Loading Quotes...

High Level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie Coachings Programma

Dit programma is gestart en aanmelden voor dit programma is niet meer mogelijk. Je kunt de modules echter volgen in mijn Elite Mastermind. Lees er HIER alles over!

Voor super ambitieuze ondernemers die er klaar voor zijn hun bedrijf en hun leven te laten exploderen!

Hoe zou het zijn als je jouw leven zou leiden ZONDER CONCESSIES? Hoe zou het zijn als je jouw leven 100% op JOUW manier inricht.

 • Als je je omringt met de mensen waar je MEGA blij van wordt en die 100% in je geloven?
 • Als je het geldt in je leven kan manifesteren waar je naar verlangt?
 • Als jouw business 100% werkt voor jou en mega veel waarde geeft aan je klanten?
 • Als iedere relatie die je hebt je ziel vervuld op ongekende manieren?
 • Als je NEE kan zeggen tegen alles wat je niet dient en dus JA op alles wat je WEL dient.
 • Als je de grootsheid in je leven kan creëren waar je naar verlangt?
 • Als je met de grootste vanzelfsprekendheid die er bestaat jouw imperium kan creëren?

Hoe zou het zijn om AL INN te gaan in je leven, business en met je geldstroom? 
Voel je dat er MAGIE verscholen ligt in Afstemmen? Ben je er klaar voor om afstemmen tot een kunst te verheffen en jouw leven en jouw business vanuit complete en volledige afstemming te creëren?

Wil je daarbij toegang tot mijn coaching en support krijgen in een besloten FB groep, in wekelijkse Q&A Coaching calls EN super waardevolle en inspirerende livedagen?
Wil je daarnaast co-creëren en Masterminden met een Elite groep van co-creators?

En als je NOG meer nodig hebt, is het mogelijk om 1 op 1 coaching te krijgen!

Dan is mijn dit level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie Coachings Programma HET programma voor jou!

Uiteraard gaat het om de resultaten die je gaat krijgen als je jouw tijd en energie investeert en het werk doet! 

 • Je gaat intappen op jouw oneindige creatiekracht. Je gaat je afscheiden van wat iedereen doet en je gaat jouw uniekheid in de wereld zetten.
 • Je gaat acties nemen voordat je er klaar voor bent.
 • Je gaat leren wat er voor nodig is om ECHT magnetisch te zijn voor je klanten op ieder gebied: persoonlijkheid, marketing, producten en programma’s zodat klanten naar JOU toekomen in plaats van dat je het gevoel hebt dat je achter ze aan rent.
 • Je leert de plek in jezelf te ontdekken waar zelfvertrouwen normaal is vanzelfsprekend is waardoor je OOK de acties neemt die je wil nemen.
 • Je gaat leren hoe je de juiste acties kan nemen op precies het juiste moment zodat je je goed voelt, veel vrijheid creëert EN een waanzinnig succes kan creëren.
 • Je leert wat er voor nodig is om geld te creëren EN je leert om je gelddoelen te halen.
 • Je gaat leren hoe je dwars door al je bullshit overtuigingen heen kan gaan zodat je een ENORME impact kan hebben op de wereld.
 • Je leert hoe je ieder aspect van je business en je leven helemaal in kan richten zoals dat bij jou past!

Maar hoe heerlijk dat ook klinkt, dit high level programma is NIET voor iedereen. Het is alleen voor mensen die er ECHT klaar voor zijn op op de meest krachtige manier in zichzelf te investeren en de stappen te nemen die er voor nodig zijn. Het vraagt dan ook om een aanzienlijke investering, zowel qua tijd, energie als financieel. Want er is HEEL veel voor nodig om te dingen te bereiken die bijna niemand krijgt. Je moet bereid zijn om de dingen te doen die bijna niemand doet en de persoon zijn die zijn of haar grootste leven neerzet. En dat is PRECIES wat ik van je ga vragen! Maar ALS je bereid bent om dat te doen, dan zal je ROI (Return on Investment) ongekend groot zijn. Alles wat ik je in dit programma leer heeft mij geholpen om meer dan 70.000 euro per maand om te zetten EN tegelijkertijd toch veel vrijheid te creëren in mijn leven en mijn agenda.

Wat krijg je als je JA zegt tegen het High Level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie Coachings Programma?

 • Op 28 oktober en 9 december 2017 een Live Coachings & Inspiratiedag.
 • Coaching en begeleiding in een besloten facebookgroep. Hier kun je connecten met de andere leden en samen grote hoogtes bereiken.
 • Wekelijks een Q&A Coaching Call waarin je me al je vragen kan stellen over afstemmen, mindset en geld en succes manifesteren. Deze Calls vinden plaats door middel van een livestream in de besloten Facebookgroep en worden opgenomen zodat je ze later terug kunt kijken als je er niet live bij kunt zijn.
 • Toegang tot bonussen ter waarde van ruim 2000 euro.
 • Iedere week toegang tot een nieuwe module. In de komende maanden komen de volgende modules aan bod:

High level afstemmen op succes en magische resultaten.
High level afstemmen op jouw VIP lifestyle.
High level afstemmen op relaties die WEL voor je werken.
High level afstemmen op vrijheid en precies doen waar je zelf zin in hebt op ieder gebied van je leven en je business.
High level afstemmen op ondernemen vanuit je intuïtie.
High level afstemmen op jouw ideale klant en op het opbouwen van jouw tribe van trouwe fans die keer op keer je diensten en producten kopen.
High level afstemmen op jouw ideale business model en op jouw perfecte aanbod.
High level afstemmen op razendsnel je e-mail lijst opbouwen.
High level afstemmen op moeiteloos nieuwe klanten krijgen.
High level afstemmen op High end prijzen vragen en vragen wat je waard bent.
High level afstemmen op het verdienen van passief en terugkerende inkomsten.
High level afstemmen op jouw genialiteit.
High level afstemmen op zichtbaarheid
High level afstemmen op jouw perfecte team.
High level afstemmen op ACTIE nemen.

En de volgende modules zijn al verschenen: 

High level intenties zetten.
High level afstemritueel
High level afstemmen op jouw ideale leven & business.
High level Marketingstrategie.
High level blokkades doorbreken.
High level geld mindset.
High level afstemmen op een miljoen euro per jaar bedrijf.

Deze modules worden wekelijks live gegeven via livestream in de besloten Facebookgroep. Hieraan gekoppeld zullen direct de Q&A coachingcalls zijn. Uiteraard kun je je vragen ook van te voren stellen als je er niet live bij kunt zijn. Het is VEEL mindset en bewustzijn en high level strategie waar nodig.

Als de mindset en het bewustzijn en de energie er is, dan komen de actie en de antwoorden vanzelf. OOK op de praktische dingen. Dat is waar ik HEILIG in geloof en wat ik keer op keer zie bij mijn klanten, dus vandaar dat in dit programma ook de nadruk ligt op afstemming en mindset. Als je weet hoe je kan afstemmen op de meest krachtige manier, dan valt alles op zijn plek, sneller dan je ooit voor mogelijk kon houden en kun je stappen nemen waar andere mensen alleen maar van dromen. Je kunt ieder praktisch programma op de wereld volgen en dat zal je zeker veel opleveren, maar als de AFSTEMMING er niet is, dan ga je niet de resultaten halen waar je naar verlangt. En Ik weet precies hoe je vanuit afstemming kan creëren. Ik weet wanneer de energie klopt en ik kan afgestemde energie omzetten in woorden en modules die bij jou dezelfde shift te weeg brengen. En vanuit afstemming is werkelijk ALLES mogelijk:

 • Barrières smelten weg.
 • Je behaalt VEEL meer resultaat in ongekend korte tijd. Of zoals ik dat altijd zeg: “Ik creëer meer in een dag dan andere mensen in een week.” En NIET omdat ik veel meer uren werk maar omdat ik WEET hoe ik energie op de meest krachtige manier kan sturen.
 • Je merkt dat je dingen mee gaat maken waarvan je denkt: “Hoe is dit in Godsnaam mogelijk? Hoe kan het zijn dat ik zo frigging veel mazzel heb gehad?” Maar je WEET hoe het komt. Het komt omdat je vanuit complete en volledige afstemming leeft.

