Alignment Mastery Programma2018-10-28T07:37:55+00:00

Alignment Mastery Programma – High-Level VIP Life & Business Mastery

Voor super succesvolle en ambitieuze ondernemers die er klaar voor zijn om 100% meesterschap te bereiken over hun eigen afstemming om vanuit daar het bedrijf en het leven te creëren dat ECHT bij ze past!

Hoe zou het zijn als je jouw leven zou leiden ZONDER CONCESSIES? Hoe zou het zijn als je jouw leven en jouw business 100% op JOUW manier inricht.

Klinkt dat goed? Lees dan snel verder!

Vind je enige herkenning in dit verhaal? 

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde.
Om de dagen door te komen blowde ik. Soms al ‘s ochtends vroeg. Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had die tools simpelweg niet meegekregen.
Ik was totaal niet spiritueel opgegroeid en was niet bezig met wat ik “behoorde” te doen in het leven.
Wat ik had meegekregen was dat anderen mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee.
Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig.

Dat leidde tot een flinke burn-out waarin ik ruim anderhalf jaar thuis heb gezeten.
Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen.
Nee het ging niet goed met me.
En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.

Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, begon ik EINDELIJK vragen te stellen.
Eerst in mezelf, later ook aan andere mensen.
Is dit hoe het leven behoort te zijn?
Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?
Iets in mij weigerde dat te accepteren.

Want ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat ik geboren was voor grootsheid. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.
Het Universum bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek voor de eerste keer las, moest ik er helemaal NIETS van hebben. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze zichzelf van kanker had genezen alleen maar door haar bewustzijn te shiften? Ik vond het kwakzalverij.
Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt in ieder geval helemaal nergens in.”
Ik besloot dus het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen.
En ik voelde de waarheid er van.

Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: Ik ben de creator van mijn realiteit. En ik heb deze puinhoop gecreëerd en nu is het tijd om iets nieuws te creëren.

En toen ik mezelf de vraag stelde wat ik dan ECHT wilde, kwam het volgende antwoord: “Ik wil iedere dag alles leren over hoe we onze realiteit creëren en schrijven. Want ik HOU van schrijven.”

Vanaf dat moment besloot ik om iedere dag mijn afstemming (alignment) te gaan volgen

En nu wil ik HEEL graag zeggen dat na dat moment alles is veranderd.
En mijn leven is in ZO veel opzichten prachtige geworden en ik heb geweldige dingen gecreëerd de afgelopen jaren:

Ik verdien nu iedere dag geld met datgene waar ik het meeste van hou. En sommige maanden VEEL geld. Er zijn maanden geweest dat ik meer dan 70.000 euro heb omgezet.
Ik kan mijn agenda precies zo indelen zoals ik wil.
Ik kan wonen waar ik wil.
Ik heb een geweldige relatie.
Ik schrijf en creëer iedere dag.
Ik mag iedere dag duizenden mensen inspireren met wat ik doe.
Ik mag iedere dag met de tofste mensen co-creëren en ik heb ECHT toffe mentors.
Ik maak geweldige reizen.

En die materiële dingen zijn leuk, maar vergankelijk. Het mooiste wat ik heb gecreëerd is dat ik een diep vertrouwen heb dat alles me ergens heen leidt, ook al zie ik dat in de eerste instantie vaak niet.
Ik heb een diep vertrouwen dat het Universum altijd voor me zorgt en altijd het beste met me voorheeft, NET als toen ik op mijn 23e tegen die verschrikkelijk grote muur ben gelopen.

En natuurlijk klinkt dit prachtig. Maar afstemmen is geen knop die je EEN keer omzet en “that’s it.” De waarheid is dat afstemming volgen een nooit ophoudend proces is met vele uitdagingen. Het vertrouwen is vaak net zo snel weer weg als het kwam en hoe krijg je het dan weer terug? 

En dat zul jij misschien wel herkennen als krachtige creator.

Er zijn miljoenen dingen waar ik tegenaan ben gelopen tijdens mijn reis als meester manifestator zoals:

* Ok, dat is een SUPER toffe droom: geld verdienen met leren over hoe je je realiteit creëren en daar over schrijven, maar wie gaat je daar in GODSNAAM voor betalen? En het is vaak ook lastig om de waarde ervan te voelen omdat het jou ZO makkelijk af gaat. En behoort geld verdienen niet gepaard te gaan met afzien en struggle? Dat is je immers altijd geleerd?

* En hoe combineer je je verlangen om te creëren met het structureren van een business?

* En hoe bouw je structureel aan je leven en je business als je tijden ervaart dat het lijkt alsof je iedere dag iets anders wilt. En dat het lijkt alsof Creatie altijd iets nieuws door je heen wil laten ontstaan, net als je denkt dat je duidelijkheid hebt.

