Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

Gratis Geld Manifestatie Week

Wat als je gewoon kan leren hoe je geld kunt manifesteren?

Alles is energie. Geld ook!
We creëren onze eigen realiteit met onze gevoelens, gedachten en ons energieveld.
We hebben invloed op alles wat zich in deze realiteit bevindt.

Ik heb me de afgelopen 15 jaar verdiept in de wetten van Creatie, waaronder de Wet van Aantrekkingskracht en de afgelopen paar jaar heb ik meer dan 20.000 mensen geholpen om hetzelfde te doen. Nu is het jouw beurt!
Ik weet precies hoe je deze wetten toe kan passen in je leven om alles te manifesteren waar je naar verlangt, inclusief geld. Ik heb zelf waanzinnige resultaten gehaald door te leren hoe ik de Wet van aantrekkingskracht toe kan passen en mijn klanten natuurlijk ook. Manifesteren is een fluitje van een cent geworden!

En dat is precies wat ik je in de Geld Manifestatie Week ga leren!

De geld manifestatie week start op dinsdag 1 mei en duurt een week. 7 dagen lang ontvang je iedere dag een super waardevolle training van me. In deze 7 dagen leer je hoe manifestatie werkt en dus ook hoe geld manifesteren werkt. Dit combineer ik met mijn kennis over ondernemen en massa’s acties nemen om mensen echt waardevolle dingen te bieden. Alleen op zondag vindt er geen training plaats! De laatste is dus op dinsdag 8 mei!

Een week lang gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen: 

Dag 1: De 8 stappen tot magische geldmanifestaties.
Dag 2: Wat is de energie van geld? Wat is geld nu echt en waar komt geld werkelijk vandaan? 
Dag 3: Hoe kun je (dagelijks) afstemmen op geld? 
Dag 4: Wat is je huidige geldverhaal?
Dag 5: Wat is je nieuwe geldverhaal?
Dag 6: Welke blokkades kom je tegen en hoe je kun je hier mee om gaan? 
Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? 
Gedurende een week geef ik je iedere avond om 20.00 een live training over een van deze onderwerpen. De training zal 20 tot 30 minuten duren en achteraf is er kans om je vragen te stellen. Je ontvangt alle details en aanmeldlink nadat je je in hebt geschreven.
En geen probleem als je er niet live bij kunt zijn op een of meerdere avonden. De volgende dag wordt iedere keer de opname nagestuurd.

Doe jij ook mee? Schrijf je in via deze link:

PS: Ik zou het super vinden als je deze link deelt met je vrienden! Het is mijn missie om een heleboel mensen te leren om de krachtigste creator te worden die ze kennen zodat ze het leven kunnen leiden waar ze voor geboren zijn.

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401