Loading Quotes...

De Mindset en Magie van Magnetische Marketing

De Mindset en Magie van Magnetische Marketing.
Magnetiseer klanten moeiteloos naar je toe door compleet af te stemmen op jouw meest pure energie.

Kijk HIER het webinar terug waarin ik dit programma heb aangekondigd EN waarin je alles leert over hoe jij een super succesvolle lancering kan hebben.

Dit programma is DE perfecte combinatie die je op een totaal andere manier naar marketing laat kijken.
Marketing KAN super leuk zijn. En magisch en betoverend.
Ik HOU van marketing.
Ik HOU er van om af te stemmen op die aller diepste connectie die ik met mensen kan maken.
En ik HOU van het gevoel dat het me geeft als ik weet dat ik 100% afgestemd ben op wat ik ECHT behoor te doen en het grappige is, is dat dat de enige manier is waarop marketing en sales ECHT werken.

Maar voor de meeste bewuste, spirituele ondernemers is dat niet wat de realiteit is.
Ze vinden marketing “slijmerig”
Ze willen zich niet opdringen.
Ze willen mensen de volledige vrijheid laten om wel of niets iets te kopen.
Het voelt namelijk altijd rot om zelf overgehaald te worden om iets te doen wat je niet wil doen, dus ze willen dat hun klanten ook niet “aandoen.”
En dus verkopen ze hun werk niet of nauwelijks.

Als ze creëren zijn ze in de flow, maar zodra het gaat om het ‘verkopen” van die creaties, dan lopen ze vast.

Herken je dat?
Zo ja, dan is dit HET marketing programma voor jou.

Magnetische Marketing

Ik heb namelijk mogen leren dat marketing liefde en energie is. Niets meer en niets minder.
En natuurlijk kun je aan de slag gaan met de beste strategieën, maar ze zullen niet werken als je energie er achter zit.
En als je alles weg streept dan maakt het niet uit welke strategie er achter zit, want als je energie klopt, als je gelooft in wat je doet, als je zelfvertrouwen, liefde en kracht uitstraalt en je weet precies wat je met mensen wil delen, dan kopen mensen met liefde jouw werk.

Ik heb hier alles over mogen leren en nu is het tijd dat ik dat aan jou ga leren!

Ik vind het super belangrijk dat je alle hulp bij krijgt die je nodig hebt als je mooie dingen neerzet in de wereld. 
Daarom heb ik een super bijzonder aanbod voor jou als krachtige missie ondernemer.
En dat aanbod ga ik zo met je delen.
Maar eerst deel ik met je wat er precies aan bod komt in dit programma.

Dit online programma bestaat uit 4 Audio’s, 2 Q&A sessies en diverse bonussen.

Audio 1: De Sleutels tot Magnetische Marketing
Audio 2: Betoverend goede Salespagina’s
Audio 3: Content waarmee je verkoopt.
Webinars, nieuwsbrieven, blogs en andere CONTENT waarmee je automatisch verkoopt.
En als ik zeg verkopen: heb ik het nog steeds niet over trucjes en “mensen overhalen.” Verkopen kan namelijk op de meest natuurlijke, pure manier als je energie en je liefde er achter zit en ik leer je hoe!

Audio 4: Alle Marketing en sales blokkades omgebogen!
Wat houdt jou tegen als het gaat om marketing? Ik heb al deze blokkades in een audio omgebogen. Stuk voor stuk. Dit is letterlijk transformerend en OOK door de blokkades die anderen ervaren, vindt heling bij jou plaats.

Audio 5 en 6 zijn online groeps Q&A sessies.

Bonussen!

En UITERAARD heb ik ook weer super toffe bonussen voor je.
Bonus: Voorbeeld Salespagina.
Bonus: Salespagina checklist.
Bonus: Ideale klant script en Marketing script. Ik hoor keer op keer dat mijn scripts mensen raken. Een goed script is onmisbaar om op de meest mooie manier af te kunnen stemmen en het is nog niet altijd makkelijk om de juiste woorden te vinden. Daarom ontwerp ik een script voor jou!

ALS jij mooie en prachtige dingen te delen hebt met de wereld, als jij die missie ondernemer bent die ECHT een verschil wil maken in de wereld, dan wil ik dat je ook goed kan leven van je missie.
Ik wil dat je moeiteloos jouw producten en jouw diensten kan verkopen zodat je er nooit meer over na hoeft te denken of je wel of niet een “gewone baan” moet nemen. Nee, je hebt een MISSIE en creatie wil dat je die gaat leven!

Jouw Investering.

Jouw Investering voor dit marketingprogramma bedraagt 397 euro ex BTW

Dit programma is momenteel niet los te koop. Je kunt het volgen in de Geld is Liefde Community! Lees er HIER alles over!

Testimonials: 

“Na ons gesprek, wat eigenlijk een bevestiging was die ik nodig had en de start gaf om een en ander aan te passen op mijn website/business….met het juiste gevoel erbij, want daar stroom ik van over, gelijk 2 nieuwe klanten erbij en in 2 dagen dus ruim 1000,00 verdient….zo cool….dus we stromen weer verder……DANK JE WEL MAARTJE! X” — Monica Job www.monicajob.nl

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.” — Jacqueline van de Koevering

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN. Ik ben laaiend enthousiast over je zielsscript, deze beschrijft precies mijn proces. Lieve mensen echt een aanrader…” Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, jouw courses zijn verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen.” — Sylvia Bouwer www.sylviabouwer.nl