Geld is Liefde Community2018-10-28T08:21:55+00:00

He lieve co-creator.

Helaas is de Geld is Liefde Community voorgoed gesloten. Je kunt alle content nog wel volgen in HET Ultieme geld & Business Manifestatie programma. Lees er HIER alles over. 

De Geld is Liefde Community is het ULTIEME Creatie, Geld & Business Manifestatie EN Actie programma. Het is het beste en meest uitgebreide geld & business manifestatie programma van Nederland. Het is Must follow voor iedere krachtige creator die gelooft dat er “meer” is en de Universele Wetten van Creatie en Manifestatie toe wil passen om het leven makkelijker te maken dan je je ooit voor kon stellen!

Lees op deze pagina hoe ik en het Geld is Liefde team je kunnen helpen om de Wet van Aantrekkingskracht te integreren op ieder gebied van je leven, je geldblokkades te helen en een succesvolle en afgestemde business te creëren. Kortom: het leven te leiden waar je voor geboren bent!

De Geld is Liefde Community in beeld!

Wil jij ongelimiteerde overvloed creëren als een Missie ondernemer en krachtige creator?

In de Geld is Liefde Community Community krijg je vanaf dag 1 toegang tot tienduizenden euro’s aan content en helpen ik en de Geld is Liefde Coaches je om overvloed en een business te creëren, helemaal afgestemd op wie jij bent en waar jij naar verlangt.

€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!

Teersa van Weezel

Herken je jezelf hierin?

 • Jij bent een avonturier en een vrije ziel. Jij gelooft dat er “meer” is in het leven, je hebt grote dromen en je wil die dromen waarmaken. Op zielsniveau geloof en weet je dat je alles kan bereiken waar je naar verlangt!
 • Jij verlangt naar een leven in totale vrijheid en jij wil JOUW leven op JOUW manier creëren!
 • Jij pas niet in een hokje, er is maar een JIJ en die Jij die je bent, wil je ten volste tot expressie brengen in de wereld. Gebaande paden zijn niets voor jou, jij wil jouw eigen pad kiezen!
 • Jij hebt van jouw passie en/of levensdoel jouw werk gemaakt (of wil dit gaan doen.)
 • Jij wil het leven niet alleen leven, maar je wil jouw leven zelf creëren. Samen met andere prachtige creators!
 • Je voelt dat je geleid wordt en je voelt dat er “grote” dingen voor je in het verschiet liggen! Ja, je wil er eindelijk voor uit gaan komen: Jij bent geboren voor grootsheid!
 • Geloof je ook ergens dat het leven echt magisch kan zijn? Heb jij ook zo’n klein stemmetje in je dat je toefluistert dat je geboren bent voor grootsheid?
 • Voel je dat er MEER mogelijk is? Voel je dat je buiten de box wilt creëren? Voel je dat het leveneen STUK makkelijk en leuker kan zijn, als je maar de juiste handvaten gaat ontvangen?
 • HOU je van het proces van innerlijke groei en wil je iedere gelegenheid aangrijpen om MEER te creëren en MEER te leren en MEER te zijn?
 • Wil je uit alle door anderen en door de maatschappij opgelegde “regels” loslaten om helemaal het leven te gaan creëren dat bij JOU past?
 • Wil je de meest krachtige creator worden die je kent?
 • Verlang je naar vernieuwende ideeën en concepten over geld creëren? Omdat hoe je tot nu toe met geld omgaat gewoon niet werkt voor je?

Maar …. vaak voel je dat dat geld-ding je in de weg zit.

Je voelt je onzeker of mensen je wel willen betalen voor het werk waarvoor je hier op aarde bent. Je bent onzeker wat voor prijzen je kan vragen en of mensen dat wel willen betalen.

Vaak vraag je je af of je wel het inkomen kan verdienen waar je ECHT naar verlangt. Daardoor creëer je vaak diensten of producten die net niet bij je passen, maar omdat je denkt dat dit is wat mensen van je willen zien of je houdt vast aan je baan in loondienst terwijl alles in je zegt dat je daar niet meer moet zijn.

Je vindt het echt super lastig om geld los te laten in je dagelijkse beslissingen en daarvoor zit je jezelf vaak in de weg als het gaat om het uitdragen van je ware missie en je ware boodschap EN het creëren van je droomleven.

Waar je eigenlijk diep van binnen naar verlangt is een leven creëren waarin geld gewoon geel rol meer speelt!

Ik en het Geld is Liefde Team gaan je helpen om dat te doorbreken in de Geld is Liefde Community!

Ik ga je helpen om contact te maken met de overvloed die altijd voor jou aanwezig is.
Ik leer je alles over de energie van geld.
Ik leer je hoe geld echt werkt en hoe je het aan kan trekken wanneer jij dat wil zodat je echt financiële vrijheid kan ervaren in je leven.
Ik help je met het helen van je geldblokkades.
Ik help je om jouw ware missie hier op aarde te gaan leven.
Ik help je om in te tappen op de energie van jouw ware missie en ik leer je hoe je deze zo kan verpakken dat je er geld mee kan verdienen (veel geld!)
Ik help je met het opzetten of verder uitbouwen van jouw meest afgestemde business.
Ik help je met magnetische marketingstrategieën.
Ik help je met het blootleggen en doorbreken van je blokkades, zodat je het leven en de business kunt manifesteren waarvoor je hier op aarde bent.

