Loading Quotes...

Geld is Liefde Event: Manifesteer jouw VIP Lifestyle!

13 oktober vindt het volgende Geld is Liefde Event plaats en dit event staat helemaal in het teken van het manifesteren van jouw VIP Lifestyle! 

LET OP! Al eenderde van de tickets is verkocht in de presale!

Je hebt super mooie dromen, je GEEFT veel aan de mensen om je heen en aan je klanten maar de vraag is: Ben jij een VIP in je eigen leven? Geef jij ook aan jezelf? Durf jij het aan om jezelf op de eerste plek te zetten? Om van jezelf een Very Important Person te maken in je eigen leven? Want alleen vanuit de volheid die je bent, vanuit jouw hoogste energie, kun je er ECHT voor anderen zijn! 

 • We hebben allemaal super mooie dromen, maar we willen ook goed doen in het leven en voor de mensen om ons heen.
 • We willen de lifestyle, goed voor onszelf zorgen en onszelf het allerbeste gunnen, maar we willen ook delen en geven en waarde bieden aan de mensen om ons heen.
 • We willen een VIP zijn, maar we willen ook nederig en dankbaar zijn en we willen dat mensen het fijn vinden om bij ons in de buurt te zijn.
 • We willen een VIP zijn, maar we willen ook onze ogen niet sluiten voor wat andere mensen nodig hebben.
 • We willen een VIP zijn, maar zijn onbewust ook bang om alles te verliezen, om te falen en om “naïef” gevonden te worden.
 • We willen een VIP zijn, een VIP service aan onze klanten bieden maar OOK kunnen ontvangen en vanuit flow manifesteren, dus hoe combineer je dat allemaal? 

We willen een VIP zijn maar diep van binnen weten we ook dat het daar niet werkelijk om draait en dat het slechts de kers op top is. En hoe werkt dat precies? Hoe kun je je afstemmen op de VIP lifestyle, de uitkomsten loslaten en tegelijkertijd al super dankbaar zijn voor wat er nu is, JUIST zodat je MEER kan manifesteren.

Met die vragen en nog veel meer gaan we aan de slag op het Geld is Liefde Event: Manifesteer jouw VIP Lifestyle op vrijdag 13 oktober! 

En om jou maximaal te helpen om jouw VIP lifestyle in de wereld te zetten word je deze dag als een ware VIP behandelt! 

 

 

 

 

Het event vindt plaats in het unieke en spectaculaire Tobacco Theater in Amsterdam! Slechts 10 minuten lopen vanaf Centraal Station of eenvoudig te bereiken vanaf een van de Parkeren en Reizen plekken aan de rand van de stad.

Het Tobacco Theater is een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af!

Wij hebben het gehele pand exclusief afgehuurd! Negen prachtige zalen met de acht meter hoge Theaterzaal als blikvanger, een eigen keuken-equipe op Michelin niveau en een gepassioneerde club medewerkers en altijd op weg naar nieuwe avonturen met hun hooggeëerde gasten.

Wat gaat er aan bod komen op deze geweldige dag? 

 • We gaan aan de slag met alle vraagstukken die hierboven vermeld staan.
 • We gaan aan de slag met de vraag hoe jouw VIP Lifestyle er dan precies uit ziet?
 • We gaan alle blokkades tackelen die je tegenkomt bij het vormgeven van jouw VIP Lifestyle.
 • Ik ga je leren hoe je constant kunt uplevelen op ieder vlak en hoe je daarbij omgaat met angsten en onzekerheden.
 • We gaan niet alleen maar praten maar ook praktisch EN interactief aan de slag gaan.

Je gaat naar huis met een hoofd vol inzichten, met een MEGA shift in bewustzijn en VOL inspiratie. Het doel van ieder Geld is Liefde Event is altijd dat je tegen jezelf zegt: “Ik ga na dit event nooit meer dezelfde persoon zijn!”

Ik ben een meester in afstemmen en ik stem af op mijn events op de meest krachtige manier. Op mijn events gebeurt iets magisch. Kijk de testimonials onder aan de pagina om te zien wat ik bedoel en wat mensen ervaren. Want je moet het ervaren om echt te begrijpen waar zo’n dag over gaat. VOEL je dat je dit event niet mag missen? Zie dat als een signaal van het universum dat je er bij moet zijn en dat je er 100% zeker waardevolle inzichten uit gaat halen. Ik kan salespagina’s vol schrijven, maar waar het werkelijk om gaat is dat je leert te vertrouwen op dat gevoel en op “de roep.” Je ziel weet altijd waar het moet zijn en wat het moet doen en daarnaar leren luisteren is goud waard!

En ik doe dit niet alleen! Want ik heb EPIC VIP Gasten! 

De dagvoorzitter is niemand minder dan Jörgen Raymann!

Jörgen is onder meer cabaretier, motivational speaker en schrijver. Hij heeft een mega mooie carrière opgebouwd in de TV wereld met ondermeer het presenteren van ‘The Comedy Factory’ bij de NPS. Zijn definitieve doorbraak kwam snel daarna met het veelzijdige late-night-programma ‘Raymann is Laat’, later getiteld ‘zo: RAYMANN’, waarin Tante Es vooral de show steelt. Het programma beleefde in 2011 het 10-jarig bestaan. In 2013 werd het 25e seizoen van de late-night-show uitgezonden, hetgeen een unicum genoemd kan worden in Hilversum.

