Loading Quotes...

Gratis Afstemdagboek – Manifesteer jouw droomleven NU

Lieve co-creator, mag ik je deze MEGA krachtige tool cadeau geven om af te stemmen op je droomleven? 

Dit afstemdagboek geeft je de inspiratie en de handvatten om iedere dag af te stemmen op het leven van je dromen.

Afstemmen is niet meer of minder dan je focus en aandacht richten op het leven dat je wil creëren. Hoewel dat simpel klinkt, heb je discipline, doorzettingsvermogen en inspiratie nodig om daar een gewoonte van te maken. Maar als je dat doet, dan kunnen er magische dingen gebeuren in jouw leven!
Het is mijn missie om jouw te helpen jouw droomleven en je droomonderneming te creëren. Ik geloof in de ongekend mooie mogelijkheden die het Universum ons te bieden heeft, ook al ervaren we soms tegenslagen.
Dit afstemdagboek helpt jou om te ontdekken wat er mogelijk is in JOUW leven.

Wat leer je door dit Afstemdagboek in de praktijk te gaan gebruiken?

thinpaperback_795x1003-1* Hoe je meer visie en focus kan creëren in je leven en wat je nu ECHT wil.
* Hoe je voorbij de onmogelijkheden kan komen en te gaan denken in alles wat wel mogelijk is zodat je wonderen kan toelaten in je leven.
* Krachtige technieken om je dromen tot leven te laten komen.
* Hoe je de kracht van het Universum aan kan wenden om jou te helpen te dromen te realiseren.
* Hoe je je maximaal positief af kan stemmen op wat je wil creëren in jouw leven.

Het is mijn doel om dit afstemdagboek met zo veel mogelijk mensen te delen. Vind je het waardevol? Stuur deze pagina, of het afstemdagboek zelf dan door naar de mensen die je kent waarvan je denkt dat ze het waardevol vinden.

Download het afstemdagboek hier.

En download hier de audio waarin ik uitleg waarom afstemmen zo belangrijk en waarin ik nog extra uitleg geef over het afstemdagboek en over waarom het belangrijk is om af te stemmen als je jouw droomleven wil realiseren.

Download hier de bijbehorende audio

PS: Er is een nieuw gratis afstemdagboek verschenen: Het Geld is Liefde Manifestatie Dagboek. Vraag het HIER aan.

Dit is wat mensen zeggen over het afstemdagboek: 

“Mijn wereld is veranderd sinds ik het afstemdagboek dagelijks gebruik. Ik heb voor het eerst in 9 jaar plezier in mijn bedrijf bouwen, ben in flow en ervaar meer en meer aantrekkingskracht. lukt me steeds beter vragen te stellen aan het universum en ontvang snel antwoorden. Het opschrijven van geïnspireerde acties zorgen dat ik regie heb en ook daadwerkelijk moeiteloos acties onderneem. Dankbaarheid heb ik zelf uitgebreid naar 10 punten waar ik dankbaar voor ben en dat is erg fijn om de dag mee te beginnen.” Petra Jungblut

“Sinds 2 weken gebruik ik het afstemdagboek van Maartje en het effect is bijna ongelofelijk. Voor ‘t eerst in mijn leven houd ik mijn focus. Voor ‘t eerst in mijn leven houd ik overzicht. Voor ‘t eerst in mijn leven krijg ik echt dingen gedaan. Dit afstemdagboek voelt als mijn huis. Elke keer als ik even de weg kwijt ben, open ik het afstemdagboek en ‘kom ik thuis’.” Karin

“Het duurde even voordat ik er aan begon maar elke dag schrijven in mijn afstemdagboek heeft mij zoveel gebracht. Het elke ochtend bewust mijn energie verhogen voelt al heerlijk en je merkt meteen resultaat! Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken, en het allerbelangrijkste, om uit mijn hoofd te gaan en in mijn hart te komen om van daaruit mooie dingen te laten ontstaan. Ik kan niet meer zonder. Dank je wel lieve Maartje.” Manouschka Sap faber

Sinds ik het afstemdagboek van Maartje gebruik is er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Op het gebied van werk, geld en relaties. Door elke ochtend (of avond het afstemdagboek in te vullen, geef ik veel meer richting aan mijn leven. Ik weet steeds beter wat ik wil (en vooral ook: niet wil) in mijn leven. Ik heb meer focus en bereik sneller mijn doelen. Ik kan het echt iedereen aanraden!” – Nicoline