Hoe zou het zijn als je de keuze zou maken om de meest krachtige creator te zijn die je kent en moeiteloos alles te manifesteren waar je naar verlangt?

Ik weet dat het eigenlijk makkelijk kan zijn om geld in je leven te manifesteren. EN … al het andere waar je naar verlangt!

Wat gebeurt er met je als ik dat zeg? Geloof je dat?
Er was namelijk een dag dat ik dat zelf niet had geloofd als iemand dat tegen mij had gezegd. De afgelopen jaren heb ik echter mogen leren dat geld manifesteren inderdaad makkelijk is. En ik weet dat dit voor iedereen makkelijk kan zijn. Ik voel het EN ik heb het bij mijn klanten mogen zien. Ik wil jou dolgraag leren hoe jij ook op het punt kan komen dat je tegen jezelf zegt: “Ja, Maartje ik voel het nu ook. Geld manifesteren IS makkelijk.” Want weet je wat er dan gebeurt? Dan stroomt geld je leven in als nooit te voren.
En nu denk je misschien: “Geld is niet belangrijk.”
En daar heb je op zich gelijk in. Maar wat je met dat geld kan DOEN is wel belangrijk.

Je kan namelijk het leven gaan leiden waar je voor geboren bent. Je kan JOUW ideale leven gaan leiden. Jouw DROOM-leven.
Je kan iedere dag opstaan en je eigen keuzes maken.
Je hebt de financiële middelen om goed voor je gezin te zorgen en de mensen in je leven waar je van houdt.
Je kan de opleidingen en online programma’s volgen die je graag wil volgen zodat jij jouw volste potentieel kan realiseren.
Je kan de reizen maken die je graag wil maken.
Je kan jezelf omringen met spullen die je ziel voeden.
Je hoeft nooit meer genoegen te nemen met minder omdat je weet dat je al het mooie verdient dat het leven jou te bieden heeft.

Dat kan allemaal als je leert hoe je jouw geldblokkades kan helen en als je leert hoe geld ECHT werkt.
In de Geld is Liefde Community deel ik de sleutels met je die voor een totale financiële doorbraak kunnen zorgen in jouw leven. Als je deze sleutels toepast in je leven, dan zul je zien dat er een totale shift plaats gaat vinden in de manier waarop je naar geld gaat kijken.

Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver en spirituele ondernemer mogen leren om op een hele andere manier naar geld te gaan kijken. Sinds mijn 23e had ik een droom: iedere dag schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht. Maar meer dan 10 jaar lang gaf ik geen gehoor aan die droom. Het was slechts een “hobby” in mijn leven, want ik dacht: “Ja, leuke droom Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?” Inmiddels weet ik wel beter. Ik heb ontdekt dat het mogelijk is om een super mooi bedrijf om je missie heen te creeren en nu leer ik dat ook aan anderen.

4 jaar geleden heb ik ontslag genomen om mijn eigen ondernemering te starten. En toen kwam geld opeens niet meer iedere 25e van de maand binnen, maar moest ik het gaan creëren. Ik liep tegen allerlei problemen en vragen aan zoals: Wat zijn de juiste prijzen voor mijn diensten? Hoe verpak ik wat ik wil leren in diensten en producten? Wat is eigenlijk de waarde die ik te bieden heb aan de wereld? Hoe kan ik mijn diensten en producten verkopen zonder “verkoperig” te zijn? Hoe kan ik EN afgestemd en authentiek zijn EN geld verdienen?

Ik heb een antwoord gevonden op AL die vragen en ben me echt gaan verdiepen in geldbewustzijn en geld mindset en de praktische kant van ondernemen. En toen ik dat heb geleerd, ben ik andere mensen ook gaan leren hoe ze dat kunnen doen. Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het onderwerp geld. Geld is vaak een van de belangrijkste redenen die mensen hebben om niet voluit te leven en het onderwerp waar mensen de meeste blokkades over hebben. Daarnaast ben ik verliefd geworden op het onderwerp geld. Ik merkte dat hoe meer blokkades op het gebied van geld ik heelde, hoe vrijer en gelukkiger ik werd. En dus hoe meer ik het leven kon leiden dat ECHT bij me past.

En zo is mijn commitment voor het helen van geldblokkades en het idee voor Geld is Liefde geboren. We zijn vaak ZO bang voor geld. We geven geld ZO veel macht. Hoe veel mensen offeren wel niet iedere dag hun tijd en geluk op voor geld?

