Het is helaas niet meer mogelijk om gebruik te maken van deze actie. Er is een bedrag van ruim €3800,00 overgemaakt naar de Voedselbank. Dank jullie wel daarvoor.

Wil je dit programma TOCH volgen? Het Geld is Liefde programma is wel beschikbaar als je lid wordt van de School voor Wonderen. HIER kun je er alles over lezen en de eerste week uitproberen voor slechts €1,00

Rood cadeau met gouden strikEen paar weken geleden was ik mijn boodschappen aan het doen.
Er was een uitnodiging om extra boodschappen te doen voor de voedselbank.
Dus dat deed ik.
Ik weet hoe moeilijk het voor sommige mensen is in deze tijd.

En ik heb geluk, want corona raakt mij persoonlijk minder dan andere mensen omdat ik al zo veel heb mogen helen en de kans heb gehad om andere keuzes te maken in mijn leven.
En ik ben van mening dat als je het goed hebt, dan kun je delen met andere mensen. Het komt toch allemaal uit dezelfde bron.

Dus ik nam flink wat boodschappen mee voor de voedselbank.
Maar toch voelde het ook maar als een druppel op een gloeiende plaat.

Er moest toch iets MEER zijn wat ik kon doen? Dacht ik.

En ik bedacht me hoe dankbaar ik was dat ik alles heb geleerd over Bewuste Creatie en geld manifesteren. Ik heb zeker mijn moeilijke tijden gehad en ik kom nog wel eens een geldblokkade hier of daar tegen, maar ik heb al veel mogen helen en mijn relatie met geld wordt steeds harmonieuzer.
Ik dacht: Als iedereen zou weten wat ik weet over de energie van geld, dan zou dat ZO’N grote bijdrage voor mensen zijn.

En toen dacht ik: Maar waarom geef ik mijn Geld is Liefde programma niet weg aan mensen die het lastig hebben in deze tijd?

Waarom bied ik het niet gratis aan als een soort van kerstcadeautje?

Maar tegelijkertijd wist ik ook: Er zijn nog steeds mensen die misschien graag het programma willen volgen en hun relatie met geld willen verbeteren maar niet per se een tekort hebben aan geld.
Want gek genoeg ligt het nooit aan hoeveel geld je wel of niet hebt hoe je relatie is met geld.

Waarom laat ik mensen niet ZELF kiezen welke bijdrage ze bepalen? En als mensen dan een bijdrage betalen, gaat DAT geld naar de Voedselbank.

Dat voelt als een Win-Win situatie.

Dus dit is mijn Speciale Decembercadeau:

Ik geef GRATIS mijn Geld is Liefde Programma ter waarde van €497,00 cadeau aan iedereen die het echt moeilijk heeft met geld om je relatie met geld te verbeteren en harmonie in jezelf te vinden met de energie van geld.

Als je een vrijwillige bijdrage kunt doen, dan wordt dat HEEL erg op prijs gesteld.
Je investering doneren we aan de Voedselbank na de laatste dag van de actie.

Ik stel het HEEL erg op prijs als je de link van deze pagina doorstuurt aan iedereen van wie je denkt dat ze dit cadeau in deze uitdagende tijd goed kunnen gebruiken.

Er zit GEEN addertje onder het gras. Het is mijn intentie om gewoon te delen wat ik al heb geleerd met iedereen die dat graag zou willen.
En als we daarmee OOK de voedselbank nog kunnen steunen om mensen die geen geld hebben voor voedsel een betere kerst te bezorgen, dan is dit voor iedereen een bijdrage.

Ik hoop dat dit helpt om voor veel mensen de Decembermaand een beetje mooier te maken en om 2021 met meer kracht en positieve energie te beginnen.

Lees hieronder alles over het programma OF bestel hieronder direct het programma.

Ik wens je een Magisch Mooie dag.

Liefs Maartje.

Wanneer is Geld is Liefde HET programma voor jou?

Geld is Liefde is HET gelddoorbaak programma voor Lichtwerkers, Krachtige Creators, Missie Ondernemers, Creatievelingen, Kunstenaars en iedereen die geld wil verdienen door zichzelf te zijn!

