Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

ZielsMissie Event

Leef je roeping & leer in 3 dagen hoe je (veel) geld met je missie kunt verdienen!


Kijk hier wat de kracht is van een Geld is Liefde Event:

GUN het jezelf om iedere dag je ZielsMissie te leven EN om er genoeg geld mee te verdienen om alles in je leven te manifesteren dat je nodig hebt om op een NOG groter niveau te dienen!

De ENIGE manier om echt gelukkig en totaal vervuld te zijn is om iedere dag je ZielsMissie te volgen! Om iedere dag de roep van je ziel te volgen! Het is nu JOUW tijd om te gaan doen waar je voor geboren bent EN om er genoeg geld mee te verdienen zodat geld nooit meer een issue voor je is!

Meer dan 15 jaar geleden ontdekte ik wat mijn ZielsMissie was. Ik leerde de Wet van Aantrekkingskracht kennen en die wet leerde me dat ik alles kon doen, hebben en ervaren in het leven waar ik naar verlangde! Dus toen ik mezelf de vraag stelde: “Wat wil ik dan ECHT?” Kwam het antwoord in me op: “Alles leren over hoe we onze realiteit creëren en daar iedere dag over schrijven.” Maar tegelijkertijd kwam ook de gedachte er achteraan: “Maar wie gaat me DAAR nu voor betalen?”

Ik kon alleen maar bedenken dat ik dan schrijver zou kunnen worden en geld kon verdienen door boeken te schrijven. Maar dat was niet wat ik werkelijk wilde. Maar verder wist ik het niet. En dus besloot ik dat ik dan maar de lotto moest winnen, of dat het geld op een andere magische manier naar me toe zou komen. Maar helaas gebeurde dat niet. Dus ging ik weer op zoek naar een baan in loondienst. Hoewel ik steeds beter leerde om af te stemmen op tof werk en leuke collega’s en meer vrijheid in mijn werk, was er altijd dat stemmetje dat me vertelde dat ik niet ECHT het werk deed waar ik voor geboren was. Mijn werk was niet ECHT mijn roeping.

In juli 2014 nam ik een drastische beslissing: van de ene op de andere dag heb ik mijn baan in loondienst opgezegd om me full time te gaan richten op mijn ZielsMissie: schrijven en ontdekken hoe wij onze realiteit creëren.

Ik was al maanden bezig om mijn bedrijf op te zetten naast mijn baan in loondienst, maar ik kwam nauwelijks vooruit. Ik had geen inkomsten en geen klanten en alleen die ontzettende grote drive om mijn missie te gaan leven! Ik verlangde intens naar werk waarin ik alles van mezelf kwijt kon en waarin ik echt iets kon betekenen voor anderen. Ik verlangde naar vrijheid. Ik wilde doen wat ik zelf wilde doen, wanneer ik het wilde doen en waar ik het wilde doen. Ik wilde er zijn voor mijn dochter wanneer IK dat wilde, zonder dat met iemand te hoeven overleggen. Ik wilde dingen gaan manifesteren waar andere mensen alleen maar over konden dromen! Ik wilde mezelf bevrijden uit een bedrijfscultuur met regeltjes en politieke spelletjes. Ik wilde mensen om me heen verzamelen die me ECHT begrepen.

Kortom: ik wilde gelukkig zijn in mijn werk en mijn ZielsMissie leven. Totaal en compleet gelukkig. Want pas dan kunnen we de meeste waarde bieden aan anderen.

Ik kon al na een paar maanden zeggen dat dat compleet gelukt was.
Ik geniet intens van het leven dat ik voor mezelf aan het creëren ben. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn beslissing en ik kan me niet voorstellen dat ik ooit weer terug zal gaan naar een “gewone” baan. DIT is nu mijn leven, waarin ik iedere dag mijn ZielsMissie leef. 

Maar kan ik zeggen dat het makkelijk was? Nee, echt niet altijd. Ik moest ZO veel leren om op te bouwen wat ik op heb gebouwd:

 • Ik moest leren hoe ik geld moest verdienen met mijn missie.
 • Ik moest leren om mijn angsten naar geld toe los te laten en letterlijk om geld te vragen aan mijn klanten.
 • Ik moest leren wat mijn waarde was en totaal voor die waarde gaan staan en uidragen!
 • Ik moest leren hoe ik diensten en producten kon creëren die aansloten bij wie ik was, maar ook bij waar mijn klant naar verlangde.
 • Ik moest leren om mijn intuïtie te volgen en mijn eigen pad te blijven bewandelen, want echt iedereen had een mening over wat ik aan het doen was.
 • En ik moest leren hoe ik de tijd kon overbruggen dat ik nog niet zo veel verdiende als waar ik naar verlangde.
 • Ik moest leren om mijn missie met het ondernemerschap te kunnen combineren.
 • Ik moest de juiste mensen ontmoeten die wel in me geloofden en die me WEK goede adviezen konden geven.
 • En nog veel en veel meer!

