High Level Business Manifestatie Mastery Coaching Programma - Maartje Koper
High Level Business Manifestatie Mastery Coaching Programma2020-09-24T18:43:37+02:00

High-Level Business Manifestatie Mastery Coaching Programma

Dit Coachingsprogramma is voor jou als je ALL IN bent met je ZielsMissie en jouw leven en business wilt creëren vanuit totale overgave aan de Creator en alles wat er vanuit jouw Ziel door jou heen wil ontstaan.

Je bent er klaar voor om 100% meesterschap te bereiken over je eigen afstemming om vanuit daar het bedrijf en het leven te creëren dat ECHT bij je past! Je bent er klaar voor om je ego totaal en volledig los te laten en te creëren vanuit niets dan liefde om jouw ware zielsgelukkig te bereiken EN dat te delen met je klanten en co-creators.

Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van AantrekkingskrachtHoe zou het zijn als je jouw leven zou leiden ZONDER CONCESSIES? Hoe zou het zijn als je jouw leven en jouw business 100% op JOUW manier inricht EN alle resultaten kunt halen waar je naar verlangt.

Als je weet hoe je een Meester wordt over jouw eigen afstemming, dan is ALLES mogelijk waar je naar verlangt, zowel op het gebied van je leven als jouw business! Je gaat intappen op een Universele kracht en wijsheid waar maar weinig mensen van op de hoogte zijn! Maar ZONDER zweverig te worden. Ja, we zijn spirituele wezens maar IN een menselijk lichaam en er valt ZO veel te ontdekken, ervaren en te creeren in dit leven: De Missie, de Vrijheid, de lifestyle, de Impact, de Soulmate (klanten) en AL het andere waar je naar verlangt.

Klinkt dat goed? Lees dan snel verder! OF mail naar info@maartjekoper.nl voor een gratis sessie om de mogelijkheden te bespreken en je vragen te stellen.

Herken je jezelf in dit verhaal?

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde.
Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was. Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had die tools simpelweg niet meegekregen.
Ik was totaal niet spiritueel opgegroeid en was niet bezig met wat ik “behoorde” te doen in het leven, wat mijn Missie was.
Wat ik had meegekregen was dat anderen mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee.
Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig.

Dat leidde tot een flinke burn-out waarna ik ruim anderhalf jaar thuis heb gezeten.
Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen.
Nee het ging niet goed met me.
En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.

Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, begon ik EINDELIJK vragen te stellen.
Eerst in mezelf, later ook aan andere mensen.
Is dit hoe het leven behoort te zijn?
Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?
Iets in mij weigerde dat te accepteren.

Want ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat ik geboren was voor grootsheid. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het Universum bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek voor de eerste keer las, moest ik er helemaal NIETS van hebben. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze zichzelf van kanker had genezen alleen maar door haar bewustzijn te shiften? Ik vond het kwakzalverij.
Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt in ieder geval helemaal nergens naar.”
Ik besloot dus het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen.
En ik voelde de waarheid er van.

Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: Ik ben de creator van mijn realiteit. En ik heb deze puinhoop gecreëerd en nu is het tijd om iets nieuws te creëren.

En toen ik mezelf de vraag stelde wat ik dan ECHT wilde, kwam het volgende antwoord: “Ik wil iedere dag alles leren over hoe we onze realiteit creëren en schrijven.” Want ik HOU van schrijven en ik voelde diep van binnen dat er, ondanks alle problemen een Krachtige Creator in me zat.

Vanaf dat moment besloot ik om iedere dag mijn afstemming (alignment) te gaan volgen

En nu wil ik HEEL graag zeggen dat na dat moment alles is veranderd 😉
En mijn leven is in ZO veel opzichten prachtige geworden en ik heb geweldige dingen gecreëerd de afgelopen jaren:

Ik verdien nu iedere dag geld met datgene waar ik het meeste van hou. En sommige maanden VEEL geld.
Ik kan mijn agenda precies zo indelen zoals ik wil.
Ik kan wonen waar ik wil.
Ik heb geweldige Soulmate vrienden en Soulmate klanten en een geweldige dochter.
Ik schrijf en creëer iedere dag, precies zoals ik altijd droomde.
Ik mag iedere dag duizenden mensen inspireren met wat ik doe.
Ik mag iedere dag met de tofste mensen co-creëren en ik heb ECHT toffe mentors.
Ik heb geweldige reizen gemaakt de afgelopen jaren.

Ik heb tientallen online programmas gemaakt de afgelopen jaren en geweldige events gegeven waar honderden mensen naar toe zijn gekomen.

