Loading Quotes...

Geld is Liefde Coaching Certificatie Programma

Lijkt het je te gek om mensen te leren hoe de energie van geld echt werkt?
Voel je dat het je missie is om mensen te helpen hun geldblokkades te doorbreken zodat ze het leven kunnen leven waar ze voor geboren zijn en een VIP lifestyle kunnen creëren? En wil jij dat zelf ook?
En ben je, net als ik, gefascineerd bent door de Wet van Aantrekkingskracht en mateloos geboeid door het onderwerp geld en geld manifesteren? Voel jij ook in iedere cel van je lichaam dat geld creëren in wezen super simpel is, als je eenmaal de shift heb gemaakt naar rijk ZIJN in plaats van rijk WILLEN zijn?
En wil je daarbij de van A tot Z begeleiding om je coachingstrajecten te creëren, marketing super fun en simpel te maken, geld te verdienen met het leukste werk dat er is en de beste coach te worden die je kunt zijn? En wil je, nadat je je certificaat en assesment met succes hebt behaald, toetreden tot mijn team van KICK ASS Geld is Liefde coaches die het komende jaar honderden of zelfs duizenden levens radicaal gaan transformeren met de Geld is Liefde Manifestatie Methode?

Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om een gecertificeerd Geld is Liefde Coach te worden en samen met mij de Geld is Liefde Revolutie verder op gang te brengen!

In dit programma gaan we 5 maanden aan de slag om alles te leren dat nodig is om een Geld is Liefde Coach te worden. Na deze 5 maanden ben je een gecerticiceerd Geld is Liefde Coach en is het mogelijk om toe te treden tot mijn team van TOP coaches.

Het programma bestaat uit 6 modules, 6 Q&A’s en 3 live bijeenkomsten waarin het volgende behandeld gaat worden:

Module 1: Hoe wordt je de beste coach die je kan zijn?

Deze eerste module staat helemaal in het teken van JOU!
Ik help je af te stemmen op hoe je het verschil gaat maken tussen alle coaches die er al zijn. We gaan intappen op jouw unieke zelf en de meest krachtige coach die je kan zijn wakker maken.
We gaan aan de slag met de vraag hoe je alles van JOU in je coaching kan leggen.
We gaan afstemmen op hoe jouw onderneming er uit ziet als je die succesvolle coach al BENT. Daarmee leggen we een hele goede basis voor jouw toekomst.
We gaan een script schrijven voor jouw ideale coachingspraktijk en vervolgens maken we een plan van aanpak hoe je daar ook daadwerkelijk gaat komen.
We gaan stevige intenties zetten voor dit programma en ik ga je leren wat er voor nodig is om er het allermeeste uit te halen.
We gaan aan de slag met jouw “waarom.” Dit is mega belangrijk want je GAAT uitdagingen tegenkomen en als je waarom niet compleet helder is, dan ga je op willen geven op de dagen dat het “te moeilijk” wordt en dat is wat we willen voorkomen!
Tot slot gaan we kijken naar wat jouw ideale lifestyle is en hoe je jouw praktijk zo op kunt bouwen, zodat deze 100% aansluit bij alles wat voor jou belangrijk is, zodat jouw bedrijf JOU kan dienen. Je gaat met niets minder dan een VIP lifestyle genoegen nemen als Geld is Liefde Coach, want dat is PRECIES wat je aan je klanten gaat leren! Ik heb zelf in een jaar mijn VIP lifestyle gecreerd en ik ga je alles leren wat ik daarover weet. Lees HIER de blog waarin ik deel hoe ik de stap heb genomen van “gemiddeld” naar VI F*ing P.

Module 2: Wie is jouw ideale klant? Wie ben je geboren om te dienen?

Het is extreem belangrijk om heel goed vast te stellen op welke klant jij je gaat richten. Dit hoor je van iedere business coach: “Wie is jouw ideale klant?”
Ik heb echter een unieke (en hele simpele) kijk op deze “ideale klant” theorie en daar gaan we in deze module mee aan de slag.
Aan de hand van jouw “ideale klant-script” weet je perfect hoe jij je klant aan moet spreken en is het super makkelijk voor je om content te creëren die perfect past bij wie ze zijn EN ze dus “JA” te laten zeggen tegen jouw aanbod.

