Vraag vandaag nog een GRATIS Soul & Business-Strategie Reading

Je bent jouw Missie Business gestart (of wilt je Missie Business starten) waarschijnlijk vanuit de reden dat je Ultieme vrijheid voor jezelf wilt creëren, een prachtige impact op de wereld wil hebben en de drive wilt volgen die super diep vanuit je tenen komt.

Als je aan het creëren bent, dan is het HEERLIJK. Je gaat helemaal op in wat je het liefste doet.
DIT is wat je behoort te doen, je voelt het in alles.

Maar aan de andere kant zijn daar ook al die uitdagende gedachten: 

 • Hoe volg ik mijn afstemming EN implementeer ik de juiste strategie zonder dat ik mijn vrijheid verlies?
 • Hoe kan ik een business om mijn missie heenbouwen op een manier die goed voelt, voor zowel mij als mijn klant? Ik wil niet “marketingy” of “salesy” zijn. Ik wil vooral niet dat mijn klanten denken dat het alleen maar om het geld draait. Maar ja, ik wil OOK genoeg geld verdienen om voor mezelf en mijn gezin te zorgen.
 • Hoe kan ik er voor zorgen dat ik VOORAL met mijn missie bezig ben. Ik ben dit begonnen om mijn Missie te kunnen volgen en Vrijheid te kunnen creëren, maar er komt ZO veel bij kijken. Ik voel me overspoeld. Waar begin ik in Godsnaam?
 • Hoe kan ik omgaan met AL die energieën die ik voel als Hooggevoelig, creatief en/of spiritueel persoon? Ik heb VEEL alleen tijd en VEEL ruimte nodig, hoe bouw ik dan een super succesvolle business op? Ik merk dat hoe meer succes ik heb, hoe meer mensen van me willen, hoe bescherm ik mezelf?
 • En ik wil OOK leven. Ik wil niet 80 uur per week werken, maar er gaat ZO veel tijd inzitten. Hoe doe ik dit zonder mezelf te verliezen?
 • Hoe ga ik om met mensen die me niet steunen en niet achter me staan?

Wat ik hierdoor zie bij Krachtige Creators is een of meerdere van deze dingen die ze niet helpen om te komen waar ze willen zijn:

 • Ze houden kunstmatig hun prijzen laag, waardoor ze VEEL te weinig verdienen. Ze kunnen hierdoor niet goed voor zichzelf zorgen en zijn veel tijd kwijt aan “zich zorgen maken” of moeten weer een baan in loondienst aannemen, ook al willen ze dat niet.
 • Hun aanbod is te versnipperd en niet duidelijk. Ze houden van mensen en willen alles voor mensen doen. Hierdoor geven ze makkelijk de regie en het zelfleiderschap over hun business uit handen.
 • Hun business heeft niet de prioriteit die het verdient. Ze ontkennen hun volste potentie. Ze zetten hun business en zichzelf onvoldoende in het licht zodat potentiële klanten hen niet kunnen vinden.
 • Ze brengen onvoldoende energie op gang met hun marketing en hun aanbod omdat ze zich (onbewust) aan het verstoppen zijn. Ze WILLEN klanten maar ze zijn constant een terugtrekkende beweging aan het maken waardoor mensen niet bij ze komen en succes wegblijft.
 • Om diverse (onbewuste) overtuigingen slaan ze vaak door in zelfsabotage en kost het daarna veel tijd en energie om alles weer recht te trekken waardoor ze vaak pieken en dalen ervaren die veel energie kosten.
 • Ze hebben geen goed afgestemd aanbod en duidelijke en goed werkende marketingstrategie waardoor het SUPER moeilijk is voor klanten om bij hen te kunnen komen EN bij ze te blijven.
 • Ze zetten zichzelf en hun eigen afstemming niet op nummer 1 omdat ze een diepe behoefte voelen om andere mensen te helpen, vaak ten koste van zichzelf en hun bedrijf.
 • Ze snappen niet hoe Creatie ECHT werkt, waardoor ze te veel met de winden meewaaien en niet alles uit zichzelf halen wat er in zit.

En wat het is met al deze dingen: het zijn allemaal praktische dingen. Maar de reden waarom Krachtige Creators deze dingen niet doen, zijn energetische redenen.
Want deze praktische kennis is overal voor handen. De meeste Krachtige Creators hebben meerdere online of coachingsprogramma’s gevolgd waarin ze leren hoe ze hun business bouwen en TOCH doen ze niet altijd wat ze weten dat er voor nodig is (Of niet op het niveau dat ze weten dat er voor nodig is.)
OF ze beginnen niet eens aan een goed business coachings programma en zitten zichzelf bij voorbaat al dwars.

Het ligt dus niet altijd aan je kennis of de kennis die voorhanden is.
Het ligt in de EERSTE instantie aan je afstemming.
Als je afstemming juist is, trek je automatisch de juiste strategie en de juiste klanten de juiste hoeveelheid geld naar je toe.
Daarom richten wij ons ook op High Level afstemming en simpele business strategie. Zodat je zo veel mogelijk tijd hebt voor je missie en het creëren van de rest van je leven.

