Magische Manifestatie Academy2019-12-08T09:19:42+01:00

Welkom Goddelijke, Krachtige Creator!

De Magische Manifestatie Academy is HET meest uitgebreide en BESTE Wet van Aantrekkingskracht Coachingsprogramma van Nederland. In de Coaching Academy leer je wat er voor nodig is om alles waar je ooit naar hebt verlangt in je leven en/of je business te manifesteren op een manier die helemaal past bij wie JIJ bent.

Eindig het jaar op de meest krachtige manier. Start 2020 op een NOG krachtigere manier door nu HELL YES te zeggen tegen dit mega krachtige Coachingsprogramma. Nu met een speciale korting en een HELE Krachtige bonus: namelijk 3 dagen toegang tot het Magische Manifestatie Super event. Er zijn nog 8 tickets vrij voor dit event! EN je gaat begin januari meedoen aan mijn BESTE programma OOIT: “Verander je overtuigingen, Transformeer je leven.”

Dit is de laatste keer dat de Academy in 2019 open gaat! Je hebt nog zo lang om van dit speciale aanbod gebruik te maken en Wet van Aantrekkingskracht coaching te ontvangen:

Het is mijn ZielsMissie om, als Wet van Aantrekkingskracht expert en Business alignment coach, jou te leren hoe je een MEESTER manifestatie wordt!

Bootje bij een hart eilandje - leef het leven waar je voor geboren bent.Ik help Krachtige Creators, Starseeds, Twinflames, Lichtwerkers, Creatieve ondernemers, Influencers, Coaches, Healers, leiders van deze nieuwe tijd en iedereen die geld wil verdienen met zijn of haar missie of gewoon door zichzelf te zijn hoe ze hun realiteit creëren.

We hebben allemaal wensen en verlangens:

Misschien wil jij je Soulmate ontmoeten, je Missie ontdekken en leven, een succesvolle business opbouwen, een wereldreis maken, een boek schrijven, een Stichting starten of financiële vrijheid creëren.
Wat je verlangen ook is, de meeste mensen ontkennen hun verlangens, ze durven er niet echt voor te gaan OF het duurt heel lang voordat ze iets van de grond afkrijgen.
Dit komt omdat we nog onvoldoende weten hoe Creatie ECHT werkt. En dat is precies wat ik je leer. Ik leer hoe je door jouw Bewustzijn je realiteit vormgeeft en wat je kunt veranderen in jezelf door moeiteloos ieder verlangen werkelijkheid te laten worden.

Dit is het beste en meest uitgebreide Wet van Aantrekkingskracht Coachings programma van Nederland. Het is Must follow voor iedere krachtige creator! Je leert alles te manifesteren: je ideale relatie, geld, je business en al je andere dromen!

Lees op deze pagina hoe ik en mijn team je daarmee gaan helpen!

Wanneer ga jij je zeker thuisvoelen in mijn Coachingsprogramma?

 • Je voelt dat je een Missie hebt en dat je hier op aarde bent met een reden. OOK al weet je nog niet precies wat die reden is.
 • Jij hebt van jouw Missie en/of levensdoel jouw werk gemaakt (of wil dit gaan doen.) Ik noem het ook wel eens: Het verlangen om geld te verdienen door jezelf te zijn.
 • Je voelt dat er “iets” in je zit dat door jou heen geboren mag worden, OOK al weet je (nog) niet precies WAT dat dan is.
 • Je voelt dat je “anders” bent dan de meeste andere mensen en je hebt je niet altijd thuis gevoeld op deze planneet. En je voelt je dat het leven een STUK makkelijk en leuker kan zijn, als je maar de juiste handvaten gaat ontvangen. Misschien heb je in het verleden zelfs de diagnose AD(H)D, autisme (Asperger) of een sociale of angst”stoornis” gehad of identificeer je je met HSP (Highly Sensitive Person.) Maar je weet dat dat je niet definieert en je weet dat je van een “beperking” een kracht kan maken, als je maar de juiste handvatten krijgt.
 • Jij voelt in je hart dat je een avonturier bent en een vrije ziel. Jij gelooft dat er “meer” is in het leven, je hebt grote dromen en je wil die dromen waarmaken. Op zielsniveau geloof en weet je dat je alles kan bereiken waar je naar verlangt! OOK al weet je nog niet exact wat die verlangens zijn.
 • Jij verlangt naar een leven in totale vrijheid en jij wil JOUW leven op JOUW manier creëren!
 • Jij pas niet in een hokje, er is maar een JIJ en die Jij die je bent, wil je ten volste tot expressie brengen in de wereld. Gebaande paden zijn niets voor jou, jij wil jouw eigen pad kiezen!
 • Jij wil het leven niet alleen leven, maar je wil jouw leven zelf creëren. Samen met andere prachtige creators!
 • Je voelt dat je geleid wordt en je voelt dat er “grote” dingen voor je in het verschiet liggen! Het kan zijn dat je dat op dit moment misschien nog moeilijk vindt om hardop uit te spreken, maar een stemmetje in je zegt dat je geboren bent voor “grootsheid!”
 • Je gelooft dat het leven echt magisch kan zijn. Misschien heb je nog niet ontdekt HOE dan, maar je voelt zeker het verlangen om dat te gaan ontdekken.
 • Je voel je dat er MEER mogelijk is en je voel je dat je buiten de box wilt creëren en echt wilt gaan luisteren naar je innerlijke stem in plaats van te luisteren naar de stemmen van de mensen in je leven die je zeggen hoe dingen “behoren” te zijn. In je hart voel je dat je hier bent voor vernieuwing en dat het juist een REDEN heeft dat je je nergens echt thuisvoelt. Jij bent ook een van de mensen die aan de wieg staat van het creëren van een nieuwe maatschappij.
 • Je HOUDT van het proces van innerlijke groei en bewustwording en je wilt iedere gelegenheid aangrijpen om MEER te creëren en MEER te leren en MEER te zijn.
 • Je wil alle, door anderen en door de maatschappij opgelegde, “regels” loslaten om helemaal het leven te gaan creëren dat bij JOU past.
 • Je wilt de meest krachtige creator worden die je kan zijn en waarvan je voelt dat die ergens van binnen al aanwezig is.
 • Je verlang je naar vernieuwende ideeën en concepten over creëren, over geld en over hoe we onze maatschappij in hebben gericht. 

EN tegelijkertijd loop je ook tegen uitdagingen aan op deze reis….

 • Je gaat een pas lopen wat bijna niemand in je omgeving loopt. Dus HOE weet je of het het goede pad is? Hoe kun je daar op leren vertrouwen?
 • Als je het hebt over je Missie, hoe weet je dan exact WAT die Missie is?
 • En hoe ga je om met “de buitenwereld” die misschien niet snapt waar je mee bezig bent en die nog steeds in het oude paradigma leven van: je zoekt een baan, dat doe je tot je 65 bent en dan ga je met pensioen. Hoe ga je om met je partner of je familie die je verlangen naar creatie niet begrijpen? En met argusogen kijken naar wat je aan het doen bent en de keuzes die je maakt? Hoe doe je TOCH de dingen die je in je hart voelt dat je wil en zelfs “moet” doen, maar die zij misschien als een “risico” zien of als onverantwoordelijk?
  Doordat het lijkt alsof jij vanuit zo’n ander perspectief fungeert of WIL fungeren, voel je je vaak alleen en niet begrepen. Maar je aanpassen voelt OOK niet goed meer. Dus hoe kun je hier WEL mee omgaan? Hoe krijg je vertrouwen in JOUW pad en JOUW keuzes?
 • Je voelt je soms onzeker of mensen je wel willen betalen voor het werk waarvoor je hier op aarde bent. Je bent onzeker wat voor prijzen je kan vragen en of mensen dat wel willen betalen. Is wat je wilt wel ECHT mogelijk? En je ziet ook dat dit soort twijfels vaker terugkomen als je naar een volgend niveau in je proces shift.
 • Soms vraag je je af of je wel het inkomen kan verdienen waar je ECHT naar verlangt. Daardoor volg je OF (nog) niet je ECHTE Zielsmissie en hou je misschien vast aan een baan of een business waarvan je weet dat het niet (meer) is wat jij nu “behoort” te doen.
 • Je weet diep van binnen dat je super waardevol bent en dat er een grote potentie in je zit. Maar hoe haal je die er uit? Hoe ontdek je nu je werkelijke talenten en gaven? Want je hebt soms het idee dat dat niet echt als iets waardevols wordt gezien.
 • Het is je doel om helemaal vanuit afstemming jouw leven en jouw business te creëren en om geld helemaal los te laten met het nemen van afgestemde beslissingen. Je weet dat alles energie is, OOK geld en het is je doel om vanuit die overtuiging te leven. Maar hoe doe je dat in je dagelijkse leven? De rekeningen moeten toch gewoon betaald worden? Hoe manifesteer je je dromen EN blijf je wel in contact met “de realiteit?”
 • En er komen ook constant vragen in je op als het aankomt op het manifesteren van geld & business success en hoe de Wet van Aantrekkingskracht nu precies werkt en je wilt DOL graag een plek waar je een antwoord kunt vinden op die vragen.
 • En hoe bouw je structureel aan je leven en je business als je tijden ervaart dat het lijkt alsof je iedere dag iets anders wilt? En dat het lijkt alsof Creatie altijd iets nieuws door je heen wil laten ontstaan, net als je denkt dat je duidelijkheid hebt. Hoe ga je daarmee om?
 • Je hebt ZO weinig met de praktische processen en met de strategische dingen van het business bouwen, maar je hebt er wel IETS van nodig. Dus hoe weet je nu wat je wel en niet moet doen? En iedereen kan je laten denken dat je ECHT nodig hebt wat zij “verkopen” en voordat je het weet heb je ZO veel op je bordje en voel je je gevangen in je business en ben je helemaal kwijt waarom dat je dit ook alweer allemaal begonnen bent.

