Nieuwe gratis Online training: De 5 sleutels om jouw Missie Business met Success in de wereld te zetten.

→ Zonder 80 uur per week te werken?
→ Met precies zo veel afspraken in je agenda als JIJ wilt?
→ Zonder ellenlange to do lijsten die je Creativiteit om zeep helpen?
→ Zonder sleazy marketing technieken waar je onpasselijk van wordt?
→ Helemaal vanuit wie JIJ bent en vanuit wat er vanuit jouw Ziel DOOR jou heen wil ontstaan?

Jij bent de Creator van jouw realiteit en dus OOK van je business!

Creatie is ECHT super simpel. We creëren onze realiteit met onze overtuigingen. Het ENIGE wat je dus hoeft te doen om meer geld en succes te creëren is te veranderen hoe je naar je klanten, je aanbod, jezelf en geld kijkt.
Je hoeft niet harder te werken of MEER te doen of MEER op te offeren. Je hoeft ALLEEN maar te leren hoe dit werkt.

Klinkt MINDblowing en voor veel mensen zelfs ongelooflijk en TE makkelijk.

Maar het is waar. Ik zie het iedere dag bij mezelf en mijn klanten en zelfs in de wetenschap heeft al bewezen dat realiteit zich pas vormt als er bewustzijn op geprojecteerd wordt. Daarvoor bestaat er alleen maar oneindige potentie. Magisch toch?
Wat zou het betekenen als je dit in je business toe ging passen?

Daar gaan we het onder andere in deze workshop over hebben! 

We gaan kijken wat er voor nodig is om je business helemaal af te stemmen op wie jij bent en wat je hier te doen hebt EN wat er voor nodig is om er (veel) geld mee te verdienen!

Het is iets raars en mysterieus met geld. Want jij en ik weten natuurlijk alle twee wel dat het niet met het geld te maken heeft. Geld an sich heeft geen waarde.
Er zijn ZAT mensen die miljonair zijn en niet happy zijn.
Maar het gaat om wat je kunt DOEN met het geld.
Het gaat er om waar het geld voor STAAT.

Geld staat in de kern voor het vrij kunnen doorstromen van energie.

Je voelt je vrij om je business te runnen, je missie te leven, sales te doen, zichtbaar te zijn, geld te ontvangen en er om te vragen, grote bedragen door je leven heen te laten stromen en nog veel meer.
Je voegt waarde toe aan de wereld vanuit wie jij bent, JOUW unieke zelf en de wereld geeft waarde aan jou, in de vorm van geld.

“We don’t make movies to make Money, but we make Money so we can make more movies.”

Dit is de welbekende quote van walt Disney en zo zie ik dat ook.

We hebben een Missie op aarde.
En we hebben nu eenmaal geld nodig om die Missie te kunnen vervullen.
We leven nu eenmaal in een materiële wereld.

En een miljoen euro is niet zo veel. Klinkt raar he?
Maar als je kijkt naar de komende 10 jaar, dan zal je dat zeker wel moeten gaan verdienen om echt goed voor jezelf en je gezin en je business te kunnen zorgen.
Om de support in te kunnen schakelen die je nodig hebt.
Om de investeringen te doen die nodig zijn.

Het is eigenlijk heel simpel:
Als je als spirituele ondernemer, coach, healer, creatieveling niet genoeg geld verdient, kun je de wereld niet helpen zoals je ECHT wilt.
Er is NIETS zo frequentie verlagen als je constant zorgen maken over waar geld NU weer vandaan moet komen.

Dus het is TIJD om die shift te maken!

Het is tijd om je waarde en je talent te gaan ontdekken en te gaan zien wat er nu precies voor nodig is om IN die energie van overvloed te stappen.

Maar het is OOK tijd om op te houden om te “hopen” en te “bidden” totdat het vanzelf beter wordt.
Het is OOK tijd om op te houden passief en afwachtend te zijn of te hopen dat HEEL misschien iemand je komt redden of het goed komt maken.
En het is ZEKER tijd om niet meer afhankelijk te zijn van anderen!

En DUS …. is het tijd om de volledige verantwoordelijkheid te gaan nemen over jouw energie, jouw missie EN jouw geldstroom!

Ik leer je graag wat daarvoor nodig is! DAT en nog VEEL meer!

Ik leer je de 5 sleutels die er voor nodig zijn om te gaan zien dat het mogelijk (en zelfs belangrijk!) is om het succes met je Missie Business te manifesteren waar je naar verlangt!