Module 3: Hoe bouw je het coachingstraject op met je klant? En hoe ziet jouw business model als coach er uit?

In deze module gaan we direct aan de slag om het traject uiteen te zetten waarmee je je klanten gaat helpen hun geld verhaal in kaart te brengen, te veranderen, een geld-afstemritueel te creëren en blokkades te helen zodat ze EINDELIJK het leven kunnen creeren waar ze voor geboren zijn. Je haalt de VIP in hun naar boven en je helpt ze de mindset en het bewustzijn naar boven te halen zodat ze deze ruimte in kunnen nemen.

Ik help je van A tot Z dit traject uiteen te zetten en je ontvangt done for you werkbladen en de praktische opdrachten om direct met je klant aan de slag te gaan.

Daarnaast gaan we aan de slag met de vraag welke diensten en producten je nog meer aan gaat bieden. Je dienstenpakket gaan we helemaal afstemmen op jouw ideale lifestyle.
Een van de gave dingen aan het coachingsvak is dat er ongekende mogelijkheden zijn. Je kunt een echte lifestyle business creëren, waarin vrijheid super belangrijk is en daar ga ik je 100% zeker mee helpen. Wat ik echter bij de meeste coaches zie gebeuren is dat ze vastlopen in alle dingen die ze denken te moeten, in alle details en heel vaak achter de feiten aanlopen en hun business nog niet groeit zoals ze willen. Ik ga je in deze module leren hoe je kan voorkomen dat je in die valkuil stapt. Wat je gaat leren is hoe makkelijk het is om geld te verdienen als je het op de meest afgestemde manier doet.

Samen creeren we HET ideale business model voor je, waarbij je krachtige transformaties te weeg brengt met Geld is Liefde Coaching en kijken we welke plannen en ambities je hebt voor de toekomst en hoe je die NU al vorm kunt geven.
Daarnaast deel ik een template salespagina met je, die je aan kunt passen en kunt gebruiken om te gebruiken om Geld is Liefde Coachingspakketten te verkopen.

Module 4: Krachtig Coachen en je klant zijn of haar blokkades laten doorbreken op de meest snelle en krachtige manier.

In deze module leer ik je coachingstools die er voor zorgen dat je op de snelste en krachtigste manier blijvende shifts bij je klanten teweeg kan brengen.
Het is MEGA belangrijk om grootse resultaten te kunnen bereiken met je klant, zodat ze voor je BLIJVEN kiezen en ook hun vrienden naar je door gaan verwijzen.
Ik leer je hoe je in kan tappen op de energie van je klant en hoe je die energie kan vertalen in woorden.
Daarnaast gaan we kijken naar verschillende soorten coachingsstijlen en bepalen welke stijl het beste bij jou past.
En ik ga je leren hoe je vertrouwen opbouwt bij je klanten zodat ze voor JOU gaan kiezen en niet voor een andere willekeurige coach.

Module 5: Hoe market je jouw diensten en bouw je zo snel mogelijk je succes en expertstatus als Geld is Liefde coach op?

Deze module staat helemaal in het teken van de vraag hoe je jouw succes zo snel mogelijk opbouwt, jezelf zichtbaar maakt als Geld is Liefde coach en supersnel ideale klanten aantrekt die TOFFER dan tof zijn om mee te werken.
Ik leer je alles over DE ideale manier van marketing: contentmarketing. En JA: als Geld is Liefde coach zal ik klanten naar je doorsturen maar ik verwacht ook van jou 100% commitment om jezelf ECHT zichtbaar te maken en jouw rol als expert te pakken.
Daarnaast creëren we een afgestemd marketingplan dat ECHT werkt voor jou.
Ik leer je hoe je jouw e-mail lijst verder opbouwt en hoe je er vervolgens voor gaat zorgen dat deze mensen klanten gaan worden.
Ik ga je alles leren over het “upsellen” van je diensten en het houden van “strategie-sessies” om je klanten vervolgens ja te laten zeggen tegen een traject bij jou.
Ik ga je leren hoe je een sterke Call to Action neerzet.
Daarnaast ga ik je alles leren over sales en lanceringsskills zodat het super makkelijk voor je wordt om nieuwe diensten en producten te lanceren EN te verkopen.
En tot slot ga ik je leren hoe je een “Hell Yes” aanbod creëert waar je klant ja op MOET zeggen.

