Loading Quotes...

Events & Livedagen

Kijk hier welke Events & Livedagen gepland staan:

 Workshop Leren geld creëren in een dag! 

Deze krachtige 1 daagse workshop wordt gegeven door mijn Geld is Liefde coaches in mijn persoonlijke trainingsruimte (Yes, in de “fucking villa” 🙂  )

Verlang jij er naar om te leren wat er voor nodig is om jezelf een heel ander verhaal te vertellen met betrekking tot geld?
Wil jij echt vanuit overvloed gaan leven in plaats vanuit tekort?
Wil jij nieuwe doelen stellen op het gebied van geld?
Wil jij weten welke blokkades er in de weg zitten als het gaat om geld manifesteren en de tools krijgen om die blokkades te doorbreken?
Wil je ook weten welke praktische acties er voor nodig zijn om hier thuis ook mee aan de slag te gaan?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Lees meer

Livedagen in het High Level Geld is Liefde Life & Business Coachings Programma.

Als je lid bent van het de High Level Geld is Liefde Community heb je de mogelijkheid om iedere 6 weken een livedag bij te wonen.
De eerstvolgende livedagen staan gepland in Utrecht op:

Zaterdag 28 oktober
Zaterdag 9 december.

De thema’s van de livedagen worden zsm bekend gemaakt.

Het is ook mogelijk om een livedag bij te wonen tegen een investering van 147 euro ex BTW als je benieuwd bent of dit programma iets voor je is. Stuur in dat geval een mail naar info@maartjekoper.nl en we sturen je alle informatie toe. En lees HIER alles over de High Level Geld is Liefde Community als je NU al 100% zeker weet dat je er bij wilt zijn!

Big Business Event op 17 en 18 November.

Een event dat ik samen met businesscoach Veronique Prins organiseer om jou te helpen met de sprong naar een ton (of daar voorbij!) te maken.
Lees HIER wat we deze 2 dagen gaan doen en bekijk de sfeerimpressie van vorig jaar en mail naar info@maartjekoper om jezelf op de wachtlijst te laten zetten zodat je als eerste geïnformeerd wordt als de inschrijving open gaat.

Reality Creation Workshop met Frederick Dodson.

Ik heb mijn coach Frederick Dodson uitgenodigd om in Nederland een live workshop te komen geven van 2 dagen. Hij woont zelf in Nieuw Zeeland maar heeft ja gezegd tegen mijn uitnodiging.
Deze workshop zal naar alle waarschijnlijkheid in januari plaats gaan vinden.

De workshop staat helemaal in het teken van hoe jij jouw eigen realiteit creëert:

“Reality Creation is the art of focusing attention, imagination and action on your goals and life dreams “as if they were already true”, thus quickening their physical manifestation. Reality Creation was developed by Frederick Dodson, international speaker and author of 28 books on success, prosperity and consciousness. The Reality Creation Course is a unique, playful and results-oriented Training aimed at improving your confidence, calm, finances, health, relationships and well-being”

HIER kun je Fred zijn website vinden en alles over hem lezen

Ik hoor graag wie er interesse heeft om deze transformerende workshop met mij en mijn coach bij te wonen. Stuur een mail naar info@maartjekoper.nl en je ontvangt een mail wanneer de inschrijving geopend is.