Loading Quotes...

Geld is Liefde Event: Manifesteer jouw VIP Lifestyle!

Dit event is geweest en aanmelden is niet meer mogelijk!

Mocht je de opnames aan willen schaffen als deze beschikbaar zijn, mail dan naar info@maartjekoper.nl

13 oktober vindt het volgende Geld is Liefde Event plaats en dit event staat helemaal in het teken van het manifesteren van jouw VIP Lifestyle! 

Je hebt super mooie dromen, je GEEFT veel aan de mensen om je heen en aan je klanten maar de vraag is: Ben jij een VIP in je eigen leven? Geef jij ook aan jezelf? Durf jij het aan om jezelf op de eerste plek te zetten? Om van jezelf een Very Important Person te maken in je eigen leven? Want alleen vanuit de volheid die je bent, vanuit jouw hoogste energie, kun je er ECHT voor anderen zijn en kun je de meest waardevolle content creëren die ECHT een verschil maakt in het leven van je klanten!

Je hebt super mooie dromen en je GEEFT veel, maar je hebt ook verlangens die je waar wilt maken. Ze sluimeren, ze wroeten en ze roepen je zachtjes, maar je drukt ze nog wel omdat je altijd hebt geleerd dat het egoïstisch is om die verlangens te hebben. Je hebt geleerd dat je EERST aan een ander moet denken, dat de dingen die je wilt niet “nodig” zijn.

Diep van binnen nodigt het woord VIP je uit om het eens goed te onderzoeken. Je voelt dat het iets van je wilt. Iets in het woord resoneert met je, maar je rent er net zo hard voor weg. Want wie ben JIJ om geld, succes, een mooie auto of een luxe hotel te willen als er ZO veel mensen in de wereld zijn die het niet goed hebben. Moet je niet eerst aan HEN denken? Want diep van binnen weet je dat je een goed mens bent. En soms lijkt het heel makkelijk om jezelf al het moois van de wereld te gunnen, maar soms word je volledig verscheurd tussen je verlangens en wat je denkt dat je moet geven en dat je ook gewoon een nederig en dankbaar mensen bent. EN zo ben je ook opgevoed. Je hoort het mensen nog zeggen:

“Je kan nu eenmaal niet ALLES hebben.” of: “Beter een vogel in de hand, dan 10 in de lucht.” of deze:”Wees toch realistisch, dat soort dingen zijn nu eenmaal niet voor ons ‘gewone’ mensen weggelegd.”

En wat als je alles verliest? Wat als je niet meer zonder luxe kunt? Wat als je verwend raakt of naast je schoenen gaat lopen? Wat als je alleen nog maar aan jezelf kunt denken?

En eigenlijk draait het toch niet om geld en om de materiële dingen? Moet je niet gewoon tevreden zijn met wat je hebt in plaats van altijd maar meer, meer, meer willen? Want geld an sich maakt niet gelukkig, dat weten we allemaal. En hoe werkt dat precies? Hoe kun je je afstemmen op de VIP lifestyle, de uitkomsten loslaten en tegelijkertijd al super dankbaar zijn voor wat er nu is, JUIST zodat je MEER kan manifesteren.

En een VIP leven, heeft in de eerste instantie NIETS te maken met het mooie huis, designer kleren kopen of rode loper feestjes. Het heeft er mee te maken dat je jezelf alles GUNT waar je ziel naar verlangt, WAT dat ook is. Het heeft er mee te maken dat je jouw volste leven leeft, je missie in de wereld zet en jezelf de totale en complete vrijheid geeft om ieder verlangen dat door jou heen geboren wil worden, moeiteloos kunt manifesteren omdat jij de meest krachtige creator bent die je kunt zijn. En alleen vanuit de service die alleen JIJ kunt bieden en vanuit de reden waarom jij hier op aarde bent, is de lifestyle, het geld en het succes ECHT belangrijk en kun je er echt van genieten.

Maar dit is waar het op neer komt: diep van binnen voel je dat je een verlangens hebt om een krachtige creator te zijn! En misschien wel een van de meest krachtige creators die je kent.

Je WILT een meestermanifestator zijn en een VIP Leven creëren. Een leven waarin je alles kan manifesteren waar jij naar verlangt!

Je WILT naar de top gaan. Je wilt alles uit het leven halen wat er in zit. Je wilt DIE persoon zijn! Je voelt diep van binnen dat je MEER wilt creëren dan iedereen om je heen.

