HET Ultieme Manifestatie Programma2019-05-14T13:45:17+00:00

De Geld is Liefde Community is HET Ultieme Manifestatie Mastery programma

Dit is HET ULTIEME Creatie, Geld & Business Manifestatie EN Actie programma. Het is het beste en meest uitgebreide geld & business manifestatie programma van Nederland. Het is Must follow voor iedere krachtige creator die gelooft dat er “meer” is en de Universele Wetten van Creatie en Manifestatie toe wil passen om het leven makkelijker te maken dan je je ooit voor kon stellen!

Lees op deze pagina hoe ik en mijn team je kunnen helpen om de Universele Wetten van Creatie te integreren op ieder gebied van je leven, je geldblokkades te helen en een succesvolle en afgestemde business te creëren. Kortom: het leven te leiden waar je voor geboren bent!

Op dit moment is aanmelden niet mogelijk. Het is nog niet bekend wanneer de deuren weer open gaan!

Wil jij ongelimiteerde overvloed creëren als een Missie ondernemer en krachtige creator?

In de Geld is Liefde Community krijg je vanaf dag 1 toegang tot tienduizenden euro’s aan content en helpen ik en de Coaches je om overvloed en een business te creëren, helemaal afgestemd op wie jij bent, waar jij naar verlangt en jouw Zielsmissie.

Een greep uit de prachtige feedback die we van onze Community Members horen!

“Ik weet nu eindelijk wat ik wil doen en ik durf eindelijk vol voor mijn dromen te gaan.”
“Op ieder aspect van mijn leven zijn er prachtige veranderingen gaande. Ik voel niets anders dan dankbaarheid voor deze community en voor alles wat ik leer over de Wet van Aantrekkingskracht.”
“Ik zat al maanden vast en zodra ik lid werd van de Geld is Liefde Community begon het gelijk te stromen en kwam ik eindelijk weer vooruit met mijn bedrijf.”
“De waarde van de Community is ZO groot, dat kan ik niet eens in een bedrag uitdrukken.”
“Ik geloof nu eindelijk dat alles mogelijk is en dat ik alles kan bereiken in mijn leven wat ik wil.”

Lees snel verder voor meer resultaten en testimonials!

Herken je jezelf hierin?

 • Jij bent een avonturier en een vrije ziel. Jij gelooft dat er “meer” is in het leven, je hebt grote dromen en je wil die dromen waarmaken. Op zielsniveau geloof en weet je dat je alles kan bereiken waar je naar verlangt!
 • Jij verlangt naar een leven in totale vrijheid en jij wil JOUW leven op JOUW manier creëren!
 • Jij pas niet in een hokje, er is maar een JIJ en die Jij die je bent, wil je ten volste tot expressie brengen in de wereld. Gebaande paden zijn niets voor jou, jij wil jouw eigen pad kiezen!
 • Jij hebt van jouw passie en/of levensdoel jouw werk gemaakt (of wil dit gaan doen.)
 • Jij wil het leven niet alleen leven, maar je wil jouw leven zelf creëren. Samen met andere prachtige creators!
 • Je voelt dat je geleid wordt en je voelt dat er “grote” dingen voor je in het verschiet liggen! Ja, je wil er eindelijk voor uit gaan komen: Jij bent geboren voor grootsheid!
 • Je gelooft dat het leven echt magisch kan zijn en je  hebt een klein stemmetje in je dat je toefluistert dat je geboren bent voor grootsheid.
 • Je voel je dat er MEER mogelijk is en je voel je dat je buiten de box wilt creëren. En je voelt je dat het leven een STUK makkelijk en leuker kan zijn, als je maar de juiste handvaten gaat ontvangen.
 • Je HOUDT van het proces van innerlijke groei en je wilt iedere gelegenheid aangrijpen om MEER te creëren en MEER te leren en MEER te zijn.
 • Je wil je uit alle door anderen en door de maatschappij opgelegde “regels” loslaten om helemaal het leven te gaan creëren dat bij JOU past.
 • Je wilt de meest krachtige creator worden die je kent.
 • Je verlang je naar vernieuwende ideeën en concepten over geld creëren. Omdat hoe je tot nu toe met geld omgaat gewoon niet werkt voor je.

Maar …. je loopt ook tegen dingen aan ….

 • Je voelt je onzeker of mensen je wel willen betalen voor het werk waarvoor je hier op aarde bent. Je bent onzeker wat voor prijzen je kan vragen en of mensen dat wel willen betalen.
 • Of je weet uberhaupt nog niet zo goed hoe dat er dan voor jou uitziet: “Geld verdienen door jezelf te zijn.” Je weet dat je op aarde bent voor een groter doel, maar je weet nog niet precies wat dat dan is.
 • Vaak vraag je je af of je wel het inkomen kan verdienen waar je ECHT naar verlangt. Daardoor creëer je vaak diensten of producten die net niet bij je passen, maar omdat je denkt dat dit is wat mensen van je willen zien of je houdt vast aan je baan in loondienst terwijl alles in je zegt dat je daar niet meer moet zijn.
 • Het is je doel om helemaal vanuit afstemming jouw leven en jouw business te creëren en om geld helemaal los te laten met het nemen van afgestemde beslissingen. Je weet dat alles energie is, OOK geld en het is je doel om vanuit die overtuiging te leven. Maar hoe doe je dat in je dagelijkse leven?
 • En er komen ook constant vragen in je op als het aankomt op het manifesteren van geld & business success en hoe de Wet van Aantrekkingskracht nu precies werkt en je wilt DOL graag een plek waar je een antwoord kunt vinden op die vragen.
 • En hoe bouw je structureel aan je leven en je business als je tijden ervaart dat het lijkt alsof je iedere dag iets anders wilt. En dat het lijkt alsof Creatie altijd iets nieuws door je heen wil laten ontstaan, net als je denkt dat je duidelijkheid hebt.
 • Je hebt ZO weinig met de praktische processen en met de strategische dingen van het business bouwen, maar je hebt er wel IETS van nodig. Dus hoe weet je nu wat je wel en niet moet doen? En iedereen kan je laten denken dat je ECHT nodig hebt wat zij “verkopen” en voordat je het weet heb je ZO veel op je bordje en voel je je gevangen in je business en ben je helemaal kwijt waarom dat je dit ook alweer allemaal begonnen bent.
 • En hoe ga je om met de buitenwereld die totaal niet snapt waar je mee bezig bent en die nog steeds in het oude paradigma leven van: je zoekt een baan, dat doe je tot je 65 bent en dan ga je met pensioen. Hoe ga je om met je partner of je familie die je verlangen naar creatie niet begrijpen? En niet snappen dat je WEER meer wil investeren? Dat je WEER iets wilt doen dat zij als een “risico” zien maar dat jij in je ZIEL voelt dat je moet doen.
  Doordat het lijkt alsof jij vanuit zo’n ander perspectief fungeert, voel je je vaak alleen en niet begrepen.

Ik herken AL die dingen, want ik ben door precies hetzelfde gegaan! 

Maar no worries, want de coaching en de content die je in de Geld is Liefde Community ontvangt gaat je helpen om daar voorbij te komen!

