Gratis Zielsgeluk Sessie

Voel jij diep van binnen dat het mogelijk is om waar Zielsgeluk te ervaren in je leven?

Verlang jij er ook intens naar om jouw ware Zielspad te gaan lopen?
Om vanuit liefde te leven en te creëren?
Om diepe verbindingen te ervaren met jezelf en de wereld om je heen?
En om helemaal thuis te komen bij jezelf?

Dan ben je hier aan het goede adres!

Ik help mensen om te verbinden met hun ware zelf zodat ze het Zielsgeluk kunnen ervaren waar ze naar verlangen.

Meestal komt dit verlangen in ons leven door het verlangen naar het leven van je ware Zielsmissie, je realiseren van je volste potentie en het ervaren van een Zielsvervullende relatie.

Dat verlangen ontwaakt vaak iets diep in onszelf…

We voelen in ons hart dat we hier iets behoren te doen.
We voelen op een diep niveau dat er een ongelooflijke potentie en creatiekracht in ons zit die er uit wil en die niet te ontkennen is.
Of we komen die ene persoon tegen die een diepe ontwaking in ons triggert.
Of soms alle 3…

En waar we voorheen nog niet bereid waren om te veranderen en oude patronen los te gaan laten, verandert dat nu…

Dat verlangen om die potentie aan te boren en te ervaren, je ware Missie op aarde te leven en/ of die diepe Zielsvervulling in je relatie te ervaren wordt de spreekwoordelijke wortel die het leven je voorhoudt om je over te geven aan je ware Zielspad.

Opeens voel je een diepe drive van binnen om aan te gaan kijken waar je daarvoor nog voor weg liep.

Opeens ben je bereid om het oude los te laten en ruimte te gaan maken voor het nieuwe.

Opeens ben je bereid om oude patronen van forceren, hard werken, “moeten,” duwen en trekken aan de fysieke wereld, ontwijkingsgedrag, excuses etc los te laten.

Want lieve co-creator, dat is niet hoe ons ware Zielspad werkt.
Dat is niet de manier waarop je thuis gaat komen bij je ware zelf.
Dat is niet de manier waarop je het Zielsgeluk gaat ervaren waar je naar verlangt.

Als je dat blijft doen, dan zul je merken dat het je heel veel energie kost en dat je meer chaos creëert dan nodig is.
De kans is dan dat je enorm aan jezelf gaat twijfelen en dat je je afvraagt of je dit niet allemaal verzint en of jouw verlangens wel mogelijk zijn.

Ik vertel je dit: het IS mogelijk.
Maar het lopen van je Zielspad vraagt om een hele andere manier van Creatie.

En die wil ik DOLgraag aan je leren.

In mijn content en coaching gebruik ik vaak deze quote van Rumi:

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”

Dit is waar manifestatie mijn inziens om draait: alles is in ons bewustzijn al aanwezig, je hoeft alleen maar de barrières te gaan zien die tussen jou en je verlangen in staat.
En die barrières zijn beperkende overtuigingen.

Je hoeft niet hard te werken om jouw verlangens te manifesteren.
Je hoeft niemand anders te worden.
Je hoeft niet te “wachten” totdat de omstandigheden veranderen, dus totdat de tijd beter is of totdat andere mensen veranderen of totdat je meer geld hebt.

Je hoeft alleen maar anders naar de wereld te gaan kijken.

Je hoeft alleen maar naar de wereld te gaan kijken door de bril van liefde en eenheid in plaats van door de bril van angst en separatie.

Vanuit die afgestemde staat van zijn, kom je dan iedere dag opdagen voor jezelf en voor de mensen om je heen, dus voor Creatie. En DAN zullen jouw verlangens ook in de fysieke wereld gemanifesteerd worden.
Maar deze acties zul je ervaren vanuit toewijding en liefde voor jezelf en Creatie, niet vanuit forceren, duwen en trekken, bewijsdrang of omdat je de regie buiten jezelf hebt gelegd en andere mensen zeggen dat je iets “moet” doen.

