Loading Quotes...

Maartje’s Elite Mastermind

Voor super ambitieuze ondernemers, leiders van deze nieuwe tijd en krachtige creators die er klaar voor zijn om MEER te creëren dan ze ooit voor mogelijk hielden!

Ben jij een Crazy Ass Hardcore Creator en wil je aan de slag om no excuses grootsheid, ultieme flow en uitbundige rijkdom te creëren en dromen waar te maken?

Dan is deze Mastermind voor jou! 

Mijn Elite Mastermind is een super krachtig Coachingsprogramma, inclusief live trainingsdagen en samenwerkingsdagen. Daarnaast krijg je ook toegang krijgt tot tot AL mijn online business succes programma’s en tot een gave club van krachtige creators en Missie-ondernemers die geld willen verdienen door zichzelf te zijn en een meer dan geweldig leven willen creëren wat 100% afgestemd is op de hoogste visie die ze van zichzelf hebben. 

Wil je op de meest krachtige en magisch moeiteloze manier jouw leven en jouw onderneming creëren? In deze Mastermind ik je hoe je dat kan doen. Je leert hoe je jouw leven en jouw missie-onderneming zo kan creëren, zoals dat bij JOU past. Je leert om het leven te creëren waarvoor je geboren bent en om alles in je leven te manifesteren waar je naar verlangt door 100% de manifestatiekracht aan te boren die in je zit. 

Deze Mastermind is de meest krachtige combinatie om jouw droomleven te creëren en veel geld te gaan verdienen met jouw passie en jouw zielsonderneming!

Dus … Wie ben jij?

*Jij voelt dat je een krachtige creator bent. Je verlangt naar vrijheid en je wil jouw droomleven en jouw droomonderneming op een magisch mooie manier creëren, je wilt geen genoegen nemen met minder dan dat en je wilt het NU.
*Jij wilt het leven niet alleen leven, je wil jouw leven zelf CREËREN. Samen met andere prachtige en krachtige creators weet je dat we elkaar naar nieuwe hoogtes kunnen brengen!
*Jij past niet in een hokje, er is maar één JIJ en die JIJ wil je ten volste tot expressie brengen in de wereld. Gebaande paden zijn niets voor jou, jij kiest jouw eigen pad! Eigenlijk wil je gewoon geld verdienen door jezelf te zijn.
*Jij voelt dat je geleid wordt en je voelt dat er “grote” dingen voor je in het verschiet liggen!
*Jij hebt van jouw passie en/of levensdoel jouw werk gemaakt of je wilt dit gaan doen en je wilt hier (veel) geld mee gaan verdienen. Je wilt dwars door je geldblokkades heen breken om ECHTE overvloed te gaan ervaren. Je wil leren hoe je financiële vrijheid kan creëren door geld te manifesteren wanneer jij dat wil!
*Jij wilt jouw missie-onderneming verder uitbouwen, je wil vrijheid creëren in jouw bedrijf en je wil strategieën die je daarmee helpen.
*Jij wilt anderen ECHT van dienst kan zijn met jouw missie, maar jouw missie moet JOU ook de mogelijkheid geven om het leven te leiden waar je naar verlangt. Kortom: jij wil jouw passie (onderneming) bouwen die je helpt om jouw ideale lifestyle te creëren.
*Jij wilt Ziel en Strategie en Afstemmen met Actie combineren in jouw passie-onderneming zodat je het beste van beide werelden mee kan krijgen!
* Je wilt ALLES uit het leven halen. Je wilt voor niets minder dan het maximaal haalbare gaan! We leven in een realiteit waarin we alles kunnen creëren wat we willen en daar wil jij maximaal gebruik van maken.

EN….

Je wil dat niet alleen doen.
Je bent op zoek naar een TOP Coach en een club mensen die je een veilige omgeving bieden waar je kwetsbaar durft te zijn, waar je vragen kan stellen, waar je kan sparren, waar je ideeën kan delen EN waar mensen jouw grootsheid en jouw drive zien EN op waarde weten te schatten. Deze Mastermind is een hechte, krachtige groep van mensen die jou gelijk opnemen en het allerbeste voor jou willen.

Je wil concrete handvatten.
Je bent op zoek naar de juiste strategie en tools om het leven voor jezelf te creëren waar je naar verlangt en/ of om je missie-bedrijf van de grond te krijgen en/ of verder uit te bouwen tot aan ongekend grote hoogtes. 