 • Jij bent een avonturier en een vrije ziel. Jij gelooft dat er “meer” is in het leven, je hebt grote dromen en je wil die dromen waarmaken. Op zielsniveau geloof en weet je dat je alles kan bereiken waar je naar verlangt!
 • Jij verlangt naar een leven in totale vrijheid en jij wil JOUW leven op JOUW manier creëren!
 • Jij past niet in een hokje, er is maar een JIJ en die Jij die je bent, wil je ten volste tot expressie brengen in de wereld. Gebaande paden zijn niets voor jou, jij wil jouw eigen pad kiezen!
 • Jij hebt van jouw passie en/of levensdoel jouw werk gemaakt (of wil dit gaan doen.)
 • Jij wil het leven niet alleen leven, maar je wil jouw leven zelf creëren. Samen met andere prachtige creators!
 • Je voelt dat je geleid wordt en je voelt dat er “grote” dingen voor je in het verschiet liggen! Ja, je wil er eindelijk voor uit gaan komen: Jij bent geboren voor grootsheid!
 • Je wilt gewoon geld verdienen door jezelf te zijn. Zonder opoffering of allerlei dingen die je “moet” doen van jezelf.

Maar …. vaak voel je dat dat geld-ding je in de weg zit.

 • Je voelt je onzeker of mensen je wel willen betalen voor het werk waarvoor je hier op aarde bent.
 • Je bent onzeker wat voor prijzen je kan vragen en of mensen dat wel willen betalen.
 • Vaak vraag je je af of je wel het inkomen kan verdienen waar je ECHT naar verlangt. Daardoor creëer je vaak diensten of producten die net niet bij je passen, maar omdat je denkt dat dit is wat mensen van je willen zien of je houdt vast aan je baan in loondienst terwijl alles in je zegt dat je daar niet meer moet zijn.
 • Je schiet keer op keer terug in “hard werken” en een lijst afwerken van allerlei dingen die je denkt dat je moet doen, maar die je diep in je hart niet echt happy maken.
 • Je vindt het echt super lastig om geld los te laten in je dagelijkse beslissingen en daarvoor zit je jezelf vaak in de weg als het gaat om het uitdragen van je ware missie en je ware boodschap EN het creëren van je droomleven.

Ik ga je helpen om dat te doorbreken in online programma Geld is Liefde 3.0!

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen.

De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil.

Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!

Marit Ladenius

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.

Frances

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent

Josje Feller

Ik wil met jullie delen wat ik de eerste maand van mijn lidmaatschap al bereikt heb met het geldisliefde programma!

Ten eerste had ik een gelddoel gesteld van €4400,- deze maand. Heb net de balans opgemaakt en heb deze maand €5677,50 gemanifesteerd waarvan €195,50 in vorm van kadootjes. Dat betekent dat ik eigenlijk mijn investering van geldisliefde voor een JAAR er al uit gehaald heb!!!!!

Ik ben nu in loondienst.
– doordat ik WEET hoe ik moet afstemmen heb ik super toffe mensen op mijn pad en vooral mogelijkheden en kansen gecreëerd! Hierdoor heb ik zo iets tofs in de wereld mogen zetten en hier heb ik in maart op een symposium als gastspreker over mogen pitchen.
– in maart heb ik mogen pitchen op een landelijk podium voor zo’n 400 mensen (veelal jeugdartsen, verpleegkundigen, pedagogen, jeugdzorgwerkers, mediators, advocaten) over een innovatieve creatie rondom ouderschap. Deze maand is de lancering en guess what: Er komt LANDElIJKE publiciteit op!!!!! Ik word binnenkort geïnterviewd…… en dat wordt gepubliceerd in een landelijk dagblad!!! WHAAHOEIII! En hoe wordt het NOG beter dan dit?!
Ik ga nu afstemmen op televisie want ik wil heel graag mijn boodschap verspreiden en tv lijkt mij gewoon TOF!

Dank voor al jullie positive vibes want ik vind t super cool hoe we met z’n allen al in de ochtend aan het afstemmen zijn en onze wekkers eeder zetten om onze VIBES zo hoog mogelijk te houden!!

BIG HUG!

Anoniem

Wat krijg je in het Online programma Geld is Liefde?

