Ontdek en LEEF je ZielsMissie en stap in het overvloedige leven waar je voor geboren bent.

Ik zie nog ZO veel mensen om me heen die nog niet het werk doen waar ze voor geboren zijn. Ik zie nog ZO veel mensen die prachtige gaven en talenten hebben die ze niet VOL met de wereld durven te delen.

Uit angst voor kritiek.
Of dat het niet lukt.
Of ze weten nog niet precies WAT ze dan moeten doen.

En ALS ze al wel hun zielswerk hebben ontdekt, dan durven ze er niet altijd IN te gaan staan.

Bang dat het geld dan niet meer komt.
Bang om het vertrouwde los te laten.
Ze weten niet of het wel goed komt en of ze wel “toestemming” hebben om ECHT dit te gaan doen.
Er komen ook vaak veel schuldgevoelens bij kijken:

Wie ben IK om gelukkig te zijn?
Wie ben IK om te stralen?
Wie ben IK dat het bij mij zo makkelijk gaat terwijl de rest van de wereld stoeit?

Kan dit ECHT op deze manier werkelijkheid worden?

We hebben toch altijd geleerd dat we onszelf op moeten offeren voor geld?
Dat werk nu eenmaal niet altijd “leuk” is?
Dat je echt geen geld mag vragen voor de gaven die je hebt gekregen?
Dat je een “normale” baan moet nemen en wat je doet als een “hobby” moet zien.

Dus de vraag is: GUN het jezelf om iedere dag je ZielsMissie te leven EN om er genoeg geld mee te verdienen om alles in je leven te manifesteren dat je nodig hebt om op een NOG groter niveau te dienen!

De ENIGE manier om echt gelukkig en totaal vervuld te zijn is om iedere dag je ZielsMissie te volgen! Om iedere dag de roep van je ziel te volgen! Het is nu JOUW tijd om te gaan doen waar je voor geboren bent EN om er genoeg geld mee te verdienen zodat geld nooit meer een issue voor je is!

Want als je NIET volgt wat je diep in je hart voelt dat er mag ontstaan en als je een leven leidt dat niet JOUW leven is, loop je vroeg of laat tegen een grote muur op.

Ik heb deze muur zelf meerdere keren meegemaakt.

Op mijn dieptepunt was ik burn-out, verslaafd en depressief.

En toen ik op mijn dieptepunt was, ging ik EINDELIJK de vragen stellen, die al zo lang in me omhoog bubbelden, maar die ik keer op keer wegdrukte omdat ik ZO diep geloofde in de leugen die me altijd verteld was: dat werk nu eenmaal niet leuk behoort te zijn.

En toen vroeg ik me eindelijk af:

Is dit nu hoe het leven behoort te zijn? Is er niet MEER dan dit? Hoe zit het dan met dat stemmetje dat ik diep van binnen hoor dat ik geboren ben om iets speciaals te doen? Wat is nu eigenlijk het doel van mijn leven?

En toen ik de vragen ging stellen, kwamen langzaam maar zeker de antwoorden.

Ik leerde de Wet van Aantrekkingskracht kennen en die wet leerde me dat ik alles kon doen, hebben en ervaren in het leven waar ik naar verlangde! Dus toen ik mezelf de vraag stelde: “Wat wil ik dan ECHT?” Kwam het antwoord in me op: “Alles leren over hoe we onze realiteit creëren en daar iedere dag over schrijven.” Maar tegelijkertijd kwam ook de gedachte er achteraan:

“Maar wie gaat me DAAR nu voor betalen?”

Ik kon alleen maar bedenken dat ik dan schrijver zou kunnen worden en geld kon verdienen door boeken te schrijven. Maar dat was niet wat ik werkelijk wilde. Maar verder wist ik het niet. En dus besloot ik dat ik dan maar de lotto moest winnen, of dat het geld op een andere magische manier naar me toe zou komen. Maar helaas gebeurde dat niet. Dus ging ik weer op zoek naar een baan in loondienst. Hoewel ik steeds beter leerde om af te stemmen op tof werk en leuke collega’s en meer vrijheid in mijn werk, was er altijd dat stemmetje dat me vertelde dat ik niet ECHT het werk deed waar ik voor geboren was. Mijn werk was niet ECHT mijn roeping.

In juli 2014 nam ik een drastische beslissing: van de ene op de andere dag heb ik mijn baan in loondienst opgezegd om me full time te gaan richten op mijn ZielsMissie: schrijven en ontdekken hoe wij onze realiteit creëren.

