Gratis Online Training: Hoe krijg je je trainingen en workshops VOL?

Het is een van DE uitdagingen voor iedere ZielsMissie ondernemer: Als je iets lanceert of creëert: HOE zorg je er dan voor dat je genoeg aanmeldingen krijgt?

En alle vragen die daarmee verbonden zijn:

Zitten mensen wel te “wachten” op wat ik doe?
Gaan mensen hier wel geld voor betalen?
Wat als er niemand komt?

Voor sommige ZielsMissie ondernemers is het zelfs een reden om dan hun diensten maar niet aan te bieden en dat is ZO zonde! Want het is meer dan ooit belangrijk dat ZielsMissie ondernemers gaan opstaan en hun diensten aan te bieden om zo mee te helpen aan het verhogen van de vibratie van de aarde.

Ben jij een ZielsMissie ondernemer?
Of ben je van plan om voor jezelf te beginnen?
Ben je op zoek naar manieren om de Wet van Aantrekkingskracht in te zetten om nieuwe klanten aan te trekken?

Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor deze gratis online training. Ik deel de 15 meest belangrijke punten om succesvol je producten en diensten te marketen. Dit zijn niet “zo maar” strategieën. Nee, deze passen speciaal bij bewuste Missie Ondernemers en Creatievelingen.

Je ontvangt de link naar de workshop direct na aanmelding in je mailbox.

Heb je geen mail ontvangen? Kijk even bij je spam. Ook daar geen mail ontvangen? Stuur dan even een e-mail naar [email protected]

Liefs Maartje

Yes, stuur me deze krachtige gratis online workshop op

Testimonials

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel