De Geld is Liefde Community - Maartje Koper
De Geld is Liefde Community2019-08-24T10:19:12+02:00

Welkom Goddelijke, Krachtige Creator!

In de Geld is Liefde Community leer je hoe je kunt resoneren met jouw unieke Zielsfrequentie zodat je alles waar je ooit naar hebt verlangt in je leven en je business kunt manifesteren op een manier die makkelijker is dan je je ooit hebt kunnen voorstellen.

Het is mijn ZielsMissie om, als Wet van Aantrekkingskracht expert en Business alignment coach, jou te leren hoe je een MEESTER manifestator wordt!

Ik help Krachtige Creators, Starseeds, Twinflames, Creatieve ondernemers, Influencers, Coaches, Healers, leiders van deze nieuwe tijd en iedereen die geld wil verdienen met zijn of haar missie of gewoon door zichzelf te zijn hoe ze op de meest magische manier hun leven en hun business kunnen manifesteren. Ik leer ze hoe ze hun leven kunnen creëren met behulp van de Universele Wetten van Creatie zodat ze moeiteloos meer klanten, geld en creativiteit aan kunnen trekken en VOORAL meer vrijheid, connectie met hun Ziel en de Bron van alle Creatie, flow, fun, gemak en liefde.

Dit is HET ULTIEME Creatie, Geld & Business Manifestatie EN Actie programma. Het is het beste en meest uitgebreide geld & business manifestatie programma van Nederland. Het is Must follow voor iedere krachtige creator!

Lees op deze pagina hoe ik en mijn team je kunnen helpen om de Universele Wetten van Creatie te integreren op ieder gebied van je leven, je geldblokkades te helen en een succesvolle en afgestemde business te creëren. Kortom: het leven te leiden waar je voor geboren bent!

Herken je jezelf hierin?

 • Jij bent een avonturier en een vrije ziel. Jij gelooft dat er “meer” is in het leven, je hebt grote dromen en je wil die dromen waarmaken. Op zielsniveau geloof en weet je dat je alles kan bereiken waar je naar verlangt!
 • Jij verlangt naar een leven in totale vrijheid en jij wil JOUW leven op JOUW manier creëren!
 • Jij pas niet in een hokje, er is maar een JIJ en die Jij die je bent, wil je ten volste tot expressie brengen in de wereld. Gebaande paden zijn niets voor jou, jij wil jouw eigen pad kiezen!
 • Jij hebt van jouw passie en/of levensdoel jouw werk gemaakt (of wil dit gaan doen.)
 • Jij wil het leven niet alleen leven, maar je wil jouw leven zelf creëren. Samen met andere prachtige creators!
 • Je voelt dat je geleid wordt en je voelt dat er “grote” dingen voor je in het verschiet liggen! Ja, je wil er eindelijk voor uit gaan komen: Jij bent geboren voor grootsheid!
 • Je gelooft dat het leven echt magisch kan zijn en je  hebt een klein stemmetje in je dat je toefluistert dat je geboren bent voor grootsheid.
 • Je voel je dat er MEER mogelijk is en je voel je dat je buiten de box wilt creëren. En je voelt je dat het leven een STUK makkelijk en leuker kan zijn, als je maar de juiste handvaten gaat ontvangen.
 • Je HOUDT van het proces van innerlijke groei en je wilt iedere gelegenheid aangrijpen om MEER te creëren en MEER te leren en MEER te zijn.
 • Je wil alle, door anderen en door de maatschappij opgelegde, “regels” loslaten om helemaal het leven te gaan creëren dat bij JOU past.
 • Je wilt de meest krachtige creator worden die je kent.
 • Je verlang je naar vernieuwende ideeën en concepten over geld creëren. Omdat hoe je tot nu toe met geld omgaat gewoon niet werkt voor je.

Maar …. je loopt ook tegen uitdagingen aan ….

