Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

He lieve co-creator…. Welkom!

Wat gaaf dat je mijn geld manifestatie boek hebt aangevraagd! Super dat je ook jouw geld mindset wil shiften en ongekende overvloed wilt creëren in jouw leven! De link komt in je mailbox. Niets ontvangen? Check je spam, ook daar niets? Mail dan naar [email protected] dan stuurt mijn team het naar je toe!

Het is mijn doel en mijn missie om mensen te helpen om hun geldblokkades te helen zodat ze het leven kunnen leiden waar ze voor geboren zijn. Met heel mijn hart wil ik je daar graag op iedere mogelijke manier mee helpen! Misschien wil je eerst met het Geld is Liefde boek aan de slag. En uiteraard is dat 100% ok en gaat dat SUPER waardevol voor je zijn. Maar misschien voel je NU al wel dat je MEER wilt leren en dat het onderwerp van geld manifesteren jou mateloos boeit! Als dat laatste op jou van toepassing is, dan heb ik de komende 48 uur een super speciaal aanbod voor je om 2 van mijn beste online programma’s te bestellen met maar liefst 70% korting. Je betaalt geen 94 euro ex BTW maar slechts 27 euro ex BTW.

Want ….Lieve co-creator…. Wat nu als geld nooit meer een probleem hoeft te zijn? Wat nu als je jezelf kunt bevrijden van iedere strijd die je met geld hebt? Wat nu als geld manifesteren gewoon iets is dat je kunt leren? Lees snel verder als dat uitspraken zijn waar je happy van wordt!

Lees snel verder om te zien wat je met deze Online Programma’s ontvangt!

Dit aanbod is nog zo lang geldig:

Geld is Liefde Manifestatie Bundel – Speciaal Aanbod

Wat als het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om geld te manifesteren? Wat nu als dat gewoon iets is dat je kunt leren?

Hoe dat precies werkt, leer ik je in de Geld is Liefde Manifestatie Bundel!

€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!! – Teersa van Weezel

Zeg eens eerlijk:
Leef jij ieder moment het leven waar je voor geboren bent?

Alles is energie. Geld ook!
We creëren onze eigen realiteit met onze gevoelens, gedachten en ons energieveld.
We hebben invloed op alles wat zich in deze realiteit bevindt.

Heel veel mensen weten dit al wel. Jij waarschijnlijk ook, aangezien je mijn affirmaties hebt aangevraagd. Maar alleen WETEN dat we onze eigen realiteit creëren, is helaas niet genoeg.

Ruim 15 jaar geleden leerde ik de Wet van Aantrekkingskracht kennen. En dat gaf me ZO’N goed gevoel. Nou ja, niet in de eerste instantie. In de eerste instantie was ik boos. Boos op mezelf, het Universum en alles en iedereen. Want ik had heel veel weerstand tegen het nemen van mijn eigen verantwoordelijkheid. Ik WILDE gewoon dat het iemand anders zijn schuld was dat ik mijn dromen niet waar kon maken en dat ik depressief en verslaafd was. Maar langzaam maar zeker opende de Wet mijn ogen voor wat er mogelijk kon zijn in mijn leven. Ik dacht dat ALLES op dat moment zou gaan shiften. Maar helaas bleek het nog niet zo makkelijk om de Wet ECHT te begrijpen en in ieder aspect van mijn leven te integreren.

Vanaf dat moment heb ik mijn leven gewijd aan het bestuderen van de wetten van Creatie, waaronder de Wet van Aantrekkingskracht. Niet in een keer full time. Maar over de jaren steeds meer en steeds intensiever. Nu ben ik op het punt gekomen dat ik kan zeggen: JA, ik WEET hoe Creatie werkt.
Ik weet precies hoe je deze wetten toe kan passen in je leven om alles te manifesteren waar je naar verlangt, inclusief geld. En ik doe niets liever dan dat met andere mensen te delen.

En dat is precies wat ik je in deze Geld is Liefde Manifestatie Bundel ga leren!

Wat ik hier met je leer heeft mij geholpen om eindelijk mijn beperkende overtuigingen over mezelf achter me te laten. EN het heeft me geholpen om alles te manifesteren in mijn leven waar ik naar verlang: een mega succesvol bedrijf, een prachtig huis, geweldige relaties en nog veel meer. En natuurlijk niet alleen de uiterlijke dingen, want spullen zijn maar spullen. Het mooiste cadeau is dat ik weet dat ik iedere dag vrij ben om mijn eigen pad te wandelen en dat ik NOOIT, maar dan ook nooit iets hoef te DOEN om geld te creëren als het niet 100% afgestemd is op alles wat voor mij belangrijk is.

En dat is ZO’N groot geschenk!

Ben je nieuw met (geld) manifesteren? Of ben je al langer bekend met de Wet van Aantrekkingskracht maar lukt het nog (net) niet om te manifesteren waar je werkelijk naar verlangt?

In deze bundel bied ik je alle informatie die je nodig hebt om een kwantumsprong te maken met jouw manifestatiekracht.

Ik was al jaren met de Wet van Aantrekkingskracht bezig voordat ik ECHT doorkreeg hoe de Wet werkte en wat ik precies miste om het ECHT te laten werken. Het is mijn wens voor jou dat jij door het volgen van de content in dit pakket jou kan helpen om een vele kortere weg te nemen dan ik.

