Loading Quotes...

Magisch, Moeiteloos & Onbegrensd Ondernemen

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van jouw bedrijf!

Dit is een cursus voor krachtige creators die voelen dat ze voorbestemd zijn voor grootsheid en die hun onderneming naar het volgende niveau willen brengen door middel van bewuste creatie, de kracht van het Universum en slimme strategieën.

Hoe zou het voor je zijn als je iedere dag jezelf kan zijn en daar geld voor kan ontvangen?

Hoe zou het zijn als je het gevoel hebt dat je nooit meer hoeft te werken omdat je jouw ziels-onderneming vanuit enthousiasme en vreugde creëert?
Hoe zou het zijn als je je bij het creëren van jouw ziels-onderneming kan laten leiden door de magische kracht van het Universum?
Wat voor verschil zou het maken in je leven als je niet meer achter klanten en geld “aan hoeft te rennen” maar dat het allemaal op je afkomt alsof je een magneet bent voor succes en overvloed?

Ik geloof dat dat kan! En ik doe niets liever dan jou te leren hoe jij dat ook kan doen.
Lees alles over mijn persoonlijke reis en mijn visie hierop in de: Geld verdienen door jezelf te zijn – Manifesto.

Download het Manifesto HIER

Enthousiast geraakt na het lezen van het Manifesto? Dan nodig ik jou met heel mijn hart uit om mee te gaan doen aan de online cursus: Magisch & Moeiteloos & Onbegrensd ondernemen.

Deze online course is de perfecte combinatie tussen de magie die de Wet van Aantrekkingskracht je brengt en de praktische tools en kennis die ook onmisbaar zijn om jouw succesvolle missie-onderneming vorm te geven!

Deze online cursus is voor jou als je:

* Geld wil verdienen door jezelf te zijn.
* Wil weten hoe je af kan stemmen op de onderneming van je dromen. De onderneming die echt bij je past en waardoor je al je talenten en giften met de wereld kan delen. De onderneming die je alles kan brengen waar je naar verlangt. ECHT succes en overvloed wil creëren op de meest moeiteloze manier.
* Wil leren wat jouw waardevolle boodschap is die je met mensen kan delen, hoe je mensen echt kan raken.
* Wil leren hoe je jouw talent en kennis kan verpakken en verkopen.
* Minder “hard” wil werken en meer wil creëren.
* Op energetisch niveau een diep contact wil creëren met jouw ideale klanten: de mensen die jij kan dienen.
* Meer wil bereiken door minder te doen.
* Meer flow in je onderneming en je leven wil ervaren dan ooit.
* Wil weten hoe je op een magisch mooie manier geld kan verdienen. En wil ervaren dat geld verdienen eigenlijk helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.
* Je jouw marketing op een manier wil doen die SUPER goed voelt. Ik noem het energetische marketing en ik leer je er alles over.

Ik geef je in dit online programma alle tools om je af te stemmen op de ziels-onderneming die ECHT bij je past. Ik combineer mijn kennis en passie voor bewuste creatie en de werking van de Wet van aantrekkingskracht met alle praktische kennis die je nodig hebt om jouw perfecte (online) droomonderneming te creëren waarmee je anderen ECHT van dienst kan zijn en die je ook in staat stelt om JOUW ideale leven te creëren.

Waarom heb ik deze online cursus ontwikkeld?
Ik ben begin 2014 gestart met mijn onderneming. Binnen een paar maanden ben ik gestopt met mijn baan in loondienst en sinds juli 2014 heb ik me er volledig op gericht om geld te verdienen door mijn dromen te leven.
Dit is een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen in mijn leven.
Ik kan met heel mijn hart zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest als nu.