 • Je voelt je onzeker of mensen je wel willen betalen voor het werk waarvoor je hier op aarde bent. Je bent onzeker wat voor prijzen je kan vragen en of mensen dat wel willen betalen.
 • Of je weet uberhaupt nog niet zo goed hoe dat er dan voor jou uitziet: “Geld verdienen door jezelf te zijn.” Je weet dat je op aarde bent voor een groter doel, maar je weet nog niet precies wat dat dan is.
 • Soms vraag je je af of je wel het inkomen kan verdienen waar je ECHT naar verlangt. Daardoor creëer je vaak diensten of producten die net niet bij je passen, maar omdat je denkt dat dit is wat mensen van je willen zien OF je houdt vast aan je baan in loondienst terwijl alles in je zegt dat je daar niet meer moet zijn OF je vraagt te weinig geld voor je diensten.
 • Het is je doel om helemaal vanuit afstemming jouw leven en jouw business te creëren en om geld helemaal los te laten met het nemen van afgestemde beslissingen. Je weet dat alles energie is, OOK geld en het is je doel om vanuit die overtuiging te leven. Maar hoe doe je dat in je dagelijkse leven? De rekeningen moeten toch gewoon betaald worden?
 • En er komen ook constant vragen in je op als het aankomt op het manifesteren van geld & business success en hoe de Wet van Aantrekkingskracht nu precies werkt en je wilt DOL graag een plek waar je een antwoord kunt vinden op die vragen.
 • En hoe bouw je structureel aan je leven en je business als je tijden ervaart dat het lijkt alsof je iedere dag iets anders wilt? En dat het lijkt alsof Creatie altijd iets nieuws door je heen wil laten ontstaan, net als je denkt dat je duidelijkheid hebt. Hoe ga je daarmee om?
 • Je hebt ZO weinig met de praktische processen en met de strategische dingen van het business bouwen, maar je hebt er wel IETS van nodig. Dus hoe weet je nu wat je wel en niet moet doen? En iedereen kan je laten denken dat je ECHT nodig hebt wat zij “verkopen” en voordat je het weet heb je ZO veel op je bordje en voel je je gevangen in je business en ben je helemaal kwijt waarom dat je dit ook alweer allemaal begonnen bent.
 • En hoe ga je om met de buitenwereld die totaal niet snapt waar je mee bezig bent en die nog steeds in het oude paradigma leven van: je zoekt een baan, dat doe je tot je 65 bent en dan ga je met pensioen. Hoe ga je om met je partner of je familie die je verlangen naar creatie niet begrijpen? En niet snappen dat je WEER meer wil investeren? Dat je WEER iets wilt doen dat zij als een “risico” zien maar dat jij in je ZIEL voelt dat je moet doen.
  Doordat het lijkt alsof jij vanuit zo’n ander perspectief fungeert, voel je je vaak alleen en niet begrepen.

Ik herken AL die dingen, want ik ben door precies hetzelfde gegaan! 

Dus worries, want de coaching en de content die je in de Geld is Liefde Community ontvangt gaat je helpen om daar voorbij te komen!

De Geld is Liefde Community gaat je helpen om:

 • Contact te maken met de overvloed die altijd voor jou aanwezig is.
 • Alles te leren over de energie van geld.
 • Alles te leren over hoe geld echt werkt en hoe je het aan kan trekken wanneer jij dat wil zodat je echt financiële vrijheid kan ervaren in je leven.
 • Een kwantumsprong te maken in je inkomsten!
 • Jouw ware missie hier op aarde te gaan leven.
 • In te tappen op de energie van jouw ware missie en hoe je deze zo kan verpakken dat je er geld mee kan verdienen.
 • Jouw meest afgestemde business op te zetten of verder uit te bouwen en daar (veel) geld mee te verdienen.
 • Magnetische marketingstrategieën te ontdekken en te implementeren in je business.
 • Je blokkades bloot te leggen en te doorbreken, zodat je het leven en de business kunt manifesteren waarvoor je hier op aarde bent.
 • En nog veel en veel meer!!!!

Hoe zou het zijn als je de keuze zou maken om de meest krachtige creator te zijn die je kent en moeiteloos alles te manifesteren waar je naar verlangt?

Ik weet dat het mogelijk is om je ware verlangens te manifesteren en dat geld verdienen niet moeilijk hoeft te zijn!

Wat gebeurt er met je als ik dat zeg? Geloof je dat?
Er was namelijk een dag dat ik dat zelf niet had geloofd als iemand dat tegen mij had gezegd. De afgelopen jaren heb ik echter mogen leren dat geld verdienen met je Zielsmissie inderdaad mogelijk is. Het is een SUPER interessante en soms ook uitdagende reis, die je iedere dag dichter bij je ziel brengt, maar het IS mogelijk! En ik weet dat dit voor iedereen mogelijk kan zijn. Ik voel het EN ik heb het bij mijn klanten mogen zien. Ik wil jou dolgraag leren hoe jij ook op het punt kan komen dat je tegen jezelf zegt: “Ja, Maartje ik voel het nu ook. Het IS mogelijk om mijn droomleven en mijn droombusiness te manifesteren op een manier die helemaal goed voelt voor mij.” Want weet je wat er dan gebeurt? Dan stroomt het je leven in als nooit te voren. Niet altijd op de manier die jij voor ogen hebt, maar altijd op een manier die je dichter bij het leven dat je BEHOORT te leven brengt.

En dan kun je het leven gaan leiden waar je voor geboren bent.

 • Je kan iedere dag opstaan en je eigen keuzes maken.
 • Je hebt de financiële middelen om goed voor je gezin te zorgen en de mensen in je leven waar je van houdt.
 • Je kan de opleidingen en online programma’s volgen die je graag wil volgen zodat jij jouw volste potentieel kan realiseren.
 • Je kan de reizen maken die je graag wil maken.
 • Je kan jezelf omringen met spullen die je ziel voeden.
 • Je hoeft nooit meer genoegen te nemen met minder omdat je weet dat je al het mooie verdient dat het leven jou te bieden heeft.

Dat kan allemaal als je leert hoe manifestatie ECHT werkt en als je een super waardevolle en afgestemde business om je Missie heen maakt waar mensen GRAAG hun geld in investeren.

In de Geld is Liefde Community deel ik de sleutels met je die voor een totale doorbraak kunnen zorgen in jouw leven. Als je deze sleutels toepast in je leven, dan zul je zien dat er een totale shift plaats gaat vinden in de manier waarop je naar jouw realiteit gaat kijken.

Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver en spirituele ondernemer mogen leren om op een hele andere manier te kijken naar hoe ik mijn realiteit creëer en naar hoe ik verantwoordelijk ben voor alles in mijn leven. 

Sinds mijn 23e had ik een droom: iedere dag schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht. Maar bijna 15 jaar lang gaf ik geen gehoor aan die droom. Het was slechts een “hobby” in mijn leven, want ik dacht: “Ja, leuke droom Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?” Inmiddels weet ik wel beter. Ik heb ontdekt dat het mogelijk is om een super mooi bedrijf om je missie heen te creëren en nu leer ik dat ook aan anderen.

In 2014 heb ik ontslag genomen om mijn eigen ondernemering te starten. En toen kwam geld opeens niet meer iedere 25e van de maand binnen, maar moest ik het gaan creëren. Ik liep tegen allerlei problemen en vragen aan zoals: Wat zijn de juiste prijzen voor mijn diensten? Hoe verpak ik wat ik wil leren in diensten en producten? Wat is eigenlijk de waarde die ik te bieden heb aan de wereld? Hoe kan ik mijn diensten en producten verkopen zonder “verkoperig” te zijn? Hoe kan ik EN afgestemd en authentiek zijn EN geld verdienen? Ik gebruikte de Wet van Aantrekkingskracht al om mijn leven te manifesteren, maar nu wilde ik ook leren hoe ik de Wet kon gebruiken om mijn business en om geld te manifesteren.

Ik heb een antwoord gevonden op AL die vragen en toen ik dat heb geleerd, ben ik dat met andere mensen gaan delen. Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het creëren van hun realiteit. En ik merkte dat hoe meer ik leer over hoe wij onze realiteit creëren, hoe vrijer ik me voel en hoe beter het me afgaat om het leven te creëren dat ECHT bij me past. En die reis ben ik nog steeds aan het maken. Want het is mijn Ziels Missie om ALLES te leren over we onze realiteit creëren en dat blijf ik doen voor de rest van mijn leven. Ik kan niet anders. Het is wie ik BEN.

En zo is mijn commitment voor dit bedrijf EN voor mijn Missie geboren. Ik zie ZO veel mensen die vast zitten in hun leven en/of hun business omdat ze gewoonweg niet weten hoe ze hun realiteit creëren en hoe ze ZELF vorm en richting kunnen geven aan hun realiteit.

En daar wil ik DOL graag verandering in brengen! Ik heb de afgelopen jaren (tien)duizenden mensen mogen helpen om te leren hoe de Wet van Aantrrekkingskracht en realiteit creatie ECHT werkt en hoe ze hun business om hun Missie heen kunnen bouwen.

Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je jouw verlangens kan realiseren, dat het leven je altijd support en dat er ALTIJD weer een manier is om afstemming te vinden en om nieuwe kuezes te maken, WAT er ook gebeurt. Ik wil je graag leren dat het mogelijk is om helemaal jezelf te worden EN om manieren te manifesteren om geld te verdienen, helemaal door jezelf te zijn. Ik wil je heel graag laten zien dat het leven ECHT beter, makkelijker en leuker wordt als je steeds minder vanuit je hoofd creëert en steeds meer vanuit je hart, je ziel en je ZIJN.

Resoneert dat met jou? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor de Geld is Liefde Community.

Een greep uit de prachtige feedback die we van onze Community Members horen!

“Ik weet nu eindelijk wat ik wil doen en ik durf eindelijk vol voor mijn dromen te gaan.”
“Op ieder aspect van mijn leven zijn er prachtige veranderingen gaande. Ik voel niets anders dan dankbaarheid voor deze community en voor alles wat ik leer over de Wet van Aantrekkingskracht.”
“Ik zat al maanden vast en zodra ik lid werd van de Geld is Liefde Community begon het gelijk te stromen en kwam ik eindelijk weer vooruit met mijn bedrijf.”
“De waarde van de Community is ZO groot, dat kan ik niet eens in een bedrag uitdrukken.”
“Ik geloof nu eindelijk dat alles mogelijk is en dat ik alles kan bereiken in mijn leven wat ik wil.”

Lees snel verder voor meer resultaten en testimonials!

Dit is hoe we je gaan helpen deze prachtige Kwantumsprong te maken!

Hoe gaat het online Coachingsprogramma de Geld is Liefde Community je helpen om die shift te maken en het leven en de business te creëren waar je naar verlangt?

Stap 1. Je gaat je diepste wensen naar boven halen en je gaat leren hoe we onze realiteit creëren zodat je jouw verlangens werkelijkheid kan laten worden.
Je gaat EERLIJK kijken naar waar JIJ heen wilt. Niet je familie, de maatschappij of wie dan ook. Nee, we gaan kijken wat JOUW verlangens zijn en ik ga je exact uitleggen wat je moet weten om iedere droom in realiteit neer te zetten.