En die materiële dingen zijn leuk, maar vergankelijk. Het mooiste wat ik heb gecreëerd is dat ik een diep vertrouwen heb dat alles me ergens heen leidt, ook al zie ik dat in de eerste instantie vaak niet.
Ik heb een diep vertrouwen dat het Universum altijd voor me zorgt en altijd het beste met me voorheeft, NET als toen ik op mijn 23e tegen die verschrikkelijk grote muur ben gelopen.

En natuurlijk klinkt dit prachtig. Maar afstemmen is geen knop die je EEN keer omzet en “that’s it.” De waarheid is dat afstemming volgen een nooit ophoudend proces is met iedere keer een nieuw level. Het vertrouwen is vaak net zo snel weer weg als het kwam en hoe krijg je het dan weer terug? 

En dat zul jij misschien wel herkennen als krachtige creator.

Er zijn miljoenen dingen waar ik tegenaan ben gelopen tijdens mijn reis als Meester Manifestator zoals:

* “Ok, dat is een SUPER toffe droom: geld verdienen met leren over hoe je je realiteit creëren en daar over schrijven, maar wie gaat je daar in GODSNAAM voor betalen?” En het is vaak ook lastig om de waarde ervan te voelen omdat het jou ZO makkelijk af gaat. En behoort geld verdienen niet gepaard te gaan met afzien en struggle? Dat is je immers altijd geleerd?

* En hoe combineer je je verlangen om in vrijheid te creëren met het structureren van een business?

* En hoe bouw je structureel aan je leven en je business als je tijden ervaart dat het lijkt alsof je iedere dag iets anders wilt? En dat het lijkt alsof Creatie altijd iets nieuws door je heen wil laten ontstaan, net als je denkt dat je duidelijkheid hebt.

* Je hebt ZO weinig met de praktische processen en met de strategische dingen van het business bouwen, maar je hebt er wel IETS van nodig. Dus hoe weet je nu wat je wel en niet moet doen? En iedereen kan je laten denken dat je ECHT nodig hebt wat zij “verkopen” en voordat je het weet heb je ZO veel op je bordje en voel je je gevangen in je business en ben je helemaal kwijt waarom dat je dit ook alweer allemaal begonnen bent. Dus hoe BLIJF je afgestemd?

* En hoe ga je om met de buitenwereld die vaak niet snapt waar je mee bezig bent en die nog steeds in het oude paradigma leven van: je zoekt een baan, dat doe je tot je 65 bent en dan ga je met pensioen. Hoe ga je om met je partner of je familie die je verlangen naar creatie niet begrijpen? En niet snappen dat je WEER meer wil investeren? Dat je WEER iets wilt doen dat zij als een “risico” zien maar dat jij in je ZIEL voelt dat je moet doen.
Doordat het lijkt alsof jij vanuit zo’n ander perspectief fungeert, voel je je vaak alleen en niet begrepen.

Ik herken dat, want ik BEN die persoon.

Maar weet je wat ik heb besloten EN wat ik heb geleerd?

Dat afstemming ALLES is.
Als dingen niet afgestemd zijn voor mij, dan stroomt het simpelweg niet.
Maar als dingen WEL zijn afgestemd, dan lijkt het alsof alles weer losbarst en dingen gebeuren gewoon.
Ik heb geleerd dat het geen zin heeft om 1000 dingen te doen of acties te nemen om “geld te verdienen” als het niet is wat creatie door mij heen wil laten ontstaan, dus waar ik super blij en enthousiast van word.

Ik heb een commitment gemaakt om afstemming leidend te laten zijn bij alles wat ik doe. Dus om een Meester Manifestator te worden.

Het is de ENIGE manier om te creëren.
En de ENIGE plek van waaruit ik ECHT succes kan creëren.

En ik zie het bij al mijn klanten. Als dingen niet kloppen, dan stroomt het niet.
Misschien is het geld er, maar het geluk of de vrijheid is er niet.
En misschien is de ruimte er, maar het geld is er niet.
Of misschien is er vervulling op een levensgebied, maar niet op het gebied van relaties.

En dus ben ik iedere dag bezig met de vraag: wat wil ik ECHT creëren?
Wat voelt 100% afgestemd om door mij heen te laten ontstaan?
En vervolgens neem ik de geïnspireerde acties die resoneren met de frequentie van die verlangens.

En ja, dat proces is niet altijd makkelijk geweest.
Want het zou ZO makkelijk zijn om gewoon een “stappenplan” te hebben.
Een gestructureerd “businessmodel” om je aan vast te houden.
Een checklist die je af kan vinken en dat de resultaten dan gewoon komen.