Ik wil daar verandering in brengen met de Geld is Liefde Community. Ik heb de afgelopen jaren duizenden mensen mogen helpen om hun geldblokkades te doorbreken zodat er ruimte ontstaat voor het overvloedige leven dat ze BEHOREN te leven.

Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je op een andere manier naar geld kan kijken, dat je geldblokkades kan helen en dat je geld kan laten stromen nadat je deze blokkades geheeld hebt.

Resoneert dat met jou? Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de Geld is Liefde Community.

Helaas is de Geld is Liefde Community voorgoed gesloten. Je kunt alle content nog wel volgen in HET Ultieme geld & Business Manifestatie programma. Klik hier om er alles over te lezen.

Wat krijg je in de Online Geld is Liefde Community?

De Geld is Liefde Community is HET Ultieme Creatie, Geld & Business Manifestatie EN Actie programma. In de online omgeving van de Geld is Liefde Community vind je een MEGA complete collectie met tientallen online programma’s, trainingen en andere waardevolle tools die jou helpen om de Wet van Aantrekkingskracht ECHT te leren gebruiken, geld te manifesteren en jouw meest afgestemde business op te bouwen. Je krijgt vanaf dag 1 toegang tot tienduizenden euro’s aan online programma’s, trainingen, online workshops, afstemscripts en masterclasses:

Manifestatie & de Wet van Aantrekkingskracht Content

lees meer

Geld Manifestatie Content

lees meer

Business Manifestatie Content

lees meer

EN…. OOK nog eens:

** Masterclasses met inspirerende, succesvolle ondernemers.

Regelmatig zijn er inspirerende Masterclasses met succesvolle ondernemers. Tot nu toe zijn deze Masterclasses beschikbaar:

 • Je gelddoelen bereiken met Veronique Prins.
 • Je rijke mindset en je rijke identiteit met Simone Levie.
 • Money Flow met Brigitte van Tuijl.
 • Linked In met Karen van der Pauw
 • Geld, energie en lifestyle met Manouschka Sap-Faber

** Q&A Coaching Calls en coaching door top Geld is Liefde Coaches.

Je kunt al je vragen over geld manifesteren en alle content aan in de besloten Facebookgroep stellen, de coaches staan voor je klaar. Ik beantwoord je vragen in Q&A calls. De Calls worden opgenomen en kun je terug kijken als je er niet live bij kunt zijn. Je krijgt ook toegang tot alle (tientallen!) Calls die al geweest zijn. Daarnaast staat community manager Miranda voor je klaar om je te helpen met technische vragen, vragen over de content en alles waar je maar tegen aan loopt!

** Inspiratie en co-creatie in de Facebookgroep. Niet in waarde uit te drukken!

De geld is Liefde Community is een mega hechte community waar je je direct thuis en welkom zal voelen! Daarnaast word je in de groep ondersteund door een aantal TOP coaches!

** Live Geld is Liefde Meetings.

Om de maand vindt er een inspirerende live meeting plaats met workshops, inspiratie en connectie met de andere deelnemers. Je kunt deelnemen aan deze meetings en hoeft alleen een klein bedrag te betalen voor hapjes, drankjes en locatie.

** LIFETIME toegang tot het Online programma: Geld is Liefde

Je krijgt in de Geld is Liefde Community een jaar toegang tot ALLE content (of zolang je lid blijft!) Maar als super gave bonus, HOUD je toegang tot het online Geld is Liefde programma zodat je het keer op keer kunt volgen, OOK al besluit je na een jaar te stoppen. Zelfs als je dus niet de tijd investeert die je zou willen, maakt alleen deze bonus je HELE investering al waard omdat je ze zelfs jaren later nog kunt doen. Omdat de waarde van dit programma samen al net zo veel waard is als jouw hele investering voor het jaar!  Wat ontvang je in dit programma:

Module 1: De Energie van Geld
Bonus 1 – webinar: De energie van Geld
Bonus 2 – PDF – Hoe kun je NU (of in ieder geval zo snel mogelijk) geld verdienen?
Bonus 3 – Audio – Hoe kun je NU (of in ieder geval zo snel mogelijk) geld verdienen?
Bonus 4 – Concrete manieren om deze week geld te verdienen.
Bonus 5 – PDF – Hoe zet je een e-book op Amazon
Module 2: Jouw rijke zelf
Bonus 6 – PDF – Afstemscript Overvloed
Bonus 7 – Audio – Afstemscript
Bonus 8 – Geldaffirmaties
Bonus 9 – Bonus Q&A Livestream
Module 3: Wat is jouw geldverhaal en wat is de realiteit die je wilt veranderen?
Bonus 10 – Geldblokkade’s doorbreken deel 1
Bonus 11 – Geldblokkade’s doorbreken deel 2
Bonus 12 – Geldblokkade’s doorbreken deel 3
Module 4: Heel jouw Geldblokkades
Module 5: Goede geldgewoontes voor een rijk leven
Bonus 13 – Geld checklist
Bonus 14 – Money Mindset Workshop
Bonus 15 – Audio – Money Mindset Workshop
Bonus 16 – Geld Trackingsheet
Module 6: Geld creëren is een keuze
Module 7: Geld , liefde en Waarde
Bonus 17 – Hoe kun je minimaal 250 euro per uur verdienen?
Module 8: Vind je Money Flow
Module 9: Laat je geld drama los
Module 10: Het universum WIL dat je rijk wordt
Module 11: Wordt de rijke jij
Module 12: Uiteindelijk gaat geld niet over geld

De waarde van een lidmaatschap van de Geld is Liefde Community is samen meer dan €20.000,00!

