Loading Quotes...

Geld is Liefde Community

Wil jij ongelimiteerde overvloed creëren als Missie ondernemer en krachtige creator? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om lid te worden van de Geld is Liefde Community

In de Geld is Liefde Community leer je hoe je al je geldblokkades kan helen en het leven kan leiden waar je voor geboren bent. Jij KAN alles hebben. Je KAN grenzeloos gelukkig zijn! Leer HOE in deze Community van gelijkgestemden waar je ook nog eens vanaf dag 1 toegang krijgt tot mijn top online programma: Geld is Liefde en mijn andere geld manifestatie cursussen. 

Instappen is risico vrij want je kunt opzeggen wanneer je maar wil! Je investering bedraagt €40,00 ex BTW per maand. En als dit programma toch niet aan je verwachtingen voldoet, kun je gebruik maken van de 14 dagen niet goed-geld terug garantie. 

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”– Teersa van Weezel

Zeg eens eerlijk: Leef jij ieder moment het leven waar je voor geboren bent?

Doe jij iedere dag PRECIES waar je gelukkig van wordt?
Leef jij iedere dag jouw missie en vervul je jouw volste potentie?
Help jij de mensen die je kan en wil helpen?
Gun je jezelf het geweldige en prachtige leven waar je naar verlangt? Leef je de lifestyle waar je naar verlangt?

Of zeg je vaak nee tegen jezelf omdat je geen geld hebt?
Is geld moeilijk of lastig voor je?
Of komt geld wel je leven binnen, maar gaat het er net zo snel weer vandoor?
Stoei je iedere dag met de prijzen die je moet vragen aan je klanten? Hou jij je prijzen bewust laag omdat je bang bent dat mensen het anders niet kunnen betalen?
Zit je vast in een baan waar je niet thuis hoort, maar die je hebt omdat je “nu eenmaal geld nodig hebt?” terwijl je weet dat je eigenlijk voor iets heel anders op deze wereld bent gezet?
Of leef jij al wel je passie, maar betekent dat dat je geen geld meer hebt om jezelf de dingen te gunnen waar je diep van binnen naar verlangt?

Kortom: is geld een van de redenen dat je niet het leven leidt waar je voor geboren bent, het leven waar je naar verlangt en waar je ECHT gelukkig van wordt?

Ik weet dat het eigenlijk makkelijk kan zijn om geld in je leven te manifesteren.

Wat gebeurt er met je als ik dat zeg? Geloof je dat?
Er was namelijk een dag dat ik dat zelf niet had geloofd als iemand dat tegen mij had gezegd. De afgelopen jaren heb ik echter mogen leren dat geld manifesteren inderdaad makkelijk is. En ik weet dat dit voor iedereen makkelijk kan zijn. Ik voel het EN ik heb het bij mijn klanten mogen zien. Ik wil jou dolgraag leren hoe jij ook op het punt kan komen dat je tegen jezelf zegt: “Ja, Maartje ik voel het nu ook. Geld manifesteren IS makkelijk.” Want weet je wat er dan gebeurt? Dan stroomt geld je leven in als nooit te voren.
En nu denk je misschien: “Geld is niet belangrijk.”
En daar heb je op zich gelijk in. Maar wat je met dat geld kan DOEN is wel belangrijk.

Je kan namelijk het leven gaan leiden waar je voor geboren bent. Je kan JOUW ideale leven gaan leiden. Jouw DROOM-leven.

Je kan iedere dag opstaan en je eigen keuzes maken.
Je hebt de financiële middelen om goed voor je gezin te zorgen en de mensen in je leven waar je van houdt.
Je kan de opleidingen en online programma’s volgen die je graag wil volgen zodat jij jouw volste potentieel kan realiseren.
Je kan de reizen maken die je graag wil maken.
Je kan jezelf omringen met spullen die je ziel voeden.
Je hoeft nooit meer genoegen te nemen met minder omdat je weet dat je al het mooie verdient dat het leven jou te bieden heeft.

Dat kan allemaal als je leert hoe je jouw geldblokkades kan helen en als je leert hoe geld ECHT werkt.
In dit online programma deel ik de sleutels met je die voor een totale financiële doorbraak kunnen zorgen in jouw leven.
Als je deze sleutels toepast in je leven, dan zul je zien dat er een totale shift plaats gaat vinden in de manier waarop je naar geld gaat kijken.

Geld zal voor jou nooit meer de reden zijn dat je niet het leven leidt dat ECHT bij je past: het leven waarvoor je geboren bent!

Testimonial: “Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. Grappig dat je in het 1e interview-audio van de Geld is Liefde interview serie hier ook over sprak, “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !” — Jacqueline van de Koevering

Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver en spirituele ondernemer mogen leren om op een hele andere manier naar geld te gaan kijken.
Opeens kwam geld niet meer iedere 25e van de maand binnen, maar moest ik het gaan creëren. En toen ik dat heb geleerd, ben ik andere mensen ook gaan leren hoe ze dat kunnen doen.
Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het onderwerp geld. Geld is vaak een van de belangrijkste redenen die mensen hebben om niet voluit te leven en het onderwerp waar mensen de meeste blokkades over hebben.
Daarnaast ben ik verliefd geworden op het onderwerp geld. Ik merkte dat hoe meer blokkades op het gebied van geld ik heelde, hoe vrijer en gelukkiger ik werd. En dus hoe meer ik het leven kon leiden dat ECHT bij me past.
En zo is mijn commitment voor het helen van geldblokkades en het idee voor Geld is Liefde geboren.
We zijn vaak ZO bang voor geld. We geven geld ZO veel macht. Hoe veel mensen offeren wel niet iedere dag hun tijd en geluk op voor geld?

Ik wil daar verandering in brengen met de Geld is Liefde Community. Ik heb het afgelopen jaar duizenden mensen mogen helpen om hun geldblokkades te doorbreken zodat er ruimte ontstaat voor het overvloedige leven dat ze BEHOREN te leven.

Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je op een andere manier naar geld kan kijken, dat je geldblokkades kan helen en dat je geld kan laten stromen nadat je deze blokkades geheeld hebt.
Resoneert dat met jou? Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de Geld is Liefde Community.

Ja Maartje, ik meld me aan!

Wat krijg je in de Geld is Liefde Community?

** Het Online programma Geld is Liefde twv €997,00.

Dit online programma bestaat uit 12 modules. Je krijgt toegang tot de modules in de online omgeving, maar ze worden ook wekelijks per mail naar je toegezonden. 

Module 1 De energie van geld.
Bonussen:
Audiotraining: Hoe kun je NU geld gaan verdienen?
Audiotraining: Concrete manieren en de mindset die nodig is om NU geld te gaan verdienen.

Module 2. Hoe ziet jouw rijke leven er uit?
Bonus: Geld afstemdagboek.

Module 3: Welke blokkades staan er tussen jou en je rijke zelf in?

Module 4: Hoe kun je jouw geldblokkades helen en voorgoed achter je laten?

Module 5: Goede geldgewoontes voor een rijk leven.
Bonus: Geld checklist. De mindset en activiteiten om iedere dag jouw rijke zelf te affirmeren.

Module 6: Geld creëren is een KEUZE.

Module 7: De relatie tussen Waarde, Geld en God.
Bonus audio: Hoe verdien je 250 euro per uur? Of zelfs meer!

Module 8: Vind je Money Flow

Module 9 Laat AL je gelddrama los.

Module 10: Het Universum WIL dat jij rijk wordt!

Module 11: WORDT de rijke JIJ

Module 12: Uiteindelijk gaat geld niet over geld.

De modules bestaan uit PDF bestanden, maar alles is ook ingesproken en gepubliceerd in MP3’s zodat jij er naar kan luisteren waar en wanneer jij wil!

** 8 andere Online programma’s. Twv €1497,00.

 1. ‘De Sleutels tot Bewuste Creatie’ waarin je leert een krachtige creator van jouw leven kan worden.
 2. ‘Realiseer je dromen met de Wet van Aantrekkingskracht.’ Een prachtige introductiecursus over hoe de Wet van Aantrekkingskracht WEL voor je werkt.
 3. ‘Zelfliefde als de sleutel tot een overvloedig leven.’ waarin je leert hoe je echt van jezelf kan houden zodat je een magneet wordt voor al het moois dat het Universum voor je in petto heeft.
 4. ‘De magie van de 12 Universele Wetten’ waarin je leert hoe creatie ECHT werkt en hoe je je totaal over kan geven aan wat creatie van je wil zodat je flow en moeiteloosheid kan ervaren als nooit te voren.
 5. ‘De Geld is Liefde Intensive.’ Een SUPER krachtig geld programma waarin ik je leer hoe je jouw gelddoelen WEL gaat halen en hoe je dwars door je blokkades heen breekt.
 6. ‘Ontdek jouw magisch mooie zielswerk’ waarin ik je stap voor stap begeleid om te ontdekken wat het werk is waarvoor jij bent geboren.
 7. De Geld Mindset Workshop.
 8. De audio serie: mijn reis naar Online Succes.

** Wekelijks een Q&A Call. Twv €396,00.

Je kunt dan je vragen over geld manifesteren en alle content aan mij stellen. De Calls zijn in webinar vorm en worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn.

** Inspiratie en co-creatie in de Facebookgroep. Niet in waarde uit te drukken!

De geld is Liefde Community is een mega hechte community waar je je direct thuis en welkom zal voelen! Daarnaast word je in de groep ondersteund door een aantal TOP coaches!

** De Online trainingen: Passief inkomen verdienen met informatieproducten & de training ontdek jouw waarde twv €497,00

Lees HIER alles over de training: Passief inkomen verdienen met informatieproducten. In de 2e training leer je hoe je helemaal achter jouw waarde kan gaan staan en dat vervolgens kan communiceren naar jouw (toekomstige) klanten.

