Yesssssss…… tof dat je je hebt aangemeld voor het gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk.

Lees deze pagina (of de mail die je hebt ontvangen, waar dezelfde informatie in staat) even goed door voor alle details en belangrijke zaken!

Je ontvangt iedere dag een module in je inbox. Totaal ontvang je toegang tot 4 modules.

Ik weet dat iedereen er naar verlangt om gelukkig te zijn. Maar dat is nog niet wat veel mensen van dag tot dag ervaren.

In dit programma deel ik met heel mijn hart met je waarom dat dat zo is en wat je stap voor stap kunt doen om dat te veranderen in je leven.

Ik waardeer het enorm als je deze kennis en informatie verder deelt. Ik geloof oprecht dat in deze kennis een belangrijke sleutel zit. Daarom nodig ik je uit om ook andere mensen uit te nodigen waarvan je denkt dat deze content waardevol voor ze kan zijn.

Ik het geweldig vinden als je hen ook uit wilt nodigen om zich aan te melden voor dit online progamma.

Als 3 mensen zich via jou aanmelden voor dit gratis online programma, ontvang je OOK nog eens een pakket met 10 mega krachtige scripts en de bijbehorende audio’s.

Ik heb deze scripts vorig jaar voor een VIP programma geschreven en nog niet eerder gratis gedeeld. Dit zijn de scripts waar je toegang tot krijgt:

Script 1: Stem af op de energie van de Goddelijke en Krachtige Creator die je BENT.
Script 2: Stem af op de energie van Zelfliefde en jouw meest krachtige Zelf-identiteit.
Script 3: Stem af op VRIJHEID en jezelf bevrijden van pijn, lijden en negatieve emoties.
Script 4: Heling van de vader en de moederwond.
Script 5: Stem af op de energie van overvloed en voldoende financiële middelen.
Script 6: Stem af op de energie van gezondheid, jouw ideale lichaam en een overvloed aan energie.
Script 7: Stem af op de energie van oneindige creativiteit en waanzinnig succes op ieder gebied van je leven.
Script 8: Stem af op jouw perfecte levensstijl en jouw perfecte huis wat voelt als een thuis.
Script 9: Stem af op jouw Zielswerk.
Script 10: Stem af op de Nieuwe Aarde.

Hoe kun je deze bonus ontvangen? 

Het enige dat je hoeft te doen is mensen uitnodigen om zich ook aan te melden om deze gratis training te ontvangen.  Als je 3 andere mensen doorverwijst die zich aanmelden, krijg je toegang tot de bonus! Je krijgt 10 punten voor iedereen die zich aanmeldt, inclusief jijzelf en bij 40 punten ontvang je dit mooie cadeau.

Je kunt de link die je in de balk aan de zijkant ziet met ze delen via e-mail, whats app of social media. Je hebt deze link OOK per e-mail ontvangen in de welkomstmail.

Het systeem houdt netjes bij wie er zich aanmeldt via jou en je ontvangt automatisch een update als iemand zich aan heeft gemeld en als je toegang krijgt tot deze scripts.
Het werkt altijd het beste als je de link deelt met een persoonlijk berichtje of een persoonlijke aanbeveling.

Het wordt tijd dat steeds meer en meer mensen de waarheid leren over Creatie zodat ze het Zielsgeluk kunnen ervaren waar ze naar verlangen. Om de kwaliteit van hun eigen leven te vergroten en uiteindelijk ook om bij te dragen aan het creëren van de Nieuwe Aarde.

Ik kijk enorm uit naar onze co-creatie!

Liefs Maartje

PS: heb je vragen? Mail gerust naar [email protected] en anders zie ik je super snel in de eerste module. Hij zal al in je mailbox verschenen zijn. Zo niet, stuur ons gerust even een mailtje, dan kijken we het na voor je!

Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van Aantrekkingskracht