Maar wat is jouw investering?

Jouw investering bedraagt nog geen fractie van de waarde! Jouw investering bedraagt slechts €997,00 ex BTW OF 12 termijnen van 97 euro ex BTW. Je krijgt een heel jaar lang toegang tot alles wat hierboven beschreven is EN lifetime toegang tot het gehele Geld is Liefde programma!

Let op: je gaat een commitment aan voor een jaar, met een 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

De geld is Liefde Community is nu voor de ALLER laatste keer open tot en met zaterdag 14 juli! Daarna sluit hij voorgoed zijn deuren!

Helaas is de Geld is Liefde Community voorgoed gesloten. Je kunt alle content nog wel volgen in HET Ultieme geld & Business Manifestatie programma. Klik hier om er alles over te lezen.

Garantie!

EN …. ik ben 100% overtuigd van de waarde die we bieden in de Geld is Liefde Community. Dus als je binnen 14 dagen merkt dat het TOCH niet bevalt, dan ontvang je jouw volledige investering terug. Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail. Omdat we al onze liefde en energie in de Community gieten, is teruggave na deze 14 dagen niet meer mogelijk! Je gaat dan een commitment aan voor een jaar.
(Algemene voorwaarden).

Maar…..

Hoe geweldig dit allemaal ook klinkt de Geld is Liefde Community is  NIET voor iedereen! 

Wat ik je hier leer is GEEN gouden pil! Er komt niet op “magische” wijze een zak geld uit de lucht vallen als je 2 dagen hebt afgestemd. Manifestatie vraagt om dagelijkse toewijding. Soms gaan dingen snel maar als iets ECHT je zielsmissie is, dan weet je van jezelf dat je toch geen andere keuze hebt dan dag in, dag uit met focus en aandacht leren manifesteren.

Het bouwen van je missie business of geld verdienen met jouw passie is geen “quick fix” maar een reis die om inzet en doorzettingsvermogen vraagt. Het vraagt van jou dat je 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en jouw business (to be)

Dit programma is voor mensen die de WAARDE zien van investeren in dit soort kennis en vooral in dit soort energie.

Maar ALS je gaat implementeren wat we je leren, ga je ECHT grootse resultaten zien. Maar JA, je moet wel bereid zijn om het innerlijke en het uiterlijke werk te doen en op te komen dagen en helemaal OPEN staan en bereid zijn om al je overtuigingen in twijfel te trekken en los te laten!. Ik ben SUPER overtuigd van de waarde die we bieden in dit programma. Je krijgt een TON content en wekelijkse begeleiding, maar het is wel aan JOU om de regisseur over jouw eigen traject te zijn!

Dus als dat goed klinkt. DAN nodig ik je uit om je aan te melden voor de online versie of de VIP versie van de Geld is Liefde Community! 

Geld is Liefde Community

Het Geld is Liefde Team

Het hele Geld is Liefde Team staat voor je klaar! Op deze pagina lees je alles over het team.

FAQ

Wanneer krijg ik toegang tot de content nadat ik mezelf heb aangemeld2018-08-31T18:46:22+00:00

Je krijgt direct toegang. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met registratielink. Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk even bij je spam. Ook daar geen mail? Mail dan naar info@maartjekoper.nl

Moet ik per se ondernemer zijn om mee te doen aan dit programma?2018-08-03T11:07:01+00:00

Je hoeft niet al een eigen bedrijf te hebben, maar het is wel handig als je voelt dat je “iets” voor jezelf wilt doen. En je hoeft ook nog niet eens te weten wat dat “iets” dan is, want er is content aanwezig die je daarmee gaat helpen. Ik richt me echter specifiek op spirituele, bewuste, ondernemers en daarom zal ik daar veel aandacht aan besteden. Maar ook als jij (nog) in loondienst werkt zal dit online programma extreem waardevol voor je zijn om grenzen te verleggen en op een compleet andere manier naar geld en overvloed te gaan kijken.

Maartje, ook al zie ik de waarde van dit programma, ik ben daar nog net niet qua geldbewustzijn. Wat raad je me aan?2018-10-27T12:29:10+00:00

Dan raad ik je aan om mijn gratis content eerst te volgen. Je zult daar een vliegende start kunnen maken om je de later WEL aan te kunnen melden. Uiteraard: ALLEEN als je bereid bent om het werk te doen: dus de content volgen en implementeren wat je leert! HIER vind je de link naar de gratis content.

