De reis van je leven2018-10-28T07:51:02+01:00

Ben je klaar voor de meest magische reis van je leven? Ben je er klaar voor om meer te creëren dan je ooit voor mogelijk kon houden? 

Welke magische Creaties zijn er nog mogelijk in jouw leven, lieve krachtige creator? Wat mag en kan er ontstaan dat je nu nog niet kan zien? Welke magie heeft het Universum voor jou in petto?

Vandaag wil ik HEEL graag wat dingen delen over de reis die ik de afgelopen jaren heb gemaakt EN je wat vragen stellen over de reis die JIJ aan het maken bent.

En het maakt niets uit waar jij bent op jouw reis. Misschien sta je nog aan het begin en misschien leef je jouw dromen al voor het grootste deel en tap je al iedere dag in op de magie van het Universum.
Maar weet je? Er is ALTIJD die volgende stap.
Creatie is ALTIJD in beweging.
Creatie is oneindig. Iedere dag worden er nieuwe verlangens geboren die niet kunnen wachten om omgezet te worden in realiteit. Manifestatie is iets geweldigs en de kunst om te manifesteren is een van de belangrijkste vaardigheden die je in je leven kunt bezitten!

Laat je inspireren voor de reis van je leven door een meester manifestator te worden en door je leven 100% vanuit afstemming te creëren! Lees snel verder!

Ik ben de afgelopen 5 jaar een creatie en manifestatie KANON geweest.

Ik heb een GEWELDIGE reis gemaakt. En van iedere stap van die reis heb ik een online programma gecreëerd de afgelopen jaren.
En ik kreeg laatst in een flash door hoe freaking waardevol dat is.
Want als ik kijk wat aan de basis heeft gestaan van mijn succes (en nog steeds een GROOT onderdeel is van mijn succes!) dan is het volgen van inspirerende content.
Content die me uplift.
Content van mensen die zijn gegaan waar ik heen wil.
Content van mensen die het lef en de moed en het doorzettingsvermogen hebben die ik ook wil hebben.
Content van mensen die de dingen DOEN waar ik alleen nog maar van kan dromen.

Het is ZO freaking belangrijk voor me om mijn geest iedere dag te vullen met positieve gedachten.

En leren hoe dat werkt en hoe realiteit creatie, focussen en afstemmen werkt, dat is ONMISBAAR. De mensen die niet weten hoe dat werkt, zijn vaak een beetje stuurloos. Ze reageren constant op hun omgeving en blijven echt in kringetjes hangen.
Ze WILLEN wel, maar hebben super veel moeite om te manifesteren waar ze werkelijk naar verlangen.

Dat is gelukkig niet meer hoe ik mijn leven creeër. Dat blijkt wel uit het mooie bedrijf dat ik heb opgebouwd.
Ik ben dit aan het schrijven terwijl ik op weg ben naar San Diego, waar ik 2 en halve week doorbreng om 3 trainingen te volgen bij een van mijn coaches. Ik heb ZO freaking veel mazzel (NEE, sorry, verkeerde woordkeuze!) Ik heb dit GECREËERD. Ik heb GECREËERD dat ik mijn gezin bij me heb, dat we samen die tijd daar doorbrengen en daarna 3,5e week naar Florida gaan om nog heerlijk te relaxen.

En geloof me: ik ben jaren en jaren die persoon geweest die 100 plannen en ideeën had en overal enthousiast van werd, maar NOOIT tot actie kwam.
Ik was een totaal ander persoon als dat ik nu was.

Als IK dit kan creëren, dan kan IEDEREEN zijn dromen waarmaken, daar geloof ik heilig in!

Want het ligt niet aan hoe ik ben geboren. Het ligt aan de keuzes die ik heb gemaakt en wat ik heb geleerd de afgelopen jaren. En jij kunt die reis dus ook gaan maken!
Of IEDERE reis die je ook maar wilt maken. Niet iedereen wil een bedrijf opbouwen zoals dat van mij. En dat is maar goed ook haha. We zijn allemaal uniek en we hebben allemaal onze eigen, unieke zielsmissie waarvoor we hier zijn. DIT is die van mij en ik leer je DOL graag hoe jij alles in je leven (en eventueel je business) kunt manifesteren waar je naar verlangt.

Mijn reis startte met alles leren over hoe wij onze realiteit creëren.
Hoe bewuste Creatie werkt en de Wet van Aantrekkingskracht.
De vraag hoe het leven ECHT werkt, kwamen voort omdat ik keer op keer tegen een muur aanliep in mijn leven.
Ik voelde dat ik niet deed wat ik behoorde te doen. Ik voelde dat ik iets “miste” maar ik kon mijn vinger er niet opleggen.
Wat ik WEL wist, wat dat Ik gefascineerd was door de Wet van Aantrekkingskracht en dat ik vastbesloten was om er achter te komen hoe het leven ECHT werkt, zodat ik EINDELIJK eens kon gaan leven. En zodat ik mijn leven van banen zonder vervulling, zelftwijfel, verslavingen en depressies achter me kon laten.

