Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

Dit Coachingsprogramma is gestart en aanmelden is niet meer mogelijk! Wil je weten of en wanneer er een volgende ronde komt? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Heb je een streep in het zand getrokken?
Tot hier en niet verder!
Je voelt in de verte de energie borrelen. Je voelt dat er iets aan je trekt en dat er iets door je geboren wil worden.
Maar wat is dat IETS?

… Je wordt soms gewoon moe van jezelf…

Als je nu maar zou weten WAT je zou kunnen doen…
Als je nu maar gewoon zou weten wat “jouw ding” is…
Als je nu maar gewoon wat meer tijd of geld zou hebben…
Als je het nu maar gewoon zeker wist…
Als je maar gewoon wat meer energie zou hebben…
Als je nu maar gewoon de juiste mentor tegen zou komen of het juiste programma of de juiste strategie…
Als je nu maar gewoon die inspiratie krijgt die je voelt dat er echt aan zit te komen…
Als de mensen in je omgeving het je nu maar gewoon zouden gunnen…
Als het maar gewoon wat makkelijker zou zijn voor je…

…Dan zou alles anders zijn…..

Dan zou je ECHT stappen gaan nemen.
Dan zou je weten dat het nu JOUW tijd is.
Dan zou ALLES anders zijn in je leven.

… Mag ik even tussendoor komen?

Mag ik even HEEL hard BULLSHIT roepen?

Mag ik je er even op wijzen dat je ALLES wat je hebt om een MEER dan geweldig leven te creëren al IN je hebt?
Mag ik je er even op wijzen dat jij niets minder bent dan een magisch en Goddelijk wezen?

Denk eens even na hoeveel power Creatie (of God of het Universum of hoe je het wilt noemen) er in heeft gegooid om onze planeet en het bestaan in het algemeen te creëren.
Denk eens aan hoe uniek en bijzonder creatie is. Dat we onszelf als fysiek bewustzijn projecteren omdat we ZO graag willen creëren en ervaren? Dat we hier zijn als deel van die Goddelijke energie en dat we allemaal dezelfde Goddelijke krachten hebben als de krachten waarmee AL het bestaan zijn gecreëerd.

En laten we dan eens eerlijk zijn wat de meeste mensen vervolgens doen met die onmetelijke Goddelijke kracht?
Niet zo heel veel.

Ze blijven lang in cirkeltjes hangen!
Ze wenden hun kracht aan om iedere dag maar weer hetzelfde leven te creëren. Als een soort groundhog day, creëren ze keer op keer hetzelfde.
Bang om te springen.
Bang dat ze alles kwijt raken.
Bang dat het niet goed komt.

Hoe zou het zijn als Creatie met diezelfde angst ons bestaan zou hebben gecreëerd?
Dan waren we hier niet geweest!

En eerlijk? De meeste mensen ZIJN hier ook niet echt!
Hun lijf is hier en ze reageren, maar hun ZIEL is niet hier en ze CREËREN niet echt.

Ik was ook ooit een van die mensen!
Jarenlang had ik allerlei plannen en ideeën maar ik zette niets neer. Ik had alle zelfde angsten als ik hierboven heb beschreven en nog een paar meer! En ik liet me dag na dag leiden door deze angsten.

TOTDAT ik langzaam maar zeker ging leren hoe krachtig we zijn als Creators.
Dat we ALLES kunnen manifesteren wat we willen.
En dat het slechts een keuze is om onze aandacht en onze focus op angst of op liefde en creatie te richten.
En dat het allebei evenveel moeite kost. Maar dat het ZO veel meer oplevert als ik me richt op Creatie en op Liefde.

Ik ben me er 100% van bewust geworden dat IK mijn eigen realiteit creëer met de energie die ik uitstraal. Dus als ik iets wil veranderen in mijn realiteit dan is daar EERST een interne shift voor nodig en dan volgt de inspiratie voor strategie en acties vanzelf.

