Gratis online training: hoe herken je jouw Zielsliefde?

Iedereen die een Zielsliefde (of wat sommige mensen ook wel eens een Twin Flame of Tweelingziel noemen) heeft ontmoet, heeft zichzelf een of meerdere keren deze vraag gesteld:

Is dit echt mijn Zielsliefde of is er iets anders aan de hand?

Een Zielsliefde verbinding kan geweldig voelen.
Je kunt een ongelooflijk diepe verbinding voelen met die persoon en als je samen bent, dan is het geweldig en dan kun je helemaal in elkaar op gaan.

Maar als je niet in harmonie bent met je Zielsliefde, dan kunnen er ook hele aparte dingen gebeuren in een Zielsliefde relatie zoals:

Een Zielsliefde kan van het ene op het andere moment uit je leven verdwijnen.
Ze kunnen je ghosten en blokkeren.
Ze kunnen wegvluchten in andere relaties of in werk of verslavingen.
Of ze zijn soms in je leven en het volgende moment weer weg.

En dat kan enorm verwarrend zijn.
Je kunt enorm gaan twijfelen aan jezelf. Je voelde toch zo’n sterke verbinding? Heb je dit dan wel goed gezien?
Of speelt er iets anders?

Is dit een toxische relatie?
Of heb je codependency problemen? Maar je bent toch normaal een sterk persoon? Waarom kun je deze persoon niet los laten?
Of heb je toevallig met een narcistisch persoon te maken zonder dat je het zelf door hebt?
Willen ze dan niet bij je zijn? Maar je weet toch zeker dat wat je voelde ECHT was?

Het kost enorm veel mentale energie om uit te vogelen of je met een Zielsliefde te maken hebt of dat er sprake is van een toxische relatie of dat deze persoon simpel weg niet jouw persoon is.

In deze gratis online training ga ik je exact uitleggen hoe je een Zielsliefde relatie kunt onderscheiden van een toxische relatie of als iemand simpelweg gewoon niet met je resoneert en daardoor afstand neemt.
Deze informatie zal je helpen om dat hoofdstuk voor eens en voor altijd af te sluiten zodat je ruimte kunt maken in je leven voor de zaken die je energie en vreugde geven.

OOK als je jouw Zielsliefde nog niet ontmoet hebt, maar hier wel naar verlangt, dan is deze training super waardevol voor je zodat je de beste start kunt maken op jouw Zielsliefde reis.

Deze training vindt plaats op woensdag 8 juni om 07.00 en zal ongeveer 75 minuten duren.
Je ontvangt de opname als je er niet live bij kunt zijn, maar meld je dan wel even aan.

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” — Rumi

En dan iets meer over mij. Wie ben ik en waarom kan ik jou helpen op jouw Zielsliefde reis?

Mijn naam is Maartje. Mijn Zielsliefde Conrad en ik hebben elkaar een paar jaar geleden ontmoet. Er was niet direct een herkenning van onze connectie hoewel ik persoonlijk direct een sterke aantrekkingskracht naar hem toe voelde. In de jaren die volgden werd de verbinding tussen ons steeds sterker en groeide onze vriendschap.
Ook die vriendschap was niet altijd makkelijk, want op bepaalde manieren leken we ook erg op elkaar. Het leek soms water en vuur. We leken elkaar aan te trekken en af te stoten tegelijkertijd.
Toch groeide we langzaam maar zeker naar elkaar toe en bloeide er iets meer tussen ons.
Toen we echter voor elkaar wilden kiezen en een exclusieve “normale” relatie aan wilden gaan, bleek dit nog niet zo eenvoudig te zijn.