Dus jaren en jaren heb ik de Wet van Aantrekkingskracht bestudeerd. En uiteindelijk wist ik er ZO veel over dat ik voelde dat ik heel graag met andere mensen wilde delen wat ik geleerd had. Om hen ook een stap verder te helpen.

Daar heb ik onder meer deze online programma’s over gecreëerd:

 • De Sleutels tot Bewuste Creatie.
 • Creëer jouw magisch mooie leven met de 12 Universele Wetten van Creatie.
 • Afstemmen op zelfliefde.
 • Afstemmen & Actie (Om een afgestemde actietornado te worden!)

Nadat ik mensen een jaar alles leerde over bewuste creatie en de Wet van Aantrekkingskracht kreeg ik van mensen allerlei vragen over hoe ik er achter was gekomen wat mijn zielswerk was.
Mensen wilden DOL graag van me weten hoe ik na jaren en jaren ronddolen en vast blijven zitten in banen waarvan ik voelde dat ik niet ECHT thuis hoorde er achter was gekomen wat mijn ware zielsmissie was.
Dus toen creëerde ik daar mooie programma’s over zoals:

 • Afstemmen op jouw zielswerk.
 • Afstemmen op jouw droomleven en droom business.
 • En natuurlijk het Zielsmissie event (Die kwam iets later)

Ik trok steeds meer en meer ondernemers aan. En ik kreeg ook steeds meer vragen over hoe ik mijn business had gebouwd. Ik zie nog steeds dat heel veel ondernemers het super moeilijk hebben, maar omdat ik mijn passie combineerde met alles wat ik heb geleerd over de Wet van Aantrekking EN simpele business strategie, ging het mij heel goed af.

En zo zie je ook: het leven leid je vanzelf naar wat je behoort te doen. Het is belangrijk dat je leert te luisteren naar die inspiratie, dat je bereid bent om op te dagen en te dienen en dat je mensen om je heen verzameld die je leren hoe dit werkt. Dat had ik ook al die jaren gedaan. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd, ben lid (geweest) van super waardevolle membership programma’s en heb geleerd van top coaches. EN ik leer nog steeds. Ik blijf investeren en groeien, want mijn realiteit is een weerspiegeling van mijn huidige bewustzijn. Dus als ik iets wil veranderen aan mijn realiteit, weet ik dat ik altijd eerst moet groeien met mijn bewustzijn (gedachten, gevoelens, omgeving en kennis.) EN dus zal moeten leren van andere mensen (Of andere vormen van bewustzijn haha.)

Maar goed, ik trok dus steeds meer en meer ondernemers aan en ik heb wat super toffe ondernemers programma’s gecreëerd, waaronder:

 • Moeiteloos Ondernemen.
 • Magnetische marketing.
 • Creëer passief inkomen met online programma’s en andere informatieproducten.
 • Creëer jouw magisch mooie coachingspraktijk.
 • Een totale behind the scenes tour van mijn business waarin ik deel welke systemen we gebruiken en hoe het team samenwerkt.
 • De 10X workshop: Wat is er voor nodig om je leven, je business en je geldstroom te 10x’en?
 • Het Online Programma: In 6 weken van Idee naar Lancering. Een programma waarin ik je leer om jouw mooie ideeën, programma’s en producten zo snel mogelijk in de wereld te zetten.

In deze ondernemers programma’s leerde ik mijn klanten hoe ze af kunnen stemmen op hun business, hun aanbod kunnen creëren, hun ideale klanten aan konden trekken, de mindset van een ondernemer kunnen hebben, marketing konden doen op een manier die super goed voelt EN die resultaat oplevert en nog veel meer. Eigenlijk alles over hoe je een super succesvolle business bouwt rond je missie.
Ik hou ervan om op de meest simpele manieren mijn online programma’s en andere diensten en producten te creëren en dat is precies wat ik anderen ook leer zodat er des te meer tijd is voor fun en flow en wat ECHT belangrijk is: waarde bieden aan je klanten.

Ik vond (en vind!) het MEGA tof om ondernemers te helpen met het creëren van afstemming rondom hun business maar ik zag wel echt grote verschillen tussen ondernemers met betrekking tot het inkomen dat ze verdienen. Sommige mensen ging het super goed af en andere mensen leken maar niet uit hun tekort te kunnen ontsnappen. Ik raakte gefascineerd door het onderwerp geld. Ik ging alles leren wat ik maar kon over geld manifesteren en geld mindset zodat ik mijn klanten (en mezelf uiteraard!) op de meest krachtige manier kon helpen met het manifesteren van ware overvloed.

