Geld is Liefde Community 2018-02-15T14:34:13+00:00

Hell YEAH! Ik wil graag het Geld is Liefde Manifestatie Dagboek!

He lieve co-creator.

Super gaaf dat je hier bent en dat jij er ook voor hebt gekozen om de krachtigste creator te worden die je kent! Lees op deze pagina hoe ik en het Geld is Liefde team je kunnen helpen om de Wet van Aantrekkingskracht te integreren op ieder gebied van je leven, je geldblokkades te helen en een succesvolle en afgestemde business te creëren. Kortom: het leven te leiden waar je voor geboren bent!

De Geld is Liefde Community is nu open!
Je hebt nog zo lang om HELL YES te zeggen tegen jouw meest overvloedige leven.

BONUS

Alleen als je deze ronde lid wordt van de community krijg je ook nog eens toegang tot deze bonussen

Toegang tot de online 10x workshop eind maart.
Je kunt afstemmen op een beetje groeien, maar het gevaar zit hem erin dat je “logisch” gaat denken en niets doet omdat je er niet uitkomt. Dat ga ik met deze workshop totaal doorbreken. In deze online workshop help ik je om af te stemmen hoe je leven zou zijn als je 10x zo veel geld, kansen, mogelijkheden, liefde en inspiratie zou hebben. Voorbij logica ontstaan de mooiste dingen!

Het Online programma: Manifestatie Mastery dat eind maart gaat starten.
In dit online programma deel ik alles wat je moet weten om een meestermanifestator te worden. Stel jezelf eens de vraag: hoe zou het zijn als je alles kunt ontvangen waar je naar verlangt? DAT is de energie die we met dit programma op gang gaan brengen!

Wil jij ongelimiteerde overvloed creëren als een Missie ondernemer en krachtige creator?

In deze Online Community krijg je vanaf dag 1 toegang tot tienduizenden euro’s aan content en helpen ik en de Geld is Liefde Coaches je om overvloed en een business te creëren, helemaal afgestemd op wie jij bent en waar jij naar verlangt.

€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!

Teersa van Weezel

Zeg eens eerlijk: Leef jij ieder moment het leven waar je voor geboren bent?

Doe jij iedere dag PRECIES waar je gelukkig van wordt?
Leef jij iedere dag jouw missie en vervul je jouw volste potentie? Help jij de mensen die je kan en wil helpen? Gun je jezelf het geweldige en prachtige leven waar je naar verlangt? Leef je de lifestyle waar je naar verlangt?

Of zeg je vaak nee tegen jezelf omdat je geen geld hebt?
Is geld moeilijk of lastig voor je? Of komt geld wel je leven binnen, maar gaat het er net zo snel weer vandoor? Stoei je iedere dag met de prijzen die je moet vragen aan je klanten? Hou jij je prijzen bewust laag omdat je bang bent dat mensen het anders niet kunnen betalen? Zit je vast in een baan waar je niet thuis hoort, maar die je hebt omdat je “nu eenmaal geld nodig hebt?” terwijl je weet dat je eigenlijk voor iets heel anders op deze wereld bent gezet? Of leef jij al wel je passie, maar betekent dat dat je geen geld meer hebt om jezelf de dingen te gunnen waar je diep van binnen naar verlangt?

Kortom: is geld een van de redenen dat je niet het leven leidt waar je voor geboren bent, het leven waar je naar verlangt en waar je ECHT gelukkig van wordt?

Ik weet dat het eigenlijk makkelijk kan zijn om geld in je leven te manifesteren.

Wat gebeurt er met je als ik dat zeg? Geloof je dat?
Er was namelijk een dag dat ik dat zelf niet had geloofd als iemand dat tegen mij had gezegd. De afgelopen jaren heb ik echter mogen leren dat geld manifesteren inderdaad makkelijk is. En ik weet dat dit voor iedereen makkelijk kan zijn. Ik voel het EN ik heb het bij mijn klanten mogen zien. Ik wil jou dolgraag leren hoe jij ook op het punt kan komen dat je tegen jezelf zegt: “Ja, Maartje ik voel het nu ook. Geld manifesteren IS makkelijk.” Want weet je wat er dan gebeurt? Dan stroomt geld je leven in als nooit te voren.
En nu denk je misschien: “Geld is niet belangrijk.”
En daar heb je op zich gelijk in. Maar wat je met dat geld kan DOEN is wel belangrijk.