Module 6: Actie, actie, actie!

Afstemmen en werken “aan” je business brengt je maar ZO ver. Het geheim van succes ligt hem in consequent de dagelijkse acties nemen die je naar het volgende niveau gaan brengen.
Daar gaan we in deze module mee aan de slag!
Je krijgt toegang tot mijn dagelijkse Biz en Marketing Checklist en ik ga je helpen om je eigen checklist te creëren zodat je super helder hebt welke acties gaan bijdragen aan jouw succes.
Daarnaast gaan we aan de slag met alle blokkades die je tegen kunnen houden om actie te ondernemen. Je gaat een ferme beslissing nemen om klaar te zijn met “Ik heb geen zin” en “Ik weet het niet” bullshit om gewoon te doen wat er moet gebeuren.

Praktijkgedeelte

Tijdens het programma vraag ik je om minimaal 3 klanten betaald te helpen met Geld is Liefde Coaching en van hen een positieve referentie te krijgen.
Bij de start van het traject ontvang je richtlijnen over dit assessment.
Dit assessment is een voorwaarde voor het behalen van de certificering.

BONUSSEN:

Afgezien van bovenstaande modules, Q&A’s en live bijeenkomsten krijg je nog toegang tot een aantal te gekke bonussen:

Bonus 1: Toegang tot mijn audio programma: Hoe bouw je zo snel mogelijk je coachingspraktijk succesvol op? Waarde: 497 euro ex BTW

Bonus 2: Tijdens het traject krijg je gratis toegang tot de Geld is Liefde Community. Waarde: 300 euro ex BTW

WALK YOUR TALK!

Niet iedereen is geschikt om een “Geld is Liefde Coach” te worden. You have to walk your talk!
Je gaat je klanten helpen om shifts te maken op het gebied van geldbewustzijn en in hun VIP zelf te stappen. Je kan mensen daar alleen maar mee helpen als je hier zelf al de nodige stappen in hebt genomen en een complete en volledige bereidheid hebt om ZELF te doen wat er voor nodig is om je geld-bullshit achter je te laten.
Je klanten lopen namelijk tegen precies dezelfde “problemen” aan als jij:

 • Het is ALTIJD een uitdaging om geld te investeren. Geld investeren is NOOIT makkelijk.
 • Er is ALTIJD een mate van oncomfortabelheid als je een shift in je geldbewustzijn maakt en je leven uplevelt naar niets minder dan VIP (lees ook DEZE blog als je dat nog niet hebt gedaan over wat ik heb gedaan om mijn leven te transformeren in een eerste klas lifestyle)
 • Iedere dag word je geconfronteerd met nieuwe blokkades en word je uitgedaagd om daar dwars doorheen te knallen en JA te zeggen te wat je WEL wil creëren en opnieuw al je BS los te laten.

En als je niet 100% bereid bent om dit voor jezelf te doen, dan ben je er NIET klaar voor om anderen hiermee te helpen.

Daarom is de investering voor dit programma ook niet goedkoop, maar het is het 100% zeker WAARD.

Jouw investering

Jouw investering voor dit programma waarin je toegang krijgt tot:

 • 6 complete en transformerende modules.
 • Done for you programma’s om direct aan de slag te gaan met je klanten.
 • Een salespagina template.
 • 6 Q&A’s
 • 3 live bijeenkomsten.
 • Begeleiding in een besloten facebookgroep om al je vragen aan mij te stellen en de Masterminden met de overige coaches.
 • Certificering om aan de slag te kunnen gaan als Geld is Liefde Coach in mijn team. Jij en ik gaan minimaal het komende jaar nauw samen werken om een ware Geld is Liefde revolutie in Nederland op gang te brengen.
 • Bonussen ter waarde van 1797 ex BTW.