Ik herken AL die dingen, want ik ben door precies hetzelfde gegaan! 

Dus no worries, want de coaching en de content die je in de Magische Manifestatie Academy ontvangt gaat je helpen om daar voorbij te komen!

De Magische Manifestatie Academy gaat je helpen om:

 • Je Missie te ontdekken, te gaan leven en door te voeren op ieder gebied van je leven en je business.
 • Contact te maken met de overvloed die altijd voor jou aanwezig is.
 • Alles te leren over de energie van geld en over hoe geld echt werkt en hoe je het aan kan trekken wanneer jij dat wil zodat je echt financiële vrijheid kan ervaren in je leven.
 • Jouw meest afgestemde business op te zetten of verder uit te bouwen en daar zo veel geld mee te verdienen als op dit moment jouw verlangen is.
 • Magnetische marketingstrategieën te ontdekken en te implementeren in je business en dus marketing te doen op een manier die goed en afgestemd voelt voor je.
 • Je blokkades bloot te leggen en te doorbreken, zodat je het leven en de business kunt manifesteren waarvoor je hier op aarde bent.
 • Jezelf helemaal te accepteren zoals je bent en jezelf echt BESTAANSRECHT te geven.
 • En nog veel en veel meer!!!!

Laat me dit eens aan je vragen: Hoe zou het zijn als je de keuze zou maken om de meest krachtige creator te worden die je maar kan zijn en moeiteloos alles te manifesteren waar je naar verlangt?

Ik weet dat het mogelijk is om je ware verlangens te manifesteren en dat dat niet moeilijk hoeft te zijn!

Wat gebeurt er met je als ik dat zeg? Geloof je dat?

Er was namelijk een dag dat ik dat zelf niet had geloofd als iemand dat tegen mij had gezegd. De afgelopen jaren heb ik echter mogen leren dat manifestatie in de kern niet moeilijk hoeft te zijn. Het IS mogelijk om al je verlangens te manifesteren.

Het is een SUPER interessante en soms ook uitdagende reis, die je iedere dag dichter bij je ziel brengt, maar het IS mogelijk! En ik weet dat dit voor iedereen mogelijk kan zijn. Ik voel het EN ik heb het bij mijn klanten mogen zien. Ik wil jou dolgraag leren hoe jij ook op het punt kan komen dat je tegen jezelf zegt: “Ja, Maartje ik voel het nu ook. Het IS mogelijk om mijn droomleven en mijn droombusiness te manifesteren op een manier die helemaal goed voelt voor mij.” Want weet je wat er dan gebeurt? Dan stroomt het je leven in als nooit te voren. Niet altijd op de manier die jij voor ogen hebt, maar altijd op een manier die je dichter bij het leven dat je BEHOORT te leven brengt.

En dan kun je het leven gaan leiden waar je voor geboren bent.

 • Je kan iedere dag opstaan en je eigen keuzes maken. Ke bent niet meer afhankelijk van mensen die zeggen wat jij BEHOORT te doen. Nee JIJ bepaalt het helemaal zelf.
 • Je hebt de financiële middelen om goed voor je gezin te zorgen en de mensen in je leven waar je van houdt.
 • Je kunt co-creëren met de mensen die ECHT een toevoeging zijn aan je leven en met wie je een intense zielsconnectie hebt.
 • Je kan de opleidingen en online programma’s volgen die je graag wil volgen zodat jij jouw volste potentieel kan realiseren.
 • Je kan de reizen maken die je graag wil maken.
 • Je kan jezelf omringen met spullen die je ziel voeden.
 • Je hoeft nooit meer genoegen te nemen met minder omdat je weet dat je al het mooie verdient dat het leven jou te bieden heeft.

Dat kan allemaal als je leert hoe manifestatie ECHT werkt en als je een super waardevolle en afgestemde business om je Missie heen maakt waar mensen GRAAG hun geld in investeren.

En nee, ik ga je niet voorhouden dat je in je vingers kunt knippen en dat je alles hebt waar je naar verlangt. De reis BEGINT altijd met het verlangen naar iets in de fysieke wereld maar het leert je uiteindelijk altijd dat het juist OM die reis gaat en om de persoon die je wordt in het proces en dat de manifestatie van je verlangen de kers op de taart is! De Manifestatie Mindfuck noem ik het ook wel eens: je leert om alles los te laten JUIST zodat je alles kunt ontvangen 😉

In de Magische Manifestatie Academy deel ik de sleutels met je die voor een totale doorbraak kunnen zorgen in jouw leven, jouw business en jouw Manifestatiekracht. Als je deze sleutels toepast in je leven, dan zul je zien dat er een totale shift plaats gaat vinden in de manier waarop je naar jouw realiteit gaat kijken.

Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver en spirituele ondernemer mogen leren om op een hele andere manier te kijken naar hoe ik mijn realiteit creëer en naar hoe ik verantwoordelijk ben voor alles in mijn leven. En nee niet mijn Ego ik, de “menselijk ik” maar JUIST het grotere deel van mij, wie ik ECHT ben: puur bewustzijn.

Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat ik geboren was voor grootsheid en dat ik al mijn dromen kon realiseren! Maar dat was niet altijd het leven dat ik leefde…
Er zijn tijden geweest in mijn leven dat ik het erg zwaar heb gehad. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.
Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. En als ik DIEP in mijn hart keek dan WIST ik ook wat ik ECHT met mijn leven wilde doen: iedere dag schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht. Maar bijna 15 jaar lang gaf ik geen gehoor aan die droom. Het was slechts een “hobby” in mijn leven, iets wat ik misschien “ooit” wilde doen maar wat ik niet echt zag als een mogelijkheid, want ik dacht:

“Ja, leuke droom Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?”

Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon. Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht en alle informatie over hoe we onze realiteit .creëren Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht wat ik maar kon leren. Door het leren en toepassen van de Wet van Aantrekkingskracht vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Wet van aantrekkingskracht en Realiteit Creatie gevolgd. Als er een Universitaire opleiding Wet van Aantrekkingskracht was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb over de jaren meer dan 100.000 euro geïnvesteerd in leren van de beste coaches. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden youtube video’s gekeken. Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om ECHT mijn droomleven en mijn droomonderneming te gaan creëren en toen kwam ik er eigenlijk pas achter hoeveel (geld) blokkades ik had. 
Toen zag ik ZO duidelijk dat ik al die tijd in werk ben blijven hangen dat me ongelukkig maakte VOOR het geld. En toen pas kwam ik er ook achter wat er voor nodig is om geld te verdienen met je passie. Ik liep tegen allerlei problemen en vragen aan zoals: Wat zijn de juiste prijzen voor mijn diensten? Hoe verpak ik wat ik wil leren in diensten en producten? Wat is eigenlijk de waarde die ik te bieden heb aan de wereld? Hoe kan ik mijn diensten en producten verkopen zonder “verkoperig” te zijn? Hoe kan ik EN afgestemd en authentiek zijn EN geld verdienen? Ik gebruikte de Wet van Aantrekkingskracht al om mijn leven te manifesteren, maar nu wilde ik ook leren hoe ik de Wet kon gebruiken om mijn business en mijn inkomen te manifesteren.

We hebben zo veel beperkende overtuigingen als het gaat om het leven van onze Missie en dan met name het hele geld-verhaal: Overtuigingen als: “Geld verdienen is lastig” of “Geld kan alleen maar komen door hard te werken en door af te zien”, zitten ZO diep in ons systeem. Maar met behulp van alles wat ik had geleerd door de Wet van Aantrekkingskracht te bestuderen brak ik keer op keer door iedere geldblokkade heen die ik tegenkwam EN door alle andere blokkades!
Daardoor verdiende ik na 15 maanden al 2 keer zo veel als dat ik met mijn baan in loondienst ooit heb gedaan en na 3 jaar verdiende ik zelfs meer dan €50.000 euro per maand en nog voelde ik dat dat slechts het begin is van alles wat er mogelijk is. En je zult me altijd hetzelfde horen zeggen: het gaat niet om het geld, maar het gaat om het feit dat geld een krachtige spirituele transformatietool is die je uitdaagt om je volledige ruimte in te nemen en die je uitdaagt om altijd naar dat volgende niveau te groeien en alles los te laten wat je niet meer dient om je WARE zelf te zijn. En ik heb gemerkt dat ik niets lievers doe dan mensen daar mee te ondersteunen.

En misschien heb jij geen dromen om een grote business op te zetten, maar we hebben 100% zeker allemaal onze eigen Zielsverlangens en we zijn hier op aarde gekomen om die verlangens te volgen en in de wereld te zetten.

Ik heb een antwoord gevonden op wat er voor nodig is om je ZielsMissie te gaan leven en toen ik dat heb geleerd, ben ik dat met andere mensen gaan delen. Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het creëren van hun realiteit. En ik merkte dat hoe meer ik leer over hoe wij onze realiteit creëren, hoe vrijer ik me voel en hoe beter het me afgaat om het leven te creëren dat ECHT bij me past. En die reis ben ik nog steeds aan het maken. Want het is mijn ZielsMissie om ALLES te leren over we onze realiteit creëren en dat blijf ik doen voor de rest van mijn leven. Ik kan niet anders. Het is wie ik BEN.

En zo is mijn commitment voor dit bedrijf EN voor mijn Missie geboren. Ik zie ZO veel mensen die vast zitten in hun leven en/of hun business omdat ze gewoonweg niet weten hoe ze hun realiteit creëren en hoe ze ZELF vorm en richting kunnen geven aan hun realiteit.

En daar wil ik DOL graag verandering in brengen! Ik heb de afgelopen jaren (tien)duizenden mensen mogen helpen om te leren hoe de Wet van Aantrrekkingskracht en realiteit creatie ECHT werkt en hoe ze hun business om hun Missie heen kunnen bouwen.

Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je jouw verlangens kan realiseren, dat het leven je altijd support en dat er ALTIJD weer een manier is om afstemming te vinden en om nieuwe keuzes te maken, WAT er ook gebeurt. Ik wil je graag leren dat het mogelijk is om helemaal jezelf te worden EN om manieren te manifesteren om geld te verdienen, helemaal door jezelf te zijn. Ik wil je heel graag laten zien dat het leven ECHT beter, makkelijker en leuker wordt als je steeds minder vanuit je hoofd creëert en steeds meer vanuit je hart, je ziel en je ZIJN.

Resoneert dat met jou? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor de Magische Manifestatie Academy.

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

Dit is hoe we je gaan helpen deze prachtige Kwantumsprong te maken!

Hoe gaat de Magische Manifestatie Academy je helpen om die shift te maken en het leven en de business te creëren waar je naar verlangt?

Stap 1. Je gaat je verbinden met wie jij ECHT bent, met de Magische Manifestatie energie, met de andere co-creators EN met je diepste wensen en verlangens.
Je gaat EERLIJK kijken naar waar JIJ heen wilt. Niet je familie, de maatschappij of wie dan ook. Nee, we gaan kijken wat JOUW verlangens zijn en ik ga je exact uitleggen wat je moet weten om iedere droom in realiteit neer te zetten.

Stap 2. Je ontvangt Coaching (Online of live, afhankelijk van je keuze)
Je kunt iedere week je vragen stellen tijdens de Coaching Calls en tijdens de live dagen ontvang je coaching mbt het opzetten van je business en het vinden van jouw afstemming.

Stap 3. Je gaat je onderdompelen in de Magische Manifestatie energie en aan de slag met de content.
Je gaat aan de slag met de geweldige en overvloedige content die er voor je aanwezig is binnen de Magische Manifestatie Academy.
Je gaat leren hoe Creatie ECHT werkt.
Je gaat je blokkades helen en vooral je GELD blokkades, zodat je de meest Krachtige Creator kunt worden die je maar kunt zijn.
Je gaat je cashflow op gang brengen.
Je gaat je Missie ontdekken en leren hoe je geld kunt verdienen met je Missie.
En als je jouw Missie business al hebt (Of aan het opzetten bent) ga ik je helpen om de waarde die je te bieden hebt aan de wereld verpakken in een super aantrekkelijk aanbod, waar een super goede marketingstrategie achter zit.
En nog veel en veel meer!

De meeste Coachingsprogramma’s kun je zien als een 3 gangen menu. Je weet wat je krijgt, je hoeft niet na te denken over wat je wilt bestellen en je werkt je “gewoon” door de gangen (de modules) heen. De Magische Manifestatie Academy is anders. Je kunt het meer zien als een buffet. Een HEEL uitgebreid buffet met allerlei lekkers. De keuzes zijn eindeloos en er is voor ieder wat wils. Sommige mensen prefereren een menu boven een buffet. Ze houden er van als de kok gewoon voor ze kiest wat ze gaan eten. Het is duidelijk en overzichtelijk en ze hoeven zelf niet na te denken. Mij zul je nooit zien in een restaurant waar ik niet zelf de keuze heb. Ik hou van keuzes en mogelijkheden en ik wil ieder moment zelf mijn eigen afstemming volgen in waar ik die dag zin in heb. En als dat ook is wie jij bent, dan zul je je thuis voelen in de Academy. Als je een “vast menu” mens bent en je bent iemand die gewoon wil horen wat je moet doen en dat wil uitvoeren, dan zul je je minder of zelfs niet thuis voelen in dit coachingsprogramma.

Stap 4. Stap in jouw Creatiekracht en je missie en doe iedere dag van je leven waar je zin in hebt!
Je gaat heerlijk ontdekken hoe Creatie werkt en hoe je van jouw leven en jouw business een speeltuin kunt maken waarin je alles van jezelf kwijt kunt.
Je gaat leren om Afstemmen met Actie te combineren.
En je gaat leren dat, als je afgestemd bent, dat de actie en de praktische zaken als vanzelf gaan komen EN hoe je die acties ook daadwerkelijk kunt gaan nemen.

Dit is waar je toegang krijgt in de Magische Manifestatie Academy

Level 1 - Manifestatie Mastery

64/ 497Per maand/ per jaar
 • Toegang tot het ZielsCreatie Plan twv €497
 • Iedere maand toegang tot een Healing Call twv €247
 • Toegang tot de Academy Facebookgroep twv €247
 • 3 keer per maand een Manifestatie Coachingcall twv €741
 • Toegang tot alle content onder level 1 in de online omgeving twv €5449
 • Waarde Maandelijkse Coaching: €1482,00 Content ruim €7000,00
 • Pay in Full Bonus: €307,00 korting en toegang tot het 3 daagse Magische Manifestatie SUPER Event twv €497

Level 2 - Business Manifestatie Mastery

247/ 1997Per maand/ per jaar
 • Toegang tot het ZielsCreatie Plan twv €497
 • Iedere maand toegang tot een Healing Call twv €247
 • Toegang tot de Academy Facebookgroep twv €247
 • 3 keer per maand een Manifestatie Coachingcall twv €741
 • Toegang tot ALLE content in de online omgeving twv €25.701
 • Toegang tot het programma “Jouw Miljoen Euro Missie” twv €4997,00
 • 2 keer per maand toegang tot een Strategische Business Coachingscall twv €494
 • Toegang tot de Live Academy Livedagen (Inclusief))
 • Waarde maandelijkse coaching: €1976 Content: €25.701
 • Pay in Full Bonus: €967,00 korting en toegang tot het 3 daagse Magische Manifestatie SUPER Event twv €497

Level 3 - Magische Manifestatie Mastermind

497/ 4997Per maand/ per jaar
 • Toegang tot het ZielsCreatie Plan twv €497
 • Iedere maand toegang tot een Healing Call twv €247
 • Toegang tot de Academy Facebookgroep twv €247
 • 3 keer per maand een Manifestatie Coachingcall twv €741
 • Toegang tot ALLE content in de online omgeving twv €25.701
 • Toegang tot het programma “Jouw Miljoen Euro Missie” twv €4997,00
 • 2 keer per maand toegang tot een Strategische Business Coachingscall twv €494
 • 9 x per jaar een Live Creatiedagen twv €497 per maand
 • 9 x per jaar een live Mastermind-dag twv €497 per maand
 • Waarde maandelijkse coaching: €2973 Content: €25.701
 • Pay in Full Bonus: €967,00 korting en toegang tot het 3 daagse Magische Manifestatie SUPER Event twv €497

Hier vind je meer uitgebreidt waar je toegang tot krijgt in level 1:

Dit is waar je toegang krijgt in level 1 — Manifestatie Mastery — van de Magische Manifestatie Academy:

1. Toegang tot het Ziels Creatie Afstemplan twv €497,00

Op de meest krachtige manier jouw plan uittekenen en tot leven brengen! Dit plan helpt je om te kijken wat je doelen en intenties zijn en wat er voor nodig is om daar te komen.
Vervolgens krijg je handvatten om iedere dag af te stemmen op het leven wat je wilt creëren. Je gaat op deze manier in de praktijk merken hoe creatie werkt. Je gaat er achter komen wat je blokkades zijn en wat je mag shiften.
2 keer per jaar vindt er vervolgens een Ziels Creatie Afstemplan Sessie plaats.
We gaan tijdens deze sessies kijken welke successen je hebt behaald. We gaan kijken wat er naar boven is gekomen, op welke vragen je een antwoord nodig hebt en welke content uit de online omgeving van de Academy je kan helpen om de stappen te nemen die je wil nemen.
Zo heb je een SUPER goede voortgang op wat je aan het creëren bent en neem je 100% verantwoordelijkheid over jouw Creatieproces en energie.

2. Iedere maand toegang tot een Healing Call twv 247,00 per maand.

Iedere maand kies ik een onderwerp waarop we een diepe healing gaan doen. De basis van Bewuste Creatie is het shiften van je energie. Ik ga je de energie aanreiken die resoneert met de Zielsfrequentie waarbij de blokkades geen rol meer spelen. Door in te tappen op die energie kunt je voorbij je blokkades shiften en op een diep niveau helen. Hierdoor wordt manifestatie makkelijker dan je je nu voor kunt stellen. Je krijgt OOK toegang tot alle Healing Calls die al zijn geweest!

3. Inspiratie en co-creatie in de Facebookgroep twv €247,00 per maand

Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep om te connecten en vragen te stellen. Dit is GOUD waard. Als je vragen hebt over je afstemming, over waarom je nu eigenlijk iets NIET kunt manifesteren en wat er voor nodig is om daar voorbij te breken hoef je NOOIT op antwoord te wachten of het zelf uit te zoeken. Google is tof, maar gaat je NIET helpen met welke overtuiging er nu precies in de weg zit dat jij niet kunt manifesteren waar je naar verlangt. Deze FB groep gaat je daar WEL mee helpen! En hoe fijn is het wel niet om gelijkgestemden om je heen te hebben en te worden aagnemoedigt. We hebben het allemaal wel ervaren dat mensen naar je kijken of je gek bent als je het hebt over je grote dromen of over de Wet van Aantrekkingskracht. Dat is echt ZO slecht voor je zelfvertrouwen en dat is letterlijk destructief voor wat je wilt manifesteren. Natuurlijk moeten je dromen afgestemd zijn, maar de meeste mensen hebben GEEN idee wat dit betekent. Dromen de grond inboren is NOOIT nodig. Ja, je moet leren om ze te ankeren in de realiteit, maar dat leer je in programma’s als deze, NIET van je ouders, vrienden of buren.