Je kan namelijk het leven gaan leiden waar je voor geboren bent. Je kan JOUW ideale leven gaan leiden. Jouw DROOM-leven.
Je kan iedere dag opstaan en je eigen keuzes maken.
Je hebt de financiële middelen om goed voor je gezin te zorgen en de mensen in je leven waar je van houdt.
Je kan de opleidingen en online programma’s volgen die je graag wil volgen zodat jij jouw volste potentieel kan realiseren.
Je kan de reizen maken die je graag wil maken.
Je kan jezelf omringen met spullen die je ziel voeden.
Je hoeft nooit meer genoegen te nemen met minder omdat je weet dat je al het mooie verdient dat het leven jou te bieden heeft.

Dat kan allemaal als je leert hoe je jouw geldblokkades kan helen en als je leert hoe geld ECHT werkt.
In de Geld is Liefde Community deel ik de sleutels met je die voor een totale financiële doorbraak kunnen zorgen in jouw leven. Als je deze sleutels toepast in je leven, dan zul je zien dat er een totale shift plaats gaat vinden in de manier waarop je naar geld gaat kijken.

Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver en spirituele ondernemer mogen leren om op een hele andere manier naar geld te gaan kijken.
Opeens kwam geld niet meer iedere 25e van de maand binnen, maar moest ik het gaan creëren. En toen ik dat heb geleerd, ben ik andere mensen ook gaan leren hoe ze dat kunnen doen. Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het onderwerp geld. Geld is vaak een van de belangrijkste redenen die mensen hebben om niet voluit te leven en het onderwerp waar mensen de meeste blokkades over hebben. Daarnaast ben ik verliefd geworden op het onderwerp geld. Ik merkte dat hoe meer blokkades op het gebied van geld ik heelde, hoe vrijer en gelukkiger ik werd. En dus hoe meer ik het leven kon leiden dat ECHT bij me past.

En zo is mijn commitment voor het helen van geldblokkades en het idee voor Geld is Liefde geboren. We zijn vaak ZO bang voor geld. We geven geld ZO veel macht. Hoe veel mensen offeren wel niet iedere dag hun tijd en geluk op voor geld?

Ik wil daar verandering in brengen met de Geld is Liefde Community. Ik heb de afgelopen jaren duizenden mensen mogen helpen om hun geldblokkades te doorbreken zodat er ruimte ontstaat voor het overvloedige leven dat ze BEHOREN te leven.

Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je op een andere manier naar geld kan kijken, dat je geldblokkades kan helen en dat je geld kan laten stromen nadat je deze blokkades geheeld hebt.

Resoneert dat met jou? Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de Geld is Liefde Community.

Wat krijg je in de Online Geld is Liefde Community?

De Geld is Liefde Community is een MEGA compleet programma met tientallen online programma’s, trainingen en andere waardevolle tools die jou helpen om de Wet van Aantrekkingskracht ECHT te leren gebruiken, geld te manifesteren en jouw meest afgestemde business op te bouwen. Je krijgt vanaf dag 1 toegang tot tienduizenden euro’s aan online programma’s, trainingen, online workshops, afstemscripts en masterclasses:

Manifestatie & de Wet van Aantrekkingskracht

lees meer

Geld Manifestatie

lees meer

Business Manifestatie

lees meer

EN…. OOK nog eens:

** Masterclasses met inspirerende, succesvolle ondernemers.

Regelmatig zijn er inspirerende Masterclasses met succesvolle ondernemers. Tot nu toe zijn deze Masterclasses beschikbaar:

  • Je gelddoelen bereiken met Veronique Prins.
  • Je rijke mindset en je rijke identiteit met Simone Levie.
  • Money Flow met Brigitte van Tuijl.
  • Linked In met Karen van der Pauw
  • Geld, energie en lifestyle met Manouschka Sap-Faber

** Regelmatig Q&A Coaching Calls en coaching door top Geld is Liefde Coaches.

Je kunt al je vragen over geld manifesteren en alle content aan in de besloten Facebookgroep stellen, de coaches staan voor je klaar. Ik beantwoord je vragen in Q&A calls. De Calls worden opgenomen en kun je terug kijken als je er niet live bij kunt zijn. Je krijgt ook toegang tot alle Calls die al geweest zijn.