Daarnaast heb ik meer dan 15 jaar rond gelopen met het idee wat mijn ZielsMissie was, maar kon ik daar geen gehoor aan geven omdat ik ZO vast zat in het idee dat ik er geen geld mee kon verdienen. En ik had wel geld nodig om mijn hypotheek te betalen. En ik doe niet aan spijt, maar 15 jaar NIET je hart volgen is echt een LANGE tijd. Ik vraag me wel eens af …. hou zou het zijn geweest als ik al die informatie die ik nu heb 15 jaar geleden had gehad? Hoe anders zou mijn leven dan nu zijn? Hoe zou het zijn als ik jaren eerder de kans had gehad om een ZielsMissie event bij te wonen?

En denk niet dat ik uitgeleerd ben! Want er komen iedere dag nieuwe verlangens en creatie wil iedere keer nieuwe en grotere dingen door je heen laten ontstaan. Dit Event gaat gaat je net zo veel inzichten geven als je net gestart bent, als dat je al wat verder in je reis bent, zoals ik. De antwoorden die je krijgt zijn misschien anders, maar de vragen die je jezelf stelt over de jaren heen, blijven hetzelfde.

Ik weet dat ik niet de enige ben die het verlangen heeft om zijn of haar ZielsMissie te leven. Ik weet dat er heel veel meer mensen zijn zoals ik: hooggevoelig, spiritueel, creatief en ondernemend, die ook deze stap willen maken. OF die stap al genomen hebben maar nog steeds niet genoeg verdienen om echt goed van te leven.

Ik snap het. Ook al ben ik 3 jaar bezig en verdien ik meer dan 50.000 euro per maand, nog steeds kom ik mijn uitdagingen tegen. JUIST als we onze Missie gaan leven worden we geconfronteerd met onze grootste blokkades! Het is lastig om al je zekerheid op te geven. Het is lastig om de gebaande paden te veraten. Het is lastig om te gaan waar nog nooit iemand gegaan is. Je komt ZO veel oordelen, weerstanden en uitdagingen tegen. Daardoor heb je je tribe nodig. Daarom heb je een event nodig waarin je de tools krijgt om door te gaan, stappen te zetten, af te stemmen EN een concreet actieplan te maken zodat je ECHT vooruit kunt komen.

Ja, er is super veel moed voor nodig om ALL IN te gaan op je ZielsMissie. En zelfs als je nu denkt dat je dit niet nodig hebt omdat je hem al leeft, kijk eens even HEEL kritisch: waar hou je jezelf nog in? Ga je werkelijk All IN? Of heb je nog steeds periodes van “geen geld?” Heb je nog steeds periodes dat je voelt dat je iets wilt doen, maar het niet doet omdat je denkt dat er niemand op zit te wachten? Heb je nog steeds het gevoel dat er NOG iets groters door je heen geboren mag worden? Doe je nog steeds af en toe dingen die je niet wil doen, maar die je doet omdat je denkt dat je “geen keuze” hebt?

Hoe lang is het ok om ook maar een minuut, of zelfs 1 nano-seconde niet compleet en volledig afgestemd te leven? 

Daarom wil ik je met heel mijn hart uitnodigen om naar het ZielsMissie Event te komen op 15,16 en 17 december!

Dit Event is voor jou als je: 

 • Weet dat je een Missie hebt die je in de wereld wilt zetten. OF die Missie al leeft, maar je verdient er nog niet zo veel geld mee als je er mee zou willen verdienen. OF je missie al leeft en zelfs al veel geld verdient, maar voelt dat er NOG iets groters door jou heen mag ontstaan.
 • Voelt dat je iedere minuut van de dag ALL IN wilt gaan op je ZielsMissie en het leven waarvoor je geboren bent. En als je denkt dat je dat doet, dan kom je naar dit event om dat te BLIJVEN doen, omdat je weet dat je de rest van je leven iedere dag de inspiratie nodig hebt om DOOR te gaan!
 • Je je iedere dag wilt laten leiden door je Ziel.
 • Heel sterk voelt dat je een passie hebt die je met mensen wilt delen en je voelt dat je er NOG meer uit kunt halen, dat je nog scherper wilt krijgen wat jouw passie en jouw waarde is en wie je bent als ondernemer.
 • Jouw bedrijf wil laten ontstaan vanuit jouw bron. Werk dat precies is afgestemd op jouw diepste verlangens en jouw unieke persoonlijkheid.
 • Wil ontdekken hoe je nog meer geld kunt verdienen met je ZielsMissie.