Uit die obsessie zijn onder meer mijn Geld is Liefde methodiek en mijn Geld is Liefde programma’s ontstaan waarin ik je precies leer hoe geld nu eigenlijk werkt. En deze programma’s en trainingen: ‘

 • Afstemmen op jouw innerlijke miljonair
 • Hoe bereik je je gelddoelen
 • Moneyflow
 • Hoe kun je NU geld verdienen? (of zo snel mogelijk)
 • En ook heb ik enkele Geld is Liefde events gegeven: Het ‘Geldgeheimen’ event, het ‘Geld verdienen door jezelf te zijn’ event en het ‘High Level VIP Lifestyle event.’

En toen werd het tijd voor het NEXT level in mijn geweldige reis 🙂

2 jaar geleden ging ik naar Las Vegas om een event te bezoeken van mijn toenmalige coach Kat Loterzo. Daar werd iets “aangezet” in me.
Om groter te dromen.
Om NOG verder te reiken.

Want het ging ok met mijn business maar hoe zou het zijn om bijvoorbeeld een miljoen euro per jaar te verdienen?

En hoe zou het zijn om nog meer super mooie reizen te maken?
En hoe zou het zijn om Internationaal mijn business neer te gaan zetten?
Hoe zou het zijn om me keer op keer in next level omgevingen te bevinden met next level mensen?
Dus ben ik gaan leren wat er allemaal mogelijk is als ik NOG meer zou gaan afstemmen op the next level. Ik ben dat sindsdien Hardcore Creatie gaan noemen.
Laser Focus creëren om op die manier te kunnen manifesteren waar je echt naar verlangt.

En inmiddels heb ik al zulke grote stappen genomen in die next level dromen en zijn ze zo goed als gemanifesteerd. En natuurlijk ben ik ook next level online programma’s gaan geven om ook DIE kennis weer door te geven. In 2 jaar tijd heb ik deze 5 Next Level Creatie programma’s gecreëerd:

1. Het Geld is Liefde Mastery programma: Creëer jouw Missie Imperium.
6 modules waarin ik jou van A tot Z begeleid om jouw missie imperium op te zetten:

Module 1: De Ware energie van Geld – Geld is Liefde Mastery
Module 2: Magnetische Marketing
Module 3: Jouw Oneindige Creatiekracht!
Module 4: Wat is je WARE boodschap?
Module 5: Wat is jouw Perfecte aanbod?
Module 6: Bouw jouw tribe.

2. Het Mindset & Manifestatie Mastery.
Wordt meester over je mindset EN over hoe jij jouw realiteit manifesteert. In deze training leer ik je wat daarvoor nodig is op een HOOG niveau.

3. Het High Level Life & Business Manifestatie programma.
In 18 modules leer je alles wat belangrijk is voor het opbouwen van jouw high level business. Ik ben een lijst gaan maken van ALLES wat belangrijk is om te weten om op een hoog niveau je meest afgestemde business te bouwen en tienduizenden euro’s per maand te kunnen verdienen en deze 18 modules kwamen daaruit:

Module 1: High level afstem ritueel.
Module 2: High Level marketing
Bonus Training: Hoe voer je goede strategie gesprekken & Kennismakingssessies?
Bonus Training: Maak je waardevolle weggever in een half uur.
Bonus Training: Wanneer je eigenlijk geen marketing nodig hebt.
Module 3: High level afstemmen op jouw ideale leven & business.
Module 4: High level blokkades doorbreken.
Module 5: High level afstemmen op geld.
Module 6: High level afstemmen op genieten en jouw gekke zelf VOOR je business te gebruiken
Module 7: High level afstemmen op een miljoen euro per jaar bedrijf.
Module 8 : High level afstemmen op creativiteit en inspiratie
Module 9: High level afstemmen op product creatie.
Module 10: High level afstemmen op razendsnel je e-mail lijst opbouwen.
Module 11: High level afstemmen op high end prijzen vragen en vragen wat je waard bent.
Module 12: High level afstemmen op jouw ideale klant en op het opbouwen van jouw tribe van trouwe fans die keer op keer je diensten en producten kopen & Moeiteloos nieuwe klanten krijgen.
Module 13: High level afstemmen op het verdienen van passief en terugkerende inkomsten.
Module 14: High Level inkomsten tracken.
Module 15: High level afstemmen op ACTIE nemen.
Module 16: High level afstemmen op succes en magische resultaten.
Module 17: High level afstemmen op jouw perfecte team en op uitbesteden en delegeren.
Module 18: High Level afstemmen op 100% ontspannen en relaxt zijn en creëren vanuit mega vertrouwen.