En laten we eerlijk zijn. Die weg heb ik meerdere keren bewandelt en jij vast ook.
En hoe waardevol het is wat je leert, er komt vroeg of laat een tijd dat je er TOCH weer in vast loopt.
IETS aan wat je doet voelt niet afgestemd.
Je voelt dat er IETS niet klopt. Je bent EVEN enthousiast over een bepaalde weg, een structuur en strategie en dan loop je er TOCH weer in vast.
En dan is er dus maar EEN oplossing: in JEZELF duiken, jezelf moeilijke vragen stellen, afstemming zoeken, loslaten en soms moeilijke beslissingen nemen en weer geïnspireerde acties nemen.

En dat is PRECIES waar ik mensen mee help.

Ik help ze om een MEESTER te worden op het gebied van afstemming vinden EN keer op keer zo snel mogelijk weer terugkomen bij die afstemming zodat het weer kan gaan stromen: Alignment Mastery dus.

Ik heb de afgelopen jaren tienduizenden mensen geholpen met begrijpen hoe creatie en de Wet van Aantrekkingskracht ECHT werkt en hoe ze kunnen afstemmen op een leven en een business die ECHT voor ze werkt en ik wil niets liever dan jou daar ook mee helpen!

Want aan de ene kant zijn daar die uitdaging maar … hoe zou het voor je zijn ….

 • Als je je omringt met de mensen waar je MEGA blij van wordt en die 100% in je geloven?
 • Als je het geld in je leven kan manifesteren waar je naar verlangt?
 • Als jouw business 100% werkt voor jou en mega veel waarde geeft aan je klanten?
 • Als iedere relatie die je hebt je ziel vervuld op ongekende manieren?
 • Als je NEE kan zeggen tegen alles wat je niet dient en dus JA op alles wat je WEL dient.
 • Als je de grootsheid in je leven kan creëren waar je naar verlangt?
 • Als je met de grootste vanzelfsprekendheid die er bestaat jouw Missie-imperium kan creëren?
 • Als je een haarscherpe intuitie kunt ontwikkelen omdat je samenwerkt met het Universum en er is altijd een sterk innerlijk weten over de stappen die je mag nemen?

Hoe zou het zijn om AL INN te gaan in je leven, business, je geldstroom en DUS met je afstemming?

Voel je dat er MAGIE verscholen ligt in Afstemmen? Ben je er klaar voor om afstemmen tot een kunst te verheffen en jouw leven en jouw business vanuit complete en volledige afstemming te creëren?

Dan is het High Level Business Manifestatie Mastery Coaching Programma HET programma voor jou!

Uiteraard gaat het om de resultaten die je gaat krijgen als je jouw tijd en energie investeert…