Ik en 9 experts helpen je tijdens dit event 3 hele dagen lang om geld te verdienen met jouw missie. Alle sprekers uit de ZielsMissie Interviewserie zijn aanwezig om hun expertise met jou te delen en je naar het volgende level te helpen! 

We leren je af te stemmen op wat je wil en een mindset te creëren zodat jij ruimte kan maken om jouw ZielsMissie en jouw ZielsBusiness te manifesteren. Het gaat dus om de Wet van Aantrekkingskracht, Creatie en afstemming, MAAR OOK de praktische en de actiegerichte kanten komen aan bod!

Enne …. OMG, dit Event gaat Next level gaaf worden. 3 dagen lang duiken we diep in op de vraag wat jouw zielsmissie is en hoe je daar geld mee kunt verdienen.

Wat komt er deze 3 dagen aan bod?

Dag 1 staat helemaal in het teken van: Wie BEN je en wat is je WARE missie?

Dag 1 — Maartje Koper

Ik ga je op dag 1 leren hoe het creatieproces precies werkt en hoe je dat kan gebruiken om je missie te volgen. Wie je diep van binnen werkelijk BENT, is het uitgangspunt om je missie te volgen. Daar ga ik dus samen met jou mee aan de slag op deze eerste dag. Ik heb mijn missie ontdekt en heb er een mega succesvol bedrijf omheen gebouwd door me echt af te stemmen op wat creatie door mij heen wil laten ontstaan.  Mijn missie is: alles leren over hoe de Wet van Aantrekkingskracht werkt en hoe we onze realiteit creëren en dat aan zo veel mogelijk mensen doorleren! Tijdens het event ga ik je er alles over leren!

Bekijk HIER mijn ZielsMissie interview.

& Margaretha Schokker

Margaretha staat bekend als de Volg je Hart Specialist. Het is haar missie om jou weer te laten stralen doordat jij de kracht van je hart ervaart en inzet. Ze leert mensen hoe ze volledig vanuit hun intuïtie kunnen leven en hoe je samen je leven kan creëren met je spirituele dreamteam van Gidsen en spirituele helpers.

Tijdens het ZielsMissie Event gaat ze je helpen met de vraag hoe je dreamteam in kan zetten om je ZielsMissie te ontdekken en verder vorm te geven.  Daarnaast gaat Margaretha een heerlijke healing met je doen die je er energetisch gezien helemaal klaar voor maakt om alles uit het event te kunnen halen wat je er uit behoort te halen. Margaretha haar healings zijn allesbehalve zweverig. Margaretha weet als geen ander het spirituele met het aardse te combineren en JUIST je zesde zintuig en intuïtie te gebruiken om succes en overvloed te creëren EN je missie in de wereld te zetten. Lees HIER alles over Margaretha.

Bekijk HIER het interview dat ik met Margaretha heb gehouden over haar ZielsMissie.

& Rebekka ter Voort

Rebekka ter Voort is al ruim 20 jaar professioneel bezig met het coachen en opleiden van professionals zowel 1 op 1 , als ook team en organisatie coaching. Daarnaast begeleid ze voornamelijk individuen, teams en organisaties in allerlei verschillende fasen van transities. Ze coacht directieteams, traint leiderschap en coacht teams en organisaties met complexe vraagstukken. Ze heeft een mega succesvol bedrijf opgezet met verschillende samenwerkingspartners. Tot slot is Rebekka een van de Geld is Liefde coaches en zal ze zich vooral gaan toeleggen op het Geld is Liefde principe in organisaties inbrengen EN super ambitieuze ondernemers coachen. Bekijk HIER het bedrijf dat Rebekka heeft opgebouwd.

Tijdens het ZielsMissie Event gaat Rebekka met jou een Magische ZielsMissie opstelling doen. Dit gaat je precies laten zien waar je staat met je Missie en wat je blokkades zijn er wat er voor nodig zijn om NU in je missie te stappen. Daarnaast gaat het je geweldige inzichten geven die je met je bewustzijn nog niet kon zien.