4. 3 keer per maand een Manifestatie Coaching call twv €741,00 per maand

Iedere maand zijn er 3 Coaching Calls in de Facebookgroep waarin je al je vragen kunt stellen over alle content en alle onderwerpen zoals: Manifestatie, je blokkades, de Universele Wetten van Creatie, geldmindset, bewustzijn en liefde manifesteren en alles wat je maar wilt weten! In deze calls beantwoord ik ook simpele businessvragen. Voor strategische businessvragen zijn de Strategische Business Calls van level 2 en 3 geschikt voor je. De Calls worden opgenomen en kun je terug kijken als je er niet live bij kunt zijn. Je krijgt ook toegang tot alle (tientallen!) Calls die al geweest zijn.

5. Toegang tot alle content onder level 1 in de online omgeving twv ruim €7000,00

In level 1 krijg je toegang tot 18 online programma’s:

 • Magische Manifestatie Bootcamp twv €497
 • Online programma geld is Liefde 3.0 (12 modules) twv €997
 • Super start geld manifestatie pakket (5 modules en bonussen) twv €197
 • Geld Manifestatie week (7 modules) twv €197
 • Ontspannen leren geld ontvangen (9 modules) twv €297
 • De Magie van de 12 Universele wetten (12 Modules) twv €197
 • Ik kies voor Magie (6 Modules) twv €497
 • Afstemmen & Actie 2.0 (8 modules) twv €497
 • De Sleutels tot Bewuste Creatie (4 modules) twv €97
 • Zelfliefde programma (40 dagelijkse mini modules) twv €97
 • Ontdek & leef je ZielsMissie (4 modules) twv €297
 • Grenzeloos programma’s met Merlijn Wolsink: “Grenzeloos Creëren,” (6 modules)“Grenzeloos ontvangen” (6 modules) en “Geld, seks en oordelen, kun je ze ontvangen?” (3 modules) twv €997
 • Mijn reis naar online succes (3 modules) twv €197
 • Creëer, lanceer en verkoop je aanbod in 48 uur (2 delen en bonussen) twv €497
 • Hoe trek je alles waar je naar verlangt je realiteit binnen? (7 modules) twv €497
 • Hardcore Creator Coachingsprogramma (8 Modules) twv €997

In deze programma’s en de tientallen uren aan bonuscontent leer je het volgende: 

 • Hoe je jouw realiteit creëert.  
 • Hoe de Wet van Aantrekkingskracht werkt. 
 • Wat de Universele Wetten van Creatie zijn en welke invloed ze hebben op 
 • De balans tussen afstemmen en actie nemen (De balans tussen zijn en doen)
 • Hoe je blokkades kunt helen en jezelf kunt bevrijden van alles wat niet voor je werkt. 
 • Hoe geld manifestatie ECHT werkt (Je krijgt toegang tot mijn Online programma Geld is Liefde twv €997,00)
 • Hoe ga je leven vanuit Liefde voor jezelf?
 • Hoe ontdek je jouw Missie?
 • Hoe kunt je op een makkelijke manier content creëren om geld te gaan verdienen met je Missie? 
 • Hoe kun je vertrouwen krijgen dat je je Missie kunt volgen en geld kunt verdienen met je Missie?
 • Hoe kun je moeiteloos alles ontvangen waar je naar verlangt?
 • En nog VEEL meer!

De Waarde

De waarde van de Maandelijkse Coaching die je ontvangt in level 1 is: €1482,00
De waarde van de Content is meer dan: €7000,00

Jouw Investering

Jouw Investering is:
€64,00 ex BTW per maand
€497,00 ex BTW voor het hele jaar.

Vanaf 21 december gaat de investering omhoog naar:

€117,00 ex BTW per maand
€997,00 ex BTW voor het hele jaar.

Maak dus nu nog gebruik van de HUIDIGE Investering.

PAY IN FULL BONUS. Als je in een keer betaald krijg je €307,00 korting en toegang tot het 3 daagse Magische Manifestatie SUPER Event twv €497,00 dat plaatsvindt 30 en 31 jan en 1 feb in Nistelrode. Er zijn nog 8 tickets vrij voor dit event!

Tijdens het Magische Manifestatie SUPER Event ga je 3 dagen lang: UIT je leven, helemaal afstemmen op wie jij WERKELIJK bent, connecten met je DIEPSTE verlangens en een vibrationele match worden MET die verlangens zodat je ze moeiteloos kunt creëren. Na deze 3 dagen ben je een ander mens en ben je helemaal in de versie van JOU gestapt die alles al heeft waar je huidige JIJ naar verlangt. EN heb je dus de tools om dat de rest van je leven toe te blijven passen. Om dit 3 dagen achter elkaar te doen gaat de grootste impact mogelijk hebben!

Let op: Als je voor een betaling per maand kiest, kun je opzeggen wanneer je wilt, als je voor het hele jaar betaald, is tussentijds stoppen niet mogelijk. Er is echter een 30 dagen niet goed – geld terug garantie. Lees later op de pagina om te zien wat de Garantie inhoudt.

BONUS!!!

EN ik heb nog een EXTRA bonus. Als je nu instapt in level 1 van de Magische Manifestatie Academy dan krijg je LIFETIME toegang tot het Online Geld is Liefde programma twv €997,00 ex BTW. In dit programma leer je exact wat er nodig is om je eerste 100 euro te manifesteren OF je eerste 10.000 euro of WAAR je dan ook naar toe wilt werken. De stappen om geld te manifesteren zijn namelijk altijd hetzelfde! Je kunt op deze manier dit programma keer op keer opnieuw volgen als je een volgende sprong maakt met je inkomsten, OOK als je geen lid meer bent van de Academy.

EN je gaat begin januari hoe dan ook meedoen aan mijn BESTE programma OOIT: “Verander je overtuigingen, Transformeer je leven.” En dan de Life versie (Je krijgt toegang tot de Life & Business versie in level 2 en 3.)

Hier vind je meer uitgebreidt waar je toegang tot krijgt in level 2:

Dit is waar je toegang krijgt in level 2 — Business Manifestatie Mastery — van de Magische Manifestatie Academy:

Binnen dit level krijg je toegang tot: Alles waar je in level 1 ook toegang tot krijgt:

1. Eenmalig toegang tot het Ziels Creatie Afstemplan twv €497,00
2. Iedere maand toegang tot een Healing Call twv 247,00 per maand.
3. Inspiratie en co-creatie in de Facebookgroep twv €247,00 per maand.
4. 3 keer per maand een Manifestatie Coaching Call twv €741 per maand.
5. Toegang tot alle content onder level 1 in de online omgeving twv ruim €7000,00

6. Maandelijks Toegang tot Academy Livedagen twv €2964,00

Zolang je lid bent, krijg je iedere maand toegang tot een Livedag waarin alle facetten van afgestemd je business bouwen en Creatie & Manifestatie voorbij komen. De komende 6 maanden staan helemaal in het teken van het onderwerp “Channel je Business.” Je leert op ieder vlak van je business hoe je jouw business DOOR je heen kunt laten ontstaan.

Ik ga mooie afstemoefeningen met je delen.
Je gaat directe feedback krijgen.
Ik ga je feedback geven op de energie die ik voel achter je aanbod, je business, je boodschap en alles wat er door jou heen mag ontstaan.
EN we gaan gewoon super toffe, verrijkende en vooral leerzame dagen hebben met een geweldige groep gelijkgestemde, bewuste ondernemers.
Het doel van de livedagen is verdieping, connectie (met anderen EN met jezelf) op een praktische manier aan je aanbod of marketing werken of samen een salespagina schrijven en voelen hoe dat allemaal gaat en vooral de shift voelen en ERVAREN.

De data van de livedagen voor de eerste maanden van 2020 zijn: Vrijdag 20-12, Vrijdag 24-01, Vrijdag 21-02, Vrijdag 20-03, Vrijdag 10-04 en Vrijdag 8-05

De livedagen zijn in de nieuwe trainingsruimte in Nistelrode (Brabant)
De dagen zijn van 10.00 tot 16.00 inclusief lunch en hapjes en drankjes.

7. EN toegang tot 2 strategische Business calls per maand twv €494,00

Deze calls zijn via Zoom. Je kunt dus persoonlijk je vragen aan me stellen en ontvangt persoonlijke coaching.
Ik kijk in deze calls naar je salespagina, aanbod, marketingstrategie, funnels etc. en al het andere wat je nodig hebt voor business success

8. Toegang tot alle High Level Business programma’s in de Online omgeving waaronder:

 • Jouw Miljoen Euro Missie (8 modules en 5 bonussen) twv €3997,00
 • Moeiteloos ondernemen (7 modules) twv €497
 • Magnetische Marketing (4 modules) twv €397
 • In 6 weken van idee naar lancering (6 modules) twv €497
 • Fun & Flow Manifestatie programma (6 modules) twv €497
 • Manifestatie Mastery (8 modules) twv €497
 • Ultieme droomleven & droombusiness Intensive (7 modules) twv €497
 • Creëer jouw Coachingspraktijk (5 modules) twv €397
 • High Level Life & Business Manifestatie Coachings Programma (18 modules) twv €1997
 • Bouw jouw Missie Imperium (6 modules) twv €997
 • Event Bundel (Met opnames van Het “VIP Lifestyle event,” het “Geld verdienen door jezelf te zijn” event, het “geld geheimen event,” het “Zielsmissie event.”) twv €997
 • Creatie & Mindset Mastery programma (6 modules) twv €497
 • Hoe creëer je geld & business vanuit flow & intuïtie? (6 modules) twv €497
 • Wet van Aantrekkingskracht Coachingsopleiding twv €1997

9. Toegang tot het online programma: Jouw Miljoen Euro Missie twv €4997,00

Hierin leer ik je hoe je jouw missie in een High Level HIGH VALUE aanbod kan gieten dat transformerend is voor het leven van je klant EN voor jouw cashflow!
HIER kun je alles lezen over dit programma.