4. Het Hardcore Creators programma.
5 modules waarin ik je alles leer wat je moet weten om een hardcore creator te zijn maar niet door hard te werken maar door te leren om super goed te luisteren naar wat het Universum DOOR jou heen wil laten ontstaan:

Module 1: Hardcore afstemmen.
Module 2: Creëer God DOOR je heen.
Module 3: Creëer alles wat je creëert alsof je kunst creëert.
Module 4: Weg met al je bullshit.
Module 5: Kies, beslis en laat je niet meer van je pad brengen!

5. De Wet van Aantrekkingskracht Coachings opleiding.

Omdat ik ZO enthousiast ben over business creëren vanuit de Wet van Aantrekkingskracht heb ik dit jaar een coachingsprogramma gegeven om mensen op te leiden tot Wet van Aantrekkingskracht coach. Zodat je als coach, healer of wat je dan ook doet, de Wet van Aantrekkingskracht kan integreren in wat je leert aan hen, om het NOG makkelijker en beter voor hen te maken (en voor jezelf natuurlijk!)

En tussendoor heb ik nog VEEL en VEEL meer content gecreëerd.

 • Masterclasses samen met inspirerende ondernemers zoals Simone Levie, Brigitte van Tuijl en Veronique Prins.
 • De cursus: geld, seks en oordelen, kun jij ze ontvangen? Met Merlijn Wolsink (En andere coole Clearing Calls)
 • Manifesteer jouw ideale relatie.
 • En losse trainingen. OMG, TE veel om op te noemen. Je vindt honderden uren aan content in mijn online omgeving.
 • EN ik heb de afgelopen 2 jaren een persoonlijk (geld) manifestatiedagboek bijgehouden over mijn persoonlijke reis, voor mijn klanten. OMG, hoe waardevol om ZO’N intiem kijkje achter de schermen te krijgen!

Dus ik heb een eenmalig UNIEK super speciaal aanbod voor jou! 

Maar nu ga ik dus een EENmalig, uniek, super speciaal aanbod doen om LIFETIME toegang te krijgen tot AL deze content.

Dit is de laatste keer ooit dat je toegang kunt krijgen tot mijn Nederlandse content.

Het is feitelijk alsof je toegang krijgt tot een masteropleiding voor Bewuste Creatie en op de meest afgestemde manier je business bouwen!
Met de meest uitgebreide bibliotheek aan kennis die je maar kunt vinden.

Al deze programma’s samen hebben een waarde van meer dan 20.000 euro!

Maar ik ga het EENMALIG aanbieden voor een prijs die eigenlijk te gek is voor woorden. Slechts 7,5% van de waarde (OMG!)

Waarom doe ik dit?

1. Omdat ik de inspiratie kreeg. En ik weet dat ik inspiratie altijd moet volgen.

2. Omdat ik een FLASH kreeg hoe WAARDEVOL mijn content is. En dat, nu ik 100% internationaal ga, een PLICHT heb om zo veel mogelijk mensen HELL YES te laten zeggen tegen mijn content zodat ze er nog mee aan de slag kunnen gaan.
Ik heb de inzichten mogen krijgen de laatste tijd hoe high vibe mijn content is en wat het energetisch gezien doet voor mensen. Welke shifts het voor mensen teweeg brengt.

Ik ga geen “circus” maken van deze promotie.
Ik ga geen “challenge” of manifestatie week of wat dan ook geven om dit aanbod te doen. Het is het BESTE aanbod wat ik ooit heb gedaan en daar zien mensen OF de waarde van in OF niet.
Het ENIGE wat ik er voor ga doen is je de komende dagen wat mails er over sturen.

Nu KUN je denken: laat ik het nu maar niet doen, want het is zo veel content en heb ik wel tijd om alles te doorlopen? Of WELK excuus er dan ook bij je omhoog komt.

En …. als we daar even over verder praten: OMG, HOE raar is dat eigenlijk: IEDEREEN wil zijn droomleven creëren maar 98% van de mensen verzint excuus na excuus om NIET all in te gaan.

Hoor jij bij die 2% die het wel doet en die het commitment maakt of …. laat je het leven langzaam maar zeker aan je voorbij gaan en zeg je WEER nee tegen jezelf?)

Want eigenlijk ZIJN er geen excuses om hier HELL YES tegen te zeggen!

