Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

Ik kies voor Magie

Wat mag en kan er ontstaan als je de Geheimen van het Universum kent?

Hoe zou je leven er uit zien als je UIT je hoofd zou gaan en de energie van het Universum en van Creatie kan voelen en kan volgen?

  • In plaats van dat je constant aan het twijfelen bent over wat de goede weg is, VOEL en WEET je intuïtief welke eerstvolgende logische stap de allerbeste stap is die je kunt nemen.
  • Je ervaart vaker dan ooit een staat van super flow. Een staat van zijn waarin je voelt dat alles klopt, dat alles samenvalt en dat je precies doet wat je weet dat je behoort te doen.
  • Je kunt je intuïtie volgen. Je weet dat dat de enige juiste weg is en dat voel je ZO diep, dat je helemaal geen behoefte meer hebt om jouw keuzes en beslissingen te verantwoorden.
  • Je weet hoe creatie werkt en dat geeft je de handvatten om alles te kunnen manifesteren waar je naar verlangt.

Waarom is het belangrijk om je te verdiepen in de Wetten van Creatie?

We zijn allemaal spirituele wezens die een fysiek leven hebben gemanifesteerd zodat ons bewustzijn kan groeien zoals de prachtige quote van Pierre Teilhard de Chardin ons ook duidelijk maakt: “We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience.” Waarom het zo belangrijk is om alles te leren over de Wetten van Creatie? Het komt in het kort hierop neer: als je niet weet hoe Creatie werkt, zul je nooit je levensdoel kunnen bereiken. Als je iedere beslissing vanuit je verstand neemt, dan ben je constant aan het denken en aan het handelen vanuit beperkingen.

Er is ZO veel mogelijk.
Er is ZO veel mogelijk dat we niet kunnen bedenken.
Maar het universum weet het WEL!
Creatie weet het WEL!

Creatie houdt altijd de weg voor jou open waarin de grootste mogelijkheden liggen voor jouw groei. Creatie gaat niet uit van angst, “voorzichtig zijn,” oppassen en geen risico’s nemen maar van ongekende, magische mogelijkheden. En als je die wetten dus weet, dan kun je een magisch leven voor jezelf creëren.

Maartje Koper

Een persoonlijk voorbeeld

Voordat ik de Wetten kende zag mijn leven er in het kort zo uit:
Ik kon geen baan vasthouden (omdat ik er EIGENLIJK diep van binnen niet wilde zijn en voelde dat ik niet thuis hoorde in het van 9 tot 5 leven.)
Ik hoorde ALTIJD: “Er zit een hoop in je, maar het komt er maar niet uit.”
Ik was onzeker en extreem faalangstig. Ik had altijd plannen, maar voerde niets uit.
Ik was zo ongelukkig met mijn bestaan dat ik iedere dag mijn best deed om mijn bestaan te ontkennen. Ik gebruikte van ‘s ochtends tot ‘s avonds drugs en ik was depressief.
Ik had constant eetproblemen. OF ik at helemaal niets, OF ik at alles wat los en vast zit.
Ik verdiende een modaal tot laag inkomen met mijn werk (nooit meer dan 2000 euro per maand.) Maar ik gaf het uit aan de verkeerde dingen en eigenlijk had ik nooit geld.
Regelmatig had ik een ZW uitkering of een WW uitkering omdat ik weer eens ergens ontslagen was of uit was gevallen.

En ja, natuurlijk waren er best momenten dat ik enigszins gelukkig was of dat ik “hoop” had, maar ik voelde vooral de druk van iedere dag met een masker leven. Ik moest de buitenwereld laten zien dat het “goed” met me ging, terwijl ik me van binnen verloren voelde.

En ik zal niet zeggen dat het “overnacht” beter ging. Er bestaat niet zoiets als “overnight success.” Maar stap voor stap leerde ik hoe Creatie ECHT werkt en hoe ik mijn leven in eigen hand kon nemen.

Ik liet de drugs los.
Ik creëerde meer plezier in mijn werk en in mijn leven in het algemeen.
Ik creëerde meer vreugde met geld.
Ik startte een blog EN hield het vol om te bloggen, OOK al was ik scared as hell.
Ik nam ontslag en begon mijn eigen “Personal Brand.”
Ik werd een 100% toegewijd student van het leven, van Creatie en van de Wetten. Iedere dag meer en meer.
Ik paste toe wat ik leerde en iedere maand werd mijn leven beter en beter.
Succes kwam en geld kwam, steeds meer en meer (Ik heb vorig jaar 800.000 euro omgezet met mijn Personal Brand!)
Ik verhuisde van een klein arbeidershuisje van 70 m2 naar een grote villa van 450 m2.
Ik maak toffe reizen. Dit jaar ben ik al naar Las Vegas en naar Bali gereisd.
Ik gun mezelf steeds meer en ik durf steeds verder te reiken en alle “logica” van wat ik ooit dacht dat mogelijk was voor mij los te laten waardoor ik echt iets magisch moois aan het creëren bent.

En dat voelt ZO goed!
Het voelt ZO goed om geen genoegen meer te nemen met wat andere mensen denken dat mogelijk is voor mij.
Het voelt ZO goed om een nieuwe standaard voor mezelf neer te leggen!
Het voelt ZO goed om niet meer constant in een staat van angst te leven maar om gewoon de energie van mijn leven te volgen en te zien hoe alles zich magische wijze ontvouwt.