De Geld is Liefde Community gaat je helpen om:

 • Contact te maken met de overvloed die altijd voor jou aanwezig is.
 • Alles te leren over de energie van geld.
 • Alles te leren over hoe geld echt werkt en hoe je het aan kan trekken wanneer jij dat wil zodat je echt financiële vrijheid kan ervaren in je leven.
 • Jouw ware missie hier op aarde te gaan leven.
 • In te tappen op de energie van jouw ware missie en hoe je deze zo kan verpakken dat je er geld mee kan verdienen.
 • Jouw meest afgestemde business op te zetten of verder uit te bouwen en daar (veel) geld mee te verdienen.
 • Magnetische marketingstrategieën te ontdekken en te implementeren in je business.
 • Je blokkades bloot te leggen en te doorbreken, zodat je het leven en de business kunt manifesteren waarvoor je hier op aarde bent.
 • En nog veel en veel meer!!!!

Hoe zou het zijn als je de keuze zou maken om de meest krachtige creator te zijn die je kent en moeiteloos alles te manifesteren waar je naar verlangt?

Ik weet dat het mogelijk is om je ware verlangens te manifesteren en dat geld verdienen niet moeilijk hoeft te zijn!

Wat gebeurt er met je als ik dat zeg? Geloof je dat?
Er was namelijk een dag dat ik dat zelf niet had geloofd als iemand dat tegen mij had gezegd. De afgelopen jaren heb ik echter mogen leren dat geld verdienen met je Zielsmissie inderdaad mogelijk is. Het is een SUPER interessante en soms ook uitdagende reis, die je iedere dag dichter bij je ziel brengt, maar het IS mogelijk! En ik weet dat dit voor iedereen mogelijk kan zijn. Ik voel het EN ik heb het bij mijn klanten mogen zien. Ik wil jou dolgraag leren hoe jij ook op het punt kan komen dat je tegen jezelf zegt: “Ja, Maartje ik voel het nu ook. Het IS mogelijk om mijn droomleven en mijn droombusiness te manifesteren op een manier die helemaal goed voelt voor mij.” Want weet je wat er dan gebeurt? Dan stroomt het je leven in als nooit te voren. Niet altijd op de manier die jij voor ogen hebt, maar altijd op een manier die je dichter bij het leven dat je BEHOORT te leven brengt.

En dan kun je het leven gaan leiden waar je voor geboren bent.

 • Je kan iedere dag opstaan en je eigen keuzes maken.
 • Je hebt de financiële middelen om goed voor je gezin te zorgen en de mensen in je leven waar je van houdt.
 • Je kan de opleidingen en online programma’s volgen die je graag wil volgen zodat jij jouw volste potentieel kan realiseren.
 • Je kan de reizen maken die je graag wil maken.
 • Je kan jezelf omringen met spullen die je ziel voeden.
 • Je hoeft nooit meer genoegen te nemen met minder omdat je weet dat je al het mooie verdient dat het leven jou te bieden heeft.

Dat kan allemaal als je leert hoe manifestatie ECHT werkt.
In de Geld is Liefde Community deel ik de sleutels met je die voor een totale doorbraak kunnen zorgen in jouw leven. Als je deze sleutels toepast in je leven, dan zul je zien dat er een totale shift plaats gaat vinden in de manier waarop je naar jouw realiteit gaat kijken.

Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver en spirituele ondernemer mogen leren om op een hele andere manier te kijken naar hoe ik mijn realiteit creëer en naar hoe ik verantwoordelijk ben voor alles in mijn leven. 

Sinds mijn 23e had ik een droom: iedere dag schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht. Maar bijna 15 jaar lang gaf ik geen gehoor aan die droom. Het was slechts een “hobby” in mijn leven, want ik dacht: “Ja, leuke droom Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?” Inmiddels weet ik wel beter. Ik heb ontdekt dat het mogelijk is om een super mooi bedrijf om je missie heen te creëren en nu leer ik dat ook aan anderen.

In 2014 heb ik ontslag genomen om mijn eigen ondernemering te starten. En toen kwam geld opeens niet meer iedere 25e van de maand binnen, maar moest ik het gaan creëren. Ik liep tegen allerlei problemen en vragen aan zoals: Wat zijn de juiste prijzen voor mijn diensten? Hoe verpak ik wat ik wil leren in diensten en producten? Wat is eigenlijk de waarde die ik te bieden heb aan de wereld? Hoe kan ik mijn diensten en producten verkopen zonder “verkoperig” te zijn? Hoe kan ik EN afgestemd en authentiek zijn EN geld verdienen? Ik gebruikte de Wet van Aantrekkingskracht al om mijn leven te manifesteren, maar nu wilde ik ook leren hoe ik de Wet kon gebruiken om mijn business en om geld te manifesteren.

Ik heb een antwoord gevonden op AL die vragen en toen ik dat heb geleerd, ben ik dat met andere mensen gaan delen. Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het creëren van hun realiteit. En ik merkte dat hoe meer ik leer over hoe wij onze realiteit creëren, hoe vrijer ik me voel en hoe beter het me afgaat om het leven te creëren dat ECHT bij me past. En die reis ben ik nog steeds aan het maken. Want het is mijn Ziels Missie om ALLES te leren over we onze realiteit creëren en dat blijf ik doen voor de rest van mijn leven. Ik kan niet anders. Het is wie ik BEN.

En zo is mijn commitment voor dit bedrijf EN voor de Geld is Liefde missie geboren. Ik zie ZO veel mensen die vast zitten in hun leven en/of hun business omdat ze gewoonweg niet weten hoe ze hun realiteit creëren en hoe ze ZELF vorm en richting kunnen geven aan hun realiteit.

En daar wil ik DOL graag verandering in brengen! Ik heb de afgelopen jaren (tien)duizenden mensen mogen helpen om te leren hoe de Wet van Aantrrekkingskracht en realiteit creatie ECHT werkt.

Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je jouw verlangens kan realiseren, dat het leven je altijd support en dat er ALTIJD weer een manier is om afstemming te vinden en om nieuwe kuezes te maken, WAT er ook gebeurt. Ik wil je graag leren dat het mogelijk is om helemaal jezelf te worden EN om manieren te manifesteren om geld te verdienen, helemaal door jezelf te zijn. Ik wil je heel graag laten zien dat het leven ECHT beter, makkelijker en leuker wordt als je steeds minder vanuit je hoofd creëert en steeds meer vanuit je hart, je ziel en je ZIJN.

Resoneert dat met jou? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor de Geld is Liefde Community.

Wat krijg je in de Geld is Liefde Community?

In de online omgeving van de Geld is Liefde Community vind je een MEGA complete collectie met tientallen online programma’s, trainingen en andere waardevolle tools EN je hebt toegang tot wekelijkse coaching en dagelijks support.

Deze tools, coaching en support helpen om de Wet van Aantrekkingskracht ECHT te leren gebruiken, geld te manifesteren en jouw meest afgestemde business op te bouwen. Je krijgt vanaf dag 1 toegang tot tienduizenden euro’s aan online programma’s, trainingen, online workshops, afstemscripts en masterclasses, waaronder ook AL mijn High level programma’s waar de investering tussen de €1197,00 en €4997,00 voor was toen ik ze live gaf! Je ontvangt LIFETIME* toegang tot AL deze content EN de coaching en support die je nodig hebt om je geldblokkades te helen en de business en het leven de creëren waar je voor geboren bent.

En vanaf begin juni 2019 gaan we van start met het online programma: “Jouw Miljoen Euro Missie.” Ik ga je helpen om jouw missie op de meest krachtige manier in de wereld te zetten en af te stemmen op een waar Imperium waar je een heleboel mensen mee kunt helpen en echt een impact kunt hebben op hun leven EN op dat van jezelf en je familie uiteraard.