1. Je hebt lifetime toegang tot de content. Er is dus totaal geen haast.
2. Hoe dan ook gaat het niet 100% om de content. Het gaat nog meer dan dat over het commitment dat je maakt naar jezelf toe.
3. Ik ga deze content NOOIT meer aanbieden. Het is nu of NOOIT. Ik heb HEEL veel online programma’s gevolgd en de gemiddelde prijs voor EEN kwalitatief goed online programma ligt vaak tussen de 1000 en 2000 euro. In dit aanbod krijg je toegang tot tientallen online programma’s over mega veel waardevolle onderwerpen!
EN… er kan maar net een stuk content of een programma bij zitten wat je NU de inspiratie geeft die je nodig hebt om verder te komen.
4. Het gaat NOOIT om het geld. Dat is natuurlijk een van de lessen die ik leer aan mensen. Het gaat over het BEWUSTZIJN en de overtuigingen die je er over hebt. Want daarmee creëer je je realiteit en die kun je dus onderzoeken en veranderen om MEER te creëren.
5. EN… (En dit is denk ik de meest belangrijke reden!) je hebt nog een lange weg voor de boeg. Ok klinkt dramatisch haha. Dat bedoel ik niet zo hoor. Maar creatie is never ending. Je hebt ALTIJD weer nieuwe inspiratie nodig. Er komt altijd weer een volgende stap. Er komen altijd weer momenten dat je tegen een plafond aan zit en dan staan AL die programma’s gewoon al klaar om mee aan de slag te gaan. Hoe cool en hoe handig is dat?
6. En “Ik weet (nog) niet wat ik precies wil” is al HELEMAAL geen reden, want dat ga ik je JUIST leren en daar ga je ZEKER niet achterkomen door helemaal niets te doen!

Als je al deze content los had gevolgd, dan was je dus meer dan 20.000 euro kwijt geweest.

Jouw investering

MAAR jij kunt nu LIFETIME* toegang krijgen tot AL mijn content voor 1497,00 ex BTW of  4 termijnen van 397 euro ex BTW te betalen OF 12 termijnen van 147,00 ex BTW

*De intentie is dat je lifetime toegang hebt, waarbij lifetime verwijst naar zolang het internet/ mijn website bestaat, tientallen jaren dus. En we zullen je altijd de kans geven om dingen te downloaden als we OOIT de stekker er uit zouden trekken zodat je alles kunt downloaden.

EN…. het is niet alleen de content die je krijgt.

Je krijgt ook toegang tot mijn besloten facebookgroep waarin ik (minimaal tot en met eind juni 2019) regelmatig Q&A’s houdt om je vragen te beantwoorden die je hebt naar aanleiding van de content.
EN de community managers staan ook voor je klaar!
Het is ZO frustrerend om alleen te blijven rondlopen met waar je mee zit of te “wachten” op antwoorden. Deze groep geeft je de support die je nodig hebt!

Dit noem ik nu een hell yes no brainer aanbod. Een aanbod waar ik ZELF direct ja op zou zeggen, omdat ik weet hoe freaking waardevol dit allemaal is. 
Dit heeft me gebracht waar ik nu ben!
Ik weet hoeveel support ik nodig heb gehad om te komen waar ik nu ben en er is niets belangrijker dan dat jij die support ook om je heen gaat verzamelen. Op iedere manier mogelijk!
En kijk ook vooral naar de testimonials van mijn (super) enthousiaste klanten. Mijn content heeft ze super ver gebracht en het kan jou ook super ver brengen!

Overtuigd?

Klaar om grootse stappen te nemen?
Klaar om in de 2e helft van dit jaar weer te knallen en high level creatie te integreren in ieder deel van je leven en je business? En om de 2e helft van het jaar ONVERGETELIJK te maken?

Dit aanbod is geldig tot en met dinsdag 2 oktober! Daarna is het niet meer mogelijk om je aan te melden.

EN ik verloot 5 x toegang tot de Afstemmen & Actie VIP dag voor iedereen die zich aanmeldt. 

Ik geef OOK 5 keer toegang weg tot delive Afstemmen & Actie VIP dag die plaats vindt op vrijdag 2 november. Dit is een unieke kans aangezien ik zeer weinig live bijeenkomsten geef. 

Tijdens deze VIP dag leer ik je alles over afstemmen en actie nemen. We creëren een afstemritueel dat helemaal op jou is afgestemd EN ik help je om je weerstanden los te laten zodat je in de space van ontvangen en manifesteren komt. Ik voel altijd wat er in de weg zit als mensen hun droomleven aan het manifesteren zijn en wat er mag shiften in je energie en ik help je er graag mee tijdens die dag.