** Toegang tot de Hardcore Money Manifesting Bootcamp die 1 januari 2017 start twv €5000,00!!

Lees er HIER alles over. Dit gaat een EPIC programma worden en jij kunt maandelijks de modules volgen zolang je lid bent!

** EN je ontvangt deze bonussen twv € 997,00! 

 1. Toegang tot de opnames van het Live Geld is Liefde Event dat op 24 juni 2016 gehouden is.
 2. Toegang tot de Online training: Geld, seks en Oordelen: kun jij ze ontvangen? Een transformerende training die ik samen met Merlijn Wolsink heb gegeven.
 3. Alle Q&A Calls die het afgelopen jaar zijn geweest.
 4. Toegang tot mijn 100.000 euro per maand dagboekverslag. Een SUPER speciale bonus waar ik niet eens een waarde op kan plakken. Misschien wel de bonus waar je het allermeeste waarde uit kunt halen. In dit dagboekverslag deel ik mijn inzichten, blokkades en groeimomenten die ik tegenkomen om 100.000 euro per maand te manifesteren. Ik deel al heel open over mijn persoonlijke reis, maar meestal achteraf omdat het kwetsbaar voelt om te delen tijdens het groeimoment zelf. Maar dit is MEGA waardevol en als mijn eigen coach dit aan zou bieden zou ik er bovenop springen 🙂 Lees HIER alles over dit project.
 5. Toegang tot een maandelijkse Backstage Pass waarin ik alle ins en outs van mijn business met je deel.

De waarde van een lidmaatschap van de Geld is Liefde Community is samen meer dan €7500,00 maar jouw investering bedraagt slechts €40,00 ex BTW per maand.

Na ons contact, wat eigenlijk een bevestiging was die ik nodig had en de start gaf om een en ander aan te passen op mijn website/business….met het juiste gevoel erbij, want daar stroom ik van over, gelijk 2 nieuwe klanten erbij en in 2 dagen dus ruim €1000 verdient….zo cool….dus we stromen weer verder……DANK JE WEL MAARTJE! X” — Monica Job

Nog meer redenen om lid te worden van de Geld is Liefde Community.

*Community, co-creatie en feedback
Het kan soms best eenzaam zijn als missie ondernemer en krachtige creator. Soms kun je het gevoel hebben dat er maar belachelijk weinig mensen zijn zoals jij.
Maar in de Geld is Liefde Community word je omringd met mensen zoals jij: krachtige creators, leiders van deze nieuwe tijd en missie ondernemers die ook grootse dingen willen doen met hun leven en die “meer” willen.
Als er een ding is wat ik heb geleerd is het dit: mijn klanten willen dezelfde dingen en vormen een super hechte community waar mensen worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf en hun leven te halen maar waar je ook verilig bent om jezelf ECHT te laten zien, zonder masker, met al je verlangens en eigenaardigheden.
De Community is ook een plek waar je feedback kan vragen over alle mooie creaties die je in de wereld wil zetten.

*Experts
Ik ben er achter gekomen de afgelopen jaren dat de snelste weg om iets te leren is, om mensen om je heen te verzamelen die zijn waar jij wil zijn. Ik bied je die ruimte. Ik deel met je hoe ik zelf mijn inkomen heb opgebouwd in mijn missie onderneming van niets naar 25.000 euro per maand in nog geen 2 jaar tijd (inmiddels is het 40.000 per maand en groeiende!)
Daarnaast nodig ik regelmatig experts uit om advies en tips te geven EN zitten er ook een aantal experts in deze community, zowel klanten als Bewuste Creatie Coaches die ook geweldige dingen doen en WETEN wat er voor nodig is om geld te verdienen met je passie en jou hier alles over leren!

*Kennis & Strategieën
Ik deel super veel kennis en ook strategieen met je. Onder meer hoe je NU geld verdient, hoe je minimaal 250 euro per uur kan verdienen en hoe je passief inkomen opbouwt met informatieproducten en membership programma’s. Het is mindset, de Wet van Aantrekkingskracht EN strategie gecombineert op de meest krachtige manier. EN op de meest simpele manier. Geen moeilijke technische dingen, ik hou alles super simpel waardoor het ECHT uitvoerbaar is.

*Resultaten!
Een magische pil bestaat niet. Ieder resultaat vraagt om toewijding en dagelijks actie nemen. Maar hoe vaak heb je wel niet gezegd: dat doe ik morgen. Of: als ik meer tijd, geld, mogelijkheden of wat dan ook heb. Het is NOOIT de goede tijd en daarom is het ALTIJD de goede tijd. Ik daag je iedere dag uit om de stappen te nemen die je super graag wil nemen en eindelijk je droomleven te leiden.

Mensen halen grote resultaten in mijn programma’s. Programma’s worden gelanceerd, 10.000 euro maanden worden gerealiseerd en missies worden gevonden en tot leven gebracht.

Je wil het niet alleen bij dromen en afstemmen houden, je wil ook echt ACTIE nemen en de resultaten krijgen waar je zo naar verlangt!

Ja Maartje, ik meld me aan!

Lees HIER alle FAQ’ s