Gratis Online Programma: Het Ultieme Manifestatie Programma.

YES, vraag nu toegang aan tot dit GRATIS online programma!

Geef je helemaal over aan de Magie van het Leven. Leer connecten met je verlangens en met de volheid van wie je bent en laat alles wat er door je heen mag ontstaan moeiteloos tot leven komen!

Je krijgt niet alleen toegang tot dit gratis online programma MAAR je kunt OOK nog eens toegang krijgen tot het “Instant Manifestatie” pakket ontvangen na aanmelding.

Lees snel verder voor alle details in de balk hiernaast of hieronder kun je je gegevens achterlaten om mee te doen met dit gratis Online Programma

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” — Rumi

We zijn hier allemaal op aarde met een reden. Misschien voel je dat een speciale Missie hebt of misschien is het “gewoon” om jezelf als bewustzijn te ervaren of om vreugde en liefde te ervaren of alles van het leven helemaal op te zuigen.

Om er voor te zorgen dat we ons Zielspad volgen, dienen onze verlangens als richtingaanwijzer en compas. Het laat ons zien wat we mogen creëren en waar we heen mogen bewegen. Dat kunnen allerlei verlangens zijn:

Misschien wil jij je Soulmate ontmoeten, je Missie ontdekken en leven, een succesvolle business opbouwen, een wereldreis maken, een boek schrijven, een Stichting starten, financiële vrijheid creëren of misschien gewoon ten dienste staan aan andere mensen op wat voor manier.

Wat je verlangen ook is, de meeste mensen ontkennen hun verlangens (om een heleboel verschillende redenen), ze hebben geleerd dat verlangens egoïstisch zijn en dat ze zich moeten “onthechten” van verlangens, ze durven er niet echt voor te gaan, het duurt heel lang voordat ze iets van de grond afkrijgen OF ze gaan juist ZO op in hun verlangens dat ze uit het oog verliezen waar het vervullen van verlangens werkelijk om gaat: Namelijk om de REIS. Om jezelf als bewustzijn te leren kennen in de spiegel die het leven is.

Dit komt omdat we nog onvoldoende weten hoe Creatie ECHT werkt. En dat is precies wat ik je leer.

Ik leer je wat precies de dynamiek is IN je bewustzijn waardoor je nu creëert wat je creëert EN hoe je die kunt veranderen zodat je iets NIEUWS kunt creëren

Want wij zijn de Creators van onze werkelijkheid. Maar hoe werkt dat nu ECHT?

Dat is de vraag die ik al 20 jaar aan het bestuderen ben en waar ik al jaren mijn klanten mee help en wat ik jou ook ga leren in dit coachingsprogramma.

EN wat het mooie is, is dat Zielsverlangens voorbestemd zijn om realiteit te worden. Het ENIGE dat je hoeft te doen is om stap voor stap de barrières weg te halen die tussen jou en je dromen in staan. En die barrières zijn je beperkende overtuigingen.

Onze overtuigingen creëren onze realiteit.
We zijn niet ons lichaam en dus we zijn niet de dingen die we doen.
We zijn ook niet onze identiteit of onze baan of onze gedachten.
We ZIJN een Ziel. We zijn puur bewustzijn dat zich projecteert OP deze realiteit VIA onze overtuigingen.
En afhankelijk van wat voor bewustzijn je projecteert, neem je een bepaalde realiteit waar.

En die waarneming wordt gefilterd door je overtuiging en die zorgt er vervolgens voor wat je voelt en welke acties je neemt.

Tijd dus om die overtuigingen eens goed onder de loep te nemen en te gaan veranderen!

Of denk je nu stiekem … “Dat is TE makkelijk. Het leven is ZO complex, er is ZO veel meer dan het veranderen van je overtuigingen?” Ook daarbij zou ik zeggen: OOK de overtuiging dat het leven moeilijk behoort te zijn is tegelijkertijd een overtuiging die VEEL mensen tegenhoudt om de stappen te nemen die ze willen nemen.
Een mogelijke waarheid is, is dat er geen “regels” zijn. Ja, ons bewustzijn creëert onze realiteit. Maar daarbinnen mag JIJ gaan onderzoeken wat wel en niet voor je werkt.
Je mag los gaan laten hoe het “hoort” en je mag helemaal je eigen afstemming gaan volgen.