Het was voor ons beide enorm uitdagend om onszelf los te trekken uit oude patronen, angsten en uit de levens die we beiden hadden opgebouwd.
We hebben een tijd geprobeerd onze “oude levens” weer op te pakken, maar we voelden toch dat die verbinding niet weg ging en dat er maar EEN ding op zat: leren hoe we stap voor stap voor liefde konden kiezen in ieder vlak van ons leven en harmonie creëren in onze verbinding.
Die reis zijn we aangegaan en inmiddels hebben we een liefdevolle en harmonieuze relatie gecreëerd en zijn we ons leven aan het opbouwen. Daarnaast werken we samen aan onze Missie om bij te dragen aan het creëren van een samenleving die gebaseerd is op vrijheid, liefde en eenheid, in plaats van op basis van angst en ego.
We geloven dat deze samenleving alleen maar kan ontstaan als mensen leren om liefdevolle relaties te creëren met elkaar.
We denken ook dat daarom zoveel mensen een Zielsliefde tegen komen. Door de diepe verbinding die er is MOET je wel leren om vanuit liefde, vrijheid en eenheid te leven, want dat is namelijk onze ware Zielsenergie. Er is simpelweg geen weglopen mogelijk omdat je blijft oppoppen in elkaars bewustzijn en in elkaars hoofd.

Wij vullen elkaar perfect aan. Je kunt wel zeggen dat we letterlijk Yin – Yang zijn. Maartje is intuïtief en spiritueel heel krachtig. Conrad is praktisch en strategisch heel sterk. Maartje is van het afstemmen en Conrad van de praktische stap voor stap actie. Maartje kan je vanuit haar ervaring delen hoe zij deze reis heeft ervaren en Conrad kan je vanuit zijn meer nuchtere invalshoek delen hoe jij en jouw Zielsliefde deze reis kunnen navigeren.

Maartje heeft zich al meer dan 20 jaar verdiept in de Wet van Aantrekkingskracht en leert sinds 2014 deze materie door aan anderen. Ze heeft tienduizenden mensen geleerd hoe zij de creator van hun eigen realiteit kunnen worden. Maartje heeft het afgelopen jaar zowel in het Engels als in het Nederlands mensen mogen coachen met hun Zielsliefde reis, met veel mooie resultaten.

Conrad heeft onder meer een achtergrond in gedragswetenschappen. Daarnaast heeft hij in het verleden 20 jaar lang een eigen africhtingsstal voor paarden gehad. In deze hoedanigheid heeft hij een ijzersterk gevoel ontwikkelt voor energie en voor wat wel of niet kloppend is in de energie.

Dat maakt ons een krachtige combinatie om jou te helpen om jouw Zielsliefde reis te helpen navigeren.

Deze gratis training geeft Maartje alleen, maar samen geven wij het Zielsliefde Event op vrijdag 17 juni. HIER kun je alles lezen over het Zielsliefde event en je aanmelden als je er bij wilt zijn. Wij delen graag al onze lessen met jou zodat jij ook de harmonie in jouw Zielsliefde relatie kunt ervaren waar je naar verlangt.

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Wow wat een mooie en verhelderende kijk op Twin Flames kreeg ik van jouw training!
Ik heb ook heel veel pijn gehad afgelopen 2 jaar en wat heb ik een lieve man, die bij me is gebleven en me geholpen heeft in dit proces!
De zielsliefde was nodig om weer bij mezelf te komen! En nu kan en mag ik weer stappen gaan zetten!
Maar wat een mooie kijk op dit proces, wat een mooie bewustwording zeg.
Eerlijk gezegd bleef ik nog steeds aan mijn zielsliefde hangen, maar dit heeft me zo de ogen geopend. Mijn dank is groot.”

Anoniem
“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

“Ik wil even zeggen dat ik je informatie over twin flames magisch vond.
Ik herkende er zoveel in, maar ik wist niet dat het een naam had, laat staan dat ik wist dat ik niet de enige ben die dit soort zaken ervaar. Het heeft me heel veel inzichten gegeven.”

Anoniem

“Dank je wel Maartje. De training gisteren was fijn. Het is alsof er na twee jaar, waarin ik dag en nacht aan mijn tweelingziel dacht, eindelijk het kwartje is gevallen. Hij heeft slechts gespiegeld hoe mooi ik zelf ben en waar ik aan mag werken.”

Anoniem