En afstemmen is ook gewoon FUN. Ik zie ZO veel mensen verzanden in methodes en technieken en praktische acties waar ze eigenlijk gewoon geen ZIN in hebben. Maar ze doen het toch omdat ze denken dat het “moet.” Ze doen het omdat ze denken dat het de enige manier is om resultaat te bereiken en omdat het er “nu eenmaal bijhoort.” Maar het geheim is dat energie geld creëert. Money follows joy. En jouw energie gaat omlaag van al die dingen die je “moet” van jezelf en DUS komt er minder geld binnen.

Maar er is een andere manier! 

Als je afgestemd bent op JOUW waardes, op JOUW verlangens en op de ongekende mogelijkheden van het Universum, dan komen de juiste programma’s en systemen op je pad die je DIENEN. Die FUN voor je zijn. Die MAKKELIJK voor je zijn om te implementeren EN die je ECHT resultaat geven.

Het probleem is echter dat de meeste mensen starten met de programma’s en technieken, vanuit een NIET afgestemd zijn en dan worden acties geforceerd en zuigen ze het leven uit je. Waardoor je dus weer niets gaat doen EN dus geen resultaten behaalt. Dit kan soms zelfs zo ver gaan dat mensen de minimale acties nemen om het geld binnen te laten komen om te “overleven” omdat ze ZO veel blokkades hebben gecreëerd op het actie stuk, terwijl ze diep van binnen grote dromen hebben om ECHT een verschil te maken in de wereld en in hun eigen leven.

Ik ga je helpen om dat anders te doen! Ik ga je in dit programma helpen om compleet en volledig contact te maken met Creatie, de ongekende mogelijkheden van het Universum EN jouw aller diepste verlangens. Vervolgens ga ik je leren hoe je vanuit DIE staat van zijn acties kan nemen en hoe je intuïtief weet welke acties een echte bijdrage gaan leveren.

Bonussen ter waarde van 2000 euro.

Als je instapt in dit programma krijg je ook direct een aantal te gekke bonussen van me ter waarde van meer dan 2000 euro ex BTW. Je krijgt namelijk toegang tot mijn Elite Programma’s:

 • Manifesteer moeiteloos geld met jouw Missie Imperium. Je kunt er HIER alles over lezen.
 • Creatie & Mindset Mastery. Je kunt er HIER alles over lezen.

–> EXTRA BONUS! EN je krijgt tot en met eind december OOK toegang tot alle content in de Geld is Liefde Community, ter waarde van 77 euro ex BTW per maand.

Wat is Jouw investering?

Nog een keer op een rijtje wat je ontvangt: 

 • Deelname aan het programma tot en met eind december.
 • Wekelijks een nieuwe Online module en toegang tot de modules die al geweest zijn.
 • Wekelijks een Online Q&A Groeps Coachingscall (direct na de module)
 • 2 live Coachings en Inspiratie dag die wordt gegeven door Maartje met alle deelnemers van het High Level programma.
 • Toegang tot de 2 Elite programma’s waar je lifetime toegang tot houdt.
 • Toegang tot de Geld is Liefde Community tot en met eind december.
 • Support en masterminden met high level creators en mijzelf in de besloten Facebookgroep.

De livedagen vinden plaats op: Zaterdag 28 oktober en zaterdag 9 december, beide in Utrecht, bij het van der Valk hotel Het onderwerp van zaterdag 28 oktober is Afstemmen & Actie nemen. In de ochtend gaan we aan de slag met een intensief vragenproces om heel diep contact te maken met jouw verlangens en in de middag komt kick ass business coach Veronique Prins een actie workshop geven.

Jouw investering in dit complete en transformerende Coachingsprogramma is 2497,00 ex BTW of 6 termijnen van 417 ex BTW.

De waarde er van is echter VEEL groter dan je investering met wekelijkse modules, Q&A’s, Masterminden, inspirerende livedagen en 2 high level online programma’s, toegang tot een TON content die jouw helpen om geld en businesssucces te creëren en de waanzinnige resultaten die je kan halen door aan de slag te gaan met de content!

Dit programma is gestart en aanmelden voor dit programma is niet meer mogelijk. Je kunt de modules echter volgen in mijn Elite Mastermind. Lees er HIER alles over!

Instappen is risico vrij!

Instappen in dit programma is geheel risico vrij! Er is namelijk een 2 weken niet goed – geld terug garantie. Als je binnen 14 dagen merkt dat dit toch niet het programma voor jou is, dan meld je dat en ontvang je jouw investering voor die maand terug.

