Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

Gratis Online Training: Super Snel naar het volgende Level.

Deze gratis training is bedoelt voor jou als je:  

 • Klaar bent met kleine stappen en 5 tot 10% groeien per jaar, maar als je jouw omzet wilt verdubbelen of zelfs vertienvoudigen.
 • Als je de dingen wilt doen die schijnbaar onmogelijk zijn.
 • Als je KLAAR bent met jezelf klein houden.
 • Als je geen Maanden of jaren wil doen over het creëren van je business, je programma of je boek, maar projecten op wil zetten in dagen of zelfs UREN.

In 3 en een half jaar tijd heb ik:

 • Mijn business opgebouwd van niets naar een omzet van meer dan 800.000 euro per jaar.
 • Meer dan 40 online programma’s gelanceerd.
 • 5 mega succesvolle events gegeven.
 • Een boek geschreven dat meer dan 10.000 keer gedownload is.
 • Geleerd van de beste coaches.
 • Gave mensen geïnterviewd of er mee samengewerkt zoals Bentinho Massaro, Joseph Oubelkas en Jorgen Raymann
 • Verre reizen gemaakt.
 • Een villa gemanifesteerd.

En nog veel meer! EN ik zeg dit niet om op te scheppen. Ik ben namelijk helemaal niet zo bijzonder. Ik weet namelijk waar ik vandaan kom! Jaren lang zag mijn leven er namelijk helemaal niet zo rooskleurig uit. Ik had 100.000 plannen, maar er kwam weinig tot niets uit mijn handen. Op mijn dieptepunt was ik depressief, verslaafd en burn-out.
Maar toen ik aan de slag ging met de Wet van Aantrekkingskracht en leerde hoe ik een Bewuste Creator kon worden, zijn er echt mooie dingen verandert in mijn leven. Niet van de ene op de andere dag, maar iedere dag meer en meer.

Wat ik heb gedaan aan MEER te creëren dan ik ooit voor mogelijk hield, deel ik super graag met je in deze gratis training. Ik deel de geheimen om de shifts te maken waar je naar verlangt EN ik deel de valkuil waar de meeste Creators in blijven stappen waardoor ze maar in kringetjes blijven draaien en TOCH niet de doorbraak creëren waar ze naar verlangen.

Helaas is het niet meer mogelijk om deze gratis training aan te vragen.

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401