En wat is daar voor nodig en wat kom je daar allemaal in tegen? Met die vragen en nog veel meer gaan we aan de slag op het Geld is Liefde Event op basis van deze 6 thema’s die we die dag uit gaan diepen aan de hand van een krachtig en inspirerend werkboek:

  1. Wat wil je ECHT manifesteren?
  2. Wat GUN je jezelf?
  3. Welke beperkende overtuigingen houden je tegen om de VIP te zijn die je wilt en kunt zijn
  4. Wie BEN je? Wat is je rijke identiteit?
  5. Wat is jouw waarde en ben je bereid om die waarde te geven EN te ontvangen?
  6. Wat is het script van jouw nieuwe VIP leven?

Ik deel een script met je, affirmaties en alle tools die je kunt gebruiken om door je blokkades heen te breken op dit gebied zodat je de vrijheid kunt manifesteren waar JIJ naar verlangt.

Ik ga je leren hoe je constant kunt uplevelen op ieder vlak en hoe je daarbij omgaat met angsten en onzekerheden.

We gaan niet alleen maar praten maar ook praktisch EN interactief aan de slag gaan.

En ook voor en NA deze dag gaan we samen aan de slag. Na het event hebben we nog 2 weken lang contact in een besloten Facebookgroep waarin ik iedere vraag beantwoord die naar aanleiding van het event bij je naar boven is gekomen. Ik hou livestreams, we chatten, we blikken terug EN we zorgen er voor dat je wat je hebt geleerd tijdens deze EPIC dag ook ECHT in je leven gaat integreren.

DURF je jezelf te verwennen met deze EPIC en transformerende dag? GUN je jezelf deze dag vol luxe en overvloed? Voel je, net als ik, dat je deze investering WAARD bent? 

En om jou maximaal te helpen om jouw VIP leven in de wereld te zetten word je deze dag als een ware VIP behandelt! 

 

 

 

 

Het event vindt plaats in het unieke en spectaculaire Tobacco Theater in Amsterdam! Slechts 10 minuten lopen vanaf Centraal Station of eenvoudig te bereiken vanaf een van de Parkeren en Reizen plekken aan de rand van de stad.

Het Tobacco Theater is een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af!

Wij hebben het gehele pand exclusief afgehuurd! Negen prachtige zalen met de acht meter hoge Theaterzaal als blikvanger, een eigen keuken-equipe op Michelin niveau en een gepassioneerde club medewerkers en altijd op weg naar nieuwe avonturen met hun hooggeëerde gasten.

Je gaat naar huis met een hoofd vol inzichten, met een MEGA shift in bewustzijn en VOL inspiratie. Het doel van ieder Geld is Liefde Event is altijd dat je tegen jezelf zegt: “Ik ga na dit event nooit meer dezelfde persoon zijn!”

Ik ben een meester in afstemmen en ik stem af op mijn events op de meest krachtige manier. Op mijn events gebeurt iets magisch. Kijk de testimonials onder aan de pagina om te zien wat ik bedoel en wat mensen ervaren. Want je moet het ervaren om echt te begrijpen waar zo’n dag over gaat. VOEL je dat je dit event niet mag missen? Zie dat als een signaal van het universum dat je er bij moet zijn en dat je er 100% zeker waardevolle inzichten uit gaat halen. Ik kan salespagina’s vol schrijven, maar waar het werkelijk om gaat is dat je leert te vertrouwen op dat gevoel en op “de roep.” Je ziel weet altijd waar het moet zijn en wat het moet doen en daarnaar leren luisteren is goud waard!

En ik doe dit niet alleen! Want ik heb EPIC VIP Gasten! 

De dagvoorzitter is niemand minder dan Jörgen Raymann!

Ik ben MEGA enthousiast dat Jörgen deze dag gaat presenteren. De meeste mensen kennen hem als cabaretier en radio- en tv persoonlijkheid (oa ‘The Comedy Factory,’ ‘Raymann is Laat.’) Maar wist je dat Jörgen ook motivational speaker en schrijver is EN dat hij gementord is door Stedman Graham (de man van Oprah Winfrey)?

Jörgen is niet alleen grappig, hij heeft ook persoonlijke affiniteit met het onderwerp geld en hij heeft een passie voor mensen helpen om hun missie te ontdekken en te volgen!