Hier nog een keer op een rijtje wat je ontvangt als je HELL YES zegt tegen dit super waardevolle aanbod:

 • Toegang tot meer dan 50 online programma’s, Masterclassen en trainingen op het gebied van de Wet van Aantrekkingskracht, realiteit creatie en Geld & business manifestatie INCL de content van mijn 5 High level programma’s.
 • Toegang tot mijn persoonlijke (geld) manifestatie dagboek.
 • Tot en met eind juni 2019 toegang tot een besloten Facebookgroep waar je kunt connecten met andere krachtige co-creators.
 • Een groep waar je tot en met eind juni 2019 terecht kunt en waar je je als krachtige creator thuis gaat voelen!
 • Regelmatig Q&A Coaching Calls om al je vragen te kunnen stellen.
 • 5 mensen maken kans op de Afstemmen & Actie VIP dag.

EN natuurlijk de resultaten die je krijgt als je alles implementeert wat ik je ga leren:

 • Je gaat leren hoe je met al die uitdagingen om kan gaan die je tegen kunt komen als Krachtige creator: de twijfel, de eenzaamheid, het gevoel dat je gek bent, niet weten HOE je dan echt geld kan verdienen door jezelf te zijn en nog meer veel!
 • Je gaat intappen op jouw oneindige creatiekracht. Je gaat je afscheiden van wat iedereen doet en je gaat jouw uniekheid in de wereld zetten en jezelf helemaal omarmen, precies zoals je bent. 
 • Je gaat acties nemen die super goed voelen omdat ze voort komen vanuit inspiratie en niet omdat andere mensen zeggen dat het “slim” is of omdat je denkt dat je hte “moet” doen om success te creëren in je business. 
 • Je gaat leren wat er voor nodig is om ECHT magnetisch te zijn voor je klanten op ieder gebied: persoonlijkheid, marketing, producten en programma’s zodat klanten naar JOU toekomen in plaats van dat je het gevoel hebt dat je achter ze aan rent.
 • Je leert de plek in jezelf te ontdekken waar zelfvertrouwen normaal is vanzelfsprekend is waardoor je OOK de acties neemt die je wil nemen.
 • Je gaat leren hoe je de juiste acties kan nemen op precies het juiste moment zodat je je goed voelt, veel vrijheid creëert EN een waanzinnig succes kan creëren.
 • Je leert wat er voor nodig is om geld te creëren EN je leert om je gelddoelen te halen.
 • Je gaat leren hoe je dwars door al je bullshit overtuigingen heen kan gaan zodat je een ENORME impact kan hebben op jouw wereld.
 • Je leert hoe je ieder aspect van je business en je leven helemaal in kan richten zoals dat bij jou past!
 • Je ervaart ongekend veel vertrouwen in je eigen afstemming.
 • Je ervaart een grote mate van zelf leiderschap.
 • Je bent in staat om je eigen stem te volgen en ervaart veel minder afleiding van de stemmen van buitenaf die je iedere dag aan het twijfelen brengen.
 • Je hebt er vertrouwen in dat je met jouw missie of jouw passie geld kunt verdienen en hebt een helder, afgestemd aanbod dat je in de wereld kunt gaan zetten.
 • Je voelt hoe makkelijk manifestatie precies is en hebt er alle vertrouwen in dat je nu zelf de meest prachtige dingen kunt manifesteren.
 • Je weet precies welke acties je van dag tot dag kan gaan nemen die bijdragen aan jouw succes.
 • Je voelt dat geld verdienen (en manifestatie) niets meer is dan een interne shift en je hebt de tools en de handvatten om die shift ZELF teweeg te brengen en nav die shift de meest mooie resultaten te halen.

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa Van Weezel

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”

Miranda van de Wouw

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”

Frances

Maar….. Hoe geweldig dit ook klinkt. Dit programma is NIET voor iedereen. 

Wat ik je hier leer is GEEN gouden pil! Er komt niet op “magische” wijze een zak geld uit de lucht vallen als je 2 dagen hebt afgestemd.

Manifestatie vraagt om dagelijkse toewijding. Soms gaan dingen snel maar als iets ECHT je zielsmissie is, dan weet je van jezelf dat je toch geen andere keuze hebt dan dag in, dag uit met focus en aandacht leren manifesteren.

Het bouwen van je missie business of geld verdienen met jouw passie is geen “quick fix” maar een reis die om inzet en doorzettingsvermogen vraagt. Het vraagt van jou dat je 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en jouw business. Maar als dat 100% af is gestemd op je zielsmissie dan WIL je ook niets anders doen en dan ervaar je iedere dag de roep van je ziel om er weer mee aan de slag te gaan.