Voor wie is deze training?

Deze training is voor Creatieve, spirituele ondernemers die een Missie hebben en die op de meest krachtige manier in de wereld willen zetten en die hun Missie en talent om willen zetten in een vervullend inkomen.
De training is voor coaches, healers, creatievelingen, Lichtwerkers, Leiders van deze nieuwe tijd, influencers, ondernemers die een boodschap hebben die ze met de wereld willen delen en iedereen die gewoon voelt dat ze geld willen verdienen door “zichzelf te zijn.”

Deze training is voor Krachtige Creators die voelen dat er “meer” is en die geen genoegen meer willen nemen met “middelmatigheid.”

En voor Krachtige Creators die geld niet zien als iets dat “vies” of “verkeerd” is maar als iets waarmee ze een verschil kunnen maken in hun leven en dat van hun klanten en de wereld om hen heen.

In deze training leer ik je hoe ik binnen 4 jaar een miljoen euro heb verdiend met mijn Missie business.

EN hoe jij dat ook kunt doen!

Toen ik EINDELIJK achter was wat ik wilde met mijn leven, kon ik maar EEN ding denken: “Maar wie gaat me DAAR nu voor betalen?”

Het antwoord op de vraag wat ik ECHT met mijn leven wilde, was namelijk: “Alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht en hoe we onze realiteit creëren en daar iedere dag over schrijven.”

Maar ik kon dus totaal NIET zien hoe ik daar geld mee kon verdienen.

En dus heeft het me 15 jaar (!!!!) gekost voordat ik er EINDELIJK achter was dat je ZEKER geld kunt verdienen met je Missie.

15 jaar ….

  • Van baan naar baan waar ik diep in mijn hart voelde dat ik niet thuis hoorde.
  • Waarin ik minimaal 3 keer ontslagen ben omdat ik gewoon NIET snapte wat mijn bazen van me wilden.
  • Waarin ik 2 keer een periode een uitkering heb moeten aanvragen omdat ik periodes heb gehad van burn-out en depressie (en zelfs heftige verslavingen) omdat ik gewoonweg NIET gelukkig was omdat ik NIET mijn missie leefde.

15 jaar is ECHT een lange tijd om je ellendig te voelen en NIET het leven te leven waar je voor geboren bent.

Er zijn gelukkig steeds meer en meer mensen die IN hun Missie stappen. En dat is maar goed ook. Want het is ECHT hard nodig!

Een van de GROOTSTE fouten die mensen kunnen maken is denken dat er al “zoveel coaches. healers of lichtwerkers zijn” of dat er al ZO veel mensen zijn die online programma’s of healingen aanbieden of op wat voor manier dan ook een bijdrage willen leveren aan het verhogen van de frequentie van de aarde.
Ze denken dat “de markt” verzadigd is.

Maar KIJK om je heen.
De gemiddelde vibratie van de aarde is NIET heel hoog.
Er zijn ZO veel mensen die vast zitten in een relatie, baan, lichaam, of leven waar ze niet happy zijn.
Tijd om dat te gaan veranderen. En jouw Missie helpt daar absoluut aan mee!

Maar …. als je geen geld verdient met je Missie, dan heeft je business geen bestaansrecht.
Tijd dus om daar voor eens en voor altijd wat aan te gaan doen en om te leren hoe jij geld kunt verdienen EN de impact kunt hebben op de wereld waar je naar verlangt.

Deze gratis online training vindt plaats op donderdag 24 oktober om 20.00

Als je er live bij bent, krijg je achteraf ook nog eens toegang tot het “Miljoen Euro Missie Afstem Script.”
Dit script gaat jou helemaal helpen om IN de energie te shiften van die Miljoen Euro Missie Creator.

Druk op de knop hieronder om je aan te melden!

Testimonials

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”– Teersa van Weezel

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent” — Josje Feller

“Maartje, jouw courses zijn verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen.” — Sylvia

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”– Jenny

Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.” — Femke

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten.
Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel  adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd.  Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit,  en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone..Maartje je bent een topper en ook Miranda ontvangt je met open armen en warmte. Ik verheug met op het Geld is Liefde Event om jullie live te ontmoeten” — Frances

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Ik kon de dromen die ik in mijn leven wilde realiseren niet “voelen” en dat had allemaal te maken met het gebrek aan Zelfliefde. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol. Nogmaals hartelijk bedankt.”– Lia

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401