** Inspiratie en co-creatie in de Facebookgroep. Niet in waarde uit te drukken!

De geld is Liefde Community is een mega hechte community waar je je direct thuis en welkom zal voelen! Daarnaast word je in de groep ondersteund door een aantal TOP coaches!

** Live Geld is Liefde Meetings.

Vanaf dit jaar gaan we ook een aantal keer per jaar live meetings organiseren met live workshops, inspiratie en connectie met de andere deelnemers. Je kunt deelnemen aan deze meetings en hoeft alleen een klein bedrag te betalen voor hapjes, drankjes en locatie.

De waarde van een lidmaatschap van de Geld is Liefde Community is samen meer dan €20.000,00 maar jouw investering bedraagt slechts €497,00 ex BTW per jaar OF 12 termijnen van 50 euro ex BTW.

Je krijgt vanaf dag 1 toegang tot alle content en mocht het toch niet bevallen dan kun je binnen 14 dagen opzeggen (Algemene voorwaarden).

Geld is Liefde Team

Het hele Geld is Liefde Team staat voor je klaar! Op deze pagina lees je alles over het team.

FAQ

Wanneer krijg ik toegang tot de content nadat ik mezelf heb aangemeld 2018-02-15T16:03:30+00:00

Je krijgt direct toegang. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met registratielink. Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk even bij je spam. Ook daar geen mail? Mail dan naar info@maartjekoper.nl

Waarom is de Community zo goedkoop? 2018-02-12T12:10:16+00:00

Ja, ik snap dat je kan denken: “Het is te mooi om waar te zijn.” Maar de prijs super toegankelijk houden is een hele bewuste keuze om zo veel mogelijk mensen te bereiken met deze waardevolle content. Ik wil niet dat je programma na programma moet kopen en upsell na upsell krijgt om eindelijk alle informatie te krijgen die voor jou belangrijk is. Ik wil je zo belachelijk veel waarde bieden, dat je ECHT grote stappen kan nemen door lid te worden van de Geld is Liefde Community. Het maakt me gewoon heel gelukkig als ik zie dat deze content voor een heleboel mensen toegankelijk is en niet voor een select clubje als ik super hoge prijzen zou vragen voor dit programma.

Moet ik per se ondernemer zijn om lid te worden van de Geld is Liefde Community? 2018-02-12T16:29:32+00:00

Nee. Deze principes werken voor iedereen hetzelfde, of je nu je eigen bedrijf hebt of niet. Ik richt me echter specifiek op spirituele, bewuste, ondernemers en daarom zal ik daar veel aandacht aan besteden. Maar ook als jij (nog) in loondienst werkt zal dit online programma extreem waardevol voor je zijn om grenzen te verleggen en op een compleet andere manier naar geld en overvloed te gaan kijken.

Maartje, ook al zie ik de waarde van de Community, ik ben daar nog net niet qua geldbewustzijn. Wat raad je me aan? 2018-02-12T12:10:47+00:00

Ik heb een paar mega toffe 27 euro programma’s die je aan kunt schaffen en waarmee je grote stappen kunt nemen als je daadwerkelijk actief met de content aan de slag gaat. Kijk onder losse programma’s welke je kunt volgen. En OOK heb ik honderden gratis blogs en tientallen gratis you tube filmpjes waar je eerst mee aan de slag kunt gaan.

Maartje, kan ik ook 1 op 1 begeleiding krijgen? 2018-02-12T16:29:13+00:00

Ja dat kan. Ik werk samen met TOP Geld is Liefde coaches die door mij persoonlijk geselecteerd en opgeleid zijn. Je kunt HIER alles lezen over 1 op 1 coaching. Ook is het mogelijk om coaching van mij persoonlijk te ontvangen.

Kan ik samen met mijn partner lid worden? 2018-02-12T12:11:14+00:00

Nee. Het is SUPER dat jullie samen groeien en leren, maar als je samen met iemand anders de content wil volgen, dan zullen jullie allebei lid moeten worden.

