De Ultieme Manifestatie Formule (Gratis!)

He lieve co-creator, YESSSS, SUPER fijn dat je ook HELL YES zegt tegen de Magisch mooie reis om op een bewuste manier jouw leven te gaan creëren en de meest Krachtige Creator te worden die je maar kunt zijn. 

Op deze pagina kun je toegang krijgen tot DE ULTIEME MANIFESTATIE FORMULE.

Knop om Geld is liefde manifestatie dagboek Maartje Koper op te vragen.Ik zie deze Formule als mijn “levenswerk.” Ik bestudeer al 20 jaar hoe we onze realiteit creëren.

Iedere dag lees ik boeken, volg ik online programma’s en coaching en kijk en luister ik minimaal een paar uur per dag video en audiomateriaal gericht op hoe we onze realiteit creëren op ieder gebied van ons leven (Werk, financiën, gezondheid, relaties etc.)
Ik heb duizenden mensen persoonlijk geholpen door middel van mijn coaching en online programma’s.
Ik observeer iedere dag mensen met in mijn achterhoofd de vraag: Wat denken, voelen en doen deze mensen dat ze deze realiteit creëren? Wat is hun bewustzijn? Wat is hier de link tussen oorzaak en gevolg?

Van AL deze kennis en inzichten die ik heb verzameld is deze Formule HET resultaat.

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent” — Josje Feller

De Ultieme Manifestatie Formule gaat je helpen om: 

  • Te begrijpen wat je mag shiften om te manifesteren waar jij naar verlangt.
  • Af te stemmen op jouw meest prachtige leven.
  • Te gaan leven vanuit jouw unieke Zielsfrequentie.
  • De grootste bijdrage te zijn aan iedereen in jouw leven en jouw business.
  • Alles uit het leven te halen wat er in zit, op een manier die super goed voelt voor je.
  • Leert hoe je kunt connecten met je Zielsverlangens en hoe je ze in je leven kunt magnetiseren.
  • Optimaal gebruik te maken van de Creatie Kracht die in JOU en in het Universum aanwezig is!

In de dagen NA het aanvragen van deze Formule krijg je ook nog andere cadeaus zoals DE Manifestatie Masterclass en het Afstemdagboek EN de mogelijkheid om toegang te krijgen tot DE Instant Manifestatie Training.

“Maartje, jouw courses zijn verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen.” — Sylvia

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”– Jenny

Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.” — Femke

Vul je gegevens hieronder of hiernaast in om direct toegang te krijgen tot DE Ultieme Manifestatie Formule!