Je bent op zoek naar de perfecte balans tussen afstemmen en actie.
Je wil afstemmen op jouw hogere zelf, op de kracht van het Universum en op Goddelijke leiding, maar je wil ook acties ondernemen en daadwerkelijk iets in de wereld zetten. Op de meest krachtige en vreugdevolle manier!

Je wil aangemoedigd worden.
Je verlangt naar een goede ass-kicker, richtingaanwijzer en klankbord en naar een Mastermind van mensen die jou iedere dag alleen maar het aller beste gunnen! En je verlangt er naar om samen te creëren met mensen die dezelfde lifestyle nastreven als jij en waar je je super mee op je gemak voelt. Ik geloof in magie, maar ik kan ook confronterend en prikkelend zijn. Niemand heeft ooit zijn droomleven gecreëerd door zich te verstoppen in een veilig nestje.

In de mijn Elite Mastermind vind je al deze dingen!

Waarom is mijn Elite Mastermind waardevol voor jou als leider van deze nieuwe tijd, visionair, dromer, krachtige creator en bewuste missie-ondernemer?

Welke resultaten ga je zien als jij jouw tijd en energie investeert?

Afgezien van alle overduidelijke redenen, de geweldige content, alle geweldige co-creators waar je mee mag gaan Masterminden, de fantastisch resultaten die je met deze Mastermind kunt behalen en het verschil dat je kunt gaan maken in jouw leven en in dat van HEEL VEEL anderen? 🙂

*Je leert de Wet van Aantrekkingskracht ECHT begrijpen. Als je de Wet wel kende, maar het lukte je nog niet om resultaten te behalen, gaat daar verandering in komen! Hierdoor manifesteer je jouw verlangens steeds moeitelozer en zet je ECHT krachtige resultaten neer. Je leert hoe je SNEL kan manifesteren, doordat je momentum opbouwt.

*Je voelt je gesteund en geliefd door de Mastermind. Daarnaast zullen zij hun kennis en hun netwerk met jou delen zodat je steeds grotere hoogtes kunt bereiken. Napoleon Hill had het aan het begin van vorige eeuw al over de kracht van een Mastermind en nu is het JOU tijd om de kracht hiervan te ontdekken en maximaal in te zetten voor jouw leven en jouw business. 

*Je leert om vertrouwen te krijgen en te houden in jezelf en je dromen zodat jij jouw leven en jouw bedrijf inderdaad zo kan creëren zoals jij het voor ogen hebt.

*Daarnaast leer je hoe je de Wet van Aantrekkingskracht nu concreet in je leven integreert en leer je echt een goede balans te vinden tussen afstemmen en actie! Je hebt heel veel creativiteit nodig om op de juiste manier af te stemmen en de nieuwe scripts voor jouw leven te schrijven.

*Je vindt er ALLES om jouw missie-bedrijf en leven zo op te bouwen, zoals het helemaal bij jou past. Alle inspiratie en strategieën die je nodig hebt.

*Je vindt er alles om in een keer heel veel meer geld te gaan verdienen. Ik help je om jouw geldblokkades te doorbreken zodat je geld kan laten stromen als nooit te voren. Ik ben een geld mindset coach en weet wat er voor nodig is om dwars door die blokkades heen te breken.

*Je leert er alles om een prachtige succes- en overvloed-mindset te ontwikkelen die je alles gaat brengen waar je naar verlangt in je leven.

*Je krijgt iedere dag support en ondersteuning om jouw leven op jouw manier te creëren. We helpen je persoonlijk via de Facebookgroep, via de Mastermind Calls, de trainingsdagen en de samenwerkingsdagen om jouw eigen, unieke energie te ontdekken die je vervolgens kan delen met de wereld. Ik help je om passende diensten en producten te ontwikkelen waar de waarde echt vanaf straalt en waar je vervolgens jouw geld mee kan verdienen. En ik help je vervolgens af te stemmen om hier niet zo maar een inkomen mee op te bouwen, maar een waanzinnig goed inkomen dat je stoutste dromen overtreft.

* Je behaalt VEEL meer resultaat in ongekend korte tijd. Of zoals ik dat altijd zeg: “Ik creëer meer in een dag dan andere mensen in een week.” En NIET omdat ik veel meer uren werk maar omdat ik WEET hoe ik energie op de meest krachtige manier kan sturen.

* Je merkt dat je dingen mee gaat maken waarvan je denkt: “Hoe is dit in Godsnaam mogelijk? Hoe kan het zijn dat ik zo frigging veel mazzel heb gehad?” Maar je WEET hoe het komt. Het komt omdat je vanuit complete en volledige afstemming leeft.

