Loading Quotes...

Geldaffirmaties

We weten allemaal dat het mega krachtig is om positieve affirmaties te gebruiken om jouw ideale leven te manifesteren. Maar vaak is het ook lastig om deze affirmaties zelf te bedenken, vooral als je energie wat laag is. Daarom heb ik een hele uitgebreide lijst voor jou gecreëerd, met mega waardevolle affirmaties die je helpen om weer af te stemmen op geld en overvloed.

En dan kunnen er dit soort dingen gebeuren:

“Hoi Maartje Wat overkomt me nu? Ik volg je al een tijdje op Facebook en heb j aangevraagd.e geldaffirmaties aangevraagd. Ik was vandaag een beetje chagrijnig. Een paar opdrachten gaan niet door (ben freelancer), hoe moet dat allemaal met het geld, de rekeningen etc?

Toen je geldaffirmaties eens doorgelezen, niks speciaals gedaan en wat denk je? Krijg ik nu net een mailtje van het UWV dat ik nog recht op een eenmalig bedrag vanwege een eerdere WW-uitkering! Wordt volgende week overgemaakt. Nou moe. Ik ben echt stomverbaasd, dit heb ik nog niet eerder zo meegemaakt. Huilen en lachen tegelijk. Dankjewel”

Geld kan op de meest wonderlijke manieren bij je komen en deze affirmaties helpen je daar op afstemmen.

Ik wens je heel veel plezier met deze mooie lijst. Je ontvangt hem in je mailbox, door je gegevens hieronder in te vullen.