Manifestatie & de Wet van Aantrekkingskracht Content

lees meer

Geld Manifestatie Content

lees meer

Business Manifestatie Content

lees meer

EN…. OOK nog eens:

** Wekelijkse Q&A Coaching Calls.

Je kunt al je vragen over manifesteren en alle content aan in de besloten Facebookgroep stellen, Bob en ik staan voor je klaar. Ik beantwoord je vragen in de Q&A calls. 3 keer per maand is er een Coachings Call. De Calls worden opgenomen en kun je terug kijken als je er niet live bij kunt zijn. Je krijgt ook toegang tot alle (tientallen!) Calls die al geweest zijn. Daarnaast staan Bob, ik en de rest van het team voor je klaar om je te helpen met technische vragen, vragen over de content en alles waar je maar tegen aan loopt met afstemmen en het opbouwen van je business!

** Inspiratie en co-creatie in de Facebookgroep. 

Je wordt lid van een besloten Facebookgroep. Je komt terecht in een mega hechte community waar je je direct thuis en welkom zal voelen! Daarnaast word je in de groep ondersteund door Bob, mijzelf en de rest van het Geld is Liefde team.

** LIFETIME toegang tot de content in dit programma. 

Je krijgt lifetime* toegang tot alle content in de Geld is Liefde Community. Waarbij *lifetime verwijst naar zolang mijn business, het internet of de website bestaat. Je kan zien welke programma’s we aanbieden in de uitklapvelded hierboven. Ik kan niet benadrukken hoe waardevol deze programma’s zijn. VOORAL de high end programma’s. Als ik echter alle modules en alle inhoud hier op deze pagina ga zetten, dan wordt hij 10 keer zo lang. Het is dus aan JOU om de sprong te wagen. Bovendien hebben we een 2 weken niet goed – geld terug garantie. Dus je hebt niets te verliezen! Je kunt op je gemak kijken naar alles wat dit programma je te bieden heeft en voelen of het 100% resoneert.

De content is onderverdeeld in 4 levels:

In level 1 kun je informatie vinden over de Wet van Aantrekkingskracht en bewuste creatie voor als je echt net bestart bent met deze materie. Het is OOK waardevol als je al langer bezig bent, maar dan kun je ook best wat content van de verdere levels tussendoor doen. Als je helemaal nieuw bent met de Wet van Aantrekkingskracht, is het ECHT aan te raden om je de eerste weken te focussen op de content onder level 1. De content onder level 1 kun je ook apart volgen in Maartje’s Magische Manifestatie Membership als de Community nog net een stap te ver is. HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden. 

Onder level 2 vind je vooral content over Geld & Business manifesteren. Dit kun je zien als “medium-level” content. Voor de enigzins gevorderede creator en voor als je gestart bent met je business of een omzet draait van een paar honderd of 2 of 3 duizend euro en je wilt naar de volgende stap.

Onder level 3 vind je High Level business & Afstem strategie. Start met deze programma’s als je in ieder geval Moeitelooos Ondernemen, magnetische marketing en het Geld is Liefde programma onder level 2 gedaan hebt. OF als je onderneming al helemaal staat en je al succesvol bent en een paar duizend omzet per maand draait en echt hier bent VOOR de high level business strategie.

Onder level 4 vind je high level Consciousness programma’s. Als je de strategie en het afstemmen door hebt en je bent er juist aan toe om weer alles los te laten en op een NOG hoger niveau te gaan creëren, dan kun je starten met deze programma’s.

De waarde van Alle content en begeleiding die bij dit programma zit is samen meer dan €20.000,00!

En dan is de nog de volgende vraag die je mee kunt nemen als het gaat om het bepalen van de waarde:

Wat is het je waard om ….

 • EINDELIJK je eigen pad te kunnen volgen?
 • Een meester te worden in het afstemmen van jouw energie op wat er DOOR jouw heen mag ontstaan?
 • Iedere dag 100% jouw afstemming te kunnen volgen?
 • Jezelf te laten leiden in jouw business en je leven door wat het Goddelijke door je heen wil laten ontstaan, er compleet op vertrouwend dat dat altijd de juiste stap is op het juiste moment?
 • Compleet afgestemd te zijn op de frequentie van overvloed?
 • Op te houden met de “regels” volgen maar het gewoon helemaal op jouw manier te gaan doen, een manier die 100% afgestemd voelt?
 • Gelijkgestemden om je heen te verzamelen die net als jij MEER willen manifesteren, je begrijpen, je steunen, met je meedenken en die altijd voor je klaar staan?
 • Voelen dat je ECHT niets hebt om je druk over te maken, omdat jij een extreem krachtige creator bent, die energie kan sturen op de meest krachtige manier.
 • Geld te verdienen met je missie?
 • Gewoon kunt WETEN door af te stemmen en het toepassen van simpele business strategie hoe je klanten kunt krijgen en geld kunt verdienen?
 • Ondernemen simpel te maken. GEEN ellenlange to-do lijstjes, maar heerlijk creëren wat je ECHT van binnen voelt EN daar geld mee verdienen.
 • Te weten en voelen EN ervaren dat je alles kunt manifesteren waar je naar verlangt?
 • Toegang te krijgen tot meer dan 50 online programma’s, trainingen en masterclasses en honderden uren aan content die samen een waarde vertegenwoordigt van meer dan €20.000?

Wat is dat jou waard? 

En wat is dan jouw investering?

Jouw investering bedraagt nog geen fractie van de waarde! Jouw investering bedraagt slechts €3497,00 ex BTW OF 12 termijnen van 347 euro ex BTW. Je krijgt dan toegang tot alles wat hierboven is beschreven.

Aanmelden is momenteel niet mogelijk. Het is nog niet bekend wanneer de deuren weer open gaan!

OF meld je aan voor de VIP versie met livedagen en persoonlijke coaching

Bij de VIP versie krijg je alles wat je bij de online versie ook ontvangen. (Toegang tot alle online content, toegang tot de Community facebookgroep en begeleiding door Bob en mijzelf.)
EN je krijgt ook nog eens extra live dagen en extra persoonlijke coaching.

9 Live Dagen voor co-creatie op hoog niveau:

Tijdens live dagen draait het vooral om een interne en energetische shift. Je HELE realiteit verandert, als er iets IN jouw verandert. Creatie is vaak niet uit te leggen en de beste ervaringen en mogelijkheden komen als je even alles loslaat. Ik ga je dus helpen om die ruimte te scheppen waarin dat mogelijk is. Door af te stemmen en je nieuwe perspectieven te bieden en door je in contact te laten komen met wie je werkelijk bent. Dat is de plek waar ware magie ontstaat en ongeremde creativiteit en inspiratie mogelijk is.
Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de live dagen:

Dag 1 en 2: Wat is je zielsmissie?

Tijdens deze eerste live dagen, ga ik je eerst precies uitleggen hoe het manifesteren van je ZielsMissie ECHT werkt.
Hoe zorg je er nu voor dat je je energie zo stuurt dat je in leven kunt creëren waar je naar verlangt?

En ook op deze vragen krijg je een antwoord:
Hoe ga je om met je gewaarzijn?
Hoe ga je om met de constante shifts van energieën?
Hoe ga je er mee om als je het gevoel hebt dat het Universum constant iets anders van je vraagt?
Hoe creëer je duidelijkheid en hoe neem je TOCH stappen vooruit ook al weet je het even niet zeker?
Hoe ga je om met blokkades die je tegen komt?

Vervolgens gaan we aan de slag met de vraag: Wat is nu eigenlijk je ZielsMissie?
Ik ga je uitleggen wat de omgekeerde product piramide is en waarom het zo belangrijk is om die te leren kennen.
We gaan kijken wat er voor jou voor nodig is om je zielsmissie te leven?
En ook wat de boodschap is die je met de wereld wil delen.