Tijdens het lezen van zijn boek en het voorgesprek dat we hadden herkende ik ZO veel in zijn persoonlijke reis: de “zoektocht” naar wat “het” nu eindelijk is dat hij behoort te doen. Het volgen van het spoor van broodkruimeltjes waarbij hij zichzelf eindelijk toestemming gaf om het podium te beklimmen en het gevoel van “thuis” te vinden. Maar ook gewoon het “mens-zijn” en het falen en daar TOCH weer van leren en AL die dingen gebruiken om VERDER te komen in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten.
Jörgen Raymann verdiende heel erg veel geld tijdens zijn jaren op de tv. En toen dat werd geschrapt is zijn inkomen drastisch achteruit gegaan.
Hij verdiende een miljoen euro per jaar met vooral zijn theatershows en tv-programma’s. “Ik dacht dat ik onmisbaar was en werd een arrogante lul.” Het lukte hem niet om een TV-show te verkopen en dat gecombineerd met een stomme investering, stond hij ineens een half miljoen rood. Hij had altijd een droom om op zijn 50e met zijn vrouw in een prachtige Aston Martin naar het buitenland te rijden en de gaan varen, maar helaas moest die droom weer (tijdelijk) in de ijskast.

Hij heeft een boek geschreven over zijn schuld en de lessen die hij er van geleerd heeft. In zijn boek komt onder meer “Think and grow rich” aan bod en hij geeft ook aan dat hij geloofd dat als je werkelijke verlangens hebt, dat het Universum je altijd steunt om ze waar te maken. En uiteraard gaat hij er op het Geld is Liefde event alles over delen, MET uiteraard de komische noot die we van hem gewend zijn! Ik ben super onder de indruk van zijn diepgang en hoe hij de lessen die hij heeft geleerd over brengt en ik ben ZO super enthousiast en dankbaar dat hij er bij is 13 oktober!

En ik heb een verschrikkelijk gave gastspreker! 

En wie dat is hou ik nog even geheim. Deze man is een bekend auteur en heeft een ingrijpend verhaal dat je een heel ander inzicht gaat geven over dankbaarheid en (financiële) vrijheid. Hij zal je laten zien hoe rijk we eigenlijk al zijn en wat er voor nodig is om een shift in mindset te bereiken, WAT je situatie ook is. Deze spreker zal je gegarandeerd niet onaangeroerd laten en zal van alles in je los maken!

Dus …. Ben jij er ook klaar voor om jouw leven (en jouw business) te uplevelen?

Ben jij er ook klaar voor om jouw VIP lifestyle te gaan leven?

Ben jij er ook klaar voor om jezelf al het moois van de wereld te gunnen EN mooie dingen te doen in de wereld?

Meld je dan nu aan voor het Geld is Liefde Event op vrijdag 13 oktober 2017!

Er is plek voor maximaal 200 gasten op dit VIP event. Ben jij een van de meest krachtige creators van Nederland die hierbij aanwezig gaat zijn? 

Praktische details!

Het Geld is Liefde Event vindt plaats op vrijdag 13 oktober in het Tobacco Theater in Amsterdam. HIER is een link naar de website en de routebeschrijving. Het Tobacco Theater ligt 10 minuten van het Centraal Station en HIER kun je alles lezen over Parkeren en reizen in Amsterdam.

Het event is volledig verzorgd. Je ontvangt koffie, thee en lekkers bij binnenkomst. Je ontvangt een culinaire super de luxe lunch en we sluiten om 17.30 af met een borrel en allerlei lekkere hapjes. Geef dieetwensen tijdig door via info@maartjekoper.nl

De inloop en registratie is vanaf 09.00
We starten om 10.00
Van 17.30 tot 19.00 is er een borrel met heerlijke hapjes.

Je ontvangt GEEN los ticket voor het event. Je naam staat op de lijst en bij binnenkomst kun je je registreren. Je ontvangt in de week van het event nog wel een mail met nogmaals alle gegevens, maar schrijf de datum en alle details alvast in je agenda zodra je jouw ticket hebt geboekt!

Jouw investering! 

Investering  voor dit super de luxe VIP Event is 377 euro ex BTW of 2 termijnen van 197 euro ex BTW. Dit is geheel verzorgd, op een super de luxe locatie, met super catering EN bonussen!

Bonussen! 

  • Direct na aanmelding ontvang je de opnames van het Geld is Liefde Event van juni 2017 met als thema: Geldgeheimen ter waarde van 477 euro ex BTW.
  • Na afloop van het event ontvang je de opnames van het Event van 13 oktober zodat je alle content terug kan kijken!
  • EN vooraf en 2 weken na afsluiting van het event connecten we in een besloten Facebookgroep en beantwoord ik alle vragen die nav het event bij je omhoog zijn gekomen.

Dit event is geweest en aanmelden is niet meer mogelijk!

Testimonials!

De vorige Geld is Liefde Events waren EPIC! Kijk hier voor een sfeerimpressie van het vorige Geld is Liefde Event en luister naar wat mensen zeggen over het Geld is Liefde Event!