* Je hebt ZO weinig met de praktische processen en met de strategische dingen van het business bouwen, maar je hebt er wel IETS van nodig. Dus hoe weet je nu wat je wel en niet moet doen? En iedereen kan je laten denken dat je ECHT nodig hebt wat zij “verkopen” en voordat je het weet heb je ZO veel op je bordje en voel je je gevangen in je business en ben je helemaal kwijt waarom dat je dit ook alweer allemaal begonnen bent.

* En hoe ga je om met de buitenwereld die totaal niet snapt waar je mee bezig bent en die nog steeds in het oude paradigma leven van: je zoekt een baan, dat doe je tot je 65 bent en dan ga je met pensioen. Hoe ga je om met je partner of je familie die je verlangen naar creatie niet begrijpen? En niet snappen dat je WEER meer wil investeren? Dat je WEER iets wilt doen dat zij als een “risico” zien maar dat jij in je ZIEL voelt dat je moet doen.
Doordat het lijkt alsof jij vanuit zo’n ander perspectief fungeert, voel je je vaak alleen en niet begrepen.

Ik herken dat, want ik BEN die persoon.

Maar weet je wat ik heb besloten EN wat ik heb geleerd?

Dat afstemming ALLES is.
Als dingen niet afgestemd zijn voor mij, dan stroomt het simpelweg niet.
Maar als dingen WEL zijn afgestemd, dan lijkt het alsof alles weer losbarst en dingen gebeuren gewoon.
Ik heb geleerd dat het geen zin heeft om 1000 dingen te doen of acties te nemen om “geld te verdienen” als het niet is wat creatie door mij heen wil laten ontstaan, dus waar ik super blij en enthousiast van word.

Ik heb een commitment gemaakt om afstemming leidend te laten zijn bij alles wat ik doe.

Dus om Alignment Mastery te bereiken.

Het is de ENIGE manier om te creëren.
En de ENIGE plek van waaruit ik ECHT succes kan creëren.

En ik zie het bij al mijn klanten. Als dingen niet kloppen, dan stroomt het niet.
Misschien is het geld er, maar het geluk of de vrijheid is er niet.
En misschien is de ruimte er, maar het geld is er niet.
Of misschien is er vervulling op een levensgebied, maar niet op het gebied van relaties.

En dus ben ik iedere dag bezig met de vraag: wat wil ik ECHT creëren?
Wat voelt 100% afgestemd om door mij heen te laten ontstaan?
En vervolgens neem ik de geïnspireerde acties die resoneren met de frequentie van die verlangens.

En ja, dat proces is dus F*ing moeilijk geweest (en dat is het nog steeds wel eens, daar ga ik niet om liegen haha)
Want het zou ZO makkelijk zijn om gewoon een stappenplan te hebben.
Een gestructureerd “businessmodel” om je aan vast te houden.
Een checklist die je af kan vinken en dat de resultaten dan gewoon komen.

En laten we eerlijk zijn. Die weg heb ik meerdere keren bewandelt en jij vast ook.
En hoe waardevol het is wat je leert, er komt vroeg of laat een tijd dat je er TOCH weer in vast loopt.
IETS aan wat je doet voelt niet afgestemd.
Je voelt dat er IETS niet klopt.
En dan is er dus maar EEN oplossing: in JEZELF duiken, jezelf moeilijke vragen stellen, afstemming zoeken, loslaten en soms moeilijke beslissingen nemen en weer geïnspireerde acties nemen.

En dat is PRECIES waar ik mensen mee help.

Ik help ze om een MEESTER te worden op het gebied van afstemming vinden EN keer op keer zo snel mogelijk weer terugkomen bij die afstemming zodat het weer kan gaan stromen.

Alignment Mastery dus.

Ik heb de afgelopen jaren tienduizenden mensen geholpen met begrijpen hoe creatie en de Wet van Aantrekkingskracht ECHT werkt en hoe ze kunnen afstemmen op een leven en een business die ECHT voor ze werkt en ik wil niets liever dan jou daar ook mee helpen!

Want aan de ene kant zijn daar die uitdaging maar … hoe zou het voor je zijn ….

 • Als je je omringt met de mensen waar je MEGA blij van wordt en die 100% in je geloven?
 • Als je het geld in je leven kan manifesteren waar je naar verlangt?
 • Als jouw business 100% werkt voor jou en mega veel waarde geeft aan je klanten?
 • Als iedere relatie die je hebt je ziel vervuld op ongekende manieren?
 • Als je NEE kan zeggen tegen alles wat je niet dient en dus JA op alles wat je WEL dient.
 • Als je de grootsheid in je leven kan creëren waar je naar verlangt?
 • Als je met de grootste vanzelfsprekendheid die er bestaat jouw imperium kan creëren?

