Loading Quotes...

High Level Geld is Liefde Business Manifestatie Programma

Voor super ambitieuze ondernemers die er klaar voor zijn hun bedrijf te laten exploderen!

Dit programma start op 1 juli. 

*Ben je klaar voor grootsheid? Ben je er klaar voor om je NERGENS meer door tegen te laten houden?
*Ben je er klaar voor om ALLE geldbarrières die er bestaan te doorbreken?
*Ben je er klaar om met de grootste vanzelfsprekendheid die er bestaat jouw imperium te creëren?
*Ben je er klaar voor om echt geen aandacht meer te besteden aan excuses maar AL INN te gaan?
*Voel je dat er MAGIE verscholen ligt in Afstemmen? Ben je er klaar voor om afstemmen tot een kunst te verheffen en jouw leven en jouw business vanuit complete en volledige afstemming te creëren?

Wil je daarbij toegang tot mijn coaching en support krijgen in een besloten FB groep EN in wekelijkse Q&A Coaching calls?
Wil je daarnaast co-creeren en Masterminden met een Elite groep van co-creators?

Dan is mijn High level Geld is Liefde Business Manifestatie Programma iets voor jou! 

Uiteraard gaat het om de resultaten die je gaat krijgen als je jouw tijd en energie investeert en het werk doet! 

 • Je gaat intappen op jouw oneindige creatiekracht. Je gaat je afscheiden van wat iedereen doet en je gaat jouw uniekheid in de wereld zetten.
 • Je gaat acties nemen voordat je er klaar voor bent.
 • Je gaat leren wat er voor nodig is om ECHT magnetisch te zijn voor je klanten op ieder gebied: persoonlijkheid, marketing, producten en programma’s zodat klanten naar JOU toekomen in plaats van dat je het gevoel hebt dat je achter ze aan rent.
 • Je leert de plek in jezelf te ontdekken waar zelfvertrouwen normaal is vanzelfsprekend is waardoor je OOK de acties neemt die je wil nemen.
 • Je gaat leren hoe je de juiste acties kan nemen op precies het juiste moment zodat je je goed voelt, veel vrijheid creëert EN een waanzinnig succes kan creëren.
 • Je leert wat er voor nodig is om geld te creëren EN je leert om je gelddoelen te halen.
 • Je gaat leren hoe je dwars door al je bullshit overtuigingen heen kan gaan zodat je een ENORME impact kan hebben op de wereld.

Maar hoe heerlijk dat ook klinkt, dit high level programma is NIET voor iedereen. Het is alleen voor mensen die er ECHT klaar voor zijn op op de meest krachtige manier in zichzelf te investeren en de stappen te nemen die er voor nodig zijn. Het vraagt dan ook om een aanzienlijke investering, zowel qua tijd, energie als financieel. Want er is HEEL veel voor nodig om te dingen te bereiken die bijna niemand krijgt. Je moet bereid zijn om de dingen te doen die bijna niemand doet en de persoon zijn die zijn of haar grootste leven neerzet. En dat is PRECIES wat ik van je ga vragen! Maar ALS je bereid bent om dat te doen, dan zal je ROI (Return on Investment) ongekend groot zijn. Alles wat ik je in dit programma leer heeft mij geholpen om meer dan 70.000 euro per maand om te zetten EN tegelijkertijd toch veel vrijheid te creëren in mijn leven en mijn agenda.

Wat krijg je als je JA zegt tegen de High Level Geld is Liefde Business Manifestatie Mastermind? 

 • 5 Maanden lang coaching en begeleiding in een besloten facebookgroep. Hier kun je connecten met de andere leden en samen grote hoogtes bereiken.
 • Wekelijks een Q&A Coaching Call waarin je me al je vragen kan stellen over afstemmen, mindset en geld en succes manifesteren. Deze Calls vinden plaats door middel van een livestream in de besloten Facebookgroep en worden opgenomen zodat je ze later terug kunt kijken als je er niet live bij kunt zijn.
 • Toegang tot bonussen ter waarde van 1997 euro.
 • Iedere week toegang tot een nieuwe module. In 5 maanden komen de volgende modules aan bod:

