Gratis Online Training: Hoe laat je kritiek, oordelen en blokkades los op het pad van je ZielsMissie?

→ Leer hoe je kritiek, oordelen en blokkades loslaat met het in de wereld zetten van je ZielsMissie. Breek eindelijk VRIJ en leef jouw Missie op Aarde!

Als mens op aarde kun je je OF identificeren met je mens-zijn OF je identificeert je met het Bewust-Zijn dat je werkelijk bent.
We zijn namelijk spirituele wezens die een fysieke reis maken. We zijn niet in de eerste instantie mensen die OOK een Ziel hebben.

“We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience.” ― Pierre Teilhard de Chardin

En steeds meer mensen nu worden wakker worden tot wie ze werkelijk zijn. En als mensen wakker worden, hoe groter hun verlangen wordt om hun ware ZielsMissie op aarde te gaan leven.
Want als je weet dat je je eigen realiteit creëert, waarom zou je dan genoegen nemen met minder dan het leven van je ZielsMissie?
En waarom zou je niet al je talenten in willen zetten om bij te dragen aan het creëren van een Nieuwe Aarde, die gebaseerd is op liefde, compassie en gelijkheid?

Je merkt ook dat je daarin geen keuze hebt, want nogmaals: je ZielsMissie is niet wat je DOET, maar wie je BENT. Dus vanaf het moment dat je “wakker” wordt, begin je de constantie pull te voelen om je beste zelf te worden en je grootste potentieel op aarde te bereiken.

En aan de ene kant is dat HEERLIJK. Je kunt zo veel positieve energie voelen als je start met het leven van je ZielsMissie en je kunt je zo connected voelen met jezelf en je Ziel, maar aan de andere kant is dat dus niet altijd even makkelijk en ga je behoorlijk wat uitdagingen tegenkomen. Waaronder:

♥ Voor de meeste mensen heeft hun ZielsMissie een spirituele component. En roept dat behoorlijk wat weerstanden op bij de mensen die “zogenaamd” van je zouden houden. Dit kan je biologische familie zijn maar zelfs je eigen partner of kinderen. Maar zelfs wildvreemden die opeens een mening over je hebben en denken te weten hoe je in elkaar zit terwijl ze niets van je weten.

♥ Ons hele leven lang hebben we geleerd om ons aan te passen en om goedkeuring en validatie buiten onszelf dus IN andere mensen te zoeken. Dus om af te stemmen op je eigen Ziel en daarop te gaan vertrouwen, vraagt heel veel van je en dat gaat gepaard met veel twijfels en onzekerheden of je het wel “goed” doet en op de goede weg bent.

Je voelt je Missie tot in iedere cel van je lichaam en tegelijkertijd zijn daar AL die angsten om mee om te gaan: de angst om veroordeeld te worden, om afgewezen te worden, dat je fouten maakt, dat mensen je niet begrijpen, dat je overspoelt wordt en ga zo maar door.

Die uitdagingen zorgen er vaak voor dat mensen het leven van hun ZielsMissie uitstellen of zelfs (onbewust) saboteren.
En dit geeft ZO’N rot gevoel. EN het is ook nog eens heel erg zonde. Vooral omdat de aarde en haar bewoners, in de staat waarin deze zich bevindt jouw ZielsMissie HEEL erg hard nodig heeft!

In deze gratis training leer ik je precies hoe je met die uitdagingen om kunt gaan zodat je kunt gaan doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen en je niet alleen ZELF dat diepe Zielsgeluk kunt gaan ervaren maar ook de grootste waarde kunt leveren.

Praktische details:

Deze Gratis training vindt plaats op 24 september om 20.00

Er volgt geen replay, dus het is belangrijk om er live bij te zijn.
Als je niet kunt, maar de training wel graag wilt volgen, mail dan even naar [email protected], dan geven we je een seintje als we een volgende datum hebben ingepland.

Via DEZE link kun je je aanmelden.

Wie ben ik om je dit te leren?
Ik was 23 toen ik mijn eerste spirituele ontwaking kreeg en ik wakker werd tot het feit dat er ZO veel meer is dan we met onze ogen kunnen zien.
Toen leerde ik ook de Wet van Aantrekkingskracht kennen. Deze Universele Wet leerde mij dat ik letterlijk alles kon creëren wat ik maar wilde.
Toen dacht ik: “Als ik ALLES kan doen wat ik wil, dan wil ik iedere dag leren over het leven en HOE we dan onze realiteit creëren en daarover schrijven en dat doorleren aan anderen.
Het heeft me bijna 10 jaar gekost om helemaal afgestemd te raken op DIE visie van mezelf omdat ik ZO vast zat in de structuren van de maatschappij en in beperkende overtuigingen.
Ik heb een TON blokkades overwonnen op ieder denkbaar gebied om mijn ware ZielsMissie op aarde te kunnen leven.
En dat was een geweldige reis en ik die niets lievers dan andere mensen ook helpen met het ontdekken hoe we onze realiteit creëren en wat hun ware ZielsMissie is zodat ze daar helemaal IN kunnen stappen en kunnen gaan doen en creëren waarvoor ze op aarde zijn gekomen.

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent” — Josje Feller

“Maartje, jouw courses zijn verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen.” — Sylvia

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm. Super bedankt dat je dit hebt gecreëerd.”– Jenny

HIER nogmaals de link om je aan te melden voor deze gratis training.