouw leven kunt manifesteren als je jouw Unieke Zielsfrequentie gaat volgen.
 • Een meester te worden in het afstemmen van jouw energie op wat er DOOR jou heen mag ontstaan.
 • Op te houden met de “regels” volgen maar het gewoon helemaal op jouw manier te gaan doen, een manier die 100% afgestemd voelt.
 • Je leert welke overtuigingen je helpen bij het creëren van je verlangens en welke niet.
 • Te voelen dat je ECHT niets hebt om je druk over te maken, omdat jij een extreem krachtige creator bent, die energie kan sturen op de meest krachtige manier.
 • Geld te verdienen met je passie om jezelf en de mensen van wie je houdt te kunnen supporten.
 • Je leert met open armen te ontvangen waar je naar verlangt.
 • Je leert de 7 stappen van het Magische Manifestatie Model in de praktijk toepassen, waarmee verlangens worden omgezet in realiteit.

Wat komt er aan bod in dit programma?

 1. Waar sta je nu en wat is je intentie voor dit programma Wat kunnen we samen doen om van de komende 6 maanden een succes te maken waaronder een intentie en een commitment voor dit programma zetten.
 2. Wat zijn je ECHTE verlangens?
 3. Je leert waar Creatie nu werkelijk om draait en hoe je dit een moeiteloos proces kunt maken.
 4. Je leert in de dagelijkse praktijk te werken met Bewustzijn op een manier die je helpt om je verlangens te manifesteren.
 5. Je leert je verlangens op een steeds dieper niveau CLAIMEN.
 6. We gaan kijken naar mogelijke weerstanden die je manifestatie nog in de weg staan en hoe je dit kunt shiften.
 7. Welke hobbels kun je tegenkomen bij het manifesteren en hoe ga je daarmee om en hoe leer je om te ontvangen?
 8. We sluiten af met belangrijke aandachtpunten bij Magische Creatie voor jou, zodat je daarmee kunt blijven werken als dit programma is afgelopen.

Ben je er klaar voor om deze Magische reis samen met
ons aan te gaan?

Zij aan zij bouwen we voor jou een mooie container waarin je jouw verlangens kunt vervullen en jouw persoonlijke reis aangaan.
Wij zorgen voor een veilige bedding en houden de space voor jou als je zaken tegenkomt en door zaken heen gaat.

We geven je leiding en jij geeft een commitment af om alles aan te kijken wat je op deze reis tegenkomt en op een steeds hoger niveau voor liefde te
gaan kiezen. Zodat je de mogelijkheden voor jezelf creëert om alles te gaan ervaren waarnaar je verlangt.

Doordat we dit commitment samen aangaan, gaat dit een mooie en vooral waardevolle reis voor je worden waarin alles mogelijk is.

Dus als dat goed klinkt en je bent er klaar voor om die verantwoordelijkheid te nemen en op de meest intense manier te gaan
manifesteren, zorg dan dat je je aanmeldt!

Praktische details en Investering:

Dit betreft een 1 op 1 coachingstraject door een opgeleide Bewustzijnscoach.

HIER kun je lezen welke bewustzijnscoaches er zijn. Na aanmelding kun je doorgeven bij welke coach jij jouw traject wilt doen. Of je kunt via DEZE pagina eerst een gratis kennismakingssessie inplannen met een van de coaches.

 • Je ontvangt totaal 16 coachingssessies. De eerste 2 maanden hebben we een wekelijkse coaching call en daarna om de 2 weken. (waarde € 1.797)
 • Daarnaast houden we tussentijds contact via WhatsApp berichten.
 • Je ontvangt een Magische Manifestatie map waarin je zowel de inhoudelijke kennis als je aantekeningen en thuisopdrachten +
  dagelijkse oefeningen kunt bewaren. (waarde € 397)
 • Op de eerste coaching sessie maken we vervolg afspraken voor de online gesprekken.

Dit programma geeft je alle tools, kennis en support om de meest krachtige creator te worden die je maar kunt zijn. Door de persoonlijke
begeleiding is de inhoud helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt.

BONUS

Als BONUS ontvang je tijdens jouw traject toegang tot de School voor Wonderen. Je ontvangt hiermee toegang tot een bibliotheek aan waardevolle content, afstemscripts, visualisaties EN toegang tot een Telegram groep waarmee je kunt verbinden met andere co-creators.

Pay in Full BONUS

Bij betaling ineens ontvang je ook nog eens de volgende bonussen:

 • Lifetime toegang tot het online Volg & Vervul je Verlangens programma online twv € 497.
 • Lifetime toegang tot 10 uitgebreide Manifestatie Scripts twv € 197,00.

Jouw Investering

Je investering is €1.197,00 ex BTW en het is OOK mogelijk om in 6 termijnen van €220,00 ex BTW te betalen.

Als je nog vragen hebt, mail gerust terug naar [email protected] OF meld je direct aan voor dit krachtige traject.

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Wow wat een mooie en verhelderende kijk op Twin Flames kreeg ik van jouw training!
Ik heb ook heel veel pijn gehad afgelopen 2 jaar en wat heb ik een lieve man, die bij me is gebleven en me geholpen heeft in dit proces!
De zielsliefde was nodig om weer bij mezelf te komen! En nu kan en mag ik weer stappen gaan zetten!
Maar wat een mooie kijk op dit proces, wat een mooie bewustwording zeg.
Eerlijk gezegd bleef ik nog steeds aan mijn zielsliefde hangen, maar dit heeft me zo de ogen geopend. Mijn dank is groot.”

Anoniem
“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

“Ik wil even zeggen dat ik je informatie over twin flames magisch vond.
Ik herkende er zoveel in, maar ik wist niet dat het een naam had, laat staan dat ik wist dat ik niet de enige ben die dit soort zaken ervaar. Het heeft me heel veel inzichten gegeven.”

Anoniem

“Dank je wel Maartje. De training gisteren was fijn. Het is alsof er na twee jaar, waarin ik dag en nacht aan mijn tweelingziel dacht, eindelijk het kwartje is gevallen. Hij heeft slechts gespiegeld hoe mooi ik zelf ben en waar ik aan mag werken.”

Anoniem

FAQ

Welke FAQ’s kunnen hier komen?

Heb je nog andere vragen? Mail ze gerust naar [email protected] OF meld je nu aan.