Module 1: High level afstemritueel
Module 2: High level blokkades doorbreken
Module 3: High level geld mindset
Module 4: High level afstemmen op een miljoen euro per jaar bedrijf.
Module 5: High level afstemmen op succes en magische resultaten.
Module 6: High level afstemmen op jouw VIP lifestyle
Module 7: High level afstemmen op vrijheid.
Module 8: High level afstemmen op ondernemen vanuit je intuïtie.
Module 9: High level afstemmen op jouw ideale klant.
Module 10: High level afstemmen op jouw ideale business model.
Module 11: High level afstemmen op jouw perfecte aanbod.
Module 12: High level afstemmen op razendsnel je e-mail lijst opbouwen.
Module 13: High level afstemmen op het opbouwen van jouw tribe van trouwe fans die keer op keer je diensten en producten kopen.
Module 14: High level afstemmen op moeiteloos nieuwe klanten krijgen.
Module 15: High level afstemmen op High end prijzen vragen en vragen wat je waard bent.
Module 16: High level afstemmen op het verdienen van passief en terugkerende inkomsten.
Module 17: High level afstemmen op jouw genialiteit.
Module 18: High level afstemmen op zichtbaarheid
Module 19: High leven afstemmen op jouw perfecte marketingstrategie.
Module 20: High level afstemmen op jouw perfecte team.
Module 21: High level afstemmen op ACTIE nemen.

Deze modules zijn korte, krachtige audio modules, waar nodig aangevuld met afstemscripts. Het is VEEL mindset en bewustzijn en high level strategie waar nodig.

Als de mindset en het bewustzijn en de energie er is, dan komen de actie en de antwoorden vanzelf. OOK op de praktische dingen. Dat is waar ik HEILIG in geloof en wat ik keer op keer zie bij mijn klanten, dus vandaar dat in dit programma ook de nadruk ligt op afstemming en mindset. Als je weet hoe je kan afstemmen op de meest krachtige manier, dan valt alles op zijn plek, sneller dan je ooit voor mogelijk kon houden en kun je stappen nemen waar andere mensen alleen maar van dromen. Je kunt ieder praktisch programma op de wereld volgen en dat zal je zeker veel opleveren, maar als de AFSTEMMING er niet is, dan ga je niet de resultaten halen waar je naar verlangt. En Ik weet precies hoe je vanuit afstemming kan creëren. Ik weet wanneer de energie klopt en ik kan afgestemde energie omzetten in woorden en modules die bij jou dezelfde shift te weeg brengen. En vanuit afstemming is werkelijk ALLES mogelijk:

 • Barrières smelten weg.
 • Je behaalt VEEL meer resultaat in ongekend korte tijd. Of zoals ik dat altijd zeg: “Ik creëer meer in een dag dan andere mensen in een week.”
 • Je merkt dat je dingen mee gaat maken waarvan je denkt: “Hoe is dit in Godsnaam mogelijk? Hoe kan het zijn dat ik zo frigging veel mazzel heb gehad?” Maar je WEET hoe het komt. Het komt omdat je vanuit complete en volledige afstemming leeft.

En afstemmen is ook gewoon FUN. Ik zie ZO veel mensen verzanden in methodes en technieken en praktische acties waar ze eigenlijk gewoon geen ZIN in hebben. Maar ze doen het toch omdat ze denken dat het “moet.” Ze doen het omdat ze denken dat het de enige manier is om resultaat te bereiken. Maar het geheim is dat energie geld creëert. Money follows joy. En jouw energie gaat omlaag van al die dingen die je “moet” van jezelf en DUS komt er minder geld binnen.

Maar er is een andere manier! 

Als je afgestemd bent op JOUW waardes, op JOUW verlangens en op de ongekende mogelijkheden van het Universum, dan komen de juiste programma’s en systemen op je pad die je DIENEN. Die FUN voor je zijn. Die MAKKELIJK voor je zijn om te implementeren EN die je ECHT resultaat geven.

Het probleem is echter dat de meeste mensen starten met de programma’s en technieken, vanuit een NIET afgestemd zijn en dan worden acties geforceerd en zuigen ze het leven uit je. Waardoor je dus weer niets gaat doen EN dus geen resultaten behaalt. Dit kan soms zelfs zo ver gaan dat mensen de minimale acties nemen om het geld binnen te laten komen om te “overleven” omdat ze ZO veel blokkades hebben gecreerd op het actie stuk, terwijl ze diep van binnen grote dromen hebben om ECHT een verschil te maken in de wereld en in hun eigen leven.

Ik ga je helpen om dat anders te doen! Ik ga je in dit programma helpen om compleet en volledig contact te maken met Creatie, de ongekende mogelijkheden van het Universum EN jouw aller diepste verlangens. Vervolgens ga ik je leren hoe je vanuit DIE staat van zijn acties kan nemen en hoe je intuïtief weet welke acties een echte bijdrage gaan leveren.

Bonussen ter waarde van 2000 euro.

Als je mee gaat doen met dit programma krijg je ook een aantal te gekke bonussen van me ter waarde van meer dan 2000 euro ex BTW. Je krijgt namelijk toegang tot mijn Elite Programma’s:

 • Manifesteer moeiteloos geld met jouw Missie Imperium. Je kunt er HIER alles over lezen.
 • Creatie & Mindset Mastery. Je kunt er HIER alles over lezen.