Ik was al maanden bezig om mijn bedrijf op te zetten naast mijn baan in loondienst, maar ik kwam nauwelijks vooruit. Ik had geen inkomsten en geen klanten en alleen die ontzettende grote drive om mijn missie te gaan leven! Ik verlangde intens naar werk waarin ik alles van mezelf kwijt kon en waarin ik echt iets kon betekenen voor anderen. Ik verlangde naar vrijheid. Ik wilde doen wat ik zelf wilde doen, wanneer ik het wilde doen en waar ik het wilde doen. Ik wilde er zijn voor mijn dochter wanneer IK dat wilde, zonder dat met iemand te hoeven overleggen. Ik wilde dingen gaan manifesteren waar andere mensen alleen maar over konden dromen! Ik wilde mezelf bevrijden uit een bedrijfscultuur met regeltjes en politieke spelletjes. Ik wilde mensen om me heen verzamelen die me ECHT begrepen.

Kortom: ik wilde gelukkig zijn in mijn werk en mijn ZielsMissie leven. Totaal en compleet gelukkig. Want pas dan kunnen we de meeste waarde bieden aan anderen.

Ik kon al na een paar maanden zeggen dat dat compleet gelukt was.
Ik geniet intens van het leven dat ik voor mezelf aan het creëren ben. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn beslissing en ik kan me niet voorstellen dat ik ooit weer terug zal gaan naar een “gewone” baan. DIT is nu mijn leven, waarin ik iedere dag mijn ZielsMissie leef. 

Maar kan ik zeggen dat het makkelijk was? Nee, echt niet altijd.

Ik moest ZO veel leren om op te bouwen wat ik op heb gebouwd:

 • Ik moest leren hoe ik geld moest verdienen met mijn missie.
 • Ik moest leren om mijn angsten naar geld toe los te laten en letterlijk om geld te vragen aan mijn klanten.
 • Ik moest leren wat mijn waarde was en totaal voor die waarde gaan staan en uidragen!
 • Ik moest leren hoe ik diensten en producten kon creëren die aansloten bij wie ik was, maar ook bij waar mijn klant naar verlangde.
 • Ik moest leren om mijn intuïtie te volgen en mijn eigen pad te blijven bewandelen, want echt iedereen had een mening over wat ik aan het doen was.
 • En ik moest leren hoe ik de tijd kon overbruggen dat ik nog niet zo veel verdiende als waar ik naar verlangde.
 • Ik moest leren om mijn missie met het ondernemerschap te kunnen combineren.
 • Ik moest de juiste mensen ontmoeten die wel in me geloofden en die me WEL goede adviezen konden geven.
 • En nog veel en veel meer!

Daarnaast heb ik meer dan 15 jaar rond gelopen met het idee wat mijn ZielsMissie was, maar kon ik daar geen gehoor aan geven omdat ik ZO vast zat in het idee dat ik er geen geld mee kon verdienen. En ik had wel geld nodig om mijn hypotheek te betalen. En ik doe niet aan spijt, maar 15 jaar NIET je hart volgen is echt een LANGE tijd. Ik vraag me wel eens af …. hou zou het zijn geweest als ik al die informatie die ik nu heb 15 jaar geleden had gehad? Hoe anders zou mijn leven dan nu zijn? Hoe zou het zijn als ik jaren eerder de kans had gehad om een Super ZielsMissie te kopen?

En denk niet dat ik uitgeleerd ben! Want er komen iedere dag nieuwe verlangens en creatie wil iedere keer nieuwe en grotere dingen door je heen laten ontstaan. Dit pakket gaat gaat je net zo veel inzichten geven als je net gestart bent, als dat je al wat verder in je reis bent, zoals ik. De antwoorden die je krijgt zijn misschien anders, maar de vragen die je jezelf stelt over de jaren heen, blijven hetzelfde.

Ik weet dat ik niet de enige ben die het verlangen heeft om zijn of haar ZielsMissie te leven. Ik weet dat er heel veel meer mensen zijn zoals ik: hooggevoelig, spiritueel, creatief en ondernemend, die ook deze stap willen maken. OF die stap al genomen hebben maar nog steeds niet genoeg verdienen om echt goed van te leven.