 • Je gaat leren hoe je met al die uitdagingen om kan gaan die ik in de inleiding met je deelde.
 • Je gaat intappen op jouw oneindige creatiekracht. Je gaat je afscheiden van wat iedereen doet en je gaat jouw uniekheid in de wereld zetten en jezelf helemaal omarmen, precies zoals je bent. 
 • Je gaat echt op een diep niveau van jezelf houden en vanuit die zelfliefde laat je jouw realiteit ontstaan.
 • Je gaat acties nemen die super goed voelen omdat ze voort komen vanuit inspiratie en niet omdat andere mensen zeggen dat het “slim” is of omdat je denkt dat je het “moet” doen om success te creëren in je business. 
 • Je gaat leren wat er voor nodig is om ECHT magnetisch te zijn voor je klanten op ieder gebied: persoonlijkheid, marketing, producten en programma’s zodat klanten naar JOU toekomen in plaats van dat je het gevoel hebt dat je achter ze aan rent.
 • Je leert de plek in jezelf te ontdekken waar zelfvertrouwen normaal is vanzelfsprekend is waardoor je OOK de acties neemt die je wil nemen.
 • Je gaat leren hoe je de juiste acties kan nemen op precies het juiste moment zodat je je goed voelt, veel vrijheid creëert EN een waanzinnig succes kan creëren.
 • Je leert wat er voor nodig is om geld te creëren EN je leert om je gelddoelen te halen.
 • Je gaat leren hoe je dwars door al je bullshit overtuigingen heen kan gaan zodat je een ENORME impact kan hebben op de wereld.
 • Je leert hoe je ieder aspect van je business en je leven helemaal in kan richten zoals dat bij jou past!
 • Je ervaart ongekend veel vertrouwen in je eigen afstemming.
 • Je ervaart een grote mate van zelf leiderschap.
 • Je bent in staat om je eigen stem te volgen en ervaart veel minder afleiding van de stemmen van buitenaf die je iedere dag aan het twijfelen brengen.
 • Je hebt er vertrouwen in dat je met jouw missie of jouw passie geld kunt verdienen en hebt een helder, afgestemd aanbod dat je in de wereld kunt gaan zetten.
 • Je voelt hoe makkelijk manifestatie precies is en hebt er alle vertrouwen in dat je nu zelf de meest prachtige dingen kunt manifesteren.
 • Je weet precies welke acties je van dag tot dag kan gaan nemen die bijdragen aan jouw succes.
 • Je voelt dat geld verdienen (en manifestatie) niets meer is dan een interne shift en je hebt de tools en de handvatten om die shift ZELF teweeg te brengen en nav die shift de meest mooie resultaten te halen.
 • Je voelt je iedere dag gesupport en gedragen door het Universum, het Magische Manifestatie Team en de overige leden van de Mastermind.
 • Je gaat leren om jezelf 100% toestemming geven om jouw Zielsafstemming te volgen en jouw leven en je business te creëren te creëren vanuit Zielsafstemming.
 • Je gaat jezelf helemaal accepteren zoals je bent. Je gaat leren om schuld en schaamte over wie je bent en wat je wilt los te laten, zodat je Creatie Kracht groter wordt.
 • Je gaat leren hoe Creatie vanuit je Ziel en Ego werkt. Je gaat leren dat het uiteindelijk altijd onvermijdelijk is om je Ziel te volgen, want je Ziel “wint” altijd en hoe je dat dus kunt doen op een manier dat je steeds minder contrast ervaart.
 • Je gaat leren om jouw “uniekheid” en wat je over jezelf veroordeeld in je brand te gebruiken OF op zijn minst om MEER succesvol te worden.
 • Je gaat leren hoe je alleen tijd kunt nemen EN veel kunt creëren.
 • Je gaat leren hoe je je business op een praktische manier op kunt schalen zodat je MEER mensen kunt bereiken, MEER waarde kunt leveren en MEER “vrije tijd” kunt hebben.
 • Je gaat leren hoe je simpele business strategie kunt gebruiken die je niet het gevoel geeft dat je in een “stramien” zit en dat je creativiteit van je ontnomen worden.
 • Je gaat leren hoe je je intuïtie kunt volgen hoe hoe je kunt voelen of je beslissingen neemt vanuit Ego of vanuit je Ziel.
 • Je gaat leren hoe je je business zo kunt structureren dat je je over kunt geven aan die periodes van persoonlijke en spirituele Transformatie ZONDER dat dat weer zorgt voor een daling in je inkomsten.
 • Je gaat hoe dan ook leren om meer af te stemmen op de frequentie van overvloed zodat je MEER geld kunt gaan ontvangen.
 • Je gaat 100% in jouw unieke waarde stappen zodat je meer klanten kan dienen en een grotere impact kunt hebben in je programma’s en je diensten.
 • Hoe je je Ziel volgt en jezelf op nummer 1 zet en TOCH op het hoogste niveau mogelijk waarde biedt aan je klanten.
  EN …. doordat je gaat leren hoe je je Ziel gaat volgen op ieder gebied van je leven zullen dingen makkelijker gaan dan ooit te voren. Je zult leren hoe je gedachten ondersteunend zijn aan je creatieproces in plaats van dat ze in je hoofd komen als piekerende gedachten. Je zult gaan merken dat de dingen gewoon “vanzelf” gaan, als je je Ziel volgt. Ik leer je er alles over komend jaar!
 • En je gaat een heleboel resultaten halen op het gebied van het ontwikkelen van je business. Daar kom ik zo nog op terug als we het hebben over de content en live begeleiding en coaching waar je toegang tot krijgt!

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa Van Weezel

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”

Miranda van de Wouw

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”

Frances

Wat krijg je als je ja zegt tegen dit programma?

Een compleet coaching programma dat 6 maanden duurt en dat er helemaal op is gericht om op een HIGH level manier jouw meest afgestemde business te bouwen en een afgestemd leven te leven in een wereld vol energieën, shifts en afleidingen!

In dit programma gaan we samen een persoonlijke, intense, energetische shift en uplevel maken. Alles draait om energie! Hoe meer je je verstand loslaat en je kunt overgeven aan alles wat er door je heen mag ontstaan, hoe meer je de creatieve genialiteit IN jou aanboort.

Wat ontvang je in het High Level Business Manifestatie Mastery Coaching Programma

 1. Een 1 op 1 focus sessie waarin we samen een plan maken voor de komende 6 maanden.
 2. Support door middel van livedagen, events en online content.
 3. Maandelijks een Creatie Dag
 4. Onbeperkt support via e-mail en what’s app
 5. Iedere week een groepscoaching call waarin je al je vragen kunt stellen.
 6. Lifetime toegang tot het programma: Jouw Miljoen Euro Missie

Hierbij wat meer informatie over wat we tijdens de Creatiedagen gaan doen en wat voor content je in de online omgeving kunt vinden.  