De investering voor het Geld is Liefde Coachings-certificatie programma bedraagt 12.000 euro ex BTW.
Omdat dit de eerste keer is dat ik dit programma geef, ontvang je 2000 euro korting. Jij betaald dus voor deze eerste ronde 10.000 euro ex BTW.
Het is mogelijk om in 6 termijnen van 2000 euro ex BTW te betalen.

Er is slechts plek voor minimaal 4 en maximaal 8 coaches omdat ik jou de aandacht wil geven die nodig is om een TOP coach te worden en omdat ik wil starten met een klein en hecht team van coaches die de kwaliteit gaan bieden die ik verwacht.

Praktische details.

Dit traject start op maandag 29 mei. Je krijgt echter direct na aanmelding toegang tot de bonussen zodat je direct aan de slag kunt gaan met alle content die tot je beschikking is.

Dit zijn de data van de modules, Q&A’s en livedagen:

Maandag 29 mei 20.00 Live online training module 1

Maandag 5 juni 20.00 Live Online Q&A Coachingscall 1

Maandag 12 juni Live online training module 2

Maandag 19 juni Live Online Q&A Coachingscall 2

Maandag 26 juni Live bijeenkomst 1 van 13.30 tot 16.30

Maandag 3 juli 16.00 (Let op! Aangepaste tijd!) Live online training module 3

Maandag 10 juli 20.00 Live online Q&A Coachingscall 3

Maandag 17 juli 20.00 Live online training module 4

Maandag 24 juli 20.00 Live online Q&A Coachingscall 4

Maandag 31 juli Live bijeenkomst 2 van 13.30 tot 16.30.

Maandag 7 augustus Live online training module 5

Maandag 14 augustus Live online Q&A Coachingscall 5

Vanaf maandag 21 aug tot en met donderdag 28 september komt er geen nieuwe content vrij ivm mijn vakantie. Je hebt in deze weken tijd om de content terug te luisteren en actief te implementeren. Je kunt tijdens deze weken wel al je vragen aan me stellen in de Facebookgroep.

Maandag 2 oktober Live online training module 6

Maandag 9 oktober Live online Q&A Coachingscall 6

Maandag 16 oktober Live bijeenkomst 3 van 13.30 tot 16.30.

De livebijeenkomsten zijn op maandagmiddagen van 13.30 tot 16.30 in mijn trainingsruimte in Utrecht. Deze middagen gebruiken we als Afstem & Actie dagen. We kijken of je op koers bent met je intenties en doelen, we stemmen samen af om eventuele blokkades te doorbeken en we gaan actief aan de slag met content creëren, programma’s creëren en marketing.

De Q&A Coachingscalls zijn bedoelt voor coaching. Je kunt dan al je vragen live aan me stellen. Ik gebruik hiervoor het programma Zoom, zodat we elkaar persoonlijk kunnen zien en spreken.

De modules en Coachingcalls zullen 1 a 1,5 uur duren. We nemen de tijd om alles aan bod te laten komen wat belangrijk is. 

Tussen de modules, coachingcalls en livedagen hebben we contact in een besloten facebookgroep om te Masterminden en zodat je kunt connecten met de andere coaches. 

Als je dit traject doorlopen hebt EN het assesment met succes hebt afgerond, mag je jezelf een “Geld is Liefde Coach” noemen en kun je je opgeven om toe te treden tot mijn team om samen met mij en de andere coaches een ware Geld is Liefde revolutie te ontketenen. De samenwerking is voor de eerste instantie voor een jaar. Maar uiteraard werk ik 100% volgens afstemming en dat verwacht ik ook van jou, daarom creeren we ALTIJD in de vraag: “Werkt dit nog voor ons? En wat is er nodig om hier een HELL YES van te BLIJVEN maken?”