Dat gun ik IEDEREEN. Daarom geef ik nu dit online programma EN maak ik het zo betaalbaar mogelijk! EN wat ik keer op keer hoor van mijn klanten is dat het mij altijd lukt om esoterische begrippen op een nuchtere, heldere en praktische manier uit te leggen.

De ENIGE reden om niet mee te gaan doen met deze cursus en NIET te leren over de Wetten van Creatie is als je:

  • Al super blij bent met je leven en er helemaal niets aan wilt veranderen.
  • De grootsheid van je eigen bestaan nog niet aan kunt, je hier bewust van bent en voor nu nog voor “klein” en “veilig” kiest.  

Maar wat zijn de Universele Wetten precies?

De Universele Spirituele wetten zijn eeuwenoude wetten en krachtige richtlijnen voor ons gedrag en datgene wat ons leven beïnvloedt. Het zijn deze onzichtbare krachten waarmee we onze fysieke wereld creëren.Enkele jaren geleden heb ik al een keer een cursus gegeven over de 12 Universele Wetten. Toen ik voorwerk ging doen kwam ik een aantal versies tegen van de Wetten. Ik heb toen een “stroming” gevolgd die het meest met me resoneerde.

Maar wat ik de afgelopen jaren heb gemerkt is dit:
De wetten zijn niet compleet genoeg, en sommige wetten zijn overbodig.
Soms is het nog te “ingewikkeld” en lastig praktisch toe te passen.

En vorige maand bedacht ik dit

Alle andere wetten zijn door mensen “bedacht” en worden door mensen geleerd. De Wet van de zwaartekracht bestaat als Wet, maar wordt door mensen vertaald zodat we het kunnen begrijpen en toe kunnen passen. Ook Politieke Wetten zijn bedacht door mensen en zijn altijd in ontwikkeling.

En nu is het tijd dat we de Universele wetten van Creatie in een nieuw jasje steken.

Om ze completer te maken.
Eenvoudiger te maken.
Praktischer te maken.
Zodat je ze kunt gebruiken om ECHTE en aardse resultaten te halen, net als ik voor mezelf heb gedaan.
En niet alleen voor mij!
Ik heb de Wetten 18 jaar geleden leren kennen.
Ik heb ze al die tijd bestudeerd en voor mezelf toegepast (met als belangrijkste de Wet van Aantrekkingskracht.)
En de afgelopen jaren ben ik andere mensen gaan helpen hoe ze Creatie toe moeten passen.
In de afgelopen 4 jaar heb ik ongeveer 20.000 mensen gratis geholpen en ongeveer duizend mensen die echt een product of dienst hebben gekocht.
En die mensen hebben hun kennis en kunde ook weer doorgegeven aan andere mensen!

Onder meer de volgende Wetten gaan aan bod komen in dit programma:

De Wet van de Aantrekkingskracht (Vraag en het wordt gegeven)
De Wet van Vibratie
De Wet van Overvloed en liefde
De Wet van Ongelimiteerde support
De Wet van Intentie
De Wet van Overgave
De Wet van Eenheid
De Wet van Ontvangen
De Wet van Contrast
De Wet van de minste Weerstand
De Wet van de trek van het Collectief
De Wet van Geïnspireerde Actie

Voor wie is dit Online Programma bedoeld?

Dit programma is voor iedereen die met behulp van deze Universele wetten zelf verantwoordelijkheid voor zijn leven wil nemen, een bewuste creator wil worden en zijn of haar leven naar het volgende niveau wil brengen.
Dit programma is bedoeld voor mensen die hun eerste stappen zetten op het pad van Creatie maar ook voor mensen die al kennis hebben en behoefte hebben aan meer diepgang en nieuwe invalshoeken EN grootse resultaten.

Opzet van de het programma

De Course bestaat uit minimaal 6 modules. Iedere module beslaat een of meer van de Universele wetten. Wekelijks leg ik minimaal 2 wetten uit EN aansluitend aan die uitleg is er een kans om vragen te stellen tijdens een Q&A.

Het programma start op dinsdag 27 maart.
De modules worden live gegeven in de facebookgroep. meestal Iedere dinsdag om 10.00, soms op een andere tijd. Dit wordt van te voren bekend gemaakt. Alle modules worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn zodat je ze later terug kunt kijken. Je behoudt daarnaast onbeperkt toegang tot het programma zodat je de Wetten keer op keer opnieuw tot je te nemen totdat je ze echt LEEFT in iedere facet van je zijn.
Tussen de live modules door is er een kans om te connecten met elkaar en ervaringen te delen in de besloten Facebookgroep.

Jouw Investering

Jouw investering voor dit Online programma, dat ongeveer 2 maanden gaat duren, is 197 euro ex BTW  voor dit intensieve 6 tot 8 weken durende online programma met begeleiding.

Als je lid bent van de Geld is Liefde Community OF mee doet aan het Hardcore Creators Programma, hoef je je niet aan te melden, dan doe je automatisch mee en ontvang je zsm je inloggegevens.

Dit programma is geweest en aanmelden is niet meer mogelijk. Je kunt toegang krijgen tot alle opnames in HET Ultieme Life & Business Manifestatie Programma. Lees er HIER alles over.

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401