*** 1 op 1 Focus sessie en live en online ondersteuning

In deze VIP sessie gaan we samen kijken wat je voelt dat je het komende half jaar wilt creëren en manifesteren. Samen gaan we kijken wat er voor nodig is om dat te bereiken.

We gaan daarnaast kijken welke online content of livedagen uit de verschillende programma’s het beste bij je passen en daar krijg je toegang tot ter ondersteuning van je reis.

Ik heb maandelijks livedagen bij de School voor Wonderen, om de maand retreats en tientallen High Level online programma’s op het gebied van de Wet van Aantrekkingskracht, geld & business succes manifestatie en samen kijken we wat de grootste bijdrage is aan jouw persoonlijke reis, ook daar krijg je toegang tot binnen dit traject.

Dit zijn mogelijk geschikte programma’s ter ondersteuning van het bereiken van jouw doelen:

 • Channel je Business Programma
 • High Level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie programma
 • Bouw jouw Missie Imperium
 • Hardcore Creator programma
 • Creatie & Mindset Mastery programma
 • Wet van Aantrekkingskracht Coachingsopleiding
 • Grenzeloos Ontvangen en Creëren Super pakket
 • Hoe trek je alles magnetisch je realiteit in?
 • Hoe creëer je geld & business vanuit flow & intuïtie?

*** Maandelijks een creatiedag.

Dit is uniek in een High Level coachingstraject en levert extreem veel waarde op voor jou en je business en je manifestatiekracht!
Iedere maand kun je naar onze trainingsruimte in Nistelrode komen voor extra:

1. Coaching.
Mijn Online Business Strategist Wendy is op deze dagen aanwezig om samen met jou naar de strategische kant van je business te kijken: je aanbod, je prijzen, je marketing, funnels en alle praktische dingen te kijken op deze dagen. Uiteraard altijd vanuit afstemming op jouw unieke Zielsfrequentie.

2. Creatie
Je kunt naar onze trainingsruimte komen en gewoon lekker werken. Even focussen op wat je af wilt krijgen. Je laten supporten en eindelijk de stappen nemen die je wilt nemen.

3. Netwerken en samenwerken.
Ondernemers zijn vaak alleen bezig. Terwijl het JUIST zo belangrijk is om samen te creëren en elkaar te upliften en te inspireren en wellicht om elkaar te helpen aan klanten en nieuwe mogelijkheden.
Krachtige Creators zijn de meest toffe mensen en ze zijn vaak supportive en all in met wat ze doen. Deze dagen gaan een geweldige boost geven aan jouw creatiekracht. Het gaat niet alleen om kennis in je opnemen maar ook om daadwerkelijk DOEN wat je behoort te doen.

Het is MEGA krachtig om te creëren met een groep gelijkgestemden! Er is onderzoek naar gedaan hoe mensen het snelste leren en fysieke interactie met een groep gelijkgestemden geeft daarin het allerbeste resultaat. Keer op keer zie ik de transformaties die ontstaan als je een krachtige groep bewuste creators samen zet. De Wet van Aantrekkingskracht is ZO geweldig want het brengt altijd en altijd PRECIES de juiste mensen bij elkaar die elkaar versterken en verder kunnen helpen en ja, soms elkaar ook uitdagen, spiegelen en uitnodigen om te groeien en voorbij te gaan aan weerstanden.
Dit proces is letterlijk magisch en daardoor ga je echt leren wat er nodig is om dagelijks tot actie over te gaan en afstemmen, geld manifesteren en jouw meest afgestemde business bouwen tot een kunst te verheffen!

“The coordination of knowledge and effort between two or more people who work towards a definite purpose in a spirit of harmony…no two minds ever come together without thereby creating a third, invisible intangible force, which may be likened to a third mind”, also known as, the Mastermind. — Napoleon Hill.

*** Coaching via Whats app en/of Facebook messenger.

Tussen de sessies en Creatiedagen door, ben ik bereikbaar voor vragen via Whats app en FB messenger. Op de momenten dat je vastloopt of je word je bewust van iets in je leven dat je wilt veranderen, denk ik met je mee over het patroon en de overtuiging zodat je die instant kunt shiften. Daarnaast kan ik ook praktisch meekijken naar je business en businessstrategie, zoals het bekijken van een salespagina of marketingstrategie (uiteraard kijk ik altijd EERST naar de energie er achter.)

*** Wekelijkse Coaching Calls via Zoom, waar je persoonlijk je vragen kunt stellen

Iedere dinsdagochtend (3 keer per maand) vindt er een groepscoachingscall plaats via Zoom waar je persoonlijk je vragen kunt stellen aan mij. Ook als je er niet live bij kunt zijn, kun je uiteraard je vragen stellen en dan kun je achteraf de opname terug kijken.