Dat zijn allemaal dingen die aan bod gaan komen!

Dag 3: Afstemmen & Actie

Deze dag staat in het teken van deze vraag: Hoe stem je af en hoe neem je iedere dag actie in de richting van je zielsmissie?

We gaan kijken hoe jij jouw oneindige Creatiekracht op gang kunt brengen.
Ik laat je zien hoe je veel en moeiteloos creëert en hoe je afstemt op alles wat er door jou heen mag ontstaan?
We gaan kijken waarom bepaalde dingen zich niet manifesteren en of er mogelijk iets anders mag ontstaan of dat het in de afstemming ligt.

En we gaan aan de slag met deze vragen:
Hoe hou je vertrouwen en neem je de juiste stappen?
Hoe balanceer je “een plan” met “de juiste afstemming?”
Wat doe je als dingen de ene dag goed voelen en de volgende dag niet meer?
Hoe creëer je vanuit de chaos die afstemming en creatie vaak is?
Hoe zoek je de balans tussen HEEL veel ruimte voor jezelf nodig hebben als krachtige creator en missie ondernemer om de inspiratie te kunnen laten stromen en aan de andere kant VEEL neer willen zetten?

En we gaan het hebben over geïnspireerde actie.
Wat is dat nu werkelijk? Want heel vaak hebben mensen heel veel weerstand op actie nemen omdat ze het verwarren met hard werken. Maar dat is NIET wat het werkelijk betekent. De vraag is hoe je de juiste acties kunt nemen zonder dat ze je uitputten of je jezelf verliest. Ik ga je uitleggen hoe dat werkt en hoe je acties kunt nemen die WEL voor je werken en die je juist energie geven.

Dag 4: Jouw Ideale klant.

Deze dag staat helemaal in het teken van wie jij wilt dienen en voor wie jouw boodschap nu echt is.
We gaan kijken naar de reis die je ideale klant maakt zodat je ze echt aan kunt spreken en dat ze precies weten dat jij het tegen HEN hebt.
Het is belangrijk om echt te gaan kijken hoe mensen met je kunnen resoneren en hoe ze je echt kunnen voelen en begrijpen zodat ze WETEN dat jij de juiste persoon bent om ze te helpen.

Dag 5: Welke producten en diensten bied je aan? Wat is jouw perfecte aanbod?

Deze dag gaan we kijken wat jouw perfecte aanbod is en wat voor soort diensten het beste bij jouw perfecte tribe passen. Ik ga je laten zien hoe je ideeën genereert om diensten en producten te lanceren EN hoe je deze ontwikkelt en lanceert op de meest simpele manier EN wat jouw werk super waardevol gaat maken voor jouw klanten. Daarnaast gaan we ook kijken of jij jouw beste prijs vraagt en wat daarin mogelijk is.
We gaan ook kijken wat jouw perfecte weggever is zodat mensen kennis kunnen maken met je. Een toffe weggever is HEEL belangrijk om je bereik te laten groeien en de eerste stap te nemen zodat mensen je echt kunnen leren kennen. Ik help je met brainstormen en samen kijken we of jouw weggever de juiste mensen aanspreekt op de beste manier.

Dag 6 en 7: Geld verdienen met je Zielsmissie

Deze 2 dagen staan helemaal in het teken van geld.

Samen gaan we onderzoeken waar voor jou kansen en mogelijkheden liggen om geld toe te laten in je business. Money follows joy. Dus we gaan kijken waar jij gelukkig van wordt en hoe zich dat vertaald in je aanbod.

En je gaat een antwoord krijgen op deze vragen:
Hoe werkt geld manifesteren nu ECHT
Waarom is het voor veel mensen zo moeilijk om geld te verdienen met hun zielsmissie en hoe breek je daar doorheen?
Hoe bepaal je de prijzen voor je diensten en producten?
Hoe stel je je inkomen vast en hoe zorg je ervoor dat je jouw doel inkomen haalt?

Dag 8: Magnetische Marketing & Soulful Sales

Deze dag staat helemaal in het teken van Marketing en Sales. Veel ondernemers (en vooral spirituele ondernemers) kijken hier tegen op. Ze zijn vaak “the best kept secret in town.”
ZO zonde. Want marketing en sales is in de kern niets meer dan met mensen connecten en oprecht kijken hoe je ze verder kunt helpen. Het is dus eigenlijk een service die je aan ze verleent. Ik ga je helpen om dat op die manier te kunnen zien.
We gaan aan de slag om een marketingplan te ontwikkelen dat helemaal bij jou past en resultaten gaan genereren voor je.
Wat je wil bereiken is dat je zo ON POINT bent met wat je deelt met mensen en hoe je jezelf en je bedrijf in de wereld zet, dat het SUPER simpel is voor mensen om ja tegen jouw diensten en producten te zeggen. We gaan er voor zorgen dat jouw aanbod mega aantrekkelijk is voor mensen en dat het precies is wat mensen willen kopen.

Dag 9: Zichtbaarheid & Social Media

Heel veel spirituele ondernemers worden overspoeld door Social Media. Daarom lopen ze er een beetje van weg. SUPER zonde, want het is een geweldige tool.
Ik ga je uitleggen wat het energetische doel is van social media en hoe je er op een andere manier naar kunt kijken.
Ik ga met je kijken hoe je social media het beste in kan zetten en wat voor jou gaat werken.
Daarnaast gaan we kijken naar het onderwerp zichtbaarheid. Het is voor veel mensen spannend om zichtbaar te zijn. Dat komt vaak omdat ze nog niet helemaal zichzelf durven zijn of dat ze denken dat ze zich op social media anders moeten gedragen dan ze werkelijk zijn. Er is ZO veel “geschreeuw” op social media en het idee om daar aan mee te moeten doen, kan veel spirituele en gevoelige ondernemers er voor weg doen lopen. Zonde. Ik ga je uitleggen hoe dit energetisch zit en wat voor andere, afgestemde keuzes je hierin kunt maken.

Live samenwerkings, creatie en coachingsdagen.

Dit is helemaal nieuw en wat we nog nooit hebben gedaan maar wat denk ik EXTREEM veel waarde gaat opleveren voor jou en je business en je manifestatiekracht!

Voor de periode van een jaar kun iedere maand naar onze trainingsruimte in Kamerik komen voor extra:

1. Coaching.

Het is mogelijk om even persoonlijk te sparren met Maartje of Bob zodat je weer afgestemd bent en je heel duidelijk weet wat je volgende stappen moeten zijn in je business.

2. Hulp van een van de Community experts.

Iedere eerste maandag van de maand is Wendy aanwezig. Wendy is Online business regisseur. Je kunt bij haar terecht voor vragen omtrent business strategie, dus hoe richt je je business in, wat doe je met je marketing en wat is je ideale klant etc.

Daarnaast kun je bij haar terecht met praktische en technische business vragen.

Verder kun je online je vragen stellen aan mijn tech guy Bas als het gaat om websites, plugins, programma’s, e-mail campagnes en alles wat techniek is. Hij kijkt graag met je mee voor korte vragen. Bij grote projecten kan hij uiteraard ook ondersteunen, maar dit zit niet inbegrepen in de trajectprijs.

Ook kun je al je (korte) boekhoudkundige vragen stellen. Deze zullen worden doorgespeeld aan mijn boekhouder en financieel adviseur Elma en zij zal hier antwoord op geven.

SUPER waardevol dus omdat je niet alleen MIJ er bij krijgt, maar toegang tot mijn hele team.  

