Maartje’s Elite Mastermind 2018-01-12T11:20:58+00:00

Hell YEAH! Ik wil graag het Geld is Liefde Manifestatie Dagboek!

Maartje’s Elite Mastermind

Maartje’s Elite Mastermind is voor super ambitieuze ondernemers, leiders van deze nieuwe tijd en de meest krachtige creators die er klaar voor zijn om MEER te creëren dan ze ooit voor mogelijk hielden!

Ben jij een Crazy Ass Hardcore Creator en wil je aan de slag om no excuses grootsheid, ultieme flow en uitbundige rijkdom te creëren en dromen waar te maken? Dan is deze Mastermind voor jou!

We stemmen ALTIJD af op de ALLER hoogste visie die je hebt voor je leven en je business.

Je leert om het leven te creëren waarvoor je geboren bent en om alles in je leven te manifesteren waar je naar verlangt door 100% de manifestatiekracht aan te boren die in je zit.

Wie ben jij?

*Je hebt GROTE dromen en je neemt met niets minder dan het allerbeste dat je in je leven en je business kunt manifesteren. Je neemt met niets minder genoegen dan dat!

*Je weet wat er mogelijk is en bent bereid om het innerlijke EN uiterlijke werk te doen wat er voor nodig is.

*Je vraagt veel van jezelf, maar op de meest liefdevolle manier. Omdat je het waard bent!

*Je wilt je met de meest krachtige creators omringen. Je weet dat je het gemiddelde bent van de mensen waar je het meeste mee om gaat en je wilt je omringen met de mensen die hetzelfde als jij willen en ook met niets minder genoegen nemen dan het allerbeste.

*Je weet dat alles mogelijk is waar je naar verlangt. En dat is precies waar je voor wilt kiezen. Je gaat iedere dag ALL IN op het leven. Je houdt je niet in met je missie, je boodschap, je business OF je relaties. Het is 100% afgestemd, of niets.

*Je hebt al veel bereikt op het gebied van geld manifesteren en je bent al super succesvol met je business. Nu ben je klaar voor the next level. Een “multiple six figure business” is je doel voor nu en in de toekomst zie je jezelf zelfs een miljoenenbusiness opbouwen.

* Je bent al MEGA goed in wat je doet en je wilt je er op afstemmen om DE expert in je vakgebied te worden en jouw markt te domineren.

*Jij weet dat afstemming nummer 1 is om te creërenn wat je wilt creëren. Daarvoor stap je in deze Mastermind. Je weet dat als je dat combineert met simpele en slimme business strategieën, dat je altijd een stap vooruit bent op iedereen.

EN…

Je wil dat niet alleen doen en wilt support op het hoogste niveau.
Je bent op zoek naar een TOP Coach en een MEGA krachtige Mastermind waar je mee kunt sparren op hoog niveau en waar je je aan op kunt trekken. Als High achiever en High potential is het niet makkelijk om gelijkgestemden om je heen te verzamelen en je weet hoe belangrijk dit is! Je bent ook all in om een bijdrage te leveren aan de groep en je waarde met hen te delen.

Mijn Elite Mastermind is een super krachtig Coachingsprogramma inclusief live Mastermind Meetings en 1 op 1 coaching. Daarnaast krijg je ook toegang krijgt tot tot AL mijn online business succes programma’s en tot een gave club van krachtige creators en Missie-ondernemers die geld willen verdienen door zichzelf te zijn en een meer dan geweldig leven willen creëren wat 100% afgestemd is op de hoogste visie die ze van zichzelf hebben.

Als je nu denkt HELL YES! Dit ben ik, dan is mijn Mastermind mogelijk voor jou!

Waarom is mijn Elite Mastermind waardevol voor jou als leider van deze nieuwe tijd, visionair, dromer, krachtige creator en bewuste missie-ondernemer?

Welke resultaten ga je zien als jij jouw tijd en energie investeert?