Bekijk HIER het interview dat ik met Rebekka heb gehouden over haar ZielsMissie.

& Reggy Nelissen

Reggy is Brilliant Belief & businesscoach. Ze gelooft er in dat iedereen briljant is, ook al zien mensen dat zelf nog niet. Ze doet niets lievers dan het goud uit mensen te halen! Het is haar missie om zoveel meer ondernemers in zichzelf te laten geloven, stappen verder te helpen, en ze te zien stralen. En het is haar droom, haar wens en iets waar haar hart echt naar uitgaat om jou naar Het Briljant Geloof in jezelf te brengen en je bedrijf naar een hoger level te tillen. Zodat ze samen met haar klanten schitterende momenten gaat beleven en hen ongekende mogelijkheden laten ontdekken die BRILJANTE kansen zijn! Lees HIER alles over Reggy.

Tijdens het ZielsMissie Event gaat Reggy met jou aan de slag met het volgende onderwerp: Til met een hoger doel jouw leven en bedrijf naar een hoger plan. We willen op dit event dat je jezelf uitdaagt en dat je jezelf stretcht en je kan alleen maar zover groeien met je Missie en je business als dat je als persoon groeit. Daarom gaan we je helpen af te stemmen op jouw hogere doel EN wat je daar praktisch mee kunt doen (maar dat gaat aan het einde van dag 2 en dag 3 aan bod komen)

Bekijk HIER het interview dat ik met Reggy heb gehouden over haar ZielsMissie.

Dag 2 staat helemaal in het teken van Creativiteit, Jouw innerlijke held en de vertaalslag maken van Missie naar Praktijk.

Dag 2 — Marcel Lahaije

Marcel gelooft dat we allemaal helden zijn. Hij ziet het leven als een episch verhaal waarin jij de held bent en een verschil kunt maken. Hij gelooft dat we allemaal een speciaal talent hebben. Dat we een verschil kunnen maken. Dat we anderen kunnen raken op een bijzondere manier en dat we de wereld tot een betere plek kunnen maken. De Reis van de Held gaat over het maken van een reis waarin je de schatten ontdekt die jij werkelijk in jou hebt. Jouw bijzondere gaven en unieke talent in te zetten om jouw wereld mooier te maken en daarmee ook jouw eigen leven. Marcel leert dat deze reis niet zonder gevaren en valkuilen is, maar de beloning is groot. Lees HIER alles over Marcel.

Op het ZielsMissie event gaat Marcel jou in contact brengen met jouw innerlijke held en hoe je wat je leert kunt gebuiken om je Missie verder neer te zetten!

Bekijk HIER het interview dat ik met Marcel heb gehouden over zijn ZielsMissie.

& Jenny Hoekstra

Jenny Hoekstra is een ultra creatieveling en multi-talent. Ze is theaterdocent, tekenaar en coach. Het is haar missie om mensen te helpen hun creativiteit aan te boren en om ze vervolgens te helpen geld te verdienen met hun creatieve gaven. Daarnaast weet ze alles over Manifesteren en de Wet van Aantrekkingskracht. Ze leert mensen hoe ze een bekrachtigend ochtendritueel kunnen creëren waarna ze alles kunnen manifesteren waar ze naar verlangen. EN tot slot is Jenny een van mijn Geld is Liefde Coaches en leert ze mensen alles over geldbewustzijn. Lees HIER alles over Jenny.

Op dag 2 van het ZielsMissie Event gaat Jenny jou leren hoe je jouw creatieve talent vrij kan laten stromen EN deelt ze de beste tips om geld te verdienen met je creatieve gaven.

Bekijk HIER het interview dat ik met Jenny heb gehouden over haar ZielsMissie.

& Hanneke van Stigt Thans

Hanneke is loopbaancoach en eigenaar en oprichter van IKbv. Haar ervaring is dat veel mensen te lang wachten voordat ze in actie komen terwijl ze vaak al lang niet meer gelukkig zijn in wat ze doen. Ze zijn op. Ze voelen dat er méér is. Misschien loop jij er ook al wel een tijd mee rond. wat voor verschil het maakt als je werk hebt waarin je tot je recht komt: Meer energie! Meer plezier! Meer voldoening! Meer succes in wat je doet! En dat werkt ook privé door. Je bent vrolijker. Je hebt meer energie voor je partner, je gezin. Het is Hanneke haar missie om mensen te leren om weer Directeur te worden van hun IKbv! Ze omschrijft het zelf als: empowering ability. Mensen aanmoedigen dat ze méér kunnen dan ze wellicht zelf denken, ze aanmoedigen om stappen te zetten, dingen te veranderen en alles d’r uit te halen wat in ze zit.