Hoe zou het zijn om AL INN te gaan in je leven, business, je geldstroom en DUS met je afstemming?

Voel je dat er MAGIE verscholen ligt in Afstemmen? Ben je er klaar voor om afstemmen tot een kunst te verheffen en jouw leven en jouw business vanuit complete en volledige afstemming te creëren?

Dan is mijn Alignment Mastery Programma HET Coachings programma voor jou!

Uiteraard gaat het om de resultaten die je gaat krijgen als je jouw tijd en energie investeert…

 • Je gaat leren hoe je met al die uitdagingen om kan gaan die ik in de inleiidng met je deelde.
 • Je gaat intappen op jouw oneindige creatiekracht. Je gaat je afscheiden van wat iedereen doet en je gaat jouw uniekheid in de wereld zetten en jezelf helemaal omarmen, precies zoals je bent. 
 • Je gaat acties nemen die super goed voelen omdat ze voort komen vanuit inspiratie en niet omdat andere mensen zeggen dat het “slim” is of omdat je denkt dat je hte “moet” doen om success te creëren in je business. 
 • Je gaat leren wat er voor nodig is om ECHT magnetisch te zijn voor je klanten op ieder gebied: persoonlijkheid, marketing, producten en programma’s zodat klanten naar JOU toekomen in plaats van dat je het gevoel hebt dat je achter ze aan rent.
 • Je leert de plek in jezelf te ontdekken waar zelfvertrouwen normaal is vanzelfsprekend is waardoor je OOK de acties neemt die je wil nemen.
 • Je gaat leren hoe je de juiste acties kan nemen op precies het juiste moment zodat je je goed voelt, veel vrijheid creëert EN een waanzinnig succes kan creëren.
 • Je leert wat er voor nodig is om geld te creëren EN je leert om je gelddoelen te halen.
 • Je gaat leren hoe je dwars door al je bullshit overtuigingen heen kan gaan zodat je een ENORME impact kan hebben op de wereld.
 • Je leert hoe je ieder aspect van je business en je leven helemaal in kan richten zoals dat bij jou past!
 • Je ervaart ongekend veel vertrouwen in je eigen afstemming.
 • Je ervaart een grote mate van zelf leiderschap.
 • Je bent in staat om je eigen stem te volgen en ervaart veel minder afleiding van de stemmen van buitenaf die je iedere dag aan het twijfelen brengen.
 • Je hebt er vertrouwen in dat je met jouw missie of jouw passie geld kunt verdienen en hebt een helder, afgestemd aanbod dat je in de wereld kunt gaan zetten.
 • Je voelt hoe makkelijk manifestatie precies is en hebt er alle vertrouwen in dat je nu zelf de meest prachtige dingen kunt manifesteren.
 • Je weet precies welke acties je van dag tot dag kan gaan nemen die bijdragen aan jouw succes.
 • Je voelt dat geld verdienen (en manifestatie) niets meer is dan een interne shift en je hebt de tools en de handvatten om die shift ZELF teweeg te brengen en nav die shift de meest mooie resultaten te halen.

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa Van Weezel

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”

Miranda van de Wouw

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”

Frances

Wat krijg je als je ja zegt tegen dit programma?

Een compleet jaarlang coachingsprogramma dat er helemaal op is gericht om op een HIGH level manier jouw meest afgestemde business te bouwen en een afgestemd leven te leven in een wereld vol energieën, shifts en afleidingen!

Je kunt kiezen tussen een ONLINE en een OFFLINE Variant. 

In dit programma gaan we samen een persoonlijke, intense, energetische shift en uplevel maken. Alles draait om energie! Hoe meer je je verstand loslaat en je kunt overgeven aan alles wat er door je heen mag ontstaan, hoe meer je de creatieve genialiteit IN jou aanboort.

Wat ontvang je in het Alignment Mastery Programma?

 • Een jaar lang begeleiding, maandelijkse coaching en coaching tussendoor in de Facebookgroep.
 • 5 live coachings- en afstemmingsdagen (Alleen Bij de OFFLINE versie)
 • Toegang tot 18 transformerende High level modules en bonussen.
 • Lifetime toegang tot AL mijn content die tot nu toe aanwezig is (meer dan 40 online programma’s over geld & business manifestatie)
 • Toegang tot een besloten Facebookgroep voor connectie en Masterminden.
 • Bonus 1: Maandelijks (Minimaal 12x) een online coachingscall via Zoom om persoonlijk je vragen te kunnen stellen.
 • Bonus 2: Toegang tot 4 High End Online programma’s.
 • Bonus 3: Tot het einde van het jaar toegang tot mijn nieuwe Internationale programma: Alignment Mastery – Uncensored and Aligned lees er HIER alles over.