Ik kan HARDCORE iedere dag mijn gedachten en gevoelens richten en actief werken aan het shiften van mijn overtuigingen om MEER voor mezelf te creëren.

Ik kan afstemmen op de energie van het Goddelijke en me helemaal overgeven aan wat Creatie DOOR me heen wil laten ontstaan.

En als ik dat doe?
Dan krijg je dus MEER dan geweldige resultaten in je leven.
Dan lijkt het onmogelijke opeens mogelijk voor jou.

Dan ben je niet meer bezig met 5 tot 10% groei per jaar, maar ben je je business ieder jaar aan het verdubbelen of zelfs vertienvoudigen.
Dan ben je niet meer ieder dubbeltje om aan het draaien omdat je “iets” wil overhouden om op vakantie te gaan. Dan boek je je tickets en dan GA je gewoon.
Dan ben je je geen zorgen meer aan het maken over geld of hoe je in Godsnaam alles kunt betalen, dan shift je keer op keer zo snel mogelijk weer terug naar de vibratie van Overvloed en naar wat Creatie DOOR je heen wil laten ontstaan.
Dan ben je niet meer bezig met wat andere mensen doen. Dan ben je alleen maar bezig met wat JIJ wilt creëren en welk verschil JIJ wilt maken in de wereld. Welke kunst er door JOU heen wil ontstaan.
Dan ben je niet meer bezig met: wat als dit niet lukt? Dan WEET en VOEL je in iedere vezel van je bestaan dan falen niet mogelijk is en dat alles wat je doet automatisch leidt naar de volgende stap.

En dat is PRECIES wat ik je allemaal ga leren in dit Coachingsprogramma!

Voor wie is dit Coachings Programma?

Maar hoe GAAF dit ook klinkt, dit programma is niet voor iedereen!

  • Dit programma is voor mensen die de WAARDE zien van investeren in dit soort kennis en vooral in dit soort energie.
  • Je hebt al HEEL vaak gecreëerd vanuit je hoofd en je bent daar nu helemaal klaar mee. Of je HEBT die shift al gemaakt en hebt al ervaren wat je dat allemaal brengt en je bent klaar voor de volgende stap mbt creatie.
  • Je merkt dat AL die same/same strategieën en stap voor stap cursussen die iedereen volgt, leiden naar heel veel eenheidsworst en heel veel van hetzelfde en jouw ziel verlangt er naar om daar UIT te breken. Je voelt dat Creatie naar je fluistert, je uitnodigt en aan je trekt. Je voelt dat er iets UNIEKS is wat door jou heen mag ontstaan en je wilt jezelf bevrijden om dat in de wereld te gaan zetten!
  • Je merkt dat je nog net iets te veel DOET en dat je nog steeds bezig bent met de gedachten: “Als ik X of Y wil bereiken, moet ik eerst Z doen.” En als je dat dan doet, dan brengt je dat nog niet de resultaten waar je WERKELIJK naar verlangt.
  • Je WEET en voelt diep van binnen dat het tijd is om los te laten.
  • Je weet dat je wat dingen doet die niet (meer) voor je werken.
  • Je bent 100% bekend met de uitspraak: “What got you here, won’t get you there.” En jij wilt maar een ding: springen, jezelf bevrijden en naar een compleet ander level katapulteren.
  • OF je resoneert simpelweg grenzeloos met mijn energie je VOELT dat je hier gewoon aan mee moet doen (De BESTE reden om mee te doen aan welk programma dan ook!)

EN je moet bereid zijn om het Innerlijke werk te doen! Je moet helemaal OPEN staan en bereid zijn om al je overtuigingen in twijfel te trekken en los te laten!

En dat is PRECIES wat we gaan doen in dit Coachings Programma!

Wat krijg je als je HELL YES zegt tegen dit programma?