Deze stap om je dromen te leven en geld te verdienen door jezelf te zijn kan je zo veel mooie dingen bieden:
Het kan je complete vrijheid geven om precies te doen wat je wil doen. Je kan je eigen tijd indelen, je kan je creativiteit volop laten stromen en je kan je leven inzichten zoals dat voor jou het allerbeste voelt.
Een ziels-onderneming kan je de kans geven om jouw giften en jouw talent op de meest krachtige manieren met mensen te delen zodat je echt wat voor ze kan betekenen.
En het kan je de kans geven om de boodschap die in je zit recht vanuit je hart de wereld in te brengen.

Maar je moet wet weten HOE!

Want als je dat niet weet dan kan een ziels-onderneming ook een lastig en groot ding worden:
Het kan al je tijd opslokken zodat je geen tijd meer hebt voor je gezin of jezelf. Het kan er voor zorgen dat je gaat twijfelen aan jezelf en of je wel op de goede weg zit.
Het kan er voor zorgen dat je allerlei dingen doet die je niet wil doen en die niet bij je passen, omdat “de experts” zeggen dat je het moet doen om succesvol te worden of omdat “het er nu eenmaal bij hoort.”
Voordat je het weet lijkt ondernemen op “werken” en verlies je de passie en het enthousiasme die je voelde toen je begon. Je raakt het contact met jezelf en je ziel langzaam kwijt.

En dat is zo zonde!
Want het verlangen om geld te verdienen door jezelf te zijn heb je niet voor niets.
Het verlangen naar vrijheid en het verlangen om de dingen op jouw manier te doen kunnen realiteit worden!
Het verlangen om jouw energie te delen met mensen op een super krachtige manier en de wereld een stukje mooier te maken is mogelijk!

Je kan jouw creativiteit vrij laten stromen!
Je kan echt mensen helpen en er echt voor mensen zijn!
En dat kan je allemaal doen op manieren die echt bij je passen en die helemaal zijn afgestemd op alles wat voor jou belangrijk is EN daar ook nog eens het geld mee verdienen waar je naar verlangt.

Dat is een grote uitspraak hè?
Maar wel een waar ik met heel mijn hart en ziel in geloof!
Ik mag het namelijk zelf iedere dag ervaren!
Zoals ik al schreef ben ik in 2014 gestart met mijn bedrijf en een paar maanden later gestopt met mijn baan in loondienst om me helemaal op mijn zielsonderneming te richten.
Ik heb mezelf letterlijk in het diepe gegooid en in een korte tijd alles geleerd en gelezen wat ik maar kon vinden over succesvol ondernemen en geld verdienen door mezelf te zijn.

Ik zie veel mensen jaren tobben met hun onderneming, maar ik heb nooit meer omgekeken en binnen 18 maanden verdiende ik meer dan twee keer zo veel als ik met mijn baan in loondienst ooit verdiend heb. En dat was slechts het begin van alles wat mogelijk is. Op dit moment (oktober 2017) verdien ik al meer dan 50.000 euro per maand met mijn bedrijf!
Ik had geen jaren om mijn bedrijf op te zetten. Want ik had bijna geen spaargeld en geen alternatieven.
Het enige dat ik had was een droom, een klein stemmetje in me die zei dat ik het kon en natuurlijk de wetenschap dat ik de creator ben van mijn leven en dus van mijn onderneming.
De enige mogelijkheid was om snel te leren hoe ik dit bedrijf op kon zetten en wat de juiste manier was voor mij.
Ik kan zeggen dat ik een stoomcursus heb gehad. Ik heb veel gelezen, veel geleerd en vooral veel geëxperimenteerd. Daardoor ben ik er in korte tijd achter gekomen wat wel en niet voor me werkte binnen de hoeveelheid aan mogelijkheden.
Ik ben lid geworden van 2 verschillende (internationale) Masterminds om te kunnen co-creëren met andere ondernemers en van hen te leren. Het was geweldig om van hen te leren en mijn bedrijf te creëren samen met andere krachtige, spirituele en bezielde ondernemers.
Ik kan eerlijk zeggen dat ik niet zo ver was gekomen in zo’n verschrikkelijk korte tijd als ik geen lid was geworden van een van deze (of beide) programma’s.