Maartje, kan ik ook 1 op 1 begeleiding krijgen?2018-08-31T18:46:08+00:00

Dat is op dit moment helaas niet mogelijk. Op dit moment neem ik geen nieuwe 1 op 1 klanten aan. Heel af en toe komt er een plekje open en dan coach ik high level ondernemers die al heel ver zijn en NOG verder willen gaan. De investering qua geld en bewustzijn is aanzienlijk. Als je denkt dat jij die high level ondernemer bent en je wilt op de hoogte gehouden worden als er een plekje vrij komt vul dan DIT formulier in.

Kan ik samen met mijn partner lid worden?2018-02-12T12:11:14+00:00

Nee. Het is SUPER dat jullie samen groeien en leren, maar als je samen met iemand anders de content wil volgen, dan zullen jullie allebei lid moeten worden.

Is dit programma alleen voor coaches?2018-08-31T18:45:11+00:00

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Is dit een goede investering?2018-08-31T18:44:10+00:00

100% zeker! Ik hoor keer op keer van mijn klanten dat ze terugkomen omdat ze nergens zo veel waardevolle informatie krijgen als in mijn programma’s, voor welk level dan ook. Natuurlijk moet je ZELF op komen dagen, de kennis tot je nemen, het implementeren en vragen stellen tijdens de coachings calls. Maar als je dat doet, zal dit programma je een ongelooflijke ROI (return on investment) kunnen gaan geven!

Heb je toch nog vragen over of het de juiste investering is? Ik heb een training geschreven over alle do’s and don’t van investeren die je 100% zeker de inzichten gaat geven die je nodig hebt. HIER kun je hem lezen.

In welke fase van mijn ontwikkeling met de Wet van Aantrekkingskracht, geld en business manifestatie is dit programma waardevol voor jou?2018-10-27T12:31:08+00:00

Al mijn klanten zijn in een verschillende fase van hun ontwikkeling. Sommige mensen zijn NET in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht. Sommige mensen zijn nog in loondienst en zijn in de vraag wat ze graag willen doen met hun leven. Ze voelen dat er meer is, maar ze hebben nog niet helder wat dan. Sommige mensen zijn net gestart met hun business en zijn hun eerste klanten aan het krijgen. En sommige mensen hebben al super veel succes in hun business en verdienen meer dan een ton per jaar en zijn op zoek naar NOG meer diepgang, creatiekracht en succes.
Dit programma biedt je waardevolle content, in WELKE fase je ook zit. Daarnaast: bij iedere uplevel in je business, moet je door dezelfde stappen gaan om je geldblokkades los te laten. Ik heb dit programma zelf al 6 keer gedaan en er volgt hoe dan ook een 7e keer en misschien een 8e of een 9e en een 10e en ga zo maar door 🙂

Ik wil nu eerst even toepassen wat ik heb geleerd bij andere programma’s. Kan ik later instappen?2018-08-31T18:42:30+00:00

Dit is ZO herkenbaar! Ik heb dit ook ZO vaak tegen mezelf gezegd. En dan ging ik het TOCH niet doen, met als gevolg dat ik weer maanden stil stond voordat ik TOCH maar de sprong nam. Bij mij kwam dat omdat ik ECHT geïnspireerd moet worden en actie tot in mijn tenen moet voelen. Als een programma dat ik volg dat niet direct deed, dan werd het een “taak” die op mijn lijstje terecht komt. En ik merkte dat, hoe langer het op mijn lijstje stond, hoe meer ik er tegen op ging kijken. En hoe meer mijn energie zakte, hoe meer momentum ik verloor en hoe moeilijker het ondernemen werd. Ik leerde echt: Als iets me niet gelijk triggert om tot actie over te gaan, gaat dat waarschijnlijk later ook niet meer gebeuren. Voor mij is ALLES energie. EN ik merk keer op keer dat de dingen die ik vanzelf al doe, eigenlijk alles is wat er voor nodig is om echt succesvol te worden. EN ik help je MEGA graag om te ontdekken wat dat voor jou is, en daar is dit hele programma op gericht.

Ik voel me wel aangesproken door wat je schrijft maar hoe weet ik nu echt of deze community iets voor mij is?2018-08-03T15:02:51+00:00

Ik heb geleerd: als mijn gevoel zegt dat iets goed is, dan IS het goed.
Dit programma is super waardevol voor jou als:
je wilt leren hoe manifestatie ECHT werkt.
geld een reden is voor jou om dingen niet te doen die je wel graag zou willen doen,
je werk doet waar je niet gelukkig van wordt, maar toch doet voor het geld,
je jouw blokkades op het gebied van geld, zichtbaarheid, business en jezelf zijn los wilt laten zodat je het leven kan gaan leiden waar je voor geboren bent.
Je ECHT grote stappen wilt nemen met je business en voelt dat je klaar bent voor “meer.”
Want aan al deze zaken ga ik aandacht besteden!
Twijfel niet langer en gun jezelf ook een prachtig leven in overvloed. Meld je nu aan.