3. Creatie

Je kunt naar onze trainingsruimte komen en gewoon lekker werken. Even focussen op wat je af wilt krijgen. Je laten supporten en eindelijk de stappen nemen die je wilt nemen.

4. Netwerken en samenwerken.

Ondernemers zijn vaak alleen bezig. Terwijl het JUIST zo belangrijk is om samen te creëren en elkaar te upliften en te inspireren en wellicht om elkaar te helpen aan klanten en nieuwe mogelijkheden.

Krachtige Creators zijn de meest toffe mensen en ze zijn vaak supportive en all in met wat ze doen. Deze dagen gaan een geweldige boost geven aan jouw creatiekracht. Het gaat niet alleen om kennis in je opnemen maar ook om daadwerkelijk DOEN wat je behoort te doen.

Deze dagen vinden plaats op de eerste 3 maandagen van de maand. Je kunt minimaal een dag (of 2 dagdelen) per maand gebruik maken van deze service. Als er meer beschikbaarheid is, kun je vaker komen. Er is een rooster met duidelijke instructies waar je voor kunt intekenen. Ongeveer 12 weken per jaar zullen er geen dagen worden gepland ivm vakantie.

Het is MEGA krachtig om dit programma te volgen met een groep gelijkgestemden!

Ook uit onderzoek blijkt dat mensen het snelste leren in een groep en dat fysieke interactie met een groep gelijkgestemden het allerbeste resultaat geeft. Keer op keer zie ik de transformaties die ontstaan als je een krachtige groep bewuste creators samen zet. De Wet van Aantrekkingskracht is ZO geweldig want het brengt altijd en altijd PRECIES de juiste mensen bij elkaar die elkaar versterken en verder kunnen helpen en ja, soms elkaar ook uitdagen, spiegelen en uitnodigen om te groeien en voorbij te gaan aan weerstanden.
Dit proces is letterlijk magisch en daardoor ga je echt leren wat er nodig is om dagelijks tot actie over te gaan en afstemmen, geld manifesteren en jouw meest afgestemde business bouwen tot een kunst te verheffen!

Als de mindset en het bewustzijn en de energie er is, dan komen de actie en de antwoorden vanzelf. OOK op de praktische dingen.

Dat is waar ik HEILIG in geloof en wat ik keer op keer zie bij mijn klanten, dus vandaar dat in dit programma ook de nadruk ligt op afstemming en mindset.
Als je weet hoe je kan afstemmen op de meest krachtige manier, dan valt alles op zijn plek, sneller dan je ooit voor mogelijk kon houden en kun je stappen nemen waar andere mensen alleen maar van dromen.

Je kunt ieder praktisch programma op de wereld volgen en dat zal je zeker veel opleveren, maar als de AFSTEMMING er niet is, dan ga je niet de resultaten halen waar je naar verlangt.
En Ik weet precies hoe je vanuit afstemming kan creëren. Ik weet wanneer de energie klopt en ik kan afgestemde energie omzetten in woorden en modules die bij jou dezelfde shift teweeg brengen.

En vanuit afstemming is werkelijk ALLES mogelijk:
Barrières smelten weg.
Je behaalt VEEL meer resultaat in ongekend korte tijd. Of zoals ik dat altijd zeg: “Ik creëer meer in een dag dan andere mensen in een week.” En NIET omdat ik veel meer uren werk maar omdat ik WEET hoe ik energie op de meest krachtige manier kan sturen.
Je merkt dat je dingen mee gaat maken waarvan je denkt: “Hoe is dit in Godsnaam mogelijk? Hoe kan het zijn dat ik zo frigging veel mazzel heb gehad?” Maar je WEET hoe het komt. Het komt omdat je vanuit complete en volledige afstemming leeft.

En samen afstemmen is ook gewoon FUN.
Ik zie ZO veel mensen verzanden in methodes en technieken en praktische acties waar ze eigenlijk gewoon geen ZIN in hebben. Maar ze doen het toch omdat ze denken dat het “moet.” Ze doen het omdat ze denken dat het de enige manier is om resultaat te bereiken en omdat het er “nu eenmaal bijhoort.” Maar het geheim is dat energie geld creëert. Money follows joy. En jouw energie gaat omlaag van al die dingen die je “moet” van jezelf en DUS komt er minder geld binnen.
Maar er is een andere manier!
Als je afgestemd bent op JOUW waardes, op JOUW verlangens en op de ongekende mogelijkheden van het Universum, dan komen de juiste programma’s en systemen op je pad die je DIENEN. Die FUN voor je zijn. Die MAKKELIJK voor je zijn om te implementeren EN die je ECHT resultaat geven.
Het probleem is echter dat de meeste mensen starten met de programma’s en technieken, vanuit een NIET afgestemd zijn en dan worden acties geforceerd en zuigen ze het leven uit je. Waardoor je dus weer niets gaat doen EN dus geen resultaten behaalt. Dit kan soms zelfs zo ver gaan dat mensen de minimale acties nemen om het geld binnen te laten komen om te “overleven” omdat ze ZO veel blokkades hebben gecreëerd op het actie stuk, terwijl ze diep van binnen grote dromen hebben om ECHT een verschil te maken in de wereld en in hun eigen leven.

Ik ga je helpen om dat anders te doen!
Ik ga je in dit programma helpen om compleet en volledig contact te maken met Creatie, de ongekende mogelijkheden van het Universum EN jouw aller diepste verlangens. Vervolgens ga ik je leren hoe je vanuit DIE staat van zijn acties kan nemen en hoe je intuïtief weet welke acties een echte bijdrage gaan leveren.

Meld je dus snel aan voor de VIP versie!

Praktische details!

De data van de live dagen zijn: 5 en 6 juli, 30 augustus, 11 oktober, 8 november, 13 en 14 december, 17 januari en 14 februari.

Ze vinden plaats in de regio Utrecht. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen in Kamerik of op een externe locatie in de regio Utrecht.
Er is beperkt plek. Weet je nu al dat je er bij wilt zijn? Mail dan naar info[@]maartjekoper.nl

Jouw investering.

Jouw investering voor het vip programma is nu tijdelijk €3997,00 ex BTW of 12 termijnen van €397,00 ex BTW in plaats van €4997,00 of 12 x €497,00 ex BTW. Het is nog niet bekend wanneer de vroegboekkorting wordt weggehaald. Wil je dus 100% zeker gebruik maken van dit speciale aanbod, meld je dan vandaag nog aan.

Garantie!

EN …. ik ben 100% overtuigd van de waarde die we bieden in dit programma. Dus als je binnen 14 dagen merkt dat het TOCH niet bevalt, dan ontvang je jouw volledige investering terug. Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail. Omdat we veel liefde en energie in de dit programma gieten, is teruggave na deze 14 dagen niet meer mogelijk!
(Algemene voorwaarden).

Maar…..

Hoe geweldig dit allemaal ook klinkt dit programma is NIET voor iedereen! 

Wat ik je hier leer is GEEN gouden pil! Er komt niet op “magische” wijze een zak geld uit de lucht vallen als je 2 dagen hebt afgestemd. Manifestatie vraagt om dagelijkse toewijding. Soms gaan dingen snel maar als iets ECHT je zielsmissie is, dan weet je van jezelf dat je toch geen andere keuze hebt dan dag in, dag uit met focus en aandacht leren manifesteren.

Het bouwen van je missie-business of geld verdienen met jouw passie is geen “quick fix” maar een reis die om inzet en doorzettingsvermogen vraagt. Het vraagt van jou dat je 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en jouw business (to be.)

