Gratis Online Training: 10 stappen om je geldblokkades te doorbreken.

Verlang je er naar om je geldblokkades te doorbreken? Dan is deze gratis training voor jou!

Deze gratis online training is bedoeld voor Bewuste Creators, lichtwerkers, Creatievelingen, Leiders van deze nieuwe tijd en iedereen die voelt dat ze op een positieve manier bij willen dragen aan hoe we samen leven, samen creëren en met geld en energie (en elkaar) omgaan.

Lieve co-creator,

Je hebt veel mooie dromen en verlangens…
Je voelt dat er mooie zaken zijn die door je heen willen ontstaan…
Je voelt in je hart dat er veel mogelijk is…
Je voelt dat er mooie nieuwe zaken geboren mogen worden…

Maar je loopt soms tegen dat geld stukje aan…

Het frustreert je soms. Soms zou je zelfs willen dat geld niet bestond… maar dat is helaas niet onze huidige realiteit. Geld is er nu eenmaal en er is maar een oplossing: leren wat geld werkelijk is op energetisch niveau EN hoe je er mee om kunt leren gaan op een liefdevolle manier.

Keer op keer zie ik mijn klanten tegen uitdagingen met geld aanlopen. Misschien herken je een of meerdere van deze uitdagingen ook bij jezelf?

  • Je voelt dat er “iets” is dat je geldstroom tegenhoudt, maar je kunt er niet je vinger opleggen wat dat dan is.
  • Je voelt soms een innerlijk gevecht met geld, maar het lukt je niet om het op te lossen.
  • Je voelt dat geld soms tussen jou en de mensen van wie je houdt in staat.
  • Je weet al veel over de Wet van Aantrekkingskracht, maar toch lukt het je niet om de doorbraak te creëren waar je naar verlangt.
  • Je voelt dat je iets wilt doen of in de wereld wil zetten en op de een of andere manier houdt geld je nog tegen om je hart te volgen.
  • Je voelt dat je een krachtige missie hebt maar op de een of andere manier blokkeer je altijd als het gaat om de juiste prijs er voor vragen en je waarde volledig te omarmen.
  • Je weet dat er iets anders is dat je behoort te doen, maar je blijft geld verdienen met het werk dat je nu doet omdat je gewoon niet kan zien hoe je geld kunt verdienen als je je hart gaat volgen.
  • Er lijkt altijd weer iets langs te komen wat om je aandacht vraagt en je blijft je echte dromen maar op de lange baan schuiven.
  • Je bent al maanden, zo niet jaren bezig om een doorbraak teweeg te brengen in je inkomsten en je blijft maar een beetje op hetzelfde niveau hangen. OF je bent wel meer geld gaan verdienen, maar netto hou je er nog steeds niet genoeg van over om ECHT een verschil te maken in je leven.

In deze gratis training wil ik je leren hoe je op een andere manier naar geld kunt kijken. Want zoals albert Einstein ook zegt in zijn prachtige quote:

‘No problem can be solved from the same level of consciousness that created it’

Pas als je je bewustzijn, je perceptie over geld verandert, dan kan geld anders in je leven op komen dagen. Het is ZO verleidelijk om te denken dat je zorgen en problemen opgelost zijn als je meer geld zou hebben OF als geld niet zou bestaan, maar dat gaat je niet helpen lieve co-creator. Wat je WEL gaat helpen, dat deel ik met je in deze gratis online training.

De training vindt plaats op maandag 26 september om 19.00 en zal ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

De training vindt online plaats via het platform Zoom. Hij wordt opgenomen en de replay wordt nagezonden als je er niet bij kunt zijn of eerder weg moet.

Vul je naam en email adres op deze pagina in en je ontvangt een mail met de zoom link in je mailbox. Ik deel dan ook nog eens hoe je OOK nog toegang kunt krijgen tot het gratis geld manifestatie pakket.

Heb je geen mail ontvangen na aanmelding? Mail dan naar [email protected], dan kijkt mijn team het na voor je.

Ik kijk er naar uit om jou te helpen met het creëren van een meer liefdevolle relatie met geld.

Liefs Maartje