Liefde, Vreugde & Magie Mastermind – Commit volledig aan je grootste dromen en neem iedere dag afgestemde acties vanuit de energie van totale Flow

Herken je dit?

Je wilt vooruit. Je voelt dat er van alles door je heen geboren wil worden. Je voelt een sterke innerlijke drive om te creëren en jezelf op de meest krachtige manier tot uitdrukking te brengen.

En je ziet ook dat er noodzaak is.
Je kijkt naar de wereld en je ziet ZO duidelijk dat dit niet de wereld is waarin je wil leven of waarin je je kinderen en kleinkinderen op wil laten groeien.

Je wilt geen maatschappij die gebaseerd is op ego, controle, angst, dwang en emotionele chantage.
Je wilt een maatschappij waarin mensen kunnen co-creëren vanuit liefde, gelijkheid en eenheid.

En je voelt in je hart dat je daar een bijdrage aan wilt leveren en dat je daar een rol in hebt te vervullen.

Maar tegelijkertijd loop je ook tegen zaken aan:

♥ Je neemt niet altijd de acties die je wilt nemen en waarvan je in je hart voelt dat ze belangrijk zijn.

♥ Soms voel je je onzeker: heb je wel genoeg te bieden? En kun je die waarde wel voldoende overbrengen aan anderen?

♥ En kun je wel omgaan met de druk die je soms ervaart vanuit familie, vrienden en de maatschappij om mee te gaan in “het systeem?”

♥ En kun je überhaupt wel genoeg geld verdienen met je Missie om alles te doen waar je over droomt en waar je naar verlangt?

♥ En hoe tap je in op magie en hou je je flow bij praktische zaken en eventuele weerstanden?

Wij herkennen dit, want wij zijn hier ook geweest!
Maar we hebben een manier gevonden om voorbij al deze blokkades te komen en we doen niets liever dan jou daar ook mee helpen!

“The only thing you experience is what you created.”  ― Meir Ezra

Tijdens de live sessies (en ook in de content die je ontvangt) gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

♥ Hoe stap je VOL in je ZielsMissie en wat is er voor nodig om je ZielsMissie iedere dag te leven?

De meeste Bewuste Creators hebben het gevoel in zich dat ze “iets” behoren te doen en dat ze bij willen dragen aan het creëren van de Nieuwe Aarde of een Nieuwe Wereld. Maar wat IS dat “iets” precies? En als je dat al ontdekt hebt? Hoe geef je dat dan praktisch vorm?

♥ Hoe kom je iedere dag opdagen op het hoogste niveau?

Niets ontstaat “zomaar.” Creatie is een combinatie van afstemmen en afgestemde acties nemen. Het gaat er om dat je je onzekerheden en blokkerende gedachten achter je laat en dat je op komt dagen voor jezelf, je missie en de grootste visie die je hebt voor je leven. Of zoals een van mijn coaches het noemde: “Don’t let your Bullshit be Bigger then your Dreams.”

♥ Hoe tap je in op je Money Flow?

Voor veel “lichtwerkers” en bewuste creators is geld iets moeilijks. We hebben geleerd dat er opoffering nodig is om geld te verdienen. Maar niets is minder waar. Geld is namelijk energie, net als AL het andere in Creatie. Geld is een energie die je kunt gebruiken om jou te laten supporten in jouw leven en met het creëren van al je dromen en verlangens. We gaan je helpen om die innerlijke shift te maken en op die plek van ontvangen te komen EN als je een business hebt, ook meer praktisch hoe je waardevolle diensten en producten aanbiedt.

♥ Hoe werkt (business) Creatie vanuit het Kwantum Veld? 

We zijn in essentie geen mensen. We zijn bewustzijn (zielen) die zich in fysieke vorm manifesteren. Met de identificatie met het mens-zijn is “actie nemen” de enige manier om iets te bereiken. Maar vanuit identificatie met je WERKELIJKE zelf openen zich hele nieuwe deuren naar Creatie. We gaan je leren hoe dat werkt zodat je die shift kan maken naar Moeiteloos Creëren.

♥ Hoe manifesteer je Zielsvervullende relaties?

De meeste mensen die de shift maken om hun ZielsMissie op Aarde te leven merken dat ze niet meer kunnen co-creëren op de manier die ze nodig hebben om hun missie te supporten met de mensen die in hun leven zijn en die niet deze pull voelen om de Nieuwe Aarde vorm te geven. Ze hebben vaak behoefte aan gelijkgestemden in de vorm van Soulmate vrienden en co-creators. Maar ook in je relatie kan er veel veranderen. Hoe kun je samen blijven creëren als de een zich bewust wordt van meer en de ander niet? Of wat doe je als je, zoals veel mensen die ontwaken, je Tweelingziel ontmoet? Hoe geef je die connectie vorm? Voor al dat soort zaken is er ook ruimte om over te praten.