Heb je interesse om een Geld is Liefde Coach te worden? Vul dan hieronder het interesseformulier in. Je hoort zo snel mogelijk of je in aanmerking komt. Let op: de lat ligt EXTREEM hoog, want ik werk alleen samen met de beste van de beste om mijn klanten de VIP ervaring te kunnen bieden.
Als ik nav het interesseformulier denk dat wij een match zijn, hebben we telefonisch contact om alle details door te spreken en te kijken of we ook ECHT een match zijn. Ik wil het “HELL YES, ik kan niet geloven dat ik met jou samen mag werken gevoel” hebben als we met deze samenwerking starten!

Vul hier het interesseformulier in en ik neem zsm contact met je op.

FAQ

Q: Ik krijg templates en richtlijnen voor trajecten, maar mag ik er ook mijn eigen draai aan geven?

A: JA! Dat is JUIST belangrijk. Ik moedig je aan om al je eigenheid er in te gooien en er iets unieks van te maken, dat helemaal JIJ is. Ik wil samenwerken met mensen die me aanvullen en ik vind het ook MEGA belangrijk dat jij jouw unieke waardes in het traject legt en je eigen specialisme hebt.

Q: Ik ben nog niet gestart met mijn praktijk, maar ik voel een hele grote JA hierbij, is dit programma iets voor mij?

A: Dat kan zeker. Het maakt me niet uit hoe ver je bent met je praktijk, maar het is WEL belangrijk wat voor persoon je bent EN het is belangrijk dat je bewezen succes hebt met ondernemen, of het nu je huidige business is of je vorige EN zelf al heel ver bent met moeiteloos geld manifesteren DOOR je business.
Een hele belangrijke voorwaarde is het “Walk your talk” gedeelte. Je moet bereid zijn om je bullshit los te laten en de stappen te nemen die belangrijk zijn.
Ik zie VEEL mensen die onderschatten wat er voor nodig is om een succesvolle praktijk op te bouwen en ook al verwijs ik klanten naar je door ik verwacht 100% commitment en bereidheid om te doen wat er voor nodig is om jouw eigen succes te creëren. Het is niet nodig dat je al een website hebt, want je krijgt als Geld is Liefde Coaches een eigen pagina op mijn website waar je je aanbod kan delen en waar mensen sessies en trajecten met je kunnen boeken.

Q: Ga ik gegarandeerd klanten krijgen als ik met dit programma mee doe?

A: Nee, garanties heb je nooit. Het is niet genoeg om simpelweg de content door te nemen en te “hopen” dat alles wel goed komt.
Je moet het WERK doen. Iedere dag. Niet alleen het actiegerichte werk, maar vooral het mindset werk.
Je moet een BESLISSING nemen om succes te creëren en bereid zijn om te doen wat er voor nodig is.
Je moet een BESLISSING nemen om de beste coach te zijn die je kunt zijn en jezelf zichtbaar te maken ook al zit er nog helemaal niemand op je te wachten en heb je het grootste deel van de dag geen idee waar je mee bezig bent of dat het überhaupt ergens toe gaat leiden. Maar als je DIE dingen kunt en gaat doen, dan ben je onoverwinnelijk, want dat zijn de dingen die de meeste mensen NIET bereid om te doen. De meeste mensen geven op bij de eerste de beste tegenslag en trekken de conclusie dat het “nog niet de tijd is” of dat “Het Universum vast een signaal geeft dat het niet zo mag zijn.” Dat is dus BS. JIJ beslist en JIJ bent degene die jouw realiteit creëert.
Je kan alles creëren wat je wilt, zolang je maar een BESLISSING neemt en simpelweg NOOIT opgeeft.

Q: Ga je me helpen om klanten te krijgen?