Het Online programma bestaat uit 12 modules en een TON bonussen. De modules bestaat uit geschreven content, audio en video. Je krijgt toegang tot de volgende modules: 

Module 1: De Energie van Geld.

Welke energie mag JIJ zijn door moeiteloos geld in je leven aan te trekken?

Bonus 1 – webinar: De energie van Geld
Bonus 2 – PDF – Hoe kun je NU (of in ieder geval zo snel mogelijk) geld verdienen?
Bonus 3 – Audio – Hoe kun je NU (of in ieder geval zo snel mogelijk) geld verdienen?
Bonus 4 – Concrete manieren om deze week geld te verdienen.
Bonus 5 – PDF – Hoe zet je een e-book op Amazon

Module 2: Jouw rijke zelf

Hoe ziet jouw leven er uit als je IN die nieuwe, rijke persoon bent gestapt? We gaan samen het script schijven van jouw nieuwe leven.

Bonus 6 – PDF – Afstemscript Overvloed.
Bonus 7 – Audio – Afstemscript
Bonus 8 – Geldaffirmaties
Bonus 9 – Bonus Q&A Livestream
Bonus 10: Afstemoefening: Geld verdienen door jezelf te zijn.

Module 3: Wat is jouw geldverhaal en wat is de realiteit die je wilt veranderen?

Deze week gaan we kijken waar je NU staat met je geldverhaal. Ik ga je helpen met vast te stellen welk verhaal je jezelf precies verteld. Dit is belangrijk omdat we onze realiteit creëren met onze overtuigingen, dus het is belangrijk om te kijken WAT die die je hebt precies zijn. In de modules en de 3 bonusaudio’s kom je een TON met geldblokkades tegen, waarvan je aan de meeste niet eens eerder hebt gedacht, maar die waarschijnlijk een flinke stempel drukken op jouw geldmanifestatiekracht.

Bonus 11 – Geldblokkade’s doorbreken deel 1
Bonus 12 – Geldblokkade’s doorbreken deel 2
Bonus 13 – Geldblokkade’s doorbreken deel 3

Module 4: Heel jouw Geldblokkades

In deze module ga ik je alles leren over een mega krachtige, maar simpele healingtechniek die je kunt gebruiken om alle blokkades die je tegen bent gekomen los te laten. Sinds ik deze techniek gebruik is er ZO veel geshift in mijn leven!

Module 5: Goede geldgewoontes voor een rijk leven

In deze module gaan we over op actie. We hebben in de eerste modules een TON innerlijk werk gedaan en nu is het tijd om de shift te maken naar de ACTIES die je gaat nemen. Acties die komen vanuit afstemming en inspiratiie.

Bonus 14 – Geld checklist
Bonus 15 – Money Mindset Workshop
Bonus 16 – Audio – Money Mindset Workshop
Bonus 17 – Geld Trackingsheet
Bonus 18: Brainstorm: Welke producten en diensten kun je aanbieden om geld te kunnen verdienen door jezelf te zijn?
Bonus 19: Hoe kunje NU geld verdienen, of in ieder geval zo snel mogelijk?

Module 6: Geld creëren is een keuze

In deze module ga ik nogmaals aan je vragen om een harde keuze te nemen en ik ga met je delen wat daar voor nodig is. Daarnaast deel ik met je wat je kunt doen als je even geen vertrouwen hebt en ik deel een ton redenen met je om NIET te wachten met geld manifesteren. Daarnaast deel ik een TON met mogelijkheden met je waarop geld jouw leven binnen kan komen om je te inspireren. EN ik deel met je wat een van de belangrijkste dingen is als het aankomt op VANDAAG meer geld in je leven aantrekken.

Module 7: Geld , liefde en Waarde

In deze module gaan we het hebben over jouw persoonlijke waarde en hoe dat gekoppelt is aan geld verdienen EN we gaan het hebben over de waarde van geld. Ik ga met je delen hoe je makkelijk je uurtarief opschroeft en wat er voor nodig is om op de meest simpele manieren je waarde te vergroten.

Bonus 20 – Hoe kun je minimaal 250 euro per uur verdienen?

Module 8: Vind je Money Flow

In deze module gaan we kijken hoe je geld verdienen ECHT makkelijk kan maken. Geld verdienen heeft een flow en een ritme en ik ga je helpen om dat te vinden. En we duiken dieper in op het proces van manifestie.