Is dit programma alleen voor coaches? 2018-02-12T12:09:10+00:00

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

In welke fase van mijn ontwikkeling met de Wet van Aantrekkingskracht, geld en business manifestatie is dit programma waardevol voor jou? 2018-02-12T12:09:43+00:00

Alle leden van de Community zijn in een verschillende fase van hun ontwikkeling. Sommige mensen zijn NET in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht. Sommige mensen zijn nog in loondienst en zijn in de vraag wat ze graag willen doen met hun leven. Ze voelen dat er meer is, maar ze hebben nog niet helder wat dan. Sommige mensen zijn net gestart met hun business en zijn hun eerste klanten aan het krijgen. En sommige mensen hebben al super veel succes in hun business en verdienen meer dan een ton per jaar en zijn op zoek naar NOG meer diepgang, creatiekracht en succes.
Dit programma biedt je waardevolle content, in WELKE fase je ook zit. En het mooie daaraan is ook dat dit programma met je meegroeit. Want ook al verdien je al meer dan een ton per jaar, ook ik leer weer nieuwe dingen en die ga ik allemaal met je delen!

Ik voel me wel aangesproken door wat je schrijft maar hoe weet ik nu echt of deze community iets voor mij is? 2018-02-12T12:14:17+00:00

Ik heb geleerd: als mijn gevoel zegt dat iets goed is, dan IS het goed.
Dit programma is super waardevol voor jou als:
je moeite hebt met geld
geld een reden is voor jou om dingen niet te doen die je wel graag zou willen doen,
je werk doet waar je niet gelukkig van wordt, maar toch doet voor het geld,
je heel veel blokkades hebt op het gebied van geld.
Je ECHT grote stappen wilt nemen met je business en voelt dat je klaar bent voor “meer.”
Want aan al deze zaken ga ik aandacht besteden!
Twijfel niet langer en gun jezelf ook een prachtig leven in overvloed. Meld je nu aan.

Hou ik nog wel toegang tot de content als ik op heb gezegd? 2018-02-12T12:13:26+00:00

Nee, als je op hebt gezegd, stopt je toegang tot de online omgeving en tot de Facebookgroep van de Geld is Liefde Community.

Hoe gaat het met opzeggen? 2018-02-15T16:03:46+00:00

Je gaat een commitment aan voor een jaar. Binnen dat jaar kun je niet opzeggen. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd, behalve als je binnen dat jaar hebt opgezegd. Als je opzegt loopt je lidmaatschap door totdat het jaar voorbij is, dan wordt het beëindigd. Als de factuur verzonden is, dan dien je deze nog te betalen. Opzeggen kan per e-mail. Je kunt een mail sturen naar info@maartjekoper.nl

Hoe gaat het met de betaling? 2018-02-15T16:03:57+00:00

Betaling gaat via mijn webshop. Klik op de bestel knop en je wordt naar de shop geleidt. Je betaalt nu je eerste termijn en de volgende termijnen worden automatisch afgeschreven.

Het is nu niet de goede tijd. Kan ik later instappen? 2018-02-12T12:11:45+00:00

Ik zal deze community nog wel een tijdje blijven aanbieden, maar ik kan niet garanderen dat het in precies dezelfde opzet is, voor deze investering. EN: Er is altijd een reden om je dromen voor je uit te schuiven maar als je ECHT iets moois wil manifesteren moet er NOOIT een reden zijn om het NIET te doen! Daarnaast is het niet bekend wanneer de Community de volgende rond open gaat.

Ervaringen deelnemers

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. Grappig dat je in het 1e interview-audio van de Geld is Liefde interview serie hier ook over sprak, “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !”

Jacqueline van de Koevering

Nog meer redenen om je aan te melden!

** Community, co-creatie en feedback

Het kan soms best eenzaam zijn als missie ondernemer en krachtige creator. Soms kun je het gevoel hebben dat er maar belachelijk weinig mensen zijn zoals jij.
Maar in de Geld is Liefde Community word je omringd met mensen zoals jij: krachtige creators, leiders van deze nieuwe tijd en missie ondernemers die ook grootse dingen willen doen met hun leven en die “meer” willen.
Als er een ding is wat ik heb geleerd is het dit: mijn klanten willen dezelfde dingen en vormen een super hechte community waar mensen worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf en hun leven te halen maar waar je ook verilig bent om jezelf ECHT te laten zien, zonder masker, met al je verlangens en eigenaardigheden.
De Community is ook een plek waar je feedback kan vragen over alle mooie creaties die je in de wereld wil zetten.

