Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

Workshop Leren geld creëren in een dag

• Verlang jij er naar om te leren wat er voor nodig is om jezelf een heel ander verhaal te vertellen m.b.t. geld?
• Wil jij echt vanuit overvloed gaan leven in plaats vanuit tekort?
• Wil jij nieuwe doelen stellen op het gebied van geld?
• Wil je ook weten welke praktische acties er voor nodig zijn om hier thuis ook mee aan de slag te gaan?
• Wil jij weten welke blokkades er in de weg zitten als het gaat om geld manifesteren en de tools krijgen om die blokkades te doorbreken?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Deze workshop wordt gegeven door het team van Geld is Liefde Coaches: Rebekka ter Voort, Jenny Hoekstra, Corina Zwaan en Miranda van Houwelingen. HIER kun je alles lezen over wie de coaches zijn en wat zij jou kunnen bieden. De Geld is Liefde coach zijn door mij persoonlijk geselecteerd en opgeleid om de Geld is Liefde visie over te brengen!

Een dag lang ga je aan de slag met het shiften van je geldbewustzijn, je geldmindset EN ook op een praktische manier aan de slag.

Aan het einde van de workshop ben je in staat om je eigen wensen en dromen op het gebied van geld te realiseren. Je hebt de tools om hier ook concreet mee aan de slag te gaan. EN je voelt echt de power en de drive om jezelf niet langer meer tekort te doen.

Deze dag draait om afstemmen EN actie.

Je zult merken dat gedurende de dag blokkades wegsmelten. En je met een berg nieuwe inzichten naar huis gaat. En als gevolg daarvan zal overvloed (en geld) makkelijker je leven instromen.

Bovendien is het mega waardevol om een dag UIT je leven te stappen en te co-creëren met mensen die dezelfde dingen willen als jij.

Bij deze workshop zijn maximaal 16 mensen aanwezig, dus er is genoeg tijd en persoonlijke aandacht voor iedereen om vragen te stellen. De dag wordt voornamelijk gegeven door de Geld is Liefde coaches, maar uiteraard zal ik zelf ook aanwezig zijn en is er tijd en ruimte om je vragen aan mij te stellen.

Praktische details
We hebben alvast data ingepland voor deze krachtige workshop. De laatste workshop die ik heb ingepland (Passie, Afstemmen & Actie) was binnen 48 uur volgeboekt, dus als je bij een van deze dagen wilt zijn, meld je dan snel aan!

De data zijn:

Vrijdag 12 januari 2018

Waar?
In Utrecht in Maartje haar persoonlijke trainingsruimte.
Het exacte adres en routebeschrijving staat in de bevestiging die je ontvangt als je je bestelling hebt gedaan.

Investering
Jouw investering bedraagt 197.- euro ex BTW, inclusief lunch en hapjes en drankjes tussendoor en een borrel en hapjes als afsluiter.
EN je krijgt een leuke verrassing mee naar huis.

Starten
We starten de dag om 10.00 uur.
Inloop vanaf 09.30 uur.
De dag eindigt om 16.00 uur en we sluiten af met een borrel en hapjes tot ongeveer 17.30 uur.

Er zijn maximaal 16 plekken voor deze waardevolle dag! Het is dus een kleine en intieme groep en er is tijd om te connecten met iedereen en de coaches persoonlijk te spreken!

Bonus

WE HOUDEN van snelle actienememers. We houden van mensen die uit hun hoofd gaan en die op basis van intuïtie en instinct hun beslissingen nemen. We houden er van als mensen zeggen: hier MOET ik bij zijn, ik voel het, ik denk er niet over na, maar ik reserveer nu mijn plek. En die mensen wil ik graag belonen. Direct nadat je jouw plek reserveert dan krijg je als bonus het Geld Manifestatie Super Start Pakket met een ton aan waardevolle content. Alles wat je nodig hebt om een vliegende start te maken met jouw geld manifestatie power.

Heb je nog andere vragen? Mail dan gerust naar [email protected] en anders zie ik je heel graag op een van deze dagen!

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401