Gratis “Doorbreek je geldblokkades” Training voor Bewuste, Spirituele mensen.

In deze training (Video EN GLOEDJE nieuwe, super uitgebreide PDF) deel ik de grootste geldblokkades voor Bewuste, Spirituele mensen. EN wat je kunt doen om ze te doorbreken.

Voor veel bewuste, spirituele mensen is geld al nooit zo belangrijk geweest maar vooral als je ECHT wakker begint te worden en je bent je 100% bewust van de illusie van de 3D realiteit, dan gebeurt het vaak dat mensen totaal geen motivatie meer op kunnen brengen om geld te verdienen of met geld bezig te zijn.
Hierdoor komen ze vaak in de problemen met schulden en leningen of zijn ze afhankelijk van een baan waar ze eigenlijk niet meer thuis horen.
En dat is ZO zonde. Want ook al IS deze fysieke wereld een illusie. Het blijft een illusie waarin we gewoon geld “nodig” hebben om onze rekeningen te betalen.
Als dit herkenbaar voor je is, dan is deze livestream super waardevol voor jou.

Ik deel met je waar dit aan ligt en waarom dat dit een “normale” ontwikkeling is voor mensen die ontwaakt zijn.
Niemand praat er echter over, dus denk je dat je de enige bent. Dat ben je niet. Bijna al mijn klanten gaan hier doorheen op het moment dat ze in het proces van spirituele ontwaking zitten.
Ik deel ook wat je er aan kunt doen en wat de volgende stap is.

In DEZE PDF deel ik ruim 15 pagina’s aan blokkades en dagboekvragen om inzicht te krijgen in wat je tegenhoudt om meer gemak en fun en vreugde met geld te creëren.

Er zitten 100% zeker overtuigingen bij die je in jezelf herkent.
EN ik laat je ook weten wat het nieuwe verhaal is dat je jezelf kunt vertellen.

Ik heb ook nog een waardevolle video waarin ik ook nog aanvullende tips geef. Misschien heb je hem al gezien, maar zo niet, dan is hij SUPER waardevol.
HIER kun je de video terugkijken.

Delen van deze post wordt zeer op prijs gesteld!

Liefs Maartje

Wil je nog een laagje dieper met dit onderwerp?
Je kunt je nog steeds aanmelden voor de online Miljonair Mindset workshop.
Je ontvangt direct de opname na aanmelding en een TON bonussen.
Ik heb de investering zo laag mogelijk gehouden, namelijk €17,00 ex BTW.

HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

Liefs Maartje

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Social Media

DE Ultieme Manifestatie Formule

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Teckop 11 – 3471 HG Kamerik
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401