*** Lifetime toegang tot het Online programma: Jouw Miljoen Euro Missie

Dit programma bestaat uit ruim 10 modules en bonussen waarin je van A tot Z alles leert over het opbouwen van jouw Missie Business. Alles van ideale klant, magnetische marketing, funnel bouwen tot mindset komt aan bod. Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Jouw Miljoen euro Mindset & Bewustzijn
Module 2: Wat is jouw Miljoen euro Missie? (Bonus: ideale klant profiel)
Module 3: Jouw Miljoen euro aanbod.
Module 4: Jouw Miljoen euro Waarde & Prijs.
Module 5: Miljoen euro Marketing & Sales.
Module 6: De grootste Zielsmissie-geld blokkades ontmaskerd en getransformeerd!
Module 7: Manifesteer je grote doelen en dromen.
Module 8: De Creatie sleutels om jouw Miljoen euro missie NU te gaan leven.
Bonusmodule: Bouw een simpele automatische verkoopfunnel.
Bonusmodule: Van low end naar High end Business model.
Bonusmodule: Hoe stem je af om NU een sprong in je inkomsten te maken?
Bonusmodule: Contentmarketing, e-mail marketing, Social Media marketing en zichtbaarheid.
Bonus Module: Jouw Meest Krachtige Boodschap op de Meest Krachtige Manier.
Bonus: Membership Mania Bundel

De waarde EN Jouw Investering!

Dus nog een keer op een rijtje wat je krijgt en wat de waarde daarvan is.

 1. Een 1 op 1 VIP Focus sessie.
 2. Maandelijks een Creatie Dag
 3. Onbeperkt support via e-mail en what’s app
 4. Iedere week een groepscoaching call waarin je al je vragen kunt stellen
 5. Onbeperkt toegang tot alle losse events en live workshops en online programma’s (waaronder ZielsMissie School) die ik geef voor de duur van het traject, waarde afhankelijk van waar je gebruik van maakt en wat we samen bepalen dat bij jouw persoonlijke doelen past.
 6. Lifetime Toegang tot het programma Jouw Miljoen Euro Missie

Nog een keer de waarde op een rijtje. Wat is het je waard om …

 • EINDELIJK je eigen pad te kunnen volgen?
 • Een meester te worden in het afstemmen van jouw energie op wat er DOOR jouw heen mag ontstaan?
 • Iedere dag 100% jouw afstemming te kunnen volgen?
 • Jezelf te laten leiden in jouw business en je leven door wat het Goddelijke door je heen wil laten ontstaan, er compleet op vertrouwend dat dat altijd de juiste stap is op het juiste moment?
 • Compleet afgestemd te zijn op de frequentie van overvloed?
 • Op te houden met de “regels” volgen maar het gewoon helemaal op jouw manier te gaan doen, een manier die 100% afgestemd voelt?
 • Gelijkgestemden om je heen te verzamelen die net als jij MEER willen manifesteren, je begrijpen, je steunen, met je meedenken en die altijd voor je klaar staan?
 • Voelen dat je ECHT niets hebt om je druk over te maken, omdat jij een extreem krachtige creator bent, die energie kan sturen op de meest krachtige manier.
 • Geld te verdienen met je missie?
 • Ondernemen simpel te maken. GEEN ellenlange to-do lijstjes, maar heerlijk creëren wat je ECHT van binnen voelt.
 • Te weten en voelen EN ervaren dat je alles kunt manifesteren waar je naar verlangt?

Jouw investering:

Jouw Investering is:

€4997,00 ex BTW voor 6 maanden coaching.

OF het is mogelijk om in 6 termijnen van €847,00 ex BTW te betalen.

OF mail naar info@maartjekoper.nl voor een persoonlijk gesprek als je nog vragen hebt of persoonlijk wilt bespreken of dit DE stap is voor je.

PAY IN FULL BONUS

Als je in een keer betaald krijg je een persoonlijke reading twv €997
Mijn readingen zijn spot-on en geven je inzichten in diepe patronen en laten je connecten met je Zielsfrequentie. Mijn readingen zijn niet los te boeken.

Magische Manifestatie 100% Tevredenheids Garantie!

Ik ben 100% overtuigd van de waarde van dit programma en het verschil dat het in je leven kan maken. Mocht dit programma na 30 dagen niet het verschil maken waar je naar verlangt, dan krijg je jouw investering terug.

Dit is belangrijk om te weten, voordat ik de voorwaarden voor de garantie uit ga leggen! Jezelf alleen AANMELDEN voor dit programma, gaat energetisch gezien al iets GEWELDIGS op gang brengen omdat je een SUPER krachtig signaal afgeeft aan het Universum! Maar …. Wat ik je hier leer is GEEN gouden pil! Er komt niet op “magische” wijze een zak geld uit de lucht vallen als je 2 dagen hebt afgestemd. Manifestatie vraagt om dagelijkse toewijding. Er is ook ACTIE voor nodig.