Want wie zijn wij om dit aan je te leren?

Wie is Maartje volgens Josje?


Maartje is zonder twijfel de meest krachtige creator die ik ken. Ze is gepassioneerd, heeft ongelooflijk veel kennis van creatie en de universele wetten en is ENORM toegewijd. Werkelijk toegewijd aan wat er nodig is in de wereld en ze komt iedere dag opdagen.
Ze is super krachtig; als ik bedenk wat zij allemaal al gecreëerd heeft.. van tienduizenden euro’s per maand omzetten tot alle bizar goede content die zij schrijft, consequent deelt en in haar programma’s verwerkt… Ze doet het gewoon, ieder woord is raak en haar energie is aanstekelijk!
Ze wordt gedreven door liefde. Heeft het lef om iedere dag te onderzoeken wat werkelijke liefde is en dat aan zichzelf en daarmee aan anderen te geven.
Ze is bereid om overal naar te kijken en om in ieder moment te groeien.
Ze is ook nog eens super grappig en leuk gezelschap.
We hebben samen de afspraak om iedere dag te focussen op die ene stap vooruit, die ene stap richting de nieuwe aarde. Met de belangrijke regel dat het simpel én super vreugdevol ‘moet’ zijn.
En dit samenwerken, deze verbinding, zorgt ervoor dat we het beide ook echt DOEN.

Wie is Josje volgens Maartje?

Ik ontmoette Josje in 2014 op een van haar Vrouw & Passie Events. Vrouw en Passie was destijds een netwerk en tijdschrift dat Josje had opgezet om vrouwen te inspireren om hun Passie te leven.
Ik weet nog zo goed dat ik in de zaal zat en ik had ZO veel bewondering voor Josje. Ik had zo’n diep respect voor haar visie en haar drive en voor wat ze al bereikt had met haar Missie.
Dat inspireerde me enorm. Ik dacht toen ik Josje op het podium zag staan voor al die honderden mensen: “Daar hoor ik OOK. En als Josje het kan, kan ik het misschien ook.”
In de loop der jaren leerden Josje en ik elkaar persoonlijk kennen en werden we vriendinnen.
Het is eerlijk gezegd lastig om de impact te beschrijven die Josje heeft op mijn leven en ik weet de levens van honderden of waarschijnlijk duizenden andere pioniers in Nederland.
Josje heeft het vermogen dat je je ECHT gezien voelt. Ze heeft het vermogen om door je maskers heen te kijken en ziet wie je ECHT bent.
Josje is een onvoorwaardelijke cheerleader voor iedere Pionier in Nederland.
Ze is zacht en warm en betrokken, maar zal tegelijkertijd nooit toestaan dat je in je eigen bullshit blijft hangen.
Ze nodigt je keer op keer uit om je beperkende verhalen los te laten en om te connecten met je grootsheid en je ware zelf.
Ze is extreem scherp in wat er onder de oppervlakte speelt. Met Josje haar hulp heb ik een aantal van mijn grootste blokkades op kunnen lossen. Ze legt verbanden en ziet zaken die andere mensen niet zien en die coaches niet konden zien waar ik tienduizenden euro’s aan heb betaald.
Ik weet en voel aan alles dat ze hele speciale lijntjes heeft met het onzichtbare veld.
Ondanks dat ze al ZO veel succes heeft gehad, is ze enorm bescheiden en gewoon heel dienstbaar en toegewijd aan het faciliteren van de shift die we met de aarde aan het maken zijn.
Ik ben super blij en dankbaar dat ik samen met Josje dit programma mag doen, ik weet zeker dat ze voor veel meer mensen een enorme bijdrage gaat zijn.

Wij willen je dus met HEEL ons hart uitnodigen om je aan te melden voor de Liefde, Vreugde & Magie Mastermind. Lees hieronder wat we exact gaan doen in deze Mastermind!

“Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.” ― Rumi

En wat gaan we precies doen in deze Mastermind?

Afstemmen gaat altijd hand in hand met actie.
Veel mensen maken het volgen van hun dromen VEEL te moeilijk en zien daarna door de bomen het bos niet meer.
Wij weten wat er voor nodig is om grote dromen te hebben en grootse resultaten te halen, vanuit flow en vanuit Creatie vanuit DIT moment.
Eigenlijk is het heel simpel. Je tapt in op je dromen en vervolgens maak je een commitment om iedere dag af te stemmen en iedere dag een of meerdere eerstvolgende logische stappen te nemen.