Module 9: Laat je geld drama los

HEEL veel mensen hebben heel veel drama om geld heen gecreëerd. In deze module help ik je om alle vormen van drama te ontdekken EN natuurlijk om ze voorgoed los te laten. EN ik doe een HELE bijzondere uitnodiging aan je!

Module 10: Het universum WIL dat je rijk wordt

Het Universum staat altijd voor je klaar en je kunt het Universum altijd alles vragen wat je wilt. In deze module leer ik je welke vragen je kunt stellen en hoe dat werkt. Daarnaast deel ik een script dat je helpt om dagelijks leiding te vragen. En daarnaast deel ik een paar HELE bijzondere, totaal buiten de box geld manifestatie verhalen met je die je hele bewustzijn kunnen shiften over wat jij denkt dat er mogelijk is.

Module 11: Wordt de rijke jij

In deze module ga ik je helpen om die rijke jij nogmaals te bevestigen en ga ik samen met je kijken wat er nu (vanuit jouw afstemming) dagelijks voor nodig is om IN je nieuwe identiteit te stappen.

Bonus 21: Ik BEN statements

Module 12: Uiteindelijk gaat geld niet over geld

In deze module komt alles samen. Ik deel nogmaals met je waar het manifesteren van geld ECHT om gaat. En als je DAT snapt, dan zul je nooit meer tekort ervaren.

Bonussen!

EN je ontvangt nog 2 hele speciale bonussen.

Bonus 1: Audio programma: mijn reis naar online succes twv €197,00

In deze audio serie deel ik precies met je:

 • Hoe ik rond ben gekomen toen ik nog geen klanten had.
 • Hoe ik in 18 maanden mijn inkomen heb opgebouwd naar 10.000 euro per maand.
 • Welke blokkades ik in het begin ben tegengekomen en hoe ik daar mee om ben gegaan.
 • En nog VEEL MEER.

Bonus 2: De opnames van de Jouw Miljoen Euro Bewustzijn Workshop

Je ontvangt lifetime toegang tot het programma en de bonussen en je kunt het dus zo vaak terugluisteren als je wilt.

EN je ontvangt ook toegang tot de Q&A Calls die zijn opgenomen toen ik het programma live gaf. Dit is nog eens meer dan 10 uur (!) aan waardevolle content!

Speciale december bonus.

Speciaal voor deze december actie voeg ik OOK de online workshop: Het Bewustzijn Achter Geld toe.

Dus mijn vraag aan jou: ben je er klaar voor om geld te verdienen door jezelf te zijn?

In het online programma Geld is Liefde 3.0 ga ik je daar mee helpen!

Lees HIER het Geld verdienen door jezelf manifesto waarin ik met je deel over wat ik geloof dat er voor nodig is om geld verdienen door helemaal jezelf te zijn!

En Geld is Liefde is niet “ZOMAAR” een online programma! Geld is Liefde is een innerlijke reis. En zodra je die reis hebt gemaakt, zul je NOOIT meer op dezelfde manier naar geld kijken!

In dit programma leer ik je alles over de energie van geld, over waarom geld bij de meeste mensen niet stroomt en wat er voor nodig is om daar een verschil in aan te brengen.
Ik help je met het zien van je geld blokkades en ik leer je wat er voor nodig is om ze te helen, zodat je het leven en de business kunt manifesteren waarvoor je hier op aarde bent.

Heel je geld blokkades en leef het leven waar je voor geboren bent! Dat is de kern van waar ik mensen mee help als Geld Mindset Coach, Wet van Aantrekkingskracht Expert en Business Coach voor bezielde Missie Ondernemers, creatievelingen, kunstenaars en artiesten en iedereen die geld wil verdienen door gewoonweg zichzelf te zijn.

Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat ik geboren was voor grootsheid en dat ik al mijn dromen kon realiseren! Maar dat was niet altijd het leven dat ik leefde…
Er zijn tijden geweest in mijn leven dat ik het erg zwaar heb gehad. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.
Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon. Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht. Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht wat ik maar kon leren. Door het leren en toepassen van de Wet van Aantrekkingskracht vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Wet van aantrekkingskracht gevolgd. Als er een Universitaire opleiding Wet van Aantrekkingskracht was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb over de jaren meer dan 100.000 euro geïnvesteerd in leren van de beste coaches. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen. Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om ECHT mijn droomleven en mijn droomonderneming te gaan creëren en toen kwam ik er eigenlijk pas achter hoeveel geld blokkades ik had.
Toen zag ik ZO duidelijk dat ik al die tijd in werk ben blijven hangen dat me ongelukkig maakte VOOR het geld. En toen pas kwam ik er ook achter wat er voor nodig is om geld te verdienen met je passie.
Dat geld moeilijk is, alleen maar kan komen door hard te werken en door af te zien, zit ZO diep in ons systeem. Maar met behulp van alles wat ik had geleerd door de Wet van Aantrekkingskracht te bestuderen brak ik keer op keer door iedere geldblokkade heen die ik tegenkwam.
Daardoor verdiende ik na 15 maanden al 2 keer zo veel als dat ik met mijn baan in loondienst ooit heb gedaan en na 3 jaar verdiende ik zelfs meer dan €50.000 euro per maand en nog voelde ik dat dat slechts het begin is van alles wat er mogelijk is. En je zult me altijd hetzelfde horen zeggen: het gaat niet om het geld, maar het gaat om het feit dat geld een krachtige spirituele transformatietool is die je uitdaagt om je volledige ruimte in te nemen en die je uitdaagt om altijd naar dat volgende niveau te groeien. En ik heb gemerkt dat ik niets lievers doe dan mensen daar mee te ondersteunen.

Dus als dat resoneert, nodig ik je met heel mijn hart uit deel te nemen aan het Online programma Geld is Liefde!

Wat zijn de voorwaarden voor deze actie?

Direct na aanmelding krijg je toegang tot alle modules van het programma. Heb je niet binnen een paar uur een welkomstmail ontvangen, mail dan naar [email protected] Er is dan iets mis gegaan en mijn team maakt het graag in orde voor je.

Je  krijgt lifetime toegang tot alle modules en bonussen.

Je mag het Geld is Liefde Programma GRATIS Bestellen. Als je voelt in je hart dat je een bijdrage wilt doen, dan is dat meer dan welkom. Je kunt bij het afrekenen zelf een bedrag uitkiezen. Dat mag alles zijn van 10 euro of ieder bedrag dat in je hart kloppend voelt. De opbrengt gaat (Na aftrek van een schatting door mijn accountant van wat we aan belasting moeten betalen) naar de Voedselbank.

De Actie loopt tot en met woensdag 16 december. Vrijdag 18 december maken we een bedrag over naar de Voedselbank. Ik zal via mijn nieuwsbrief delen wat we over hebben mogen maken. 100% eerlijk en transparant.

Als je in het verleden het Geld is Liefde programma hebt besteld en je hebt er voor betaald, is het niet mogelijk om nu geld terug te krijgen door deze actie.

Stuur gerust een mail naar [email protected] als je vragen hebt!

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor het Geld is Liefde programma via deze actie. Het is mogelijk om toegang te krijgen tot het Geld is Liefde programma via de School voor Wonderen. Via DEZE link kun je toegang krijgen de School voor Wonderen.

Wanneer is het online programma geld is Liefde NIET voor jou?

 • Als je op zoek bent naar een “Gouden pil” en niet bereid bent om het dagelijkse werk te doen dat OOK belangrijk is.
 • Als je een compleet stappenplan wil hebben om geld te verdienen. Dat is dit programma niet. Dan moet je instappen in een MLM of internet marketing programma. Mijn content gaat om energie, inzichten, inspiratie en afgestemde actie.
 • Als je jouw geld situatie wel goed vind en je hebt geen zin om tijd, energie of geld te investeren om deze materie tot je te nemen.
 • Als je geen zin hebt om alles uit het leven te halen dat er in zit.
 • Als je financiele situatie heel erg slecht is en je denkt dat dit een “makkelijke” manier is om dat om te draaien. Ik adviseer je dan om eerst mijn gratis schuldentraining te volgen (onder het kopje gratis.)

Maar als dat NIET geldt voor jou, meld je dan vandaag nog aan! 

Er geldt een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Er zit dus geen enkel risico aan!

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401