A: Ja, ik ga je 100% helpen om klanten te krijgen, maar ik neem op geen enkel vlak jouw verantwoordelijkheid uit handen.
Ja, ik ga je tips geven, ik ga je helpen met je strategie en ik ga mijn netwerk aanboren. Er zitten bijna 500 mensen in mijn Geld is Liefde Community waarvan een deel 1 op 1 coaching wil en nodig heeft om hun geldblokkades te doorbreken en die mensen kan ik niet zelf coachen, dat ga jij doen. En ik ben nog maar net begonnen met het ontketenen van een Geld is Liefde Revolutie en de komende maanden zal het aantal deelnemers in de Geld is Liefde Community verdubbelen. Er gaat dus een heleboel vraag zijn naar goede coaching, mensen die volgens mijn technieken werken en mensen op een intensieve manier kunnen helpen om de shift naar VIP te kunnen maken. Uiteraard moet je je assesment met succes afleggen en volgt er een officiele sollicitatie na dit traject om in mijn team aan de slag te gaan. Je kunt echter hoe dan ook na het assesment jouw eigen klanten helpen met Geld is Liefde Coaching.

MAAR het is JOUW verantwoordelijkheid om die klanten te krijgen.
JIJ bent degene die de beslissing moet nemen.
JIJ bent degene die de energie naar voren moet brengen van de persoon die al succesvol IS en die echt een verschil kan maken in klanten hun leven. Je klanten gaan hun tijd en hun geld in jou investeren en dat is geen liefdadigheidswerk. Zij willen daar iets voor terug. Ze verwachten van jou dat je je “A-game” meeneemt en er BENT voor hen. En dat verwacht ik OOK van jou. Als je ECHT succes wil creëren en de dingen wil doen, die de meeste mensen niet doen, dan zul je bereid moeten zijn om verder te gaan dan de meeste mensen bereid zijn om te gaan.
Je MOET je eigen bullshit opzij kunnen zetten om er te ZIJN voor mensen en bereid zijn om je onzekerheid in de prullenbak te kieperen.

Q: Ik kan er niet live bij zijn tijdens alle Modules, Q&A’s of live bijeenkomsten. Is dat een probleem?

A: Nee, dat hoeft geen probleem te zijn. Ook als je een of meerdere bijeenkomsten of Q&A’s mist is dit nog altijd waardevol voor je. Als je tijdens een livemeeting op vakantie bent, kunnen we skype aanzetten, zodat je er toch bij kunt zijn. Als je een van de Coaching Calls mist (of meerdere) dan kun je van te voren toch je vragen stellen en zal ik ze beantwoorden tijdens de Calls.

Q: Maartje, de investering hiervoor is heel hoog. Ga ik dit er uit halen?

A: De investering is expres hoog, want ik wil dat je je ALLES geeft in dit traject. Ik wil de klanten in mijn Geld is Liefde Community komende maanden de VIP ervaring gaan bieden. Ik ben op alle fronten aan het uolevelen en diezelfde inzet verwacht ik ook van jou. Of je het “er uit gaat halen” ligt dus ook helemaal aan jou. Ik krijg MEGA veel aanvragen voor coaching en ik coach maar een handvol mensen zelf, dus er is heel veel vraag, maar deze klanten verwachten wel SHIFTS en die moet jij ze gaan geven. Daarnaast geef ik je ook alle tools om zelf klanten te werven. Ik verwacht van je dat je de acties neemt die nodig zijn om het succes te creëren. We gaan coachingspakketten van minimaal 1000 euro samenstellen. Dus er zijn maar een paar klanten nodig om deze investering er dubbel en dwars uit te halen.

Ik voel in heel mijn wezen welke mensen ik hiermee wil aantrekken en ik zal die mensen de komende dagen en weken energetisch gezien naar binnen roepen. Als JIJ degene bent voor wie dit is, dan ga je het VOELEN en dan kijk ik met heel mijn hart uit naar het avontuur dat we samen aan gaan! 

En kun je hier volmondig JA op beantwoorden en voel je het kriebelen om op deze intensieve manier met me aan de slag te gaan? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om het interesseformulier in te vullen. Je hoort dan zsm van me als ik voel dat wij een match zijn en als ik het HELL YES gevoel bij je krijg.

Vul hier het interesseformulier in en ik neem zsm contact met je op.

Heb je andere vragen? Mail dan naar info@maartjekoper.nl