Op het ZielsMissie Event gaat Hanneke jou helpen de vertaalslag maken van missie naar praktijk. Je hebt op de eerste anderhalve dag van het event mega veel inzichten gehad over wat je missie precies is en wat er door jou heen mag ontstaan. Blokkades zijn naar boven gekomen en geheeld en als het goed is voel je tegen deze tijd in het even de energie stromen om ECHT op een praktische manier aan de slag te gaan. Daar gaat Hanneke een start mee maken. We gaan in op de vragen: Wat KAN je met je missie? Hoe kun je dingen veranderen in je bedrijf zodat je doet wat bij je missie en jezelf past? Daarbij komen vaak belemmerende overtuigingen naar boven waar ze samen met jou aan de slag gaat. Ze gaat je helpen om die overtuigingen in een ander daglicht te zetten. En dan zowel commercieel als spiritueel. Lees HIER alles over Hanneke.

Bekijk HIER het interview dat ik met Hanneke heb gehouden over haar ZielsMissie.

& Vivian Scheeres Thijssen

Vivian heeft een mega succesvolle winkel: SweetyCakeShop waar je alles kunt krijgen voor op en in je taart. Daarnaast geeft ze workshops en biedt ze online cursussen aan. In een overvolle bak en taartenmarkt is het Vivian gelukt om zich te onderscheiden en een ECHT succesvol “multiple six figure” bedrijf op te zetten. Maar zeker niet zonder vallen of opstaan! Vivian heeft echt geleerd wat er voor nodig is om een succesvolle ondernemer te moeten zijn en daar gaat ze tijdens het event een heleboel over delen met jou. Bij Vivian ga je aan de slag wat er nodig is qua business en marketing om boven de rest uit te stijgen in een hele drukke markt. Lees HIER alles over Vivian.

Bekijk HIER het interview dat ik met Vivian heb gehouden over haar ZielsMissie.

Dag 3 staat helemaal in het teken van plannen maken en actie nemen!

Op dag 3 gaan we verder om je Missie praktische handen en voeten te geven.

Dag 3 – Monica Job

Freedomista Business Coach Monica is een bruisende persoonlijkheid die de kracht heeft om er samen met jou achter te komen waar je hart van in de fik staat. Het is haar missie om ondernemers te helpen om ECHTE vrijheid te creëren in hun bedrijf EN hun leven. Ze heeft ook de kracht om je keer op keer weer tot actie over te laten gaan en om ook gelijk weer DOOR te gaan. Want je GAAT blokkades en onzekerheden tegenkomen als je jouw missie leeft. Monica weet als geen ander hoe je hier razendsnel doorheen breekt en dan weer dat volgende niveau kan bereiken. Lees HIER alles over Monica Job.

Op dag 3 gaat Monica je helpen met de vraag hoe je jouw Missie en jouw business in kunt zetten om Ultieme vrijheid voor jezelf te creëren. De vraag hoe je een ware freedomista kan worden staat centraal en daar gaat ze je de beste tips voor geven!

Bekijk HIER het interview dat ik met Monica heb gehouden over haar ZielsMissie.

& Hotseats!

Op dag 3 gaan we ook wat hotseats doen. Deze zijn mega waardevol omdat het iedereen de kans geeft om echt op een hele praktische manier antwoorden te krijgen. Het Universum zorgt er altijd voor dat precies de juiste mensen op de hotseats komen, wiens vragen een bijdrage zijn voor (bijna) iedereen.

& Veronique Prins

Veronique Prins is Kick Ass Business coach en mijn lieve vriendin. In 2013 ontdekte ze haar missie: haar ondernemerskennis delen met andere ondernemers om hen succesvol te maken. Ze leeft iedere dag haar droom doordat ze anderen help hun droom in de wereld te zetten. Veronique staat vooral bekend om haar doortastendheid en no bullshit mentaliteit. Op dag 3 gaat ze met je aan de slag om een concreet productaanbod te creëren om jouw Missie heen. Want het is geweldig als je je Missie hebt ontdekt, maar hoe verdien je daar geld mee? Wat is er precies voor nodig om er een goede dienst of product om heen te creëren waar je daadwerkelijk klanten voor gaat aantrekken? Dat is de vraag die bij Veronique centraal staat! Lees HIER alles over Veronique.

Bekijk HIER het interview dat ik met Veronique heb gehouden over haar ZielsMissie.