In de Business content onder level 2 leer je het volgende:

 • Je leert hoe je iedere dag kunt werken aan je ondernemersmindset & Bewustzijn.
 • Je gaat ontdekken wie jouw Soulmate klant is en hoe je af kunt stemmen op de energie van die klant en hoe je ze naar je toe kunt magnetiseren.
 • Je leert wat de reis is die je klant maakt.
 • Je leert je aanbod af te stemmen op die reis en op wat je klant nodig heeft om van verlangen naar realisatie of van probleem naar oplossing te komen.
 • Je leert je aanbod te creëren en je leert alles over Product Creatie (Online programma’s, offline, Masterminds, groepsprogramma’s, membership programma’s etc.) Uiteraard helemaal afgestemd op wat goed voelt voor jou en wat waardevol is voor je klant. Je hoeft niet alles te doen uiteraard. Je maakt je keuzes vanuit afstemming met het oog op businesstrategie.
 • Je leert alles over het aanbieden van een structuur van Low end (als je klant aan het begin van zijn of haar reis is naar High end, voor jouw klant die ALL IN wil.)
 • Je leert hoe je daadwerkelijk je aanbod ontwerp en wat daarvoor nodig is.
 • Je leert je omzetdoelen te bepalen en je leert wat er voor nodig is om ze te halen.
 • Je leert de cijfers van je business te zien. Niet alleen qua geld maar ook qua bereik en conversie zodat je gaat leren wat je moet doen om tot je gewenste resultaten te komen.
 • Je leert alles over prijspunt en wat de beste prijzen zijn voor jouw aanbod en jouw klant en jouw omzetdoel.
 • Je leert goede salespagina’s schrijven die super aantrekkelijk zijn voor klanten.
 • Je leert hoe je content kunt creëren op een hoog niveau.
 • Je leert hoe je goede verkoopgesprekken kunt voeren en hoe je koopbezwaren weg kunt nemen bij je klant.
 • Je leert alles over marketing. (Magnetische marketing, Contentmarketing en e-mail marketing en lanceringen.)
 • Je leert wat er voor nodig is om je e-mail lijst op te bouwen en waarom dat belangrijk is.
 • Je leert hoe je een simpele funnel in kunt bouwen die je voldoende leads geeft om je High end aanbod te verkopen. Inclusief weggever, facebook advertentie en verkoopmails.
 • Je leert hoe je een goede Call to action kunt maken voor in je contentmarketing.
 • Je leert hoe je zichtbaar kunt zijn op Social media op een manier die goed en afgestemd voelt.
 • Je leert hoe je jouw unieke “merk/ brand” op kunt bouwen.
 • Je leert hoe je iedere dag op kunt komen dagen in je business.
 • Je leert op een krachtige manier je missie en je content te delen met behulp van video, livestreams en blogs.
 • Je leert wat er voor nodig is om je klanten te dienen op de hoogtse manier mogelijk.
 • Je leert wat er voor nodig is om te stoppen met jezelf saboteren.
 • Je leert hoe je een goed team kunt bouwen dat je op alle mogelijke manieren support.
 • Je leert hoe je je business kunt structureren op een manier die goed voelt zodat je zo veel mogelijk vrijheid en geld hebt om het leven te leven waar je naar verlangt.

De Waarde

De waarde van de Maandelijkse Coaching die je ontvangt in level 2 is: €1.976
De waarde van de Content is ruim €25.000

Jouw Investering

Jouw Investering is:
€247,00 ex BTW per maand
€1997,00 ex BTW voor het hele jaar.

Vanaf 21 december gaat de investering omhoog naar: 

€297,00 ex BTW per maand
€2447,00 ex BTW voor het hele jaar.

Maak dus nu nog gebruik van de HUIDIGE Investering.

PAY IN FULL BONUS. Als je in een keer betaald krijg je €967,00 korting en toegang tot het 3 daagse Magische Manifestatie SUPER Event twv €497,00 dat plaatsvindt 30 en 31 jan en 1 feb in Nistelrode. Er zijn nog 8 tickets vrij voor dit event!

Tijdens het Magische Manifestatie SUPER Event ga je 3 dagen lang: UIT je leven, helemaal afstemmen op wie jij WERKELIJK bent, connecten met je DIEPSTE verlangens en een vibrationele match worden MET die verlangens zodat je ze moeiteloos kunt creëren. Na deze 3 dagen ben je een ander mens en ben je helemaal in de versie van JOU gestapt die alles al heeft waar je huidige JIJ naar verlangt. EN heb je dus de tools om dat de rest van je leven toe te blijven passen. Om dit 3 dagen achter elkaar te doen gaat de grootste impact mogelijk hebben!

Let op: Als je voor een betaling per maand kiest, kun je opzeggen wanneer je wilt, als je voor het hele jaar betaald, is tussentijds stoppen niet mogelijk. Er is echter een 30 dagen niet goed – geld terug garantie. Lees later op de pagina om te zien wat de Garantie inhoudt.

EXTRA BONUS!!!!

Als je voor 20 december instapt krijg je nog een HELE bijzondere bonus! Je ontvangt OOK nog eens toegang tot het programma: “Channel je Business” twv €997,00

Dit is een programma van 8 modules waarin je leert om een helder kanaal te worden en in te tappen op de energie van je business om zo je business DOOR je heen te laten ontstaan EN je kunt ook de livedagen volgen!

HIER kun je alles lezen over het Channel je Business programma.

Wil je eerst even met me overleggen of de Academy DE beste stap voor je is? En of ik de mentor ben die jou mag helpen met het creëren van je meest afgestemde business? Vraag HIER een gratis Liefde & Business Shift Sessie aan.

EN je gaat begin januari hoe dan ook meedoen aan mijn BESTE programma OOIT: “Verander je overtuigingen, Transformeer je leven.” En dan de Life & Business versie. Ik kom eind december met alle details over dit programma.

Hier vind je meer uitgebreidt waar je toegang tot krijgt in level 3:

Dit is waar je toegang krijgt in level 3 — Magische Manifestatie Mastermind — van de Magische Manifestatie Academy:

Binnen dit level krijg je toegang tot: Alles waar je in level 1 en 2 ook toegang tot krijgt:

1. Eenmalig toegang tot het Ziels Creatie Afstemplan twv €497,00
2. Iedere maand toegang tot een Healing Call en een Energy reading twv 494,00 per maand.
3. Inspiratie en co-creatie in de Facebookgroep twv €247,00 per maand.
4. 3 keer per maand een Manifestatie Coaching Call twv €741 per maand.
5. Toegang tot alle content onder level 1 en 2 in de online omgeving twv ruim €20.000
6. Toegang tot het online programma: Jouw Miljoen Euro Missie twv €4997,00
7. Toegang tot 2 strategische Business calls per maand twv €494,00

8. EN toegang tot 9 Mastermind Dagen, verspreid over een jaar twv €9000,00

Dit (en nog veel meer) is wat je het komende jaar leren tijdens de Mastermind Dagen:

 • Je gaat leren om jezelf 100% toestemming geven om jouw Zielsafstemming te volgen en jouw leven en je business te creëren te creëren vanuit Zielsafstemming.
 • Je gaat jezelf helemaal accepteren zoals je bent. Je gaat leren om schuld en schaamte over wie je bent en wat je wilt los te laten, zodat je Creatie Kracht groter wordt.
 • Je gaat leren hoe Creatie vanuit je Ziel en Ego werkt. Je gaat leren dat het uiteindelijk altijd onvermijdelijk is om je Ziel te volgen, want je Ziel “wint” altijd en hoe je dat dus kunt doen op een manier dat je steeds minder contrast ervaart.
 • Je gaat leren om jouw “uniekheid” en wat je over jezelf veroordeeld in je brand te gebruiken OF op zijn minst om MEER succesvol te worden.
 • Je gaat leren hoe je alleen tijd kunt nemen EN veel kunt creëren.
 • Je gaat leren hoe je je business op een praktische manier op kunt schalen zodat je MEER mensen kunt bereiken, MEER waarde kunt leveren en MEER “vrije tijd” kunt hebben.
 • Je gaat leren hoe je simpele business strategie kunt gebruiken die je niet het gevoel geeft dat je in een “stramien” zit en dat je creativiteit van je ontnomen worden.
 • Je gaat leren hoe je je intuïtie kunt volgen hoe hoe je kunt voelen of je beslissingen neemt vanuit Ego of vanuit je Ziel.
 • Je gaat leren hoe je je business zo kunt structureren dat je je over kunt geven aan die periodes van persoonlijke en spirituele Transformatie ZONDER dat dat weer zorgt voor een daling in je inkomsten.
 • Je gaat hoe dan ook leren om meer af te stemmen op de frequentie van overvloed zodat je MEER geld kunt gaan ontvangen.
 • Je gaat 100% in jouw unieke waarde stappen zodat je meer klanten kan dienen en een grotere impact kunt hebben in je programma’s en je diensten.
 • Hoe je je Ziel volgt en jezelf op nummer 1 zet en TOCH op het hoogste niveau mogelijk waarde biedt aan je klanten.
  EN …. doordat je gaat leren hoe je je Ziel gaat volgen op ieder gebied van je leven zullen dingen makkelijker gaan dan ooit te voren. Je zult leren hoe je gedachten ondersteunend zijn aan je creatieproces in plaats van dat ze in je hoofd komen als piekerende gedachten. Je zult gaan merken dat de dingen gewoon “vanzelf” gaan, als je je Ziel volgt. Ik leer je er alles over komend jaar!

Deze onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens deze dagen:

High Level Manifestatie & Creatie (Vanuit het moment leven, Jouw realiteit beïnvloeden, Van 3D naar 5D shiften: wat betekent dat en hoe werkt dat? Etc.)
Jouw Ongekende creatiekracht/ Creatie op het hoogste niveau.
Leven vanuit jouw next level.
Bouw je missie Imperium
High level business strategie
Bouw jouw tribe
Jouw ideale klant en hoe magnetiseer je ze naar je toe.
Hoe ontdek en heel je blokkades?
High level selfcare. Jezelf EREN met geld, je business, je klanten, je aanbod en in je hele leven.
En alles wat er nodig is zodat jij jouw ZielsMissie Imperium kan opbouwen. NIET alleen in je business maar in je hele leven. Je leven IS jouw ZielsMissie Imperium!