Dit programma is voor mensen die de WAARDE zien van investeren in dit soort kennis en vooral in dit soort energie.

En dit programma is ook niet voor jou als je je snel overspoelt voelt of als je iemand nodig hebt die je stap voor stap dingen uitlegt. Manifestatie is namelijk geen checklist maar een innerlijke reis die je maakt. Er komen steeds nieuwe verlangens EN ook nieuwe blokkades die je aan mag kijken en de ruimte mag geven. Het is ook VEEL content. We leiden je er stap voor stap doorheen via wekelijkse mails. Maar als je van jezelf weet dat je last hebt van “contentstress” zoals ik het wel eens noem, dan moet je je niet aanmelden voor dit programma. Contentstress betekent dat je denkt dat je alleen maar resultaat kunt krijgen als je iedere module of stukje content volgt en dat je denkt dat je niet goed genoeg bent of niet kunt creëren wat je wilt creëren als je dat niet voor elkaar krijgt. Er is voor nodig dat je er op vertrouwt dat je altijd precies het juiste meekrijgt en voor het creëren van je droomleven en droombusiness is 100% eigen verantwoordelijkheid nodig. Je moet dit begrijpen: ik ben 5 jaar lang dag in, dag uit content aan het creëren. En dat bied ik allemaal aan. Het is dus ONMOGELIJK om er even in een paar weken doorheen te fietsen. Volg gewoon wat goed voor je voelt op ieder moment. Je hebt lifetime toegang, dus geen haast en je hoeft ook zeker niet alles te volgen 🙂

Maar ALS je gaat implementeren wat we je leren, ga je ECHT grootse resultaten zien. Maar JA, je moet wel bereid zijn om het innerlijke en het uiterlijke werk te doen en op te komen dagen en helemaal OPEN staan en bereid zijn om al je overtuigingen in twijfel te trekken en los te laten!. Ik ben SUPER overtuigd van de waarde die we bieden in dit programma. Je krijgt een TON content en wekelijkse begeleiding, maar het is wel aan JOU om de regisseur over jouw eigen traject te zijn!

Dus als dat goed klinkt. DAN nodig ik je uit om je aan te melden voor de Geld is Liefde Community.

FAQ

Wanneer krijg ik toegang tot de content nadat ik mezelf heb aangemeld2019-02-17T19:29:32+00:00

Je krijgt direct toegang tot alle content van het Ultieme Geld & Business manifestatie programma. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met registratielink. Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk even bij je spam. Ook daar geen mail? Mail dan naar info@maartjekoper.nl

Moet ik per se ondernemer zijn om mee te doen aan dit programma?2018-08-03T11:07:01+00:00

Je hoeft niet al een eigen bedrijf te hebben, maar het is wel handig als je voelt dat je “iets” voor jezelf wilt doen. En je hoeft ook nog niet eens te weten wat dat “iets” dan is, want er is content aanwezig die je daarmee gaat helpen. Ik richt me echter specifiek op spirituele, bewuste, ondernemers en daarom zal ik daar veel aandacht aan besteden. Maar ook als jij (nog) in loondienst werkt zal dit online programma extreem waardevol voor je zijn om grenzen te verleggen en op een compleet andere manier naar geld en overvloed te gaan kijken.

Maartje, ook al zie ik de waarde van dit programma, ik ben daar nog net niet qua geldbewustzijn. Wat raad je me aan?2018-10-27T12:29:10+00:00

Dan raad ik je aan om mijn gratis content eerst te volgen. Je zult daar een vliegende start kunnen maken om je de later WEL aan te kunnen melden. Uiteraard: ALLEEN als je bereid bent om het werk te doen: dus de content volgen en implementeren wat je leert! HIER vind je de link naar de gratis content.

Maartje, kan ik ook 1 op 1 begeleiding krijgen?2018-08-31T18:46:08+00:00

Dat is op dit moment helaas niet mogelijk. Op dit moment neem ik geen nieuwe 1 op 1 klanten aan. Heel af en toe komt er een plekje open en dan coach ik high level ondernemers die al heel ver zijn en NOG verder willen gaan. De investering qua geld en bewustzijn is aanzienlijk. Als je denkt dat jij die high level ondernemer bent en je wilt op de hoogte gehouden worden als er een plekje vrij komt vul dan DIT formulier in.

Kan ik samen met mijn partner lid worden?2018-02-12T12:11:14+00:00

Nee. Het is SUPER dat jullie samen groeien en leren, maar als je samen met iemand anders de content wil volgen, dan zullen jullie allebei lid moeten worden.

Is dit programma alleen voor coaches?2018-08-31T18:45:11+00:00

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Is dit een goede investering?2018-08-31T18:44:10+00:00

100% zeker! Ik hoor keer op keer van mijn klanten dat ze terugkomen omdat ze nergens zo veel waardevolle informatie krijgen als in mijn programma’s, voor welk level dan ook. Natuurlijk moet je ZELF op komen dagen, de kennis tot je nemen, het implementeren en vragen stellen tijdens de coachings calls. Maar als je dat doet, zal dit programma je een ongelooflijke ROI (return on investment) kunnen gaan geven!

Heb je toch nog vragen over of het de juiste investering is? Ik heb een training geschreven over alle do’s and don’t van investeren die je 100% zeker de inzichten gaat geven die je nodig hebt. HIER kun je hem lezen.

In welke fase van mijn ontwikkeling met de Wet van Aantrekkingskracht, geld en business manifestatie is dit programma waardevol voor jou?2018-10-27T12:31:08+00:00

Al mijn klanten zijn in een verschillende fase van hun ontwikkeling. Sommige mensen zijn NET in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht. Sommige mensen zijn nog in loondienst en zijn in de vraag wat ze graag willen doen met hun leven. Ze voelen dat er meer is, maar ze hebben nog niet helder wat dan. Sommige mensen zijn net gestart met hun business en zijn hun eerste klanten aan het krijgen. En sommige mensen hebben al super veel succes in hun business en verdienen meer dan een ton per jaar en zijn op zoek naar NOG meer diepgang, creatiekracht en succes.
Dit programma biedt je waardevolle content, in WELKE fase je ook zit. Daarnaast: bij iedere uplevel in je business, moet je door dezelfde stappen gaan om je geldblokkades los te laten. Ik heb dit programma zelf al 6 keer gedaan en er volgt hoe dan ook een 7e keer en misschien een 8e of een 9e en een 10e en ga zo maar door 🙂

Ik wil nu eerst even toepassen wat ik heb geleerd bij andere programma’s. Kan ik later instappen?2018-08-31T18:42:30+00:00

Dit is ZO herkenbaar! Ik heb dit ook ZO vaak tegen mezelf gezegd. En dan ging ik het TOCH niet doen, met als gevolg dat ik weer maanden stil stond voordat ik TOCH maar de sprong nam. Bij mij kwam dat omdat ik ECHT geïnspireerd moet worden en actie tot in mijn tenen moet voelen. Als een programma dat ik volg dat niet direct deed, dan werd het een “taak” die op mijn lijstje terecht komt. En ik merkte dat, hoe langer het op mijn lijstje stond, hoe meer ik er tegen op ging kijken. En hoe meer mijn energie zakte, hoe meer momentum ik verloor en hoe moeilijker het ondernemen werd. Ik leerde echt: Als iets me niet gelijk triggert om tot actie over te gaan, gaat dat waarschijnlijk later ook niet meer gebeuren. Voor mij is ALLES energie. EN ik merk keer op keer dat de dingen die ik vanzelf al doe, eigenlijk alles is wat er voor nodig is om echt succesvol te worden. EN ik help je MEGA graag om te ontdekken wat dat voor jou is, en daar is dit hele programma op gericht.