**  Toegang tot 18 transformerende High level modules en bonussen.

We starten het programma met wekelijks toegang tot een van deze 18, diepgaande modules, helemaal gericht op afstemming (en strategie als ondersteuning daarvan) Deze modules vormen de basis voor jouw meest afgestemde business en leven.

Module 0: voorwerk & intenties.
Module 1: High level afstemritueel.
Module 2: High Level marketing
Bonustraining: Hoe voer je goede strategiegesprekken & Kennismakingssessies?
Bonustraining: Maak je waardevolle weggever in een half uur.
Bonustraining: Wanneer je eigenlijk geen marketing nodig hebt.
Module 3: High level afstemmen op jouw ideale leven & business.
Module 4: High level blokkades doorbreken.
Module 5: High level afstemmen op geld.
Module 6: High level afstemmen op genieten en jouw gekke zelf VOOR je business te gebruiken
Module 7: High level afstemmen op een miljoen euro per jaar bedrijf.
Module 8 : High level afstemmen op creativiteit en inspiratie
Module 9: High level afstemmen op product creatie.
Module 10: High level afstemmen op razendsnel je e-mail lijst opbouwen.
Module 11: High level afstemmen op high end prijzen vragen en vragen wat je waard bent.
Module 12: High level afstemmen op jouw ideale klant en op het opbouwen van jouw tribe van trouwe fans die keer op keer je diensten en producten kopen & Moeiteloos nieuwe klanten krijgen.
Module 13: High level afstemmen op het verdienen van passief en terugkerende inkomsten.
Module 14: High Level inkomsten tracken.
Module 15: High level afstemmen op ACTIE nemen.
Module 16: High level afstemmen op succes en magische resultaten.
Module 17: High level afstemmen op jouw perfecte team en op uitbesteden en delegeren.
Module 18: High Level afstemmen op 100% ontspannen en relaxt zijn en creëren vanuit mega vertrouwen.
Afsluitende bonusmodule.

Deze modules zijn audio en video modules.

** Livedagen

Vervolgens vinden er vanaf eind augustus de livedagen plaats. Uiteraard alleen als je kiest voor de OFFLINE versie! Bij de online versie heb je toegang tot alle andere ondernelen, behalve de livedagen.

Tijdens live dagen draait het vooral om een interne en energetische shift. Je HELE realiteit verandert, als er iets IN jouw verandert. Creatie is vaak niet uit te leggen en de beste ervaringen en mogelijkheden komen als je even alles loslaat. Ik ga je dus helpen om die ruimte te scheppen waarin dat mogelijk is. Door  af te stemmen en je nieuwe perspectieve te bieden en door je in contact te laten komen met wie je werkelijk bent. Dat is de plek waar ware magie ontstaat en ongeremde creativiteit en inspiratie mogelijk is.

Over welke onderwerpen gaan we het hoe dan ook hebben?

Afstemmen & Actie.

Hoe stem jij af op alles wat er door jou heen mag ontstaan? We gaan kijken waarom bepaalde dingen zich niet manifesteren en of er mogelijk iets anders mag ontstaan of dat het in de afstemming ligt.
Hoe hou je vertrouwen en neem je de juiste stappen?
Hoe balanceer je “een plan” met “de juiste afstemming?”
Wat doe je als dingen de ene dag goed voelen en de volgende dag niet meer? Hoe creëer je vanuit de chaos die afstemming en creatie vaak is? Hoe zoek je de balans tussen HEEL veel ruimte voor jezelf nodig hebben als krachtige creator en missie ondernemer om de inspiratie te kunnen laten stromen en aan de andere kant VEEL neer willen zetten?
We gaan het hebben over geïnspireerde actie. Wat is dat nu werkelijk? Want heel vaak hebben mensen heel veel weerstand op actie nemen omdat ze het verwarren met hard werken. Maar dat is NIET wat het werkelijk betekent. De vraag is hoe je de juiste acties kunt nemen zonder dat ze je uitputten of je jezelf verliest. Ik ga je uitleggen hoe dat werkt en hoe je acties kunt nemen die WEL voor je werken en die je juist energie geven.

De energie van geld.

Samen gaan we onderzoeken waar voor jou kansen en mogelijkheden liggen om geld toe te laten in je leven. Money follows joy. Dus we gaan kijken waar jij gelukkig van wordt en hoe je dat kunt vertalen in een waardevol aanbod voor andere mensen.

Jouw hoogste energie.