Ik ben nog met zo veel andere dingen bezig. Kan ik me niet beter op een ding focussen?2018-10-27T12:24:51+00:00

Dit programma kan perfect gedaan worden naast een ander programma. Je kunt alles op je eigen tijd doen EN dit programma geeft je extreem veel inspiratie en energie. Het gaat VOORAL om het energetische en creatie aspect en niet het zorgvuldig afchecken van een aantal modules. Ik heb zelf altijd verschillende online programma’s naast elkaar gedaan en tegelijkertijd nog 1 op 1 coachingstrajecten naast elkaar gedaan. Maar ALLES met de focus op het succes en op wat ik wil creëren. DAAR zit voor mij focus in, niet met hoe veel of weinig programma’s ik wel of niet bezig ben. Daarnaast maak ik dingen simpel. Ik help je om altijd terug te komen naar dat ene ding. Wat ik vaak merk is dat mensen zichzelf in strategische en praktische programma’s vaak een beetje kwijt raken (hoe waardevol dat soort programma’s ook zijn en je hebt ze zeker ook nodig!) Dit programma helpt je dan om weer af te stemmen en de acties te nemen die ECHT bij je passen!

Hoe weet ik of dit het juiste programma voor me is?2018-08-31T18:42:46+00:00

Dat VOEL je. Je hebt bewust of onbewust vragen gesteld aan het Universum de afgelopen tijd over dat er dingen anders moeten, dat sommige dingen te moeilijk gaan voor je gevoel of dat je vast bent gelopen op bepaalde gebieden. Het Universum heeft je deze pagina laten lezen als antwoord op jouw vragen. Als je de pagina las en je werd enthousiaster en enthousiaster, dan is dit de goede stap. Ik ga je ook leren in dit programma wat er voor nodig is om daar voortaan altijd op te gaan vertrouwen. Onze gedachten komen er ZO snel tussen in en we kunnen vaak 1001 redenen verzinnen om uit te stellen en dingen NIET te doen, maar je intuïtie WEET het. De vraag is: als geld geen rol zou spelen en als je ongekende mogelijkheden zou hebben, zou je je dan NU direct opgeven omdat je MEER wil van deze geweldige energie? GUN het jezelf dan. Stel vragen aan het Universum over waar het geld vandaan mag komen en volg ook hierin weer de afstemming. Vraag om compleet en volledig vertrouwen en ga er van uit dat je al een mega krachtige creator bent die er altijd voor gaat zorgen dat je 10 keer zo veel uit ieder programma haalt als dat je investeert.

Hoe gaat het met de betaling?2018-10-27T12:26:09+00:00

Betaling gaat via de webshop. Klik op de bestel knop en je wordt naar de shop geleidt. Je ontvangt daarna direct toegang tot het Online programma.

Het is nu niet de goede tijd. Kan ik later instappen?2018-08-03T15:22:22+00:00

Ik zal dit programma nog wel een tijdje blijven aanbieden, maar ik kan niet garanderen dat het in precies dezelfde opzet is, voor deze investering.

EN: Er is altijd een reden om je dromen voor je uit te schuiven. Het leven komt ALTIJD tussendoor. OOK bij mij en ook bij mijn mentoren. Het verschil waarom wij WEL succes hebben is omdat we, ondanks alles, TOCH acties nemen en afstemmen op waar we heen willen. En dat gaat niet “zomaar” gebeuren. Dat vraag om een keuze van jouw kant en een commitment en een investering qua geld, tijd en energie. Maar als je ECHT iets moois wil manifesteren moet er NOOIT een reden zijn om het NIET te doen!

Ervaringen van deelnemers

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. Grappig dat je in het 1e interview-audio van de Geld is Liefde interview serie hier ook over sprak, “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !”

Jacqueline van de Koevering

“Je geeft ZO veel waarde in de Geld is Liefde Community. Er zit ook ZO veel goede business content bij. En je geeft ook zo veel van jezelf in die Community. Ik hoor heel veel mensen die lid zijn geworden of geweest van andere programma’s en die komen toch weer altijd naar jou terug omdat je zo veel waarde biedt. Ik ben al een jaar lid en heb nog steeds niet alles gevolgd wat er in de Community te vinden is.”

Coby

Nog meer redenen om je aan te melden!

** Het is de laatste keer dat De Geld is Liefde Community open gaat!

Er mag iets heel anders gaan ontstaan in de Maartje Koper business 🙂 Gezien de WAARDE die dit programma brengt, de transformaties die mensen doormaken met het volgen EN implementeren van deze content, heb je nog EEN maal de kans om in te stappen zodat jij ook vanuit 100% afstemming kan gaan leven en beslissingen kunt nemen vanuit je ziel in plaats van “Geld of geen geld.”

