Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

Het Geld is Liefde Team

He lieve co-creator. Welkom! Met heel mijn hart stel ik graag het Geld is Liefde team aan je voor! 

Maartje Koper
Maartje KoperOprichter en initiatiefnemer Geld is Liefde.
Maartje heeft een diepe missie om alles te leren over hoe wij onze realiteit creëren en om dat met zo veel mogelijk mensen te delen. En dan met name als het gaat om het stuk geld manifesteren. Het is haar doel om zo veel mogelijk mensen te helpen om beslissingen te nemen op basis van waar hun ziel naar verlangt en waar ze voor geboren zijn, in plaats van op basis van geld of geen geld. Geld is energie. Geld is Liefde. Dit inzicht veranderde alles voor Maartje en nu helpt ze zo veel mogelijk mensen om dezelfde vrijheid te creëren in hun leven en hun business. Ze helpt mensen om te zien wat geld werkelijk is en hoe geld juist een hele grote tool kan zijn voor onze persoonlijke en spirituele ontwikkeling in plaats van een bron van kwaad of macht, zoals het ook vaak gezien wordt.
Op dit moment coacht zij alleen leiders en ondernemers die al super succesvol zijn en naar de “multiple six figures willen.”
Jenny Hoekstra
Jenny HoekstraCoach
Jenny Hoekstra is Geld is Liefde Coach en Social Media Manager, kunstenares, theater docent EN multitalent. Ze helpt zelfbewuste creatieve ondernemers met het manifesteren van meer succes in hun business en leven. Wat betekent dat je meer geld gaat verdienen met je creatieve gaven, je bedrijf gaat groeien en jij je rijker en gelukkiger voelt dan ooit tevoren. Jenny haalt het beste uit jou door middel van speelse creatieve werkvormen. Bij haar word er niet ellenlang gepraat maar ga je concreet en praktisch aan de slag. Jenny helpt je met afstemmen en implementeren van succesgewoontes en zorg ervoor dat je creativiteit weer als een malle gaat stromen. Met haar krijg je helder wat je nu écht wilt en hoe je dat in je bedrijf zo kunt vormgeven dat het 100% bij je past en je veel meer geld verdiend met het werk waar je zielsveel van houd.
Miranda van Houwelingen
Miranda van HouwelingenCoach
Miranda van Houwelingen is Community manager van de Geld is Liefde Community & Geld is Liefde Coach. Ze woont op een prachtige boerderij in Duitsland.
Ze is gefascineerd door de Wet van aantrekkingskracht en ons mooiste leven creëren, een leven helemaal vanuit onze kernwaarde, en vanuit wie we zijn. En dat we voor wie we zijn en de bijdrage die we aan anderen leveren, veel geld mogen ontvangen
Het inzicht dat we ons leven creëren, is voor haar lifechanging geweest. Het heeft ervoor gezorgd dat ze uit een 12 jarenlange depressie heeft kunnen stappen en nu iedere dag vol enthousiasme is, en niet kan wachten om aan de dag te beginnen.
En sinds een half jaar is Acces Counsiousness daarbij gekomen. Deze bieden haar de tools om met meer gemak door het leven heen te bewegen en hebben haar creatiekracht enorm verhoogd.
Haar grootste passie is paarden. Paarden spelen een enorme belangrijke rol in haar leven.
Zij zijn een oordeelloze spiegel en echte leermeesters in bewustzijn & spreken de energetische taal feilloos. Die energetische taal waarmee wij ons leven creëren.
Maartje kwam twee jaar geleden op haar pad met het Geld is Liefde Programma.
Haar geldbewustzijn was toen erg laag. Iedere maand kwam ze geld tekort en moest ze bij anderen geld lenen.
En nu twee jaar later, kan ze zeggen dat deze echt veranderd is en haar inkomen bijna vertienvoudigd is met een business die haar heel veel vreugde brengt.

Miranda is de coach voor jou als je jouw creatiekracht graag wil vergroten en als je jouw dromen en verlangens wil gaan leven. In haar coaching nodigt ze je iedere keer weer uit om in te tappen op de oneindige mogelijkheden en alle beperkingen los te laten & ze kan ook een bijdrage zijn als je uit jouw baan in loondienst wilt stappen & je eigen business wilt opbouwen.

Bob Leenen
Bob LeenenSteun en toeverlaat en wederhelft
Bob is Maartje haar steun en toeverlaat en wederhelft. Bob heeft altijd diensteverlenende beroepen gehad, onder meer in de horeca en in de Fascilitaire dienstverlening. Dienstverlening is iets dat in zijn bloed zit en dat talent kan hij binnen het bedrijf nu ook weer uitstekend inzetten.

Het is zijn doel om zo goed mogelijk voor je te zorgen als je mailt of tijdens events iets nodig hebt. Bob wordt geroemd om zijn warme karakter en super vriendelijke persoonlijkheid. Hij staat altijd voor iedereen klaar en dat is een rol die hem binnen dit bedrijf ook weer uitstekend past.

Stefan de Jong
Stefan de JongFilmmaker
Stefan is de filmmaker binnen het team van Maartje. Naast de registratie van de workshops of evenementen maakt hij ook vaak de promotiefilms of aftermovies.

Stefan heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Zo heeft hij ervaring op gedaan op verschillende filmsets en als editor bij televisie. Zijn grootste droom kwam een tijdje geleden uit toen een film van hem op televisie werd uitgezonden. Nu droomt hij nog grootser en wil hij een korte fictie film produceren en vertonen op verschillende filmfestivals.

Elma de Bruijn
Elma de BruijnBoekhouder
Elma de Bruijn is boekhouder en eigenlijk veel meer dan dat. Ze specialiseerde zich in zelf boekhouden voor kleine ondernemingen en financieel management. Ze vindt het geweldig om het verhaal achter de cijfers te ontdekken. Alles ten gunste van met meer vrijheid ondernemen en dus met meer rust in het hoofd. “
Rebekka ter Voort
Rebekka ter VoortCoach
Rebekka ter Voort is Geld is Liefde Coach. Ze is ruim 20 jaar professioneel bezig met het coachen en opleiden van professionals zowel 1 op 1 , als ook team en organisatie coaching. Daarnaast begeleid ze voornamelijk individuen, teams en organisaties in allerlei verschillende fasen van transities. Ze coacht directieteams, traint leiderschap en coacht teams en organisaties met complexe vraagstukken.

Ze heeft de afgelopen 20 jaar allerlei opleidingen gedaan om zichzelf steeds te blijven ontwikkelen en professionaliseren. Als oudste dochter uit een gezin van 4 kinderen met een vader die dominee was heeft ze veel geleerd over de verschillende dynamieken en patronen die kunnen ontstaan in een gezin. Die blijven haar steeds opnieuw fascineren en die ziet ze ook vaak terug in teams en organisaties. In de samenwerking met anderen kom je altijd jezelf tegen en wordt je vaak perfect gespiegeld.

Werkwijze: in haar stijl van werken gaat een sterk analytische kant gepaard met liefdevol aanwezig zijn in het hier en nu en als het nodig is, is ze directief en confronterend (directief met compassie) In de feedback van klanten hoort ze vaak: Authentiek, werkt vanuit vertrouwen, zachte kracht, liefdevol en inspirerend en wijs.

Ze verleid mensen graag om de eerste stap te zetten, zodat zij werkelijk in beweging komen. Steeds weer bedenkt ze: hoe kan ze voor anderen een spiegel zijn om hen te inspireren opnieuw te leven vanuit hun ware essentie. Succesvolle mensen zijn namelijk zichzelf.

Corina Zwaan
Corina ZwaanCoach
Corina Zwaan is Geld is Liefde Coach. Eén van haar passies is muziek maken. Zij heeft hier haar beroep van gemaakt. Tijdens haar conservatoriumstudie vond ze wat ze deed nooit goed genoeg. Ze was onzeker en constant opzoek naar goedkeuring. Ze leerde de Wet van Aantrekking kennen en de power om haar eigen leven bewust te gaan creëren. Ineens was ze geen slachtoffer meer van omstandigheden, maar leerde ze dat ze zelf kon bepalen hoe ze zich wilde voelen. Ze ontwikkelde haar intuïtie steeds beter doordat ze echt ging voelen wat haar verlangens waren. Tools die ze gebruikt om helemaal afgestemd te zijn en te blijven zijn meditatie, visualisatie en natuurlijk de afstemoefeningen van Maartje. Sinds ze het afstemdagboek van Maartje gebruikt is haar inkomen meer dan verdubbeld. Super cool!

Steeds meer kwam de interesse om alles wat ze geleerd heeft te gaan delen. Ze is in New York bij Gabby Bernstein de Spirit Junkie Masterclass gaan volgen. Ze heeft veel van haar geleerd. Ze wist daarna ook dat ze haar praktijk met coaching wilde uitbreiden. Na deze gave reis is Corina zich verder gaan ontwikkelen o.a. met een cursus healing, reading en visualisatie. Nu zet ze haar coaching skills ook in als Geld is Liefde coach. Ze gaat je tijdens de coaching uitnodigen en uitdagen om grenzen te verleggen, om dingen die je tegen houden los te laten, geen concessies te doen, maar écht te gaan voor dat waar je naar verlangt! Nog een paar leuke affirmaties die bij haar en haar coaching passen:

· Het leven is leuk als ik daar écht voor kies! Ik hou van het leven!

· Bewust (geld) creëren is super leuk en helemaal niet moeilijk.

· Met lichtheid, fun en écht verlangen kan ik zoveel meer bereiken (geld ontvangen).

· Ik dans door het leven.

· Muziek en geld zijn magie, liefde. Het heelt me en maakt me blij.

· Het leven is een podium, waarop ik in de schijnwerpers mag staan.

· Ik ben het zó waard om geld te ontvangen.

· Ik ben geboren om te creëren.

· Ik weet mijn volgende stap.

· Het universum zorgt voor mij, altijd!

Christien Woltjer
Christien WoltjerOnline Business Manager
Christien is Online Business Manager en zorgt ervoor dat Maartje zich volledig op het schrijven en haar business kan richten. Christien neemt de dagelijkse zaken van haar over.

Zij houdt van structuur, overzicht en automatisering. Als je het in een systeem kan stoppen en het uit je hoofd is dan groeit je creativiteit. Ze heeft een passie voor online tools, is pragmatisch en staat positief in het leven.

In haar vrije tijd sport zij graag en het liefste buiten. Wielrennen vind ze heerlijk en ze danst graag Flamenco. Een passievolle dans waar zij al haar emoties in kwijt kan. Haar droom is om een paar weken les te krijgen in Sevilla.

Wendy Jansen
Wendy JansenVirtueel Assistent
Wendy Jansen is Virtueel assistent en neemt taken uit handen zodat ik en de rest van het team zich kan richten op het verspreiden van de boodschap “Geld is Liefde”, zodat de wereld mooier wordt en meer mensen bewust worden van zichzelf en vandaaruit hun mooiste leven kunnen creëren.

Wendy zorgt ervoor dat de modules van de programma’s en webinar presentaties in een mooie layout worden gegoten. Als ik een blog heb geschreven zorgt zij ervoor dat deze gedeeld wordt op Google+ en LinkedIn. Verder houdt zij zich bezig met het aanleveren van content voor mijn Facebookadvertenties. En aan het begin van iedere week ondersteunt zij Elma en Bob bij de debiteurenadministratie.

In haar vrije tijd doet Wendy aan tennis en Body Balance. Wendy is enorm gedreven en doet veel aan zelfontwikkeling. Hierdoor heeft ze in korte tijd een mooier leven voor zichzelf en haar gezin gecreëerd.

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401