* Je gaat leren hoe je dwars door al je bullshit overtuigingen heen kan gaan zodat je een ENORME impact kan hebben op de wereld en eindelijk het leven kunt gaan creëren waar je altijd al naar verlangde! 

In mijn Elite Mastermind helpen we je met al die dingen EN nog meer!

Wij geven je persoonlijk support en ook alle andere creators steunen, inspireren en motiveren jou als je dat nodig hebt. We zijn er ECHT voor elkaar!
Ten slotte begrijpen wij waar je je nu bevindt en wat je nodig hebt in jouw leven om te schitteren en stralen! Wij snappen je verlangens, wij geloven WEL in jouw grote dromen en we zullen nooit tegen je zeggen dat iets niet mogelijk is! In plaats daarvan doen wij er alles aan om met jou mee te denken over hoe jij jouw droomleven en jouw droombedrijf kunt manifesteren! 

Maar hoe heerlijk dat ook klinkt, deze Mastermind is NIET voor iedereen.

Het is alleen voor mensen die er ECHT klaar voor zijn op op de meest krachtige manier in zichzelf te investeren en de stappen te nemen die er voor nodig zijn. Het vraagt dan ook om een aanzienlijke investering, zowel qua tijd, energie als financieel. Want er is HEEL veel voor nodig om te dingen te bereiken die bijna niemand krijgt. Je moet bereid zijn om de dingen te doen die bijna niemand doet en de persoon zijn die zijn of haar grootste leven neerzet. En dat is PRECIES wat ik van je ga vragen! Maar ALS je bereid bent om dat te doen, dan zal je ROI (Return on Investment) ongekend groot zijn. Alles wat ik je in dit programma leer heeft mij geholpen om meer dan 70.000 euro per maand om te zetten EN tegelijkertijd toch veel vrijheid te creëren in mijn leven en mijn agenda.

Mijn mentoren en de mensen waar ik zelf mee Mastermind hebben allemaal miljoenenbedrijven en ik leer alles wat ik van hen leer weer door aan jou! 

Daarnaast wil ik dat iedereen in deze Mastermind zich iedere dag acties de vraag stelt: hoe kan ik een bijdrage zijn voor de andere leden? Welke kennis en vaardigheden heb ik die de anderen verder kan helpen en hoe kan ik die kennis en vaardigheden inzetten? Dit is de enige manier om een echt krachtige groep neer te zetten die elkaar naar nieuwe hoogtes kan brengen. 

Dus ben jij die persoon? En ben je er klaar voor om AL INN te gaan in je leven, business en met je geldstroom? 

Wat krijg je als je JA zegt tegen de Elite Mastermind (afgezien van de GAVE resultaten)?

*** Ieder maand een live Coachings- en inspiratie dag.

Tijdens deze dag leren ik en krachtige, succesvolle creators jou wat er nodig is om je doelen te behalen. We leren je over de nieuwste strategieën mbt ondernemen. We inspireren je, geven je tools en handvaten EN je hebt de kans om te sparren en vragen te stellen. Ik nodig iedere maand succesvolle mensen, coaches en/of ondernemers uit mijn netwerk uit (of uit de Mastermind zelf) om de nieuste strategieën te delen op het gebied van business en life succes. Ik wil dat deze dagen inspirerend zijn voor je een voor doorbraken zorgen! We gaan er voor zorgen dat het niveau van deze dagen en de mensen die jou komen inspireren hoog ligt! 

De volgende data staan gepland:

Zaterdag 28 oktober. Deze dag staat in het teken van Hardcore Afstemmen & Actie nemen. In de ochtend gaan we intappen op jouw grootste droom met een mega krachtige oefening en in de middag gaat kick ass business coach Veronique Prins met ons aan de slag om een business strategie plan te maken voor de komende maanden. 

Zaterdag 9 december. De inhoud van deze dag wordt zsm bekend gemaakt.

Data van 2018 worden zsm bekend gemaakt

*** Samenwerkingsdagen. 

In de 6 maanden dat je lid bent van deze Mastermind, kun je (minimaal!) 3 keer gebruik maken van een samenwerkingsdag. Dit zijn actiegerichte dagen. Je komt naar mijn trainingslocatie in Utrecht, neemt je laptop mee, stelt duidelijke doelen en gaat een dag lang aan de slag. Ik of een van de Geld is Liefde coaches zullen je deze dag begeleiden. Deze dagen zijn ook bedoelt om te masterminden, te leren van elkaar en vragen te stellen die je verder helpen in je business EN uiteraard om praktische grote stappen te nemen! 