** Community, co-creatie en feedback

Het kan soms best eenzaam zijn als missie ondernemer en krachtige creator. Soms kun je het gevoel hebben dat er maar belachelijk weinig mensen zijn zoals jij.
Maar in de Geld is Liefde Community word je omringd met mensen zoals jij: krachtige creators, leiders van deze nieuwe tijd en missie ondernemers die ook grootse dingen willen doen met hun leven en die “meer” willen.
Als er een ding is wat ik heb geleerd is het dit: mijn klanten willen dezelfde dingen en vormen een super hechte community waar mensen worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf en hun leven te halen maar waar je ook verilig bent om jezelf ECHT te laten zien, zonder masker, met al je verlangens en eigenaardigheden.
De Community is ook een plek waar je feedback kan vragen over alle mooie creaties die je in de wereld wil zetten.

** Experts

Ik ben er achter gekomen de afgelopen jaren dat de snelste weg om iets te leren is, om mensen om je heen te verzamelen die zijn waar jij wil zijn. Ik bied je die ruimte. Ik deel met je hoe ik zelf mijn inkomen heb opgebouwd in mijn missie onderneming van niets naar 25.000 euro per maand in nog geen 2 jaar tijd (inmiddels is het meer dan 70.000 per maand en groeiende!)
Daarnaast nodig ik regelmatig experts uit om advies en tips te geven EN zitten er ook een aantal experts in deze community, zowel klanten als Geld is Liefde Coaches die ook geweldige dingen doen en WETEN wat er voor nodig is om geld te verdienen met je passie en jou hier alles over leren!

** Kennis & Strategieën

Ik deel super veel kennis en ook strategieën met je. Onder meer hoe je NU geld verdient, hoe je minimaal 250 euro per uur kan verdienen en hoe je passief inkomen opbouwt met informatieproducten en membership programma’s. Het is mindset, de Wet van Aantrekkingskracht EN strategie gecombineerd op de meest krachtige manier. EN op de meest simpele manier. Geen moeilijke technische dingen, ik hou alles super simpel waardoor het ECHT uitvoerbaar is.

** Garantie!

Instappen is risico vrij want we hanteren een 14 dagen niet goed – geld terug garantie! Mocht het zo zijn dat je er binnen 14 dagen achter komt dat dit programma toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan stuur je een e-mail en storten we je investering terug.

** Resultaten!

Een magische pil bestaat niet. Ieder resultaat vraagt om toewijding en dagelijks actie nemen. Maar hoe vaak heb je wel niet gezegd: dat doe ik morgen. Of: als ik meer tijd, geld, mogelijkheden of wat dan ook heb. Het is NOOIT de goede tijd en daarom is het ALTIJD de goede tijd. Ik daag je iedere dag uit om de stappen te nemen die je super graag wil nemen en eindelijk je droomleven te leiden.

Mensen halen grote resultaten in mijn programma’s. Programma’s worden gelanceerd, 17.000 euro maanden (of nog meer!) worden gerealiseerd en missies worden gevonden en tot leven gebracht MAAR neem het niet van MIJ aan. Dit is wat de leden zeggen over de ONTELBAAR veel resultaten die ze in de Geld is Liefde Community hebben gehaald: 

Het geld is liefde Programma is zo een enorme bijdrage geweest. Ik heb een heel nieuw geld verhaal geschreven. En sinds de eerste keer dat ik mee deed aan het geld is liefde programma, is mijn inkomen verzesvoudigd, en doe ik werk wat ik met super veel liefde doe!

Ik heb een hele andere kijk op het leven gekregen en een ommekeer in mijn financiële situatie.

Ik ben begonnen met afstemmen en het helen van mijn geldblokkades. Bij dat laatste heb ik al geld gemanifesteerd: ik kreeg 1.200 euro extra terug van de belasting!

Ik ben een praktijk aan het opzetten op het gebied van zelfontwikkeling. Ik zet daarin stappen zet die ik anders nooit gezet zou hebben, en die durf ik te doen omdat ik in deze community zit en luister naar de audio’s van Maartje.

Mijn zakelijk inzicht, vooral wat betreft geld, mogelijkheden en organisatie is gegroeid. En ook heb ik veel meer discipline.

Ik zie dat er meer cliënten zich aanmelden voor mijn cursussen en reiki-sessies.

Ik heb ontdekt waar ik mijn eigenwaarde af heb laten hangen van geld. En ik heb ontdekt wat ik niet meer wil, eigenlijk juist ook door jouw bedrijf van binnen te zien.

Doordat ik geïnspireerd werd door audio’s uit de eerste module van geld is liefde, ben ik een meditatie challenge gaan maken van 30 dagen.

Ik heb echt mijn eigenwaarde kunnen helen door het volgen van dit programma.

Door het afstemmen kan ik mijn focus houden en word ik mega creatief, affirmaties hangen op de koelkast wat enorm helpt en het universum gebruiken voor vragen hebt ge-wel-dig!, Ik vind het mijzelf weer waard, overtuigingen zijn veranderd. Kortom te veel om op te noemen.

Ik ben door het programma wel veel meer bij mezelf gekomen en mezelf meer waard gaan vinden.