En ik wil niets liever dan alles wat ik weet over Magisch en Moeiteloos ondernemen met jouw delen:

* Ik geef je alle informatie en tools die je nodig hebt geven om de onderneming op te kunnen zetten waar je zo naar verlangt. Zowel praktisch als op het gebied van de Wet van Aantrekkingskracht. Mijn expertise en specialiteit ligt op het gebied van bewuste creatie en dit combineer ik met alle praktische zaken zoals marketing, het opbouwen van je e-mail lijst en geld verdienen! Ik bied dit aan op een hele laagdrempelige en simpele manier! Geen moeilijke theorieën en technieken. Ik richt me altijd op waar het in de kern ECHT om gaat: mensen helpen, je energie delen en er geld voor vragen.
*Ik help je om je blokkades te helen op het gebied van geld, marketing en zelfvertrouwen zodat je kan stralen en schitteren en zodat je het leven kan gaan creëren waar je naar verlangt!
* Ik laat je zien hoe je jouw onderneming zo kan creëren dat je vrijheid kan ervaren.
* Ik breng je in contact met andere ondernemers zodat je kan leren en inspireren en samen kan creëren en in kan tappen op het Universele veld dat ons bindt!
* Ik wil dat je weet dat je NU kan starten met het leven van je dromen en het creëren van je droomonderneming.
* Ik wil dat je gaat geloven in de onbeperkte mogelijkheden die voor ons allemaal aanwezig zijn.
*Maar bovenal leer ik je in te tappen op de ziel van je onderneming. Je hebt een missie en het Goddelijke wil DOOR jou heen creëren. Ik leer je hoe je je daarvoor open kan stellen en hoe je daar contact mee kan maken zodat ondernemen werkelijk magisch en moeiteloos wordt.

Ik ben zo enthousiast over ondernemen. Ik hou van de vrijheid die het me brengt en ik hou er van dat ik mijn eigen pad kan kiezen en mezelf uit mag drukken helemaal op mijn manier en dat wil ik in deze online cursus met jou delen.

En dan even praktisch: Waaruit bestaat dit online programma?

Dit Online Programma bestaat uit 7 modules en diverse bonussen.

In module 1 stellen we de vraag: waar kun je beginnen?
Ik deel mijn persoonlijke verhaal met je.
Ik besteed een klein beetje aandacht aan hoe je eventueel je baan in loondienst kan combineren met het opstarten van je eigen onderneming als dat nog voor jou van toepassing is en we leggen een fundering voor de komende weken door te kijken naar wat je nu echt wil bereiken met je bedrijf. Niet wat je denkt dat mogelijk is, maar waar je op het meest diepe niveau naar verlangt.

In module 2 staat de vraag centraal hoe je bewuste creatie en de wet van aantrekkingskracht kan gebruiken om jouw perfecte onderneming te creëren.
We gaan onderzoeken hoe jouw droomonderneming er uit ziet en hoe je die kan manifesteren door de wet van aantrekkingskracht in te zetten.
Daarnaast kijken we wat een energetisch bedrijfsplan is en hoe je deze kan maken. Dit is een extreem krachtige, door mij ontworpen tool, die je helpt om iedere dag af te stemmen op de onderneming van jouw dromen.

In module 3 gaan we kijken wat jouw bijzondere boodschap is en met wie je jouw bijzondere boodschap wil delen. Kortom: wie is jouw ideale klant? Wie wil je nu werkelijk helpen?
Voor wie doe je wat je doet en hoe en waar en hoe kom je in contact met deze prachtige mensen? Eerst op energetisch niveau en vervolgens ook op praktisch niveau.