9. 9 Live samenwerkings, creatie en coachingsdagen, verspreid over 1 jaar twv €4500,00

Dit is uniek in een High Level coachingstraject en levert extreem veel waarde op voor jou en je business en je manifestatiekracht!
Voor de periode van een jaar kun je 9 keer een dag lang naar onze trainingsruimte in Kamerik komen voor extra:

1. Coaching.
Mijn Online Business Strategist Wendy is op deze dagen aanwezig om samen met jou naar de strategische kant van je business te kijken: je aanbod, je prijzen, je marketing, funnels en alle praktische dingen te kijken op deze dagen. Uiteraard altijd vanuit afstemming op jouw unieke Zielsfrequentie.
Verder kun je online je vragen stellen aan mijn tech guy Bas als het gaat om websites, plugins, programma’s, e-mail campagnes en alles wat techniek is. Hij kijkt graag met je mee voor korte vragen. Bij grote projecten kan hij uiteraard ook ondersteunen, maar dit zit niet inbegrepen in de trajectprijs.
SUPER waardevol dus omdat je niet alleen MIJ er bij krijgt, maar toegang tot mijn hele team.

2. Creatie
Je kunt naar onze trainingsruimte komen en gewoon lekker werken. Even focussen op wat je af wilt krijgen. Je laten supporten en eindelijk de stappen nemen die je wilt nemen.

3. Netwerken en samenwerken.
Ondernemers zijn vaak alleen bezig. Terwijl het JUIST zo belangrijk is om samen te creëren en elkaar te upliften en te inspireren en wellicht om elkaar te helpen aan klanten en nieuwe mogelijkheden.
Krachtige Creators zijn de meest toffe mensen en ze zijn vaak supportive en all in met wat ze doen. Deze dagen gaan een geweldige boost geven aan jouw creatiekracht. Het gaat niet alleen om kennis in je opnemen maar ook om daadwerkelijk DOEN wat je behoort te doen.

Deze dagen vinden plaats op de 3e maandag van de maand.
De eerstvolgende dag is ingepland op maandag 16 december
Er zijn maximaal 12 mensen aanwezig op een Creatiedag.
Bij meer dan 12 mensen, wordt er een extra maandag ingepland.

De Mastermind dagen zijn voor 2019 ingepland op de volgende dagen: vrijdag 6 december.
In 2020: Vrijdag 10 januari en verder iedere eerste vrijdag van de maand.

Als je deel gaat nemen aan de Mastermind verwacht ik dat je oprecht gecommitteerd bent en dat je deelneemt voor minimaal 6 maanden. Je komt in een groep terecht met gedreven en ambitieuze Krachtige Creators en zowel zij als ik investeren tijd en energie in je, dus de verwachting is dat jij ook jouw tijd en energie investeert.

De Waarde

De waarde van de Maandelijkse Coaching die je ontvangt in level 4 is: €3101,00
De waarde van de Content is: €25.701

Jouw Investering

Jouw Investering is:
€497,00 ex BTW per maand
€4997,00 ex BTW voor het hele jaar.

Vanaf 21 december gaat de investering omhoog naar: 

€697,00 ex BTW per maand
€6997,00 ex BTW voor het hele jaar.

Maak dus nu nog gebruik van de HUIDIGE Investering.

PAY IN FULL BONUS. Als je in een keer betaald krijg je €967,00 korting en toegang tot het 3 daagse Magische Manifestatie SUPER Event twv €497,00 dat plaats vindt op 30 en 31 jan en 1 feb in Nistelrode. Er zijn nog 8 tickets vrij voor dit event!

Tijdens het Magische Manifestatie SUPER Event ga je 3 dagen lang: UIT je leven, helemaal afstemmen op wie jij WERKELIJK bent, connecten met je DIEPSTE verlangens en een vibrationele match worden MET die verlangens zodat je ze moeiteloos kunt creëren. Na deze 3 dagen ben je een ander mens en ben je helemaal in de versie van JOU gestapt die alles al heeft waar je huidige JIJ naar verlangt. EN heb je dus de tools om dat de rest van je leven toe te blijven passen. Om dit 3 dagen achter elkaar te doen gaat de grootste impact mogelijk hebben!

Let op: Je kunt opzeggen wanneer je wilt, hoewel ik voor de Mastermind een committment verwacht. Als je voor het hele jaar betaald, is tussentijds stoppen niet mogelijk. Er is echter een 30 dagen niet goed – geld terug garantie. Lees later op de pagina om te zien wat de Garantie inhoudt.

EXTRA BONUS!!!!

Als je voor 10 december instapt krijg je nog een HELE bijzondere bonus! Als je jouw coachingstraject in de Academy aangaat, dan ontvang je toegang tot het programma: “Channel je Business” twv €1997,00

Dit is een programma van 8 modules waarin je leert om een helder kanaal te worden en in te tappen op de energie van je business om zo je business DOOR je heen te laten ontstaan.

HIER kun je alles lezen over het Channel je Business programma.

Wil je eerst even met me overleggen of de Academy DE beste stap voor je is? En of ik de mentor ben die jou mag helpen met het creëren van je meest afgestemde business? Vraag HIER een gratis Liefde & Business Shift Sessie aan.

EN je gaat begin januari hoe dan ook meedoen aan mijn BESTE programma OOIT: “Verander je overtuigingen, Transformeer je leven.” En dan de Life & Business versie. Ik kom eind december met alle details over dit programma.

Maar…..

Hoe geweldig dit allemaal ook klinkt dit programma is NIET voor iedereen!

Wat ik je hier leer is GEEN gouden pil! Er komt niet op “magische” wijze een zak geld uit de lucht vallen als je 2 dagen hebt afgestemd. Manifestatie vraagt om dagelijkse toewijding. Soms gaan dingen snel maar als iets ECHT je zielsmissie is, dan weet je van jezelf dat je toch geen andere keuze hebt dan dag in, dag uit met focus en aandacht leren manifesteren.

Het bouwen van je missie-business of geld verdienen met jouw passie is geen “quick fix” maar een reis die om inzet en doorzettingsvermogen vraagt. Het vraagt van jou dat je 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en jouw business (to be.)

Dit programma is voor mensen die de WAARDE zien van investeren in dit soort kennis en vooral in dit soort energie. EN voor mensen die er klaar voor zijn om hun beperkende overtuigingen achter zich te laten en er echt VOL voor te gaan.

Want dit programma is bedoelt om een MEESTER manifestator te worden en op een hoog niveau je klanten te dienen met je missie. En net als je geen prof voetballer wordt door af en toe een balletje te trappen, wordt je ook niet succesvol door af en toe met afstemming en je missie bezig te zijn. Dit gaat dus zeker iets van je vragen!

Ik heb zelf meer dan 150.000 euro in mijn eigen ontwikkeling geinvesteerd. En misschien was ik er ook gekomen zonder investeringen, maar dan was ik zeker niet geweest waar ik nu ben in dit “timeframe” en dan had ik zeker geen miljoen euro omzet gedraaid in de eerste 3,5 jaar dat ik mijn Missie Business heb opgezet.

ALS je gaat implementeren wat we je leren, ga je ECHT grootse resultaten zien. Maar JA, je moet wel bereid zijn om het innerlijke en het uiterlijke werk te doen en op te komen dagen en helemaal OPEN staan en bereid zijn om al je overtuigingen in twijfel te trekken en los te laten!. Ik ben SUPER overtuigd van de waarde die we bieden in dit programma. Je krijgt een TON content en wekelijkse coaching en livedagen waar wenselijk, maar het is wel aan JOU om de regisseur over jouw eigen traject te zijn!

Dus als dat goed klinkt. DAN nodig ik je uit om je aan te melden voor de Magische Manifestatie Academy.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.

Miranda van der Wouw

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Garantie en Voorwaarden

Als je je aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle content die onder jouw level zit. Als je per maand betaald, kun je per maand opzeggen. Kies je voor een betaling in een keer, dan maak je een committment voor een jaar. Tussentijds opzeggen is dan niet mogelijk. Je kunt echter wel gebruik maken van de 30 dagen niet goed – geld terug garantie.

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit coachingsprogramma.
Daarom is er een 30 dagen garantie.
Als je start met de eerste stappen van dit programma: Het invullen van het Ziels Creatie plan, het dagelijks invullen van het afstemdagboek en de coachingcalls, en je bent niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven en de kwaliteit van dit programma, dan kun je jouw investering terug krijgen.
We brengen dan alleen €150,00 administratiekosten in rekening en €497,00 een eventuele livedag die al plaats heeft gevonden.
Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:
Je kunt laten zien dat je zowel het Ziels Creatie plan hebt ingevuld en dagelijkse gedurende de eerste 30 dagen het afstemdagboek hebt ingevuld.
Ook ben je acties geweest in de Facebookgroep en heb je jouw vragen gesteld tijdens de Q&A’s en persoonlijk contact gehad met de Community Manager/ Coach om om coaching en mentoring te vragen op het moment dat je zag dat je moeite had met alles uit het programma halen dat er in zit.

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je geld retour.

FAQ

Welk level past het beste bij me?2019-10-12T08:38:28+01:00

Level 1 is het beste level voor je als je (nog) in loondienst bent of als je je Missie aan het ontdekken bent. Je leert hier ook alles over hoe Creatie exact werkt en hoe je alles kunt manifesteren waar je naar verlangt. Ook voor beginnende ondernemers die het doel hebben om een omzet te realiseren van 1000 tot 2000 euro per maand, is dit level nog geschikt.