1. Toegang tot minimaal 6 UNIEKE modules!

Modules die ik creëer, zorgen voor een shift op energetisch niveau. Ik hoor KEER op KEER van mensen dat de energie die door mij heen stroomt als ik dergelijke content creëer, iets doet met hen op Zielsniveau. Dat gaat voorbij aan wat “logisch” is en tapt rechtstreeks in op die Goddelijke energie waar ik het hier met je over heb!

Module 1: Hardcore afstemmen.

In deze Module leer ik je wat er voor nodig is om laserfocus te creëren. Ik leer je hoe je je energie keer op keer moet shiften om geen ruimte te laten voor energieën die je niet meer wilt ontvangen en kiezen.

Module 2: Creëer God DOOR je heen.

In deze module leer ik je wat er voor nodig is om contact te maken met de energie die door je heen geboren wil worden.
Hoe je kunt praten met deze energie en hoe je weet of het werkelijk God is die door je heen wilt ontstaan of dat het je hoofd is.

Module 3: Creëer alles wat je creëert alsof je kunst creëert.

Dit is een EXTREEM belangrijke module en iets wat mensen zelden doen. We komen ZO vaak en ZO snel terecht in “moeten” en “taken afhandelen.” Maar dat is NIET waar Creatie voor bedoeld is. Je kunt letterlijk ALLES in je leven creëren alsof je KUNST creëert en als je die shift maakt, dan zul je zien dat de dingen ZO veel makkelijker gaan. Ik leer je precies wat daarvoor nodig is in deze module.

Module 4: Weg met al je bullshit.

In deze module gaan we bekijken welke Bulshit er nog omhoog komt die je tegenhoudt om IN jouw Goddelijke JIJ te stappen. EN uiteraard gaan we deze overtuigingen omdraaien en loslaten!

Module 5: Kies, beslis en laat je niet meer van je pad brengen!

In deze module ga ik je helpen om een ijzersterke WIL te creëren die er voor zorgt dat je je niet meer van je pad laat brengen.

Bonusmodules!

Creatie ONTSTAAT en is altijd in beweging. Ik laat in dit programma ruimte voor alles wat er nog aan bod wil komen. Doordat we aan de slag gaan, komen andere thema’s en vragen naar boven en voor al die dingen gaat ruimte komen in dit programma.

Het gaat in mijn programma’s nooit om wat je “krijgt” aan content en modules, maar ALTIJD om de shift die je wilt maken en daar werken we samen heen en we doen alles wat er in onze kracht ligt om er voor te zorgen dat je daar komt, waar je wilt zijn. Uiteraard staat daarbij jouw eigen verantwoordelijkheid voorop! JIJ bent de kapitein van jouw schip,

2. Zes Coachings Sessies.

Om de week komt er een module vrij. En de andere week vindt er een Groeps Coachings sessie plaats in de Facebookgroep. Je kunt al je vragen stellen over Creatie en over de Content en alles waar je tegenaan loopt.
De Coachings Sessies vinden plaats via een livestream in de Facebookgroep!

3. Masterminden in een besloten Facebookgroep!

Gedurende de 3 maanden dat dit Coachings Programma duurt, krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep. Hier kun je connecten, Masterminden, delen en sparren met elkaar.

4. Bonussen! 

Bij dit programma krijg je een aantal TE GEKKE bonussen ter waarde van ongeveer 5000 euro! 

BONUS 1: Alle opnames van het High Level Life & Business Manifestatie Programma twv 2497 euro ex BTW. Lees HIER alles over dit krachtige programma.

BONUS 2: Toegang tot de Geld is Liefde Community gedurende dit programma!

BONUS 3: Toegang tot het Geld is Liefde – Heel je geldblokkades Event op 16 februari 2017 EN toegang tot de Geld is Liefde Party (Extra bonus!) die die avond plaats gaat vinden. Lees er HIER alles over.

BONUS 4: Toegang tot de Event Bundel ter waarde van 2000 euro! 

Toegang tot de opnames van AL mijn events van het afgelopen jaar!