Als ik afstem, komen er veel meer boekingen binnen. Dus ik weet dat het werkt.

Ik heb super mooie inzichten gekregen in de Community, met name door het Access Consciousness. Die tools maken me blij. Vragen stellen geeft ruimte. En mijn blik is weer meer gericht op overvloed.

Ik gebruik de kennis die ik uit de content haal voor mezelf maar ook in mijn bedrijf met mijn klanten. Het is een geweldige aanvulling op mijn alles wat ik al weet en helpt mijn klanten ook weer om te groeien.

Ik heb inzicht gekregen in de andere manier van denken van creatie. Het is nu duidelijker waarom het me maar niet lukte om wat ik wilde te manifesteren.

Te veel om op te noemen. Ik kreeg een flinke som belastinggeld terug, Mijn man werkt veel over en verdient zo meer inkomen en hij kreeg een flinke winstuitkering. Ik heb al meer facturen mogen maken dan in heel 2016. Ik heb dus meer klanten en meer inkomen. Ik krijg uit onverwachte hoeken fijne cadeautjes bijv. Klanten. Ik geniet meer van het ondernemen. Ik durf vaker te gaan staan voor mijn bedrijf. En ik voel de steun van Maartje, haar team en de groep.

Ik heb vooral een mindswitch gemaakt van denken in tekorten naar denken in overvloed. Dat heeft geresulteerd in een nieuwe business opzet die binnenkort gelanceerd gaat worden. Opvallendste tot nu toe is dat iedereen die we onderweg tegenkomen, vormgevers, video, seo, ons niet alleen onschatbare waarde brengt, maar ook nog eens ongelofelijk fijne, warme en leuke mensen zijn.

Grappig genoeg: er is enorm veel rust in mijn relatie gekomen en het is vele malen moeitelozer geworden.

Ik heb mijn missie helder gekregen, nee gezegd tegen diensten die ik niet meer wilde leveren. Niet dubben, maar doen. Start before you’re ready…De wet van aantrekking leeft al zo lang in mij, maar het lijkt of nu pas het kwartje valt…zo manifesteerde ik in maart de reis naar Nepal.

Ik heb in 3 maanden 15.000 euro gemanifesteerd. Ben druk met het clearen van beperkende overtuigingen op geld, inkomen, verdienen en waard zijn.

Ik ben van geld gaan houden haha! Ik haatte voorheen letterlijk geld. Ik zie nu in dat ik het echt waard ben om te mogen en kunnen ontvangen, om die creator te zijn die geld mag ontvangen voor de diensten die ik aanbied op spiritueel gebied. Het stroomt!!! Bijzondere mensen stappen in mijn leven en ik ben klaar voor the next level.

Ik neem nu stappen om mijn bedrijf vooruit te brengen die ik voorheen nooit zou nemen. Ik sta op conferenties, volg opleidingen die ik altijd al wilde doen en heb mijn eerste e boek uitgegeven in het nederlands en engels. Ik hou mijn geld bij, verkoop mijn huis en er komt van alles op mijn pad.

Wat de resultaten zijn geweest tot nu toe: heel veel kwantumsprongen gemaakt, heel veel inzichten ontvangen, ik ben weer van mezelf gaan houden, ik weet nu dus dat ik niet al mijn hele leven gek ben maar het leven zo hoort te zijn met afstemmen en manifesteren, ik geloof weer in mijn dromen, ik ben gefocust op wat ik wil bereiken, mijn wekker gaat tegenwoordig om 4 uur zodat ik regelmaat heb en de hele ochtend de tijd heb om tijd aan mezelf te besteden (hoe HEERLIJK is dat), ik zie het leven weer zitten, ik heb veel minder oordelen over mezelf en anderen, ik hou weer van het leven, ik heb een rotsvast vertrouwen in dat alles goed komt, ik heb weer grip om mijn geld waardoor het niet meer de deur uitvliegt maar wel de deur in vliegt!, ik eet weer gezond, ik ben begonnen met mijn huis echt flink op te ruimen en alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft weg te gooien of weg te geven, ik ben weer BLIJ.

Mega manifestaties in het vinden/ organiseren van instanties die de juiste geldstromen in het onderwijs gaan regelen voor mijn zorgintensieve dochter… waar iedereen “nee” zei voelde ik “ja wel”… nu blijkt dat ik gelijk heb … écht gekomen door in het vertrouwen te stappen ondanks alle lagere energieën eromheen heb ik de kracht en tools kunnen gebruiken op het afstemmen van rust en vertrouwen en mij goed voelen.

Meld je vandaag nog aan! 

Helaas is de Geld is Liefde Community voorgoed gesloten. Je kunt alle content nog wel volgen in HET Ultieme geld & Business Manifestatie programma. Klik hier om er alles over te lezen.

Social Media

Gratis Geld is Liefde Manifestatiedagboek

Contact

Ja, ik vraag het gratis boek aan

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Het Zand 15 – 3544NC Utrecht IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401