Wil je echter meer omzet realiseren, boven de 2000 euro per maand, dan heb je ECHT de business content in level 2 nodig. Daar leer je alles over het opbouwen van jouw meest afgestemde business.

Ook level 3: de Mastermind is een geweldig programma om jouw meest krachtige en afgestemde business op te bouwen. Dit is afhankelijk van hoe snel je wilt groeien en of je behoefte hebt aan live (persoonlijke) coaching OF dat online beter bij je past.

Met de content in de online omgeving van level 2 (en eventueel persoonlijke coaching in level 3) kun je een omzet realiseren tussen de 2000 en tienduizenden euro’s per maand. Die potentie zit er absoluut in! Afhankelijk van jouw inzet en je bereidheid om de content te implementeren en het dagelijkse werk te doen.

Wanneer krijg ik toegang tot de content nadat ik mezelf heb aangemeld2019-08-19T09:12:16+01:00

Je krijgt direct toegang tot alle content in de online omgeving die al aanwezig is. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met registratielink. Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk even bij je spam. Ook daar geen mail? Mail dan naar info@maartjekoper.nl

Moet ik per se ondernemer zijn om mee te doen aan dit programma?2019-10-02T17:37:47+01:00

Nee zeker niet, vooral niet voor level 1 van de Academy, want daar zit niet veel business content in. Level 1 is vooral gericht op het vinden van je Missie, het veranderen van je geldbewustzijn en leren hoe je jouw realiteit creëert. Voor level 2, hoef je ook niet al een eigen bedrijf te hebben, maar het is wel handig als je voelt dat je “iets” voor jezelf wilt doen. En je hoeft ook nog niet eens te weten wat dat “iets” dan is, want er is content aanwezig die je daarmee gaat helpen. Ik richt me in level 2 echter specifiek op spirituele, bewuste, ondernemers en daarom zal ik daar veel aandacht aan besteden. Maar ook als jij (nog) in loondienst werkt zal dit Coachingsprogramma extreem waardevol voor je zijn om grenzen te verleggen en op een compleet andere manier naar geld en overvloed te gaan kijken.

Maartje, ook al zie ik de waarde van dit programma, ik ben daar nog net niet qua geldbewustzijn. Wat raad je me aan?2019-10-02T17:35:37+01:00

Voor iedere fase en voor ieder budget hebben we een programma. We hebben een TON gratis content. En verder hebben we programma’s die aansluiten bij iedere fase van de reis van de Krachtige Creator. HIER kun je zien wat die fases zijn en welke programma’s er bij iedere fase horen. En HIER kun je alle gratis content vinden. Maar kom op …. eerlijk? Wat wil je nu ECHT uit je leven halen? Kun je er een BEETJE meer energie ingooien? Als je je lege flessen inlevert en iets wat je toch nooit gebruikt op marktplaats zet, kun je de eerste maand betalen. En vanuit daar kun je iedere maand een mooiere realiteit manifesteren dan de maand er voor.

Maartje, kan ik ook 1 op 1 begeleiding krijgen?2019-10-02T17:39:25+01:00

Ik geef bijna geen 1 op 1 coaching. Maar het is mogelijk om persoonlijke en live coaching te krijgen in de Mastermind. HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

Kan ik samen met mijn partner lid worden?2019-08-19T11:14:42+01:00

Nee. Het is SUPER dat jullie samen groeien en leren, maar als je samen met iemand anders de content wil volgen, dan zullen jullie allebei lid moeten worden. Een lidmaatschap en alle content die daarbij hoort is bedoelt voor EEN persoon.

Is dit programma alleen voor coaches?2019-08-19T09:16:29+01:00

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Is dit een goede investering?2018-08-31T18:44:10+01:00

100% zeker! Ik hoor keer op keer van mijn klanten dat ze terugkomen omdat ze nergens zo veel waardevolle informatie krijgen als in mijn programma’s, voor welk level dan ook. Natuurlijk moet je ZELF op komen dagen, de kennis tot je nemen, het implementeren en vragen stellen tijdens de coachings calls. Maar als je dat doet, zal dit programma je een ongelooflijke ROI (return on investment) kunnen gaan geven!

Heb je toch nog vragen over of het de juiste investering is? Ik heb een training geschreven over alle do’s and don’t van investeren die je 100% zeker de inzichten gaat geven die je nodig hebt. HIER kun je hem lezen.

In welke fase van mijn ontwikkeling met de Wet van Aantrekkingskracht, geld en business manifestatie is dit programma waardevol voor jou?2019-09-17T00:59:06+01:00

Al mijn klanten zijn in een verschillende fase van hun ontwikkeling. Sommige mensen zijn NET in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht. Sommige mensen zijn nog in loondienst en zijn in de vraag wat ze graag willen doen met hun leven. Ze voelen dat er meer is, maar ze hebben nog niet helder wat dan. Sommige mensen zijn net gestart met hun business en zijn hun eerste klanten aan het krijgen. En sommige mensen hebben al super veel succes in hun business en verdienen meer dan een ton per jaar en zijn op zoek naar NOG meer diepgang, creatiekracht en succes.
Dit programma biedt je waardevolle content, in WELKE fase je ook zit. Daarnaast: bij iedere uplevel in je business, moet je door dezelfde stappen gaan om je geldblokkades los te laten. Ik heb zelf bijvoorbeeld het Geld is Liefde programma al 6 keer gedaan en er volgt hoe dan ook een 7e keer en misschien een 8e of een 9e en een 10e en ga zo maar door 🙂

Ik wil nu eerst even toepassen wat ik heb geleerd bij andere programma’s. Kan ik later instappen?2019-09-17T00:44:28+01:00

Dit is ZO herkenbaar! Ik heb dit ook ZO vaak tegen mezelf gezegd. En dan ging ik het TOCH niet doen, met als gevolg dat ik weer maanden stil stond voordat ik TOCH maar de sprong nam. En dat wachten koste me natuurlijk achteraf altijd VEEL meer dan als ik GELIJK de sprong had genomen en naar mijn gevoel had geluisterd. Bij mij komt dat omdat ik ECHT geïnspireerd moet worden en actie tot in mijn tenen moet voelen. Als een programma dat ik volg dat niet direct doet, dan wordt het een “taak” die op mijn lijstje terecht komt. En ik merk altijd dat, hoe langer het op mijn lijstje staat, hoe meer ik er tegen op ga kijken. En hoe meer mijn energie zakt, hoe meer momentum ik verlies en hoe moeilijker het ondernemen wordt EN hoe minder geld ik verdien. Ik heb echt geleerdt: Als iets me niet gelijk triggert om tot actie over te gaan, gaat dat waarschijnlijk later ook niet meer gebeuren. Voor mij is ALLES energie. EN ik merk keer op keer dat de dingen die ik vanzelf al doe, eigenlijk alles is wat er voor nodig is om echt succesvol te worden. EN ik help je MEGA graag om te ontdekken wat dat voor jou is, en daar is dit hele programma op gericht: afgestemd ondernemen, helemaal vanuit wie JIJ bent en wat bij jou past.

Ik voel me wel aangesproken door wat je schrijft maar hoe weet ik nu echt of dit programma iets voor mij is?2019-08-19T09:05:15+01:00

Ik heb geleerd: als mijn gevoel zegt dat iets goed is, dan IS het goed.
Dit programma is super waardevol voor jou als:
je wilt leren hoe manifestatie ECHT werkt.
geld een reden is voor jou om dingen niet te doen die je wel graag zou willen doen,
je werk doet waar je niet gelukkig van wordt, maar toch doet voor het geld,
je jouw blokkades op het gebied van geld, zichtbaarheid, business en jezelf zijn los wilt laten zodat je het leven kan gaan leiden waar je voor geboren bent.
Je ECHT grote stappen wilt nemen met je business en voelt dat je klaar bent voor “meer.”
Want aan al deze zaken ga ik aandacht besteden!
Twijfel niet langer en gun jezelf ook een prachtig leven in overvloed. Meld je nu aan.

Ik ben nog met zo veel andere dingen bezig. Kan ik me niet beter op een ding focussen?2019-09-17T00:40:41+01:00

Dit programma kan perfect gedaan worden naast een ander programma. Je kunt de content op je eigen tijd doen EN dit programma geeft je extreem veel inspiratie en energie. Het gaat VOORAL om het energetische en creatie aspect en niet het zorgvuldig afchecken van een aantal modules. Ik heb zelf altijd verschillende online programma’s naast elkaar gedaan en tegelijkertijd nog 1 op 1 coachingstrajecten naast elkaar gedaan. Maar ALLES met de focus op het succes en op wat ik wil creëren. DAAR zit voor mij focus in, niet met hoe veel of weinig programma’s ik wel of niet bezig ben. Daarnaast maak ik dingen simpel. Ik help je om altijd terug te komen naar dat ene ding. Wat ik vaak merk is dat mensen zichzelf in strategische en praktische programma’s vaak een beetje kwijt raken (hoe waardevol dat soort programma’s ook zijn en je hebt ze zeker ook nodig!) Dit programma helpt je dan om weer af te stemmen en de acties te nemen die ECHT bij je passen! Dus om helemaal terug te gaan naar JOUW Ziel en JOUW afstemming en vanuit daar het succes te manifesteren waar je naar verlangt.