Stap 2. Je gaat je cashflow op gang brengen.
Een van de grootste problemen van Krachtige Creators is het gebrek aan geld. Je gaat je missie en de waarde die je te bieden hebt aan de wereld verpakken in een super aantrekkelijk aanbod, waar een goede marketingstrategie achter zit. Dit gaat er voor zorgen dat je geld kunt verdienen op een meer voorspelbare manier en daardoor juist de vrijheid kunt creëren waar je naar verlangt.
Als je hier weerstand bij voelt, no worries. Ik ga het op zo’n manier delen dat het fun is, super waardevol voor je klanten en dat er een moment komt dat je gaat denken: “Omg, als ik wist dat het zo simpel en leuk kon zijn, dan had ik het al eerder gedaan.”

Stap 3. Persoonlijke coaching.
Je kunt iedere week je vragen stellen tijdens de Q&A’s en tijdens de live dagen ontvang je coaching mbt het opzetten van je business en het vinden van jouw afstemming.

Stap 4. Stap in jouw Creatiekracht en je missie en doe iedere dag van je leven waar je zin in hebt!
Je gaat heerlijk ontdekken hoe Creatie werkt en hoe je van jouw leven en jouw business een speeltuin kunt maken waarin je alles van jezelf kwijt kunt. Het programma helpt je om te connecten met de Krachtige Creator energie en je gaat echt die shift ervaren.

Dit is waar je toegang krijgt in het coachingsprogramma: de Geld is Liefde Community

Dit is waar je toegang krijgt in het coachingsprogramma: de Geld is Liefde Community:

1. Toegang tot het Ziels Creatie Afstemplan twv €1997,00

Op de meest krachtige manier jouw plan uittekenen en tot leven brengen! We gaan samen kijken wat je doelen en intenties zijn er wat ervoor nodig is om daar te komen.
Vervolgens krijg je handvatten om iedere dag af te stemmen op het leven wat je wilt creëren. Je gaat op deze manier in de praktijk merken hoe creatie werkt. Je gaat er achter komen wat je blokkades zijn en wat je mag shiften.
Iedere kwartaal vindt er vervolgens een Ziels Creatie Afstemplan Sessie plaats.
We gaan tijdens deze sessie kijken welke successen je hebt behaald. We gaan kijken wat er naar boven is gekomen, op welke vragen je een antwoord nodig hebt en welke content uit de online omgeving van de Geld is Liefde Community je kan helpen om de stappen te nemen die je wil nemen.
Zo heb je een SUPER goede voortgang op wat je aan het creëren bent en neem je 100% verantwoordelijkheid over jouw Creatieproces en energie.

2. Toegang tot het online programma: Jouw Miljoen Euro Missie twv €4997,00

Hierin leer ik je hoe je jouw missie in een High Level HIGH VALUE aanbod kan gieten dat transformerend is voor het leven van je klant EN voor jouw cashflow! Lees HIER welke modules en bonussen er in dit programma zitten. Het is een van A tot Z plan om jouw geweldige Missie business neer te zetten. Bewustzijn in combinatie met High Level strategie.

3. Wekelijkse Coaching calls twv minimaal €6.750 (Wekelijks in de besloten Facebookgroep)

Er zijn minimaal 27 Calls per jaar waarin je al je vragen kunt stellen over alle content en alle onderwerpen zoals: Manifestatie, je blokkades, de Universele Wetten van Creatie, je aanbod, ideale klant, prijspunt, geldmindset, bewustzijn, liefde manifesteren en alles wat je maar wilt weten! 3 keer per maand is er een Coachings Call. De Calls worden opgenomen en kun je terug kijken als je er niet live bij kunt zijn. Je krijgt ook toegang tot alle (tientallen!) Calls die al geweest zijn.

4. Inspiratie en co-creatie in de Facebookgroep twv €3000

Je wordt lid van een besloten Facebookgroep. Je komt terecht in een mega hechte community waar je je direct thuis en welkom zal voelen! Daarnaast word je in de groep ondersteund door Bob, mijzelf en de rest van het Geld is Liefde team. Je kunt hier connecten en vragen stellen en successen delen.

5. Maandelijkse energy Healing calls twv €2250,00

Iedere maand kies ik een onderwerp waarop we een diepe healing gaan doen. De basis van Bewuste Creatie is het shiften van je energie. Ik ga je de energie aanreiken die resoneert met de Zielsfrequentie waarbij de blokkades geen rol meer spelen. Door in te tappen op die energie kunt je voorbij je blokkades shiften en op een diep niveau helen. Hierdoor wordt manifestatie makkelijker dan je je nu voor kunt stellen.