Geld is Liefde Event: ‘Geld Verdienen door jezelf te zijn’ in december 2016. HIER de link.
Geld is Liefde Event: ‘Geldgeheimen’ in juni 2017. HIER de link.
Geld is Liefde Event: ‘Manifesteer jouw VIP Lifestyle’ in oktober 2017. HIER de link.
EN het ZielsMissie Event in december 2017. HIER de link.

AL deze events zijn van A tot Z opgenomen. En in deze bundel kun je toegang krijgen tot AL deze opnames. Dat is goed voor 8 dagen gevuld met content! Met MEGA waardevolle onderwerpen.

Praktische details:

Het programma start op dinsdag 16 januari.
Om de week in het begin van de week komt er een module vrij. De modules worden live gehouden op: dinsdag 16 januari om 13.00, di 30 januari om 10.00, wo 14 feb om 10.00. De modules van maart/ april worden later ingepland.
De andere week is er een Coachings Call. De Coaching Calls worden gehouden op dinsdag 23 januari om 10.00, dinsdag 6 feb om 10.00, di 20 feb om 10.00. De Q&A’s van maart/ april worden later ingepland.

Je kunt kiezen voor een Online Variant of een VIP variant met livedagen.
De livedagen vinden plaats in mijn persoonlijke trainingsruimte in Utrecht. Meer informatie over de data en inhoud van de VIP versie vind je hieronder.

Er is plaats voor maximaal 50 mensen! Er zijn maximaal 34 plekken voor de online variant en maximaal 16 plekken voor de VIP variant zodat er genoeg tijd en ruimte is voor iedereen!

Jouw Investering voor de Het Online Hardcore Creator Coachings Programma!

Jouw investering voor dit 3 maanden durende Online Hardcore Creator Coachings Programma is €1297 euro ex BTW of 4 termijnen van €347 ex BTW.

Het is niet mogelijk om dit programma los aan te schaffen. Je kunt toegang krijgen in HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Lees er HIER alles over.

VIP versie!

OF meld je aan voor de VIP versie! (Aanmelden niet meer mogelijk!)

Voor de VIP en VIP EXTRA versie zijn slechts 16 plekken beschikbaar! Je krijgt toegang tot alle modules EN ook nog eens 5 livedagen die begeleid worden door de Geld is Liefde coaches: Rebekka ter Voort en Jenny Hoekstra. Geld is Liefde coaches zijn coaches die door mij persoonlijk zijn geselecteerd en opgeleid om jou te helpen de shifts te maken waar je naar verlangt op het gebied van geld en inkomsten. Lees HIER alles over hen. Uiteraard kom je mij ook tegen op deze live dagen. Ik ben er bij op de eerste dag in de ochtend. En tijdens de andere dagen ook tussendoor. Er is altijd tijd en ruimte om je vragen aan mij persoonlijk te stellen!

We starten de VIP dagen met 2 livedagen op 26 en 27 januari. 2 dagen achter elkaar om de grootst mogelijke transformatie door te maken aan de start van het traject!

Met deze VIP dagen leg je de PERFECTE basis om de koppeling te maken tussen de Goddelijke en Hardcore Creators energie EN tussen wat er van dag tot dag nodig is om de shifts te maken waar je naar verlangt, VOORAL op het gebied van geld en business.

Livedag 1 en 2: Jouw geldverhaal en jouw geldtransformatie.

Tijdens de eerste livedag vul je samen het Geld is Liefde Afstemdagboek in. Je schrijft een script voor waar je op wilt afstemmen en je creëert een IJZERSTERKE visie en focus op waar je heen wilt. Als je hier mee aan de slag gaat, samen met de coaches, dan zul je zien dat er allerlei blokkades naar boven gaan komen op het gebied van geld. Deze blokkades kunnen soms behoorlijk diep zitten en de coaches gaan samen met jou aan de slag om deze helder in kaart te brengen EN vervolgens te doorbreken en te helen.
De coaches gaan een geldopstelling met je doen om heel helder jouw relatie met geld in kaart te brengen EN ze gaan je alles leren over ho’oponopono, zodat je een mega krachtige, praktische en vooral simpele tool krijgt om die blokkades te doorbreken.