Wat maakt jouw aantrekkelijk en magnetisch voor mensen?
Waarom willen mensen graag bij je zijn?
Hoe kun je dat naar voren halen en hoe kun je dat creëren? Ook daar gaan we mee aan de slag.

Jouw meest afgestemde business.

Tijdens dit programma gaan we ook kijken hoe jouw meest afgestemde business er uit ziet.
Wat is je Missie en hoe zet je die om in een succesvolle onderneming?
Jouw meest krachtige boodschap en hoe kun je die op de mooiste manier met je klanten delen?
Wat bied je ze dan precies aan? Wat is jouw meest afgestemde productaanbod?
En hoe kun je dat op de meest afgestemde manier lanceren?
Hoe schrijf je super goede copy die ECHT het hart van je klanten raakt?
Hoe maak je nu een afgestemd marketingplan dat niet werkt met “schaarste” marketing waar iedereen dwars doorheen prikt? En die zelf ook ikkie voor je voelt?

En allemaal vanuit je ZIEL en vanuit wat je VOELT, NIET vanuit je hoofd.

Creatie vanuit bewustzijn

Hoe ga je om met je gewaarzijn?
Hoe ga je om met de constante shifts van energieën?
Hoe ga je er mee om als je het gevoel hebt dat het Universum constant iets anders van je vraagt?
Hoe creëer je duidelijkheid en hoe neem je TOCH stappen vooruit ook al weet je het even niet zeker?
Dat zijn allemaal dingen die aan bod gaan komen!

Het is MEGA krachtig om dit programma te volgen met een groep gelijkgestemden! Het was zelfs laatst op het nieuws dat er een onderzoek is gedaan hoe mensen het snelste leren en dat fysieke interactie met een groep gelijkgestemden het allerbeste resultaat geeft. Keer op keer zie ik de transformaties die ontstaan als je een krachtige groep bewuste creators samen zet. De Wet van Aantrekkingskracht is ZO geweldig want het brengt altijd en altijd PRECIES de juiste mensen bij elkaar die elkaar versterken en verder kunnen helpen en ja, soms elkaar ook uitdagen, spiegelen en uitnodigen om te groeien en voorbij te gaan aan weerstanden.
Dit proces is letterlijk magisch en daardoor ga je echt leren wat er nodig is om dagelijks tot actie over te gaan en afstemmen, geld manifesteren en jouw meest afgestemde business bouwen tot een kunst te verheffen!

De locatie van de livedagen is in Vianen (Van der Valk hotel.) De livedagen vinden plaats op: 25 augustus, 19 oktober, 16 november, 14 december en 11 januari. De dagen zijn van 10.00 tot 17.00 en lunch en drankjes zijn inclusief. 

Er is plaats voor maximaal 30 mensen. Dus groot genoeg om te Masterminden en klein genoeg om toch persoonlijk contact te hebben en elkaar echt te leren kennen.

** Lifetime toegang tot al mijn content die tot nu toe is gecreëerd

(Uitgezonderd van programma’s die ik met anderen heb gedaan of nieuwe programma’s.)

 • Lifetime toegang tot meer dan 40 Wet van Aantrekkingskracht, geld & business succes manifestatie programma’s.
 • Lees HIER welke programma’s dat zijn.

** Een kleinere, meer intieme Facebookgroep.

Je ontvangt toegang tot een speciale Alignment Mastery facebookgroep zodat je kunt sparren met gelijkgestemden en kunt connecten met elkaar tussen de livedagen door.

** Bonus 1: Maandelijks (12x) een EXTRA online coachingscall via Zoom om persoonlijk je vragen te kunnen stellen.

EN je ontvangt als bonus 12 x een extra zoom groepscoachingscall met Maartje Persoonlijk. Zoom is een interactief programma en je kunt je vragen live stellen. Ik denk graag met je mee als het gaat om het creeren van ieder aspect van je droomleven en droombusiness en het bedenken van 100% afgestemde en creatieve ideeen.

** Bonus 2: Toegang tot 4 High End Online programma’s

Bij het VIP traject krijg je daarnaast lifetime Toegang tot maar liefst 4 extra High End VIP Online programma’s twv meer dan 4000 euro:

 • Het Hardcore Creators programma. 6 modules waarin ik je alles leer wat je moet weten om een hardcore creator te zijn maar niet door hard te werken maar door te leren om super goed te luisteren naar wat het Universum DOOR jou heen wil laten ontstaan.
 • Geld is Liefde Mastery: Creeër jouw Missie Imperium. 6 modules waarin ik jou van A tot Z begeleid om jouw missie imperium op te zetten.
 • Mindset & Manifestatie Mastery. Wordt meester over je mindset EN over hoe jij jouw realiteit manifesteert. In deze training leer ik je wat daar voor nodig is.
 • De Event bundel, waarin je toegang krijgt tot alle opnames van de events die ik het afgelopen jaar gehouden heb: Geld verdienen door jezelf te zijn, Geldgeheimen, Het VIP Lifestyle event en het ZielsMissie event.