6. Een Online bibliotheek met 40 Online programma’s en 98 trainingen twv €20.704

In de Online omgeving van de Geld is Liefde Community vind je content waarin je het volgende kunt leren:

 • Je leert hoe je iedere dag kunt werken aan je ondernemersmindset & Bewustzijn.
 • Je gaat alles leren over De wet van Aantrekkingskracht en de andere Universele Wetten van Creatie.
 • Je gaat ontdekken wie jouw Soulmate klant is en hoe je af kunt stemmen op de energie van die klant en hoe je ze naar je toe kunt magnetiseren.
 • Je leert wat de reis is die je klant maakt.
 • Je leert je aanbod af te stemmen op die reis en op wat je klant nodig heeft om van verlangen naar realisatie of van probleem naar oplossing te komen.
 • Je leert je aanbod te creëren en je leert alles over Product Creatie (Online programma’s, offline, Masterminds, groepsprogramma’s, membership programma’s etc.) Uiteraard helemaal afgestemd op wat goed voelt voor jou en wat waardevol is voor je klant. Je hoeft niet alles te doen uiteraard. Je maakt je keuzes vanuit afstemming met het oog op businesstrategie.
 • Je leert alles over het aanbieden van een structuur van Low end (als je klant aan het begin van zijn of haar reis is naar High end, voor jouw klant die ALL IN wil.)
 • Je leert hoe je daadwerkelijk je aanbod ontwerp en wat daarvoor nodig is.
 • Je leert je omzetdoelen te bepalen en je leert wat er voor nodig is om ze te halen.
 • Je leert de cijfers van je business te zien. Niet alleen qua geld maar ook qua bereik en conversie zodat je gaat leren wat je moet doen om tot je gewenste resultaten te komen.
 • Je leert alles over prijspunt en wat de beste prijzen zijn voor jouw aanbod en jouw klant en jouw omzetdoel.
 • Je leert goede salespagina’s schrijven die super aantrekkelijk zijn voor klanten.
 • Je leert hoe je content kunt creëren op een hoog niveau.
 • Je leert hoe je goede verkoopgesprekken kunt voeren en hoe je koopbezwaren weg kunt nemen bij je klant.
 • Je leert alles over marketing. (Magnetische marketing, Contentmarketing en e-mail marketing en lanceringen.)
 • Je leert wat er voor nodig is om je e-mail lijst op te bouwen en waarom dat belangrijk is.
 • Je leert hoe je een simpele funnel in kunt bouwen die je voldoende leads geeft om je High end aanbod te verkopen. Inclusief weggever, facebook advertentie en verkoopmails.
 • Je leert hoe je een goede Call to action kunt maken voor in je contentmarketing.
 • Je leert hoe je zichtbaar kunt zijn op Social media op een manier die goed en afgestemd voelt.
 • Je leert hoe je jouw unieke “merk/ brand” op kunt bouwen.
 • Je leert hoe je iedere dag op kunt komen dagen in je business.
 • Je leert op een krachtige manier je missie en je content te delen met behulp van video, livestreams en blogs.
 • Je leert wat er voor nodig is om je klanten te dienen op de hoogtse manier mogelijk.
 • Je leert wat er voor nodig is om te stoppen met jezelf saboteren.
 • Je leert hoe je een goed team kunt bouwen dat je op alle mogelijke manieren support.
 • Je leert hoe je je business kunt structureren op een manier die goed voelt zodat je zo veel mogelijk vrijheid en geld hebt om het leven te leven waar je naar verlangt.

7. Community Meet-ups twv €1782,00

Enkele keren per jaar kun je naar een Community meet-up komen om je te laten inspireren en te connecten met de andere co-creators. Het eerste jaar krijg je gratis toegang tot deze meet-ups. Daarna betaal je een kleine vergoeding.
De meetups zijn uiteraard om de andere Krachtige Creators IRL te ontmoeten EN daarnaast is er altijd een thema en krijg je inspiratie en nieuwe kennis en vaardigheden.
De volgende meet-up is eind augustus en staat in het teken van het onderwerp: Overgave.

Je ontvangt lifetime toegang tot alle content en toegang tot de live coaching zolang het programma live wordt gegeven (zeker enkele jaren!)

De waarde van Alle content en begeleiding die bij dit programma zit is samen €51.480,00!

Dit is niet “zomaar” een online Coachingsprogramma, het is een meerjarige Masteropleiding om letterlijk een MEESTER manifestator te worden.

En dan is de nog de volgende vraag die je mee kunt nemen als het gaat om het bepalen van de waarde:

Wat is het je waard om ….

 • EINDELIJK je eigen pad te kunnen volgen?
 • Een meester te worden in het afstemmen van jouw energie op wat er DOOR jouw heen mag ontstaan?
 • Iedere dag 100% jouw afstemming te kunnen volgen?
 • Jezelf te laten leiden in jouw business en je leven door wat het Goddelijke door je heen wil laten ontstaan, er compleet op vertrouwend dat dat altijd de juiste stap is op het juiste moment?
 • Compleet afgestemd te zijn op de frequentie van overvloed?
 • Op te houden met de “regels” volgen maar het gewoon helemaal op jouw manier te gaan doen, een manier die 100% afgestemd voelt?
 • Gelijkgestemden om je heen te verzamelen die net als jij MEER willen manifesteren, je begrijpen, je steunen, met je meedenken en die altijd voor je klaar staan?
 • Voelen dat je ECHT niets hebt om je druk over te maken, omdat jij een extreem krachtige creator bent, die energie kan sturen op de meest krachtige manier.
 • Geld te verdienen met je missie?
 • Gewoon kunt WETEN door af te stemmen en het toepassen van simpele business strategie hoe je klanten kunt krijgen en geld kunt verdienen?
 • Ondernemen simpel te maken. GEEN ellenlange to-do lijstjes, maar heerlijk creëren wat je ECHT van binnen voelt EN daar geld mee verdienen.
 • Te weten en voelen EN ervaren dat je alles kunt manifesteren waar je naar verlangt?
 • Toegang te krijgen tot meer dan 40 online programma’s en 98 trainingen en masterclasses en honderden uren aan content die samen een waarde vertegenwoordigt van meer dan €20.000?
 • High level support te krijgen om alles te creëren waar je naar verlangt?
 • En vergeet niet dat je de tools die je krijgt voor de rest van je leven toe kan passen en dat het een lifetime effect heeft op je geldstroom, je geluk, de overvloed die je ervaart, je gezondheid, je liefdesleven en je creatiekracht.