** Experts

Ik ben er achter gekomen de afgelopen jaren dat de snelste weg om iets te leren is, om mensen om je heen te verzamelen die zijn waar jij wil zijn. Ik bied je die ruimte. Ik deel met je hoe ik zelf mijn inkomen heb opgebouwd in mijn missie onderneming van niets naar 25.000 euro per maand in nog geen 2 jaar tijd (inmiddels is het meer dan 70.000 per maand en groeiende!)
Daarnaast nodig ik regelmatig experts uit om advies en tips te geven EN zitten er ook een aantal experts in deze community, zowel klanten als Geld is Liefde Coaches die ook geweldige dingen doen en WETEN wat er voor nodig is om geld te verdienen met je passie en jou hier alles over leren!

** Kennis & Strategieën

Ik deel super veel kennis en ook strategieën met je. Onder meer hoe je NU geld verdient, hoe je minimaal 250 euro per uur kan verdienen en hoe je passief inkomen opbouwt met informatieproducten en membership programma’s. Het is mindset, de Wet van Aantrekkingskracht EN strategie gecombineerd op de meest krachtige manier. EN op de meest simpele manier. Geen moeilijke technische dingen, ik hou alles super simpel waardoor het ECHT uitvoerbaar is.

** Garantie!

Instappen is risico vrij want we hanteren een 14 dagen niet goed – geld terug garantie! Mocht het zo zijn dat je er binnen 14 dagen achter komt dat dit programma toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan stuur je een e-mail en storten we je investering terug.

** Resultaten!

Een magische pil bestaat niet. Ieder resultaat vraagt om toewijding en dagelijks actie nemen. Maar hoe vaak heb je wel niet gezegd: dat doe ik morgen. Of: als ik meer tijd, geld, mogelijkheden of wat dan ook heb. Het is NOOIT de goede tijd en daarom is het ALTIJD de goede tijd. Ik daag je iedere dag uit om de stappen te nemen die je super graag wil nemen en eindelijk je droomleven te leiden.

Mensen halen grote resultaten in mijn programma’s. Programma’s worden gelanceerd, 17.000 euro maanden (of nog meer!) worden gerealiseerd en missies worden gevonden en tot leven gebracht MAAR neem het niet van MIJ aan. Dit is wat de leden zeggen over de ONTELBAAR veel resultaten die ze in de Geld is Liefde Community hebben gehaald: 

Het geld is liefde Programma is zo een enorme bijdrage geweest. Ik heb een heel nieuw geld verhaal geschreven. En sinds de eerste keer dat ik mee deed aan het geld is liefde programma, is mijn inkomen verzesvoudigd, en doe ik werk wat ik met super veel liefde doe!

Ik heb een hele andere kijk op het leven gekregen en een ommekeer in mijn financiële situatie.

Ik ben begonnen met afstemmen en het helen van mijn geldblokkades. Bij dat laatste heb ik al geld gemanifesteerd: ik kreeg 1.200 euro extra terug van de belasting!

Ik ben een praktijk aan het opzetten op het gebied van zelfontwikkeling. Ik zet daarin stappen zet die ik anders nooit gezet zou hebben, en die durf ik te doen omdat ik in deze community zit en luister naar de audio’s van Maartje.

Mijn zakelijk inzicht, vooral wat betreft geld, mogelijkheden en organisatie is gegroeid. En ook heb ik veel meer discipline.

Ik zie dat er meer cliënten zich aanmelden voor mijn cursussen en reiki-sessies.

Ik heb ontdekt waar ik mijn eigenwaarde af heb laten hangen van geld. En ik heb ontdekt wat ik niet meer wil, eigenlijk juist ook door jouw bedrijf van binnen te zien.

Doordat ik geïnspireerd werd door audio’s uit de eerste module van geld is liefde, ben ik een meditatie challenge gaan maken van 30 dagen.

Ik heb echt mijn eigenwaarde kunnen helen door het volgen van dit programma.

Door het afstemmen kan ik mijn focus houden en word ik mega creatief, affirmaties hangen op de koelkast wat enorm helpt en het universum gebruiken voor vragen hebt ge-wel-dig!, Ik vind het mijzelf weer waard, overtuigingen zijn veranderd. Kortom te veel om op te noemen.

Ik ben door het programma wel veel meer bij mezelf gekomen en mezelf meer waard gaan vinden.

Als ik afstem, komen er veel meer boekingen binnen. Dus ik weet dat het werkt.

Ik heb super mooie inzichten gekregen in de Community, met name door het Access Consciousness. Die tools maken me blij. Vragen stellen geeft ruimte. En mijn blik is weer meer gericht op overvloed.

