Loading Quotes...

Geldhealing met Margaretha

Heb jij (onbewuste) geldblokkades die je nu voor eens en voor altijd wil doorbreken? Dan is deze geldhealing super waardevol voor je!

Wat ik heel vaak tegenkom als ik mensen help met het manifesteren van geld, is dat er energetische blokkades zitten waarvan ze het gevoel hebben dat die blokkades hen in de greep houden. Ze doen hun best om hun mindset te veranderen en om de blokkade objectief te benoemen, maar dan nog lijkt er net dat ene ding in de weg te zitten waar je met je “verstand” niet bij kan.

Dat heb ik ook wel eens!
En wat ik dan meestal doe is een geweldige en krachtige healing halen bij Margaretha Schokker. Zij is DE expert op het gebied van contact maken met je intuïtie, zesde zintuig en dreamteam van Gidsen en Engelen zodat je dwars door al je energetische blokkades heen kunt breken.

Wat zijn voorbeelden van blokkades die wij veel zien bij onze klanten en waarvan je er een of meerdere wellicht ook bij jezelf herkent?

  • Je voelt dat je iets wilt doen of in de wereld wil zetten en op de een of andere manier kun je jezelf er maar niet toe zetten om actie te ondernemen zodat je er geld mee kunt verdienen.
  • Je WEET dat je een krachtige boodschap hebt, maar iets in je blokkeert om deze op de meest krachtige manier in de wereld te zetten om er geld mee te verdienen.
  • Je voelt dat je een krachtige missie hebt maar op de een of andere manier blokkeer je altijd als het gaat om de juiste prijs er voor vragen en je waarde volledig te omarmen.
  • Je weet dat er iets anders is dat je behoort te doen, maar je blijft geld verdienen met het werk dat je nu doet omdat je gewoon niet kan zien hoe dat waardevol is voor andere mensen. Je bent bang dat je al je klanten en je inkomen kwijt raakt en dat je straks geen geld meer hebt.
  • Het enige dat je wilt is je missie in de wereld zetten en daar geld mee verdienen en het lijkt wel alsof er altijd iets tussendoor komt dat je daarvan afhoudt. Er lijkt altijd weer iets langs te komen wat om je aandacht vraagt en je blijft je echte dromen maar op de lange baan schuiven.
  • Je bent al maanden, zo niet jaren bezig om een doorbraak teweeg te brengen in je inkomsten en je blijft maar een beetje op hetzelfde niveau hangen. OF je bent wel meer geld gaan verdienen, maar netto hou je er nog steeds niet genoeg van over om ECHT een verschil te maken in je leven.

Dit is nog maar een kleine greep uit de blokkades die wij iedere dag tegenkomen bij onze klanten: krachtige, uber creatieve creators die hier op aarde zijn met een reden.

Margaretha en ik slaan regelmatig de handen in een om deze krachtige creators energetische tools te bieden om hier een doorbraak in aan te brengen. Want zoals albert Einstein ook zegt in zijn prachtige quote: ‘No problem can be solved from the same level of consciousness that created it’
Dus als je een dergelijke blokkade blijft creëren dan is er MEER voor nodig om hem te doorbreken dan in hetzelfde kringetje van gedachten rond te draaien. En altijd kun je dat antwoord vinden op het gebied van bewustzijn. En hoe heerlijk is een krachtige healing dan wel niet? Ik zei 2 weken geleden ook al tegen Margaretha toen ik bij haar was voor een healing: “Ik vind het heerlijk om jouw healings te ontvangen. Ik hoef even helemaal niets te doen. Ik hoef even totaal niet na te denken. Je maakt contact met mijn energieveld en door de dingen die je zegt en de energie die je op gang brengt voel ik gewoon van alles shiften in mijn energieveld.” En door de shifts die ik dan maak, is er ook weer ruimte om daarna actie te nemen.

En diezelfde kracht brengt Margaretha teweeg met haar online healingen en OOK als ze dat met een hele groep doet.
En als je je herkent in een van bovenstaande punten en je verlangt ook naar een innerlijke shift om andere uiterlijke resultaten te krijgen, dan nodig ik je met heel mijn hart uit voor de geldhealing die Margaretha en ik woensdag 14 november om 20.00 ‘s avonds gaan geven.

En om je alvast een voorproefje te geven deel ik super graag DEZE korte geldhealing die Margaretha vorig jaar heeft opgenomen.

De healing van 14 november zal super uitgebreid zijn. We zullen totaal ongeveer 1 a 1,5 uur bezig zijn.
Daarnaast is het super waardevol om er live bij te zijn (of de opname achteraf te luisteren) omdat je live (of vooraf via e-mail) je blokkades in kunt brengen.
Daarnaast stemt Margaretha zich af op de energie van de groep en als jij in die groep zit, dan betekent het dus dat die healing helemaal custom made is.
Ze vraagt ook altijd hulp aan jouw dreamteam om je maximaal te supporten in de shifts die je maakt en ook dat is super waardevol.

De healing wordt opgenomen en als je er niet live bij kunt zijn, kun je TOCH je vragen van te voren inbrengen en we zullen onze uiterste best doen om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je van te voren je blokkades doormailen als je er niet live bij kunt zijn, zodat de healing daarop afgestemd kan worden.

En wat is jouw investering voor deze krachtige, mega waardevolle geldhealing?

Slechts 17 euro ex BTW!

En nogmaals een opsomming wat je daarvoor krijgt:

  • De live geldhealing die plaats gaat vinden op 14 november om 20.00
  • De opname van de geldhealing.
  • Margaretha maakt contact met iedereen zijn Dreamteam, waardoor er een hele krachtige groeps-healing-energie en een sterk healing-krachtveld ontstaat.
  • Een opname van een geldhealing die we vorig jaar hebben gedaan van ongeveer een uur.

En nogmaals: ook als je er niet live bij kunt zijn, kun je je hier gerust voor aanmelden, want je ontvangt de opname achteraf EN je kunt van te voren je vragen stellen.

De Healing is gestart en aanmelden is niet meer mogelijk. Je kunt de replay nog ontvangen als je je aanmeldt voor de Healing 22 daagse via de link onder deze roze knop.

We zien super graag je aanmelding tegemoet en als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een mail naar info@maartjekoper.nl