Ik snap het. Ook al ben ik 4 jaar bezig en verdien ik meer dan 50.000 euro per maand, nog steeds kom ik mijn uitdagingen tegen. JUIST als we onze Missie gaan leven worden we geconfronteerd met onze grootste blokkades! Het is lastig om al je zekerheid op te geven. Het is lastig om de gebaande paden te veraten. Het is lastig om te gaan waar nog nooit iemand gegaan is. Je komt ZO veel oordelen, weerstanden en uitdagingen tegen. Daardoor heb je je tribe nodig. Daarom heb je programma’s nodig waarin je de tools krijgt om door te gaan, stappen te zetten, af te stemmen EN een concreet actieplan te maken zodat je ECHT vooruit kunt komen.

Ja, er is super veel moed voor nodig om ALL IN te gaan op je ZielsMissie. En zelfs als je nu denkt dat je dit niet nodig hebt omdat je hem al leeft, kijk eens even HEEL kritisch: waar hou je jezelf nog in? Ga je werkelijk All IN? Of heb je nog steeds periodes van “geen geld?” Heb je nog steeds periodes dat je voelt dat je iets wilt doen, maar het niet doet omdat je denkt dat er niemand op zit te wachten? Heb je nog steeds het gevoel dat er NOG iets groters door je heen geboren mag worden? Doe je nog steeds af en toe dingen die je niet wil doen, maar die je doet omdat je denkt dat je “geen keuze” hebt?

Hoe lang is het ok om ook maar een minuut, of zelfs 1 nano-seconde niet compleet en volledig afgestemd te leven?

Het heeft mij 15 jaar (!!!!!!) gekost om mijn Ziels Missie te gaan leven.

Het heeft me 15 jaar gekost om erachter te komen hoe je geld kan verdienen met je zielsmissie.
Hoe ik iedere dag op kan staan en door middel van afstemming kan voelen wat het Universum door mij heen wil creëren.
Hoe ik mijn waarde kan zien en de waarde van mijn Ziels Missie en hoe ik daar op een praktische manier geld voor kan vragen. En zelfs toen ik eenmaal wist HOE, kwam ik nog super veel obstakels tegen die ik jouw graag wil besparen! 
En ja, ik ben nog steeds aan het leren want het proces van Creatie houdt nooit op, maar ik heb HEEL veel dingen geleerd over dit onderwerp die ik DOL graag met jou wil delen! De afgelopen 4 jaar heb ik super veel waardevolle content gemaakt die je kan helpen om jouw ZielsMissie te gaan leven. 
Want 15 jaar om NIET je missie te leven en om iedere dag werk te doen waar je NIET voor geboren bent is een LANGE tijd.
En dat kan VEEL korter!

Daarom wil ik je met heel mijn hart uitnodigen om je aan te melden voor dit online programma. 

Dit Online Programma is super waardevol voor jou als je: 

 • Weet dat je een Missie hebt die je in de wereld wilt zetten. OF die Missie al leeft, maar je verdient er nog niet zo veel geld mee als je er mee zou willen verdienen. OF je missie al leeft en zelfs al veel geld verdient, maar voelt dat er NOG iets groters door jou heen mag ontstaan.
 • Voelt dat je iedere minuut van de dag ALL IN wilt gaan op je ZielsMissie en het leven waarvoor je geboren bent. En als je denkt dat je dat doet, dan kom je naar dit event om dat te BLIJVEN doen, omdat je weet dat je de rest van je leven iedere dag de inspiratie nodig hebt om DOOR te gaan!
 • Je je iedere dag wilt laten leiden door je Ziel.
 • Heel sterk voelt dat je een passie hebt die je met mensen wilt delen en je voelt dat je er NOG meer uit kunt halen, dat je nog scherper wilt krijgen wat jouw passie en jouw waarde is en wie je bent als ondernemer.
 • Jouw bedrijf wil laten ontstaan vanuit jouw bron. Werk dat precies is afgestemd op jouw diepste verlangens en jouw unieke persoonlijkheid.
 • Wil ontdekken hoe je nog meer geld kunt verdienen met je ZielsMissie.

In het Online programma: Ontdek en LEEF je ZielsMissie, krijg je toegang tot de volgende modules: 

Module 1: Hoe kom je er achter wat je Zielsmissie is?

Module 2: Welke blokkades kom je tegen op het pad van je ZielsMissie en hoe ga je daar mee om?

Module 3: Wat zijn de mogelijkheden om geld te verdienen met je ZielsMissie?

Module 4: Neem iedere dag actie om je ZielsMissie in de wereld te zetten.