Soms gaan dingen snel maar als iets ECHT je zielsmissie is, dan weet je van jezelf dat je toch geen andere keuze hebt dan dag in, dag uit met focus en aandacht leren manifesteren. Het bouwen van je missie business of geld verdienen met jouw passie is geen “quick fix” maar een reis die om inzet en doorzettingsvermogen vraagt. Het vraagt van jou dat je 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en jouw business.

Het is alleen voor mensen die er ECHT klaar voor zijn op op de meest krachtige manier in zichzelf te investeren en de stappen te nemen die er voor nodig zijn. Want er is HEEL veel voor nodig om te dingen te bereiken die bijna niemand krijgt. Je moet bereid zijn om de dingen te doen die bijna niemand doet en de persoon zijn die zijn of haar grootste leven neerzet. En dan heb ik het NIET over hard werken, maar over een prachtige interne reis maken naar wat nu ECHT afgestemd is voor jou. Maar ALS je bereid bent om dat te doen en als je er klaar voor bent om de regie over jouw leven en jouw business te nemen, dan zal je ROI (Return on Investment) ongekend groot zijn. Alles wat ik je in dit programma leer heeft mij geholpen om meer dan 70.000 euro per maand om te zetten EN tegelijkertijd toch veel vrijheid te creëren in mijn leven en mijn agenda.

Je bent 100% bekend met de uitspraak: “What got you here, won’t get you there.” En jij wilt maar een ding: springen, jezelf bevrijden en naar een compleet ander level katapulteren. Je bent helemaal bereid om compleet los te laten en je over te geven aan Creatie en alles wat er door jou heen mag ontstaan. 

EN je moet bereid zijn om het Innerlijke werk te doen! Je moet helemaal OPEN staan en bereid zijn om al je overtuigingen in twijfel te trekken en los te laten!

Het komt hier op neer: voor dit traject voel jij je geroepen! Je weet niet waarom, maar je MOET er bij zijn. En je weet dat je vanaf nu af aan alleen nog maar de roep van je ziel kunt volgen en vanuit complete overgave en vertrouwen kunt leven en ondernemen. 

Dit High Level traject is geschikt voor coaches, healers, creatievelingen, therapeuten, (online) ondernemers, missie ondernemers, mensen met een prachtige droom die ze in de wereld willen zetten en iedereen die gewoon geld wil verdienen door zichzelf te zijn OF gewoon simpelweg resoneert met deze materie en mijn energie.

Dus als dat goed klinkt en je bent er klaar voor om die verantwoordelijkheid te nemen en op de meest intense manier te gaan manifesteren. Dan ben je er ook helemaal klaar voor om het innerlijke en het uiterlijke werk te doen wat nodig is om de resultaten te krijgen EN om gebruik te kunnen maken van de 30 dagen niet goed, geld terug garantie. 

Als je start met de eerste stappen van dit programma: de Creatiedag en de wekelijkse calls en het programma jouw miljoen euro Missie en je bent niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven en de kwaliteit van dit programma, dan kun je jouw investering terug krijgen.
We brengen dan alleen €250,00 administratiekosten in rekening.
Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:
Je kunt laten zien dat je de opdrachten hebt gedaan van de eerste 4 modules van jouw Miljoen Euro Missie.
Ook heb je jouw vragen gesteld tijdens de Q&A’s en persoonlijk contact gehad met de Community Manager/ Coach of mijzelf om om coaching en mentoring te vragen op het moment dat je zag dat je moeite had met alles uit het programma halen dat er in zit.

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je geld retour.

FAQ

Is dit programma alleen voor coaches?2019-08-19T09:16:29+02:00

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Is dit een goede investering?2018-08-31T18:44:10+02:00

100% zeker! Ik hoor keer op keer van mijn klanten dat ze terugkomen omdat ze nergens zo veel waardevolle informatie krijgen als in mijn programma’s, voor welk level dan ook. Natuurlijk moet je ZELF op komen dagen, de kennis tot je nemen, het implementeren en vragen stellen tijdens de coachings calls. Maar als je dat doet, zal dit programma je een ongelooflijke ROI (return on investment) kunnen gaan geven!

Heb je toch nog vragen over of het de juiste investering is? Ik heb een training geschreven over alle do’s and don’t van investeren die je 100% zeker de inzichten gaat geven die je nodig hebt. HIER kun je hem lezen.

