Leer connecten met de energie van liefde en creëer meer dan je ooit voor mogelijk kon houden!

Weet je dat liefde de grootste creërende kracht is die er bestaat?
Als we liefde voelen in iedere cel van ons lichaam kunnen we de hele wereld aan.
Diep van binnen weten we dat wel. Liefde kan bergen verzetten.
Ook qua bewustzijnsniveau heeft liefde een hoge frequentie.
Op een schaal van 1 tot en met 1000, stappen mensen in hun kracht bij de vibratie van 200. Angst vibreert op 100.
Liefde vibreert op 500.

En bij de vibratie van 500 wordt negatieve energie automatisch geneutraliseerd.

Hoe cool is dat? Je hoeft er niet meer “hard” voor te werken. Negatieve energie zoals tekort, angst, onzekerheid en alles wat je tegenhoudt om het succes te creëren waar je naar verlangt, wordt bijna als vanzelf getransformeerd als jouw bewustzijn resoneert met het bewustzijn van liefde.

We verlangen allemaal naar liefde.
We hopen dat het ons leven binnenkomt, want we weten allemaal hoe bijzonder, krachtig en speciaal het is en hoe goed we ons voelen als we liefde ervaren in ons leven.
Maar weet je dat liefde ook “gewoon” een keuze kan zijn?

De meeste mensen weten inmiddels wel dat we ZO veel meer zijn dan alleen ons fysieke lichaam.
We ZIJN niet ons fysieke lichaam. Ons lichaam laten we achter als we overlijden.
Ook onze geest en onze gedachten laten we dan achter ons.
Het enige dat blijft is ons bewustzijn. We ZIJN bewustzijn en we creëren onze realiteit vanuit ons bewustzijn.
Een van de eigenschappen van bewustzijn is namelijk dat het kan focussen.
Hoe meer we ons bewust worden van de liefde die er al IS en hoe meer we focussen op liefde, hoe meer liefde we in ons leven aantrekken.
Je heelt pijn en beperkende overtuigingen en tegelijkertijd leer je je te focussen op liefde en leer je liefde door je heen te laten stromen.

En door ons bewust te worden van hoe het werkt, kan je hele leven EN je hele business transformeren.

Want OOK voor je business kun je de grootste creërende kracht gebruiken die er bestaat.

Sterker nog, als je je business vanuit liefde gaat creëren dan zul je zien dat je:

 • Automatisch connect met je Soulmate klant. En zij zijn NET zo blij met jou als jij met hen. Omdat je vanuit liefde leeft, trek je meer en meer mensen aan die die liefde weerspiegelen.
 • Veel makkelijker je aanbod creëert. Je business is een eigen entiteit en heeft een eigen bewustzijn en het zal je altijd laten zien en voelen wat er door jou heen mag ontstaan. Als je afgestemd bent op angst, dan voel je dat niet omdat je dan vooral in je hoofd zit. Als je meer af bent gestemd op de energie van liefde, dan dient alles zich van nature aan en dan kun je het ritme van Creatie volgen, zonder dat je je ergens zorgen over hoeft te maken.
 • Makkelijker marketing doet. Want marketing en sales is niet iets “slechts” of iets wat je mensen “aandoet.” Nee, je helpt mensen oprecht verder. Je hoeft niemand “over te halen” om ja tegen je te zeggen want mensen voelen of ze wel of niet met je resoneren en de mensen die niet met je resoneren zullen over het algemeen niet bij je komen.
  EN …. Leven en je business over het algemeen beter worden.
  Je hebt betere relaties omdat je je meer connected voelt.
  Je kunt makkelijker geld ontvangen omdat je weerstanden tegen geld minder zijn.
  Je bent creatiever omdat de energie vrijer door je heen gaat stromen.
  Je zit beter in je lijf omdat je op een diep niveau leert vertrouwen op jezelf en je lichaam EN vooral op je ziel natuurlijk.