EN de opnames van een Q&A waar mega waardevolle onderwerpen aan bod zijn gekomen.

De praktische details

Je kunt dit programma volgen in de Magische Manifestatie Academy. Je kunt er HIER alles over lezen. Voor €64,00 ex BTW per maand krijg je toegang tot HET beste Wet van Aantrekkingskracht programma van Nederland waarin je ieder facet van je leven kunt manifesteren.

Heb je vragen? Mail naar info[@]maartjekoper.nl OF meld je direct aan.

FAQ’s

Q: Is dit alleen geschikt als je je missie nog niet weet? Of als je een startend ondernemer bent? Ik ben al best ver op mijn reis maar ik heb het gevoel dat er nog MEER mogelijk is voor me.

A: Dan is dit programma ook geschikt voor jou. Ik ben al jaren bezig en mijn content is zeker niet voor beginners. Mijn content laat mensen nadenken en nodigt altijd uit tot meer groei.

Q: Maar ben ik er dan niet heel veel tijd aan kwijt om hier mee aan de slag te gaan?

A: Als het super simpel zou zijn om je ZielsMissie te leven en als er nooit iets van je gevraagd zou worden, dan zou iedereen zijn ZielsMissie leven. De vraag is of je er voor over hebt om de dingen te doen die de meeste mensen niet bereid zijn om te doen zodat je het leven kunt leiden dat de meeste mensen nooit gaan leven, zoals mijn vriendin Veronique Prins altijd zegt. Bovendien zie ik het zo: mijn programma’s en events zijn altijd een cadeau en brengen mensen altijd veel inzichten en inspiratie en die inspiratie heb je ECHT nodig. Als je twijfels hebt, stel jezelf dan eens de vraag: waarom doe je moeilijk om jezelf zo’n verschrikkelijk groot cadeau te ontzeggen? Wat is daar de reden achter? En is dat werkelijk wat je wilt kiezen in je leven?

Q: Ik heb al best veel programma’s van je gevolgd, is dit dan nog wel waardevol? 

A: Ik leer iedere dag nog steeds een TON bij en natuurlijk deel ik al die nieuwe kennis en informatie ook weer met je. Daarnaast merk ik ook hoe veel inspiratie en motivatie je wel niet nodig hebt om iedere dag je zielsmissie te blijven leven. Ik volg sommige van mijn mentoren al jaren en leer nog steeds van hen.

Q: Is dit programma alleen voor coaches?

A: Nee, zeker niet. Mijn klanten zijn onder meer coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, designers, kunstenaars, online ondernemers en ondernemers met fysieke zaken. Er zijn zelfs veel niet ondernemers die resoneren met mijn werk. Ze herkennen zich echter altijd in het feit dat ze voelen dat ze krachtige creators zijn en dat ze weten dat er MEER is en alles uit het leven willen halen dat er in zit. Ik heb veel coaches als spreker uitgenodigd omdat het nu eenmaal hun baan en hun expertise is om andere mensen te leren hoe ze succes, overvloed of wat ze dan ook willen, kunnen bereiken. De meeste mensen kunnen prima vertellen hoe ze op hun eigen missie zijn gekomen, maar zijn er niet in getraind om vervolgens te leren hoe jij hetzelfde kan doen.

Heb je nog andere vragen? Mail naar [email protected] En meld je anders direct aan!

Testimonials

Dit zeggen mensen over het volgen van mijn programma’s:

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”– Teersa van Weezel

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten.
Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel  adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd.  Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit,  en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone..Maartje je bent een topper en ook Miranda ontvangt je met open armen en warmte. Ik verheug met op het Geld is Liefde Event om jullie live te ontmoeten” — Frances

“Na ons gesprek, wat eigenlijk een bevestiging was die ik nodig had en de start gaf om een en ander aan te passen op mijn website/business….met het juiste gevoel erbij, want daar stroom ik van over, gelijk 2 nieuwe klanten erbij en in 2 dagen dus ruim 1000,00 verdient….zo cool….dus we stromen weer verder……DANK JE WEL MAARTJE! X” — Monica Job

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. Grappig dat je in het 1e interview-audio hier ook over sprak, “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !” — Jacqueline van de Koevering

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN. Ik ben laaiend enthousiast over je zielsscript, deze beschrijft precies mijn proces. Lieve mensen echt een aanrader…” Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, jouw courses zijn verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen.” — Sylvia