Loading Quotes...

Geld is Liefde Event juni 2017 – Geldgeheimen

Dit event is reeds geweest. Heb je het gemist en wil je de opnames bekijken? Je krijgt ze nu als bonus door je aan te melden voor het Geld is Liefde Event van oktober 2017. Lees er HIER alles over. 

Kijk hier voor een korte video terugblik van het Geld is Liefde Event 2016.

Het topic van het Geld is Liefde Event 2017 is: Geld Geheimen. 

Ik heb een ongelooflijk grote groei doorgemaakt met mijn bedrijf in 2016. Ten opzichte van 2015 heb ik mijn inkomsten vertienvoudigd. En ook dit jaar heb ik al weer een grote sprong genomen. En dat was niet per ongeluk!

Ik heb geweldige mentors, ondernemers en coaches om me heen verzameld, die me alles hebben geleerd wat ik moest weten om deze stap te kunnen nemen.

En ik heb ze allemaal uitgenodigd om deze waardevolle informatie met jou te delen gedurende dit geweldige event. 

EN uiteraard deel ik OOK al mijn “Geld Geheimen” met jou!

De sprekers

Brigitte van Tuijl

De eerste spreker is mijn geweldige coach en mega succesvol Internationaal onderneemster, mindsetcoach en auteur Brigitte van Tuijl. Brigitte leert ondernemers alles over “The Art of Devine Selfishness – How to transforms your life, your business & the world by putting yourself first.” Ik heb EXTREEM veel van Brigitte geleerd. Brigitte is er een meester in om mensen te leren om hun onderneming zo in te richten dat het 100% bij hen past EN TOCH hun gelddoelen kunnen halen en een groots bedrijf te kunnen bouwen. Brigitte biedt high end coaching aan vrouwelijke ondernemers en heeft daarnaast geweldige online business programma’s en een groeiend membershipprogramma: Rise. Lees HIER alles over Brigitte.

Kat Loterzo

De tweede spreker spreekt via livestream en dat is mijn (andere) geweldige coach Kat Loterzo. Twee en een half jaar geleden heb ik mijn aller eerste online product bij Kat gekocht: een audio serie van 97 dollar over hoe je jouw eigen online cursus creëert. Sindsdien heb ik bijna ieder programma gevolgd dat ze heeft gegeven en zit ik nu in haar Elite Coaching Programma. En dat zijn VEEL programma’s. Kat is namelijk een STER in actie nemen. “Allignment en ass-kickery” Dat is HAAR ding en dat doet ze MEGA goed. Kat is auteur van ontelbaar Amazon boeken, heeft meer dan 200 online programma’s gelanceerd en runt een internationaal miljoenen bedrijf. Ze geloofd dat je ALLES kan creëren, helemaal op jouw manier en dat is precies wat ze leert aan haar klanten! Kat geloofd niet in besparen, maar wel in geld creëren en hoe ze dat precies doet, leert ze uiteraard ook aan jou tijdens het Geld is Liefde Event. Lees HIER alles over Kat.

Veronique Prins

De derde spreker is mijn lieve vriendin en kick ass business coach Veronique Prins. Ze is MEGA goed in strategie en ACTIE nemen. OMG ik HOU van haar, want ze is ook nog eens ONWIJS grappig en ja, ook super lief.

Veronique is al meer dan 25 jaar ondernemer en Je zaak voor Elkaar is haar vijfde bedrijf, gestart in 2013. Ondanks haar jarenlange ervaring als ondernemer en feit dat ze meerdere bedrijven succesvol had gemaakt, was het eerste jaar van het bedrijf waarin ze werkelijk haar hart volgde, redelijk dramatisch met nauwelijks omzet. Met hulp van een coach maakte ze in april 2014 een nieuwe start en binnen 18 maanden bereikte ze de ‘six figures’. Van haar coach leerde ze dat succesvol ondernemen meer is dan goed zijn in je vak. Dat je productaanbod, je strategie, je mindset en je acties iedere dag in lijn moeten liggen met het doel dat je wilt bereiken. Zo heeft ze geleerd de regie over haar  omzet en daarmee haar leven te in eigen hand te nemen. En daarmee leeft ze iedere dag zakelijk en privé met haar gezin haar mooiste leven. Lees HIER alles over Veronique.

Merlijn Wolsink

De vierde spreker is mijn lieve vriend en magiër Merlijn Wolsink. Merlijn werkt met de methode Acces Conciousmess™ Access Consciousness™ is een enorm grote verzameling pragmatische, makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen – de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen. Ik heb ZO veel van Merlijn geleerd over Geld dit jaar. Ik ben begin 2016 bij zijn workshop: “Geld, seks en Oordelen, kun jij ze ontvangen?” geweest en sindsdien ben ik FAN. Zijn energie is transformerend van mensen. Zijn oordeelloosheid DOET iets met je. Ik heb dit jaar ook online het programma: “Geld, seks en Oordelen” samen met Merlijn gegeven en dit programma was EPIC. Ik ben ZO trots dat hij ook weer op dit event zijn kennis en energie met ons komt delen! Lees HIER alles over Merlijn.

