Gratis Training: Hoe shift je je energie met geld om een andere realiteit te creëren?

Deze Online workshop is voornamelijk bedoeld voor lichtwerkers, Creatievelingen, Leiders van deze nieuwe tijd en iedereen die voelt dat ze een Missie hebben en er klaar voor zijn om die ZielsMissie VOL in de wereld te zetten, maar nog tegen het “geldstukje” aanlopen.

Hierbij een kleine greep uit de opmerkingen van de mensen die er bij waren:

“Dankjewel, waardevol!!!”

“Zo verhelderend Maartje! Mijn bewustzijnsreis is in een stoomversnelling gekomen sinds de geboorte van onze zoon. Super dankbaar voor je bijdrage!”

“Was zeer boeiend, hartelijk dank!”

“Dank. Was de eerste kennismaking! Heel waardevol.”

“Heel erg verhelderend en ondersteunend.”

“Thanks for the love.”

“Zeer veel dank Maartje! Ben er erg blij mee!”

“WOW wow. Wat merk ik een nieuwe gelaagdheid. Wat leg je het goed uit.  Nieuwe inzichten mbt innerlijk gecreeerde beperkingen. Dankjewel”

“Hartelijk dank lieve Maartje voor dit prachtige verhelderend webinar.”

Vaak als mensen met hun ZielsMissie gaan starten komen er aardig wat geld blokkades naar boven waar ze doorheen mogen werken zoals:

  • Ik kan toch niet “zomaar” doen wat ik leuk vind en daar geld voor krijgen?
  • Ik kan toch geen geld vragen voor wat natuurlijk vanuit mijn Ziel komt en waar ik voor geboren ben? Wat gaan mensen hier wel niet van denken?
  • Is dit wel waardevol voor mensen? Gaan ze hier wel geld voor betalen?
  • Wat moet ik doen als dit niet gaat lukken?
  • Hoe pak ik dit praktisch aan?

De Ziel heeft geen geld nodig, laat dat duidelijk zijn. Maar het lichaam wel. En vooral als je je ZielsMissie leeft is het belangrijk dat je energie HOOG is en dat je leert om GOED voor jezelf te zorgen en geld is hier een hele handige en belangrijke tool voor.
Ik zie geld als hele belangrijke transformatie tool en tijdens deze workshop ga ik je er alles over leren.

Creatie is voornamelijk een INNERLIJKE reis.
Zo binnen, zo buiten.
De fysieke wereld is een projectie van wat er van binnen gebeurt.
Dus manifesteren is voornamelijk een kwestie van je energie shiften. In deze gratis training deel ik wat daar voor nodig is.

Na het aanvragen van de training, ontvang je de opname direct in je mailbox. Vul je gegevens in in de box aan de zijkant en je ontvangt de replay direct in je inbox.

Heb je niets ontvangen? Check even je spambox. Ook daar niets ontvangen? Stuur even een email naar [email protected], we helpen je graag verder.

PS: Ik heb nog 2 super speciale bonussen voor je: 

Bonus 1 is een super uitgebreide PDF Met geldblokkades.

Voor veel bewuste, spirituele mensen is geld al nooit zo belangrijk geweest maar vooral als je ECHT wakker begint te worden en je bent je 100% bewust van de illusie van de 3D realiteit, dan gebeurt het vaak dat mensen totaal geen motivatie meer op kunnen brengen om geld te verdienen of met geld bezig te zijn.
Hierdoor komen ze vaak in de problemen met schulden en leningen of zijn ze afhankelijk van een baan waar ze eigenlijk niet meer thuis horen.
En dat is ZO zonde. Want ook al IS deze fysieke wereld een illusie. Het blijft een illusie waarin we gewoon geld “nodig” hebben om onze rekeningen te betalen.
Als dit herkenbaar voor je is, dan is dit document super waardevol voor jou.

Er zitten 100% zeker overtuigingen bij die je in jezelf herkent.
EN ik laat je ook weten wat het nieuwe verhaal is dat je jezelf kunt vertellen.

BONUS 2 is de PDF naar de Shift oefening. Dit is een oefening om je blokkades te shiften nadat je ze ontdekt hebt.

Ik wens je veel plezier met deze bonussen

Liefs Maartje

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401