Loading Quotes...

Gratis Online Manifestatie Programma – In 8 dagen van tekort naar overvloed

He lieve co-creator.

Met heel mijn hart wil ik je uitnodigen om deel te nemen aan het gratis online programma: in 8 dagen van te kort naar overvloed. We starten op maandag 20 november! 

8 dagen lang ga je aan de slag met de vraag wat er voor nodig is om schaarste en tekort VOORGOED achter je te laten en om je totaal over te kunnen geven aan de natuurlijke stroom van overvloed die altijd voor ons aanwezig is.

Ik ben ruim 3 jaar geleden van de ene op de andere dag gestopt met mijn baan om mijn passie te gaan volgen en mijn missie te gaan leven. Van de ene op de andere dag had ik geen inkomen meer op terug te vallen en geen spaargeld. Er zat nog maar EEN ding op: leren hoe de energie van geld ECHT werkt en hoe ik geld kan verdienen met mijn passie.

In deze 8 dagen ga ik zo veel mogelijk van wat ik weet met jou delen. 

We gaan onder meer met deze onderwerpen aan de slag: 

 • Leren hoe geld ECHT werkt.
 • Leren welke realiteit je voor jezelf wil creëren en welke rol geld daarin speelt.
 • De vraag: Wat houd je tegen om geld te ontvangen? Welke blokkades kom je tegen?
 • Hoe kun je er voor zorgen dat je nieuwe realiteit al een FEIT is?
 • Welke rol spelen blokkades en hoe heel je de blokkades die je tegenkomt?
 • Wat is er voor nodig om de grootst mogelijk stappen te nemen mbt je inkomen?
 • Welke acties leveren wel geld op en welke acties niet?

8 Dagen lang ontvang je iedere dag een audiotraining, aangevuld met livestreams en Q&A’s.

Ik WEET hoe geld werkt. In 3 jaar tijd heb ik mijn inkomen opgebouwd van NIETS naar meer 70.000 euro per maand. door alleen maar te doen wat ECHT bij me past. Door mijn passie te leven. Door mensen te helpen en te dienen. Het is mijn levensmissie om te leren hoe we onze realiteit creëren en DOOR dat te doen, help ik mensen EN verdien ik geld. Ja, het vraagt om doorzettingsvermogen. Het vraagt van me dat ik af en toe buiten mijn comfortzone moet gaan en dat ik moet dealen met meningen van anderen. Maar er is GEEN opoffering nodig. En ik wil jou dolgraag inspireren om JOUW droomleven te manifesteren!

Meld je nu aan voor deze gratis online cursus en tap samen met mij en een HELEBOEL andere krachtige creators is op de energie van overvloed om tekort voor altijd achter je te laten.

 • Deel op social media

  Facebook
  Google+
  https://maartjekoper.nl/gratis-online-manifestatie-programma-in-8-dagen-van-tekort-naar-overvloed">
  Twitter
  LinkedIn
  Instagram