Wat ook een belangrijk topic gaat zijn in deze eerste 2 dagen is het thema van ontvangen. De Wet van Aantrekkingskracht zegt: Vraag en het wordt gegeven. Maar dit is meestal niet hoe we zijn opgevoed en wat ons is geleerd.

Tijdens deze 2 dagen gaan we samen aan de slag om antwoord te krijgen op de vraag wat er nu werkelijk voor nodig is om het doelbedrag dat je hebt opgeschreven in je leven toe te kunnen laten. Vervolgens gaan de coaches je leren hoe je je inkomsten en je uitgaven bij kunt houden en waarom dit zo belangrijk is. Je gaat een concreet actieplan maken die je mee naar huis neemt en waar je in de weken er op mee aan de slag gaat.
Tot slot krijg je enkele journaling oefeningen mee naar huis, die je relatie met geld gaan verbeteren en je manifestatiekracht gaan vergroten.

Livedag 3: Hoe verdien je veel geld met je ZielsMissie?

We starten de dag met terugblikken op de afgelopen weken en we kijken naar wat er allemaal omhoog is gekomen en welke mooie resultaten je hebt gehaald. En vervolgens duik je samen met de coaches de diepte in omtrent de vraag: Hoe kan ik dit geld naar me toe laten stromen met het op de wereld zetten van mijn ZielsMissie? Je gaat aan de slag met een krachtige visualisatie die je in staat stelt om contact te maken met de toekomstige, welvarende en passievolle jij. Vervolgens ga je dat helemaal uitschrijven en daarna ga je, samen met de coaches aan de slag om dat visueel in beeld te brengen. Je wordt deze dag gestimuleerd om je comfortzone te verlaten, om buiten de box te denken en om de grootste visie die je voor jezelf hebt neer te zetten. Uiteraard ga je ook deze dag weer naar huis met een persoonlijk actieplan waarin je concrete stappen formuleert.

Dag 4: Wie BEN jij als ondernemer?

Deze dag duiken we helemaal in de vraag wie jij bent als ondernemer. We gaan aan de slag met 4 thema’s waar bijna iedere ondernemer tegenaan loopt:

1. Zichtbaarheid,
2. Wat is nu werkelijk jouw boodschap?
3. Wie is jouw ideale klant en wie behoor je ECHT te dienen
4. Hoe ziet jouw bedrijf er uit als het HELEMAAL afgestemd is op alles wat bij jou past en wat belangrijk voor je is.

Je gaat ook aan de slag met een ondernemingsopstelling om te kijken waar je (toekomstige) business nu staat en waar het de komende tijd heen mag bewegen.

Dag 5: Actie, actie, actie!

Deze dag staat helemaal in het teken van actie nemen. We gaan het hebben over geïnspireerde actie. Wat is dat nu werkelijk? Want heel vaak hebben mensen heel veel weerstand op actie nemen omdat ze het verwarren met hard werken. Maar dat is NIET wat het werkelijk betekent. Op deze dag gaan we je uitleggen hoe dat werkt en hoe je acties kunt nemen die WEL voor je werken en die je juist energie geven. EN we gaan aan de slag om een persoonlijke marketing, business en geldmanifestatiechecklist te maken die je dag in, dag uit richting gaat geven aan het creëren van je droomleven. Daarnaast is er ruimte om losse eindjes vast te knopen. Je krijgt de mogelijkheid om zelf een onderwerp in te brengen en de coaches zullen de onderwerpen er uit pikken die de grootste meerwaarde voor de groep hebben.
Daarnaast doen we een unieke oefening om terug te blikken op de maanden die voorbij zijn gegaan en de transformatie die je hebt gemaakt. EN we gaan de laatste dag feestelijk afsluiten met een borrel en heerlijk samenzijn.

