Yesssssss…… tof dat je je hebt aangemeld voor dit gratis online programma!

Lees deze pagina (of de mail die je hebt ontvangen, waar dezelfde informatie in staat) even goed door voor alle details en belangrijke zaken!

Je hebt een mail ontvangen met de eerste module. Heb je geen mail ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]

Ik heb een gratis Facebook groep waar je lid van kunt worden en waar je eventueel vragen kunt stellen. Deze kun je HIER vinden als je nog geen lid bent.

Ik kijk er ENORM naar uit om samen op ontdekkingstocht te gaan, maar in de tussentijd dit:

Je kunt namelijk ook nog GRATIS toegang krijgen tot het ZielsCreatie Afstemmingsplan MET bijbehorende instructie audio en visualisatie die je helpt om af te stemmen op je Missie. 
Dit plan helpt je om inzichten te krijgen in je ware verlangens en het is een geweldige manier om richting te geven aan wat je wilt manifesteren als Bewuste Creator.
Voor de meeste Bewuste Creators werkt de “normale” manier van doelen stellen niet en dit plan is helemaal afgestemd op het intappen op wat er door jou heen wil ontstaan, in plaats van geforceerd doelen nastreven zoals sommige Bewuste Creators dat ervaren.
Jouw wil is de wil van de Creator en als je deze 2 op elkaar afstemt ervaar je flow in het realiseren van je verlangens. Dit plan gaat je daarmee helpen.

Hoe kun je dit plan en de bonussen ontvangen? 

Het enige dat je hoeft te doen is mensen uitnodigen om ook mee te doen aan het online programma “Manifesteer jouw Missie op Aarde.” Als je 3 andere mensen doorverwijst die ook mee gaan doen met het online programma, krijg je toegang tot de bonus!

Je kunt de link die je in de balk aan de zijkant ziet met ze delen via e-mail, whats app of social media. Je hebt deze link OOK per e-mail ontvangen in de welkomstmail.

Het systeem houdt netjes bij wie er zich aanmeldt via jou en je ontvangt automatisch een update als iemand zich aan heeft gemeld en als je toegang krijgt voor het Online programma!
Het werkt altijd het beste als je de link deelt met een persoonlijk berichtje of een persoonlijke aanbeveling.

In de tussentijd stuur ik je nog wat mooie blogs en e-mails vol inspiratie over hoe jij de stappen kunt nemen om je Ziels Missie VOL in de wereld te gaan zetten.

Het wordt tijd dat steeds meer en meer mensen gaan stralen en het werk gaan doen waar ze voor geboren zijn! Laten we een ware revolutie ontketenen! NIEMAND zou dag in, dag uit in een baan of business horen te zitten waar ze niet thuis horen, terwijl hun grootste gift aan de wereld niet volledig tot zijn recht komt! Zodat we OOK nog eens bij kunnen dragen aan het creëren van een Nieuwe Aarde.
Daarom vind ik het ook zo tof als je iedereen van wie je weet dat ze hun Ziels Missie WILLEN leven en geweldige talenten hebben, maar die nog wat verborgen houden voor de rest van de wereld uit zou nodigen voor dit gratis online programma.

Ik kijk enorm uit naar onze co-creatie!

Liefs Maartje

PS: heb je vragen? Mail gerust naar [email protected] en anders zie ik je super snel!