Afgezien van alle overduidelijke redenen, de geweldige content, alle geweldige co-creators waar je mee mag gaan Masterminden, de fantastisch resultaten die je met deze Mastermind kunt behalen en het verschil dat je kunt gaan maken in jouw leven en in dat van HEEL VEEL anderen? 🙂

*Je leert de Wet van Aantrekkingskracht ECHT begrijpen.
Als je de Wet wel kende, maar het lukte je nog niet om de resultaten te behalen waar je ECHT naar verlangt, gaat daar verandering in komen! Hierdoor manifesteer je jouw verlangens steeds moeitelozer en zet je ECHT krachtige resultaten neer. Je leert hoe je SNEL kan manifesteren, doordat je momentum opbouwt. Je leert hoe je je energie kan sturen en wat dat je kan opleveren.

*Je leert moeiteloos beslissingen te nemen vanuit je intuïtie waardoor je snel kunt schakelen en MEER kunt creëren dan de meeste andere mensen.
Je blijft niet meer hangen in cirkeltjes of in je eigen hoofd. Je weet wat er voor nodig is om weer opnieuw af te stemmen en de stappen te nemen die je wilt nemen.

*Je voelt je gesteund en geliefd door de Mastermind.
Daarnaast zullen zij hun kennis en hun netwerk met jou delen zodat je steeds grotere hoogtes kunt bereiken. Napoleon Hill had het aan het begin van vorige eeuw al over de kracht van een Mastermind en nu is het JOU tijd om de kracht hiervan te ontdekken en maximaal in te zetten voor jouw leven en jouw business.

*Je leert om vertrouwen te krijgen en te houden in jezelf, je dromen, je creatiekracht en je business zodat jij jouw leven en jouw bedrijf inderdaad zo kan creëren zoals jij het voor ogen hebt.
Je wordt blind voor wat andere mensen van je denken en je weet wat er voor nodig is om ultieme focus te creëren en houden op het leven dat JIJ wilt creëren.

*Je vindt er ALLES om jouw missie-bedrijf en leven zo op te bouwen, zoals het helemaal bij jou past.
Alle inspiratie en strategieën die je nodig hebt. Productaanbod, team opbouwen, delegeren, de juiste mensen om je heen verzamelen, de juiste prijzen vragen, bereikbaarheid en zichtbaarheid: alles kan aan bod komen!

*Je vindt er alles om in een keer heel veel meer geld te gaan verdienen.
Ik help je om jouw geldblokkades te doorbreken zodat je geld kan laten stromen als nooit te voren. Ik ben een geld mindset coach en weet wat er voor nodig is om dwars door die blokkades heen te breken. Je gaat echt zien dat sprongen in je inkomen ECHT voort komen vanuit een innerlijke shift. Je gaat leren hoe je jouw energie kunt shiften zodat jouw realiteit met je mee kan veranderen.

*Je krijgt iedere dag support en ondersteuning om jouw leven op jouw manier te creëren.
We helpen je persoonlijk via Whats app, via de Mastermind Meetings en 1 op 1 calls om jouw eigen, unieke energie te ontdekken die je vervolgens kan delen met de wereld. Ik help je om passende diensten en producten te ontwikkelen waar de waarde echt vanaf straalt en waar je vervolgens jouw geld mee kan verdienen. En ik help je vervolgens af te stemmen om hier niet zo maar een inkomen mee op te bouwen, maar een waanzinnig goed inkomen dat je stoutste dromen overtreft.

* Je behaalt VEEL meer resultaat in ongekend korte tijd.
Of zoals ik dat altijd zeg: “Ik creëer meer in een dag dan andere mensen in een week.” En NIET omdat ik veel meer uren werk maar omdat ik WEET hoe ik energie op de meest krachtige manier kan sturen.

* Je merkt dat je dingen mee gaat maken waarvan je denkt: “Hoe is dit in Godsnaam mogelijk?
Hoe kan het zijn dat ik zo frigging veel mazzel heb gehad?” Maar je WEET hoe het komt. Het komt omdat je vanuit complete en volledige afstemming leeft.