Maar Jörgen is niet alleen grappig, hij heeft ook persoonlijke affiniteit met het onderwerp geld! 
Jörgen Raymann verdiende heel erg veel geld tijdens zijn jaren op de tv. En toen dat werd geschrapt is zijn inkomen drastisch achteruit gegaan.
Hij verdiende een miljoen euro per jaar met vooral zijn theatershows en tv-programma’s (Raymann Is Laat en Zo: Raymann). “Ik dacht dat ik onmisbaar was en werd een arrogante lul.” Het lukte hem niet om een TV-show te verkopen en dat gecombineerd met een stomme investering, stond hij ineens een half miljoen rood. De Porsche moest weg en er moest worden bezuinigd en opeens werd zijn luxe villa van ruim 500 vierkante meter in Almere een last in plaats van een zegen. 

Hij heeft een boek geschreven over zijn schuld, zijn drugsgebruik en de lessen die hij er van geleerd heeft en uiteraard gaat hij er op het Geld is Liefde event alles over delen, MET uiteraard de komische noot die we van hem gewend zijn!

En ik heb een verschrikkelijk gave gastspreker! 

En wie dat is hou ik nog even geheim. Deze man heeft een ingrijpend verhaal dat je een heel ander inzicht gaat geven over dankbaarheid en (financiele) vrijheid. Hij zal je laten zien hoe rijk we eigenlijk al zijn en wat er voor nodig is om een shift in mindset te bereiken, WAT je situatie ook is.

Ben jij er ook klaar voor om jouw leven (en jouw business) te uplevelen?

Ben jij er ook klaar voor om jouw VIP lifestyle te gaan leven?

Ben jij er ook klaar voor om jezelf alles van de wereld te gunnen EN mooie dingen te doen in de wereld?

Meld je dan nu aan voor het Geld is Liefde Event op vrijdag 13 oktober 2017!

Er is maximaal plek voor 250 gasten waarvan al ruim eenderde van de plekken opgevuld zijn in de presale! De verwachting is dat het event volgeboekt zal zijn, dus als je er bij wilt zijn, reserveer dan snel jouw ticket!

Praktische details!

Het Geld is Liefde Event vindt plaats op vrijdag 13 oktober in het Tobacco Theater in Amsterdam. HIER is een link naar de website en de routebeschrijving. Het Tobacco Theater ligt 10 minuten van het Centraal Station en HIER kun je alles lezen over Parkeren en reizen in Amsterdam.

Het event is volledig verzorgd. Je ontvangt koffie, thee en lekkers bij binnenkomst. Je ontvangt een culinaire super de luxe lunch en we sluiten om 17.30 af met een borrel en allerlei lekkere hapjes. Geef dieetwensen tijdig door via info@maartjekoper.nl

De inloop en registratie is vanaf 09.00
We starten om 10.00
Van 17.30 tot 19.00 is er een borrel met heerlijke hapjes.

Je ontvangt GEEN los ticket voor het event. Je naam staat op de lijst en bij binnenkomst kun je je registreren. Je ontvangt in de week van het event nog wel een mail met nogmaals alle gegevens, maar schrijf de datum en alle details alvast in je agenda zodra je jouw ticket hebt geboekt!

Jouw investering! 

Investering inclusief vroegboekkorting voor dit super de luxe VIP Event 317 euro ex BTW of 2 termijnen van 167 euro ex BTW. 

De uiteindelijke ticketprijs zal 377 euro ex BTW worden, maar jij kunt jouw ticket nu aanschaffen met een speciale vroegboekkorting. Jouw investering bedraagt dan 317 ex BTW OF 2 termijnen van 167 ex BTW. 

Nogmaals: Er is plek voor maximaal 250 gasten waarvan al ruim 30 plekken opgevuld zijn! De verwachting is dat het event volgeboekt zal zijn, dus als je er bij wilt zijn, reserveer dan snel jouw ticket! Als je er bij wilt zijn, maar er is een reden dat je nu niet kunt betalen (je bent op vakantie, geen veilige verbinding, tijdelijk cashflow tekort etc.) Mail dan naar info@maartjekoper.nl. We sturen je dan de factuur zodat je later kunt betalen, maar dan ben je gegarandeerd van een plek!

Bonussen! 

 • Direct na aanmelding ontvang je de opnames van het Geld is Liefde Event van juni 2017 met als thema: Geldgeheimen ter waarde van 477 euro ex BTW.
 • Na afloop van het event ontvang je de opnames van het Event van 13 oktober zodat je alle content terug kan kijken!

Yes, Maartje ik ben ER BIJ!!!

Yes, Maartje ik ben ER BIJ! En ik betaal in 2 termijnen

Testimonials!

De vorige Geld is Liefde Events waren EPIC! Kijk hier voor een sfeerimpressie van het vorige Geld is Liefde Event en luister naar wat mensen zeggen over het Geld is Liefde Event!