& Maartje Koper

Op deze dag ga ik je vooral helpen op een praktische manier EN met het nemen van massa’s actie. Ik ga je helpen met bepalen welke activiteiten je van dag tot dag kunt nemen om je missie in de wereld te zetten.

Vervolgens ga ik met een lanceringschecklist met je delen EN ik ga je helpen om er voor je eigen missie een te maken. We gaan aan de slag met de vraag wat er voor nodig is om je Missie te lanceren OF nog krachtiger met de wereld te delen. Ik hoor ZO vaak: ik heb mijn aanbod of programma op mijn website staan, maar niemand koopt het. En het is inderdaad een misverstand dat mensen “zomaar” je diensten en producten kopen. Op dag 3 ga ik je alles leren over wat er dan WEL voor nodig is.

Klinkt heerlijk compleet, krachtig EN diepgaand tegelijkertijd he?

Kun je je voorstellen dat na deze 3 krachtige dagen je leven NOOIT meer hetzelfde zal zijn?

Daarnaast worden de 3 dagen volledig gefilmd en krijg je achteraf toegang tot de opnames zodat je stukken keer op keer terug kunt kijken!

EN we zorgen niet alleen voor informatie maar ook voor ontspanning!

Misschien heb jij ook wel eens dat als je naar een event gaat dat je hoofd tolt en het lastig kan zijn om je te concentreren op je eigen ontwikkelingen door alle informatie die je krijgt en door alle energieën van andere mensen. Om er voor te zorgen dat je alle informatie goed in je systeem kunt opnemen en echt dicht bij jezelf kan blijven, worden er tijdens het event IN de zaal gratis Bars behandelingen aangeboden. ACCESS BARS™ is een uniek energetisch lichaamsproces Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven. Hoe cool is dat? HIER kun je lezen wat deze behandelingen precies inhouden.

Bonussen!!!

EN je ontvangt een flinke stapel bonussen bij dit programma omdat ik jou echt en oprecht wil helpen om de grootste stappen mogelijk te nemen de komende maanden! Ik wil je alles meegeven wat ik je mee kan geven deze komende maanden. Daarom krijg je een aantal van mijn BESTE online programma’s er bij die jou allemaal kunnen helpen om je Zielsmissie te gaan volgen EN er geld mee te gaan verdienen!

Je HOUDT toegang tot deze bonussen, ook NA het event zodat je keer op keer door de content heen kunt gaan, of opnieuw te beluisteren als je merkt dat je weer een laag dieper in je Zielsmissie mag zakken.

En wat zijn de bonussen?

1. Mijn Online programma ‘Afstemmen op je Zielsmissie’ twv 197 euro

Wat komt er aan bod in het online programma: ‘Afstemmen op je ZielsMissie’ 
In 10 modules komen de volgende onderwerpen aan bod:

Module 1: Wat is afstemmen? (Plus een bonus audio waarin ik met je deel hoe ik mijn zielswerk heb ontdekt!)
Module 2: Wat is je zielsmissie?
Module 3: Welke persoonlijke waarden zijn voor jou het meest belangrijk?
Module 4: Stem af op de versie van jou die al is wie jij wil zijn. (Plus bonus: Wijze Jij Visualisatie)
Module 5: Breng je verlangens tot leven. (Bonus: Afstemscript en affirmaties)
Module 6: Maak een commitment.
Module 7: Je hoeft niet perfect te zijn om je zielswerk te kunnen doen
Module 8: Hoe ga je om met je innerlijke saboteur?
Module 9: Jij bepaalt en jij creëert!
Module 10: Neem geïnspireerde actie! Nu is de tijd!

2. Mijn Online Programma Moeiteloos ondernemen twv 597 euro.

Dit programma leert je helemaal om je business om je missie heen te bouwen. Als je alle antwoorden hebt gevonden over wat jouw missie is en als je het commitment hebt gemaakt IN jezelf om er voor te gaan, dan helpt dit programma je om er achter te komen wat je ideale klant is, hoe je jouw business helemaal vanuit afstemming kunt opbouwen, hoe je aansprekende diensten en producten creëert EN hoe je die vervolgens in de markt zet en nog VEEL meer. HIER kun je alles lezen over Moeiteloos Ondernemen.