* Je gaat leren hoe je dwars door al je bullshit overtuigingen heen kan gaan zodat je een ENORME impact kan hebben op de wereld en eindelijk het leven kunt gaan creëren waar je altijd al naar verlangde!

In mijn Elite Mastermind helpen we je met al die dingen EN nog meer!

Wij geven je persoonlijk support en ook alle andere creators steunen, inspireren en motiveren jou als je dat nodig hebt. We zijn er ECHT voor elkaar!
Ten slotte begrijpen wij waar je je nu bevindt en wat je nodig hebt in jouw leven om de dingen te doen waar andere mensen alleen maar over dromen! Wij snappen je verlangens, wij geloven WEL in jouw grote dromen en we zullen nooit tegen je zeggen dat iets niet mogelijk is! In plaats daarvan doen wij er alles aan om met jou mee te denken over hoe jij jouw droomleven en jouw droombedrijf kunt manifesteren! 

Maar hoe heerlijk dat ook klinkt, deze Mastermind is NIET voor iedereen.

Het is alleen voor mensen die er ECHT klaar voor zijn op op de meest krachtige manier in zichzelf te investeren en de stappen te nemen die er voor nodig zijn. Het vraagt dan ook om een aanzienlijke investering, zowel qua tijd, energie als financieel. Want er is HEEL veel voor nodig om te dingen te bereiken die bijna niemand krijgt. Je moet bereid zijn om de dingen te doen die bijna niemand doet en de persoon zijn die zijn of haar grootste leven neerzet. En dat is PRECIES wat ik van je ga vragen! Maar ALS je bereid bent om dat te doen, dan zal je ROI (Return on Investment) ongekend groot zijn. Alles wat ik je in dit programma leer heeft mij geholpen om meer dan 70.000 euro per maand om te zetten EN tegelijkertijd toch veel vrijheid te creëren in mijn leven en mijn agenda.

Mijn mentoren en de mensen waar ik zelf mee Mastermind hebben allemaal miljoenenbedrijven en ik leer alles wat ik van hen leer weer door aan jou! EN af en toe nodig ik de meest gave experts uit op de Mastermind Meetings om ons te inspireren!

Daarnaast wil ik dat iedereen in deze Mastermind zich iedere dag acties de vraag stelt: hoe kan ik een bijdrage zijn voor de andere leden? Welke kennis en vaardigheden heb ik die de anderen verder kan helpen en hoe kan ik die kennis en vaardigheden inzetten? EN hoe kan ik nog meer uit mijn eigen leven en business gaan halen? Dit is de enige manier om een echt krachtige groep neer te zetten die elkaar naar nieuwe hoogtes kan brengen.

Dus ben jij die persoon?
En ben je er klaar voor om AL INN te gaan in je leven,
business en met je geldstroom?

Wat krijg je als je JA zegt tegen de Elite Mastermind (afgezien van de GAVE resultaten)?

Ieder maand een live Mastermind Meeting

Tijdens deze meetings leren ik en krachtige, succesvolle creators jou wat er nodig is om je doelen te behalen. We leren je over de nieuwste strategieën mbt ondernemen. We inspireren je, geven je tools en handvaten EN je hebt de kans om te sparren en vragen te stellen. Ik nodig af en toe succesvolle mensen, coaches en/of ondernemers uit mijn netwerk uit (of uit de Mastermind zelf) om de nieuwste strategieën te delen op het gebied van business en life succes. Ik wil dat deze dagen inspirerend zijn voor je een voor doorbraken zorgen! We gaan er voor zorgen dat het niveau van deze meetings en de mensen die jou komen inspireren hoog ligt! Daarnaast is er ruimte om te delen, te masterminden en relevante thema’s te behandelen.