Dit programma start op 1 juli maar zodra jij je aanmeldt, krijg je toegang tot deze 2 bonusprogramma’s, zodat je gelijk aan de slag kunt om NU al grote stappen te nemen! 

Jouw investering

Jouw investering voor dit complete en transformerende programma is 2497,00 ex BTW of 6 termijnen van 437 ex BTW.

Je behoudt toegang tot alle modules en de opnames van de Q&A’s als het programma is afgelopen zodat je ze keer op keer terug kan luisteren.

Dit programma start op 1 juli. Wekelijks komt er een module vrij en iedere week is er een Q&A Coaching Call in de Facebookgroep zodat je me al je vragen kunt stellen. In de periode 22 aug tot en met 26 sept. zijn er geen modules en calls in verband met mijn vakantie. 

Zeg jij: “Hell Yes, Maartje. Bring it on!

“Ik ben er ZO klaar voor om 2017 op de meest intensieve manier met jou mijn droombusiness en droomleven te creëren!” Meld je dan nu aan:

Ja Maartje, ik ben er bij! Yihoe!!!

Ja Maartje, ik ben er bij en ik betaal in 6 termijnen! Yihoe!!!

Testimonials:

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coaching traject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken.
Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.
Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen.
Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf.
En ze hielp me tussendoor via de mail als ik vragen had, waardoor ik niet tot het volgende gesprek hoefde te wachten, en de blokkade sneller werd opgeheven. Haar mails lijken soms ook op een blog, het raakte vaak iets in mij, waardoor ik weer verder kon. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.” — Margaretha Sanjee Schokker

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jou nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen – www.edithhelwegen.nl

FAQ

Q: Hoe weet ik of dit het juiste programma voor me is? 

A: Dat VOEL je. Je hebt bewust of onbewust vragen gesteld aan het Universum de afgelopen tijd over dat er dingen anders moeten, dat sommige dingen te moeilijk gaan voor je gevoel of dat je vast bent gelopen op bepaalde gebieden. Het Universum heeft je deze pagina laten lezen als antwoord op jouw vragen. Als je de pagina las en je werd enthousiaster en enthousiaster, dan is dit de goede stap. Ik ga je ook leren in dit programma wat er voor nodig is om daar voortaan altijd op te gaan vertrouwen. Onze gedachten komen er ZO snel tussen in en we kunnen vaak 1001 redenen verzinnen om uit te stellen en dingen NIET te doen, maar je intuïtie WEET het. De vraag is: als geld geen rol zou spelen en als je ongekende mogelijkheden zou hebben, zou je je dan NU direct opgeven omdat je MEER wil van deze geweldige energie? GUN het jezelf dan. Stel vragen aan het Universum over waar het geld vandaan mag komen en volg ook hierin weer de afstemming. Vraag om compleet en volledig vertrouwen en ga er van uit dat je al een mega krachtige creator bent die er altijd voor gaat zorgen dat je 10 keer zo veel uit ieder programma haalt als dat je investeert.

Q: Maar ik kan toch niet mijn hele bedrijf om afstemming heen creëren? Ik heb toch ook strategie en techniek nodig? 

A: Tuurlijk. Maar zoals ik hierboven ook al schreef: die kan NIET op je pad komen als jij nog een bewustzijn hebt die tegen je zegt dat het “Moeilijk” is of dat je “af moet zien” of wat de beperkende overtuiging ook is. En wat er dan gaat gebeuren is dat je programma na programma gaat volgen waarvan je hoopt dat het je ECHT verder gaat brengen, maar waarvan je TOCH niet implementeert wat je leert, of in ieder geval niet op de manier die je echt zou willen. En geloof me dat ik high level strategie gebruik in mijn bedrijf en ik zal zeker met je delen wat ik hierover weet. Maar die strategie was NIET in mijn leven gekomen als ik niet af was gaan stemmen op dat techniek makkelijk is, dat ik heel veel resultaat kan bereiken met minimale inspanning en dat ik alleen maar hoef te implementeren wat FUN voor me is.

Q: Ik ga op vakantie en daardoor mis ik sommige Calls, is dat een probleem? 

Nee hoor. Je kunt alsnog eventuele vragen die je hebt van te voren indienen en je kunt alles Calls en alle content later nog terug luisteren. Dat haalt niets af van de waarde.

Ja Maartje, ik ben er bij! Yihoe!!!

Ja Maartje, ik ben er bij en ik betaal in 6 termijnen! Yihoe!!!