Let op: In de periode 22 aug tot en met 26 sept. zijn er geen modules en calls in verband met mijn vakantie. Je hebt deze maand de tijd om aan de slag te gaan met de content die al beschikbaar is. Uiteraard staan de Geld is Liefde Coaches je graag ter woord om al je vragen te beantwoorden! 1 op 1 of in de Facebookgroep. 

FAQ

Q: Kan ik dit programma ook met 1 op 1 coaching volgen? 

A: Ja, het is OOK mogelijk om dit programma met 1 op 1 coaching te volgen.

Vraag HIER een kennismakingssessie aan met een van de coaches om te kijken of dit programma HET programma is dat jou gaat helpen om een kwantumsprong te nemen. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. 

Q: Hoe weet ik of dit het juiste programma voor me is? 

A: Dat VOEL je. Je hebt bewust of onbewust vragen gesteld aan het Universum de afgelopen tijd over dat er dingen anders moeten, dat sommige dingen te moeilijk gaan voor je gevoel of dat je vast bent gelopen op bepaalde gebieden. Het Universum heeft je deze pagina laten lezen als antwoord op jouw vragen. Als je de pagina las en je werd enthousiaster en enthousiaster, dan is dit de goede stap. Ik ga je ook leren in dit programma wat er voor nodig is om daar voortaan altijd op te gaan vertrouwen. Onze gedachten komen er ZO snel tussen in en we kunnen vaak 1001 redenen verzinnen om uit te stellen en dingen NIET te doen, maar je intuïtie WEET het. De vraag is: als geld geen rol zou spelen en als je ongekende mogelijkheden zou hebben, zou je je dan NU direct opgeven omdat je MEER wil van deze geweldige energie? GUN het jezelf dan. Stel vragen aan het Universum over waar het geld vandaan mag komen en volg ook hierin weer de afstemming. Vraag om compleet en volledig vertrouwen en ga er van uit dat je al een mega krachtige creator bent die er altijd voor gaat zorgen dat je 10 keer zo veel uit ieder programma haalt als dat je investeert.

Q: Maar ik kan toch niet mijn hele bedrijf om afstemming heen creëren? Ik heb toch ook strategie en techniek nodig? 

A: Tuurlijk. Maar zoals ik hierboven ook al schreef: die kan NIET op je pad komen als jij nog een bewustzijn hebt die tegen je zegt dat het “Moeilijk” is of dat je “af moet zien” of wat de beperkende overtuiging ook is. En wat er dan gaat gebeuren is dat je programma na programma gaat volgen waarvan je hoopt dat het je ECHT verder gaat brengen, maar waarvan je TOCH niet implementeert wat je leert, of in ieder geval niet op de manier die je echt zou willen. En geloof me dat ik high level strategie gebruik in mijn bedrijf en ik zal zeker met je delen wat ik hierover weet. Maar die strategie was NIET in mijn leven gekomen als ik niet af was gaan stemmen op dat techniek makkelijk is, dat ik heel veel resultaat kan bereiken met minimale inspanning en dat ik alleen maar hoef te implementeren wat FUN voor me is.

Q: Ik ga op vakantie en daardoor mis ik sommige Calls, is dat een probleem? 

Nee hoor. Je kunt alsnog eventuele vragen die je hebt van te voren indienen en je kunt alles Calls en alle content later nog terug luisteren. Dat haalt niets af van de waarde.

Heb je nog andere vragen? Mail gerust naar info@maartjekoper.nl

Testimonials:

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!” — Wendy Marsman

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coaching traject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken.
Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.
Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen.
Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf.
En ze hielp me tussendoor via de mail als ik vragen had, waardoor ik niet tot het volgende gesprek hoefde te wachten, en de blokkade sneller werd opgeheven. Haar mails lijken soms ook op een blog, het raakte vaak iets in mij, waardoor ik weer verder kon. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.” — Margaretha Sanjee Schokker

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jou nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen – www.edithhelwegen.nl

Dit programma is gestart en aanmelden voor dit programma is niet meer mogelijk. Je kunt de modules echter volgen in mijn Elite Mastermind. Lees er HIER alles over!