Manifesteer geld met behulp van je gidsen. Buddha beeld met luchtballonnen.That’s it.
En dat wordt NOG beter te doen als je daar onze support bij ontvangt.

Deze tijd vraagt om continue liefdevolle actie, we mogen letterlijk de nieuwe aarde bouwen.
Wij zijn hier al jaren mee bezig maar we hielden ons ook steeds in, haakten af en toe af, voelden ons alleen en miste support.

We besloten om onszelf en elkaar te gaan supporten. We houden elkaar gecommit om elke dag actie te ondernemen om te doen waarvoor we hier zijn.

“Dreams don’t work unless you take action. The surest way to make your dreams come true is to live them.”  ― Roy T. Bennett

We ontdekten 2 belangrijke ingrediënten: het mag makkelijk voelen én het moet ons vreugde geven. Als we er niet echt blij van worden of het voelt als zwaar en moeilijk, dan stoppen we niet zoals we eerder wel eens deden (en jij vast ook wel eens doet), maar dan MAKEN we het makkelijk en super leuk! Dat shift alles!

Jij bent de enige Creator van jouw realiteit en als je weet hoe dat werkt, dan gaan er deuren voor je open die eerst gesloten leken.
Dan komt je hele Missie en leven in een stroomversnelling

Wat ontvang je in de Liefde, Vreugde & Magie Mastermind?

We starten het traject met een sessie waarin we je helpen om af te stemmen op je dromen en de grootste visie die je voor je leven en je ZielsMissie hebt vorm te geven.

Dan aan het begin van iedere week schrijf je voor jezelf een aantal zaken op die je deze week gaat doen om je Missie vorm te geven. Deze kun je ook delen in de app groep. Iedere donderdag gaan we kijken: hoe gaat het met deze acties? Waar loop je tegenaan? Waarom doe je iets niet en wat zit daar achter? Waar kun je bijsturen? Of mis je praktische informatie? Wat gaat juist super goed en wat kun je meer gaan doen? We kijken dan graag met je mee en helpen je om bij te sturen of om eventuele saboterende overtuigingen en acties te ontdekken en te shiften zodat je echt op een structurele manier VOORUIT gaat met je ZielsMissie.

♥ Dagelijkse Live Zoomsessies.

Iedere dag van maandag tot en met vrijdag gaan we om 09.30 voor 15 a 20 minuten live via Zoom met een motiverend onderwerp of een afstemming.
Deze sessies zijn kort en krachtig en geven je de energie en inspiratie die je nodig hebt om de rest van je dag zo afgestemd mogelijk in te gaan.

♥ Toegang tot een besloten groep via Telegram

Gedurende de rest van de dag kun je vragen stellen, connecten of feedback of successen delen in de besloten Telegram groep.

♥ Wekelijkse Q&A Coaching Calls

Iedere eerste 3 vrijdagen van de maand om 9.30 vindt er een coaching call plaats.
In deze calls beantwoorden we vragen en bieden we feedback en coaching en beantwoorden we vragen.

♥ Waardevolle content

Daarnaast ontvang je lifetime toegang tot de volgende programma’s:

♥ Alle Modules van Maartje haar ZielsMissie School twv €997,00

Je ontvangt alle meer dan 25 modules van ZielsMissie school. Je leert alles over het leven en VOL op aarde zetten van je ZielsMissie.

♥ Maartje haar programma: Jouw Miljoen Euro Missie twv €997,00

In dit programma leer je alles wat je moet weten om een super goed aanbod om je ZielsMissie heen te creëren. Dit gaat niet specifiek over veel geld verdienen, maar om het gaan zien van je WAARDE en deze waarde in een heel goed aanbod verpakken waarmee je jouw klant kunt helpen om de grootste resultaten mogelijk te halen.

♥ Maartje haar programma: Channel je Business twv €997,00

Bij je ZielsMissie krijg je vaak allerlei boodschappen door EN de beste informatie komt als je helemaal af bent gestemd op het hogere deel van je. In dit programma leer je exact hoe je dat kunt doen en hoe je dan die intuïtieve inzichten kunt gebruiken om je aanbod en je marketing vorm te geven.

♥ Josje haar programma: ‘De weg naar Meesterschap’ twv €888,00

Heb je weleens het gevoel dat je wordt ‘tegengehouden’ door iets wat je niet kunt verklaren? Dat ‘iets’ wil gezien en gehoord worden, zodat het niet meer voor gedoe in jou zorgt. In de weg naar Meesterschap leer ik je om meester te worden over jouw energie.