Het is VEEL bonuscontent, maar je houdt lifetime (zolang het internet, mijn business en/of website bestaan) toegang tot alle content, dus je kunt compleet de tijd nemen om te volgen wat voor jou ieder moment het meest afgestemd is.

** Bonus 3: Tot het einde van het jaar toegang tot mijn nieuwe Internationale programma: Alignment Mastery – Uncensored and Aligned

Lees er HIER alles over.

Aanmelden voor dit programma is op dit moment niet meer mogelijk. Je kunt toegang krijgen tot alle online content via HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Klik op de knop voor meer info!

Maar…..

Hoe geweldig dit allemaal ook klinkt dit High Level programma is NIET voor iedereen! 

Wat ik je hier leer is GEEN gouden pil! Er komt niet op “magische” wijze een zak geld uit de lucht vallen als je 2 dagen hebt afgestemd. Manifestatie vraagt om dagelijkse toewijding. Soms gaan dingen snel maar als iets ECHT je zielsmissie is, dan weet je van jezelf dat je toch geen andere keuze hebt dan dag in, dag uit met focus en aandacht leren manifesteren.

Het bouwen van je missie business of geld verdienen met jouw passie is geen “quick fix” maar een reis die om inzet en doorzettingsvermogen vraagt. Het vraagt van jou dat je 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en jouw business.

Het is alleen voor mensen die er ECHT klaar voor zijn op op de meest krachtige manier in zichzelf te investeren en de stappen te nemen die er voor nodig zijn. Het vraagt dan ook om een aanzienlijke investering, zowel qua tijd, energie als financieel. Want er is HEEL veel voor nodig om te dingen te bereiken die bijna niemand krijgt. Je moet bereid zijn om de dingen te doen die bijna niemand doet en de persoon zijn die zijn of haar grootste leven neerzet. En dan heb ik het NIET over hard werken, maar over een prachtige interne reis maken naar wat nu ECHT afgestemd is voor jou. Maar ALS je bereid bent om dat te doen en als je er klaar voor bent om de regie over jouw leven en jouw business te nemen, dan zal je ROI (Return on Investment) ongekend groot zijn. Alles wat ik je in dit programma leer heeft mij geholpen om meer dan 70.000 euro per maand om te zetten EN tegelijkertijd toch veel vrijheid te creëren in mijn leven en mijn agenda.

Je merkt dat AL die same/same strategieën en stap voor stap cursussen die iedereen volgt, leiden naar heel veel eenheidsworst en heel veel van hetzelfde en jouw ziel verlangt er naar om daar UIT te breken. Je voelt dat Creatie naar je fluistert, je uitnodigt en aan je trekt. Je voelt dat er iets UNIEKS is wat door jou heen mag ontstaan en je wilt jezelf bevrijden om dat in de wereld te gaan zetten!

Je merkt dat je nog net iets te veel DOET en dat je nog steeds bezig bent met de gedachten: “Als ik X of Y wil bereiken, moet ik eerst Z doen.” En als je dat dan doet, dan brengt je dat nog niet de resultaten waar je WERKELIJK naar verlangt. Dus je WEET en voelt diep van binnen dat het tijd is om al die overtuigingen los te laten en helemaal vanuit JOU ZELF te gaan creëren.

Je bent 100% bekend met de uitspraak: “What got you here, won’t get you there.” En jij wilt maar een ding: springen, jezelf bevrijden en naar een compleet ander level katapulteren. Je bent helemaal bereid om compleet los te laten en je over te geven aan Creatie en alles wat er door jou heen mag ontstaan. 

EN je moet bereid zijn om het Innerlijke werk te doen! Je moet helemaal OPEN staan en bereid zijn om al je overtuigingen in twijfel te trekken en los te laten!

Het komt hier op neer: voor dit traject voel jij je geroepen! Je weet niet waarom, maar je MOET er bij zijn. En je weet dat je vanaf nu af aan alleen nog maar de roep van je ziel kunt volgen en vanuit complete overgave en vertrouwen kunt leven en ondernemen. 

Dit Alignment Mastery traject is geschikt voor coaches, healers, creatievelingen, therapeuten, (online) ondernemers, missie ondernemers, mensen met een prachtige droom die ze in de wereld willen zetten en iedereen die gewoon geld wil verdienen door zichzelf te zijn OF gewoon simpelweg resoneert met deze materie en mijn energie.

Dus als dat goed klinkt en je bent er klaar voor om die verantwoordelijkheid te nemen en op de meest intense manier te gaan manifesteren. Lees dan verder!

Aanmelden voor dit programma is op dit moment niet meer mogelijk. Je kunt toegang krijgen tot alle online content via HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Klik op de knop voor meer info!

Jouw Investering.

Dus nog een keer op een rijtje wat je krijgt en wat de waarde daarvan is.

Bij de ONLINE versie ontvang je: 

 • Toegang tot 18 transformerende High level modules en bonussen. Ter waarde van 5000 euro
 • Lifetime toegang tot al mijn content. Ter waarde van ruim 40.000 euro.
 • Bonus 1: Minimaal een jaar lang Maandelijks (12x) een online coachingscall via Zoom om persoonlijk je vragen te kunnen stellen. Ter waarde van ruim 6000 euro.
 • Bonus 2: Toegang tot 4 High End Online programma’s. Ter waarde van 6000 euro.
 • Bonus 3: 6 maanden toegang tot mijn nieuwste Internationale programma. Ter waarde van ruim 2400 euro.

En bij de OFFLINE versie ontvang je dat allemaal EN ook nog eens: 

 • 5 live coachings- en afstemmingsdagen twv 5000 euro.

Maar jouw investering bedraagt maar een relatief klein percentage van de totale waarde! 

En dan is de nog de volgende vraag die je mee kunt nemen als het gaat om het bepalen van de waarde:

Wat is het je waard om ….

 • EINDELIJK je eigen pad te kunnen volgen?
 • een meester te worden in het afstemmen van jouw energie op wat er DOOR jouw heen mag ontstaan?
 • Iedere dag 100% jouw afstemming te kunnen volgen?
 • Jezelf te laten leiden in jouw business en je leven door wat het Goddelijke door je heen wil laten ontstaan, er compleet op vertrouwend dat dat altijd de juiste stap is op het juiste moment?
 • Compleet afgestemd te zijn op de frequentie van overvloed?
 • Op te houden met de “regels” volgen maar het gewoon helemaal op jouw manier te gaan doen, een manier die 100% afgestemd voelt?
 • Gelijkgestemden om je heen te verzamelen die net als jij MEER willen manifesteren, je begrijpen, je steunen, met je meedenken en die altijd voor je klaar staan?
 • Voelen dat je ECHT niets hebt om je druk over te maken, omdat jij een extreem krachtige creator bent, die energie kan sturen op de meest krachtige manier.
 • Geld te verdienen met je missie?
 • Ondernemen simpel te maken. GEEN ellenlange to-do lijstjes, maar heerlijk creëren wat je ECHT van binnen voelt.
 • Te weten en voelen EN ervaren dat je alles kunt manifesteren waar je naar verlangt?

Wat is dat jou waard? 

Jouw investering:

Jouw investering voor de ONLINE versie van dit complete coachingstraject bedraagt 2997,00 euro ex BTW of 12 termijnen van 297 euro ex BTW.

Jouw investering voor de OFFLINE versie van dit complete live coachingstraject (Inclusief livedagen) bedraagt 4997,00 euro ex BTW of 12 termijnen van 497 euro ex BTW.

Er is plaats voor maximaal 30 mensen in de groep. Nog 15 plekken vrij!

Let OP: Dit is de LAATSTE keer dat ik dit traject aanbied voor deze prijs EN (95%) zeker de laatste keer met livedagen. ALS ik dit traject ooit nog met livedagen zal zijn, zal de investering tussen de 8 en 10.000 euro voor het jaartraject zijn. En ook de prijs voor de online variant gaat volgende keer 100% zeker omhoog naar 4997,00 euro ex BTW

Aanmelden is mogelijk tot en met 22 augustus! 

Aanmelden voor dit programma is op dit moment niet meer mogelijk. Je kunt toegang krijgen tot alle online content via HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Klik op de knop voor meer info!
Geld is Liefde

Garantie!

EN …. ik ben 100% overtuigd van de waarde die we bieden in dit programma. Dus als je binnen 14 dagen merkt dat het TOCH niet bevalt, dan ontvang je jouw volledige investering terug. Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail. Omdat we al onze liefde en energie in dit programma gieten, is teruggave na deze 14 dagen niet meer mogelijk! Je gaat dan een commitment aan voor een jaar. Als je al een livedag hebt gehad, brengen we 297 euro in rekening voor deze livedag.
(Algemene voorwaarden).