De data van de samenwerkingsdagen worden zsm bekend gemaakt. Iedere maand zijn er minimaal 2 beschikbare data en als een dag nog niet vol is, is het mogelijk om meer dan 3 samenwerkingsdagen te bezoeken. 

*** Masterminden in een besloten facebookgroep.

In de besloten facebookgroep kun je vragen stellen en Masterminden met de andere leden en samen grote hoogtes bereiken. Deze groep zal ACTIEF worden gevraagd om kennis te delen. Deelnemers van deze Mastermind zijn allemaal mensen die actief (en vaak veel!) in zichzelf investeren en de beste trainingen van de beste mentors ter wereld volgen. Iedereen zal iedere maand actief worden uitgenodigd om te delen wat ze hebben geleerd. De beste tips worden verzameld om keer op keer na te kijken. 

*** Iedere maand minimaal een Q&A Coaching Call

In deze Calls kun je me al je vragen stellen over afstemmen, mindset, businessstrategie en geld en succes manifesteren. Deze Calls vinden plaats door middel van een livestream in de besloten Facebookgroep en worden opgenomen zodat je ze later terug kunt kijken als je er niet live bij kunt zijn. Er is minimaal een keer per maand een call, vaker als er meer vragen zijn. 

*** Toegang tot AL mijn online content. 

Tijdens je lidmaatschap van mijn Mastermind word je ook lid van de Geld is Liefde Community ter waarde van 77 euro per maand.

Daarnaast krijg je (blijvend!) toegang tot de volgende High Level programma’s: 

  • Manifesteer moeiteloos geld met jouw Missie Imperium twv 997 euro ex BTW. Je kunt er HIER alles over lezen.
  • Creatie & Mindset Mastery twv 997 euro ex BTW. Je kunt er HIER alles over lezen.
  • Alle modules van het High Level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie Programma en alle modules die de komende maanden nog vrijkomen twv 2497 ex BTW. HIER kun je er alles over lezen. 
  • EN toegang tot nieuwe, inspirerende content.

*** Toegang tot mijn team. 

Als lid van mijn Mastermind heb je ook direct toegang tot de kennis die mijn team heeft: een VA, designer, ICT persoon en natuurlijk de Geld is Liefde coaches staan klaar voor jou om al je vragen te beantwoorden. Mocht je vragen hebben die buiten de expertise van mijn team vallen dan kijken we samen waar je antwoorden vandaan kunt halen. 

*** En nog veel meer! 

Ik en mijn team gaan er alles aan doen om er voor te zorgen dat dit de beste Mastermind van Nederland wordt, waar je ongekend veel waarde krijgt. deze Mastermind is DE plek waar high level creators bij elkaar komen om hun volgende doorbraak te krijgen, met toegang tot connecties, samenwerking, kennis en bijdragen. Je wordt uitgedaagd om groots te denken! Je kunt het niet helpen om jezelf te stretchen als je jezelf omringt met geweldige mensen die grootse dingen doen. Samen stellen we iedere maand doelen in de facebookgroep en we gaan actief aan de slag met deze doelen. Daarnaast komen er member-spotlights, thema’s en nog veel meer moois! 

De waarde van mijn Elite Mastermind:

* Live inspiratie en kennisdagen twv €3000,00 ex BTW

* Live samenwerkingsdagen twv €3000,00 ex BTW

* Lifetime toegang tot 3 High Level (online) programma’s twv €4491,00 ex BTW

* 6 maanden lang toegang tot de Geld is Liefde Community twv €462,00 ex BTW.

* Toegang tot de Elite club van krachtige creators in de Mastermind: twv €6.000,00

* Toegang tot de Mastermind Coaching calls (opnames en nieuwe calls): twv €3.000,00

* Begeleiding door TOP Coaches en toegang tot mijn team. twv €2000,00

De waarde van de Mastermind is meer dan €20,000 euro, maar jouw investering bedraagt nog geen 15% van dit bedrag!

Voel jij dat dit DE Mastermind voor jou is en dat ik DE coach, mentor en leraar voor jou ben? Ben jij een match om deel te nemen in deze kick-ass Mastermind zodat jij kan co-creëren met deze Elite Club van Krachtige Creators? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden. 

Jouw investering

Jouw investering voor een lidmaatschap van 6 maanden bedraagt nu tijdelijk €2997 ex BTW of 6 termijnen van €547 ex BTW. In deze eerste ronde zal ik maximaal 30 nieuwe leden aannemen die voor deze investering in kunnen stappen. 