Het is dus SUPER belangrijk om exact te gaan zien waar je op af bent gestemd en waarom je creëert wat je nu creëert EN wat je dus kan doen om dat te veranderen.
Wij willen je hier DOL graag mee helpen!

De BESTE start is het aanvragen van een Gratis Soul & Business-Strategie reading.

Het aanvraagformulier is intensief en zelfs dat gaat je al VEEL inzichten geven.
Misschien komen er ook wat weerstanden omhoog. VEEL krachtige Creators zijn niet bereid om echt op deze manier naar hun business te kijken. Maar je zult voorbij moeten gaan aan die weerstand. De vraag is: hoe gecommitteerd ben je en ben je bereid om te doen wat er voor nodig is om de resultaten te halen waar je naar verlangt? Ik WEET hoe Krachtige Creators denken en wat ze nodig hebben en wat er nodig is om helemaal afgestemd te raken op je verlangens en jouw Unieke Zielsfrequentie. Ik begrijp het verlangen dat het “vanzelf” moet gaan en dat dit “moeilijk” lan voelen. Ik zie het vaak bij Krachtige Creators. Daarom vraag ik je even om jezelf heel eerlijk af te vragen: Werkt wat je nu doet? Brengt het de resultaten waar je naar verlangt? Zo nee, dan is er dus iets ANDERS nodig. Ik weet wat er voor nodig is en ik leer het je dolgraag. Shift naar het perspectief dat dit de meest gave en enerverende reis gaat zijn die je ooit mee gaat maken. De reis rechtstreeks naar ZIELSCONNECTIE. WHOOHOO!

Als je je formulier hebt ingevuld bepalen we of je in aanmerking kunt komen voor een Gratis Soul & Business Strategie reading.

Wij lezen dan de energie van je:

 • Website.
 • Aanbod.
 • Salespagina.
 • Marketingstrategie.
 • En Zichtbaarheid/ presence.

EN gebruiken ons zesde zintuig om te kijken wat we nog meer kunnen lezen aan de energie van je formulier en alles wat we van je zien.

We laten je weten waarom er een energetische afstand zit tussen je verlangens en wat je waarneemt in je huidige realiteit EN wat je daaraan kunt doen EN uiteraard hoe wij je er bij kunnen helpen, als dat afgestemd voelt. Of we nu samen gaan co-creëren ja of nee, je krijgt hoe dan ook een afgstemd plan mee waarin exact staan wat er voor jou voor nodig is om naar het volgende level te komen in jouw Missie-Business.

Dit is geen “standaard salescall.” Dit is een liefdevol, oriënterend gesprek om oprecht te kijken of en hoe we je van dienst kunnen zijn.
Resultaten haal je alleen maar als je zelf 100% toegewijd bent, zelfleiderschap kunt nemen en een commitment hebt om te komen waar je wilt zijn. Je krijgt een sessie met mij of met gecertificeerd Wet van Aantrekkingskracht coach en mijn (business) partner Bob.

Deze sessie is helemaal gratis.

Maar er zijn wat voorwaarden waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen:

 1. Realiteit Creatie en de Universele wetten van Creatie zijn niet nieuw voor je. Manifesteren gaat je steeds beter af en je voelt dat je klaar bent voor een volgende stap. Je wilt ECHT ALL IN zijn OOK met je Missie business. Het is geen prbleem als je een startend ondernemer bent, als je maar bereid bent om te doen wat er voor nodig is om een kwantumsprong te maken! Als je nog niet op die plek bent, dan is mijn Magische Manifestatie Membership DE beste stap voor je. Je kunt er HIER alles over lezen en je aanmelden. 
 2. Je voelt dat er “meer” is voor je en dat je hier bent om iets speciaals te doen en je voelt dat het NU de tijd voor je is om je nergens meer door tegen te laten houden.
 3. Je bent bereid om in jezelf te investeren om de transformatie te maken die je nu mag gaan maken. 
 4. Als je een sessie boekt, dan verwachting we dat je op komt dagen. We steken veel tijd in de voorberiding voor dit gesprek. Als je niet verschijnt, is er geen nieuwe optie. We verwachten 100% commitment van je.

Als je het gevoel hebt dat het aanvragen van deze sessie een stap te ver is omdat je NET kennis hebt gemaakt met de Wet van Aantrekkingskracht of omdat je nog niet klaar bent om ALL IN te gaan met je Missie business, dan kan mijn Magische Manifestatie Membership HET programma voor je zijn. Voor een laag maandbedrag krijg je toegang tot een TON content waarin je leert wat je ZielsMissie is, hoe de energie van geld werkt en hoe je alles kunt manifesteren waar je naar verlangt. Lees er HIER alles over.

Voel jij een HELL YES bij een gratis Soul & Business-Strategie Reading

Druk hieronder op de knop, vul het formulier in en je hoort zsm van ons!

De Reading zal telefonisch of via Zoom plaatsvinden (Online) en zal ongeveer 30 a 45 minuten duren.

Heb je vragen? Stuur dan even een e-mail naar info@maartjekoper.nl

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Grote Heide 12
5388 VT Nistelrode
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401