Dit programma is alleen voor mensen die er ECHT klaar voor zijn op op de meest krachtige manier in zichzelf te investeren en de stappen te nemen die er voor nodig zijn. Ja, het vraagt om een investering, zowel qua tijd, energie als financieel. Want er is HEEL veel voor nodig om te dingen te bereiken die bijna niemand krijgt. Je moet bereid zijn om de dingen te doen die bijna niemand doet en de persoon zijn die zijn of haar grootste leven neerzet. En dan heb ik het NIET over hard werken, maar over een prachtige interne reis maken naar wat nu ECHT afgestemd is voor jou. Maar ALS je bereid bent om dat te doen en als je er klaar voor bent om de regie over jouw leven en jouw business te nemen, dan zal je ROI (Return on Investment) ongekend groot zijn. Alles wat ik je in dit programma leer heeft mij geholpen om meer dan 70.000 euro per maand om te zetten EN tegelijkertijd toch veel vrijheid te creëren in mijn leven en mijn agenda.

Je merkt dat AL die same/same strategieën en stap voor stap cursussen die iedereen volgt, leiden naar heel veel eenheidsworst en heel veel van hetzelfde en jouw ziel verlangt er naar om daar UIT te breken. Je voelt dat Creatie naar je fluistert, je uitnodigt en aan je trekt. Je voelt dat er iets UNIEKS is wat door jou heen mag ontstaan en je wilt jezelf bevrijden om dat in de wereld te gaan zetten!

Je merkt dat je nog net iets te veel DOET en dat je nog steeds bezig bent met de gedachten: “Als ik X of Y wil bereiken, moet ik eerst Z doen.” En als je dat dan doet, dan brengt je dat nog niet de resultaten waar je WERKELIJK naar verlangt. Dus je WEET en voelt diep van binnen dat het tijd is om al die overtuigingen los te laten en helemaal vanuit JOU ZELF te gaan creëren.

Je bent 100% bekend met de uitspraak: “What got you here, won’t get you there.” En jij wilt maar een ding: springen, jezelf bevrijden en naar een compleet ander level katapulteren. Je bent helemaal bereid om compleet los te laten en je over te geven aan Creatie en alles wat er door jou heen mag ontstaan. 

EN je moet bereid zijn om het Innerlijke werk te doen! Je moet helemaal OPEN staan en bereid zijn om al je overtuigingen in twijfel te trekken en los te laten!

Dit programma is geschikt voor coaches, healers, creatievelingen, therapeuten, (online) ondernemers, missie ondernemers, mensen met een prachtige droom die ze in de wereld willen zetten en iedereen die gewoon geld wil verdienen door zichzelf te zijn OF gewoon simpelweg resoneert met deze materie en mijn energie.

Dus als dat goed klinkt en je bent er klaar voor om die verantwoordelijkheid te nemen en op de meest intense manier te gaan manifesteren. Lees dan verder!

Garantie!

EN …. ik ben 100% overtuigd van de waarde die we bieden in dit programma. Dus als je binnen 14 dagen merkt dat het TOCH niet bevalt, dan ontvang je jouw volledige investering terug. Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail. Omdat we al onze liefde en energie in dit programma gieten, is teruggave na deze 14 dagen niet meer mogelijk!
(Algemene voorwaarden).

FAQ

Wanneer krijg ik toegang tot de content nadat ik mezelf heb aangemeld2019-08-19T09:12:16+02:00

Je krijgt direct toegang tot alle content in de online omgeving die al aanwezig is. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met registratielink. Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk even bij je spam. Ook daar geen mail? Mail dan naar [email protected]

Maartje, kan ik ook 1 op 1 begeleiding krijgen?2020-10-09T14:52:33+02:00

Ik geef zeer zelden 1 op 1 coaching. Uiteraard zit er persoonlijke groepscoaching bij het All IN level. Ik geloof echter in groeien MET elkaar. Vanuit bewustzijnsperspectief zijn we allemaal EEN. We hebben andere mensen nodig als spiegel EN andere mensen kunnen ons dienen op een geweldig niveau. WAT is de reden dat je het “alleen” wilt doen? Of dat je je wilt onttrekken aan groepen van mensen, die in essentie allemaal een deel van jou zijn? Daar zitten interessante overtuigingen achter om te onderzoeken. Als je mensen uit de weg gaat, ga je in feite delen van jezelf uit de weg (en geloof me, ik was OOK deze persoon die iedere samenkomst uit de weg probeerde te gaan, dus ik weet waar ik het over heb!) Als je het gevoel hebt dat 1 op 1 coaching voor jou passend is vanuit een oprechte afstemming, stuur dan gerust een e-mail naar [email protected] om de mogelijkheden te bekijken.

Is dit programma alleen voor coaches?2019-08-19T09:16:29+02:00

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Is dit een goede investering?2018-08-31T18:44:10+02:00

100% zeker! Ik hoor keer op keer van mijn klanten dat ze terugkomen omdat ze nergens zo veel waardevolle informatie krijgen als in mijn programma’s, voor welk level dan ook. Natuurlijk moet je ZELF op komen dagen, de kennis tot je nemen, het implementeren en vragen stellen tijdens de coachings calls. Maar als je dat doet, zal dit programma je een ongelooflijke ROI (return on investment) kunnen gaan geven!