In module 4 gaan we kijken wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw onderneming.
Ik besteed aandacht aan het “nieuwe ondernemen:” meer mensen bereiken door de kracht van het internet.
Ik leer je hoe je een E-Boek of een online cursus kan creëren op een laagdrempelige en makkelijke manier.
Ik leer je hoe je een Mastermind of Membership programma op kan zetten. Ook allemaal op laagdrempelige en toegankelijke manieren!
Ook komen offline manieren om jouw onderneming vorm te geven aan bod.
Kortom: we gaan aan de slag met de vraag hoe jij de perfecte vorm voor jouw ziels-onderneming kan kiezen.

In module 5 komt het onderwerp Moeiteloos geld verdienen aan bod.
We gaan kijken naar manieren om een prijs te verbinden aan de passie die je deelt met mensen en hoe je genoeg kan verdienen om een geweldig leven voor jezelf te creëren.

In Module 6 gaan we het hebben over magische marketing.
Klanten kopen namelijk niet je diensten of je producten, maar je energie. Ik ga je hier alles over vertellen!
We gaan kijken op wat voor manieren jij het beste jouw diensten en producten kan delen met mensen en welke woorden je kan gebruiken om dit te doen.

In Module 7 staan Motivatie en Mindset centraal.
We gaan onderzoeken hoe je om kan gaan met onzekerheden, hoe je trouw kan blijven aan jezelf, hoe je authentiek kan zijn, hoe je je intuïtie kan volgen en hoe je het tenslotte ook echt allemaal kan gaan DOEN!

Veel Bonussen, waaronder:

* Magische Marketing Checklist
* Welke activiteiten kun je dagelijks in je bedrijf nemen om er een absoluut succes van te maken?
* Diverse Audio’s over doelen stellen, balans vinden tussen zijn en doen.
* Een meditatie: afstemmen op de plek waar je alles kan veranderen.
* Visualisatie-oefening om jouw zielmissie te ontdekken.

De Modules bestaan uit geschreven teksten, werkbladen en uit MP3 bestanden die je rustig kan beluisteren in jouw eigen tijd en bij iedere module ontvang je de opname van een Q&A Call.

Wat zijn de kosten voor deze online cursus?

Jouw investering voor het volgen van cursus bedraagt €597,00 ex BTW.

Op dit moment is dit online programma niet los te koop. Je kunt hem volgen in de Geld is Liefde Community.

14 dagen garantie!
Mijn belofte aan jou is dat ik zo veel mogelijk waarde in mijn werk leg! Mocht je om redenen die we van te voren niet hadden kunnen voorzien toch niet tevreden zijn, dan krijg je binnen 14 dagen jouw investering terug! Stuur me in dat geval binnen 14 dagen na aankoop een e-mail!

FAQ
Krijg ik in een keer toegang tot de modules? 
Ja, je krijgt direct toegang tot deze cursus en alle bonussen en call opnames.

Ik weet wel dat ik heel graag voor mezelf wil beginnen, maar ik weet nog niet precies wat ik wil gaan doen? Heeft het wel zin om met de cursus mee te doen?
Ja, dat heeft absoluut zin! Juist door er mee bezig te zijn, door je vragen te stellen en door je intentie het Universum in te sturen, zul je een heleboel in gang kunnen zetten.

Ik ben niet echt bekend met bewuste creatie of de Wet van Aantrekkingskracht maar ik weet wel dat ik heel graag moeiteloos wil ondernemen, kan ik dan wel meedoen?
Ja absoluut! Ik ga je er veel over leren!

Maartje, je hebt heel veel informatie gegeven maar toch twijfel ik nog of deze Course iets voor mij is. Wat moet ik doen?
Als je blij wordt van wat ik hier schrijf en je resoneert met mijn boodschap, dan is het zeker wat voor je! Je gevoel zegt dan tegen je dat er er wat uit kan halen!
Je moet durven investeren in jezelf om ergens te kunnen komen. Geld is niets meer of minder dan energie en komt altijd weer terug bij je! Kijk voor meer informatie hierover bij mijn online programma Geld is Liefde.

Niet meer twijfelen, maar gewoon doen! Het is tijd om dit jaar jouw droomonderneming te gaan realiseren!