Precies zoals Rumi ook zegt in de quote die ik aan het begin van de pagina heb gedeeld: “Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”

Alles waar je naar verlangt is op dit moment mogelijk, het is een kwestie van het shiften van je bewustzijn. Het shiften van je overtuigingen.
Zodat je een hele nieuwe realiteit kunt gaan waarnemen. Eentje die ECHT voor je gaat werken.

In deze Intensive ga ik je daarbij helpen.

In 4 dagen ga ik je iedere ochtend live een training geven waarin deze onderwerpen aan bod komen:

Module 1: Hoe creëren we onze realiteit?

Ik ga je de exacte stappen geven die ik gebruik (en die al mijn klanten gebruiken) om hun realiteit te veranderen en om hun verlangens tot leven te brengen.

Module 2: Hoe transformeer je pijn, weerstanden en beperkende overtuigingen met de Shift oefening?

Ik deel een GLOEDnieuwe oefening met je die je helpt om pijn en weerstand te helen. De meeste mensen zijn gewend om hun pijn en weerstand uit de weg te gaan. Maar je KUNT er niet voor weglopen zonder dat het alsnog bijdraagt aan je creaties, want het zit nu eenmaal in je energieveld. Deze oefening kun je toepassen om stap voor stap je blokkerende overtuigingen te shiften.

Module 3: Het dagelijkse innerlijke werk dat je leven totaal gaat transformeren.

Op deze dag, laat ik je weten wat het dagelijkse bewustzijnswerk is om deze shift helemaal te verankeren in je realiteit.

Q&A

EN ik heb een Q&A gehouden waarin ik de volgende vragen heb beantwoord:

 • Wat is de spiegel als ik wel de verantwoordelijkheid voor andere mensen neem, maar ze doen dat niet voor mij?
 • Hoe ga je om met negatieve mensen en negatieve familieleden?
 • Hoe belangrijk is het om grenzen te stellen om je negatieve overtuigingen te beschermen?
 • Kan het zijn dat je onbewust overtuigingen creëert je die ego dienen als je eigenlijk denkt dat ze je hogere bewustzijn dienen?
 • Hoe ga je om met een gevoel van machteloosheid naar andere mensen toe? Bijvoorbeeld als je kind bij een sekte zit?
 • Vanaf welke leeftijd moet je kinderen hun eigen pad laten volgen?

Wat kan het resultaat gaan zijn als je dit programma volgt?

 • Je gaat snappen hoe Creatie ECHT werkt.
 • Je gaat de enorme Creatie kracht voelen en ervaren die IN je zit en je hebt de tools om die aan te gaan boren.
 • Je hebt de beschikking over een MEGA krachtige oefening waarmee je al je beperkende overtuigingen kunt transformeren.
 • Je gaat zien op welke gebieden je jezelf nog tegenhoudt als het gaat om het manifesteren van je dromen EN je krijgt de tools om dat NIET meer te gaan doen.
 • Je gaat meer zelfvertrouwen krijgen in wie jij bent omdat je gaat zien en voelen dat je DE Creator bent van jouw realiteit.
 • Je gaat op een dieper niveau contact maken met je verlangens EN je gaat uiteraard leren wat er voor nodig is om ze tot leven te brengen.
 • Je gaat met de meest krachtige energie mogelijk 2020 in!

Als je je aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle modules!

Je houdt lifetime toegang tot de modules.

Je krijgt OOK toegang tot een besloten facebookgroep waar je een post kan openen om vragen te stellen.

Na aanmelding ontvang je een welkomstmail met de link EN dan deel ik OOK nog eens met je hoe je gratis toegang kunt krijgen tot het Instant Manifestatie Pakket.

Ik hoop dat je er HEEL veel uit gaat halen!

Heb je vragen? Mail gerust naar info@maartjekoper.nl OF meld je direct aan.

Liefs Maartje

Testimonials

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel