GRATIS Geldhealing

Heb jij (onbewuste) geldblokkades die je wilt doorbreken? Dan is deze geldhealing super waardevol voor je!

Wat ik heel vaak tegenkom als ik mensen help met het manifesteren van geld, is dat er energetische blokkades zitten waarvan ze het gevoel hebben dat die blokkades hen in de greep houden. Ze doen hun best om hun mindset te veranderen en om de blokkade objectief te benoemen, maar dan nog lijkt er net dat ene ding in de weg te zitten waar je met je “verstand” niet bij kan.
Dat heb ik ook wel eens! En wat ik dan meestal doe is een geweldige en krachtige healing halen bij Margaretha Schokker. Zij is DE expert op het gebied van contact maken met je intuïtie, zesde zintuig en dreamteam van Gidsen en Engelen zodat je dwars door al je energetische blokkades heen kunt breken.

Wat zijn voorbeelden van blokkades die wij veel zien bij onze klanten en die jij waarvan je er een of meerdere wellicht ook bij jezelf herkent?

  • Je voelt dat je iets wilt doen of in de wereld wil zetten en op de een of andere manier kun je jezelf er maar niet toe zetten om actie te ondernemen zodat je er geld mee kunt verdienen.
  • Je WEET dat je een krachtige boodschap hebt, maar iets in je blokkeert om deze op de meest krachtige manier in de wereld te zetten om er geld mee te verdienen.
  • Je voelt dat je een krachtige missie hebt maar op de een of andere manier blokkeer je altijd als het gaat om de juiste prijs er voor vragen en je waarde volledig te omarmen.
  • Je weet dat er iets anders is dat je behoort te doen, maar je blijft geld verdienen met het werk dat je nu doet omdat je gewoon niet kan zien hoe dat waardevol is voor andere mensen. Je bent bang dat je al je klanten en je inkomen kwijt raakt en dat je straks geen geld meer hebt.
  • Het enige dat je wilt is je missie in de wereld zetten en daar geld mee verdienen en het lijkt wel alsof er altijd iets tussendoor komt dat je daarvan afhoudt. Er lijkt altijd weer iets langs te komen wat om je aandacht vraagt en je blijft je echte dromen maar op de lange baan schuiven.
  • Je bent al maanden, zo niet jaren bezig om een doorbraak teweeg te brengen in je inkomsten en je blijft maar een beetje op hetzelfde niveau hangen. OF je bent wel meer geld gaan verdienen, maar netto hou je er nog steeds niet genoeg van over om ECHT een verschil te maken in je leven.

Dit is nog maar een kleine greep uit de blokkades die wij iedere dag tegenkomen bij onze klanten: krachtige, uber creatieve creators die hier op aarde zijn met een reden.

Margaretha en ik slaan regelmatig de handen in een om deze krachtige creators energetische tools te bieden om hier een doorbraak in aan te brengen. Want zoals albert Einstein ook zegt in zijn prachtige quote: ‘No problem can be solved from the same level of consciousness that created it’
Dus als je een dergelijke blokkade blijft creëren dan is er MEER voor nodig om hem te doorbreken dan in hetzelfde kringetje van gedachten rond te draaien. En altijd kun je dat antwoord vinden op het gebied van bewustzijn. En hoe heerlijk is een krachtige healing dan wel niet? Ik zei 2 weken geleden ook al tegen Margaretha toen ik bij haar was voor een healing: Ik vind het heerlijk om jouw healings te ontvangen. Ik hoef even helemaal niets te doen. Ik hoef even totaal niet na te denken. Je maakt contact met mijn energieveld en door de dingen die je zegt en de energie die je op gang brengt voel ik gewoon van alles shiften in mijn energieveld. En door de shifts die ik dan maak, is er ook weer ruimte om daarna actie te nemen.
En diezelfde kracht brengt Margaretha teweeg met haar online healingen en OOK als ze dat met een hele groep doet. Margaretha maakt contact met iedereen zijn Dreamteam, waardoor er een hele krachtige groeps-healing-energie en een sterk healing-krachtveld ontstaat.
En als je je herkent in een van bovenstaande punten en je verlangt ook naar een innerlijke shift om andere uiterlijke resultaten te krijgen, dan nodig ik je met heel mijn hart uit voor de geldhealing die Margaretha en ik woensdag 25 april om 20.00 ‘s avonds gaan geven.

De healing wordt opgenomen en als je er niet live bij kunt zijn. Meld je dan aan en je ontvangt achteraf de replay!

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401