Ik voel me wel aangesproken door wat je schrijft maar hoe weet ik nu echt of dit programma iets voor mij is?2019-02-17T19:27:38+00:00

Ik heb geleerd: als mijn gevoel zegt dat iets goed is, dan IS het goed.
Dit programma is super waardevol voor jou als:
je wilt leren hoe manifestatie ECHT werkt.
geld een reden is voor jou om dingen niet te doen die je wel graag zou willen doen,
je werk doet waar je niet gelukkig van wordt, maar toch doet voor het geld,
je jouw blokkades op het gebied van geld, zichtbaarheid, business en jezelf zijn los wilt laten zodat je het leven kan gaan leiden waar je voor geboren bent.
Je ECHT grote stappen wilt nemen met je business en voelt dat je klaar bent voor “meer.”
Want aan al deze zaken ga ik aandacht besteden!
Twijfel niet langer en gun jezelf ook een prachtig leven in overvloed. Meld je nu aan.

Ik ben nog met zo veel andere dingen bezig. Kan ik me niet beter op een ding focussen?2018-10-27T12:24:51+00:00

Dit programma kan perfect gedaan worden naast een ander programma. Je kunt alles op je eigen tijd doen EN dit programma geeft je extreem veel inspiratie en energie. Het gaat VOORAL om het energetische en creatie aspect en niet het zorgvuldig afchecken van een aantal modules. Ik heb zelf altijd verschillende online programma’s naast elkaar gedaan en tegelijkertijd nog 1 op 1 coachingstrajecten naast elkaar gedaan. Maar ALLES met de focus op het succes en op wat ik wil creëren. DAAR zit voor mij focus in, niet met hoe veel of weinig programma’s ik wel of niet bezig ben. Daarnaast maak ik dingen simpel. Ik help je om altijd terug te komen naar dat ene ding. Wat ik vaak merk is dat mensen zichzelf in strategische en praktische programma’s vaak een beetje kwijt raken (hoe waardevol dat soort programma’s ook zijn en je hebt ze zeker ook nodig!) Dit programma helpt je dan om weer af te stemmen en de acties te nemen die ECHT bij je passen!

Hoe weet ik of dit het juiste programma voor me is?2018-08-31T18:42:46+00:00

Dat VOEL je. Je hebt bewust of onbewust vragen gesteld aan het Universum de afgelopen tijd over dat er dingen anders moeten, dat sommige dingen te moeilijk gaan voor je gevoel of dat je vast bent gelopen op bepaalde gebieden. Het Universum heeft je deze pagina laten lezen als antwoord op jouw vragen. Als je de pagina las en je werd enthousiaster en enthousiaster, dan is dit de goede stap. Ik ga je ook leren in dit programma wat er voor nodig is om daar voortaan altijd op te gaan vertrouwen. Onze gedachten komen er ZO snel tussen in en we kunnen vaak 1001 redenen verzinnen om uit te stellen en dingen NIET te doen, maar je intuïtie WEET het. De vraag is: als geld geen rol zou spelen en als je ongekende mogelijkheden zou hebben, zou je je dan NU direct opgeven omdat je MEER wil van deze geweldige energie? GUN het jezelf dan. Stel vragen aan het Universum over waar het geld vandaan mag komen en volg ook hierin weer de afstemming. Vraag om compleet en volledig vertrouwen en ga er van uit dat je al een mega krachtige creator bent die er altijd voor gaat zorgen dat je 10 keer zo veel uit ieder programma haalt als dat je investeert.

Hoe gaat het met de betaling?2018-10-27T12:26:09+00:00

Betaling gaat via de webshop. Klik op de bestel knop en je wordt naar de shop geleidt. Je ontvangt daarna direct toegang tot het Online programma.

Het is nu niet de goede tijd. Kan ik later instappen?2019-02-17T19:26:58+00:00

Ik bied zelden programma’s meerdere keren aan. Bovendien lanceer ik momenteel zeer zelden iets in het Nederlands.

EN: Er is altijd een reden om je dromen voor je uit te schuiven. Het leven komt ALTIJD tussendoor. OOK bij mij en ook bij mijn mentoren. Het verschil waarom wij WEL succes hebben is omdat we, ondanks alles, TOCH acties nemen en afstemmen op waar we heen willen. En dat gaat niet “zomaar” gebeuren. Dat vraag om een keuze van jouw kant en een commitment en een investering qua geld, tijd en energie. Maar als je ECHT iets moois wil manifesteren moet er NOOIT een reden zijn om het NIET te doen!

Ervaringen van deelnemers

€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. Grappig dat je in het 1e interview-audio van de Geld is Liefde interview serie hier ook over sprak, “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !”

Jacqueline van de Koevering

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken. Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen. Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker, Volg je Hart Specialist

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen, Edith Helwegen

“Je geeft ZO veel waarde in dit programma. Er zit ook ZO veel goede business content bij. En je geeft ook zo veel van jezelf in die Community. Ik hoor heel veel mensen die lid zijn geworden of geweest van andere programma’s en die komen toch weer altijd naar jou terug omdat je zo veel waarde biedt. Ik ben al een jaar lid en heb nog steeds niet alles gevolgd wat er in de online omgeving te vinden is.”

Coby

Nog meer redenen om je aan te melden!

** Community, co-creatie en feedback

Het kan soms best eenzaam zijn als missie ondernemer en krachtige creator. Soms kun je het gevoel hebben dat er maar belachelijk weinig mensen zijn zoals jij.
Maar in dit programma word je omringd met mensen zoals jij: krachtige creators, leiders van deze nieuwe tijd en missie ondernemers die ook grootse dingen willen doen met hun leven en die “meer” willen.
Als er een ding is wat ik heb geleerd is het dit: mijn klanten willen dezelfde dingen en vormen een super hechte community waar mensen worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf en hun leven te halen maar waar je ook verilig bent om jezelf ECHT te laten zien, zonder masker, met al je verlangens en eigenaardigheden.
De Facebook groep is ook een plek waar je feedback kan vragen over alle mooie creaties die je in de wereld wil zetten.

** Experts

Ik ben er achter gekomen de afgelopen jaren dat de snelste weg om iets te leren is, om mensen om je heen te verzamelen die zijn waar jij wil zijn. Ik bied je die ruimte. Ik deel met je hoe ik zelf mijn inkomen heb opgebouwd in mijn missie onderneming van niets naar 25.000 euro per maand in nog geen 2 jaar tijd (inmiddels is het meer dan 50.000 per maand en groeiende!)
Daarnaast zitten er ook een aantal experts in dit programma, zowel klanten als de Coaches die ook geweldige dingen doen en WETEN wat er voor nodig is om geld te verdienen met je passie en jou hier alles over leren!

** Kennis & Strategieën

Ik deel super veel kennis en ook strategieën met je. Onder meer hoe je NU geld verdient, hoe je minimaal 250 euro per uur kan verdienen en hoe je passief inkomen opbouwt met informatieproducten en membership programma’s. Het is mindset, de Wet van Aantrekkingskracht EN strategie gecombineerd op de meest krachtige manier. EN op de meest simpele manier. Geen moeilijke technische dingen, ik hou alles super simpel waardoor het ECHT uitvoerbaar is.

** Garantie!

Instappen is risico vrij want we hanteren een 14 dagen niet goed – geld terug garantie! Mocht het zo zijn dat je er binnen 14 dagen achter komt dat dit programma toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan stuur je een e-mail en storten we je investering terug.