Demian Beenakker

De laatste spreker is Demian Beenakker. Demian is ondernemer met een eigen kijk op internet ondernemen en marketing en inmiddels eigenaar van twaalf webwinkels en vele website’s die jaarlijks hun omzet en winst verhogen. Demian focust zich met name op de dingen die echt werken en minder op trends en hypes. Een van de peilers waarmee de bedrijven zijn opgebouwd is adverteren. Op zijn 16e had Demian voor het eerst een betaalde advertentie in de krant geplaatst en hieruit kwamen direct hele goede resultaten. Sindsdien zijn er warme gevoelens voor adverteren ontstaan en is dat later in het ondernemerschap alleen maar warmer geworden. Ondernemen, adverteren en persoonlijke groei zijn de 3 passies die er iedere dag voor zorgen dat hij vrolijk zijn bed uit komt. Voor zijn persoonlijke groei is hij dagelijks beoefenaar van de Wim Hof methode en heeft daar samen met een groep afgelopen jaar de Kilimanjaro in 32 uur tijd (record) mee beklommen. Een uitdaging die hem de rest van z’n leven bijblijft en motiveert.

Maartje Koper

EN uiteraard deel ik zelf ook al mijn “Geldgeheimen” met jou! Ik ben in juli 2014 gestart met mijn onderneming. Ik ben gestart om mensen te leren over Bewuste Creatie en de Universele wetten van Creatie, zoals de Wet van Aantrekkingskracht. Al snel liep mijn bedrijf goed en begon ik mensen te leren over ondernemen en geld verdienen. Begin 2017 verdiende ik al meer dan 50.000 euro per maand. Ik heb in 2.5  jaar tijd meer dan 25 online programma’s gelanceerd en een super succesvolle betaald membership programma: de ‘Geld is Liefde Community’ opgebouwd waarin honderden mensen zitten. Daarnaast ben ik mijn bedrijf Internationaal uit aan het bouwen en heb ik ook prive prachtige dingen gemanifesteerd: zo ben ik net in een vrijstaande villa ingetrokken met praktijk en kantoorruimte aan huis.

Geld is Liefde is een UNIEK event waarin je je kan onderdompelen in de energie van geld, overvloed en ware afstemming.

We nemen geen genoegen meer met “ooit, op een dag.”
We nemen geen genoegen meer met minder dan de overvloed en de passie waar je voor geboren bent.
We gaan ALL IN met Internationaal bekende sprekers en ondernemers die 100.000 euro tot miljoenen per jaar verdienen met hun geweldige bedrijven.
We stemmen af op grote shifts en connecties die je maakt voor de rest van je leven!

EN je gaat niet alleen maar luisteren maar ook actief aan de slag. Je gaat aan de slag met praktische opdrachten en oefeningen zodat je alles wat je leert ook direct kan implementeren en toe kan passen op jouw business EN dus de stappen kan nemen die nodig zijn om jouw inkomsten ook te vertienvoudigen komend jaar!

EN je gaat niet alleen met je hoofd aan de slag! Misschien heb jij ook wel eens dat als je naar een event gaat dat je hoofd tolt en het lastig kan zijn om je te concentreren op je eigen ontwikkelingen door alle informatie die je krijgt en door alle energieën van andere mensen. Om er voor te zorgen dat je alle informatie goed in je systeem kunt opnemen en echt dicht bij jezelf kan blijven, worden er tijdens het event IN de zaal gratis Bars behandelingen aangeboden. ACCESS BARS™ is een uniek energetisch lichaamsproces Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven. Hoe cool is dat? HIER kun je lezen wat deze behandelingen precies inhouden.

Bonus!

Als je jouw ticket besteld dan ontvang je een aantal meer dan geweldige bonussen van me ter waarde van 500 euro:

  1. De Masterclass die ik heb gegeven met Brigitte van Tuijl over Money Flow. Deze Masterclass was EPIC en ik heb van ZO veel mensen gehoord dat ze er enkele malen naar hebben geluisterd en er HEEL veel waarde uit hebben gehaald.
  2. De opnames van het Geld is Liefde Event van december 2016 met als thema: Geld verdienen door jezelf te zijn.
  3. De opnames van het Geld is Liefde event van juni 2017 zodat je alle waardevolle momenten keer op keer terug kunt kijken.

Jouw Investering!

Jouw investering voor dit event is 477 euro ex BTW. Inclusief lunch op beide dagen en borrel op vrijdag.