Wat is dat jou waard? 

En wat is dan jouw investering?

Jouw investering bedraagt nog geen 10% van de waarde! Jouw investering bedraagt €4997,00 ex BTW of 12 termijnen van 497,00 ex BTW.

PAY IN FULL BONUS! Ter waarde van €1764,00 ex BTW.

–> Als je in een keer betaald ontvang je maar liefst €967,00 korting EN je ontvangt toegang tot het 3 daagse ZielsMissie event eind 2019/ begin 2020 twv €797,00

Stap direct in door van de knoppen hieronder gebruik te maken. Misschien wil je even persoonlijk contact met Bob of mijzelf omdat je vragen hebt over de Geld is Liefde Community of je wilt even overleggen of dit inderdaad de goede stap is om jouw persoonlijke doelen te bereiken, boek dan HIER een gratis Soul & Business Strategie Reading in zodat we even goed met je mee kunnen kijken of dit DE stap is voor je.

Maar…..

Hoe geweldig dit allemaal ook klinkt dit programma is NIET voor iedereen! 

Wat ik je hier leer is GEEN gouden pil! Er komt niet op “magische” wijze een zak geld uit de lucht vallen als je 2 dagen hebt afgestemd. Manifestatie vraagt om dagelijkse toewijding. Soms gaan dingen snel maar als iets ECHT je zielsmissie is, dan weet je van jezelf dat je toch geen andere keuze hebt dan dag in, dag uit met focus en aandacht leren manifesteren.

Het bouwen van je missie-business of geld verdienen met jouw passie is geen “quick fix” maar een reis die om inzet en doorzettingsvermogen vraagt. Het vraagt van jou dat je 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en jouw business (to be.)

Dit programma is voor mensen die de WAARDE zien van investeren in dit soort kennis en vooral in dit soort energie. EN voor mensen die er klaar voor zijn om hun beperkende overtuigingen achter zich te laten en er echt VOL voor te gaan.

Want dit programma is bedoelt om een MEESTER manifestator te worden en op een hoog niveau je klanten te dienen met je missie. En net als je geen prof voetballer wordt door af en toe een balletje te trappen, wordt je ook niet succesvol door af en toe met afstemming en je missie bezig te zijn. Dit gaat dus zeker iets van je vragen!

Ik heb zelf meer dan 150.000 euro in mijn eigen ontwikkeling geinvesteerd. En misschien was ik er ook gekomen zonder investeringen, maar dan was ik zeker niet geweest waar ik nu ben in dit “timeframe” en dan had ik zeker geen milhoen euro omzet gedraaid in de eerste 3,5 jaar dat ik mijn Missie Business heb opgezet.

ALS je gaat implementeren wat we je leren, ga je ECHT grootse resultaten zien. Maar JA, je moet wel bereid zijn om het innerlijke en het uiterlijke werk te doen en op te komen dagen en helemaal OPEN staan en bereid zijn om al je overtuigingen in twijfel te trekken en los te laten!. Ik ben SUPER overtuigd van de waarde die we bieden in dit programma. Je krijgt een TON content en wekelijkse begeleiding, maar het is wel aan JOU om de regisseur over jouw eigen traject te zijn!

Dus als dat goed klinkt. DAN nodig ik je uit om je aan te melden voor de Geld is Liefde Community.

Garantie

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit coachingsprogramma.
Daarom is er een 45 dagen garantie.
Als je start met de eerste stappen van dit programma: Het invullen van het Ziels Creatie plan, het dagelijks invullen van het afstemdagboek en het doorlopen van de eerste 5 modules van Jouw Miljoen euro missie, en je bent niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven, dan kun je jouw investering terug krijgen.
We brengen dan alleen €150,00 administratiekosten in rekening en €497,00 een eventuele livedag die al plaats heeft gevonden.
Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:
Je kunt laten zien dat je zowel het Ziels Creatie plan hebt ingevuld en dagelijkse gedurende de eerste 45 dagen het afstemdagboek hebt ingevuld.
Daarnaast heb je minimaal de eerste 5 modules van het programma “Jouw Miljoen euro Missie” gedaan en kun je de opdrachten overleggen die bij deze modules zaten. En heb je feedback gevraagd over jouw PDF aanbod, salespagina en marketingstrategie tijdens een van de Q&A’s.
Ook ben je acties geweest in de Facebookgroep en heb je jouw vragen gesteld tijdens de Q&A’s en eventueel persoonlijk contact gehad met de Community Manager/ Coach om om coaching en mentoring te vragen.