Bij de livedagen zijn maximaal 16 mensen aanwezig zodat er voor iedereen genoeg tijd en aandacht is.

Het is MEGA krachtig om dit programma te volgen met een kleine groep gelijkgestemden! Het was zelfs laatst op het nieuws dat er een onderzoek is gedaan hoe mensen het snelste leren en dat fysieke interactie met een groep gelijkgestemden het allerbeste resultaat geeft. Keer op keer zie ik de transformaties die ontstaan als je een krachtige groep bewuste creators samen zet. Dat is letterlijk magisch. Je gaat echt leren wat er nodig is om dagelijks tot actie over te gaan en afstemmen en geld manifesteren tot een kunst te verheffen!
De coaches zijn maanden lang door mij persoonlijk getraind en opgeleid en volgen zelf ook al jaren mijn programma’s. Zij weten als geen ander waar Geld is Liefde ECHT om draait!

De data van de livedagen zijn: 26 en 27 januari 23 februari, 16 maart en 13 april.
De livedagen vinden plaats in Utrecht en zijn van 10.00 tot 16.00 in mijn trainingsruimte.

Jouw investering voor het VIP traject!

Jouw investering bedraagt €2197.- ex BTW of 6 termijnen van €387.- ex BTW voor het Hardcore Creators Coachingsprogramma, 5 livedagen en een HEEL JAAR begeleiding in de Geld is Liefde Community!
Het Jaarlidmaatschap van de Geld is Liefde Community is een EXTRA bonus die je ontvangt bij jouw VIP traject!

Het is niet mogelijk om dit programma los aan te schaffen. Je kunt toegang krijgen in HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Lees er HIER alles over.

FAQ

Q: Coach jij alleen coaches of online ondernemers? 

A: Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze grote dromen hebben die ze waar willen maken, bereid zijn om all in te gaan, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Q: Hoe weet ik of dit het juiste programma voor me is? 

A: Dat VOEL je. Als je jezelf deze vraag moet stellen, dan is mijn coaching NIET geschikt voor je. Ik wil dat je een 100% HELL YES voelt als je je aanmeldt. Het vraagt VEEL van je om een leven te creëren dat niemand anders heeft. Beslissingsvaardig zijn is wel het minimale wat hier voor nodig is. Ja, het is FUCKING eng om sprongen te maken! Dat is NU zo en dat zal altijd zo blijven! Als Hardcore Creator moet je 100% bereid zijn om je gewaar te zijn van de angst en TOCH de stappen te nemen die er voor nodig zijn.

Q: De Thema’s van de VIP dagen lijken anders dan het thema van de modules? 

Ja, klopt, maar je hebt het ALLE 2 nodig. Ik ben nu in een fase van mijn business dat ik mensen op een mega hoog niveau help met afstemmen. Maar dat betekent niet dat jij niet met deze praktische zaken bezig bent als geld verdienen, ondernemen en actie nemen. Mijn coaches zijn er RETE goed in om jou hier in te begeleiden! En IK ben er dan weer voor je als het gaat om Hardcore afstemmen en 100% afgestemd leven.

Testimonials:

“Ik weet niet exact wat er op de Mastermind Meeting is gebeurt, maar ik heb in 24 uur een compleet online programma uitgewerkt, een te gekke sales page geschreven en ik ga hem morgen gewoon lanceren – never waste any momentum.” — Tineke Blokzijl

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!” — Wendy Marsman

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”– Teersa van Weezel

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten.
Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel  adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd.  Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit,  en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone..Maartje je bent een topper en ook Miranda ontvangt je met open armen en warmte. Ik verheug met op het Geld is Liefde Event om jullie live te ontmoeten” — Frances

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN. Ik ben laaiend enthousiast over je zielsscript, deze beschrijft precies mijn proces. Lieve mensen echt een aanrader…” Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, jouw courses zijn verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen.” — Sylvia

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.” Edith Helwegen – www.edithhelwegen.nl

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401