Er is een proces nodig om iets van de geestelijke wereld naar de fysieke wereld te brengen, maar in de energie is alles al aanwezig.
In mijn coaching en programma’s help ik je om te leren wat het proces van Manifestatie is EN welke barrières er tussen jou en je verlangen in staan en hoe je deze los kunt laten om te gaan ervaren waar je naar verlangt.

Als je er aan toe bent om het innerlijke werk te gaan doen wat er voor nodig is om jouw ware Zielspad te gaan lopen, dan nodig ik je uit om een gratis sessie aan te vragen.

Of jouw Ziel er voor heeft gekozen om je Zielspad te gaan lopen doordat je een diep verlangen hebt naar het leven van je Zielsmissie, het vervullen van jouw volste potentie of het samenkomen met je Zielsliefde, of alle 3, maakt niets uit, in al deze gevallen is deze sessie super waardevol voor jou.

Ik onderzoek graag samen met jou welke barrières er tussen jou en je ware Zielspad in staan EN wat er voor nodig is om die barrières los te laten.
Ik ben er een meester in om te zien welke overtuigingen je tegen houden om helemaal te verbinden met je ware zelf, je Ziel en wat er voor shift in jou voor nodig is om daar doorheen te breken.

Dit gesprek is geen salesgesprek. Ik wil oprecht kijken of ik je verder kan helpen en wat jou eerstvolgende logische stap is op weg naar liefde en eenheid.

Maar wat ik wel fijn vindt is dat, ALS we samen een klik hebben en als uit het gesprek blijkt dat je er klaar voor bent om te doen wat er voor nodig is om jouw ware Zielspad te gaan lopen, dat we ook samen de volgende stap kunnen nemen.
Daarom is een van de vragen in het formulier of je de bereidheid hebt om te investeren in je reis.
Het voelt voor mij kloppend en in balans als we beide de bereidheid hebben om op de diepste manier te investeren in jouw Zielsreis.

Als je die bereidheid of de mogelijkheid nu niet hebt om eventueel die volgende stap te nemen, dan zijn er op dit moment de mogelijkheden om met zelfstudie aan de slag te gaan:

HIER vind je al mijn gratis content.

En HIER vind je het zelfstudieprogramma: Vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen.

Als je de bereidheid hebt om ook die volgende stap met me te nemen als we een klik hebben, als je voelt dat je all in wilt gaan op jouw Zielsreis, dan kun je hieronder je gratis sessie aanvragen.

Ik spreek je snel!

Ik wens je een magisch mooie dag.

Liefs Maartje

Wie ben ik en wie ben ik om je hiermee te helpen?

Geld is LiefdeIk heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.
Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd. Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend. Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren. Ik moest eerst gezond worden en mijn verslavingen en depressies helen voordat ik echt verder kon en daarna heb ik er aan gewerkt om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij en een baan vast te houden. En hoewel dat aardig ging en ik goed kon creëren daarin, voelde ik toch diep in mijn hart dat er iets anders was wat ik behoorde te doen.
Als ik diep in mijn hart keek dan wilde ik graag doorleren aan andere mensen wat ik had geleerd over hoe we onze realiteit creëren.
in 2014 heb ik de sprong gewaagd. Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst om andere mensen daar fulltime mee te helpen en dat doe ik sindsdien.
De afgelopen jaren heb ik nog meerdere spirituele ontwakingen gehad, tot op het punt dat ik voor een groot deel door “de Matrix” heen kan kijken (Hoewel ik mezelf er heel af en toe nog wel eens in verlies haha)

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

Wat ik heb mogen zien en leren is dat we in feite Bewustzijn zijn, dat zich fysiek manifesteert op aarde. We zijn een Ziel.

Je ZielsMissie leven en een relatie hebben met je Zielsliefde heeft dus niets te maken met wat je DOET, dat komt op de tweede plaats. Het heeft in de eerste instantie te maken met wie je als Ziel BENT en wat er in jouw bewustzijn leeft.
Ik leer mensen dolgraag hoe dit werkt en hoe je zelf de regie kan pakken over je leven en je Creatiekracht.

Ik help mensen graag met het ontdekken van hun ware verlangens n om ze de tools te geven om deze verlangens ook daadwerkelijk te ervaren.

Kijk voor testimonials op DEZE pagina.