Alle Mastermind Meetings met experts worden opgenomen zodat je ze terug kunt kijken! Je krijgt ook toegang tot de content van voorgaande Mastermind (Expert) Meetings die je al gemist hebt!

De data voor de eerste maanden van 2018 zijn:  

Persoonlijke coaching

In deze krachtige laser-coachingssessies gaan we direct de diepte in. Ik voel waar jouw energie heen wil. Ik krijg door wat er energetisch mag shiften voor jou om een volgende stap te nemen. Ik help je met afstemmen, geef je huiswerkopdrachten en help je om de shifts te maken waar je naar verlangt. Tijdens deze sessies is geen ruimte voor small talk. We gaan direct de diepte in en we halen er uit wat er in zit! We gaan vlug en diep tijdens deze sessies. Je ontvangt daarom achteraf de opnames om ze terug te luisteren, de opdrachten te doen en wat je hebt geleerd te implementeren. Gemiddeld hebben we een 1 op 1 sessie per maand. Maar het uitgangspunt is dat ik JOUW coach ben. Als er een extra sessie nodig is, dan plannen we die in. Daarnaast kun je me mailen of whatsappen wanneer je wilt en hoe vaak dat nodig is. Het gaat me altijd om het resultaat en niet om de hoeveelheid tijd die we er in stoppen. We doen simpelweg wat er voor nodig is zodat jij jouw resultaten kunt behalen.

Masterminden in een Whats app groep

In de whats app groep kun je vragen stellen en Masterminden met de andere leden en samen grote hoogtes bereiken. Deze groep zal ACTIEF worden gevraagd om kennis te delen. Deelnemers van deze Mastermind zijn allemaal mensen die actief (en vaak veel!) in zichzelf investeren en de beste trainingen van de beste mentors ter wereld volgen. Iedereen zal iedere maand actief worden uitgenodigd om te delen wat ze hebben geleerd.

Toegang tot AL mijn online content

Tijdens je lidmaatschap van mijn Mastermind word je ook lid van de Geld is Liefde Community ter waarde van 77 euro per maand.

Daarnaast krijg je (blijvend!) toegang tot de volgende High Level programma’s:

  • Manifesteer moeiteloos geld met jouw Missie Imperium twv 997 euro ex BTW. Je kunt er HIER alles over lezen.
  • Creatie & Mindset Mastery twv 997 euro ex BTW.
  • Alle modules van het High Level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie Programma en alle modules die de komende maanden nog vrijkomen twv 2497 ex BTW.
  • EN toegang tot nieuwe, inspirerende content.

En nog veel meer!

Ik en mijn team gaan er alles aan doen om er voor te zorgen dat dit de beste Mastermind van Nederland wordt, waar je ongekend veel waarde krijgt. deze Mastermind is DE plek waar high level creators bij elkaar komen om hun volgende doorbraak te krijgen, met toegang tot connecties, samenwerking, kennis en bijdragen. Je wordt uitgedaagd om groots te denken! Je kunt het niet helpen om jezelf te stretchen als je jezelf omringt met geweldige mensen die grootse dingen doen. Samen stellen we iedere maand doelen in de facebookgroep en we gaan actief aan de slag met deze doelen. Daarnaast komen er member-spotlights, thema’s en nog veel meer moois!

De waarde om 6 maanden deel te nemen aan de Elite Mastermind:

* Live inspiratie en Masterminddagen twv €6000.- ex BTW

* Lifetime toegang tot 3 High Level (online) programma’s twv €4491.- ex BTW

6 maanden lang toegang tot de Geld is Liefde Community twv €462.- ex BTW.

* Toegang tot de Elite club van krachtige creators in de Mastermind: twv €6.000.-

* Een Maandelijkse coachingssessie: twv minimaal €6.000,00

* Onbeperkt e-mail contact en what’s app contact. twv minimaal € 3000,00

Voel jij dat dit DE Mastermind voor jou is en dat ik DE coach, mentor en leraar voor jou ben? Ben jij een match om deel te nemen in deze krachtige Mastermind zodat jij kan co-creëren met deze Elite Club van Krachtige Creators? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden. 