3. Mijn Online Programma: in 6 weken van idee naar Lancering twv 197 euro

Dit programma leert je in een heerlijk hoog tempo jouw idee in de wereld te zetten en er voor te GAAN. Het is veel mindset maar ook praktische zaken zoals hoe je jouw programma lanceert en hoe je een super goede salespagina schrijft. En geloof me, dat is altijd belangrijk, ook al is je missie non-profit of is het kunst maken, je moet je werk en jezelf altijd verkopen. Ik leer je graag wat daar voor nodig is in dit programma.

4. Mijn Online Programma Magnetische Marketing twv 497 euro 

Ook in dit programma leer ik je alles wat er voor nodig is om jouw diensten en producten te verkopen. In dit programma leer ik je precies hoe je magnetisch kan zijn voor je klanten. Verkopen wordt dan ZO veel makkelijker! HIER kun je alles lezen over Magnetische Marketing!

5. de 3 delige audio serie: Mijn reis naar (Online) succes twv 47 euro. Hierin kun je precies leren welke reis ik door hebt gemaakt toen ik net gestart was, waar ik van heb geleefd en hoe ik iedere dag afstemde op succes.

6. Een maand na het event krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep, waar we verder connecten en waar ik een aantal keer een Q&A hou om al je vragen te beantwoorden!

Kortom: ALLES wat jij nodig hebt om jouw Missie om te zetten in een prachtig bedrijf waar je een heleboel geld mee kunt verdienen! Direct nadat je je aanmeldt krijg je toegang tot de online programma’s!

Praktische details en jouw investering! 

Praktische details: 

Het Event vindt plaats bij het gloednieuwe van der Valk Hotel in Utrecht op 15,16 en 17 december 2017. 3 dagen lang van 10.00 tot 17.00 met op zaterdagavond een uitgebreide borrel. Het event is volledig verzorgd met lunch, hapjes en drankjes.

Je ontvangt:

 • Volledige toegang tot het 3 daagse event.
 • Een maand na het event begeleiding en coaching in een besloten facebookgroep.
 • Bonusprogramma’s ter waarde van meer dan 1200 euro!!!! Deze programma’s ontvang je direct na aanmelding zodat je direct aan de slag kunt.

Jouw Investering

Voor de duidelijkheid: Dit is GEEN pitch event. Ik zal je altijd laten weten wat een volgende stap is om met me samen te werken, maar je gaat niet 10 keer een “upsell” krijgen tijdens dit event. Het is een mega waardevol event op zich, uiteraard aangevuld met alle online programma’s die je ontvangt! Ik heb de prijs toegankelijk gehouden omdat het een mega belangrijk onderwerp is. Ik heb er zelf meer dan 15 jaar over gedaan om de antwoorden te vinden die er toe hebben geleid dat ik eindelijk de stappen durfde te nemen om mijn meest briljante zelf met de wereld te kunnen delen en ik gun het jou dat jij dit VEEL eerder doet omdat de wereld jouw unieke geschenken nodig heeft! Ik en de sprekers gaan jou alles leren wat we in ons hebben om deze 3 dagen mega waardevol te laten zijn, zodat jij achteraf tegen jezelf kunt zeggen: “Dit was de beste investering die ik dit jaar gedaan heb!”

Jouw investering voor het 3 daagse (!) ZielsMissie Event op 15 en 16 en 17 december is 547 euro ex BTW of 3 termijnen van 187 euro ex BTW.

Aanmelden is uiteraard niet meer mogelijk. Maar je kunt toegang krijgen tot alle opnames in het Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Lees er HIER alles over. 

FAQ:

Q: Is dit alleen geschikt als je je missie nog niet weet? Of als je een startend ondernemer bent? Ik ben al best ver op mijn reis maar ik heb het gevoel dat er nog MEER mogelijk is voor me. 

A: Dan is dit programma en vooral het event mega geschikt voor jou. Ik ga je in contact brengen met je bron, je GAAT antwoorden krijgen EN op het event komen super succesvolle ondernemers, waarvan er veel meer dan 100.000 euro per jaar verdienen (en sommige VER daar voorbij) EN zij gaan je mega waardevolle input geven, op allerlei gebieden, zodat je de volgende stappen kunt nemen! Daarnaast is een event als dit altijd een geweldige plek om te netwerken en wie weet wie je ontmoet. Maar uiteraard: ook als je net gestart bent op je pad, gaat dit event mega waardevol voor je zijn! Sterker nog: ik verdien meer dan 70.000 euro per maand en zelfs IK ga mega actief meedoen op dit event omdat ik ook het gevoel heb dat mijn Missie zich aan het aanscherpen is en ik weer een laag dieper mag gaan!

Q: Is 3 dagen niet wat te veel? 

