Vraag nu GRATIS deze dagelijkse Meester Manifestator Mails aan om iedere dag met inspiratie, focus en energie jouw dag te beginnen!

JIJ bent de enige Creator van jouw realiteit.
JIJ bent echt als het ware de God van jouw realiteit.

Maar om die realiteit vorm te geven is VEEL focus nodig EN de nodige dosis inspiratie.

Wat je uiteindelijk wilt is je bewustzijn shiften naar de hogere levels van Bewustzijn:

Liefde, Vreugde, vrede en uiteindelijk het Godsbewustzijn.

Maar om daar te komen zal je eerst alle “lagere” energieën zoals angst, schuld, schaamte en oordeel los moeten laten.

Deze dagelijkse mails helpen je om:

♥ Je er iedere dag aan te herinneren dat JIJ de Creator van jouw realiteit bent en dat dit leven in de eerste instantie een reis van Bewustzijn is en daarna pas van onze menselijke zelf.
♥ Je ego stap voor stap los te laten en te connecten met je WARE zelf: Bewustzijn.
♥ Lagere energieën los te laten en te gaan focussen op de energie dat alles kan en mogelijk is omdat we gecreeerd zijn met dezelfde creatiekracht als de Creator.
♥ In te tappen op jouw ware bron en vanuit hier jouw realiteit vorm te geven.
♥ Focus te geven aan de energie waarmee je jouw dag start.

Iedere dag ontvang je een e-mail met een krachtige boodschap of affirmatie om je dag te starten met focus en inspiratie EN om iedere dag iets te leren over hoe jij de meest Krachtige Creator van jouw realiteit kunt worden.

Laat je gegevens achter in de aanmeldbox hieronder of hierboven om toegang te krijgen tot de Dagelijkse Meester Manifestator Mails.

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent” — Josje Feller

“Maartje, jouw courses zijn verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen.” — Sylvia

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm. Super bedankt dat je dit hebt gecreëerd.”– Jenny

Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van Aantrekkingskracht