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je geld retour.

FAQ

Wanneer krijg ik toegang tot de content nadat ik mezelf heb aangemeld2019-08-19T09:12:16+02:00

Je krijgt direct toegang tot alle content in de online omgeving die al aanwezig is. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met registratielink. Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk even bij je spam. Ook daar geen mail? Mail dan naar [email protected]

Moet ik per se ondernemer zijn om mee te doen aan dit programma?2020-05-11T10:21:27+02:00

Voor het online coaching level is het zeker niet noodzakelijk. Er zit veel content in de Academy die gericht is op het vinden van je Missie, het veranderen van je geldbewustzijn en leren hoe je jouw realiteit creëert. Echter, veel van mijn klanten voelen dat ze “iets” voor zichzelf wilt doen. En je hoeft ook nog niet eens te weten wat dat “iets” dan is, want er is content aanwezig die je daarmee gaat helpen. Ik richt me in het All IN Level echter specifiek op spirituele, bewuste, ondernemers en daarom zal ik daar veel aandacht aan besteden.

Maartje, ook al zie ik de waarde van dit programma, ik ben daar nog net niet qua geldbewustzijn. Wat raad je me aan?2020-10-09T14:51:17+02:00

Voor iedere fase en voor ieder budget hebben we een programma. We hebben een TON gratis content. En verder hebben we programma’s die aansluiten bij iedere fase van de reis van de Krachtige Creator. HIER kun je alle gratis content vinden. En HIER vind je de link naar School voor Wonderen waarin je alles over Creatie kunt leren. Maar kom op …. eerlijk? Wat wil je nu ECHT uit je leven halen? Kun je er een BEETJE meer energie ingooien? Als wat ik je leer je een nieuwe klant per maand oplevert, dan haal je het er al uit en dat kan makkelijk lukken.

Maartje, kan ik ook 1 op 1 begeleiding krijgen?2020-10-09T14:52:33+02:00

Ik geef zeer zelden 1 op 1 coaching. Uiteraard zit er persoonlijke groepscoaching bij het All IN level. Ik geloof echter in groeien MET elkaar. Vanuit bewustzijnsperspectief zijn we allemaal EEN. We hebben andere mensen nodig als spiegel EN andere mensen kunnen ons dienen op een geweldig niveau. WAT is de reden dat je het “alleen” wilt doen? Of dat je je wilt onttrekken aan groepen van mensen, die in essentie allemaal een deel van jou zijn? Daar zitten interessante overtuigingen achter om te onderzoeken. Als je mensen uit de weg gaat, ga je in feite delen van jezelf uit de weg (en geloof me, ik was OOK deze persoon die iedere samenkomst uit de weg probeerde te gaan, dus ik weet waar ik het over heb!) Als je het gevoel hebt dat 1 op 1 coaching voor jou passend is vanuit een oprechte afstemming, stuur dan gerust een e-mail naar [email protected] om de mogelijkheden te bekijken.

Kan ik samen met mijn partner lid worden?2019-08-19T11:14:42+02:00

Nee. Het is SUPER dat jullie samen groeien en leren, maar als je samen met iemand anders de content wil volgen, dan zullen jullie allebei lid moeten worden. Een lidmaatschap en alle content die daarbij hoort is bedoelt voor EEN persoon.

Is dit programma alleen voor coaches?2019-08-19T09:16:29+02:00

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Is dit een goede investering?2018-08-31T18:44:10+02:00

100% zeker! Ik hoor keer op keer van mijn klanten dat ze terugkomen omdat ze nergens zo veel waardevolle informatie krijgen als in mijn programma’s, voor welk level dan ook. Natuurlijk moet je ZELF op komen dagen, de kennis tot je nemen, het implementeren en vragen stellen tijdens de coachings calls. Maar als je dat doet, zal dit programma je een ongelooflijke ROI (return on investment) kunnen gaan geven!

Heb je toch nog vragen over of het de juiste investering is? Ik heb een training geschreven over alle do’s and don’t van investeren die je 100% zeker de inzichten gaat geven die je nodig hebt. HIER kun je hem lezen.

In welke fase van mijn ontwikkeling met de Wet van Aantrekkingskracht, geld en business manifestatie is dit programma waardevol voor jou?2019-09-17T00:59:06+02:00

Al mijn klanten zijn in een verschillende fase van hun ontwikkeling. Sommige mensen zijn NET in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht. Sommige mensen zijn nog in loondienst en zijn in de vraag wat ze graag willen doen met hun leven. Ze voelen dat er meer is, maar ze hebben nog niet helder wat dan. Sommige mensen zijn net gestart met hun business en zijn hun eerste klanten aan het krijgen. En sommige mensen hebben al super veel succes in hun business en verdienen meer dan een ton per jaar en zijn op zoek naar NOG meer diepgang, creatiekracht en succes.
Dit programma biedt je waardevolle content, in WELKE fase je ook zit. Daarnaast: bij iedere uplevel in je business, moet je door dezelfde stappen gaan om je geldblokkades los te laten. Ik heb zelf bijvoorbeeld het Geld is Liefde programma al 6 keer gedaan en er volgt hoe dan ook een 7e keer en misschien een 8e of een 9e en een 10e en ga zo maar door 🙂