Kortom: Liefde IS echt de grootste creërende kracht die er is!

In deze sessie help ik je graag zodat je inzicht krijgt waar je uit liefde creëert en waar je nog beslissingen neemt uit angst en blokkerende overtuigingen EN wat die overtuigingen dan zijn.
Ik leer je dat welke manieren zijn om die angsten en overtuigingen los te laten en om de shift naar liefde te maken.
En ik voel met je mee wat er nu door je heen mag ontstaan in je business qua aanbod of marketing.
EN uiteraard beantwoord ik je vragen.

Deze Sessie is voor jou als je:

 • Voelt en weet dat je een Missie hebt en dat je hier op aarde bent met een reden.
 • Je bent er klaar voor om deze Missie echt in de wereld te zetten en om vanuit je Ziel te gaan creëren in plaats van vanuit je ego.
 • Je staat er voor open om “jezelf” (Je Ego) uit de weg te gaan om de dingen te gaan doen die je voelt dat je mag gaan doen.
 • Voelt dat er MEER is voor je en je wilt niet langer wachten met dat te ontdekken en in de wereld te gaan zetten.

Deze Sessie is NIET voor jou als je:

 • Denkt dat de antwoorden van je ziel een “quick” fix zijn.
 • Denkt dat, als je maar eenmaal weet dat WAT je ZielsMissie is, dat dan alles “goed” komt en DUS je Zielsmissie ziet als een “quick fix” die je kunt gebruiken om je angsten maar weer aan het roer te zetten.
 • Denkt dat ik je even snel “alle antwoorden” geef in deze sessie en dat je het dan weer alleen verder kunt doen. Ik WOU dat ik zo magisch was dat ik je alle levenswijsheden in een half uur mee kan geven, maar Creatie is een reis. Het proces van bewustwording is een oneindige reis die meer vraagt dan die “ene magische pil.”

Dit is belangrijk voor me dat je even goed bij jezelf checkt of je er ECHT klaar voor bent om te gaan dienen vanuit je ziel en dapper genoeg bent om grote stappen te nemen met de antwoorden die je krijgt in deze sessie. Ik stop namelijk mijn Ziel, zaligheid en 20 jaar kennis en bewustzijnsshifts in deze sessie en het is fijn als je dat op waarde schat.
Want het vraagt namelijk best wel wat van je om vanuit je Ziel te gaan creëren.
Het grootste deel van de mensen creëert nog vanuit ego en door het dienen en creëren vanuit je Ziel ga je voorbij de massa.
Misschien heb je je hele leven al gevoeld dat je “anders” bent en dat je er niet echt “bij hoort” en heb je altijd je best gedaan om je aan te passen en om erbij te horen. Nu ga je op het pad om jezelf opnieuw te ontdekken en te gaan leven wie je ECHT bent en om JOUW unieke afstemming te gaan volgen en dat vraagt om best wel wat lef en moed.
Je gaat een hele nieuwe tribe met gelijkgestemden ontmoeten en je gaat loskomen van mensen die je niet snappen en je gaat creëren wat er door jouw Ziel heen wilt ontstaan. Maar daar is wat lef en moed en doorzettingsvermogen voor nodig. En wij kunnen er altijd zijn voor jou, maar uiteindelijk moet JIJ jezelf die diepe toestemming geven om met niets minder genoegen te gaan nemen dan alles waarvan je weet dat mogelijk is voor je.
Vraag dus alleen een sessie aan als je 100% zeker weet dat je op komt dagen en dat je je niet laat leiden door eventuele angsten. We kunnen je pas gaan helpen om ze om te draaien als je daadwerkelijk op komt dagen voor deze sessie 😉

Als dat allemaal voelt als een Hell Yes voor je, dan nodig ik je met liefde uit om een sessie in te plannen met ons.

Social Media

DE Ultieme Manifestatie Formule

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Teckop 11 – 3471 HG Kamerik
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401