De waarde van de Mastermind is meer dan €25,000 euro voor 6 maanden,
maar wat is jouw investering?

Jouw investering voor 6 maanden toegang tot deze Mastermind EN 1 op 1 coaching gedurende 6 maanden €9977 ex BTW of 6 termijnen van 1677.- ex BTW.

Na de periode van 6 maanden, kunnen we het traject met 6 maanden verlengen (of hoe lang het goed voelt.)

Investeren op dit niveau doet wat met je.
Omdat het een serieuze investering is, ga ik er van uit dat je ook geïnvesteerd bent qua energie en inzet en tijd om een flinke ROI (Return on Investment) te behalen. Het betreft een volledig groepscoachingsprogramma van minimaal 6 maanden met complete toegang tot mij persoonlijk en mijn team. Als je de waarde daarvan niet ziet, dan is dit programma niet voor jou. Maar als je er klaar voor bent om ECHT actie te nemen en in je magische grootsheid te stappen, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden!

Zeg jij: “Hell Yes, Maartje. Bring it on!

“Ik ben er ZO klaar voor om op de meest intensieve manier met jou, het Geld is Liefde Team en de meest krachtige creators van Nederland mijn droombusiness en droomleven te creëren!”

Meld je dan nu aan door DEZE vragenlijst in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

FAQ

Q: Coach jij alleen coaches of online ondernemers? 

A: Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze grote dromen hebben die ze waar willen maken, bereid zijn om all in te gaan, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Q: Hoe weet ik of dit het juiste programma voor me is? 

A: Dat VOEL je. Als je jezelf deze vraag moet stellen, dan is mijn coaching NIET geschikt voor je. Ik wil dat als je het aanvraagformulier invult dat je je beslissing al gemaakt hebt! Het vraagt VEEL van je om een miljoenenbusiness neer te zetten en een leven te creëren dat niemand anders heeft. Beslissingsvaardig zijn is wel het minimale wat hier voor nodig is. Ja, het is FUCKING eng om sprongen te maken! Dat is NU zo en dat zal altijd zo blijven! Als High Achiever moet je 100% bereid zijn om je gewaar te zijn van de angst en TOCH de stappen te nemen die er voor nodig zijn.

Q: Hoeveel mensen zitten er in de Mastermind? 

De Wet van Aantrekkingskracht brengt altijd de juiste mensen bij elkaar! Dat is iets waar je hoe dan ook op af mag stemmen. Omdat er 1 op 1 coaching bijzit, is er beperkt plek. Op dit moment zijn er maximaal 12 plekken. Het gaat er echter niet om dat deze plekken “opgevuld” worden. Het gaat er om dat de juiste mensen met de juiste energie bij elkaar komen. Hoe deze Mastermind zich in de toekomst gaat ontwikkelen ligt altijd aan waar de inspiratie heen leidt.

Heb je nog andere vragen?
Mail gerust naar info@maartjekoper.nl of vul DIT formulier in zodat we persoonlijk kunnen sparren. 

Ervaringen deelnemers

“Ik weet niet exact wat er op de Mastermind Meeting is gebeurt, maar ik heb in 24 uur een compleet online programma uitgewerkt, een te gekke sales page geschreven en ik ga hem morgen gewoon lanceren – never waste any momentum.”

Tineke Blokzijl

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coaching traject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm. Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken. Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van. Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen. Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap. Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd. In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf. En ze hielp me tussendoor via de mail als ik vragen had, waardoor ik niet tot het volgende gesprek hoefde te wachten, en de blokkade sneller werd opgeheven. Haar mails lijken soms ook op een blog, het raakte vaak iets in mij, waardoor ik weer verder kon. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Sanjee Schokker

Social Media

Gratis Geld is Liefde Manifestatiedagboek

Contact

Ja, ik vraag het gratis boek aan