In deze bundel heb ik mijn beste content verzameld die antwoord geven op de vragen die mensen me het allermeeste stellen als ze klaar zijn voor een volgende stap.

Dus wil je de Wet van Aantrekkingskracht ECHT leren kennen?

Heb je prachtige dromen die je NU waar wil maken zoals een prachtig huis, een succesvolle onderneming of financiële vrijheid?

Ben je er klaar mee om in hetzelfde kringetje te blijven hangen en wil je nu grote stappen nemen en eindelijk eens de grootsheid tot uitdrukking brengen die in je zit?

Dan gaat dit pakket je meer dan geweldige handvatten geven! Speciaal voor jou is de investering van dit pakket nu slechts 27 euro ex BTW in plaats van 47 euro ex BTW EN je krijgt er ook nog eens een gratis 2e online programma bij: Ontspannen leren geld ontvangen twv 47 euro ex BTW.

Wat zit er in dit pakket?

  1. Audio: een andere kijk op schulden. Heb je schulden? Of kun je net rondkomen en hou je nooit echt geld over? In deze krachtige audio leer ik je wat hoogstwaarschijnlijk de oorzaak is van je schulden en hoe je er voorbij kunt komen.
  2. Training: Hoe bevrijd je jezelf van je schulden? Dit is een hele uitgebreide training waarin ik super diep in ga op wat schulden energetisch gezien betekenen, waarom je ze hebt EN hoe je ze kan laten verdwijnen. OOK waardevol als je geen schulden hebt, maar rond de nul-lijn blijft hangen of niet de overvloed creëert waar je naar verlangt.
  3. Videotraining: Hoe ik mijn villa heb gemanifesteerd. In deze training leg ik stap voor stap uit hoe ik mijn villa heb gemanifesteerd. En ook al heb je geen villa, de stappen die ik je leer in deze training kun je toepassen op alles wat je wilt manifesteren.
  4. Online workshop: Hoe vul je jouw afstemdagboek in? Ik heb als voorbeeld mijn dagboek ingevuld en geef een ton met tips over hoe je het zelf kan doen. In deze training ben ik open, eerlijk en echt in wat ik wil manifesteren, hoe ik me afstem en hoe ik omga met de blokkades die ik tegen kom.
  5. Online Geld Mindset workshop. In deze krachtige online workshop leer ik je hoe je jouw inkomsten bij moet houden en wat er verder voor nodig is om een totale shift in mindset te bereiken.
  6. Geld is Liefde Manifestatie Cursus. In 4 online modules leer ik je exact wat er voor nodig is om een kwantumsprong te maken in je inkomsten. De volgende modules komen aan bod in deze cursus:

Module 1: Wat is de energie van geld? Wat is geld nu echt en waar komt geld werkelijk vandaan?
Module 2: Hoe kun je afstemmen op geld?
Module 3: Welke blokkades kom je tegen en hoe je kun je hier mee om gaan?
Module 4: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

EN tot slot ontvang je OOK nog het super krachtige online programma: Ontspannen leren Geld Ontvangen. 

In 9 audio modules komt het volgende aan bod:

Week 1: Altijd genoeg!
Overvloed is onze natuurlijke staat van zijn.

Week 2: Je krijgt wat je toestaat.
Het leven geeft je net zo veel als dat je kunt ontvangen.

Week 3: Passie brengt geld!
Doe datgene dat er voor zorgt dat je voelt dat je LEEFT!

Week 4: Maak je niet druk om de dingen die er niet toe doen.
Laat het makkelijk zijn!

Week 5: De economie rekent op je!
Genereer, repliceer en vier je successen!

Week 6: Laat geld circuleren!
Laat geld naar binnen stromen en laat geld naar buiten stromen.

Week 7: Laat je niet leiden door de omstandigheden.
Een visionair is succesvol onder alle omstandigheden.

Week 8: Laat contrast en weerstand voor je werken.
Zet de dingen in een nieuw daglicht totdat ze je bekrachtigen.

Week 9: Voeg waarde toe aan elkaars leven, wees excellent naar elkaar toe.
“Make people your business and people make you their business.”

Dat is dus een TON met waardevolle content voor een prijs die nergens op slaat! Slechts 27 euro ex BTW.

Maar ik ga je garanderen dat als je de content volgt EN implementeert (er dus ECHT mee aan de slag gaat!) dat je leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Met inzet en doorzettingsvermogen kan dit de BESTE 27 euro zijn die je OOIT in jezelf hebt geïnvesteerd!

Heb je vragen? Mail dan naar [email protected] of bestel snel dit krachtige pakket.

Er geldt een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Mocht het zijn dat dit pakket niet is wat je er van verwacht, dan mail je ons en ontvang je binnen 14 dagen je investering terug.

Geld is Liefde Manifestatie Bundel – Speciaal Aanbod

Na ons gesprek, wat eigenlijk een bevestiging was die ik nodig had en de start gaf om een en ander aan te passen op mijn website/business….met het juiste gevoel erbij, want daar stroom ik van over, gelijk 2 nieuwe klanten erbij en in 2 dagen dus ruim €1000 verdient….zo cool….dus we stromen weer verder……DANK JE WEL MAARTJE! X” – Monica Job

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401