Ik wil nu eerst even toepassen wat ik heb geleerd bij andere programma’s. Kan ik later instappen?2019-09-17T00:44:28+02:00

Dit is ZO herkenbaar! Ik heb dit ook ZO vaak tegen mezelf gezegd. En dan ging ik het TOCH niet doen, met als gevolg dat ik weer maanden stil stond voordat ik TOCH maar de sprong nam. En dat wachten koste me natuurlijk achteraf altijd VEEL meer dan als ik GELIJK de sprong had genomen en naar mijn gevoel had geluisterd. Bij mij komt dat omdat ik ECHT geïnspireerd moet worden en actie tot in mijn tenen moet voelen. Als een programma dat ik volg dat niet direct doet, dan wordt het een “taak” die op mijn lijstje terecht komt. En ik merk altijd dat, hoe langer het op mijn lijstje staat, hoe meer ik er tegen op ga kijken. En hoe meer mijn energie zakt, hoe meer momentum ik verlies en hoe moeilijker het ondernemen wordt EN hoe minder geld ik verdien. Ik heb echt geleerdt: Als iets me niet gelijk triggert om tot actie over te gaan, gaat dat waarschijnlijk later ook niet meer gebeuren. Voor mij is ALLES energie. EN ik merk keer op keer dat de dingen die ik vanzelf al doe, eigenlijk alles is wat er voor nodig is om echt succesvol te worden. EN ik help je MEGA graag om te ontdekken wat dat voor jou is, en daar is dit hele programma op gericht: afgestemd ondernemen, helemaal vanuit wie JIJ bent en wat bij jou past.

Ik voel me wel aangesproken door wat je schrijft maar hoe weet ik nu echt of dit programma iets voor mij is?2019-12-22T11:12:54+01:00

Ik heb geleerd: als mijn gevoel zegt dat iets goed is, dan IS het goed. Dit programma is er juist voor bedoelt om te gaan vertrouwen op je innerlijke weten. We willen vaak ons GEVOEL volgen. Maar je gevoel is geen goede richtingaanwijzer, want er kunnen beperkende overtuigingen achter je gevoel zitten. Het gaat er dus om dat je VOORBIJ aan je gevoel gaat en connect met wat je van binnen WEET. Hoe zou je je voelen als je complete helderheid hebt? En als je jezelf kon vertrouwen? En als je weet dat het leven je altijd support, no matter what? En als je altijd de keuzes zou maken die je dichter bij je werkelijke zelf brachten? Wat vertelt je innerlijke weten dan dat je nu mag doen?

Ik ben nog met zo veel andere dingen bezig. Kan ik me niet beter op een ding focussen?2019-09-17T00:40:41+02:00

Dit programma kan perfect gedaan worden naast een ander programma. Je kunt de content op je eigen tijd doen EN dit programma geeft je extreem veel inspiratie en energie. Het gaat VOORAL om het energetische en creatie aspect en niet het zorgvuldig afchecken van een aantal modules. Ik heb zelf altijd verschillende online programma’s naast elkaar gedaan en tegelijkertijd nog 1 op 1 coachingstrajecten naast elkaar gedaan. Maar ALLES met de focus op het succes en op wat ik wil creëren. DAAR zit voor mij focus in, niet met hoe veel of weinig programma’s ik wel of niet bezig ben. Daarnaast maak ik dingen simpel. Ik help je om altijd terug te komen naar dat ene ding. Wat ik vaak merk is dat mensen zichzelf in strategische en praktische programma’s vaak een beetje kwijt raken (hoe waardevol dat soort programma’s ook zijn en je hebt ze zeker ook nodig!) Dit programma helpt je dan om weer af te stemmen en de acties te nemen die ECHT bij je passen! Dus om helemaal terug te gaan naar JOUW Ziel en JOUW afstemming en vanuit daar het succes te manifesteren waar je naar verlangt.

Hoe gaat het met de betaling?2018-10-27T12:26:09+02:00

Betaling gaat via de webshop. Klik op de bestel knop en je wordt naar de shop geleidt. Je ontvangt daarna direct toegang tot het Online programma.

Ervaringen van deelnemers

€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. Grappig dat je in het 1e interview-audio van de Geld is Liefde interview serie hier ook over sprak, “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !”

Jacqueline van de Koevering

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken. Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen. Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker, Volg je Hart Specialist

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen, Edith Helwegen

“Je geeft ZO veel waarde in dit programma. Er zit ook ZO veel goede business content bij. En je geeft ook zo veel van jezelf in die Community. Ik hoor heel veel mensen die lid zijn geworden of geweest van andere programma’s en die komen toch weer altijd naar jou terug omdat je zo veel waarde biedt. Ik ben al een jaar lid en heb nog steeds niet alles gevolgd wat er in de online omgeving te vinden is.”

Coby

Meld je vandaag nog aan! 

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Grote Heide 12 5388 VT Nistelrode IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401

gratis Manifestatie Doorbraak sessie

Go to Top