Na De weg naar Meesterschap:
* Transformeer je in ieder moment het gedoe in jezelf om weer in beweging te komen
* Heb je de controle losgelaten en laat je je leiden.
* Ervaar je dat je het nooit meer alleen hoeft te doen.
* Heb je de kracht en het lef om jouw unieke pad te lopen en jouw eigen werkelijkheid te creëren.

“Never forget that feeling fantastic is a massive magnet for summoning more magic.” ― Curtis Tyrone Jones

Praktische details

Direct na aanmelding kun je starten. We hebben er voor gekozen om marketingacties met prijs en deuren open of dicht helemaal los te laten voor dit programma. Dagelijks op komen dagen voor je ZielsMissie op het hoogste niveau moet namelijk 100% uit je zelf komen en vanuit het diepste van je Zijn. Je voelt dat je mee moet doen omdat je niet meer vanuit excuses wilt leven maar gewoon wilt DOEN. Je weet dat je al te vaak bent weg gelopen van wat je hier op aarde te doen hebt en je wilt er niet meer voor kiezen om dat nog langer te doen. Je bent er klaar voor om het commitment te maken om dagelijks voor je ZielsMissie op te komen dagen. Je weet dat je deze keuze de rest van je leven iedere dag maakt, en je ziet deze Mastermind als een geweldige kans om dat een onderdeel te laten worden van wie je BENT en waar je in je hart voor kiest.

De dagelijkse sessies zijn iedere dag om 09.30. Je ontvangt de link om er live bij te zijn in de welkomstmail.

Direct na aanmelding kun je starten met de 4 online programma’s die beschikbaar zijn, dus daar kun je direct mee aan de slag.

Nog een keer een overzicht van wat je ook al weer ontvangt in deze Mastermind:

  • Wekelijks Intenties zetten en evalueren en een perfect supportsysteem om je wekelijkse doelen keer op keer te halen.
  • Dagelijkse (maandag tot en met donderdag) Live Zoomsessies voor inspiratie en accountability.
  • Toegang tot een besloten groep via Telegram voor support en co-creatie tussen de sessies door.
  • 3 keer per maand een Q&A Coaching Calls
  • 4 super Waardevolle online programma’s twv meer dan €3500,00 ex BTW

Jouw Investering

Jouw investering voor deze Mastermind is:

€2497,00 ex BTW voor een heel jaar.

We vragen een commitment voor 3 maanden aan deze Mastermind, maar het liefste zien we een commitment van een jaar. Keer op keer zien Josje en ik in onze eigen levens en bij onze klanten dat je minimaal een jaar nodig hebt voor een grote verandering in je leven. En dat is wat we met deze Intensieve Mastermind met dagelijkse sessies willen bereiken: een grote shift op het gebied van bewustzijn, geïnspireerde acties en dus OOK je fysieke leven.

Het is wel mogelijk om per maand of per kwartaal te betalen. Je investering is dan €247,00 ex BTW per maand of 737,00 ex BTW per kwartaal. Deze betaling wordt iedere periode automatisch afgeschreven.

Heb je vragen? Mail gerust naar [email protected] OF meld je aan via de knoppen hieronder

Direct na aanmelding ontvang je een welkomstmail. Als je deze niet hebt ontvangen, dan is er iets mis gegaan. Stuur dan een mail naar [email protected] en dan maakt mijn team het in orde voor je.

FAQ

Q: Moet ik een eigen bedrijf hebben?

A: Hoeft niet, mag wel. Veel van de mensen met wie wij werken hebben een bedrijf of willen een bedrijf beginnen omdat dat voor ons een perfecte manier is om je dromen waar te maken, maar je kan dit toepassen op alle dromen die je hebt en wilt manifesteren. Of je nou een bedrijf hebt of een baan of in between bent of intenties hebt gezet voor een creatief project of maatschappelijk initiatief.

Q: Wat als ik niet verder kom?

A: Tijdens de coachingscalls op vrijdag helpen we je concreet met dat waar je tegenaan loopt. Je kunt je vraag of probleem aan ons voorleggen en wij gaan daar samen in meedenken, dus je zit nooit vast; we zijn er voor je. Daarnaast kan Bewustzijnscoach Bob leenen altijd even persoonlijk met je meekijken als het niet lukt om het in een van de calls op te lossen. We zijn totaal gecommitteerd aan het resultaat en daar bieden we voldoende begeleiding voor. Er is altijd een reden voor als je vast zit en als je weet wat er in je bewustzijn zit wat een bepaalde situatie creëert, dan kun je hem daarna relatief makkelijk shiften.

Heb je andere vragen? Mail ze gerust naar [email protected]