Yesssssss…… tof dat je je hebt aangemeld voor deze gratis training!

Lees deze pagina (of de mail die je hebt ontvangen, waar dezelfde informatie in staat) even goed door voor alle details en belangrijke zaken!

HIER kun je de gratis training bekijken.

HIER is de link om de slides te bekijken. En HIER kun je deel 2 van de slides vinden.

Ik heb een gratis Facebook groep waar je lid van kunt worden en waar je eventueel vragen kunt stellen. Deze kun je HIER vinden als je nog geen lid bent.

En HIER kun je het speciale LIFETIME aanbod vinden van de Magische Manifestatie Scholen.

Ik kijk er ENORM naar uit om samen te co-creëren, maar in de tussentijd dit:

Je kunt namelijk ook nog GRATIS toegang krijgen tot het geld Manifestatie Pakket twv €97,00. In dit pakket zitten de volgende waardevolle trainingen:

  • De online Miljonair Mindset Workshop.
  • De online training: Het Bewustzijn achter geld.
  • De “Schulden training” die je helpt om iedere blokkade die je hebt met geld te ontdekken en te shiften om door een waargenomen “plafond” heen te breken. OOK waardevol als je geen schulden hebt, maar wel het gevoel hebt dat je vastzit.
  • Een compleet PDF document met 14 pagina’s van beperkende overtuigingen die geshift mogen worden voor vrede en vrijheid met geld.
  • De Training: “Hoe kun je NU geld verdienen, of in ieder geval zo snel mogelijk.”

Hoe kun je deze bonus ontvangen? 

Het enige dat je hoeft te doen is mensen uitnodigen om zich ook aan te melden om deze gratis training te ontvangen. Als je 3 andere mensen doorverwijst die zich aanmelden, krijg je toegang tot de bonus!

Je kunt de link die je in de balk aan de zijkant ziet met ze delen via e-mail, whats app of social media. Je hebt deze link OOK per e-mail ontvangen in de welkomstmail.

Het systeem houdt netjes bij wie er zich aanmeldt via jou en je ontvangt automatisch een update als iemand zich aan heeft gemeld en als je toegang krijgt voor het Afstemdagboek!
Het werkt altijd het beste als je de link deelt met een persoonlijk berichtje of een persoonlijke aanbeveling.

Het wordt tijd dat steeds meer en meer mensen de Bewuste Creator van hun realiteit worden en de regie in eigen handen gaan nemen. Om de kwaliteit van hun eigen leven te vergroten en uiteindelijk ook om bij te dragen aan het creëren van de Nieuwe Aarde. 

Ik kijk enorm uit naar onze co-creatie!

Liefs Maartje

PS: heb je vragen? Mail gerust naar [email protected] en anders zie ik je super snel!

Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van Aantrekkingskracht