Ik wil nu eerst even toepassen wat ik heb geleerd bij andere programma’s. Kan ik later instappen?2019-09-17T00:44:28+02:00

Dit is ZO herkenbaar! Ik heb dit ook ZO vaak tegen mezelf gezegd. En dan ging ik het TOCH niet doen, met als gevolg dat ik weer maanden stil stond voordat ik TOCH maar de sprong nam. En dat wachten koste me natuurlijk achteraf altijd VEEL meer dan als ik GELIJK de sprong had genomen en naar mijn gevoel had geluisterd. Bij mij komt dat omdat ik ECHT geïnspireerd moet worden en actie tot in mijn tenen moet voelen. Als een programma dat ik volg dat niet direct doet, dan wordt het een “taak” die op mijn lijstje terecht komt. En ik merk altijd dat, hoe langer het op mijn lijstje staat, hoe meer ik er tegen op ga kijken. En hoe meer mijn energie zakt, hoe meer momentum ik verlies en hoe moeilijker het ondernemen wordt EN hoe minder geld ik verdien. Ik heb echt geleerdt: Als iets me niet gelijk triggert om tot actie over te gaan, gaat dat waarschijnlijk later ook niet meer gebeuren. Voor mij is ALLES energie. EN ik merk keer op keer dat de dingen die ik vanzelf al doe, eigenlijk alles is wat er voor nodig is om echt succesvol te worden. EN ik help je MEGA graag om te ontdekken wat dat voor jou is, en daar is dit hele programma op gericht: afgestemd ondernemen, helemaal vanuit wie JIJ bent en wat bij jou past.

Ik ben nog met zo veel andere dingen bezig. Kan ik me niet beter op een ding focussen?2019-09-17T00:40:41+02:00

Dit programma kan perfect gedaan worden naast een ander programma. Je kunt de content op je eigen tijd doen EN dit programma geeft je extreem veel inspiratie en energie. Het gaat VOORAL om het energetische en creatie aspect en niet het zorgvuldig afchecken van een aantal modules. Ik heb zelf altijd verschillende online programma’s naast elkaar gedaan en tegelijkertijd nog 1 op 1 coachingstrajecten naast elkaar gedaan. Maar ALLES met de focus op het succes en op wat ik wil creëren. DAAR zit voor mij focus in, niet met hoe veel of weinig programma’s ik wel of niet bezig ben. Daarnaast maak ik dingen simpel. Ik help je om altijd terug te komen naar dat ene ding. Wat ik vaak merk is dat mensen zichzelf in strategische en praktische programma’s vaak een beetje kwijt raken (hoe waardevol dat soort programma’s ook zijn en je hebt ze zeker ook nodig!) Dit programma helpt je dan om weer af te stemmen en de acties te nemen die ECHT bij je passen! Dus om helemaal terug te gaan naar JOUW Ziel en JOUW afstemming en vanuit daar het succes te manifesteren waar je naar verlangt.

Meer testimonials

“Ik ben aan de het programma mee gaan doen om Volledig in vertrouwen te zitten en mezelf meer gunnen, zodat ik meer kan ontvangen.
Tijdens het programma ben ik van 1 bedrijf met nog geen 1k omzet per maand, naar 2 bedrijven met steeds stijgende omzet gegaan. En van een bedrag waar ik privé nauwelijks van kon rondkomen (mijn spaarcenten gingen er hard doorheen!) Naar een salaris wat ik mezelf gun en die ik per kwartaal blijf verhogen.
En nog ZO veel meer mooie resultaten:
– Mijn money mindset is zoooo veel verbeterd.
– Verder ben ik nooooggg dichter bij mezelf komen te staan.
– Ik voel geen limiet meer ontvangen, in ieder geval ik ben nog lang niet bij mijn volgende plafond (zo voelt het nu).
– Ik weet nog beter mijn grenzen aan te geven.
– Ik heb weinig moeite om uit mijn comfortzone te gaan.
– Ik kan beslissingen maken die ik voorheen als moeilijk beschouwde.
Ik heb zoveel waarde, inzichten en inspiratie gehad en zoveel veranderingen doorgemaakt . Je hebt me zoveel gegeven.
Ik moest echt uit mijn comfortzone om maandelijks het bedrag aan coaching uit te geven, maar ik weet ook zeker, als ik bij wijze van de helft had moeten betalen, dan had ik er niet de waarde uitgehaald die ik er nu heb uitgehaald. Werkelijk elke cent is het waard geweest en ontvang ik nu tienvoudig terug.”
Kimberly van Steenbergen
“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken.
Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen.
Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf.
Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker, Volg je Hart Specialist

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen, Edith Helwegen

Meld je vandaag nog aan!

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Grote Heide 12 5388 VT Nistelrode IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401

gratis Manifestatie Doorbraak sessie

Go to Top