Hoe weet ik of dit het juiste programma voor me is?2019-08-19T09:05:02+01:00

Dat VOEL je. Je hebt bewust of onbewust vragen gesteld aan het Universum de afgelopen tijd over dat er dingen anders moeten, dat sommige dingen te moeilijk gaan voor je gevoel of dat je vast bent gelopen op bepaalde gebieden. Het Universum heeft je deze pagina laten lezen als antwoord op jouw vragen. Als je de pagina las en je werd enthousiaster en enthousiaster, dan is dit de goede stap. Ik ga je ook leren in dit programma wat er voor nodig is om daar voortaan altijd op te gaan vertrouwen. Onze gedachten komen er ZO snel tussen in en we kunnen vaak 1001 redenen verzinnen om uit te stellen en dingen NIET te doen, maar je intuïtie WEET het. De vraag is: als geld geen rol zou spelen en als je ongekende mogelijkheden zou hebben, zou je je dan NU direct opgeven omdat je MEER wil van deze geweldige energie? GUN het jezelf dan. Stel vragen aan het Universum over waar het geld vandaan mag komen en volg ook hierin weer de afstemming. Vraag om compleet en volledig vertrouwen en ga er van uit dat je al een mega krachtige creator bent die er altijd voor gaat zorgen dat je 10 keer zo veel uit ieder programma haalt als dat je investeert.

Hoe gaat het met de betaling?2018-10-27T12:26:09+01:00

Betaling gaat via de webshop. Klik op de bestel knop en je wordt naar de shop geleidt. Je ontvangt daarna direct toegang tot het Online programma.

Het is nu niet de goede tijd. Kan ik later instappen?2019-02-17T19:26:58+01:00

Ik bied zelden programma’s meerdere keren aan. Bovendien lanceer ik momenteel zeer zelden iets in het Nederlands.

EN: Er is altijd een reden om je dromen voor je uit te schuiven. Het leven komt ALTIJD tussendoor. OOK bij mij en ook bij mijn mentoren. Het verschil waarom wij WEL succes hebben is omdat we, ondanks alles, TOCH acties nemen en afstemmen op waar we heen willen. En dat gaat niet “zomaar” gebeuren. Dat vraag om een keuze van jouw kant en een commitment en een investering qua geld, tijd en energie. Maar als je ECHT iets moois wil manifesteren moet er NOOIT een reden zijn om het NIET te doen!

Ervaringen van deelnemers

“Ik wilde jou even bedanken! Bedanken voor het ‘overhalen’ om het miljoen euro missie programma te volgen. Je liet me inzien dat mijn ego mij in de weg zat, waardoor ik de keuze heb durven maken om mijn soul te volgen. Het programma werkt zo fijn. Vooral omdat het een stappenprogramma is en ik per module kan voelen of ik er al aan toe ben, of nog even in een vorige module moet duiken. 
Ik merk elke keer als ik de module luister; dit precies is wat ik nodig heb om verder te komen. Het is de juiste stap op het juiste moment!
Dankjewel voor de fijne modules en alle content erin! Het werkt écht!”
Tessa Brahm
In april ben ik bij je geweest voor de 2 daagse, dat was zo super gaaf. Je hebt daarin voor mij een zielsreading gedaan.
Door liefde mijn gave praktisch in de wereld zetten en daar veel geld mee verdienen. Nou, dat ben ik gaan doen en boy oh boy, wat levert dit mij geweldige dingen op!
Zulke toffe klanten! Mijn bedrijf groeit explosief en ikzelf ook!
Je bent voor mij een grote inspiratie bron en ik ben dan ook mega super dankbaar dat ik bij jou in je Magische Manifestatie Academy zit.
Een van de dingen die door mij heen mocht creëren is een super praktisch card deck, volledig vanuit mijn gave en liefde ontstaan.
Jacq van der Hoef

“Voordat ik me inschreef, had ik al de gratis content bekeken. Maar ik bekeek al langer content van anderen en vaak heb ik op het punt gestaan om in te stappen (bij die anderen) en toch was er elke keer net iets wat me tegenhield. Ik had Maartje een mail gestuurd met vragen. ‘s Avonds volgde ik een webinar van Maartje waarin ik antwoord kreeg op mijn vragen. De volgende dag ontving ik een antwoord op mijn mail met een heel lieve reactie waarin een gratis sessie om te sparren werd aangeboden. Superlief! Echter, ik had mijn antwoord al en heb me dezelfde dag ingeschreven voor de Academy waar ik geen moment spijt van heb gehad.

Of het nu een product of een dienst is, ik vind het belangrijk dat mijn gevoel erachter kan staan. Bij de gratis content, de e-mails, webinars en het mailcontact voelde alles oprecht, duidelijk en authentiek. Het gaf een heel goed idee van wat ik kon verwachten van het programma.
Wat mij zo aanspreekt aan de content, is het gebruik van werkboeken, werkbladen met concrete oefeningen en de afstem scripten op audio.
Waar ik verder houvast aan heb, zijn de mailtjes waarin je door het programma wordt geleid.
Elke dag ben ik bezig met de oefeningen uit het programma, aangevuld met andere oefeningen. Ook doe ik elke dag Ho’oponopono (alleen jij weet het zo uit te leggen dat het ook echt wèrkt).

Door elke dag af te stemmen, mijn script te lezen en te wijzigen, dankbaarheid te tonen en te voelen en ook met liefde om te gaan met moeilijkheden die ik tegenkom, heb ik de volgende resultaten behaald:

– Ik merk dat ik elke dag geld ontvang via verschillende kanalen.
– Mijn droomwens is om promotieonderzoek te doen; hiervoor heb ik toezegging, al is het nu nog vrijwillig. Maar ik heb alle vertrouwen dat het geld hiervoor onderweg is. Er komt van diverse kanten hulp waar ik het niet alleen kan.
– De relatie met mijn partner is dieper geworden en we doen meer leuke dingen samen.
– Ik realiseerde me dat mijn droomhuis het huis is waar ik nu woon, maar dat ik er wel beter voor mag zorgen. Er dient zich geld aan om het op te knappen en op allerlei simpele manieren ben ik nu begonnen met opknappen. Het huis is mooier geworden.
– Als ik om kleine dingen vraag, krijg ik het ook: een verdwenen kat komt terug, een vriendin kan haar kat die ze niet wil laten inslapen ergens plaatsen dankzij mijn hulp, er komen opdrachten voor mijn bedrijf binnen, lastige zaken weet ik liefdevol op te lossen, relaties worden hechter of verdwijnen als ze onnodig zijn, etc.
– Ik voel me elke dag ontzettend dankbaar voor alles wat er op mijn pad kom en leer ook van minder leuke dingen de wijze lessen die eruit zijn te halen. Dankbaarheid, vreugde en verlangen liggen qua gevoel erg dicht bij elkaar.
– Voorheen piekerde ik elke dag, vooral als ik uit bed stapte of als ik ging wandelen. Dat is voor 99% verdwenen.

Lieve Maartje, wat jouw programma zo bijzonder maakt (zeker als ik kijk naar mijn ervaring met anderen), is dat jij duidelijk bent over wat je kunt verwachten. Je geeft aan dat het om de Wet van Aantrekkingskracht gaat, je noemt namen van anderen, inclusief websites, boeken en YouTubefilmpjes. Maar alleen jij weet het zo concreet uit te leggen dat het tot een dieper inzicht leidt. Dankzij jouw programma begrijp ik nu veel beter wat Abraham Hicks te vertellen heeft. Dankzij jouw programma leer ik mijn ogen open te houden voor de minder leuke dingen die op me af komen en hiermee op een liefdevolle manier om te gaan. Dankzij jouw programma leer ik nadenken over wat ik echt wil, waarom ik dat wil en leer ik voelen waarom dat mijn liefste wens is.

Dit alles bij elkaar helpt me om elke dag te leven in het besef dat mijn wens er al is. Ik geniet er heel veel van. Ondanks dat ik me bijna 25 jaar bezighoud met spiritualiteit ben jij de eerste die op zo’n nuchtere en tegelijkertijd spirituele manier laat zien wat verbinding met de Ziel en de 12 Universele Wetten werkelijk inhouden. Heel hartelijk dank vanuit het diepst van mijn hart hiervoor.”

Anoniem
“Ik ben aan de het programma mee gaan doen om Volledig in vertrouwen te zitten en mezelf meer gunnen, zodat ik meer kan ontvangen.
Tijdens het programma ben ik van 1 bedrijf met nog geen 1k omzet per maand, naar 2 bedrijven met steeds stijgende omzet gegaan. En van een bedrag waar ik privé nauwelijks van kon rondkomen (mijn spaarcenten gingen er hard doorheen!) Naar een salaris wat ik mezelf gun en die ik per kwartaal blijf verhogen.
En nog ZO veel meer mooie resultaten:
– Mijn money mindset is zoooo veel verbeterd.
– Verder ben ik nooooggg dichter bij mezelf komen te staan.
– Ik voel geen limiet meer ontvangen, in ieder geval ik ben nog lang niet bij mijn volgende plafond (zo voelt het nu).
– Ik weet nog beter mijn grenzen aan te geven.
– Ik heb weinig moeite om uit mijn comfortzone te gaan.
– Ik kan beslissingen maken die ik voorheen als moeilijk beschouwde.

Ik heb zoveel waarde, inzichten en inspiratie gehad en zoveel veranderingen doorgemaakt . Je hebt me zoveel gegeven.
Ik moest echt uit mijn comfortzone om maandelijks het bedrag aan coaching uit te geven, maar ik weet ook zeker, als ik bij wijze van de helft had moeten betalen, dan had ik er niet de waarde uitgehaald die ik er nu heb uitgehaald. Werkelijk elke cent is het waard geweest en ontvang ik nu tienvoudig terug.”

Kimberly van Steenbergen

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”

Frances

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken. Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen. Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker, Volg je Hart Specialist

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen, Edith Helwegen

“Je geeft ZO veel waarde in dit programma. Er zit ook ZO veel goede business content bij. En je geeft ook zo veel van jezelf in die Community. Ik hoor heel veel mensen die lid zijn geworden of geweest van andere programma’s en die komen toch weer altijd naar jou terug omdat je zo veel waarde biedt. Ik ben al een jaar lid en heb nog steeds niet alles gevolgd wat er in de online omgeving te vinden is.”

Coby

Social Media

DE Ultieme Manifestatie Formule

Contact

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Teckop 11 – 3471 HG Kamerik
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401

gratis Manifestatie Doorbraak sessie