Loading Quotes...

Gratis boek: Word meester van je leven (en je onderneming) met de Wet van Aantrekkingksracht

Ik zie zo veel mensen die grote dromen hebben, maar die ze niet uitvoeren. Keer op keer belanden ze in dezelfde cirkel van enthousiast worden, plannen maken, details uitwerken en zich verliezen in de randvoorwaarden om vervolgens weer niet door te pakken. Vervolgens denken ze dat ze het niet kunnen of dat het niet voorbestemd is en stoppen ze hun dromen weer terug in een la.
Zo zonde!
EN bovendien ook absoluut niet nodig.

Als je namelijk leert wat ECHT belangrijk is als je jouw dromen wil manifesteren, dan kun je ze gewoon gaan LEVEN in plaats van er alleen maar over na te denken.
Dan ga je leren dat alles waarvan jij nu denkt dat het belangrijk is, er eigenlijk helemaal niet toe doet.

Het gaat namelijk niet om de voorwaarden, om je omstandigheden, om de details en om een gestructureerd stappenplan.
Het gaat om de visie die je van jezelf en je leven hebt. En eigenlijk gaat het nog verder dan dat: het gaat er om dat je zelf de visie van je leven en van je eigen creatie BENT!
Het gaat om het vuur dat je in je voelt branden.
Het gaat om de diepe, diepe drive die je iedere dag voelt om met niets minder genoegen te nemen dan alleen jouw allerbeste leven.
Het gaat om een complete en volledige overgave aan vertrouwen en aan Goddelijke Leiding.
Het gaat er om dat je compleet en volledig voelt dat er altijd voor je gezorgd wordt, zolang jij doet wat je moet doen (waarvoor je hier op aarde bent)
Het gaat er om dat het leven alles aan jou geeft als jij alles aan het leven geeft.

DAAR gaat het om.
En ik wil niets liever dan dat op allerlei manieren met jou delen. Ik voel me vol vuur en ik voel ZO sterk waarom het belangrijk is voor een heleboel mensen om te leren hoe de Wet van Aantrekkingskracht nu precies werkt en dat is precies wat ik met dit boek aan jou wil overbrengen.

Ik heb dit boek geschreven met een heleboel passie. Voel je dus dat je daar vandaag wel wat van kan gebruiken?
Dan raad ik je van harte aan om tijd te MAKEN om dit boek vandaag te lezen.

Hieronder kun je jouw exemplaar aanvragen EN je ontvangt ook nog eens gratis mijn Geld is Liefde Manifestatie Dagboek EN nog een paar mooie cadeaus! Alles om de totale en complete regie over jouw leven in handen te nemen!