** Resultaten!

Een magische pil bestaat niet. Ieder resultaat vraagt om toewijding en dagelijks actie nemen. Maar hoe vaak heb je wel niet gezegd: dat doe ik morgen. Of: als ik meer tijd, geld, mogelijkheden of wat dan ook heb. Het is NOOIT de goede tijd en daarom is het ALTIJD de goede tijd. Ik daag je iedere dag uit om de stappen te nemen die je super graag wil nemen en eindelijk je droomleven te leiden.

Mensen halen grote resultaten in mijn programma’s. Programma’s worden gelanceerd, 17.000 euro maanden (of nog meer!) worden gerealiseerd en missies worden gevonden en tot leven gebracht MAAR neem het niet van MIJ aan. Dit is wat de leden zeggen over de ONTELBAAR veel resultaten die ze met dit programma hebben behaald: 

Het geld is liefde Programma is zo een enorme bijdrage geweest. Ik heb een heel nieuw geld verhaal geschreven. En sinds de eerste keer dat ik mee deed aan het geld is liefde programma, is mijn inkomen verzesvoudigd, en doe ik werk wat ik met super veel liefde doe!

Ik heb een hele andere kijk op het leven gekregen en een ommekeer in mijn financiële situatie.

Ik ben begonnen met afstemmen en het helen van mijn geldblokkades. Bij dat laatste heb ik al geld gemanifesteerd: ik kreeg 1.200 euro extra terug van de belasting!

Ik ben een praktijk aan het opzetten op het gebied van zelfontwikkeling. Ik zet daarin stappen zet die ik anders nooit gezet zou hebben, en die durf ik te doen omdat ik in deze community zit en luister naar de audio’s van Maartje.

Mijn zakelijk inzicht, vooral wat betreft geld, mogelijkheden en organisatie is gegroeid. En ook heb ik veel meer discipline.

Ik zie dat er meer cliënten zich aanmelden voor mijn cursussen en reiki-sessies.

Ik heb ontdekt waar ik mijn eigenwaarde af heb laten hangen van geld. En ik heb ontdekt wat ik niet meer wil, eigenlijk juist ook door jouw bedrijf van binnen te zien.

Doordat ik geïnspireerd werd door audio’s uit de eerste module van geld is liefde, ben ik een meditatie challenge gaan maken van 30 dagen.

Ik heb echt mijn eigenwaarde kunnen helen door het volgen van dit programma.

Door het afstemmen kan ik mijn focus houden en word ik mega creatief, affirmaties hangen op de koelkast wat enorm helpt en het universum gebruiken voor vragen hebt ge-wel-dig!, Ik vind het mijzelf weer waard, overtuigingen zijn veranderd. Kortom te veel om op te noemen.

Ik ben door het programma wel veel meer bij mezelf gekomen en mezelf meer waard gaan vinden.

Als ik afstem, komen er veel meer boekingen binnen. Dus ik weet dat het werkt.

Ik heb super mooie inzichten gekregen in de Community, met name door het Access Consciousness. Die tools maken me blij. Vragen stellen geeft ruimte. En mijn blik is weer meer gericht op overvloed.

Ik gebruik de kennis die ik uit de content haal voor mezelf maar ook in mijn bedrijf met mijn klanten. Het is een geweldige aanvulling op mijn alles wat ik al weet en helpt mijn klanten ook weer om te groeien.

Ik heb inzicht gekregen in de andere manier van denken van creatie. Het is nu duidelijker waarom het me maar niet lukte om wat ik wilde te manifesteren.

Te veel om op te noemen. Ik kreeg een flinke som belastinggeld terug, Mijn man werkt veel over en verdient zo meer inkomen en hij kreeg een flinke winstuitkering. Ik heb al meer facturen mogen maken dan in heel 2016. Ik heb dus meer klanten en meer inkomen. Ik krijg uit onverwachte hoeken fijne cadeautjes bijv. Klanten. Ik geniet meer van het ondernemen. Ik durf vaker te gaan staan voor mijn bedrijf. En ik voel de steun van Maartje, haar team en de groep.

Ik heb vooral een mindswitch gemaakt van denken in tekorten naar denken in overvloed. Dat heeft geresulteerd in een nieuwe business opzet die binnenkort gelanceerd gaat worden. Opvallendste tot nu toe is dat iedereen die we onderweg tegenkomen, vormgevers, video, seo, ons niet alleen onschatbare waarde brengt, maar ook nog eens ongelofelijk fijne, warme en leuke mensen zijn.

Grappig genoeg: er is enorm veel rust in mijn relatie gekomen en het is vele malen moeitelozer geworden.

Ik heb mijn missie helder gekregen, nee gezegd tegen diensten die ik niet meer wilde leveren. Niet dubben, maar doen. Start before you’re ready…De wet van aantrekking leeft al zo lang in mij, maar het lijkt of nu pas het kwartje valt…zo manifesteerde ik in maart de reis naar Nepal.

Ik heb in 3 maanden 15.000 euro gemanifesteerd. Ben druk met het clearen van beperkende overtuigingen op geld, inkomen, verdienen en waard zijn.

Ik ben van geld gaan houden haha! Ik haatte voorheen letterlijk geld. Ik zie nu in dat ik het echt waard ben om te mogen en kunnen ontvangen, om die creator te zijn die geld mag ontvangen voor de diensten die ik aanbied op spiritueel gebied. Het stroomt!!! Bijzondere mensen stappen in mijn leven en ik ben klaar voor the next level.

Ik neem nu stappen om mijn bedrijf vooruit te brengen die ik voorheen nooit zou nemen. Ik sta op conferenties, volg opleidingen die ik altijd al wilde doen en heb mijn eerste e boek uitgegeven in het nederlands en engels. Ik hou mijn geld bij, verkoop mijn huis en er komt van alles op mijn pad.

Wat de resultaten zijn geweest tot nu toe: heel veel kwantumsprongen gemaakt, heel veel inzichten ontvangen, ik ben weer van mezelf gaan houden, ik weet nu dus dat ik niet al mijn hele leven gek ben maar het leven zo hoort te zijn met afstemmen en manifesteren, ik geloof weer in mijn dromen, ik ben gefocust op wat ik wil bereiken, mijn wekker gaat tegenwoordig om 4 uur zodat ik regelmaat heb en de hele ochtend de tijd heb om tijd aan mezelf te besteden (hoe HEERLIJK is dat), ik zie het leven weer zitten, ik heb veel minder oordelen over mezelf en anderen, ik hou weer van het leven, ik heb een rotsvast vertrouwen in dat alles goed komt, ik heb weer grip om mijn geld waardoor het niet meer de deur uitvliegt maar wel de deur in vliegt!, ik eet weer gezond, ik ben begonnen met mijn huis echt flink op te ruimen en alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft weg te gooien of weg te geven, ik ben weer BLIJ.

Mega manifestaties in het vinden/ organiseren van instanties die de juiste geldstromen in het onderwijs gaan regelen voor mijn zorgintensieve dochter… waar iedereen “nee” zei voelde ik “ja wel”… nu blijkt dat ik gelijk heb … écht gekomen door in het vertrouwen te stappen ondanks alle lagere energieën eromheen heb ik de kracht en tools kunnen gebruiken op het afstemmen van rust en vertrouwen en mij goed voelen.

Meld je vandaag nog aan! 

Social Media

Gratis Afstemmen & Actie Programma

Contact

Ja, ik meld me aan
Maak een donatie

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Teckop 11 – 3471 HG Kamerik
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401

gratis Manifestatie Doorbraak sessie