Ik gebruik de kennis die ik uit de content haal voor mezelf maar ook in mijn bedrijf met mijn klanten. Het is een geweldige aanvulling op mijn alles wat ik al weet en helpt mijn klanten ook weer om te groeien.

Ik heb inzicht gekregen in de andere manier van denken van creatie. Het is nu duidelijker waarom het me maar niet lukte om wat ik wilde te manifesteren.

Te veel om op te noemen. Ik kreeg een flinke som belastinggeld terug, Mijn man werkt veel over en verdient zo meer inkomen en hij kreeg een flinke winstuitkering. Ik heb al meer facturen mogen maken dan in heel 2016. Ik heb dus meer klanten en meer inkomen. Ik krijg uit onverwachte hoeken fijne cadeautjes bijv. Klanten. Ik geniet meer van het ondernemen. Ik durf vaker te gaan staan voor mijn bedrijf. En ik voel de steun van Maartje, haar team en de groep.

Ik heb vooral een mindswitch gemaakt van denken in tekorten naar denken in overvloed. Dat heeft geresulteerd in een nieuwe business opzet die binnenkort gelanceerd gaat worden. Opvallendste tot nu toe is dat iedereen die we onderweg tegenkomen, vormgevers, video, seo, ons niet alleen onschatbare waarde brengt, maar ook nog eens ongelofelijk fijne, warme en leuke mensen zijn.

Grappig genoeg: er is enorm veel rust in mijn relatie gekomen en het is vele malen moeitelozer geworden.

Ik heb mijn missie helder gekregen, nee gezegd tegen diensten die ik niet meer wilde leveren. Niet dubben, maar doen. Start before you’re ready…De wet van aantrekking leeft al zo lang in mij, maar het lijkt of nu pas het kwartje valt…zo manifesteerde ik in maart de reis naar Nepal.

Ik heb in 3 maanden 15.000 euro gemanifesteerd. Ben druk met het clearen van beperkende overtuigingen op geld, inkomen, verdienen en waard zijn.

Ik ben van geld gaan houden haha! Ik haatte voorheen letterlijk geld. Ik zie nu in dat ik het echt waard ben om te mogen en kunnen ontvangen, om die creator te zijn die geld mag ontvangen voor de diensten die ik aanbied op spiritueel gebied. Het stroomt!!! Bijzondere mensen stappen in mijn leven en ik ben klaar voor the next level.

Ik neem nu stappen om mijn bedrijf vooruit te brengen die ik voorheen nooit zou nemen. Ik sta op conferenties, volg opleidingen die ik altijd al wilde doen en heb mijn eerste e boek uitgegeven in het nederlands en engels. Ik hou mijn geld bij, verkoop mijn huis en er komt van alles op mijn pad.

Wat de resultaten zijn geweest tot nu toe: heel veel kwantumsprongen gemaakt, heel veel inzichten ontvangen, ik ben weer van mezelf gaan houden, ik weet nu dus dat ik niet al mijn hele leven gek ben maar het leven zo hoort te zijn met afstemmen en manifesteren, ik geloof weer in mijn dromen, ik ben gefocust op wat ik wil bereiken, mijn wekker gaat tegenwoordig om 4 uur zodat ik regelmaat heb en de hele ochtend de tijd heb om tijd aan mezelf te besteden (hoe HEERLIJK is dat), ik zie het leven weer zitten, ik heb veel minder oordelen over mezelf en anderen, ik hou weer van het leven, ik heb een rotsvast vertrouwen in dat alles goed komt, ik heb weer grip om mijn geld waardoor het niet meer de deur uitvliegt maar wel de deur in vliegt!, ik eet weer gezond, ik ben begonnen met mijn huis echt flink op te ruimen en alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft weg te gooien of weg te geven, ik ben weer BLIJ.

Mega manifestaties in het vinden/ organiseren van instanties die de juiste geldstromen in het onderwijs gaan regelen voor mijn zorgintensieve dochter… waar iedereen “nee” zei voelde ik “ja wel”… nu blijkt dat ik gelijk heb … écht gekomen door in het vertrouwen te stappen ondanks alle lagere energieën eromheen heb ik de kracht en tools kunnen gebruiken op het afstemmen van rust en vertrouwen en mij goed voelen.

Social Media

Gratis Geld is Liefde Manifestatiedagboek

Contact

Ja, ik vraag het gratis boek aan