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Je investering wordt dan 3 termijnen van 167 ex BTW.

De Praktische Details.

Het Geld is Liefde Event vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2017 in hotel Vianen.

We starten beide dagen om 10.00. De inloop en registratie is vanaf 09.30.

We zullen beide dagen rond 17.00 klaar zijn en op vrijdag is er van 17.00 tot 18.00 ook nog een borrel met heerlijke hapjes.

Dit event is reeds geweest. Heb je het gemist en wil je de opnames aanschaffen als deze beschikbaar zijn? Mail dan naar info@maartjekoper.nl

Testimonials van mijn vorige Geld is Liefde events: 

“Het Geld is Liefde Event heeft mij heel veel waarde en liefde gebracht! Ik zou het allemaal willen delen om zo een de energie te delen want ik gun iedereen deze zo liefdevolle en waardevolle ervaring. Het is zo oneindig veel en intens dat woorden werkelijk niet de lading dekken.

En wat een liefde heb ik mogen ontmoeten. Mensen die mij vertelden dat mijn binnenwereld hen in het hart geraakt had. En wat overweldigend om de magnetische kracht van mijn eigen energie te mogen ervaren en ontvangen.
Verwonderd ben ik nog steeds over wat mijn uiten teweeg heeft gebracht. Opluchting, herkenning, lieve reacties, inspirerende ideeën, support, geplante zaadjes voor samenwerking en nog veel veel meer. Onbenoembaar….” — Mathilde Ponds

“Wauw, wat heeft het Geld is Liefde veel in gang gezet – onbewust en bewust. Voor mijn gevoel heeft het de weg vrijgemaakt om echt in mijn rol als intuïtieve business coach te stappen, maar ook om het succes wat er al is (op zo ontzettend veel verschillende manieren, besef ik nu) echt volledig toe te laten en te ontvangen. De weg is vrij, de deuren staan open, 2017 kom maar op.

Dank je wel, Maartje Koper, dat je er bent, voor wie je bent en voor wat je in mij hebt aangeraakt en losgemaakt. Ik ben zo vreselijk blij dat jij op mijn pad bent gekomen en kijk ontzettend uit naar wat er in 2017 in deze energie mag ontstaan <3” — Tineke Blokzijl

“Wat een fantastische 1e dag van het Geld is Liefde Event in Vianen van Maartje. Alles klopte gewoon…De. vibe, de zaal , de lunch, de deelnemers, de techniek, de Goody bag met alles op kleur afgestemd, de inhoud met super beker enz. Vanochtend stond in mijn afstemmingsscript; o.a de co_ creators van de fb groep leren kennen irl en als dominant gevoel; ik wil verwonderd zijn en geraakt worden (ipv het zal me wel bekend voorkomen)
Ohhhh wat super de verbinding te voelen met Maartje, Miranda, Merlijn, Petra, Sigrid en zovelen. ….en wat was ik geraakt door de prachtige verhalen van een aantal mooie mensen. Hoeveel meer had ik nog kunnen vragen als dit al in overvloed werd gemanifesteerd. Verheug me weer op morgen.” — Linet Warburg

“Zo mooi hoe jij dit hebt gedaan. De synergie tussen iedereen, was echt heel bijzonder. Ik heb er echt iets aan gehad. Nieuwe inzichten, vooral bij wat jij vertelde. Dank je wel daarvoor lieve Maartje, voor je openheid, je echtheid, en daarmee de weg vrij te maken voor anderen zodat zij echt zichzelf durven te zijn en te laten zien.”

“Het was heerlijk! Ik heb er echt van genoten om zo geïnspireerd te worden, allemaal lieve en leuke mensen te ontmoeten en vol goede ideeën weer terug thuis te zijn. We hebben ook heerlijk gelachen. Van mag mag er snel weer een event komen Maartje!”

“Het was een heerlijke dag, ik ben echt open gekraakt bij een aantal oefeningen. En veel gelachen, moe en voldaan sluit ik deze mooie dag af. En gaan we morgen er weer helemaal tegen aan.”

“Een warm bad, dat was het Geld is liefde event gisteren.”

“Dag met een gouden randje letterlijk! Het geld is liefde event van Maartje Koper was echt heel gaaf!”

“Ik was en ben zo blij dat ik er bij was. De energie was voor mij thuiskomen. Voelde me als een vis in het water. Super bedankt voor de geweldige dag met heerlijke hapjes, sapjes lunch en vooral tools. Thank YOU!”

Heb je vragen? Mail naar info@maartjekoper.nl en anders meld je hieronder aan!

Dit event is reeds geweest. Heb je het gemist en wil je de opnames aanschaffen als deze beschikbaar zijn? Mail dan naar info@maartjekoper.nl