FAQ

Maar ik kan toch niet mijn hele bedrijf om afstemming heen creëren? Ik heb toch ook strategie en techniek nodig?2018-04-16T22:38:55+00:00

Tuurlijk. Maar zoals ik hierboven ook al schreef: die kan NIET op je pad komen als jij nog een bewustzijn hebt die tegen je zegt dat het “Moeilijk” is of dat je “af moet zien” of wat de beperkende overtuiging ook is. En wat er dan gaat gebeuren is dat je programma na programma gaat volgen waarvan je hoopt dat het je ECHT verder gaat brengen, maar waarvan je TOCH niet implementeert wat je leert, of in ieder geval niet op de manier die je echt zou willen. En geloof me dat ik high level strategie gebruik in mijn bedrijf en ik zal zeker met je delen wat ik hier over weet. Maar die strategie was NIET in mijn leven gekomen als ik niet af was gaan stemmen op dat techniek makkelijk is, dat ik heel veel resultaat kan bereiken met minimale inspanning en dat ik alleen maar hoef te implementeren wat FUN voor me is.

Is dit programma alleen voor coaches?2018-08-31T18:45:11+00:00

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Is dit een goede investering?2018-08-31T18:44:10+00:00

100% zeker! Ik hoor keer op keer van mijn klanten dat ze terugkomen omdat ze nergens zo veel waardevolle informatie krijgen als in mijn programma’s, voor welk level dan ook. Natuurlijk moet je ZELF op komen dagen, de kennis tot je nemen, het implementeren en vragen stellen tijdens de coachings calls. Maar als je dat doet, zal dit programma je een ongelooflijke ROI (return on investment) kunnen gaan geven!

Heb je toch nog vragen over of het de juiste investering is? Ik heb een training geschreven over alle do’s and don’t van investeren die je 100% zeker de inzichten gaat geven die je nodig hebt. HIER kun je hem lezen.

In welke fase van mijn ontwikkeling met de Wet van Aantrekkingskracht, geld en business manifestatie is dit programma waardevol voor jou?2018-10-27T12:31:08+00:00

Al mijn klanten zijn in een verschillende fase van hun ontwikkeling. Sommige mensen zijn NET in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht. Sommige mensen zijn nog in loondienst en zijn in de vraag wat ze graag willen doen met hun leven. Ze voelen dat er meer is, maar ze hebben nog niet helder wat dan. Sommige mensen zijn net gestart met hun business en zijn hun eerste klanten aan het krijgen. En sommige mensen hebben al super veel succes in hun business en verdienen meer dan een ton per jaar en zijn op zoek naar NOG meer diepgang, creatiekracht en succes.
Dit programma biedt je waardevolle content, in WELKE fase je ook zit. Daarnaast: bij iedere uplevel in je business, moet je door dezelfde stappen gaan om je geldblokkades los te laten. Ik heb dit programma zelf al 6 keer gedaan en er volgt hoe dan ook een 7e keer en misschien een 8e of een 9e en een 10e en ga zo maar door 🙂

Hoe weet ik of dit het juiste programma voor me is?2018-08-31T18:42:46+00:00

Dat VOEL je. Je hebt bewust of onbewust vragen gesteld aan het Universum de afgelopen tijd over dat er dingen anders moeten, dat sommige dingen te moeilijk gaan voor je gevoel of dat je vast bent gelopen op bepaalde gebieden. Het Universum heeft je deze pagina laten lezen als antwoord op jouw vragen. Als je de pagina las en je werd enthousiaster en enthousiaster, dan is dit de goede stap. Ik ga je ook leren in dit programma wat er voor nodig is om daar voortaan altijd op te gaan vertrouwen. Onze gedachten komen er ZO snel tussen in en we kunnen vaak 1001 redenen verzinnen om uit te stellen en dingen NIET te doen, maar je intuïtie WEET het. De vraag is: als geld geen rol zou spelen en als je ongekende mogelijkheden zou hebben, zou je je dan NU direct opgeven omdat je MEER wil van deze geweldige energie? GUN het jezelf dan. Stel vragen aan het Universum over waar het geld vandaan mag komen en volg ook hierin weer de afstemming. Vraag om compleet en volledig vertrouwen en ga er van uit dat je al een mega krachtige creator bent die er altijd voor gaat zorgen dat je 10 keer zo veel uit ieder programma haalt als dat je investeert.

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken.
Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen.
Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf.
Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker, Volg je Hart Specialist

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen, Edith Helwegen

Meld je vandaag nog aan! 

Aanmelden voor dit programma is op dit moment niet meer mogelijk. Je kunt toegang krijgen tot alle online content via HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Klik op de knop voor meer info!

Social Media

Gratis Geld is Liefde Manifestatiedagboek

Contact

Ja, ik vraag het gratis boek aan
Maak een donatie

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Teckop 11 – 3471 HG Kamerik
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401

gratis Manifestatie Doorbraak sessie