Heb je toch nog vragen over of het de juiste investering is? Ik heb een training geschreven over alle do’s and don’t van investeren die je 100% zeker de inzichten gaat geven die je nodig hebt. HIER kun je hem lezen.

Ik wil nu eerst even toepassen wat ik heb geleerd bij andere programma’s. Kan ik later instappen?2019-09-17T00:44:28+02:00

Dit is ZO herkenbaar! Ik heb dit ook ZO vaak tegen mezelf gezegd. En dan ging ik het TOCH niet doen, met als gevolg dat ik weer maanden stil stond voordat ik TOCH maar de sprong nam. En dat wachten koste me natuurlijk achteraf altijd VEEL meer dan als ik GELIJK de sprong had genomen en naar mijn gevoel had geluisterd. Bij mij komt dat omdat ik ECHT geïnspireerd moet worden en actie tot in mijn tenen moet voelen. Als een programma dat ik volg dat niet direct doet, dan wordt het een “taak” die op mijn lijstje terecht komt. En ik merk altijd dat, hoe langer het op mijn lijstje staat, hoe meer ik er tegen op ga kijken. En hoe meer mijn energie zakt, hoe meer momentum ik verlies en hoe moeilijker het ondernemen wordt EN hoe minder geld ik verdien. Ik heb echt geleerdt: Als iets me niet gelijk triggert om tot actie over te gaan, gaat dat waarschijnlijk later ook niet meer gebeuren. Voor mij is ALLES energie. EN ik merk keer op keer dat de dingen die ik vanzelf al doe, eigenlijk alles is wat er voor nodig is om echt succesvol te worden. EN ik help je MEGA graag om te ontdekken wat dat voor jou is, en daar is dit hele programma op gericht: afgestemd ondernemen, helemaal vanuit wie JIJ bent en wat bij jou past.

Ik ben nog met zo veel andere dingen bezig. Kan ik me niet beter op een ding focussen?2019-09-17T00:40:41+02:00

Dit programma kan perfect gedaan worden naast een ander programma. Je kunt de content op je eigen tijd doen EN dit programma geeft je extreem veel inspiratie en energie. Het gaat VOORAL om het energetische en creatie aspect en niet het zorgvuldig afchecken van een aantal modules. Ik heb zelf altijd verschillende online programma’s naast elkaar gedaan en tegelijkertijd nog 1 op 1 coachingstrajecten naast elkaar gedaan. Maar ALLES met de focus op het succes en op wat ik wil creëren. DAAR zit voor mij focus in, niet met hoe veel of weinig programma’s ik wel of niet bezig ben. Daarnaast maak ik dingen simpel. Ik help je om altijd terug te komen naar dat ene ding. Wat ik vaak merk is dat mensen zichzelf in strategische en praktische programma’s vaak een beetje kwijt raken (hoe waardevol dat soort programma’s ook zijn en je hebt ze zeker ook nodig!) Dit programma helpt je dan om weer af te stemmen en de acties te nemen die ECHT bij je passen! Dus om helemaal terug te gaan naar JOUW Ziel en JOUW afstemming en vanuit daar het succes te manifesteren waar je naar verlangt.

Het is nu nog niet de goede tijd. Kan ik me later aanmelden?2019-08-19T09:08:29+02:00

Dit programma zal voorlopig nog wel beschikbaar blijven. Maar ik kan niet beloven dat de investering dan nog hetzelfde is. EN: Er is altijd een reden om je dromen voor je uit te schuiven. Het leven komt ALTIJD tussendoor. OOK bij mij en ook bij mijn mentoren. Het verschil waarom wij WEL succes hebben is omdat we, ondanks alles, TOCH acties nemen en afstemmen op waar we heen willen. En dat gaat niet “zomaar” gebeuren. Dat vraag om een keuze van jouw kant en een commitment en een investering qua geld, tijd en energie. Maar als je ECHT iets moois wil manifesteren moet er NOOIT een reden zijn om het NIET te doen!

EN … wat zegt je ZIEL? Daar ben ik voor: om je te gaan leren om vanuit een ware Zielsconnectie te gaan leven zodat je je ZIELSverlangens kunt overvloed, creativiteit, succes en liefde kunt manifesteren. Dus wat zegt je ZIEL hier? Zet je gedachten uit, haal een paar keer diep adem en vraag je Ziel je te vertellen wat jouw deelname aan dit programma voor verschil gaat maken in jouw leven.

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken.
Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen.
Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf.
Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker, Volg je Hart Specialist

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen, Edith Helwegen

Meld je vandaag nog aan! 

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401

gratis Manifestatie Doorbraak sessie

Ga naar de bovenkant