Voel je dat je er bij moet zijn? 

Voel je ook de energie die die dag gegenereerd gaat worden en wil je daar op instappen?
Voel je de energetische uitnodiging van het Universum over de energie die deze dag tot leven gaat komen en waar jij deel van uit wilt maken?
Voel je diep van binnen dat dit een bijzondere ervaring gaat worden die je niet mag missen?
Volg dat gevoel dan!
Ik kan je 100.000 verstandelijke redenen geven om deze dag niet te willen missen (en dat doe ik ook wel op de event pagina) maar waar het op neer komt is dat ik iedereen wil leren luisteren naar “de roep.”
Als je weet hoe je naar “de roep” moet leren luisteren, dan maakt dat je leven 100x makkelijker, want je hoeft nooit meer te piekeren of iets wel of niet de juiste stap is. Je WEET het gewoon.
De roep die je van binnen voelt. Of dat nu je missie is, wat je wilt doen op een dag, de dingen die je wilt ervaren en creëren in je leven OF de events die je wilt bezoeken en de mentors die je in je leven toe wilt laten.
Ik KAN een van die mentoren zijn in jouw leven.
Een van die personen die je laat zien dat het ANDERS kan.
Dat er zo veel meer mogelijk is dan je nu denkt.
Dat, ook al zit je vast en verdien je niet veel geld, dat je over 3 jaar tonnen per jaar kunt verdienen. Een leven kan leven wat totaal voorbij gaat aan al je wildste verwachtingen en dromen.
Ik had gisteren nog zo’n moment van intense dankbaarheid. Zo’n moment dat het tot me doordrong wat ik de afgelopen 3 jaar heb neergezet. EN het volledige besef dat het voor mij nog maar het begin is.
Dat er nog steeds ZO veel meer mogelijk is.
En niet alleen voor mij. Maar ook voor jou. Want ik zeg altijd: ‘Als ik het kan, kunnen heel veel meer mensen het.’ en dat meen ik serieus. Ik heb namelijk alles wat ik nu weet om dit imperium op te bouwen en om dit leven voor mezelf te creëren, de afgelopen jaren geleerd.
En dat kun jij dus ook leren.
En dat doe ik iedere dag. En OOK op 13 oktober. En geloof me: het is MEGA waardevol om een dag UIT je leven te stappen en je te omringen met een “Alles is mogelijk – VIP energie.” Dat gaat nog MAANDEN, of zelfs jaren doorwerken.
Het is altijd mijn intentie en dat van mijn hele team en iedereen die bijdraagt aan deze waardevolle dagen om events te creëren waarnaar mensen zeggen: “Mijn leven gaat na vandaag nooit meer hetzelfde zijn.” En ik voel me super gesteund door het Universum om dit te manifesteren. Want ik weet niet HOE. Ik vertrouw 100% op het Universum wat betreft het HOE. Ik weet alleen maar dat jij en ik en alle andere krachtige co-creators die dag samen hoeven op te draven, dat we de energetische ruimte openen waarbinnen dat soort wonderen mogelijk zijn en dat er vervolgens iets magisch gebeurt.
En hoe graag we het ook allemaal “alleen” willen doen.
Hoe graag we ook willen roepen dat we “niemand anders nodig hebben.”
Hoe graag we ook willen laten zien dat we “beter” zijn of ergens al lang voorbij zijn gegroeid. Het feit is: we hebben elkaar nodig.
We hebben elkaar nodig om magie te creëren, om stappen te nemen, om te groeien en om geïnspireerd te worden.
We hebben elkaar nodig om de creativiteit in onszelf NOG verder aan te boren.
We hebben elkaars netwerk, kracht, steun, motivatie, inzichten en inspiratie nodig om ECHT verder te komen.
En daar zijn dit soort events super geschikt voor.
Dat en nog 100.000 andere dingen.
En Ja… het is OOK voor jou als beginnend ondernemer. JUIST JIJ hebt de kans om gelijk in je grootsheid te springen. Juist jij kunt gelijk vanuit magie gaan manifesteren.
Waarom zou je eerst een paar jaar willen stoeien? Waarom zou je eerst een paar jaar afzien voordat je succes gaat creëren? Omdat dat is wat nu eenmaal bij het ondernemerschap hoort? Is dat geen oud patroon dat we nu eindelijk los kunnen gaan laten? Lijkt me wel!
Met heel mijn hart nodig ik je dus uit om er bij te zijn. Voel je de roep?
Meld je dan vandaag nog aan!

Dit event is geweest en aanmelden is niet meer mogelijk!