Investeren op dit niveau doet wat met je. Omdat het een serieuze investering is, ga ik er van uit dat je ook geïnvesteerd bent qua energie en inzet en tijd om een flinke ROI (Return on Investment) te behalen. Het betreft een volledig groepscoachingsprogramma van minimaal 6 maanden met complete toegang tot mij persoonlijk en mijn team. Als je de waarde daarvan niet ziet, dan is dit programma niet voor jou. Maar als je er klaar voor bent om ECHT actie te nemen en in je magische grootsheid te stappen, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden!

Instappen is risicovrij!

Instappen in deze Mastermind is geheel risico vrij! Er is namelijk een 2 weken niet goed – geld terug garantie. Als je binnen 14 dagen merkt dat dit toch niet DE Mastermind voor jou is, dan meld je dat en ontvang je jouw investering terug. 

Zeg jij: “Hell Yes, Maartje. Bring it on!

“Ik ben er ZO klaar voor om op de meest intensieve manier met jou, het Geld is Liefde Team en de meest krachtige creators van Nederland mijn droombusiness en droomleven te creëren!” Meld je dan nu aan. 

Ja Maartje, ik ben er klaar voor om grootsheid te bereiken! Ik meld me aan voor je Mastermind!

Ja Maartje, ik ben er klaar voor om grootsheid te bereiken! Ik meld me aan voor je Mastermind en ik betaal in 6 termijnen!

FAQ

Q: Kan ik dit programma ook met 1 op 1 coaching volgen? 

A: Ja, het is OOK mogelijk om dit programma met 1 op 1 coaching te volgen. Het is mogelijk om coaching te volgen van mij persoonlijk of een van de Geld is Liefde Coaches (afhankelijk van waar je bent in je business en je budget) HIER kun je alles lezen over de mogelijkheden van coaching en een vrijblijvende kennismakingssessie aanvragen om te kijken of Geld is Liefde coaching jou gaat helpen om een kwantumsprong te nemen. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. 

Q: Is dit programma alleen voor coaches? 

A: Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze grote dromen hebben die ze waar willen maken, bereid zijn om all in te gaan, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Q: Hoe weet ik of dit het juiste programma voor me is? 

A: Dat VOEL je. Je hebt bewust of onbewust vragen gesteld aan het Universum de afgelopen tijd over dat er dingen anders moeten, dat sommige dingen te moeilijk gaan voor je gevoel of dat je vast bent gelopen op bepaalde gebieden. Het Universum heeft je deze pagina laten lezen als antwoord op jouw vragen. Als je de pagina las en je werd enthousiaster en enthousiaster, dan is dit de goede stap. Ik ga je ook leren in dit programma wat er voor nodig is om daar voortaan altijd op te gaan vertrouwen. Onze gedachten komen er ZO snel tussen in en we kunnen vaak 1001 redenen verzinnen om uit te stellen en dingen NIET te doen, maar je intuïtie WEET het. De vraag is: als geld geen rol zou spelen en als je ongekende mogelijkheden zou hebben, zou je je dan NU direct opgeven omdat je MEER wil van deze geweldige energie? GUN het jezelf dan. Stel vragen aan het Universum over waar het geld vandaan mag komen en volg ook hierin weer de afstemming. Vraag om compleet en volledig vertrouwen en ga er van uit dat je al een mega krachtige creator bent die er altijd voor gaat zorgen dat je 10 keer zo veel uit ieder programma haalt als dat je investeert.

Q: Ik ga op vakantie en daardoor mis ik sommige Calls, is dat een probleem? 

Nee hoor. Je kunt alsnog eventuele vragen die je hebt van te voren indienen en je kunt alles Calls en alle content later nog terug luisteren. Dat haalt niets af van de waarde.

Heb je nog andere vragen? Mail gerust naar info@maartjekoper.nl

Testimonials:

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!” — Wendy Marsman

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coaching traject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken.
Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.
Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen.
Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf.
En ze hielp me tussendoor via de mail als ik vragen had, waardoor ik niet tot het volgende gesprek hoefde te wachten, en de blokkade sneller werd opgeheven. Haar mails lijken soms ook op een blog, het raakte vaak iets in mij, waardoor ik weer verder kon. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.” — Margaretha Sanjee Schokker

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen – www.edithhelwegen.nl

Ja Maartje, ik ben er klaar voor om grootsheid te bereiken! Ik meld me aan voor je Mastermind!

Ja Maartje, ik ben er klaar voor om grootsheid te bereiken! Ik meld me aan voor je Mastermind en ik betaal in 6 termijnen!

Heb je nog andere vragen? Mail dan gerust naar info@maartjekoper.nl