A: Absoluut niet! Ik heb zelf meerdere 3 daagse events gevolgd en voor mij zit de magie juist altijd in de derde dag. DAN gebeuren de meeste transformaties. Daarna ben ik ook altijd voldaan en klaar om naar huis te gaan EN klaar om alles te implementeren wat ik heb geleerd 🙂 Als jij ook meerdere 3 daagse events hebt gevolgd, zul je dit herkennen en als je nog nooit aan een 3 daagse event hebt meegedaan, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om te doen wat er voor nodig is om hier bij te zijn en de magie te ervaren van 3 dagen ondergedompeld zijn in een bepaalde energie. ZELFS als je ‘s avonds gewoon naar huis gaat, dan zullen deze 3 dagen geweldig voor je zijn! Bovendien …. je ZielsMissie wil je iedere dag leven, dus wat is nu 3 dagen van je tijd om hierbij aanwezig te zijn?

Q: De prijs is wel laag, maar als de hotelkosten er bij komen ben ik toch veel geld en tijd kwijt. 

A: Als het super simpel zou zijn om je ZielsMissie te leven en als er nooit iets van je gevraagd zou worden, dan zou iedereen zijn ZielsMissie leven. De vraag is of je er voor over hebt om de dingen te doen die de meeste mensen niet bereid zijn om te doen zodat je het leven kunt leiden dat de meeste mensen nooit gaan leven. Bovendien zie ik het zo: Geld is Liefde Events zijn geweldig. Iedere event is een cadeau en een absolute ervaring an sich! Kijk maar naar de video testimonials! Het is geweldig om 3 dagen met gelijkgestemden door te brengen, om samen lol te hebben, om te kletsen, om te ervaren en samen te komen om het leven te vieren. Dat zouden we toch iedere dag wel willen doen? Waarom doe je moeilijk om jezelf zo’n verschrikkelijk groot cadeau te ontzeggen? Wat is daar de reden achter? En is dat werkelijk wat je wilt kiezen in je leven?

Q: Kan ik ook 1 op 1 coaching volgen bij dit programma. Ik heb echt die extra begeleiding nodig om mijn zielsmissie te ontdekken. 

A: Ja, dat is mogelijk. Je kunt naar het ZielsMissie Event komen EN 3 maanden 1 op 1 coaching ontvangen van een van de Geld is Liefde Coaches: Jenny Hoekstra of Corina Zwaan. De Investering daarvoor is 1997 euro ex BTW of 3 termijnen van 697 ex BTW.

Het is niet mogelijk om 1 op 1 coaching via de webshop te boeken. Wij vinden het mega belangrijk dat er een hele goede klik is tussen jou en de coach en dat jullie super goed weten waar jullie aan gaan werken de komende maanden. Daarom doen we altijd een kennismakingssessie vooraf. Vraag er HIER eentje aan met een van de coaches en ze spreken graag alle details met je door!

Q: Ik kan een van de dagen niet komen, heeft het dan wel zin om me aan te melden? 

A: Absoluut! Het event wordt volledig opgenomen dus je kunt achteraf terugkijken wat je gemist hebt. Ik kan helaas, in verband met het feit dat dit event zo goedkoop is EN omdat je de opnames krijgt, geen korting bieden als je een van de dagen niet aanwezig bent.

Q: Is dit event alleen voor coaches?

A: Nee, zeker niet. Mijn klanten zijn onder meer coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, designers, kunstenaars, online ondernemers en ondernemers met fysieke zaken. Er zijn zelfs veel niet ondernemers die resoneren met mijn werk. Ze herkennen zich echter altijd in het feit dat ze voelen dat ze krachtige creators zijn en dat ze weten dat er MEER is en alles uit het leven willen halen dat er in zit. Ik heb veel coaches als spreker uitgenodigd omdat het nu eenmaal hun baan en hun expertise is om andere mensen te leren hoe ze succes, overvloed of wat ze dan ook willen, kunnen bereiken. De meeste mensen kunnen prima vertellen hoe ze op hun eigen missie zijn gekomen, maar zijn er niet in getraind om vervolgens te leren hoe jij hetzelfde kan doen.

Heb je nog andere vragen? Mail naar [email protected]

Testimonials!

Geld is Liefde Events zijn EPIC! Kijk hier naar een aantal testimonials en sfeerindrukken van vorige Events. 

En bekijk HIER alle overige testimonials.

Aanmelden is uiteraard niet meer mogelijk. Maar je kunt toegang krijgen tot alle opnames in het Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Lees er HIER alles over.

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401